This is a print version of story Penzioneri by tvslut69 from xHamster.com

Penzioneri


Opet sam sanjala bizaran san. Opet su me policajci hvatali radi ulične prostitucije, ali ovaj put su me uhvatili na djelu. Reklo bi se s rukama u vreći, ali točnije je s kurcem u ustima. Pušila sam kurac gospodinu na tramvajskoj stanici. Iako sam imala dobar pregled terena i mogla sam vidjeti da li nam tko prilazi, iznenadili su me. Niotkud se pojavio tramvaj. Policajci su iskočili iz njega i uhvatili me na djelu. Muškarac kojem sam pušila kurac se popeo u tramvaj i nestao, a ja sam ostala na koljenima.

"Sad je imamo!" rekao je mladi policajac. "Ulovili smo kobilu na djelu."
Nisam imala kud.
"Priznajem. Kurva sam." rekla sam.
Sve do tad, san je bio praktički istinit.

Kao srednjoškolka sam znala dečku pušiti kurac na nekom skrovitom mjestu. On je birao gdje će to biti, a ja sam ga uvijek slušala. Najčešće sam mu pušila u parku. Kad mu je to dosadilo postao je maštovit i počeo me voditi na razna mjesta. Sve haustore u našoj ulici smo obilježili na taj način. Jednom me prilikom odveo blizu gradilišta. Tamo je bilo prljavo i blatnjavo. Zbog toga je put pored gradilišta bio uvijek pust. Nitko se nije htio prljati, a taj puteljak nije bio neka prečica. On je odlučio da mu tamo popušim.

Smjestili smo se pored ograde. Otkopčao je hlače, a ja sam čučnula. Uzela sam ga u usta. O, kako je slatko. govorila sam u sebi dok mi je njegov debeli komad mesa ulazio u usta. Odjednom se, niotkud, stvorio čuvar.

"Šta vi to radite!" dreknuo je.

Moj dečko je pokazao neopisivu hrabrost. Dignuo je hlače i pobjegao, a mene je ostavio na koljenima u blatu. Čuvar me zgrabio, smotao mi ruku na leđa i uhvatio me za uho. Nisam mogla nikud. Odveo me u svoju kućicu i tamo me 'naučio pameti'. Prvo sam pedeset puta morala reći: Ja sam mala pušikara. Onda sam morala pedeset puta reći: Pušim kurac svakog dana. Još mi je zadao neke slične zadatke tj. da pedeset puta izgovorim rečenicu u kojoj samu sebe opisujem kao drolju. Za kraj sam mu, naravno, morala popušiti.

Kad me pustio, krenula sam kući. Putem me dečko dočekao. Pitao me šta je bilo. Nisam mu htjela reći šta sam sve morala raditi, nego sam mu samo rekla da me čuvar opomenuo i rekao mi da će me prijaviti mami, ako me još jednom ulovi da to radim. Naravno, još sam i dečku prije rastanka morala popušiti.

Očekivala sam da ću, po uzoru na stvarnost i policajcima u snu morati popušiti. Ali jedan od njih je potegnuo pendrek. Opet će me jebati njime. rekla sam u sebi. Ali pendrek nije bio obični. Bila je to mrcina veličine i oblika konjskog kurca. Sad mi je jasno zašto me nazvao kobilom. pomislila sam.

Bacili su me na sve četiri. Jedan od policajaca me koljenima uhvatio za glavu, da se ne mrdam, a rukama me uhvatio za guzove. Počeo mi ih je širiti. Moljakala sam ih da mi to ne rade, ali me oni nisu čuli. Sadisti su voljeli slušati moljakanja svojih žrtava. To ih je dodatno uzbuđivalo. Očito je i njih uzbuđivalo moje moljakanje.

Osjetila sam taj ogromni dildo kako ulazi u mene. Kako je on ulazio sve dublje u mene, tako sam se budila.

Uspaljena sam ustala iz kreveta. Ovo sam već doživjela! rekla sam u sebi. Jutro mi se činilo kao kopija nekog već proživljanog jutra. Kao neki perverzni deja-vu.

Bio je petak, zadnji radni dan u tjednu. Na što ću ličiti do kraja dana? upitala sam se u sebi. Zastala sam u pola misli. To pitanje sam sama sebi postavila i prije mjesec dana. I tada sam sanjala da me policajci love. Završila sam na vikend torturi s Vijekinim ocem. Srce mi je brže zakucalo od te pomisli. Šta li će mi se ovaj vikend događati? Da li će Toni doći po mene i opet me zlostavljati?

Otišla sam pod tuš da se malo smirim. Ali pod tušem sam se igrala ringovima u bradavicama. Prije mjesec dana sam stavila velike ringove od kojih su mi bradavice stalno bile nadražene. Tada me boljelo i bila sam oprezna s njima. Nakon mjesec dana nošenja već sam se bila navikla na njih, a bol je nestala. Sad sam uživala natezati ih kako bih osjetila bol. Samo me kurac može smiriti. rekla sam u sebi.

Kad mi se već prošlost ponavlja, neka se ponavlja i dalje. rekla sam u sebi. Obukla sam catsuit. Osjećala sam kako se ljepi za moje glatko tijelo namazano mlijekom za njegu kože. Preko njega sam obukla usku majcu. Bradavice i ringovi su mi se lijepo vidjeli. Navukla sam ženske t****rice. Preko toga sam obukla košulju i jaknu. Jutra su postala hladnija, a kožna jakna mi se jako sviđala. Htjela sam je nositi što češće.

Pogledala sam se u ogledalo. Izgledam kao pičkica koja se obukla kao muškarac. rekla sam u sebi. To je upravo ono što volim. Na prvi pogled izgledam kao muškarac, ali ako netko potroši minutu vremena i gleda me, shvatit će da sam iskonska pičkica.

U torbu sam ubacila štikle, haljinicu i dva para čarapa. To je za slučaj da odlučim otići na jebačinu. rekla sam u sebi. Prije ljeta sam imala običaj s posla otići na jebačinu. Kolegicama bih rekla da moram nešto privatno obaviti. Nakon jebačine bih se vratila na posao. Bila sam uvjerena da one ne kuže gdje sam bila, ali Đurđa mi je jednom prilikom rekla da izgledam jebeno zadovoljna. Očito je skužila gdje sam bila i šta sam radila. Već dugo to nisam prakticirala i odlučila sam se vratiti takvim avanturama. Imala sam toliko poznatih muškaraca da mi nebi bio problem organizrati da svih osam radnih sati provedem na jebačini.


Uspaljena sam krenula na posao. Muškarac je stajao na tramvajskoj stanici i pohotno buljio ženama u guze. Moja guza ga sigurno neće zanimati. rekla sam u sebi. Pogriješila sam. Čim sam se pojavila, pogled mu se prikovao za moje oblutke u uskim t****ricama. Starček me mjerio od glave do pete i nazad. Njegov pogled me palio. Podsjećao me na gospodina kome sam prošlu večer popušila kurac u parku.

Iako sam imala na raspolaganju puno muškaraca, voljela sam povremeno osjetiti novi komad mesa u sebi. Parkovi su bili idealno mjesto za takve stvari. Naučila sam to još u srednjoj školi. Slučajno sam čula razgovor dvije gospođe iz mog susjedstva.

"Željna sam kurca." rekla je jedna.
"Idi u park i dobit ćeš po pički." savjetovala ju je d**ga.
"Ti nisi normalna!"
"Jako sam normalna. Bolje je to, nego patiti zbog nedostatka kurca. Ili se spetljati s nekim i onda imati problema da ga se rješiš."
"Ja nisam drolja!"
"Jesi, ali to moraš sama sebi priznati. A kad priznaš, život će ti biti puno ljepši. Ja sam drolja i nije me sram to priznati. Kurca mi ne fali i život mi je lijep."

Zapamtila sam taj razgovor. Bila sam sigurna da će mi ti savjeti jednom zatrebati u životu. Kad me dečko ostavio, često sam znala otići u park i dobiti po pički bez puno pitanja.

Zato sam se i dan danas držala principa da odem u park kad se zaželim novog kurca. Ali ni to nije baš bilo sigurno. Već sam toliko puta tražila kurac u parku blizu mog stana da sam se pitala ima li stvarno neki novi kurac koji dolazi u taj park. Zato sam prošle večeri otišla u park na d**gom kraju grada.

Vjerojatno parkovski jebači poznaju sve fukare koje dolaze u park i čim se pojavi neka nova svi je žele napumpati. Tako je i moj dolazak bio primjećen. Iako sam planirala odraditi samo jedan kurac, morala sam odraditi trojicu.

Već na ulazu u park me dočekao gospodin dugog tankog kurca. Utrpao mi ga je u usta i nabio do jaja. Dok sam gutala njegov kurac, pojavio se još jedan. Stao je u red i znala sam da moram i njega odraditi, ako želim izaći iz parka. Kad je prvi svršio, d**gi je zauzeo njegovo mjesto. On je imao deblji kurac, ali ne tako dug. Bio je nemilosrdan i doslovno me jebao u usta. Dok je on tako navaljivao na mene, pojavio se i treći muškarac. On mi je svoj kurac uvalio među noge. Uživala sam nabivena s dvije strane. Onaj što me jebao među noge je brzo svršio, ali muškarac koji me jebao u usta je bio nezasitan. Tek nakon pumo navaljivanja je uspio svršiti.
"Veća su ti usta od pičke!" rekao je.
Nije znao koliku jamu imam među nogama, ali ga to očito nije ni za****lo. Baš kad sam htjela ustati i otići, odvalio mi je šamarčinu. Kurvama se plaća, a drolje se šamara. rekla sam u sebi.


Starček na tramvajskoj stanici me gutao očima. Da nisam morala na posao, bila bih mu se nabacivala. Na trenutak sam čak bila u dilemi da zakasnim na posao i da mu ga popušim na brzaka. Tada sam se sjetila da bi me i on mogao ošamariti, a onda bih na poslu morala muljati otkud mi tragovi pet prstiju na licu.

Tramvaj je stigao i bio je pun. Ugurali smo se još i mi. Starček je stajao pored mene i naslanjao se na mene. Tijelo mu je bilo čvrsto. Uopće nije loš. pomislila sam. Zavaralo me njegovo naborano lice.

Na slijedećoj stanici se još ljudi natiskalo u tramvaj. Starček se stisnuo uz mene i ruku naslonio na moje guzove. Nisam se ni pomaknula. Počela je igra šlatanja. Klizio je rukom po mojim guzovima utegnutim u uske t****rice. On nikud ne putuje. rekla sam u sebi. On se vozi tramvajem u vrijeme gužve kako bi šlatao i rajcao se. Ako mu se posreći, možda nešto i pojebe. Ruka mu je pala na plodno tlo. Od njegovih dodira temperatura mi je rasla. Tko će izdržati osam sati na poslu. pitala sam se. Morat ću izaći s posla i pojebati se s nekim. Nakon penaestak minuta vožnje stigli smo do moje stanice.

"Silazite li?" upitala sam ga.
"Ako hoćete, sići ću." rekao je.
Plati mi kavu i popušit ću ti ga. rekla sam u sebi. Bila sam spremna riskirati. Možda me nebude ošamario nakon pušenja.
"Mogili biste me počastiti kavom, kad sam ja vas počastila guzom."

Gospođa pored mene je čula šta govorim i prostrijelila me pogledom. Tko te jebe kujo. rekla sam u sebi. Mogao je i tebe šlatati. Imaš guzicu da su te trojica mogla šlatati, a da im se ruke ne dodirnu.

Sišla sam iz tramvaja i okrenula se da vidim da li starček silazi za mnom. Ali on je ostao u tramvaju, a ruka mu je bila na guzovima gospođe koja me streljala pogledom. Ipak će ga dobiti ona, a ne ja. rekla sam u sebi.


Nisam žurila. U trafici sam kupila cigarete. Zapalila sam jednu da se smirim. Polako sam šetala prema firmi. Starček me toliko narajcao da sam bila spremna za kurac. Sigurno izgledam kao kuja koja se tjera. rekla sam u sebi.

O muško ženskim odnosima sam učila od svih ženki. Ne samo od žena. Jedne večeri sam vidjela kuju koja se tjera kako prima pse na sebe. Nataknula sam se na dildo i rekla da ću se jebati njime dok god se ona bude jebala. Održala sam obećanje i do jutra je dildo bio u meni. Shvatila sam da su kuje najsretnije ženke na svijetu. Uvijek kad bi mi netko rekao da sam kuja, znala sam šta misli. I ja bih se tada ponašala kao kuja.

"Evo! Sišao sam." rekao je muškarac koji mi je hodao u susret.
Koji si sad ti? upitala sam se u sebi pogledavši ga upitno.
"Rekla si da siđem iz tramvaja."
Pa to je starček koji me šlatao u tramvaju! napokon sam skužila. Već sam bila u d**gom filmu i zabravila šta se događalo u tramvaju.
"Baš ste slatki, kad ste se toliko žrtvovali zbog mene."

Sad je on bio zbunjen. Šlatati me baš i nije bila neko žrtvovanje. Ali ja sam mislila da se žrtvovao kad je sišao iz tramvaja radi mene i ispustio iz ruku bujne guzove gospođe koja me streljala pogledom.

"Hoćemo li na kavu?" upitao je.
"Gdje me vodite?"
"Najradije bih u stan..." rekao je više za sebe, ali ja sam ga čula.
"Odlična ideja. Sigurno kuhate bolju kavu nego babe šankerice."
"Puno bolju!" pohvalio se on.
"Onda?" rekla sam glasom koji je značio 'Iskoristi priliku, jer d**gu ti neću dati'.
"Idemo!" rekao je.

Primio me za nadlakticu i poveo prema haustoru.

"Kuda me vodite?" upitala sam kao glupača koja nezna šta joj se sprema.
"U moj stan." rekao je.

Ma kakav tvoj stan. rekla sam u sebi. Zašto nisi sišao na svojoj stanici, nego si nastavio vožnju. Onda sam se sjetila da je mene šlatao, a nakon mene debeloguzu gospođu. Možda je i ona sišla, a nije mu htjela dati pičke. Više nije imao šta šlatati, a mene je propustio jebati. Sišao je i požurio se sustići me. Ponadao se, ako me sustigne, da nije još sve izgubljeno.


Stan je na prvi trenutak djelovao čedno, ali nakon par minuta sam počela primjećivati detalje. Porno časopise ispod stola, porno kasete, simbole kurca, pičke i guze. Na zidu je bila slika nalik na sliku Marlyn Monroe od Andy Warhola. Ali to nije bila ona nego Silvia Saint i njena četiri portreta s bukkake seansi. Portreti su bili u različitim bojama kao na originalnoj slici.

Nigdje nisam primjetila trag ženske ruke. Samac. pomislila sam.

Sjedila sam na trosjedu dok je on kuhao kavu. Čemu odgađati neizbježno. rekla sam u sebi. Uzela sam porno časopis i počela ga listati. Stariji muškarac je jebao mladog transa. Oho! Na pravom sam mjestu. rekla sam u sebi. U slijedećoj priči su likovi bili dva mlada transa i dva starija muškarca. U trećoj je mladi trans bio s tri starčeka.

Koncepcija dobrih porno časopisa je bila jednostavna. Tri duge priče i dvije kratke. Ja sam se jebala svaki dan i u pet dana bih popunila ovakav pornić. rekla sam u sebi. To je značilo da bih u godinu dana potpuno popunila sedamdeset porno časopisa. Mogla bih se baviti snimanjem pornića u slobodno vrijeme, umjesto da se kurvam. Tako bih ispunila svoj davni san.


"Nisam se ni predstavio." rekao je starček noseći poslužavnik s kavom.
"Joj! Pa ni ja se vama nisam predstavila." rekla sam glasom glupače.
Glas glupače je palio kod starčeka.
"Ja sam Jura." rekao je pružajući ruku.
"Ja sam Maja." rekla sam i pičkasto se rukovala s njim.

Nisam htjela reći moje muško ime da ne odugovlačimo. Zna se zašto me zvao i zašto sam došla. Nadala sam se da bih mogla na vrijeme stići na posao. Imali smo klizno radno vrijeme, a ja sam htjela prije posla malo kliznuti na kurac.

Na isti način sam postupila s Borisom i dobila sam sve šta sam htjela. (Boris iz priče Neznanac). Čak i više. Bila sam sigurna da će isti scenarij biti podjednako efikasan i kod Jure. Srednjim prstom mi je pritisnuo dlan. Neboj se, sve je jasno. rekla sam u sebi. Dat ću ti pičke. Nemoraš me stalno pitati. Ali on je bio stara škola. Davao mi je mogućnost da odustanem.

Jura je sjeo i zabuljio se u moje bradavice. Prepustila sam inicijativu njemu. Ja sam zapalila cigaretu i pila kavu.

"Imaš lijep nakit." rekao je.

Nisam imala ni naušnice, ni prstenje, ni ogrlicu. Jedino je mogao pohvaliti moje ringove na bradavicama.

"Hvala." rekla sam.
"Mogu li ih iz blizine pogledati?"
"Slobodno."

Sjeo je kraj mene i stavio naočale. S naočalama je ličio na profesora. Ja sam bila slaba na profesorske tipove.

Na nekom partyju sam barila najzgodnijeg muškarca. Izgledao je ponosan kao pastuh. I ženama je bio zanimljiv. Pored njih nisam imala nikakve šanse, ali s ljepotanima nikad nisi siguran šta voli. Ako nevoli žene željela sam mu biti prva na udaru. Cijelo vrijeme nisam primjećivala starčeka koji se motao oko mene. Shvativši da mu neću dati pičke, nego radije čekati odluku pastuha, odlučio je otići. Stavio je naočale i rekao:

"Idem ja."
Pogledala sam ga i kao da me munja ošinula. Izgledao je kao profesor iz mojih tajnih snova.
"Mogu li s vama?" upitala sam ga.

Njegovoj sreći nije bilo kraja. Odveo me u stan i cijelu noć me jebao. Kad više nije mogao kurcem, molila sam ga da me jebe rukom. Glumila sam zločestu učenicu i cijelo ga vrijeme zvala Gospodine Profesore. Htjela sam da me navuče preko koljena i nalupa po guzi, ali on nije bio takav tip muškarca.

Jura se nagnuo prema meni kako bi bolje vidio. Rukom se oslonio na moju butinu. On je bio stara škola. Takav scenarij sam puno puta doživjela u životu, ali sam se ponašala kao da još ništa ne kužim. Tada mi je rukom počeo gnječiti butinu. Bilo je to pitanje 'da li ćeš mi dati pičke'. Malo sam raširila noge, kako bih mu dala do znanja da mi se sviđa to šta mi radi.

Lavina se pokrenula. d**gom rukom me uhvatio za guzu. Nisam se protivila. Privukao me bliže k sebi. Ja sam samo mrmljala dajući mu do znanja da mi je lijepo i da neću reći ne.

Poljubo me u obraz. Nisam se protivila.
Poljubio me u usta. Ni tada se nisam protivila.
Poljubio me u usta i uvalio mi jezik.

Nadam se da će s kurcem biti brži. rekla sam u sebi. Nemam namjeru do večeri čekati da me pojebe.

Jura je ubrzao. Žvalili smo se i šlatali kao ludi. Krpice su letjele na sve strane. Ogulio me kao bananu. Tek tada je shvatio šta imam na sebi. Odmaknuo se i odmjerio me od glave do pete.

"Mogu li se presvući?" upitala sam ga.
"U šta?"
Ustala sam i iz torbice izvadila štikle. Obula sam ih i stala pred njega.
"U ovo!" rekla sam.

Razrogačio je oči, a njegov kurac je govorio više od riječi. Napeo se, a glavić mu je postao ljubičast od navale krvi. Sjela sam na rub stola raširenih nogu. Moje duge vitke noge su bile pred njim, a glatko međunožje ga je mamilo da ga istraži.

Ustao je i krenuo prema meni. Kurac mu je stajao kao koplje. Očekivala sam da će mi ga odmah zabiti između nogu. Ali on me rukama primio za lice i poljubio. Stao mi je srkati usne. Ovaj se ljubi za ozbiljno. pomislila sam.

Jura je bio potpuno d**gačiji tip muškaraca od onih na koje sam bila navikla. Navikla sam biti meathole. Da me muškarci tretiraju kao bezimeni komad mesa s rupom. Emocija nisam imala ni prema kome. Projebala sam se jer je to bilo zabranjeno. Nemožeš biti muško i jebati se, pušiti kurac i jesti spermu. A ja sam to radila baš zato jer je zabranjeno. Nemožeš biti muško i oblačiti se kao pičkica. I u tome sam uživala jer je zabranjeno. Kad sam se za fašnik obukla kao pičkica, mama mi je rekla da izgledam kao kurva. To je zvučalo uvredljivo i zabranjeno. Nije znala da već jesam kurvica. Zbog njene kritike sam se s užitkom prodavala i bila prava kurva. Kao mlada sam se još jebala iz strasti, a sad je i strasti bilo malo. Imala sam samo potrebu da radim ono šta je zabranjeno. A sve zabrane su bile vezane uz seks. Zato sam tražila granice dopuštenog, radila sve ekstremnije stvari i tražila da me se iskorištava na zabranjeni način.

Jebeš posao. rekla sam u sebi. Odavno nisam s nekim ovako uživala. Obavila sam ruke oko njegovog vrata i prepustila se užitku. Pripio se uz mene. Na tijelu sam osjećala njegovu tvrdoću. Neki manje strpljivi muškarac bi me već odavno nabio na kurac, ali on je volio da se sve događa polako.

Neznam ni sama koliko je vremena prošlo kad sam osjetila glavić njegovog kurca kako ulazi u mene.

"To..." prostenjala sam drhteći od strasti.
Jura je šutio i polako ga gurao sve dublje u mene. Ja se nisam mogla suzdržati.
"Oh kako je slatko!"

Činilo mi se da mu je kurac od užarenog željeza. Kao da neka užarena motka ulazi u moju utrobu.

"Raspori me!"
Jura više nije imao milosti. Nabio mi je svoju užarenu motku do jaja u utrobu. Onda me uhvatio za guzove i podigao u zrak.
"Ti si zvijer!" rekla sam mu dok me nosio na kurcu po stanu.
Naslonio me na zid i stao brzometno pumpati.
"Nabij! Nabij! Nabij!" ponavljala sam sa svakim ubodom.

Onda me odnio do trosjeda, položio na njega i noge mi raširio u špagu. Iznenadio se što mogu toliko raširiti noge. Kurac je zabijao u mene. Zabijao ga je cijelom dužinom. Ja sam krkljala pod njim. Ubrzao je ritam, a ja sam stala jaukati. Nije se meni događalo ništa loše, nego sam samo htjela da on osjeti šta veći užitak.


Ležala sam raskrečena, a on mi je iscrpljen ležao između nogu. Nisa znala da će Jura biti tako uporan jebač. Do gableca ću stići na posao. rekla sam u sebi.

Tada sam čula zvuk otvaranja ulaznih vrata. Žena! pomislila sam.

Već su me žene nalazile kod svojih muževa u krevetu. Neke su bile ljute na muževe, neke su bile ljute na mene, a neke su bile indiferentne. Nekad je ljutnja bila tako jaka da su me napale i istukle. Neke su istukle muževe.

Ali nisu me samo žene nalazile u tuđim krevetima. Jedan otac me našao u krevetu svog sina. Na njega je vikao, a mene je istukao. Nakon nekoliko dana, isti muškarac me našao na ulici i gotovo me na koljenima molio da mu dam pičke. Rekla sam mu da sam profesionalka i da će ga to koštati. Bio je spreman platiti i lupila sam cijenu kao da sam neka od estradnih zvijezda. Platio je.

Jedan gospodin me našao u krevetu sa svojim mladim ljubavnikom. Nije se ljutio, nego se samo priključio pa su me izjebali u paru.

I Jura je čuo otvaranje ulaznih vrata. Digao se s mene i gol izašao iz sobe. Očekivala sam da će početi uragan, ali sve je bilo mirno. Šta se to događa? upitala sam se. Čula sam Juru kako se raspravlja s nekim muškarcima. Iako mi je zvuk tramvaja smetao da čujem o čemu raspravljaju, povremeno bih uhvatila fragmente rečenica.

"...pičku...doveo..." rekao je jedan glas.
"...i nama...jebemo..." dodao je d**gi.
"...mlada...drolja..." komentirao je treći.

Na sve njihove izjave Jura je odgovarao s 'ne' i 'nedam'. Njegovi prijatelji su me htjeli jebati. Očito je to bilo društvo muškaraca koje je imalo pravilo: jedan ulovi pičku, a svi je jebu. Već sam puno takvih društava upoznala. Zašto me neda i njima? pitala sam se. Pa neće me oni potrošiti.

Ustala sam i prišla vratima. Rasprava je i dalje trajala, ali sad sam mogla čuti sve šta govore.

"Vidjeli smo kako dovodiš pičku." rekao je jedan. "Dogovor je da svi jebemo šta jedan ulovi."
"Ne." rekao je Jura opet.
"Dali smo ti dovoljno vremena da je smotaš i izjebeš. Sad daj nama da i mi umočimo." rekao je d**gi.
"Ovu vam nedam."
"Ja sam tebi dopustio da mi jebeš ženu, a ti si obećao da ćeš meni dati da jebem sve šta uloviš." rekao je treći.
"Već ste bili razvedeni i žena ti je bila drolja." pravdao se Jura.

Moram ovo prekinuti, jer će se još i potući. rekla sam u sebi.

Muškarci su se već tukli radi mene, ali ne prijatelji. Sjetila sam se jednog događaja kad su se dvojica potukli tko će me prvi jebati. Pobjednik me jebo prvi, ali je svršio praktički čim mi ga je uvalio. Pokunjen je otišao, ja sam poraženom rekla da ga želim nagraditi zato što se s jačim borio za mene. Jebo me satima i poraz pretvorio u pobjedu.

Otvorila sam vrata i rekla:
"Zašto se svađate?"
Muškarci su blenuli u mene. Imala sam osjećaj da će im zubala popadati.
"Ima mjesta za svih." rekla sam. "Jura će skuhati još kave."

Okrenula sam se i krenula prema trosjedu. Čula sam korake došljaka iza sebe i Juru kako nemoćno nešto pokušava reći.

"Nećete!" napokon je rekao Jura.
"Ja imam pičku i ja određujem pravila!" rekla sam.
"Bravo mala!" rekao je najkrupniji muškarac i odalamio me ručerdom po guzi.
"Evo ja ću skuhati kavu." dodao je d**gi.

Po glasu sam prepoznala da je to onaj kome je Jura jebo ženu. Papučar. rekla sam u sebi. Nije čudo da mu je žena postala drolja. Taj bi bio savršen za neku cuckold avanturu. Mogla bih ga zamoliti da me odvede u park na redaljku i još da mi on nalazi jebače.

Krupni me odmah prisvojio. Sjeo je na kauč, a mene posjeo sebi u krilo. Jednom rukom mi je gnječio butine, a d**gom guzove. Papučar je otišao u kuhinju, a treći muškarac sa smješnim brkovima je sjeo meni iza leđa. Osjetila sam na guzovima i njegovu ruku. Šlatao me onoliko koliko mu je Krupni dopuštao. Jura je stajao gol na sred sobe i izgledao malo smješno. Ali ni on nije bio imun na događanja. Kurac mu je stajao napet, kao da me nije upravo sat vremena pumpao i pošteno napumpao.

Stigla je kava. Zapalila sam cigaretu. Papučar je otišao donijeti popeljare za ostatak društva. Osjetila sam kako mi tanki prst ulazi u pičku. Pitala sam se da li Krupni zna šta mi Brkica radi.

Na trenutak mi je cijela scena izgledala kao slikarsko djelo nekog srednjovjekovnog majstora. I to nekog s uvrnutom maštom. Sjedila sam Krupnom u krilu, a on mi je rukama gnječio butine. Jura je potpuno gol, napetog kurca, stajao pored stola, pio kavu i pušio. Papučar je stajao pored njega obučen i pio kavu. Brkica je sjedio iza mene i prstima mi rovao po pičketini.

Osjetila sam kako mi sve više prstju gura u utrobu. Onda mi je ugurao cijelu ruku.
"A u pičku materinu!" dreknuo je.
"Šta to radiš?" ljutito ga je upitao Krupni.
"Ima pičketinu kao krava!"

Jura je kolutao očima. Za razliku od njegovog velemajstorskog jebanja, sad sam bila na običnom razvaljivanju. Bio je to stil koji sam jako dobro poznavala.

"Izvadi je!" rekao je Krupni.
Brkica je izvadio ruku iz mene.
Krupni me skinuo s krila i prebacio na trosjed. Ustao je.
"Dosta je bilo zajebancije." rekao je. "Sk**ajte se."

On on je skinuo odjeću sa sebe, a Brkica i Papučar su ga poslušali. Brkica je imao kurčić, a ne kurac. Ali Papučar je imao pošteni komad mesa među nogama. Zašto ga je žena varala? upitala sam se.

Trojica došljaka su pokazali svoj arsenal oružja. Napeti kurčevi su im bili spremni za redaljku. A i ja sam bila spremnija za redaljku nego za odlazak na posao. Pogledala sam na sat i vidjela da je već i vrijeme gableca prošlo.

"Moram se javiti u firmu da neću doći." rekla sam.
"Ja ću ti pokazati gdje je telefon." rekao je Krupni.

Prišao mi je s leđa i uhvatio me rukama za bokove. Pored njega sam bila kao igračka. Podigao me i nasadio na kurac.

"Pričekajte da se javim u firmu, pa onda možete raditi šta hoćete sa mnom."

Krupni se cerekao i hodao sa mnom nataknutom na kurac. Odnio me do ormarića u hodniku.

"Tu ti je telefon." rekao je.
Nasmješila sam se. Zato volim starčeke. rekla sam u sebi. Perverzni su.

Slično sam doživjela na jednom dočeku Nove godine. Orgija je trajala u beskraj. Svako je jebo svakog. Jedino su svi jebali mene, a ja nikog. U jednom trenutku sam morala na WC. Muškarac koji me jebao me na kurcu odnio do WC-a. I dok sam ja pišala on me nije sk**ao s kurca.

Nazvala sam u ured. Čekala sam da mi se netko javi, a Krupni me pumpao. Nogama nisam ni dodirivala pod. Držao me na rukama i praktički me jebao u zraku. Javila mi se Đurđa.

"Dobar dan. " rekla sam.
"Dobar dan." odgovorila je.
"Ne osjećam se dobro."
"Šta ti je?"
"Neznam. Kao da me hvata gripa. Sve me boli." muljala sam. "Uzet ću dan godišnjeg odmora."
"Dogovoreno. Reći ću tajnici. A ti uživaj i oporavi se. I što više C vitamina." rekla je ona kroz osmjeh.

Skužila me. rekla sam u sebi. C vitamin je bila šifra iz poznatog vica kad doktor nimfomanki kaže da joj treba kura C vitamina.

Spustila sam slušalicu. Đurđa me kuži i ne zamjera mi. rekla sam u sebi. Možda bi htjela biti na mom mjestu.

"Papučaru!" dreknuo je Krupni.
"Molim?" odgovorio je.
"Ovako sam i tvoju bivšu ženu nosio na kurcu dok je s tobom pričala. Objašnjavala ti je kako mora ostati duže na poslu."

Papučar je pocrvenio. Ljut je. pomislila sam. Sva trojica su ljuti na Krupnog. Papučar je ljut jer mu je jebo ženu, Jura je ljut jer mene jebe, a Brkica je ljut jer mu ne dopušta da me fista. Zašto ga onda podnose u svom društvu? upitala sam se. Sigurno on dovodi najviše pičaka. Tetkice poput mene obožavaju stare perverznjake poput njega.

Noseći me na kurcu, odnio me do stola. Polegao me na njega. U međuvremenu je Papučar stavio jastuk na stol. Krupni mi je uvalio kurčinu.

"Oh kako je velik!" jauknula sam.
Priznajem, glumila sam. Kurac mu je bio velik, ali jebala sam se i s većima. Osim toga me već Jura dobro izjebao, a Brkica me raširio rukom. Ni konjski kurac mi nebi bio prevelik.

"Jeli ti prevelik?" upitao me pobjednički.

Sad je i meni bila puna pička njegovog bahatog ponašanja. Bila sam sita prčkanja po mojoj pički. Htjela sam da me razvale.

"Samo me jebi." rekla sam.
"Mala bi..." počeo se on opet bahatiti.
"Ako neznaš jebati, pusti me d**gima." rekla sam.
Na Jurinom licu sam vijela osmjeh. Očito nitko nije Krupnom tako spustio kajlu.

Nabio mi je kurac divljački do jaja.
"Jeli to sve?" upitala sam.
Nabio mi ga je opet i to još žešće.
"Daj malo energije!"
"Ti si..."
"Šuti i jebi!" dreknula sam. "Drolja sam i trebam žestoko jebanje!"

Na te riječi me stao pumpati kao lud. Napokon sam jebena. rekla sam u sebi.

Ali žestina je u sebi krila jedan d**gi problem. Nije mogao jebati dugo. Svršio je. Kurac mu se smežurao i ispuzao iz moje pičketine.

"Ajde dečki, sad me vi pumpajte." rekla sam ostaloj trojici.
Brkica je bio najbliži.
"Daj mi ruku uvali!" zavapila sam.
Nije mu trebalo dva puta reći. Uvalio mi je ruku. Htjela sam poniziti Krupnog do kraja.
"Oh! Napokon prava veličina."
Nabijao je ruku u mene, presretan što to može slobodno raditi. Kurčić mu se napeo.
"Dublje! Dublje!" ponavljala sam.
On ju je gurao sve dublje. Na trbuhu mi se vidjelo ispupčenje njegove šake.

Vidjela sam Krupnog kako izlazi kroz vrata sobe. Nije ih zatvorio za sobom i vidjela sam kako izlazi iz stana.

"Do lakta sam gurnuo!" rekao je Brkica i istog trenutka svršio.
"Sad ti!" rekla sam Papučaru. "Ti me imaš najviše prava jebati."
"Zašto?" upitao je gurajući mi svoj dobar komad mesa u utrobu.
"Tvoju su ženu svi jebali, pa ti imaš najviše prava jebati tuđe."

Na licu mu se vidio izraz zadovoljstva. Ne samo zbog toga jer je svoj veliki kurac uvalio u mene, nego i zbog toga što sam ga poštivala. A kao što sam već rekla, htjela sam ga iskoristiti za neku cuckold avanturu.

Za razliku od prethodne dvojice, nije bio jebač kratkog daha. Jebao me uporno i dugo. Moram se pobrinuti za Juru. rekla sam u sebi. On je stajao pored mene.

"Pukni me u usta!" rekla sam.
Prišao je i uvalio mi kurac u usta.


Ulična rasvjeta je već bila upaljena kad sam izašla iz stana. Prije dvanaest sati sam ušla u Jurin stan, nadajući se kratkoj i brzoj jebačini. Umjesto toga sam doživjela dvanaest satnu orgiju. Ovome se nisam ni u snu nadala. rekla sam u sebi.

Izgledala sam kao drolja. Slučajno je netko prolio vino po mojim hlačama i nisam ih mogla obući. Jedino šta sam imala je bila droljasta haljinica. Catsuit mi je bio potrgan, pa sam obukla ča**** koje sam ponijela sa sobom. Obula sam štikle i obukla kožnu jaknu. Izgledala sam kao da idem raditi na kamionsko parkiralište. Papučar me pratio.

"Nemožeš takva u tramvaj." rekao je.
Kao da se nikad nisam ovakva vozila tramvajem. rekla sam u sebi.
"Hoćeš li me odvesti kući?" upitala sam ga.
Zbunjeno me pogledao.
"Mojoj kući, a ne svojoj." dodala sam.
"Hoću." rekao je.

Story URL: https://xhamster.com/stories/penzioneri-600212
Please or register to post comments
If spammers comment on your content, only you can see and manage such comments Delete all
to zippo313: Drago mi je da ti se sviđa.
Pročitaj i ostale priče. Sve su uglavnom na temu stari-mladi.
uvek me uzbude price stari-mladi...a jos kad su grupna druzenja...mmmm
cestitke za pricu...jako dojmljivo :)
1 year ago
Reply
to trazimtrazim111: Hvala na iskrenom komplimentu.
Uhhhhhh......nemogu trenutno ni napisaat sto mislim ....predobro...
2 years ago
Reply
to AdamP69: Hvala na iskrenom komentaru.
to askeking: Hvala.
Drago mi je da ti se sviđa.
jebeš pa rasturaš :)
2 years ago
Reply
Bravooo devojčice!
2 years ago
Reply