This is a print version of story Mijn secretaresse part 05 "Presentatie HQ + t by horneyhotse from xHamster.com

Mijn secretaresse part 05 "Presentatie HQ + t

Daniëlle:

Na een uurtje kom je uit bad, langzaam maar grondig droog je jezelf af en komt daarna naakt de slaapkamer binnen.. Grinnikend kijk je toe hoe ik lig te hijgen, je streelt m'n rug en loopt langs me heen, je steekt twee vingers in m'n getergde kutje en pakt er soepel het eitje uit.. Het bed is een troep geworden, m'n bovenbenen en het laken eronder is helemaal drijfnat geworden van m'n geil..

Langzaam en zwijgend begin je me los te maken, tot ik met de kussentjes onder m'n heupen helemaal slap op bed lig, te moe om nog wat te doen.. Je legt me zorgzaam op m'n rug en haalt de kussentjes weg.. Dan leg je me weer op m'n buik 'Billen omhoog' ik reageer niet, hard sla je me op m'n kont 'BILLEN IN DE LUCHT DANIËLLE!' bulder je en ik gehoorzaam.. Je handdruk brand nog na.. Je pakt m'n polsen en bind ze met hetzelfde rode touw achter m'n knieën.

Je komt op je knieën achter me op het bed zitten en steekt je vingers tussen m'n lippen 'Ik ben al twee dagen niet meer gekomen schat' zeg je terwijl je m'n geil tegen m'n sterretje smeert en 'm zachtjes begint te masseren: 'Het zal dan ook geen verrassing voor je zijn wat je te wachten staat' ik kreun zacht

Je trekt m'n halsband wat strakker en pakt daarna m'n haar beet met je rechterhand terwijl je met links m'n zij stevig beet pakt.. Ik voel je dikke kloppende eikel al tegen m'n kringspier drukken.. Je trekt m'n hoofd naar achter en kreunt luid, je eikel springt voorbij m'n kringspier en glijd dan soepel verder m'n lijf in..

Ik krijg weinig lucht maar je houd m'n keel stevig tegen de leren band gedrukt en stoot zonder genade.. Ik onderga het lijdzaam en wil eigenlijk dat het zo snel mogelijk voorbij is.. Je blijft rammen en laat na een tijdje m'n haar los, je pakt nu met beide handen m'n heupen beet en trekt me bij iedere keer dat je stoot tegen jouw heupen aan.. Daarna minder je vaart tot het moment dat ik je lul bijna centimeter voor centimeter in me voel verdwijnen, je leunt voorover en bijt in m'n schouder, dan voel ik je heupen schokken.. Je vult m'n kont met je hete zaad en trekt je na minstens zes stralen pas terug.. Je veegt je lul aan m'n lipjes af en gaat dan in de stoel tegenover me zitten, zodat ik je kan zien.. Je pakt de camera uit het statief en kijkt de film na..


Max:

Ik bevrijd je uit je benarde positie. Je bent uitgeput, kapot. Rust maar even uit Daniëlle vanmiddag hebben we de belangrijke presentatie voor de board of directors. Je valt vrijwel meteen in slaap, het hindert je niet dat je in de natte lakens ligt... Mijn god, je kunt je niet herinneren dat je zo vaak klaargekomen bent. Je kon niets doen je was hulpeloos, je moest je wel overgeven aan je Meester. Wat je het meest stoorde is dat ik niet live naar je gekeken had. Je had willen laten zien dat je echt je best voor me deed maar dat je kansloos was tegen het tril-eitje. Het was een kwestie van minuten voordat jij klaar kwam. De gedachte dat ik, jouw Meester, alles vastgelegd had stemde je gerust (op dat moment).

Je slaapt nog even terwijl ik de laatste hand leg aan de presentatie. Een tijdje later word je door mij gewekt dat je je klaar moet maken want om 13:00 uur hebben we de presentatie op international headquarters hier in Londen. Je ziet er als een keurige secretaresse uit. Donkergrijs mantel pakje waar je jasje een ruime V-hals heeft. Daaronder een witte blouse waarbij je net genoeg knoopjes open hebt zodat je het kant van je Marlies dekkers BH net wel, net niet kan zien. Je kokerrokje is half lang, net boven de knieën. Daaronder zelfophoudende nylon kousen met naad. Het geheel afgemaakt met stijlvolle zwarte pumps. Je prachtige benen komen heerlijk tot zijn recht. Je hebt je haar opgestoken en de zwarte donkere bril maakt het plaatje af. Bij het zien van jouw verschijning krijg ik weer een harde pik in mijn broek. Shit, denk ik bij mezelf dit kan ik nu niet gebruiken, ik moet geconcentreerd blijven.

Ik loop naar je toe en pak je bij oor. Ik trek je naar beneden terwijl ik onder tussen mijn inmiddels kloppende lid uit mijn broek gehaald heb. "ZUIGEN KRENG!". Je twijfelt geen seconden en je neemt mijn eikel in je mond. Je rode lippen omsluiten mijn eikel en met je tong terg je me. Langzaam begin ik te stoten terwijl je mijn ballen masseert. Mijn hele pik gaat tot aan de wortel in je keeltje. Je moet er van kokhalzen en je weet dat dat mij mateloos opwind. Ik pak je bij je hoofd en druk je hard op mijn lid. Ik begin je mond te neuken met harde stoten. Je wilt je weg duwen maar ik heb je zo stevig vast dat je geen kans maakt. Je raakt lichtelijk in paniek maar ik blijf doorgaan. "Kop dicht slet!", zeg ik, "gehoorzamen!".

Ik blijf hard stoten en je begint er hard bij te kreunen. Ik kan merken dat je het niet fijn vind en daar geniet ik erg van. Je gebruikt je stopwoord niet dus ga ik door. Ik geef je af en toe de kans om het te zeggen door mijn lul even uit je mond e halen. Je zwijgt en kijkt mezelf geil en uitdagend aan als ik het doe. Het stoten is heerlijk en na 5 minuten spuit ik me helemaal leeg in je mond. "NIET SLIKKEN jij!" Je komt overeind met je mond vol warm zaad en kijkt me uitdagend aan met je mooie bruine bambi ogen.

Ik pak je bij je gezicht en geef je zachte zoentjes op je mond. Je kunt niet terugzoenen want dan loopt het sperma er uit en je mag niet op mijn pak of jouw mantelpakje knoeien. Na je even gezoend te hebben druk ik mijn lippen hard op de jouwe en met mijn tong probeer ik tussen jouw lippen te komen. Je opent je mond en we staan hevig te tongzoenen. Het kost ons alle moeite om geen sperma te knoeien. Ik zuig al mijn sperma op en slik het door. Jij doet hetzelfde met het laatste restje.... "Goed zo Daniëlle, ik ben trots op je!" zeg ik en met een knipoog naar jou toe verlaten we hotel kamer op weg naar international headquarters.

We worden goed ontvangen. De persoonlijke assistente van de chief of directors haalt ons op en brengt ons naar de vergader zaal. "They all are waiting for you."zegt Helena. Ik ken Helena al een paar jaar. We hebben ooit dierlijke sex gehad tijdens het joggen. Een paar jaar geleden was ik alleen op zakenreis en heeft zij me toen ook geholpen de eenzame nachten in het hotel te doden. Mijn god wat is dat een heerlijke vrouw! We stappen de lift in om naar de 24ste verdieping te gaan. Jij staat voor mij en Helena. Achter jouw rug kijkt ze me aan en neemt daarna jou lichaam op van top tot teen. Ze kijkt nog even over je schouders om in je decolleté te kijken. Daarna kijkt ze weer naar mij en zonder geluid te maken zie ik haar "Ooh My God, she's nice" zeggen: "They wil like her!".

We stappen de lift uit en volgen Helena de vergaderzaal in. Tot jouw verbazing zien we maar twee leden van de board of directors zitten; Nigel and Robert. We maken kennis en jij start de presentatie. Ik vul jou hier en daar aan en het gaat als een speer. Helena heeft ons inmiddels verlaten en wat we niet zagen is dat ze de deur op slot gedraaid heeft. De presentatie is tot zijn einde en de slide "Questions?" staat op de beamer. Jij denkt dat dat de laatste slide is. "Nigel, Robert, what do you think?". "To be honest Max, I'm not convinced". "Yeah", zei Robert, "I also still need convincing"... Ik loop naar de laptop en druk op de spatiebalk en laat de extra slide zien die ik vanochtend toegevoegd had. Het is een pagina met een aantal tumbnails voor filmpjes. Ik klik nog een keer en je ziet tot jouw verbazing dat het filmpje met het tril-eitje opgestart word (die met de intervallen)......


Daniëlle:

Via surround speakers klinkt m'n gekreun door de hele bovenverdieping.. Ik schaam me een beetje en kleur helemaal rood.. Je haakt m'n leiband weer aan 'verpest dit niet'

Na een half uurtje mij geobserveerd te hebben gaat het scherm op zwart en overhandig je m'n riem aan Nigel.. Hij pakt me aan en laat zijn hand meteen tussen m'n benen glijden, ik kijk geschrokken naar je om maar je glimlacht alleen maar terwijl je in een luie leren stoel gaat zitten.. Robert tilt het tafelblad van de directietafel waarover een dik rood lederen kussen onder vandaan komt.. Nigel ritst m'n rok open waardoor hij van m'n heupen afglijd, daarna knoopt moet ik m'n blazer en shirt van m uitdoen waardoor ik alleen in m'n lingerie hakken en panty's sta nu..

Ik ben nog steeds zenuwachtig en vuurrood 'Don't worry' zegt Nigel 'We're going te have fun' vult Robert hem aan terwijl hij me uitnodigt om op m'n rug op de tafel te komen liggen.. De tafel is eigenlijk te klein zodat ik er met m'n bovenbenen en hoofd overheen hang.. Ze gespen een soort armbanden om m'n polsen en enkels waarna ze Helena weer roepen.. Ze komt met vier andere dames de kamer binnen in strakke zwarte pakjes.. Ze gaan rond de tafel staan en pakken allemaal een enkel of arm beet waardoor ik geen kant meer op kan..

Je zit glunderend te kijken.. Robert en Nigel doen hun broek en shirt uit waarna ze steeds papier schaar doen, Nigel wint en loopt naar m'n hoofd toe.. Ik kijk m met grote ogen aan..

Helena loopt nu ook naar me toe met een groot scherp mes 'Nee, wat wilt ze Max?!' roep ik maar Nigel houd m'n mond dicht terwijl Helena m'n slipje een beetje optilt en de bandjes doorsnijd.. Ze laat haar lange nagels over m'n clitje gaan, over m'n venusheuvel en buik naar m'n BH die ze ook los snijd en van m’n borst af plukt.. Ze legt ze op het bureau neer en activeert de camera..

Nigel en Robert zijn inmiddels stijf en beginnen me tegelijkertijd te penetreren.. Vooral Nigel heeft een dikke lul waar ik moeite mee heb.. Ik probeer me om te draaien maar de dames houden me stevig beet.. Robert lacht en duwt in een keer ruw door.. Ik kerm maar dat word gedempt door Nigel.. Hij begint me harder te neuken en ook m'n mond word aardig misbruikt.. Helena blijft maar filmen..

Robert woont m'n kutje uit en na wat een eeuwigheid lijkt trekken ze allebei terug, ik wil overeind komen maar word nog steeds omlaag gehouden.. Ze wisselen slechts van plaats, m'n lippen worden weer gestift en zonder waarschuwing drukt Robert in een keer zijn natte lul diep m'n keel in, ik kokhals bijna terwijl hij m'n haar beet losmaakt en er twee staarten van maakt waar hij zich aan vast houd om kracht te zetten.. Ondertussen ramt Nigel ook hard door, hij boort zijn vingers diep in m'n bovenbenen tot t punt dat ik zijn nagels voel..

Zo gaat het nog een door tot de vrouwen me los laten en weer verdwijnen, de heren trekken terug en Helena pakt me onder m'n oksel en gooit me bijna van de tafel af.. 'On your knees' buldert ze en ik gehoorzaam.. Nigel en Robert komen voor me staan: 'Stick your tongue out' ik doe wat me gevraagd word en lik ze klaar.. M'n mascara is helemaal uitgelopen en ik ben doodop maar toch lukt het me.. Ze spuiten me helemaal onder (zie bijlage) en vegen hun lul aan m'n wangen af.. 'Good job sweety' ze fatsoeneren zich en trekken hun broek weer aan voordat ze naar je toe komen om de overeenkomst te tekenen..

Ik krijg m'n kleding terug 'trek het niet aan voor we weer in de lift zijn' s*s je.. Helena geeft me nog een kusje terwijl de haar nagels in m'n bil boort en fluistert dat ik nog wel terug mag komen.. Samen lopen we naar de massieve eiken deur die naar de lift leidt.. 'goed gedaan meid' zeg je en streelt m'n rug 'in het hotel mag je rusten'


Max:

Nigel en Robert zetten hun handtekening onder het contract van dit jaar en zijn erg tevreden. De deal was al rond en de presentatie was een formaliteit. Elk jaar willen de twee topmannen van het bedrijf een beetje extra aandacht van hun dochter uit Nederland en die heb jij erg goed gegeven. "We mogen het penthouse de rest van de week hebben...Een bonus voor jouw heerlijke verwennerij... met complimenten van Robert & Nigel..." zeg ik knipogend.

We lopen naar de lift en je voelt je een beetje ongemakkelijk in je eva kostuum. Je loopt langs het secretariaat waar Helena hoofd van is. Haar 4 medewerksters kijken je verlekkerd aan. De lift gaat open en we stappen naar binnen. Net voordat de liftdeuren dichtgaan stap ik er uit en Helena er in. "So beautiful girl, now that Robert and Nigel got what they want now I want a piece of you.!" Ze pakt je kleren af en gooit die op de grond. Ze loopt rondjes om je heen, de lift gaat naar beneden ...24....23...

Ze gaat voor je staan en pakt je billen stevig vast. Haar scherpe nagels priemen door je huid. Ze trekt jouw billen van elkaar en met haar nagels trekt ze een spoor van je billen, via je heupen en je rug naar voren naar jouw borsten .....22.... Ze pakt je borsten goed vast en knijpt in je tepels. Haar nagels staan in je borsten en de rode striemen lopen over je lijf ...21... Ze trekt jouw hoofd aan je haren naar achteren en kust je op je mond. Al snel kan Helena zich niet meer beheersen en begint je wild te tongzoenen. Jullie tongen verstrengeld in elkaar, haar nagels diep in je huid over je lichaam.... De priemende nagels van Helena doen je huiveren van genot...deze dame weet je erg op te winden...hoe is dat mogelijk denk je bij jezelf? ...20....19...

"Now Daniëlle, I want to be licked.....lie down on the floor" zegt Helena bitcherig. Je gaat op je rug liggen en je gebruikt jouw kleren om je hoofd te ondersteunen. Helena trekt ook haar kleren uit en gaat in 69 positie boven je liggen. Ze begint je kutje te likken en jij antwoord haar met diepe tongpenetraties in haar kutje ......18....17...16.... Helena begint te kronkelen en al snel wordt ze erg nat ....15...14... Ze steekt 2 vingers in je kontje om je anaal te stimuleren terwijl ze doorgaat met je clitje. Ze maakt lange halen langs je schaamlippen en telkens als ze bij je clitje komt zuigt ze er even op. Jouw clitje is erg hard en staat fier overeind...het geil druipt van je lippen langs jouw benen op de vloer van de lift .....13.....12....11...

Helena weet hoe ze een vrouw moet laten genieten en het duurt niet lang voordat je klaarkomt. Je bekken schokken en jouw schaamlippen trekken samen. Helena steekt meteen 2 vingers in je kutje en stimuleert je even heftig waardoor je moet squirten.... Een dikke natte straal geil spuit uit je kutje .....10....9.... Helena drinkt het allemaal open likt je kutje schoon...."Now baby, I want to come...!", zegt ze bits en druk haar kutje op jouw mond. Met heel haar gewicht drukt ze op je lippen zodat het enige wat je kunt doen is haar beffen of je leven er van af hangt....8.... Je maakt je vinger nat en steekt die ruw in de kont van Helena... Ze slaakt een gilletje en gromt....ze vind het lekker.

Met je tong torpedeer je haar clitje ........7....6... "Please Helena let me get dressed, we're almost downstairs..please...?" smeek je haar maar ze zegt: "You can dress If you make me come...no earlier..." Dat is het sein voor jou om je nagels eens diep in haar billen te zetten....ze gilt het uit .......5....4..... "Helena please?" gil je. Ze negeert je maar aan haar zwaarder wordende gehijg merk je dat ze klaar gaat komen ....3....2... Je blijft haar kontgaatje ruw penetreren met je vingers terwijl je haar beide billen met je andere hand open krast met je nagels......"Aaaaaaaarrgggghhh" gromt ze en schokkend komt ze klaar Ook Helena komt squirtend klaar en spuit je helemaal onder met haar geil je bent kletsnat....letterlijk.

"Helena the doors we are nearly downstairs please the brake..." zeg je wanhopig maar het mag niet baten. De spanning word je bijna te veel maar je realiseert je wel dat door deze spanning je extra heftig klaar bent gekomen...1...[PING] De liftdeuren gaan open en je ziet mij staan met een handdoek. Het was een vooraf opgezet plan dat Helena ook bevredigd moest worden. Het was part of the deal. "Shit Max!" schreeuw je, "Dat was een rotstreek!". "Ik weet het meisje, maar je hebt nu eenmaal een contract getekend....". Ik droog je af en kleed je aan. Helena is inmiddels ook afgedroogd en aangekleed.

Ze kust je nog even op je mond en neemt de lift weer naar boven. Samen lopen we hand in hand de trap af naar de begane grond, nemen een taxi en betrekken het penthouse van het hotel. We doen de deur van de immense suite open en wat we daar zagen overtreft onze stoutste verwachtingen.... Een kamer met riant bed en van allerlei SM gereedschappen...haken aan muren en plafond. Spiegels op de muren en plafond...een echt SM droom! Op de salontafel staat een fles Champagne met een kaartje met daarop de tekst "ENJOY, kind regards Nigel and Robert!"


Daniëlle:

'Mmmm' zeg je 'die champagne is voor morgenochtend, jij gaat je eerst even goed wassen en lekker even ontspannen in bad terwijl ik even wat ga kopen'
'is goed' zeg ik en geef je een lange zoen waarna ik m'n jas op de grond laat vallen en naakt naar de badkamer drentel.. Glimlachend kijk je me na en vertrek je.. Ik ruik nog helemaal zoetig en naar zaad en besluit eerst even te douchen voordat ik in bad ga, ik zet het water op 37 garden en zeep mezelf lekker grondig in, ik laat m'n handen alle plekken van m'n lichaam lekker insmeren voordat ik alles afspoel, daarna was ik m'n haren grondig.. Ik sla een handdoek om zet de douche uit waarna ik het enorme bad vol laat lopen en er veel schuim in doe.. Ik loop naar de koelkast en pak er lekker vruchtensapje uit.. Ik laat mezelf in het hete bad zakken en dommel al snel in slaap..

'wakker worden schoonheid' zeg je zachtjes.. Ik lig in een inmiddels leeg bad en kijk recht in je ogen 'kom eruit' zeg je zacht terwijl je me een handje helpt en me daarna ruw afdroogt 'we gaan speeltjes testen en het is tijd voor inspectie!' zeg je.. Je geeft me m'n halsband weer die ik zelf gedwee omklik en volg je naar het grote bed..

'Ga liggen' zeg je kort, ik heb geen zin in problemen en doe wat je vraagt, je komt naast me op bed zitten en bind m'n polsen met zware touwen aan het hoofdeinde 'werk niet tegen' zeg je waarschuwend..
Ik kijk je aan terwijl je me een balgag in drukt en m vast gespt achter m'n nek.. Ik adem nu alleen nog via m'n neus..
'houd je slap' zeg je en pakt m'n enkels beet.. Je vouwt me bijna dubbel en bind m'n enkels bijna een anderhalve meter uit elkaar ook aan het hoofdeinde waardoor ik met m'n benen wijd en m'n kut vol in het zicht voor je lig.. (foto)

Je grinnikt en pakt een felle lamp die je gebruikt om m'n kutje te beschijnen.. Ik snap niet wat er aan de hand is maar al snel heb ik het door.. 'haartjes Daniëlle..' grom je 'je moet die bos haar van je wel onder controle houden hè, staat in onze overeenkomst..' ik kijk je paniekerig aan 'geeft niet hoor schat ik help je wel' zeg je..

Je trekt je kleding uit en vingert me kort zodat ik een beetje nat bent en daarna ram je meteen je harde lul diep in me.. Het gaat je nu puur om klaarkomen.. Je zaad diep in me kwijt kunnen.. Je grijpt m'n bovenbenen en ziet nog waar de nagels van Helena stonden.. Je beukt hard en drukt door.. Ik voel je tegen m'n baarmoeder wand stoten en daarna begin je te schokken.. Je schiet me vol zaad.. Je pakt een zweepje en trekt je terug, je geef een paar tikken op m'n vlot en ik kom hard klaar.. 'stoute meid' zeg je.. Misschien heb je nog een trilei sessie nodig vannacht.. Ik schud van nee maar je drukt m'n al in m'n kutje.. Hij glibbert er bijna meteen weer uit door je zaad en m'n geil 'hier had in al rekening mee gehouden..'

Je pakt een potje wat in heet water gestaan heeft en een kwast.. Je begint m'n schaamstreek en het deel tussen m'n anus en kutje in te smeren met een dikke soort honing.. Hars, bedenk ik me al snel.. Ik schud nee maar je negeert me.. Je drukt het eitje in me en legt daarna de plakstrik over m'n lipjes heen en drukt m stevig aan.. Je streelt m'n bovenbenen en maakt m'n enkels los maar laat m'n polsen zitten.. Daarna zet je het eitje weer in dezelfde intervallen aan.. Ik kerm het uit.


Max:

Ik laat je even gillen..jouw gegil wind me zo op dat ik maar over mijn eikel hoef te blazen om klaar te komen. Ik heb alle moeite om me in te houden. Ik wacht nog even af zodat de hars kan uitharden.... Je ligt best lekker en valt tussen 2 intervallen in slaap. Je droomt van mij, Roxy, Robert, Helena, de ober, Nigel en in jouw slaap fantaseer je er op los.

Je wilt het liefst hulpeloos vastgebonden worden...hulpeloos zijn en hoezeer het je ook beangstigd wil je het liefst je helemaal overgeven aan mij, jouw Meester Lucio.

Maar dan ineens word je bruut wakker gemaakt.... je voelt het zeer doen tussen je benen en dat kan maar 1 ding betekenen....Jouw meester heeft het verband er af gerukt. "ZWIJG Daniëlle, ik ga je eerst schoonmaken om je dan te inspecteren". Met een warme doek haal ik de resten van je schaamstreek af. Je huid is spiegelglad (zie foto) maar wel rood en ietwat geïrriteerd.
Ik laat je even gillen..jouw gegil wind me zo op dat ik maar over mijn eikel hoef te blazen om klaar te komen. Ik heb alle moeite om me in te houden. Ik wacht nog even af zodat de hars kan uitharden.... Je ligt best lekker en valt tussen 2 intervallen in slaap.

Je droomt weer van mij, Roxy, Robert, Helena, de ober, Nigel en in jouw slaap fantaseer je er op los. Je wilt het liefst hulpeloos vastgebonden worden...hulpeloos zijn en hoezeer het je ook beangstigd wil je het liefst je helemaal overgeven aan mij, jouw Meester Lucio.

Maar dan ineens word je bruut wakker gemaakt.... je voelt het zeer doen tussen je benen en dat kan maar 1 ding betekenen....Jouw meester heeft het verband er af gerukt. "ZWIJG Daniëlle, ik ga je eerst schoonmaken om je dan te inspecteren". Met een warme doek haal ik de resten van je schaamstreek af. Je huid is spiegelglad maar wel rood en ietwat geïrriteerd.

Ik weet wat je nodig hebt en net voordat een nieuw interval begint haal ik het trileitje uitje kutje... Ik spoel de warme natte doek uit en houd hem onder de warme kraan. Ik maak met de schone warme doek alles goed schoon en duw met 1 vinger de doek je kutje in. "Hier moet het ook schoon zijn....", zeg ik. Er komt nog behoorlijk wat sperma mee en pas naar 6 penetraties met de doek blijft ie schoon. Je huid is nog steeds rood en op dat moment wordt er op de deur geklopt. Ik loop naakt naar de deur en doe open. Dit maal is het een vrouwelijke bediende die mijn bestelling komt af leveren.

"De zalf menee...", zegt ze totdat ze ziet dat ik met een stijve penis de deur opgemaakt heb. "Aah, dank je", zeg ik en neem de zalf aan. Terwijl ik haar op haar mond zoen om haar te bedanken knijp ik met mijn andere hand in haar billen.... "Dat is alles, dank je wel" en ik doe de deur weer dicht, het bedieningsmeisje totaal verbouwereerd achterlatend....

Ik kom weer bij je zitten, doe wat zalf op mijn vingers en begin je rode huid in wrijven. Langzaam smeer ik de zalf over je onderbuik en je hele schaamstreek. Mijn vingers gaan door je schaamlippen over je clitje terug nar je kontgaatje. "Goed uitsmeren staat op de tube Daniëlle, dat moeten we dan maar doen hè.?". Je knikt met de gagbal in je mond en ik voeg de daad bij het woord. Langzaam smeer ik de zalf goed uit waarbij mijn vingers veel te veel door jouw lipjes heen gingen. Het smeren was nu echt vingeren geworden. Door jouw gekreun kon ik merken dat je het wel lekker vond en met mijn andere hand pak ik je geknevelde borsten vast. Jou tepels staan fier overeind!

Ik blijf je vingeren totdat je weer heerlijk nat van jezelf bent.... Zonder te waarschuwen haal ik mijn vinger uit je kutje en druk mijn mond direct op jouw natte schaamlipjes. Heerlijk ga ik met mijn tong over al jouw tintelende delen. Je laat je heerlijk beffen door je Meester. Ik voel je verstrakken en heerlijk kwam je op mijn tong klaar. Je wilt het uitschreeuwen maar de gagbal verhinderd dat. Je schokt nog even na en dan haal ik heel even de gagbal los... "Blazen Daniëlle!, blaas op mijn eikel....". Je blaast drie keer hard op mijn eikel en ik kom hevig klaar. Een klein beetje sperma schiet over je gezicht en in je neus.... Ik heb nog niet volledig kunnen herladen zodat het niet zo veel is deze keer..... Ik riem de gagbal weer vast en ga me wassen...


Daniëlle:

Je laat me weer hulpeloos achter.. Ik sluit m'n ogen maar en wacht af tot je terug komt, ik hoor de douche aangaan en merk dat je zaad begint te verwateren en langzaam verder m'n neus in loopt.. Ik probeer het terug te blazen maar het mag niet baten..

Geil denk ik terug aan hoe Helena me klaar liet komen en droom verlekkerd terug hoe ze haar scherpe nagels gebruikte om me te onderdrukken.. M'n gedachtes worden ruw verstoord toen je weer binnen kwam en me los begon te maken.. Je hebt een badjas aan en legt wat lingerie voor me klaar.. Ik kijk beter en zie dat het alleen jarretels en panty's zijn.. Ruw til je me van het bed af en zeg me op m'n knieën op de houten vloer.. 'Ik heb je morgenavond weer nodig' zeg je terwijl je m'n haar beet pakt 'we hebben een etentje en onze gastheer zijn vrouw willen altijd vermaak na het eten als dank.. Ze houden alleen erg veel van spanken en aangezien we dat nog nauwelijks gedaan hebben ga ik je zo voorbereiden..' ik knik angstig en kijk je met grote ogen aan
'Doe dat aan' zeg je en maakt daarna m'n gag los.. Ik trek de panty's en jarretel aan en krijg weer m'n leiband omgeklipt.

Je neemt me mee naar een andere kamer en dwingt me voorover te bukken en op de grote zware mahonie tafel te leunen die er staat.. Je laat je badjas vallen en kort daarna hoor ik je slikken, ik durf niet om te kijken.. Je legt een lege viagra verpakking voor m'n neus neer.. Ik zucht en meteen sla je met je vlakke hand op m'n naakte billen 'Heb je geen zin SLAAF?!' vraag je 'dan maak je maar zin..' nog een klap..

Je loopt even weg en pakt een dikke leren riem die je om je hand wikkelt, dan sla je me er fel twee keer mee op m'n billen.. Ik kreun, er volgen nog drie klappen.. Dan kom je achter me staan en pak je m'n heupen beet, je ramt je dikke kloppende lid had m'n drijfnatte kut in en stoot ruw, je trekt weer terug en slaat nog een paar keer waarna je me weet begint te neuken.. Het put me vreselijk uit en het huilen staat me nader dan het lachen maar ik weet dat het mijn Meester opwind..


Max:

Ik ben van plan je lang te neuken. Ik heb mijn voorzorgsmaatregelen getroffen. De viagra maakt mijn lul zo hard dat het voor jou aan voelt alsof iemand met een houten knuppeltje je kutje aan het tergen is. Je bent in het begin nog lekker nat maar na een minuut of 5 lekker diep stoten merk ik dat je wat droog begint te worden. "Kijk Daniëlle, dit kunnen we morgenavond niet gebruiken. Derrick Humbold en zijn vrouw Natalie staan er om bekend dat ze niet alleen van spanking houden maar er vooral de tijd voor nemen. Vooral Derrick is een man van de lange adem.

Ik zorg wel dat ik wat extra glijmiddel meeneem want ik wil niet dat het pijnlijk voor je word. Derrick heeft overigens geen bezwaar tegen hulpmiddelen als zijn partnet er maar (lang) van geniet." Ik onderbreek kort het stoten, pak een tube, smeer wat op je kutje en ga direct weer door. Het deed me denken aan een bandenwissel bij de formule1. Je geniet weer van mijn diepe stoten die ik regelmatig aanvul met harde slagen met de vlakke hand. Mijn grote handen en vingers beginnen zich af te tekenen op jouw heerlijke billen. Ik hoor je safewoord nog steeds niet dus ga ik door. Ik kom meerdere keren klaar maar ga gewoon door met stoten want mijn pik blijft hard door de viagra.....

Na een half uur kom ik voor de zoveelste keer klaar en stop ik met neuken. Je slaakt een zucht van opluchting..... Ik geef je een zoentje van waardering. Je bent zo opgewonden van de pijn dat het al snel in een wilde tongpartij uitmondt. Ik haak je halsband af en gebied je op het bed aan het hoofdeind met je gezicht naar de muur te gaan staan. Ik ga met mijn gezicht van je af achter je zitten. Mijn harde pik staat nog steeds fier overeind maar ik voel het effect van de viagra afnemen. "Laat je achter over vallen Daniëlle, houd je voeten op het bed en krom je rug. PIJP ME totdat ik voor de laatste keer klaarkom!" beveel ik. Je bent erg lening dus doe je wat ik zeg..!

Het duurt niet lang voor ik klaarkom. Er komen een paar druppeltjes sperma mee die je gretig op drinkt. "sonde om de fles champagne tot morgen te bewaren. Als we dorst hebben dan bestellen we morgenvroeg gewoon een nieuwe", zeg je. "Je hebt gelijk Daniëlle", zeg ik. We gaan in bad en liggen nog lekker lang in elkaars armen te genieten van de heerlijke fles champagne. Die nacht slapen we allebei erg goed in elkaars armen....

Het is avond en de chauffeur van de familie Humbold heeft zich al gemeld bij de receptie van het hotel om ons op te halen. "Ben je klaar Daniëlle, we moeten gaan?" zeg ik. "Ja Meester"zeg je en je komt de kamer inlopen in de rode jurk die ik voor je gekocht hebt. "Mr.Humbold houd van een beetje hoerig, dus heb ik een jurkje gekocht dat hem vast bevalt.

Je plakt twee kleine stukjes dubbelzijdige tape en plakt die op je borsten, zo vallen ze niet uit je jurkje. je hebt heerlijke open schoenen aan met bandjes en hoge hakken. "KOM eens hier!" zeg ik streng en graai tussen je benen. "Wat is dat?" zeg ik boos en trek je string ruw naar beneden. "Die heb je vanavond niet nodig, kom we gaan". Ik doe je halsband om, haak jouw leiband er aan en gaan naar beneden...

De chauffeur brengt ons naar het avonddiner van de Humboldjes...




Story URL: http://xhamster.com/user/horneyhotse/posts/99287.html