Sex Humor Porn Stories in Other Languages
Page 3

Erotska bajka

Probudim se sa nekim neobjasnjivim osecajem, sve mi deluje cudno, ja, krevet, soba, tvrda kita, i cini mi se ili sam ja neko d**gi ili je sve oko mene nesto d**go. Pokusavam da se setim sta je bilo pre nego sto sam dospeo u ovaj cudan svet, ali samo praznina.
Ustanem da vidim gde sam se ja to nasao i stanem na novinu koja je bila odmah pored kreveta, bio je tu podeblji casopis sa naslovom erotske price. Verovatno sam zaspao citajuci ga i to objasnjava ukrucenu kurcinu. Pridjem prozoru da poblize saznam sta se desava i onda videh sliku koja mi i ono malo razuma pomuti i ja se prepustih desava... Continue»
Posted by Aleksandar21 1 year ago  |  Categories: Sex Humor  |  
250
  |  
100%

Bajka o pepelguzi

Bio je jednom neki bogat čova
kome je logično kapala lova
i koji je imao predivnu kćer
a kćer izgubila mater.
Oca taj gubitak nije nešto tak'o
sa lovom se uvijek pojebati lako
a kćerka je venula tužna i sama
jer tata je qurac, a mama je mama.

Zato oženi jednu od jebačica
da bi skinuo tugu sa kćerkinog lica
pa neka provede svoje mlade dane
pored kakve-takve jebačice mame.

Ali nova mama, po očevoj mjeri
dovuče sa sobom i dvije grdne kćeri.
Već se vidjelo da obzira nema
i da mama neku pizdariju sprema.

Yebao je muža iz veče u veče
a on jadan, nije više bio ... Continue»
Posted by Aleksandar21 1 year ago  |  Categories: Sex Humor  |  
114
  |  
100%

Triastuti

/****************
*** Triastuti ***
****************/

Triastuti bekerja sebagai sekretaris pada suatu group perusahaan besar di Jakarta. Kantornya terletak di bilangan daerah kelas satu, yaitu di jalan Jenderal Sudirman, di sebuah gedung bertingkat. Perusahaan tempat Tri bekerja, memakai 3 lantai penuh yaitu lantai 24, 25 dan 26 dari gedung tersebut. Ketiga lantai tersebut dihubungi dengan tangga khusus yang sengaja dibuat di bagian dalam dari perkantoran tersebut, untuk memudahkan hubungan antar perusahaan di group tersebut, tanpa mempergunakan lift. Kantor Tri terletak di lantai 25, dan... Continue»
Posted by dvdwang84 1 year ago  |  Categories: Sex Humor  |  
112

TukarPasangan

Tukar pasangan
---

Nama saya Dikky, saya berumur 28 tahun, baru 3 (tiga) bulan bekerja di suatu perusahaan asing di Jakarta, atasan saya Mr. Richard Handerson, berasal dari Amerika, kira-kira berumur 40 tahun. Dalam waktu singkat Rich demikian teman-teman di kantor suka memanggilnya, telah sangat akrab dengan saya, karena kebetulan kami mempunyai hobi yang sama yaitu bermain golf. Perusahaan tempat kami bekerja adalah suatu perusahaan yang bergerak dalam bidang advertising. Menurut cerita-cerita teman-teman istri Richard, yang berasal dari Amerika juga, sangat cantik dan badannya sangat se... Continue»
Posted by dvdwang84 1 year ago  |  Categories: Sex Humor  |  
112

TukarPasanganMalay


TUKAR PASANGAN
---
MALAY


Sudah menjadi kebiasaan Mail membayangkan hubungan seks bersama isteri orang lain. Tetapi niatnya itu belum kesampaian kerana belum mendapat restu dari isterinya.

“Apa kata jika kita buat seperti orang barat?” Mail mengusulkan pada isterinya setelah mereka melayan seks bersama.

“Buat apa?” tanya isterinya.
“Tukar pasangan.”

Ina agak terkejut dengan idea suaminya itu. Lama juga Ina melamun memikirkan cadangan itu.

“Kalau Ina tak nak, tak apa lah…”

Masih terbayang oleh Mail bila senjatanya tidak sehebat dahulu. Kalau dulu, isterinya pasti meminta... Continue»
Posted by dvdwang84 1 year ago  |  Categories: Sex Humor  |  
227
  |  
67%

ModelPorno

Model Porno
---

Saya adalah seorang model sebuah majalah porno di Singapore. Yah, seperti yang kedengarannya, bekerja di majalah porno sebagai model tidak membutuhkan baju yang bagus dan make-up yang tebal. Yang penting adalah menjaga tubuh agar tetap seksi juga perawatan wajah. Aku tidak perlu ke Singapore untuk difoto, karena di Jakarta juga terdapat studio foto untuk mengambil gambar model-model dari Indonesia yang kemudian dikirimkan dan diterbitkan di Singapore.

Mungkin anda heran, bagaimana saya dapat terjun dalam dunia seperti itu. Baiklah, akan saya ceritakan masa lalu saya. Pad... Continue»
Posted by dvdwang84 1 year ago  |  Categories: Sex Humor  |  
105

SerigalaLaparTheElder

/*******************************
*** Serigala Lapar The Elder ***
*******************************/

Kisah ini adalah merupakan lanjutan rangkaian pengalamanku sebagaimana yang telah kuceritakan dalam Serigala Lapar, Trilogi 1: The Clan, yang mengungkapkan bahwa selama ditinggal suamiku tugas ke luar kota, ada temannya yang menjadikanku sebagai istri yang suka menyeleweng, dan penyelewenganku itu menjadi berantai. Dan kini aku sedang menghadapi teman-teman Mas Adit yang bak serigala lapar yang berusaha untuk bisa membawaku ke tempat tidur.
Semuanya ingin merasakan bercumbu denganku. Dari R... Continue»
Posted by dvdwang84 1 year ago  |  Categories: Sex Humor  |  
133
  |  
100%

Maviah Modda. Pakkinti Manisha

Ma illu first floor lo vuntundi. kinda ground floor lo house owners vuntarru. Kanni pillalu chudadaniki anni USA vellaru. ma pakkana illu votti ground floor.Ma rendu illa madhyana gap challa thakuva. samayamu summurga udayamu 11 ayyi vunda vachuu. nennu newspaper thirgestunna. appuddu vehicle vachi aggina sound vinnapadindhi. yevarra anni paiki legisi chusannu. voka truck aggi vundhi, danillo inti sammunu vunnayi. truck ma pakka inti mundhu aggi vundhi.

Ma pakka illu voka padhi rojullu nundhi kaliga vundhi. monna emadyana maa avida andhi evaro vachi chusukunnaru a intini, advance kuda ichar... Continue»
Posted by Maviah_garu 1 year ago  |  Categories: Mature, Sex Humor  |  
334

نيك اوى يا حبيبى


اتعرفت على بنت من النت وكانت اسمها هنا اتعرفنا واتكلمنا واعدنا ندردش كتير وعرفنا كل حاجة عن بعض وجينا فى يوم اتفقنا اننا نتقابل وهى مكنتش من المحافظة الى انا فيها انا اسكندرانى وهى من بورسعيد اتفقنا اننا نتقابل واتفقنا على ميعاد ونزلت القاهرة واتقابلنا فى حديقة عامة واعدنا نتكلم المرة دى واحنا شايفين بعض اتفقنا انى انزلها كتير القاهرة وفعلا الكلام دة اتحقق واعجبنا ببعض اوى لدرجة انى اتعرفت على باباها ومامتها باباها عزمنى مرة على الغدا معاهم فى البيت وانا شاب مهتم بنفسى وبشكلى ولبسى اما روحت البيت عندهم اعدنا واتغدينا واعدنا ندردش كلنا وبعدها بشوية دخلنا البلكونة انا وهنا كنا متعودين نمسك
... Continue»
Posted by marem2015 1 year ago  |  Categories: Masturbation, Sex Humor  |  
5192
  |  
94%
  |  1

Féktelen érzelmek

1. fejezet Megtaláltam

Hol is kezdjem a történetet? Hol is kezdődött igazán? Talán ott, amikor Filip a fiatal és nyughatatlan vándor egy nap, hosszú bolyongásai során egy, nagy hegyekkel körülvet fenséges tisztáshoz érkezett. Szeme még nem látott addig ehhez fogható gyönyörűséget. Ő maga éppen az egyik hegy derekán állott és készült alászállani, hogy jobban szemügyre vegye a helyet, mivel néhány méterrel fentebb észrevett valami falú féleséget a völgyben. Most, hogy közelebb ért már biztos volt benne, hogy nem csalta meg a szeme. Igen, ezek itt házak, méghozzá nem is akármilyenek. Je... Continue»
Posted by Seth1877 1 year ago  |  Categories: Fetish, First Time, Sex Humor  |  
84
  |  
100%

Sugardaddy

Det er på tide å fortelle en historie om hendte meg i mai dette året.
Jeg var en fredagskveld før 17. mai i Oslo for å danse latindanser. Jeg kjørte og var helt edru. Etter å ha danset i mange timer så bestemte jeg meg ved midnatt å reise hjem. Det drøyde vel litt før jeg kom meg av sted og ragga vel litt igjennom sentrum på vei sydover. Jeg hadde kommet meg ut på Mosseveien i periode denne var mye stengt pga veiarbeider, men nå var den åpen. Klokka var blitt nærmere ett på natta og jeg var alene i bilen. Nå kom jeg ikke særlig langt før det plutselig sto en pen ung dame midt i veien og vi... Continue»
Posted by Vikingsex 1 year ago  |  Categories: First Time, Masturbation, Sex Humor  |  
41

الام الريفية وابنها الممحون

نحن من قرية ريفية واهلي يعملون بالزراعة وتربية المواشي وكان في بيتنا الكثير منها وقصتي بدات في مطلع السبعينيات من القرن الماضي وكانت امي هي التي تعتني بالحيوانات وكان بيتنا كبير جدا لكننا كعائلة كنا نعيش في غرفة واحدة وكان ابي يسافر الى الكويت وكنت يومها في الصف التاسع وامي في الثلاثين من عمرها صبية جميلة بيضاء ممتلئة القوام شعرها الاسود يصل الى خصرها وفي نيسان توقفت الدراسة للتحضير للامتحانات النهائية وكانت خطة امي ان توقظني مع طلوع الشمس لاذهب للبرية ادرس وذات صباح ايقظتني واخذت البقرات معي لاسلمها للراعي وفي الطريق راني جدي واعطاني الحمار وطلب مني اعادته للبيت وفعلا رجعت اقود الحمار خلفي وك... Continue»
Posted by Ahmed7ZAhmedyoussef 1 year ago  |  Categories: Sex Humor  |  
1769
  |  
56%

Betala hyran med trång fitta

Som uppväxt i en liten by i Norrland var det ett verkligt äventyr att besöka någon större stad.
Jag hade längtat hemifrån så länge jag kunnat minnas, hemma var det så tråkigt att man kunde se hur mossan växte. För att göra livet något ljusare blev jag ihop med en kille med Epatraktor redan då jag var tretton, jag älskade att knulla med honom. Hade gärna gjort det med någon mer men var rädd att få dåligt rykte. Mamma tyckte att det var för tidigt att skaffa kille men ordnade så jag inte skulle bli gravid och liksom hon bli kvar där i obygden för alltid.
Hon uppmuntrade och övertalade mig att ... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: Hardcore, Sex Humor  |  
152
  |  
100%

Mic indrumar pentru online dating.

Fiindca acest minunat site e o imensa si neexploatata resursa pentru cei ce vor sa invete mai multe despre sex sau viata in general, am alcatuit o mica colectie de comentarii care, impreuna cu explicatiile aferente, sunt gandite a impartasi secretele utilizatorilor in ceea ce priveste viata sentimentala. Mai exact, vorbim aici despre inceputurile unor relatii ce au ca punct de plecare… acest loc special.
Personal, nu-mi atribui nici un merit, daca cineva va gasi inspiratie in cele de mai jos, va fi datorita celor ce-si petrec aici o buna parte din viata, spre a servi de exemplu altora:

1.... Continue»
Posted by I_moral 1 year ago  |  Categories: Sex Humor  |  
96
  |  
100%

На бунгала с Леля

Беше много горещо лято преди 2 години. Леля ми (26г. средна на ръст, слаба, със спортно дупе и горе долу големи цици), беше наела две бунгала точно до плажната ивица. Заминахме шестима: аз, леля, чичо и трима негови колеги от работата му. Приготвихме багажа и “лайф из лайф” можеше да започне.
Чичо и колегите му искаха да са в отделно бунгало, щото по цели нощи щели да пият, а пък леля искала да си почива. В бунгалата имаше по две спални, с по две легла, но леля ми каза, че е по добре да сме в едната стая, а багажа да е в другата. Резервацията ни беше за две нощувки. Още първия ден, когато при... Continue»
Posted by x1dra7a 1 year ago  |  Categories: First Time, Sex Humor  |  
352
  |  
73%

Любимият ми пенис


Тя лежеше в леглото си и мислеше за него. Мислеше си за целувките му, за ръцете му, за очите му, за кожата му, която жадуваше да целува. Мислеше си и за това, което я караше да потръпва, за неговият хуй, колко беше перфектен. Искаше да го целува и да облизва, да усеща топлината му в себе си…Тогава на вратата се звънна. Беше 11:35 и тя вече бе с малката си черна нощничка. Погледна през шпионката и го видя…Сърцето и сякаш спря, дланите й се изпотиха, не знаеше какво да прави. Отвори вратата и той нахлу вътре. Хвана я за тялото и я повдигна. Облегна я на стената и започна да целува жадно устнит... Continue»
Posted by x1dra7a 1 year ago  |  Categories: Anal, Sex Humor  |  
78

Работа през лятото

През летните ваканции, когато бях в колежа работех като поддръжка(на повикване) на място където даваха под наем бунгала на туристи.
Имаше една чудесна двойка. Около 35-40 годишни мъж и жена на име Боян и Ани. Те бяха една от онези двойки, които си пасваха идеално. Ани изглеждаше чудесно за годините си. Висока около 180 см, дълга тъмно кафява коса,големи гърди, стегнато дупе и дълги крака. В началото тя носеше тясна къса блузка с дълбоко деколте и панталони, но след няколко дни започна да се облича и тесни къси панталонки. Нямаше причина да се оплаквам, нали?
Една вечер получих обаждане от тя... Continue»
Posted by x1dra7a 1 year ago  |  Categories: First Time, Sex Humor  |  
109
  |  
50%

Жена ми

Жена ми Диди (22 годишна) и аз (26 годишен) бяхме женени от 2 години и, доколкото знам, за това време нито аз, нито тя сме имали извънбрачни сексуални връзки. Както и да е, Диди е много хубава жена, почти на 24г., висока 1.70м., 45кг., с дълга тъмнокафява коса, зелени очи и гръдна обиколка 91 см.
Аз съм сравнително строен с къса черна коса, кафяви очи, около 190см висок и с 16-сантиметров чеп.
Тя тъкмо беше започнала работа като личен асистент на изпълнителния директор в една от най-големите дървообработващи фабрики в града. Заемаше поста вече месец, когато нейния шеф организира новогодишно ... Continue»
Posted by x1dra7a 1 year ago  |  Categories: Anal, Sex Humor  |  
229
  |  
100%

Хванати в крачка

Аз съм момиче на 19 и имам сериозен приятел от 1 година и естествено познавам приятелите му както и той моите. Имаме си едно местенце в къщата, в която живее в него или сме сами или се събираме с компания. Та този ден беше от онези с компания. Беше страшно горещ и не мислех много много какво да облека и се барнах в къса, синя рокличка без презрамки. Той и приятелите му вече се бяха събрали и се чуваше музиката и силния им смях. Когато влезнах в „бърлогата“ нямаше как да не забележи сексапила, който пръскаше от мен, исках да го забележи… целия ден бях прекарала в мисли за него. Не се бяхме вижд... Continue»
Posted by x1dra7a 1 year ago  |  Categories: First Time, Sex Humor  |  
101
  |  
100%

Тройка с непознат

С приятеля ми бяхме на почивка на море… Лятото беше в разгара си, а ние се забавлявахме много. Излизахме вечер по барове, спяхме до обяд, а след обяда на плаж. Една вечер както си танцувахме в един нощен бар видях един мъж който ми се стори доста познат…Беше висок, слаб с много къса коса, под тениската му се очертаваха плочките, гледах го цяла вечер и се чудех от къде го познава….той забеляза че го наблюдавам… Намигна ми….аз се смутих и приятеля ми забеляза, проследи погледа ми и го видя
– Искаш ли го?- каза ми той
– Какво? Нее!- бях малко засрамена. Приятеля ми се усмихна, той отдавна искаш... Continue»
Posted by x1dra7a 1 year ago  |  Categories: Anal, Sex Humor  |  
212
  |  
50%
1