This is a print version of story Een dag met Gaby, by nylonhenk from xHamster.com

Een dag met Gaby,


Het had lang geduurd, te lang naar mijn zin, maar eindelijk werd dan mij geduld beloond. Ik had een date met Gaby, een lieve meid van 34 die tijdens onze chatsessies al had getoond supergeil te zijn.
We hadden afgesproken dat ik haar bij het station zou oppikken en met angst en beven parkeerde ik mijn auto op de P+R en begaf me naar onze rendez-vous plaats. Ik was nogal eens teleurgesteld als ik een date had dus kende mijn vreugde geen grenzen toen ik haar zag staan.

Ik liep op haar af en alsof wij dat al jaren hadden gedaan wierp ze zich in mijn armen en kusten we elkaar kort maar zeer hevig, waarbij onze tongen heerlijk om elkaar heen kronkelden. Toen we gearmd naar een nabij gelegen café liepen vertelde ze me dat ze net zo angstig als ik was geweest maar nu zeer gelukkig was dat ik er was en dat ze verlangde naar deze dag en wat het allemaal zou brengen. Kortom, ze was net zo geil, zo niet geiler, dan ik op dat moment.
Toen ik haar jasje aannam bekeek ik haar van top tot teen. Haar lieve smoeltje straalde werkelijk geilheid uit, haar ogen gleden over mijn lijf net zoals ik haar in me opnam. Ze had een strak shirt aan waarin haar borsten groots naar voren staken. Ik had er maar moeite mee ze niet direct in mijn handen te nemen. Ze droeg een wijde rok tot net boven haar knie en aan haar voeten mooie blauwe pumps met een pittig hakje. Onmiskenbaar was aan de glans van haar benen te zien dat er nylon omzat.

Mijn gevoelens liepen tot maximale hoogte op en dat was goed waar te nemen in mijn broek. Ze keek er naar en knikte en likte haar licht gestifte lippen. We gingen haaks op elkaar aan een tafeltje zitten en ik bestelde koffie voor ons beiden. We raakten in een geanimeerd gesprek en om en om legden we onze handen op elkaars blote arm. Die aanraking voelde zo intiem aan dat de vonken er over en weer vanaf sprongen. Volkomen bewust tikte ik met de rug van mijn hand tegen haar borst. Ik hoorde haar lichtjes kreunen.
“hmmmm Henk, geil…” fluisterde ze.
Ik wilde alleen met haar zijn en ik kon met niet aan de indruk onttrekken dat zij dat ook wilde. Ik rekende af en we liepen snel naar de auto. We zaten nog niet of onze monden zaten al op elkaar om nu en langdurig tongenspel te spelen. Al tongend sloot ik mijn hand om haar borst, pfffffffff wat heerlijk groot en stevig. Ik voelde door haar shirt een dunne beha en haar tepel was hard.

Ze kreunde in mijn mond en fluisterde dat ze wilde neuken…
Het was druk op de parkeerplaats en ik wilde eigenlijk vertrekken om een rustiger plekje op te zoeken.
“Owww wacht…” zei ze zacht, “maak me klaar… ik ben zo geil…”
Ik liet mijn hand over haar been glijden, onder haar rokje. Het nylon knisperde onder mijn vingers en al snel was ik op haar blote dijbeen en ging direct op weg naar haar kruisje. Gaby spreidde uitnodigend haar benen en ik voelde het doorweekte kruisje van haar slipje. Ik deed eenvoudig het pijpje opzij en mijn vingers gleden over haar gladgeschoren lipjes.
Ze kirde en knorde van genot toen ik haar clitje bevingerde. Ik spreidde haar lipjes en een golfje geil kwam naar buiten, met het grootste gemak kon ik met 2 vingers naar binnen en met mijn duim ging ik over haar kittelaar.
“ja, ja, ja….. ohhhh geilllllll!!!!!!!!...” liet ze zich helemaal gaan, “ja, ga door… ik zit er tegen aan…. Oh, oh.. jaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh...”

Ze kronkelde van opgewonden geilheid en haar handen sloten zich om haar tieten en door de stof heen kneedde ze haar borsten en tepels.
“owww heerlijk…” zuchtte ze en keek me voldaan aan.
Ik kuste haar vol op haar mond en liet haar mijn vinger aflikken, zodat ze haar eigen geil kon proeven. Ik keek naar haar benen, haar rokje was opgeschoven en de boorden van haar huidkleurige kousen waren net iets donkerder dan de rest en staken prachtig af tegen haar blanke dijen. Het kruisje van haar slipje dat nog opzij en haar kutlipjes hingen pruilend naar buiten. Ik kreeg de neiging om te gaan likken, maar toen een moeder met kinderen vlak langs onze auto liep leek het me beter een andere plek te zoeken.

We hadden voor de middag een afspraak bij een crossdresser thuis, een heerlijke biman waar ik al eens een middagje bij had doorgebracht. Maar we hadden nog wat tijd voor ons zelf.
Op haar aanwijzing reden we naar de duinen en op een pad van een smal weggetje zette ik de motor af.
We verplaatsten ons naar de achterbank en voor ze instapte deed Gaby haar rok en shirt uit en ging in haar fraaie lingerie op de plaid zitten. Gehaast volgde ik haar voorbeeld en met alleen mijn boxer aan voegde ik me bij haar. Heerlijk onze blote lijven tegen elkaar. Haar beha was superdun en doorzichtig en haar bollen puilden er opwindend uit. We zoenden elkaar weer en zij sloot haar hand om mijn pik en ballen.
Wij beiden kreunden opgewonden. Ze trok mijn boxer naar beneden en zonder pardon sloot haar mond zich om mijn eikel en begon ze me te pijpen.

Dat duurde niet lang want in een oogwenk had ze zich omgedraaid, haar kruisje opzij getrokken en zich over mijn paal laten zakken.
“ja,… dit wilde ik… owwww Henk…. Lekker neuken…. Owwwwwwwwww geil…..” kreunde ze en pompte hard op en neer in de beperkte ruimte die we hadden.
Mijn God, wat neukte de meid lekker, dat beloofde nog wat voor die dag, ze was ook zo supergeil. Haar kutwanden gleden zijdezacht langs mijn stijve lans.
“Ohhh, speel met mijn tieten…” kreunde ze.
Ik deed de dunne stof opzij en nam de blote bollen in mijn handen. Wouw, wat een kolossale memmen had die lekker meid. Haar tepels waren hard en ik nam ze tussen duim en wijsvinger.
Ze kreunde geil en ik voelde haar kut om mijn paal klemmen.
Ik liet een hand naar onderen zakken en ik vingerde haar clit terwijl ze me in volle vaart bleef neuken.
Ik stootte, zo goed als dat mogelijk was tegen haar in en het zaad begon bij me te koken.

“Ik heb geen kapotje om…” kreunde ik, me herinnerend dat ze had gezegd het alleen met condoom te doen.
“Ja, ik weet het…” kreunde ze, “kom niet in me klaar… maar blijf me neuken… want ik kom alweer…”
Ik voelde haar kut verkrampen en ze bleef even stil zitten. Dat had ze niet moeten doen, want die knijpende kut om mijn pik was echt te veel voor me, ik had toch al moeite genoeg om mijn orgasme steeds uit te stellen.
“ik kom ook… pas op…” riep ik.
Bijna gefrustreerd liet ze mijn pik uit haar kut glijden, sloot meteen geroutineerd haar hand om mijn pik en een paar rukken waren voldoende om een fontein zaad tegen haar buik te spuiten. Al mijn opgekropte geilheid kwam er uit en de eerste stralen waren tegen de onderzijde van haar tieten geketst.
Gaby kirde van genot en ik merkte dat ze met haar ene hand mijn pik leeg rukte en met haar andere haar eigen kutje zat te vingeren.
Met een diep zucht kwam ze nogmaals klaar.

We gingen lekker tegen elkaar zitten, zij streelde mij en ik streelde haar. Haar rug, haar borsten, haar benen en haar natte kut. We tongden langdurig en maakten toen onze kleding weer in orde, nadat we onze sekssappen zo goed als dat mogelijk was hadden afgeveegd.
Ik zette koers naar de flat van de crossdresser die ons letterlijk en figuurlijk met open armen ontving. Hij zag er super vrouwelijk uit, in een prachtige strakke jurk en op hakken waar ik nooit van mijn leven op zou kunnen lopen.
We lieten er geen gras over groeien en Joan, zoals hij zich noemde, zat tussen ons in en tongde met Gaby en ik liet mijn handen over zijn jurk glijden en voelde aan zijn benen, waar super gladde nylons omheen zaten.
Ik had ook kousen en een gordeltje bij me, voor het geval dat, en ik vond het nu “het geval”.
Terwijl de twee “vrouwen” met elkaar zaten te tongen en Joan gretig in de tieten van Gaby kneep, deed ik het gordeltje om en rolde mijn kousen langs mijn benen en maakte ze vast aan de jarretelletjes.

De hele entourage was alweer geil genoeg om mijn pik parmantig tussen de jarretelles naar voren te laten steken. Ik was blij dat ik al was klaargekomen, nu kon ik mijn orgasme langer uitstellen.
Ik knielde voor Gaby, duwde haar rokje verder omhoog, trok het kruisje van haar string opzij en eindelijk zoog ik aan haar kut. Ik likte over haar klit en haar lipjes gingen vanzelf als een fraaie lotusbloem open staan. Ze was nog steeds supernat en ik slurpte haar sap gulzig op.
Mijn hand gleed over de benen van Joan, onder haar jurk op weg naar zijn harde staak. Door een satijnen slip pakte ik de harde lul vast. Hij kwispelde in mijn hand. Joan trok zelf haar jurk omhoog en het was maar een klein moeite om zijn erectie uit het broekje te krijgen. Ik gaf de kut van Gaby nog een paar likken en dan hapte ik de dikke pik van Joan in mijn mond.

Gaby liet de kleren van haar lijf glijden en allen in haar gordeltje, hakken en kousen knielde ze bij me neer en pijpte mij even om zich vervolgens bij me te voegen zodat we om en om Joan konden pijpen.
De pik van Joan was superstijf en hij wilde neuken. Hij gaf Gaby een condoom die ze met vaardige hand om zijn pik rolde.
Ze ging op haar knieën op de bank zitten met haar tieten op de rugleuning. Joan had de jurk uitgetrokken en plaatste zijn harde lul tegen de lipjes van Gaby en dreef hem meteen diep in haar.
Ik ging aan de andere kant van de bank staan zodat ze mij kon pijpen en dat deed ze met graagte.

Joan stootte stevig in de kut van Gaby en ik genoot van het feit dat ik nu eindelijk, na zoveel jaren een nieuwe ervaring opdeed, namelijk een triootje. Wow wat had ik hier vaak van gedroomd en nu kwam het uit.
“Neuk met reet….” Kermde Gaby met mijn pik in haar mond.
Joan twijfelde even, maar toen deed hij wat ze vroeg en maakte haar holletje met wat spuug nat, maar Gaby wilde dat hij een glijmiddel gebruikte. Dat was snel gebeurd en redelijk gemakkelijk gleed zijn pik in het holletje van deze super geile jonge vrouw. Ze was daar duidelijk vaker genaaid en wilde meer.
“kom Henk… in m’n kut… neuk me… jullie beiden… ohhh wat ben ik geil….”

Ik ging zitten en Gaby liet zich over mijn blanke sabel zakken. Ik verbaasde me er over, maar liet het voor wat het was. Ze naaide even op en neer en bleef dan stil zitten om Joan in de gelegenheid te stellen zijn pik in haar reetje te steken.
We naaiden haar nu beiden, en ik ervoer het geweldige gevoel van in een kut zitten en een pik langs je lul te voelen glijden. Wow, wat was dit heerlijk.
Joan had het niet meer en spoot het condoom vol. Gaby genoot met volle teugen, dat voelde ik weer aan haar knijpende kut.
“Niet in me spuiten…” zei ze streng en keek me met haar hete ogen aan en kuste me dan vol op mijn mond met haar tong diep in me.

Joan’s pik gleed uit haar en direct stond Gaby op waardoor mijn pik uit haar kut floepte.
Ik zag haar even aan de pik van Joan voelen en met hem kussen en dan liep ze weg om even later met een voorbinddildo terug te komen.
Ik wist wat er ging komen en keek met afgrijzen naar het grote ding, die achteraf niet veel groter bleek te zijn dan mijn eigen lul.
Ze gespte hem om en trok de bandjes stevig aan. Ze dwong Joan op zijn knieën en hij moest haar even pijpen. Ze maakte neukbewegingen in zijn mond en toen ze het genoeg vond wilde ze naar de slaapkamer.
De twee op hun hakken en ik op mijn kousenvoeten waren zo in slaapkamer en ik moest op het grote bed gaan liggen.

Gaby kwam tussen mijn benen zitten en oliede mijn neukholletje goed in om vervolgens de kunstlul ook goed in te smeren. Mijn pik schrompelde een beetje in van de spanning.
Daar kwam ze… met de grote dikke pik tegen mijn holletje, ze duwde even een vinger in mijn gat om me wat wijder te maken en vroeg me te ontspannen.
Ja, mooi gezegd… pfffff dat viel niet mee, maar haar vinger in mijn gat voelde toch wel lekker aan en ik merkte nauwelijks dat ze er een tweede bij deed. Toen vond ze het genoeg en voor ik er erg in had zat de eikel van de kunstlul in mijn hol en drukte ze meteen door. De olie werkte goed, dus glijden ging wel maar ik werd opgerekt en kermde het uit van de pijn. Ik merkte dat ze er nagenoeg geheel in zat en haalde weer terug om langzaam weer naar binnen te glijden. Dat deed ze een paar keer en toen begon ze te neuken. Ik zag haar ogen geil glinsteren en al neukend pakte ze mijn toch verslapte pik.

Joan moest me stijf pijpen en als hij het goed deed, zou zij hem pijpen terwijl ze mij neukte, want ze wilde zelf genaaid worden terwijl ze mij neukte.
Joan sloot zijn lippen om mijn pik en begon lekker aan me te lebberen, mijn pik groeide al snel want hij deed het goed en vaardig.
Gaby nam mijn pik in haar hand en al neukend rukte ze me af. Joan moest op bed voor haar komen staan zodat ze hem kon pijpen. Ik gebaarde dat ik ook wel even wilde pijpen en zo maakte we om en om pijpend Joan weer lekker stijf.

Hij deed een nieuw condoom om en drong in de kut en daarna in de reet van Gaby. Ze vond het geweldig en zeker toen ik ook nog eens met haar slingerende tieten ging spelen kwam ze kreunend klaar en werd het een natte bedoening over mijn ballen en het bed. Ze naaide hard in mijn holletje en dat was het gevolg van de pompende lul van Joan. Ze rukte hard aan mijn lul en kwam wederom klaar.
“Ik wil jullie alle twee pijpen…” riep ze en trok tegelijk haar strapon uit mijn kont.
Het kapotje bij Joan verdween en wij moesten met onze ballen tegen elkaar op het bed gaan liggen en zij nam onze lullen tegelijk in haar mond.

Nu was ik de eerste die klaarkwam en haar smoeltje met mijn zaad besmeurde, maar ik werd al snel gevolgd door Joan die ook nog over haar geile tieten spoot.
Voldaan en uitgeput bleven we een tijdje liggen om vervolgend te gaan douchen en ons weer aan te kleden.
Tenslotte moest Gaby weer op tijd thuis zijn………………..
Story URL: http://xhamster.com/user/nylonhenk/posts/99879.html