Zaza bini orang main dengan scandal india

469,600 99 %
Embed
Copy link

zaza scandal

Published by Kenpaci69
8 months ago
Ads by TrafficStars Remove Ads
Please or to post comments
Spam comments are visible to you only, you can delete them or mark as not spam Delete all
to Junx94: mak aiii koyak teruk betul ni mesti bekas laki zaliza ni..kes batang kecik selalu suka buat bising.
to Kenpaci69: Hahahahaha... kalau betul meh la upload video full. Aku duk tunggu 3 bulan dah ni takde lagi  
to Mr_Fapp3r: Send video kat telegram buat apa, meh post sini lah kalau betul. Lepas ko dah post video ko, aku akan post video full.. kita tengok sape yang betul. Bodoh punya budak. Nak upload, kasi real la, bukan FAKE.
to rinascita99: Zaliza Uyoub? kepala hotak ko. Upload  Video full kalau berani. Aku ada video full, nama laki ni pun aku tahu. Dia dari Sudan, perempuan tu dari Indonesia, Bandung. Video full bukan 5 minit, lagi panjang.
Betul ker kalau lelaki India dapat main pempuan Melayu, pasti lubang bontot pempuan Melayu tuu pun pasti kene Bagan? Haha
27 days ago
Reply
sape ada video video share sini sikit :)
2 months ago
Reply
Fuhh sedapnye
2 months ago
Reply
to Junx94: Hahahaha terbaik
to rinascita99: tu ah bro aku pun follow dia jugak dulu indo kaki claim orang bodoh je percaya
ni video melayu dgn india
zaliza uyob
aku ada follow die dkt tumblr
jadah bbc...vid lama ni..owner dah tutup acc..indo pi claim..yeettt
3 months ago
Reply
to Junx94: Bro..pm me bro..nk video asal panjang ni..nk tengok
to Mr_Fapp3r: dia mesti antara sedara atau adik beradik..or dia sendiri..dia cakap banyak lepas kan yang paling latest baru dia tahu
to Junx94: hahahah dah makan free..cakap pulak besar...aku suspect ni mesti zaza..kau jangan nanti aku upload video kau yang latest.
to Junx94: Tak apa masalah kau nie ?? Gila babi apa mengamuk pasal video zaza haha.. meh telegram kau aku send video..
to Kenpaci69: Kalau ada mana dia?? letak sini aku nak tengok ada bj ke tak. Aku tergelak je la pasal tau fake. Yang REAL panjang lebih 10 minit, ada 4 video total. Yang Bj tu mungkin mak ko la kot. Hahahah dasar indon.
to Junx94: Oi pukimak mak kau jalang asal tumblr lebih dari video ni siap tunjuk bj lagi,,dasar mak kau jalang orang dah bagi free kau lagi bising
to Plssuckmycock: Ko tu keturunan Indon, ko tak tau ke? ko suruh mak kau main BBC lah lain kali. Kote Negro BBC pergi claim India, memang dasar Indon lah ko ni. Balik jawa barat hahahah
to Kenpaci69: semua dari tumblr tu confirm 100% real ka? bangang dan bodoh. spesis indon. belambak je gambar FAKE dekat tumblr. 
to Mr_Fapp3r: Kalau Video tu memang Zaza dengan India, meh la link asal? mana link asal? mana Video asal? ko tu yang bodoh, aku ada COPY Video asal dan bukan 4 minit 50 saat. Video asal lebih panjang lagi. Ko suruh mak ko main dengan India lepas tu upload video, atau pun bini ko ke, anak ko ke, atau adik ko hahaha
to Plssuckmycock: Ko tu yang bodo, video asal lebih panjang dari 4.50 minit. Aku ada copy asal bukan dari xhamster, dia dari website lain. Kalau bodoh, jangan reply. bangang punya paria. kalau ko suka sangat india, ko suruh je lah mak ko main dengan india lepas tu ko upload sini. hahahaha
to Kenpaci69: Ko jangan cakap banyak, aku ada copy video asal lebih panjang dari video ko upload sini. Lain kali upload je lah video mak ko ke, adik ko ke, atau anak ko main dengan scandal india. bodoh punya keturunan Indon
to Junx94: bodoh tk pernah main tumblr jangan langgar je
to Junx94: Bodo indon kaki claim
to Junx94: Fake apa nya memang zaza dengan india tu.. video asal kat tumblr..dia tu memandai je indonesia..kau pun bodoh pergi percaya indon kaki claim kahkahkah...kau tak caya meh aku tunjuk screenshot koleksi zaza nie.. 
to Putrabiruz: Bro..try Bini kau blh?? Cite mcm sdap kee
Sapa nak share bini .. kote aku padu gak ni.. 7 in tebal.. haha
5 months ago
Reply
to Abangdinsedap: Sedap kalau bagi bini kena mcm ni
Sadaap nya
5 months ago
Reply