Novi Beograd tinejdzerka Serbian

Embed Code:
Share Video:
Comments (13)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
kengo11
retired
1 year ago
dobra pušiona
2 years ago
srce moje, kako ne trepnu...
2 years ago
i ja bi ti moga dao da se igraš malo
3 years ago
bas ga dobro duva
zelisme2013
retired
3 years ago
PAŽLJIVO PROČITAJ CELU PORUKU, JER SAMO TAKO JE MOŽES RAZUMETI NA PRAVI NAČIN, I TAKO DOBITI ODGOVORE NA MNOGA PITANJA, KOJA ČEŠ POSTAVITI KAKO SEBI TAKO I MENI! PA U TO IME KRENI SA PAŽLJIVIM ĆITANJEM I RAZUMEVANJEM PORUKE! ZA POĆETAK ŽELIM DA TE POZDRAVIM, I DA ODMAH KAŽEM DA NEMAM POJMA KOSI I ODAKLE SI. VEČ NASUMIČNO UKUCAVAM IMENAI PREZIMENAU PRETRAGU! NEMAŠ RAZLOGA ZA BRIGU, DA TE MOŽDA ZNAM LIČNO, ILI DA TE ISKUČAVAM, ILI SAM OPORUČEN DA TO UČINIM... TO NIKAKO NE POMIŠLJAJ, JER JE TO APSOLUTNA NEISTINA! O ĆEMU SE RADI, UBRZO ČEŠ SAZNATI, I NADAM SE USKORO UŽIVATI;)
MUSKARCINO DA LI ZELIS DA TI PODUDLAM, POPUSIM I POSISAM KURCINU NA SVOJ KRALJEVSKI NACIN? VOLIM DA KLEKNEM NA KOLENA DA TI KURAC GRIZEM USNAMA I ZUBIMA KROZ BOKSERICE PA KADA SE NADIGNE SKINEM TI USNAMA BOKSERICE DOK TE GLEDAM U OCI. ZATIM POCINJEM DA GA LJUBIM LIZEM NJUSIM PLACAM JEZIKOM KAO ZMIJA PO GLAVICU, LIZEM GA SA STRANE KAO SLADOLED, LIZEM GA SA DONJE STRANE DOK TE GLEDAM U OCI PA SA GORNE SVE DOK SE NE UKRUTI A KADA SE UKRUTI LUDILO POCINJEI. ZATIM GA UZIMAM BLAGO USTA I POCINJEM DA GA ZVACEM I SISAM KADA SE DOBRO UKRUTI UVLACIM GA U MOJE DUBOKO GRLO DOK TO MUDA MESIM RUKAMA. TI MI STAVLJAS RUKE NA GLAVU I DRZIS ME DOK JA STENJEM PUSTAS ME DA UZMEM VAZDUH PA SE MALO ODMARAM SISAJUCI MUDA AKO TE TO PALI ZATIM GA OPET UVLACIM DUBOKO GRLO A POSTO SE UCVRSTIO KAO STENA NABIJAS GA DO KRAJA, MUDA SU TI VRELA HOCES DA SVRSIS JA GA NE PUSTAM VEC HOCU DA MI NAPUNIS USTA TJ GRLO SOCNOM SPERMOM TI SVRSAVAS JA NARAVNO GUTAN SVE DOK KURCINA SPADA JA ISISAVAM POSLEDNJE KAPI SPERME I PUSTAM GA DA SE ODMORI MADA VOLIM DA NESTAJEM SA PUSENJEM VEC DA CA CMACEM LIZEM SISAM I KADA JE SPADNUTU PA DA PRVI OSETIM KADA SE PONOVO DIZE. I DUDLAM TI OPET NA OVAJ ILI DRUGI NACIN MALO NEZNIJI ALI IPAK DOVODI DO LUDILA MA IMA DA URLAS OD ZADOVOLJSTVA. IMAM POHOTNA USTA PUNE USNE LEPE ZUBE I BELE VOLIM DA MI POLIVAS SPERMOM USNE I CELO I DA ME UDARAS POLUNABREKLOM KURCINOM MA VOLIM DA TE ZADOVOLIM KAKO TI ZELIS.
NEMOJ DA IMAS PREDRASUDE NEKE JA DUDLAM SAMO MUSKARCINAMA NE VOLIM PEDERE TJ GEJ MOMKE JER I J A VOLIM ŽENE ALI VOLIM I PONEKAD DA PODUDLAM DOBAR KIRAC. AKO NE ŽELIS RECI NECU I KRAJ NE UBRAJAJ SBE U PRIMITIVNEPA DA ME VREDJAS RECI NE I KRAJ. AKO TE VEC STID DA PISES SA SVOG PROFILA NAPRAVI NEKI POD DRUGIM IMENOM ILI DA RAZMENIMO BROJEVE PA DA SE DOGOVORIMO KAO LJUDI ODMAH I DA TI POPUSIM STO PRE.
DA SE PREDSTAVIM JA SAM BISEX DECKO KOJI UZVA I VOLI DA DUDLA HETERO MUSKARCINAMA KAO I BSEX. IMAM 20 GOD 170CM 70KG ZGODAN SAM OK NISAM NEKI KLOSAR I ULICAR NEMAM POROKE OSIM NABREKLE KURCINE EUROKREMA KOJIM VOLIM DA NAMAZEM KURAC PONEKAD I DA GA TAKO POUDLAM AKO TE TO PALI I MILKE COKOLADE. AKO ZAISTA ZELIS SVOME KURCU DOBRO DAJ GA MENI DA DOZIVIS ORAL IZ SNOVA. NE BUDU SKEPTICAN ZNAJ DA SAMO MUSKARAC ZNA STA PRIJA DRUGOM MUSKARCU A ZENE SAMO KADA IM SE KAZE. PREMA TOME RECI DA NE ?
ako imas skajp ajd sada da vidis kako ga dudlam
celicni
retired
4 years ago
talentovana
4 years ago
ime? kontakt?
4 years ago
dobra je
4 years ago
Predivno. Super cura
4 years ago
dobra ova tinejdzerka
4 years ago
Divna je
4 years ago
Wow...sehr geil die kleine!Top.
4 years ago
Slatka mala..........

Please tell us the reason

For copyright infringements and DMCA requests
please use our contact form