This is a print version of story In het leger by kockx from xHamster.com

In het leger

Deel 1

Ik ben 18 jaar, hetero, heel sportief en zie er volgens vrienden en vriendinnen erg goed uit. Omdat ik veel van sporten hou en ook erg fysiek ingesteld ben besloot ik het leger in te gaan. We waren met een groep van 24 rekruten en moesten in twee slaapzalen met ieder twaalf bedden slapen. Beide slaapzalen hebben samen een grote gemeenschappelijke doucheruimte waar ook wastafels, pisbakken en een paar toiletten zijn.

Toen ik de eerste nacht na een actieve dag in bed lag en wilde gaan slapen besefte ik dat ik een probleem had. Ik ben gewend me elke avond in bed voor het slapen gaan even lekker af te trekken. Effe lekker spuiten, daar slaap ik heerlijk op. Maar ja, met 11 andere jongens om je heen trek je je niet zomaar even af. Het duurde voor mijn gevoel uren voor ik in slaap viel. Al die tijd lag ik met een stijve lul in bed die maar niet slap wilde worden. Ik besefte dat ik echt een probleem had. Er was geen ruimte om je terug te trekken. De douches waren open en er waren maar een paar Wc’s. Ik zag het somber in. Terwijl ik lag te piekeren hoorde ik af en toe een jongen anders gaan liggen. Het zou toch niet, het kon toch niet… Nee onmogelijk dat iemand zoveel lef heeft om zich at te trekken in een slaapzaal met twaalf jongens.
Dacht ik.

De volgende ochtend onder de douche zag ik de piemels van mijn kamergenoten. Hoewel ik hetero ben kijk ik toch altijd graag naar de piemels van andere jongens. Volgens mij checken alle jongens als ze de kans hebben de piemels van hun kameraden. Alleen komt niet iedereen er even eerlijk voor uit. Piemels heb je in alle maten en soorten. Grote en kleine, dikke en dunne, lange en korte. Sommige piemels hebben zo’n lange voorhuid dat je de eikel niet ziet en andere jongens zijn weer besneden. Ook de balzakken en de ballen die er in zitten vertonen grote verschillen. Je hebt echte hangzakken en balzakken die strak tegen het lijf zitten. En wat je tegenwoordig ook steeds meer ziet is dat sommige jongens hun schaamhaar scheren of trimmen, terwijl anderen een hele schaambos haar hebben. Het mooiste is natuurlijk als je een piemel ziet die een beetje stijf is, maar dat zie je zelden of nooit. Een echte stijve lul van een andere jongen (anders dan op een foto) had ik nog nooit gezien.

Tijdens het douchen viel me op dat mijn kameraden en ik samen een hele mooie gevarieerde collectie lullen hebben. Het viel me op dat onze lullen in alle soorten en maten waren, maar de meeste jongens hadden toch een flinke lul hangen. Het moest bijna wel dat al die ballen barstensvol zaad zaten. Een paar palen sprongen er echt uit. Die van Mo, een Nederlandse Marokkaan. Hij heeft een grote besneden donkere paal die bekroond wordt met werkelijk een knoeperd van een eikel. Hij heeft al zijn schaamhaar weggeschoren en is dus van onderen helemaal kaal. En dan heb je de lul van John. John is een neger en heeft verreweg de langste lul van ons allemaal en daarboven wat kroesachtig schaamhaar. Onwillekeurig bedacht ik me dat ik die paal graag eens stijf zou zien staan. Maar ja de kans daarop schatte ik niet zo groot is. En dan heb je de lul van Kevin. Kevin heeft rood haar en dus ook rood schaamhaar. Hij heeft een grote slappe lul met een hele lange voorhuid. Er zit echt een tuitje aan zijn lul. Door zijn voorhuid heen zie je zijn eikel heel goed zitten. Ik zat te hopen dat hij tijdens het douchen zijn voorhuid naar achteren zou trekken zodat ik zijn eikel te zien zou krijgen, maar dat deed hij natuurlijk niet. En dan heb je Tom en zijn lul. Tom is echt een knappe man. Als ik homo was zou ik het wel weten. Tom moest je dan hebben. Lekker stoer, kort getrimd schaamhaar (net als zijn hoofdhaar overigens). En met de grootste paal van de blanke jongens. Tom trok tijdens het douchen zonder enige gêne zijn voorhuid naar achteren om zijn eikel goed schoon te spoelen. Een fantastisch gezicht is dat. En niet effe snel of in een hoekje. Nee hoor, gewoon op een manier dat iedereen het goed kon zien. Ik vergeet bijna zijn ballenzak te beschrijven. In zijn klootzak wiegen twee echt grote ballen de hele tijd heen en weer. Alsof ze altijd klaar zijn om sperma af te vuren.

De tweede avond moesten we met zijn allen om 10 uur naar bed. Dat is voor mij erg vroeg en ik vroeg me serieus af hoe ik zonder spuiten ooit in slaap zou vallen. We lagen nog geen 10 minuten in bed toen ik wat geritsel hoorde. Ik was meteen klaarwakker. Het kon bijna niet missen. Het leek wel of iemand zich af lag te trekken. Het geritsel hield even op en toen hoorde ik het weer duidelijk. Het was echt vlees over vlees wat ik hoorde en het schuren van een hand tegen een laken aan in een ritme dat bijna alleen kon betekenen dat er echt iemand zichzelf lag af te trekken.

Mijn pik was al stijf maar bereikte nu een record stijfheid. Wat cool! Wie zou dat durven? Wie durft zich af te trekken in een slaapzaal terwijl 11 andere jongens je kunnen horen? Er was weer even een pauzetje en het aftrekken ging weer verder. Ik wist het nu helemaal zeker. En ik was stiekem jaloers op de lefkikker die zich aan het rukken was.

Het was niet helemaal donker op de slaapzaal en ik moest gewoon weten wie het was. Ik draaide me om, wat natuurlijk goed hoorbaar was, om te kijken. Ik hoorde nu meer rumoer en was benieuwd naar wat komen ging.

Deel 2

Ik lig op een slaapzaal met 11 andere jongens en een van mijn kameraden ligt zich af te trekken. Ik draai me om om te zien wie het is….

Mijn ogen moesten wennen aan het licht, maar er was geen enkele twijfel meer. Hier werd gerukt! Ineens zag ik het. Het was Tom. Hij lag twee bedden verderop, maar het was heel duidelijk te zien. Het laken bewoog ter hoogte van zijn kruis op het aftrekritme op en neer. Wat een stoer gezicht en geluid! Ik moest natuurlijk direct aan zijn pik denken die ik vanmorgen onder de douche bewonderd had. Ik wou dat ik door het laken heen kon kijken.
Tom leek in tranche en helemaal verdiept in zichzelf en de heerlijke dingen waar hij mee bezig was.

Ineens keek ik in de ogen van Kevin die in het bed naast Tom lag. Kevin gaf me een knipoog en maakte met zijn hoofd een gebaar van “zie je dat, goed he!”. Natuurlijk, niet alleen ik, maar de hele slaapzaal lag mee te genieten van het geruk van Tom. Niemand zei iets, of stoorde Tom in zijn privacy. Iedereen respecteerde de privacy van Tom, al zag ik wel dat steeds meer jongens naar het op-en-neer gaande laken keken.
Zouden er meer jongens, net als ik, een stijve paal hebben?

Ineens leek het rukgeluid wel stereo. De aftrekgeluiden gingen door, terwijl toch duidelijk aan de dekens te zien was dat Tom een pauze had genomen.

Er lag zich nu nog iemand af te trekken!

Mijn ogen gingen snel van bed naar bed. Wie durfde ook? Toen zag ik het. Het was John die zijn negerpaal aan het melken was. Ook bij hem bewoog het laken in een lekker tempo op en neer.

Wow!

Nu hield ik me ook niet meer in en besloot met het trekfestijn mee te doen. Langzaam stroopte ik mijn velletje naar achteren en begon langzaam te rukken. Oh wat was ik geil! Ik schrok wat van de herrie die mijn eerste trekbewegingen maakten, maar zette snel door omdat ik wist dat ook die eerste rukbewegingen niet onopgemerkt zouden zijn.

Tom en John deden nu echt geen moeite meer om stil te zijn en ook ik rukte echt hoorbaar. Best geil om te weten dat anderen naar je liggen te luisteren. Het geeft echt een kick als je dit durft.

Met zijn drieën lagen we om het hardst te trekken en Tom en John maakten inmiddels ook kreungeluiden. En ik weet het niet zeker meer, maar ik denk dat inmiddels al meer man met ons meededen. Opeens riep John: “Oh…. Ik ga spuiten…. Ja, ik SPUIT, ja daar komt mijn zaad… Oh … meer zaad…. Meer zaad…. Nog meer zaad….”. “Ik lig ook te spuiten!”gilde Tom. Tijdens mijn rukken wierp ik een snelle blik op beiden. Nee, de onderlijven waren keurig bedekt. Ze spoten kennelijk gewoon in hun lakens. Ik hield het ook niet meer en spoot mijn kwakkie ook in mijn bed. Dat gillen om je zaadlozing aan te kondigen vond ik wel erg geil, maar dat durfde ik toch niet.

Het was een plakboel in bed. Ik was heerlijk klaargekomen en vlak voor ik in slaap viel hoorde ik dat er nog een paar jongens aan het rukken waren,

Deel 3

De volgende morgen tijdens het douchen bekeek ik de palen van mijn kameraden met andere ogen. Vooral die van Tom en John. Gisteravond waren ze stijf geweest en hadden ze beide lekker gespoten. Tom trok weer geheel ongegeneerd zijn velletje naar achteren en zei: ‘Zo mijn eikel even goed schoonmaken en de zaadresten van gisteravond wegspoelen. Dan kan ik er weer tegen.’. ‘Mijn idee’ antwoordde John en ook hij maakte zijn eikel geheel bloot om de zaadresten te verwijderen. Ik keek er met grote ogen naar en besloot om ook mijn voorhuid geheel naar achteren te trekken zodat mijn eikel helemaal bloot kwam en ik hem goed kon afspoelen. Het grappige was dat John en Tom hun velletje niet direct terugstroopten maar met grote blote glimmende eikels bleven staan douchen.

Ik keek om me heen en zag dat meer jongens hun voorhuid naar achteren stroopten of gestroopt hadden zodat er dit keer heel wat eikels te zien waren. Niemand stoorde zich aan elkaar of aan het geklets van Tom en John. Ik vond dat ik bofte dat ik in zo’n vrije groep jongens terecht gekomen was.

Ineens vroeg Tom aan Kevin, die zijn voorhuid niet naar achteren geschoven had, ‘Hé moet jij je eikel niet wassen Kevin, of heb je je gisteravond niet afgetrokken?’ Kevin antwoordde dat hij niet zo van trekken in bed hield omdat hij nogal veel spoot en het dan zo’n troep in bed werd. ‘Ik trek me thuis altijd onder de douche af. Dat doe ik veel liever’. ‘Nou ga je gang’ kwam Mo tussenbeide. ‘Ik wil wel eens zien hoe jij je paal melkt’.

‘Ho, ho’ riep een andere jongen. ‘Ik heb me gisteravond ook afgetrokken in bed en vind het prima om dat met zijn allen te doen. Maar ik heb er geen behoefte aan om te zien hoe een ander zich aftrekt. Kevin, ga je gang joh, trek je lekker af, maar wacht tot ik onder de douche vandaan ben.’

Hij en nog 5 andere jongens verlieten daarop de doucheruimte en we bleven met zijn zessen over. Dat waren Tom en John (natuurlijk zou ik haast zeggen), Mo, Kevin en ik en Nuri. Nuri komt uit Indonesië en is heel tenger gebouwd. Misschien is hij een Molukker, ik heb het hem niet gevraagd. Hij heeft een vrije kleine pik en grappig springend schaamhaar.
Kevin was misschien niet eens van plan geweest zich nu onder de douche onder toeziend oog van 5 anderen af te trekken, maar hij moest nu bijna wel.

Maar Kevin besloot eerst de aandacht af te leiden en vroeg aan Mo of hij zich gisteravond eigenlijk afgetrokken had. Hij had er niets van gemerkt en vroeg zich af hoe een besneden paal eigenlijk rukte. ‘Ja, Mo’ zei geile Tom, ‘Hoe trek jij je eigenlijk af? Ik beweeg mijn voorhuid altijd op en neer over mijn eikel tot ik moet spuiten, maar dat kan jij natuurlijk niet.’
‘Wil je het echt weten?’vroeg Mo ‘en als ik eerlijk ben, krijg ik dan geen last met jullie?’ ‘Natuurlijk niet, erewoord’ beloofden we.

‘Nou’ zei Mo, ‘Op de eerste plaats probeer ik zo veel mogelijk te neuken. Ik heb een Nederlands buurmeisje dat werkelijk gek is op mijn besneden paal. Ik mag haar kutje een paar keer in de week volspuiten’. ‘Trek je je dan nooit af? ’ vroeg Nuri. ‘En op de tweede plaats, als mijn buurmeisje er niet is’ vervolgde Mo ‘helpen mijn broers en ik elkaar met klaarkomen’. Dat was een ontboezeming die er bij mij in sloeg. Die geile Marokkanen die elkaar spelen! We vroegen Mo meer te vertellen. En dat deed hij ook. ‘Mijn broers zijn net als ik natuurlijk ook besneden en zitten met hetzelfde probleem. Ik denk dat een besneden paal inderdaad lastiger trekt dan die onbesneden pikken van jullie. Ik weet dat veel van mijn vrienden vaseline of ander glijmiddel gebruiken. Mijn broers en ik hebben dat ook wel eens geprobeerd, maar sinds een van mijn broers mij voor de grap pijpte ontdekte ik dat dat veel lekkerder is dan rukken. Sindsdien pijpen wij elkaar en trek ik me nooit meer af’.
‘Spuiten jullie in elkaars mond en slikken jullie elkaars zaad ook door?’ wilde John weten. Nu werd Mo een beetje rood. ‘Wat zal ik zeggen… Ik mag in de mond van mijn broer spuiten en hij slikt het ook door. Mijn broers mogen wel in mijn mond spuiten, maar ik spuug het zaad uit. Ik denk er vaak aan om het door te slikken, maar als ik het eenmaal in mijn mond heb spuug ik het toch altijd weer uit.’

We hadden inmiddels alle zes van de geile praat van Mo een stijve paal gekregen. Voor het eerst van mijn leven zag ik naakte jongens met stijve lullen. Wat een machtig gezicht. Vooral de negerpaal van John maakte diepe indruk op mij. Ik schat hem op zeker 25 centimeter en dik. Dik! Bij Tom, John, Mo natuurlijk en mezelf was de eikel helemaal bloot . Ze glommen alle vier in het licht. De eikels van Kevin en Nuri waren nog verpakt in hun voorhuidjes.

‘Nou vooruit Kev, sla de hand aan jezelf dan doe ik mee.’ riep Tom. ‘Ik ook’ zei John. Ik besloot me niet te laten kennen en zei ‘Ik ook, maar jij eerst Kevin.’ Nuri knikte slechts. Kevin aarzelde nog even, maar toen Mo zei dat hij zich door zijn verhaal te vertellen ook bloot gegeven had begon Kevin inderdaad zijn paal te melken. Eerst langzaam zijn huidje naar achteren trekkend en dan ineens echt aan het pompen. Tom en John begonnen ook direct hun palen te melken en na een minuutje volgde ik ook. Ook Nuri begon zich af te trekken, maar anders dan bij de anderen trok hij het velletje van zijn veel kleinere stijve pikkie niet terug. Mo sloeg het schouwspel met stijve paal gade maar trok zelf niet aan zijn paal.

Het duurde niet lang voordat John weer begon te roepen dat hij ging spuiten. En ja hoor grote stralen zaad spoten uit die geile negerpaal. John was nog aan het spuiten toen ook Tom zijn zaadlozing aankondigde. Stonden daar twee jongens naast elkaar zaad te spuiten. Je begrijpt dat ook ik direct klaarkwam en mijn zaad ook op de grond spoot. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat Nuri ook in een hoekje stond te spuiten (nog steeds met geheel bedekte eikel). Kevin kwam als laatste klaar, ondanks dat hij als eerste was begonnen met trekken en ondanks dat hij als enige van ons gisteravond niet gespoten had. Maar de zaadlozing was er ook naar. Er kwamen liters zaad uit zijn paal. En het was ook geinig om te zien hoe hij de laatste druppels uit zijn paal melkte en zijn voorhuid weer netjes over zijn eikel schoof.

Deel 4

Ik sta samen met 5 kameraden in de doucheruimte en heb me zo juist, net zoals 4 anderen afgetrokken. Voor het eerst van mijn leven heb ik in het echt (en niet op een foto of zo) jongens met stijve pikken gezien. En vier van die palen heb ook nog eens lekker zien spuiten.

Nadat ik me lekker leeg gespoten heb valt mijn oog op Mo, die in een hoekje staat met een ontzettend stijve pik. Zijn eikel is enorm gezwollen en knalpaars. Die eikel moet bijna pijn doen van geiligheid. Ik besef dat Mo zich niet afrukt heeft. Ook Tom zag Mo nu staan met zijn stijve pik en vroeg aan hem waarom hij zich niet afgetrokken had. ‘Nou’ zei Mo ‘ik heb je toch net verteld dat ik mezelf niet zo goed aftrekken kan’. ‘We moeten je helpen’ verklaarde John. ‘Nou graag’ antwoordde Mo ‘als iemand van jullie zijn mond ter beschikking wil stellen, of nog liever zijn kontje – ik zou best graag eens een jongenskontje willen neuken- dan GRAAG’. ‘Ho, ho, als er hier geneukt gaat worden doe ik dat’ zei John ‘ik ben hetero, maar wel op en top TOP. Ik heb ook nog nooit een jongenskontje geneukt, maar heb dat altijd al een keer willen proberen’. ‘Mijn idee’ riep Tom direct ‘mijn kontje wordt niet geneukt, maar ook ik wil wel eens een jongenskontje neuken.’
Het bleef even stil en ik zag de palen van Tom en John weer wat opzwellen. Juist toen ik dacht dat het hierbij bleef ging het gesprek weer verder. ‘We moeten je helpen met klaarkomen’ ging Tom verder ‘je bent onze kameraad. We zijn met zijn zessen en drie man hebben nog niks gezegd. Zeg dus maar Mo wie je moet helpen met spuiten’.

Voor Mo kon antwoorden nam Nuri het woord. ‘Uh, ik heb altijd een keer een pik willen proeven. Ik heb mezelf vaak proberen te pijpen, maar mijn pikkie is te kort en ik ben niet lenig genoeg. Mo’s pik ziet er zo schoon uit, mooi besneden, geen vies velletje waar van alles achter kan zitten, keurig geschoren, dus ook geen schaamhaar dat in je mond kan komen en net fris gedoucht. Ik wil, als Mo dat wil, zijn pik wel even in mijn mond nemen en proeven hoe hij smaakt’. Voor Nuri goed en wel uitgesproken was liep Mo al op hem af en onder het uitroepen van ‘je bent een echte kameraad’ duwde Mo zijn stijve lul pardoes in de mond van Nuri en bewoog zijn lul in en uit zijn hete bek. Dit was geen pijpen, dit was mondneuken. Nuri proestte het uit, maar Mo ging gestaag door en de anderen begonnen hem aan te moedigen. Mo hield met zijn hand het hoofd van Nuri goed vast die daardoor geen kant uit kon. Mo’s paal verdween helemaal in Nuri’s mond en kwam tussen de neukbewegingen door weer bijna helemaal uit de mond.

Oef, dit was een geil gezicht! Ik kreeg weer een stijve lul en zag dat de pikken van mijn kameraden ook weer stijf werden. ‘Niet in mijn mond spuiten, dat wil ik niet’ kon Nuri er ternauwernood uitbrengen. ‘Oké, wees maar niet bang’ antwoordde Mo ‘ik doe niets wat jij niet wilt’. Het mondneuken werd nu wat rustiger. Mo haalde zijn hand weg van Nuri’s hoofd en ging langzaam naar beneden op weg naar Nuri’s kontje. Nuri werd, nu de hand van zijn hoofd weg was rustiger en het mondneuken begon op pijpen te lijken. Ondertussen verkende Mo’s hand Nuri’s kontje. Had Nuri niks in de gaten of vond hij alles best? Ik wist het niet.

Tom had in ieder geval door wat er gebeurde, pakte zijn shampoo en spoot dat op Nuri’s kontje en Mo’s hand. Mo ging direct tot actie over en schoof een vinger in kontgaatje van Nuri. Nuri liet nog steeds alles toe. Mo vatte dit op als een belangrijke aanmoediging en schoof een tweede vinger, naast de eerste helemaal naar binnen. Nog steeds liet Nuri het toe.
‘Lekker strak’ riep Mo ‘daar kan geen kutje tegenop. Jongens helpen jullie me even. Nuri wil niet dat ik in zijn mond spuit, maar ik zie een ander gaatje. Pak hem vast en zet hem tegen het muurtje zodat mijn stijve paal naar binnen kan’.

Er was direct actie. Als afgesproken trok Mo zijn lul uit Nuri’s mond en pakten Tom en John Nuri stevig vast en dwongen hem zo tegen het muurtje te gaan staan dat Mo’s pik naar binnen moest kunnen. Nuri spartelde nu wel tegen, maar besefte tegelijkertijd dat het te laat was. Hij zou genaaid worden door de Marokkaan. ‘Ontspan je’ riep Kevin ‘dan doet het minder pijn’.
Mo zette zijn eikel in de aanslag en met stevige kracht joeg hij in één keer zijn eikel achter de kringspier. Een vloek ontsnapte uit Nuri’s mond. Met een tweede krachtzetting verdween de paal langzaam tot aan de wortel in het kontgaatje van de slanke Nuri. ‘Man dit is geil’ riep Mo uit ’strak joh, strak, zo’n heerlijk gaatje heb ik nog nooit geneukt. Ik denk dat ik homo word’.

En onder toeziend oog van ons allemaal begon hij Nuri nu stevig te neuken. Wij hadden inmiddels allemaal weer een stijve pik en na een tijdje zag ik dat Nuri’s pikkie ook weer stijf werd. Het joch genoot van de felle neukbeurt die Mo hem gaf!

Steeds feller en feller neukte Mo. Het was werkelijk een spectaculair gezicht. Tot Mo ineens verkrampte. Het kon niet anders dan dat hij zich op dat moment in Nuri leegspoot.

Deel 5

En onder toeziend oog van ons allemaal begon hij Nuri nu stevig te neuken. Wij hadden inmiddels allemaal weer een stijve pik en na een tijdje zag ik dat Nuri’s pikkie ook weer stijf werd. Het joch genoot van de felle neukbeurt die Mo hem gaf!

Steeds feller en feller neukte Mo. Het was werkelijk een spectaculair gezicht. Tot Mo ineens verkrampte. Het kon niet anders dan dat hij zich op dat moment in Nuri leegspoot.

Mo bleef maar komen en komen en begon luider en luider te kreunen. Er leek geen einde te komen aan zijn orgasme. Mo spoot zich helemaal leeg in Nuri’s kontje. Maar ook aan het grootste orgasme komt een eind. ‘Het was lekker Nuri,’ bracht Mo uit ‘ik heb van je kontje genoten. Het is heerlijk strak, heel wat beter dan zo’n nat meidenkutje waarin mijn lul altijd maar wat rond glibbert.’ ‘Ik vond het ook heerlijk’, antwoordde Nuri ‘ik ben blij dat jij mijn kontje ontmaagd hebt. Heerlijk om ontmaagd te zijn door een echte man die me een stevige neukbeurt heeft gegeven. Dank je, Mo. …. Stop. Laat je pik nog even in me zitten’. Mo die zijn pik uit Nuri’s kontje wilde halen keek wat verbaasd. ‘Ik trek me graag eerst nog even af. Ik ben er bijna. Ik ben zo geil geworden van je neukbeurt dat ik gewoon nog een keer moet spuiten’. En Nuri begon weer aan zijn nog altijd stijve pikkie te trekken. Mo kreunde wat en liet zijn paal in het strakke kontje van Nuri zitten.

Mijn oog viel nu op Kevin en Tom die allebei (net zoals John en mij) nog een stijve paal hadden. Ze keken naar elkaar en begrepen beiden wat de een en de ander bedoelde. Tom knikte met zijn hoofd en Kevin ging gebogen, met zijn kontje naar achteren, tegen het muurtje staan. Kevin trok zijn konthelften uit elkaar zodat zijn gaatje goed zichtbaar werd. Tom pakte de shampoo weer en spoot dat op Kevin’s kontje en zijn eigen paal. Het was duidelijk dat we getuige zouden zijn van nog een neukpartij. En ja hoor Tom zette zijn eikel tegen het kontje van Kevin en drukte zonder genade door. Kevin werd rood en probeerde zich te ontspannen, maar het ging hem duidelijk niet makkelijk af. Tom drukte door en begon te pompen.

‘Dan blijf jij voor mij over’ sprak John mij aan. Daar had ik geen moment aan gedacht. Ik had er echt geen moment aan gedacht dat ik zelf mee zou doen en in mannensex betrokken zou worden. Ik een echte hetero! Ik zou het tot vandaag nooit geloofd hebben als iemand tegen me gezegd had dat ik me door een man, een neger, zou laten neuken. Ik zou hem voor gek hebben verklaard. Me laten neuken door John. Het idee! En dan te bedenken dat John de grootste lul van ons allemaal heeft. Aan de andere kant trok de negerlul me ook enorm aan. John zag dat ik in verwarring was en nam handig het voortouw. ‘Ik wil dat je me eerst pijpt. Proef mijn paal en maak hem goed stijf. Ik wil weleens door een man gepijpt worden’. En ja hoor voor ik door had wat er gebeurde had John zijn eikel al in mijn mond zitten. Langzaam drukte hij zijn paal diep in mijn mond. Ik herinnerde me het mondneuken van Mo en Nuri en besloot John echt te pijpen. Dat leek me prettiger dan dat mijn bek door die lange negerpaal uitgerekt zou worden.

Als één van onze andere kameraden binnengekomen was zou hij steil achteroverslaan van wat er nu te zien was: Nuri die zijn pikkie aan het aftrekken was terwijl Mo zijn paal nog in zijn kont zat. Tom die Kevin aan het neuken was, terwijl ik John aan het pijpen ben. Ik realiseerde me dat de deur van de doucheruimte gewoon open was en dat het zeker niet denkbeeldig was dat iemand zou komen. Tot mijn grote verbazing werd ik geil van het idee dat er echt zomaar iemand binnen kon komen. Ik leerde nieuwe grenzen kennen.

Tom zag dat ik John aan het pijpen was en reageerde direct. ‘Shit , dat lijkt me ook lekker. Kom Kev eerst pijpen.’ Hij trok zijn lul uit het kontje van Kevin, draaide hem om en stopte zijn lul zo in Kevin’s mond. Rechtstreeks van het kontje in het mondje. Het leek me niet echt smakelijk, maar aan Kevin was niets te merken. Hij begon heerlijk Tom’s lul te pijpen.

Ondertussen spoot Nuri voor de tweede keer. Weer viel het me op dat het eikeltje van zijn pikkie ingepakt bleef door zijn voorhuid. Op een later moment wilde ik dat pikkie wel eens beter bekijken, maar voorlopig had ik mijn mond nog vol met de pik van John.

‘Zo tijd om je om te draaien en tegen het muurtje te gaan staan. Trek je billen maar uit elkaar en ontspan je,’ zei John juist toen ik begon te denken dat het mogelijk bij een pijppartij zou blijven ‘ik ga je kontje eerst wat vingeren en daarna ram ik mijn negerpaal diep in je. Ik spuit je helemaal vol.’ Ik gaf gehoor aan John’s verzoek. Kevin staakte het pijpen en ging gebukt naast me staan en trok zijn billen uit elkaar. Toen Tom en John met hun stijve paal in de aanslag achter Kevin en mij kwamen staan kwam Mo, die inmiddels zijn pik uit Nuri’s kontje had getrokken, met de shampoo aan. ‘Effe wat shampoo jongens?’ Mo spoot rijkelijk met de shampoo op de stijve palen en de kontjes. En de eikels werden in de aanslag gezet om de palen naar binnen te rammen. ‘Een, twee,…’ telde Mo. In een flits realiseerde ik me dat John mijn kontje niet, zoals beloofd, eerst ging vingeren, maar dat ik direct met zijn enorm grote negerpaal geneukt zou worden.

Het was te laat om er nog iets aan te doen. Bij ‘drie’ schoof de negerpaal naar binnen en was ook ik ontmaagd. In het begin deed het hels pijn. Het lukt om een stijve pik naar binnen te krijgen, maar een kontje is er niet echt voor gemaakt. Toch? John kende geen genade en dreef zijn pik diep in me. Gelukkig maar, want na de eerste pijnlijke minuten begon ik het lekker te vinden. Kennelijk raakte hij met zijn pik mijn prostaat goed. Als je er even bij stil staat is het eigenlijk heerlijk! Lekker! Ik voelde me heerlijk verbonden met John die me nu werkelijk heerlijk aan het neuken was. Maar ook met Kevin die naast me stond en ook voor het eerst gepaald werd. Ik keek Kevin aan en zag dat ook hij genoot. Net als ik had hij ook nog steeds een stijve pik.

Terwijl we heerlijk aan het neuken waren voelde ik ineens wat nats aan mijn pik. Nuri was onder me gekropen en was me aan het pijpen. Ik weet niet of het jou wel eens overkomen is, maar tegelijkertijd geneukt en gepijpt worden is het heerlijkste wat er is. Ik was helemaal van de wereld en had niet meer door wat er verder nog gebeurd. Ik kwam geweldig klaar in Nuri’s mond en John spoot me helemaal vol.

Toen ik weer een beetje bij zinnen kwam zag ik Kevin spuiten. Tom molk hem terwijl hij Kevin neukte. Tegelijkertijd zag ik Tom’s gezicht vertrekken. Ook hij spoot zijn zaad diep in een kontje.
Ik had geruime tijd nodig om bij te komen van het heerlijke orgasme. Ik wilde John en Nuri bedanken, maar de andere jongens waren me voor. Kevin, Nuri en ik werden bedankt door de neukers, die ons vroegen om onze kontjes niet schoon te spoelen. Ze vonden het een veel geiler idee dat we ons zo bij onze andere kameraden zouden voegen en rond zouden lopen met net ontmaagde kontjes vol vers zaad, terwijl de anderen van niks wisten. Dat is natuurlijk ook geil en daarom werkten we mee aan dit leuke idee. Ik was wel bang dat ik zou lekken, want het was duidelijk dat John me helemaal vol gespoten had.

Tom, John en Mo spoelden zich nog even af onder de douche en daarna gingen we naar de kleedkamer om ons aan te kleden. Zoals te verwachten was waren de andere jongens al weg. In een roes kleedde ik me aan.

Even later kwamen we op de gang Frank tegen. Frank is de jongen die tegen Kevin had gezegd dat hij zich gerust onder de douche mocht aftrekken, maar dat hij dat niet hoefde te zien. Frank was daarop met vijf anderen uit de doucheruimte vertrokken. Frank sprak Kevin aan. ‘Ik wou je nog wat zeggen Kevin. Ik heb het er met de anderen over gehad toen we uit de doucheruimte naar de kleedkamer gingen. En eigenlijk vinden we het flauw dat we weggegaan zijn. Als jij je wilt aftrekken onder de douche moet dat kunnen. Ook als wij erbij zijn. Ik trek me tenslotte ook ’s avonds in bed af en dan ben jij er ook bij, terwijl jij je niet aftrekt. Sorry hoor. Het is juist zo fijn, om een stel goede kameraden te hebben en je gewoon af te kunnen trekken als je daar behoefte aan hebt. Ik geniet er van. Trek je de volgende keer maar niks van me aan.’

Kevin antwoordde dat hij het niet erg vond dat Frank weggegaan was en dat hij de volgende keer, als hij daar zin in had zich gewoon onder de douche zou aftrekken.
Frank moest eens weten wat er allemaal gebeurd was.

Deel 6

Ik vroeg me werkelijk af hoe dit verder zou gaan. Nu Mo Nuri’s mondje en kontje had ontdekt, Tom Kevin had gepaald en John mij had volgespoten wist ik dat Mo, Tom en John ons vaker zouden neuken. Maar wanneer, waar en hoe lag nog in de toekomst verscholen. Zeker Mo, die zich immers nooit aftrok, zou Nuri natuurlijk vaker pakken. En wat te denken van John en Tom, die al een van de eerste avonden openlijk hadden liggen trekken en luidkeels hun zaadlozing hadden aangekondigd?

We moesten weer met zijn allen om 10 uur in de slaapzaal zijn. Er heerste een bijzondere sfeer die ik nauwelijks kan beschrijven. Iedereen voelde dat er sex in de lucht hing, maar niemand wist wat voor sex. Frank en de vijf anderen die de doucheruimte vroegtijdig verlaten hadden dachten ongetwijfeld aan een grote rukpartij. Maar waar zouden Mo, John en Tom aan denken? En wat zou Mo doen? Zou hij zich aftrekken? Of zou hij een andere manier vinden om zijn zaad te lozen?

Het festijn begon toen Tom een opmerking maakte juist op het moment dat Mo zich uitkleedde en in zijn blote kont stond.. Zijn geschoren besneden paal was hierbij goed zichtbaar. ‘Dat ziet er goed uit Mo, zo’n geschoren besneden paal, joh. Scheren alle Marokkanen zich van onderen?’ Mo antwoordde dat dat inderdaad het geval was en dat hij ook altijd van meiden hoorde hoe fris en lekker zij dat vonden. ‘Nooit haartjes in de mond bij het pijpen en een fantastisch gevoel en gezicht als je een meisje met je geschoren paal in haar kale kutje neukt.’ Hij vertelde erbij dat hij meisjes ook altijd vroeg hun kutje te scheren voor hij ze ging neuken en dat hij het ook graag zelf voor hen deed. Nog nooit had een meisje haar kutje niet voor hem geschoren.

Alle jongens waren het er als snel over eens dat een kaal kutje veel geiler is en lekkerder neukt dan een behaarde poes. Niemand had een voorkeur voor een behaarde poes. Zeker als er gebeft moet worden is een kaal kutje een must.

Nu was het de beurt aan Mo om ons de vraag te stellen waarom niemand van ons zich schoor. Frank was de eerste die antwoordde: ‘Nooit op het idee gekomen, maar ik vind het wel geil.’ Ik zag een paar andere jongens knikken. Mo stapte op Nuri af en zei tegen hem: ‘Ik vind dat jij je ook moet scheren, je hebt zo’n lekker klein pikkie, als je je scheert is het echt een kinderpikkie, zeker omdat je je voorhuid nog hebt, en dat is erg geil.’ Tot onze verrassing reageerde Nuri met een zacht uitgesproken ‘Nu?’ Dat liet Mo natuurlijk niet lopen. ‘Ja, nu!’
Gedwee kleedde Nuri zich, onder toeziend oog van elf jongens, helemaal uit en liep naakt met een scheermesje en een bus shampoo naar de doucheruimte. Wij met z’n allen er achteraan. Ik had niet gezien dat ook Kevin zich spiernaakt uit had gekleed en ook met een scheermesje en scheerschuim naar de doucheruimte liep. John stootte me aan en zei: ‘Zou je niet opschieten?’ Toen zag ik Kevin en ik begreep direct de bedoeling. John vond dat ik me ook, onder toeziend oog van ieder die dat wilde, kaal moest scheren. Nu zag ik het best wel zitten om een kale pik en kale ballen te hebben, maar als ik me hier en nu ging scheren op verzoek van John zette ik wel een stap. Ik besefte heel goed dat ik vanaf dat moment zou luisteren naar John, net zoals Nuri al besloten had naar Mo te luisteren.
Story URL: https://xhamster.com/stories/in-het-leger-738245
Please or register to post comments
If spammers comment on your content, only you can see and manage such comments Delete all
Jammer, dat ik het leger gemist heb. Ik word er heel erg geil van na dit heerlijke geile verhaal gelezen heb! Ik word ook heel erg graag gegangbanged!!!
5 months ago
Reply
hmmmm, lekker.... na het lezen en je foto's zou ik je zonder meer pijpen
5 months ago
Reply
lekker geil verhaal!!!
8 months ago
Reply
Geil hoor
9 months ago
Reply
Man, man, man ... ik hebt het er warm van gekregen
9 months ago
Reply
Geil!!
10 months ago
Reply
Lekker geil verhaal
11 months ago
Reply
shitterend
11 months ago
Reply
Geil verhaal. Ik kijk uit naar een vervolg
11 months ago
Reply
Graag een vervolg... ;-)
11 months ago
Reply
Waw zeer geil verhaal 
11 months ago
Reply
Heerlijk, ik had ook in het leger moeten gaan
11 months ago
Reply