wawa sheera new video

1,680,489 99 %
Ads by TrafficStars
Remove Ads

video baru

Published by Kenpaci69
1 year ago
You may also like
Ads by TrafficStars Remove Ads
Please or to post comments
Spam comments are visible to you only, you can delete them or mark as not spam Delete all
Ermmm
5 hours ago
Reply
sedang mencarii
3 days ago
Reply
Girl Kedah PM saya
9 days ago
Reply
Girl jom i layan puas puas
14 days ago
Reply
I ade buat service….laki yg nak boleh tekan link kt bio
23 days ago
Reply
jom vc
29 days ago
Reply
Ada tak girl area kuantan? Nk main , i boleh bayar cash
1 month ago
Reply
Suami saye tak balik sbb pkp….dah lame tak dpt…laki ii yg rakus help me please…tekan link kt bio saye
1 month ago
Reply
Pak itam ni chawtut banyak sangat ni. Tupasal kote Tak Naik. Bangang konon isap batu nk Kasi lambat pancut. Sekali kote pn kecut?? abg bangun asik tidur???
1 month ago
Reply
mehlah lelaki ni , biar i layan dia puas puas !!
1 month ago
Reply
girl baling kedah pm...
2 months ago
Reply
girl baling kedah pm sy..
2 months ago
Reply
Tolong untuk lelaki tu,, tolong hargai perempuan lah,,,. Meski perbuatan kalian berdua bisa dikatakan biadab,, tapi tolong hargai pasangan anda.
2 months ago
Reply
Ape la musibat sgt
Batang ko yg xnk naik ko slhkan wawa
Dy da buat yg trbaik kot
Alahaiiii bodo2
Isap batu ke bro
2 months ago
Reply
Instagram iamyuuvii message me girl for sex
2 months ago
Reply
Mantap sekali
2 months ago
Reply
Laki aq mandul…nk mintak main ngn aq bagi ngandung… korg main la aq sampai puas…klau nk tolong aq bole tekan link kt profile
3 months ago
Reply
Sampah gila mamat ni. Bodoh nak mampus
3 months ago
Reply
Sepanjang video tersebar, saya rasa Wawa ni dengan lelaki tu je. Nasihat saya utk wanita di luar sana, pilihlah lelaki yg jaga bahasa dan lemah lembut dgn kita. Suami saya ni tak la kaya mana atau kuat seks ke, tapi sangat jaga lisan dgn saya. Kalau sy kena marah pun akan turn off juga. Saya tak tahu la lelaki tu anggap Wawa sebagai apa, tetapi bagi saya tinggallah lelaki macam itu. Ada yg kata perempuan ni bodoh la apa la. Ya, saya rasa dia agak bodoh juga, tetapi kita tak tahu sejarah sebenar dia. Mungkin awal-awal dirogol atau dipaksa, dan bila tiada pilihan, terpaksa ikut telunjuk lelaki itu. Sebab itu dia tak melawan. Mungkin sampai satu peringkat Wawa dah tak tahan dan tinggalkan lelaki tu, itu punca semua video tersebar. Maybe la, itu pendapat saya sahaja. Apapun just enjoy the video.
3 months ago
Reply
to Cik_Bella: Cik bella jangan marah2..meh pm saya
Sumpah potong mamat ni bodoe
3 months ago
Reply
Dua dua bangang. Sesuai sangat la
3 months ago
Reply
to Quratulaini: Jom klu nak 7 inc
siamang punya jantan. sedap pijak smpai lembik. campak dlm longkang.
4 months ago
Reply
Nasib ko lah Wawa.... Kau pilih jalan lucah maka dapat lah kau jadi hamba seks jantan bingai , kurang ajar... Nasib kau lah Wawa , bela Anjing kurap...
5 months ago
Reply
Budak jantan itam ni penagih Syabuh kot. Lancau x pandai hidup semacam je. Pastu ade hati nak anal. Bodoh. Baik mati saja cepat². Sila meninggalkan dirimu secepat mana yg mungkin ye?
5 months ago
Reply
jantan hitam bodo. pmpuan ni pun pmpuan jnis bodoh layan laki htam cmni
5 months ago
Reply