FUCKING REDHEADED LONNEKE IN 1968

59,626 96%

99 / 4
About

MY FIRST YEAR AS A TEACHER I MET COLLEGA LONNEKE. WE FELL IN LOVE FOR A SHORT PERIOD AND FUCKED MORE DELICIOUS TIMES. THE CAMERA WAS A HANDYCAM AND I REMASTERD IT LAST WEEK

Published by dick_eindhoven
10 years ago
Comments
13
Please or to post comments
to enrique888 : Het is natuurlijk wel leuk terug te denken aan dat roodharige sproetenkopje in die flowerpowertijd, waar ik toen meer dan nu in het openbaar naakt liep in het openbaar met onze lange haardracht. Ik ben trouwens na die tijd nog vele keren gevallen voor een roodharige en ik ben er zelfs ooit mee getrouwd!
Reply Show original comment Hide
to dick_eindhoven : Helaas Dick, droevige geschiedenis. Wat resteert zijn de mooie gedachten aan die tijd EN je filmpje. Zo hebben we natuurlijk allemaal onze ervaringen leuke en minder leuke waarmee we moeten dealen naast het opdoen van nieuwe ervaringen hoewel dat wel een stuk moeilijker is in deze corona tijd.
Reply Show original comment Hide
to enrique888 : Best een droevig verhaal hoor. Ja roodharige Lonneke (schuilnaam) was toen een hete meid en een jaar mijn meisje en ik wilde graag verder met haar. Flower power! Ik heb toen ook in een nog niet opgeleverde nieuwbouw in de Bijlmer best een aantal keren lekker met haar kunnen neuken en een keer zels op een smalfilm kunnen zetten en niet zo lang geleden kunnen digitaliseren. Het meisje helaas overigens ongeneeslijk ziek en wilde niet, dat ik die paar jaar dat allemaal zou meemaken. Zo jammer.
Reply Show original comment Hide
Ziet er heerlijk jong, onbedorven maar ook erg geil uit.
Reply
to E190 : thanx
Reply Show original comment Hide