This is a print version of story Mocro sletje by geilsletje18 from xHamster.com

Mocro sletje

Mijn naam is yasmina, ik ben net 18 worden.
Ik heb lichte bruine huid, groene ogen en krullend haar.

Sinds ik 18 ben geworden, kan ik het openbaar maken, hoe geil ik ben. Ik heb veel geile verhalen.
Een ga ik nu vertellen.

Ik woon bij m'n ouders en ik heb twee broers, een van 28 en een van 25 jaar. Ze zijn allebei getrouwd.
Op m'n 18de verjaardag ben ik eigenlijk een sletje geworden. Thuis hadden we m'n verjaardag gevierd. De familie was erbij en paar vriendinnen. In mijn familie hadden bijna al m'n tantes een hoofddoek. Ik was eigenlijk de enige meisje, die nog wat strak en geils aan had. Ik kreeg ook veel vieze blikken van me tantes maar ook geile blikken van m'n ooms. Daarop kickte ik stiekem. Op m'n verjaardag begon ik wat shots te drinken met m'n vriendinnen. Ze zijn ook rondt de 18. Zij zagen er ook superlekker uit. Ik werd steeds wilder en wilder, we begonnen lekker te dansen. Later liep ik naar de keuken. Het was een beetje druk. Opeens voelde ik lul tegen m'n strakke rokje. Het werd steeds harder en harder, en ik werd steeds geiler en geiler. Ik duwde m'n strakke kontje naar achter en draaide m'n heupen. Binnen enkele secondes voelde ik zijn pik harde uitbarstingen. Ik dacht echt, jezus, kan je zo snel komen.

Later die avond ging ik weg met m'n vriendinnen. Richting de stad. Ik zei me vriendinnen wat er was gebeurd. En ze moesten lachen. Sanne (een vriendin) zei, het was een oom achter je. En iedereen zag het. Je vader keek overdreven boos. Het is wel zielig dat hij en eigenlijk de meeste lullen zo snel komen.
Sanne vroeg hoe het m'n vriend gaat. ''Het gaat goed met Eljiro'' zei ik. Ik heb tegen hem gezegd dat niet moest komen. Ik wil niet dat m'n familie weet dat ik met een neger heb.

Eenmaal in de stad aangekomen, kregen we al gelijk veel aandacht. In de club, kon ik eindelijk, helemaal losgaan. Ik scheurde heel de avond met vreemde mannen. Op een gegeven op scheurde ik een jong met m'n kontje en zat ik te tongen met een andere jongen. Met m'n wreef ik tegelijk zijn gulp. Sanne had een filmpje gemaakt en stuurde het naar Eljiroy. En toen was het al 5 uur in de ochtend. Sanne en ik hadden afgesproken dat ze vandaag bij mij slaapt. Al m'n vriendinnen gingen naar huis en wij ook. Thuis zag ik Eljiroy voor de deur. Ik dacht Yes, ik ga hem keihard neuken. Hij gaf m'n een roos en tongde gelijk. Sanne keek geil en dronken. ''Jullie hebben veel gezopen'' zegt Ejiroy. Toen ik de deur openmaakte schrok ik. Ik zag al m'n ooms nog. Ze keken boos naar me. 7 ooms. Een oom zegt Yasmina kom hier zitten middenin. Sanne en Eljiryo zaten in de keuken. ‘Je vader zegt dat je sletje ben''. Ik was dronken en speelde geil mee, ja dat ben ik. Hij stond op en pakte me hand en wreef het over zijn gulp. Ik keek naar links en kreeg gelijk een lul in me mondje. Al me 7 ooms hadden harden lullen. Ze lachte allemaal. En me vader en Eljiroy waren aan het genieten. Eigenlijk iedereen was aan het genieten. Er werd op me gespuugd, maar ik kickte erop. Ik begon een af te trekken en te pijpen. Op een gegeven moment, was ik het zat. Ik deed me kleren uit. En spreidde me benen, neuk me. Ik werd keihard geneukt, en kreunde van genot. Een voor een gingen ze weg. Ik was naakt en vol met sperma in me kutje, gezicht, haren, en geile billen. En alles ging automatisch die avond, net als ik ben geboren, om een sletje te zijn. Ik begon me daddy te pijpen. En ik draaide me om en begon op hem te zitten. Ik draaide op zijn lullen steeds harder. Ik zag Eljiroy met harde lul naar me kijken. Ik keek hem diep in de ogen aan. Hij genoot zo geil. Sanne boeide mij niet, enigste aan wat ik denk zijn lullen. En toen BAM, me vader kwam keihard in me. Hij fluisterde wat in me oren en trok me haren. Ik keek geil naar achter. 7 uitbarstingen. Toen gingen we naar me kamer. Sanne en Eljiroy sliepen bij mij in me bed. Met ze drieën. Eljiroy wou me neuken, maar ik begon te vrijen en tongen met Sanne.
Ik zat die avond ook niet aan Eljiroy en ik ga hem ook niet neuk. Ik kick er alleen op dat hij naar me kijkt, terwijl ik met geil.
Hij wacht nog steeds, om met mij te neuken. En elke avond neuk ik wel iemand anders en af en toe neuk ik ook wat vrienden van Eljiroy. MMM
Published by geilsletje18
1 year ago
6,386
Story URL: https://xhamster.com/stories/mocro-sletje-713095
Please or register to post comments
If spammers comment on your content, only you can see and manage such comments Delete all
Klinkt allemaal erg lekker Yasmina xox
10 months ago
Reply