Melayu main dengan cina

1,338,977 99 %
Ads by TrafficStars
Remove Ads

Published by Poksey99
1 year ago
You may also like
Ads by TrafficStars Remove Ads
Please or to post comments
Spam comments are visible to you only, you can delete them or mark as not spam Delete all
to malaypornlover: Lancau panjang . Kotey busuk bangsa pendatang . Bangsa pendatang penakot dan lembik . Aku pernah kongkek amoi cina aku tahu la . Dorg sendiri ckp laki cina mana ada konek besar panjang . Lepas tu konek busuk bau sampah kencing tk basuh . Ada kulit kulup busuk babi lagi .
to True_Cuckold: Saya indian. Kawin melayu. Sebelum kawin n convert dah biasa main sbb dia pernah main dg seorang cina, dia punya supervisor. Bila saya kenal dia, dia sangat open dan friendly. Cantik. Bila sudah kenal saya dua ckp suka. Sebab my dick more than 7" sekarang sudah ada 3 anak.  Saya suka sharing cerita lana...
to malaypornlover: Kotey cina pendatang mana ada besar.. mcm kotey babi bueuk je..
to Encik_tolol: Kotek cina panjang dan keras mesti bini dia suka…tengok muka wife dia dah boleh tahu
Area johor ada x? Nk girls
2 months ago
Reply
hm nak akak angkat hm
2 months ago
Reply
Kalau bf atau suami tak jilat kemaluan atau ketiak , boleh telegram saya...saya akan jilat ketiak, faraj dan dubur anda.
3 months ago
Reply
Hi saya cari girl
Area selayang/rawang/gombak/subang/kajang/semenyih
Im 19 y'old matured faced goodlooking
Tall 179 cm
Kalau kakak/adik/mak angkat lagi baik
And kalau nak ajak threesome or gangbang pon boleh
3 months ago
Reply
Hahaha burit kena korek...patutnya ikat je melayu ni...lpastu baru korek..
3 months ago
Reply
to True_Cuckold: Bini ko dh mcm pelacur dah.. main dgn batang kapir pendatang tu.. tak geli ke main dgn batang kulup pendatang kencing tak basuh tu bos?? Cina makan babi plak tu..
Ni bukan fantasi aku..tapi realiti..bini aku umur 35 dia kerja hardware dah 2 tahun kerani sna..bos dia cina umur 47..aku pada mula syak bini aku dah kena fuck dengan bos dia,tapi aku 50-50..sampai la satu hari,tahun sudah masa hari buruh 1mei..Time tu kan cuti mana ada kerja,tapi bini aku kena kerja dia kata bos dia suruh kerja bayar gaji double.Ok,Time pukul 12 aku lalu hardware tempat dia kerja tutup .
Pukul 6 petang bini aku balik kerja aku tak tanya apa2..tapi bila dia mandi,dia campakkan baju dan seluar dalam dia dalam bakul untuk basuh.Aku check dan bau,sah bekas air mani..Aku marah,tapi dalam masa yang sama aku stim..Malam tu aku fuck bini aku sambil Suh dia bayangkan aku ni Chia(bos dia),dia macam betul2 stim sambil sebut nama bos dia..Lepas sebulan dia buat pengakuan yang dia dah kena fuck banyak kali dengan bos dia..patut la aku tengok bini aku banyak duit..beli rantai semua..dan finally aku jadi cuckold aku sendiri tengok diaorang main depan mata..Tapi aku puas hati,bos dia main memang power...
4 months ago
Reply
Awek tudung terbaik
5 months ago
Reply
Perempuan area kuala lumpur, lembah klang & negeri sembilan

Nak layan ringan2/oral sahaja.
Boleh jilat cipap lama2
Kalau nak cium2 je, takde lebih2 pun boleh je.

NiIdentiti dirahsiakan

Kote 6 inci, cukur bersih. Misai cukur.
30 tahun, melayu, 180 cm, 60 kg. (slim dan tinggi)
Salak tinggi, Sepang, Selangor

Telegram: ringan69
8 months ago
Reply
Perempuan Penang PM ❤️
8 months ago
Reply
Mcm ni la btl2 bst
9 months ago
Reply
Prumpuan jb pm
9 months ago
Reply
Saya suka jilat
9 months ago
Reply
Spa nk beli ful lvid 100 koleksi trbaru yang tiada dlm xhmster ..bleh inbox ..harga boleh dibincang
9 months ago
Reply
Area tawau sabah jom aku fuck laju laju
11 months ago
Reply
Saya melayu mamak 7 inci ? di area Hulu selangor klo nk
11 months ago
Reply
Mmmm fuck my ass
1 year ago
Reply
100/10
1 year ago
Reply
Nasib muka piang klu x jeles aku hahaa
1 year ago
Reply
awek kemaman pm
1 year ago
Reply
Aku nk bro
1 year ago
Reply
Pm no awek ni bro
1 year ago
Reply
Aku dapat ja dia ni fuhhh aku bantai dia cukup cukup
1 year ago
Reply
Daripada dulu..first kuar video ni.. Aku teringin nk main ngan tina ni.. Serupa mak aku.. Anak dpt.. Mak dpt.. X heranla ..klu dlu rekod aku 2 hari streak..
1 year ago
Reply