This is a print version of story Mijn secretaresse part04 “lift & onderwe by horneyhotse from xHamster.com

Mijn secretaresse part04 “lift & onderwe

Max:
Ik bestel iets van de room service en vraag of ze het binnen zetten omdat we waarschijnlijk in het bad zitten. Ik geef toestemming om het direct op de kamer te laten zetten. Ik doe dit zo dat je het hoort. De gedachte dat roomservice jou hier zo op het bed aantreft geeft je even een schik om het hart... "straks vinden ze me zo...". Je smeekt me om je los te maken maar ik kleed me aan en ga naar de lobby van het hotel. Ik ben ondersteboven van jouw toewijding maar ga je even laten rusten. Ik druk op de knop van de lift die van boven komt. De lift deur gaat open maar er staat niemand in de lift. De lift zakt een etage en maakt een tussenstop op 9. De deur gaat open en ik kijk recht in de ogen van een bekend gezicht.....de stewardess uit het vliegtuig die ons uit de WC had zien komen.

Ik kijk haar in haar mooie groene ogen en ze bloost bij de herkenning van mijn gezicht. "hallo" zegt ze verlegen. Ik groet haar terug en vraag haar hoe zij de vlucht heeft beleefd. "opwindend!" zegt ze plagend. "Jouw vrouw is erg knap, ik heb haar sindsdien niet meer uit mijn gedachten gehad....". "Val je op vrouwen?" vraag ik haar en ze knikt. "Ik ben biseksueel met een lichte voorkeur voor vrouwen....". De lift stopt beneden en we gaan naar de hotelbar. "Ben je hier alleen of...", vraag ik haar. "Ja, ik ben hier voor een nacht. Morgen vlieg ik naar Australië en ben ik een paar weken onderweg voor mijn werk. Ik leg mijn sleutel op de bar zodat ze ons kamernummer kan zien... We drinken wat en praten over koetjes en kalfjes... Ik merk dat ze steeds amicaler word, haar hand steeds langer op mijn schouder of knie legt. Ze kijkt me ook steeds langer in mijn ogen aan... Haar mooie lange rode haren en groene ogen zijn voor mij een onweerstaanbare combinatie. Ik denk aan jou en zeg tegen haar: "ik moest maar weer eens gaan, het was leuk je te keren kennen."

Ik sta op en wil weg gaan. Ze trekt me terug en geeft me een afscheidszoen op mijn mond...."beter van niet, ik heb mijn vrouw die boven op me ligt te wachten". "Doe haar de groetjes", zegt ze nog en ik ga naar boven. Ik neem de lift weer, loop over de gang naar de deur van onze kamer, doe hem open en wat ik daar zie kan ik even niet bevatten. De ober van de roomservice staat bij je bed en heeft je behoorlijk te grazen. In je gebonden situatie was jij natuurlijk kansloos.....


Daniëlle:
De ober ritst z'n gulp dicht en loopt snel naar de deur die jij voor m open houd 'goed gedaan' zeg je 'we zijn hier nog 6 dagen dus als je je nog eens verveelt..' hij kijkt nog eens om en knikt.
Je gooit de deur dicht en loopt naar me toe, hij heeft me goed uitgewoond en helemaal ondergespoten.

Ik heb een rooie seksblos op m'n borst keel en wangen en lig met m'n ogen dicht nog zacht te kreunen.. Je maakt de boeien los en neemt me mee maar de douche..
'maak jezelf maar eens lekker schoon, ik leg kleding voor je neer, daarna gaan we een hapje eten en dan mag je slapen hoor meid' zeg je terwijl je me een beetje ondersteund en we langzaam naar de badkamer lopen.. Ik voel m'n natte kutje soppen van mijn geil en alle sperma..
Je zet de kraan aan en geeft me een kusje….x


Max:
Je komt de badkamer in lopen en geeft me een zoentje, "ik ben verzot op je Max!". "Ik ook op jou prachtige Daniëlle!" antwoord ik je terug en ga bij je in de badkamer zitten. Ik bekijk hoe jij je mooie slanke lijf in het badwater laat glijden. Je begint jezelf helemaal in te zepen en daarmee geil je me weer genadeloos op. Je mooie handen glijden van je hals via je nek naar je stijve tepels...je teast me met je geile blik. In mijn broek schreeuwt mijn lul om bevrijd te worden maar ik geef geen krimp. Je glijdt met je beide handen vanuit je heupen, je zij over je buik weer terug naar je borsten. Je pakt ze vol vast en masseert ze. Tijdens dit geile spel houd je jouw blik strak op mij gericht. We blijven elkaar diep in de ogen aankijken. Jezus wat zijn ze toch mooi...! Je heerlijke cup C's staan fier naar voren en het is overduidelijk dat je opgewonden bent. Ik denk bij mezelf wat ben je toch heerlijk. Ik had het met Roxy de mooie rooie stewardess over jou als mijn vrouw en dat voelde heel vertrouwd. Ik denk dat ik ware gevoelens voor je heb.... Dat moment zal ik nooit meer vergeten.

Ik pak mijn lul uit mijn broek en loop naar de badrand. "Hier jij!". Je opent je mond en ik stoot een lading sperma je keeltje in... "Slikken!" beval ik jou en je gehoorzaamt liefkozend... Je slikt alles tot de laatste druppel door. Ik kus je op je lippen en zeg je op te schieten..."we gaan lekker eten, trek iets moois aan. Je wast je lichaam en stapt uit bad. Je droogt je af en ook dat is weer een erg opwindend schouwspel. De hand glijdt tussen je benen en langs je kutje. Je droogt je goed af en even was ik jaloers op een handdoek...

Je kleed je aan en ziet er oogverblindend uit in een mooie kort zwart jurkje met één schouderband. Het accentueert je mooie schouders waar je prachtige bruine haren mooi overheen vallen...Je schoenen zijn zwart en open met een heerlijk hoog hakje. "Vergeet je niet iets...?" vraag ik. Ik houd je halsband met grote haak omhoog.... Je aarzelt geen moment en doet hem om. Ik stop de leiband in mijn broekzak en we gaan naar het restaurant om wat te eten. We lopen de hal op en we staan op de lift te wachten. Ik geef je een zoen en voel even tussen je benen. Je hebt een heerlijk kanten slipje aan en ik masseer vluchtig je schaamlippen! De lift moet van ver komen en stopt op de 9e. De lift gaat door naar de 10e en opent zijn deur.

Je kijkt recht in de groene ogen van Roxy de stewardess. "Hé, moest jij op de 10e zijn?" vroeg ik. "eeeuh ja, eeeuh nou..."stamelt ze. "verkeerd gedrukt, sorry". De liftdeur sluit en we staan naast elkaar in de lift. Ik, jij, en daar naast Roxy. Plots voel je een hand op je kont en kijkt me aan. Ik was even met mijn mobiel bezig dus moest het de hand van Roxy zijn.... Terwijl ze je diep in de ogen kijkt laat ze haar hand over je billen naar beneden glijden.... De lift komt weer in beweging.... Haar hand gaat weer omhoog maar nu onder jouw jurkje en voor je het weet glijdt ze met twee vingers over je kutje. Je stoot me aan in de hoop dat ik ingrijp maar ik doe net of mijn neus bloedt.... Roxy blijft je aan kijken en zegt zachtjes..."ik wil jou....". Je port me nog een keer en begrijpt niet dat ik niet ingrijp. Jij wist natuurlijk niets van mijn eerder ontmoeting met Roxy in de hotelbar.

Roxy draait naar je toe en zoent je vol op je mond. Ze kijkt mij aan en ik knipoog naar haar. Je stribbelt wat tegen maar ze pakt je goed vast en begint je te tongzoenen. Je wilt je wegduwen maar ik haak de leiband aan je halsband en houd je vast voor Roxy. Je begrijpt nu wat ik wil en geeft je helemaal over aan de hitsige stewardess. Terwijl jullie hevig tong zongen houd ik je stevig vast zodat je geen kant op kan. Roxy's handen glijden over je hele lichaam. Ze gaat met haar borsten tegen je zij staan waardoor ze met beide handen je zowel je kutje als je kontje kan vingeren. Wijsvinger en middelvinger van haar rechterhand gaan door je bilnaad naar beneden en worden ruw in je kontje gestopt. Ze begint je anaal te vingeren. Haar linkerhand glijdt over je onderbuik en borsten waarbij ze hard in je priemende tepels knijpt. Ze haalt haar hand naar beneden en pakt onder je jurkje je kutje vast. "Je bent al aardig nat!" hijgt Roxy in je oor... Ze glijdt met haar vingers door je schaamlippen en tikt telkens wat langer je clitje aan.

Ze zakt door haar knieën, duwt je slipje opzij en gaat je beffen. Je kijkt me woest aan want je hebt het gevoel dat je misleid bent door me. Hoe woester je kijkt hoe geiler ik van je wordt. Roxy gaat door en jouw woestheid slaat langzaam om in opwinding. Ze kan erg goed beffen en nu je terug denkt waren de signalen in het vliegtuig al aanwezig.... Ze hield je wat langer vast, keek je langer aan en was extra behulpzaam voor je... "Shit, ze geilt gewoon al op me vanaf het moment dat we elkaar zagen", bedenk je je nu. Je besluit je over te geven... Je laat je achterover leunen waarbij ik je ondersteun. Zo kan Roxy je heerlijk verwennen. Ze likt als lassie je clitje helemaal rul en je voelt een orgasme aan komen.... Aaaaaaahhh, je komt schokkend klaar en op dat moment stopt de lift.... De deuren gaan open en je kijkt recht in de ogen van de "roomservice"-ober die je ruw geneukt had. "Max, vuile smiecht, je hebt hem gewoon geSMS’t dat we in de lift zaten....!". De lift deuren sluiten en de ober laat de lift stoppen met zijn service sleutel..."Ja, meisje wij gaan jou hier in de lift met zijn driëën van alle kanten een beurt geven....", zeg ik tegen je.....


Daniëlle:
Je haakt de leiband weer los en trekt de leren halsband wat strakker.. Roxy staat ook weer op en tongt me lang, ik proef mezelf en geef me aan haar over. Jij en de ober staan van ons te genieten tot Roxy ineens stopt en me omdraait: 'Buig en sluit je over' zegt ze fel, ik doe wat ze vraagt en buig voorover, ze pakt m’n natte glimmende slipje met twee handen beet en trekt m tot net boven m’n knieën, dan pakt ze jouw camera stilletjes over en komt voor me staan terwijl ze m’n gezicht filmt, ze wenkt de ober dat hij achter me moet gaan staan en zegt me dan dat ik m’n ogen moeten openen.. Ik doe m’n ogen open, zie de camera en wil me wegdraaien maar op dat moment pakt de over me bij m’n heupen en stoot hij bij me naar binnen.. Langzaam duwt hij door tot ik z’n ballen tegen m’n billen voel drukken..

Roxy stapt aan de kant zodat jij erbij kan, je pakt m’n haar beet en begeleid m’n hoofd richting je inmiddels weer snoeiharde lul, licht dwingend duw je m’n gezicht richting de paarse eikel 'Steek je tong uit' ik voel de ober langzaam stoten en zie in m’n ooghoeken dan Roxy een close-up van m’n hoofd maakt.. Ik steek m’n tong uit en voel dat je jouw hete lid er op legt: 'En nu weer terug' ik trek m’n tong terug en tegelijkertijd duw je jouw lul diep m’n keel.. Ik kuch maar je houdt m’n haren beet en dus m’n hoofd op z’n plek, ik kan geen kant op.. Je bent vandaag al vaak klaargekomen en hebt maar weinig stimulans nodig, na een paar minuten ruw stoten voel ik je lul schokken en je zaad m’n keel in glijden.. 'Dat was je voorafje' je streelt m’n wang even en laat m’n haar los..

De ober begint z’n tempo op te voeren en duwt z’n vingers diep in m’n zijden, zelfs door de stof voel ik z’n nagels.. 'Het poppetje is niet aan de pil hé' zeg je 'Dus pas op waar je jouw zaad laat' Hij gromt een beetje en stoot nog een paar keer ruw en diep, hij pakt me bij m’n blote schouders en dwingt me m’n rug te buigen, hij stoot nog een keer diep en schiet daarna z’n dikke zaad toch diep in me.. Hij trekt zich terug en doet z’n broek weer snel aan, Roxy filmt m’n kutje nog even en ziet de troep die hij achter laat, ze grinnikt en zet de camera uit.. 'Laat alles zitten' zeg je, ik ga weer staan en trek m’n slipje omhoog, Roxy drukt me met m’n rug tegen de spiegel en zoent me nog even terwijl ze haar knie tussen m’n benen drukt.. De ober laat de lift weer gaan en binnen een paar secondes zijn we beneden.. Je neemt me mee naar het restaurant, Roxy en de ober gaan allebei een andere kant op..


Max:
Samen eten we wat en gaan daarna terug naar de suite, jij gaat als eerste douchen en laat mij daarna mezelf opfrissen, je ligt al in bed op me te wachten..
'morgen heb ik een vergaderdag Daniëlle, ga dan maar lekker London in, ik wil 's-ochtends alleen eerst je promotie even doorspreken..' zeg je terwijl je m'n enkels en polsen bind..
Daarna doe je me een blinddoek voor en draai je je om 'slaap lekker'
Ik wacht lang tot je me begint te nemen maar tevergeefs, we hebben rust verdiend..


Daniëlle:
Ik word wakker door de geur van sterke koffie, ik ben nog geblinddoekt en het duurt even voordat ik door heb dat ik niet meer gebonden ben en gewoon op kan staan.. Ik doe de blinddoek af en die een badjas aan, ik loop de slaapkamer uit de suite in, waar jij al aan een espresso zit en de broodjes voor je staan, je zit al strak in het pak en hebt het contract voor je liggen..
'Goedemorgen schoonheid' ik glimlach en schuif aan tafel, je bladert de Times door terwijl ik een broodje dik met marmelade besmeer en ‘t rustig op eet.. Ik leg m'n bestek gekruist op t bord en drink m'n glas sap leeg. 'Daniëlle, ik wil dat je permanent in dienst komt als m'n persoonlijke assistent, er veranderd niet heel veel aan wat je nu doet, je gaat alleen meer verdienen, krijgt een auto van de zaak en nog wat extraatjes, je moet alleen wel altijd met me mee op zakenreis, indien ik het vraag moet je mee naar presentaties die de gehele dag plaats kunnen vinden en je moet altijd je tijd voor me vrij maken, en we behouden dezelfde relatie als nu' ik knik enthousiast.

Ook houd het in dat ik afspraken kan maken voor je bij bijvoorbeeld de kapper als ik je haar te lang vind, of bij de manicure als je jouw nagels gedaan moet hebben of bijvoorbeeld kunstnagels met lange witte randjes nodig hebt voor een bepaalde uitstraling. Ik heb dus het recht om dingen weg te laten halen of te laten toevoegen bij je.' ik knik nog steeds, wat kan daar nou mis aan zijn, het klinkt redelijk en ik ga meer verdienen!
Ik zet snel m'n handtekening..
'Oké!' zeg je en je staat energiek op 'ik ben om zeven uur weer terug, jij moet dan ook hier zijn!' je geeft me een enveloppe 'ga maar winkelen of zo'. Je geeft me 2500 pond zakgeld mee
Ik ga snel douchen en ga daarna lekker de stad in.. Onderweg denk ik nog wel terug aan het contract, ik vond het vreemd dat ik altijd voor je klaar moest liggen in plaats van klaar voor je staan.. Maar m'n taxi was gearriveerd dus m'n gedachtes dwaalde af..

Ik koop een mooie regenjas, een LV portemonnee en een mooi setje lingerie..
Even voor zeven sta ik weer in de hotelkamer, ik leg de tassen in een stoel en ga in m'n nieuwe lingerie op bed zitten.. Om stipt zeven uur stap je binnen, je doet je jas uit en komt de slaapkamer binnen, uitdagend kijk ik je aan maar je lijkt geen interesse te hebben: 'Kom we gaan eten' zeg je
We gaan naar hetzelfde restaurant, met diepe zachte stoelen, ik heb nieuwe hakken en een diep donkerblauw jurkje aan.. Je besteld twee glazen water, je legt twee pillen naast de mijne neer zodra het geserveerd word 'dit is een dubbele morning-afterpil' zeg je 'ik laat je niet zwanger worden van zon obertje' zeg je minachtend 'stel je voor dat hij de reden is dat je lichaam zo uitgerekt word..' 'waarom vind je het niet erg als het jouw kind is?' vraag ik.. Je glimlacht alleen, later vertel ik alles zeg je 'neem nu maar' en vanaf toen weet ik niets meer..

De volgende ochtend word ik in de hotelkamer wakker, alleen, met hoofdpijn, ik ga rechtop zitten en voel iets vreemd aan m'n buik, ik voel onder de deken en merk iets vreemds op 'ik spring uit bed en ga voor de spiegel staan.. Op het feit na dat m'n kutje zo glas als een babybil is, valt de navelpiercing me plots wel erg op.. Een zilveren knopje met twee letters eraan, een M en een L.. Ik pak een badjas en sla m om, ik storm de slaapkamer uit en vind je aan de salontafel.. Woest vraag ik om uitleg, wat er gebeurd is en dat je me om toestemming moest vragen.. Rustig drink je jouw koffie op en wijs je me op het contract.. Ik verbleek.. 'waar staan de letters voor' vraag ik 'Mine & Lovely?' Fout zeg je, de L staat voor Lucio en de M voor meester, wil je nu naakt op bed gaan liggen Daniëlle?'


Max:
Je weigert eerst maar dan sta ik op en sla je in je gezicht. "OP BED LIGGEN!" zeg ik hard en dominant! Je schikt ervan maar hebt snel door dat het nu menens is. Het overvalt je maar je merkt dat je er erg opgewonden van raakt. "Ben je nu door die navelpiercing ineens doof geworden Daniëlle?". "Eeeuh, nee...". "ZWIJG!" zeg ik streng. Je gaat op bed liggen zoals ik beval. "Het wordt tijd dat ik je eens goed opknoop!" zeg ik tegen je. Ik scheur hardhandig je slipje en nacht hemdje van je lijf. "Zo", zei ik. Je moest NAAKT op bed liggen Daniëlle...NAAKT!" Ik draai je om en sla je met mijn vlakke hand hard op je billen, je gilt het uit! Ik kan mijn handafdrukken in je billen zien, ze zijn rood zichtbaar..."Zo, dat is beter. Ik zal je eens goed vastbinden!" Ik pak een lang rood touw en bind eerst je enkels bij elkaar. Je ligt op je buik en je enkels steek je in de lucht zodat ik "Meester Lucio"er beter bij kan. "Braaf sletje ben je zo Daniëlle, braaf..!". Ik doe je halsband om en pak je armen. Een voor een bind ik ze aan je enkels vast. "Kontje omhoog Daniëlle. Kontje OMHOOG! Jezus, Daniëlle je moet wel sneller gehoorzamen anders volgt er straf....!"zeg ik tegen je. Ik controleer of ik van bovenaf tussen je billen je kutje kan voelen. Het is niet makkelijk maar ik weet twee vingers in je kutje te stoppen. Ik neuk je een paar minuten met men vingers zodat je flink geil word.

Aan de vochtigheidsgraad van je kutje merk ik dat je geil bent geworden. Het zachte kreunen onderstreept dit. Ik pak je bij je bruine haren en trek je hoofd ruw naar achteren.... Ik kijk je in je prachtige mooie sensuele maar nu wat verschrikte bruine ogen en zeg tegen je; "je geniet ervan, hè slet". Je bent gewoon bijna aan het klaarkomen hè?". "Eeeuh ja, dat geef ik toe.....", zeg je eerlijk en dat was in het verkeerde keelgat. "JE MAG PAS KLAARKOMEN ALS IK DAT ZEG, BEGERPEN?". Ik duw je hoofd van me af en loop een rond je door de kamer. "Daniëlle, het is belangrijk dat je doet wat ik zeg..., dat leg ik later nog wel uit...". "Sorry Lucio, dat ik...". "WAT zeg je?" zeg ik streng. "Wat zei je Daniëlle?". "Sorry, sorry Lucio", zeg je maar verder kom je niet. Ik tik je in je gezicht...."Het is MEESTER Lucio voor jou nu...je hebt je contract getekend, misschien moet je de kleine lettertjes eens doorlezen...."

Ik loop naar je toe en vraag je vriendelijk; "Daniëlle, vertouw je me? Het is belangrijk dat je me vertrouwd. Als je twijfels hebt moet je dat nu zeggen..?". Je denkt even na maar ver kom je niet...je bent veel te geil geworden door de benarde situatie waar je nu in zit en het heerlijke gevinger van mij. "Ik vertrouw je Max, ik vertrouw je helemaal", zeg je zelfverzekerd. Ik kus je lief op je mond en zeg; "Goed, Daniëlle dan gaan we verder", en kus je nog een keer lief op je mond. "Wat is je safewoord voor het geval ik de grens over ga?" vraag ik en je zeg zacht; "pijpslet"."Oké, goed". Ik bind het rode touw ook aan je halsband en voer het weer terug naar de knopen van je polsen en enkels. Daar knoop ik alles bij elkaar. Ik pak een stoel en bind het uiteinde aan het pafond vast. Merkwaardig genoeg zit er een ring aan het plafond recht boven het bed.....

Je kijkt me verlekkerd aan en ik leg een hand op je onderrug. Langzaam glijd ik af via je kontje naar je kutje. Ik masseer je samengeperste schaamlippen en penetreer af en toe nèt niet je kutje. Ik plaag je clitje en bij je eerste kreuntje stop ik ruw 2 vingers zo diep mogelijk naar binnen. Je slaakt een gilletje en dat is voor mij het startsein om je hardhandig te gaan vingeren. Ik duw 3 vingers in je kutje terwijl ik inmiddels 2 andere vingers in je anus hebt zitten. "Wat ben je van me?" vraag ik. "Wat ben je van me Daniëlle?". "Ik ben van u meester Lucio", kreun je het uit. "Ik ben uw slaaf, U mag alles met me doen, ik heb het zo nodig....!". "Ga je klaar komen voor me?" zeg ik bits. "Ga je klaarkomen Daniëlle?". Aan de lichte schokjes van je heupen merk ik dat je er bijna bent. "Mag het alstublieft meester Lucio....mag het? Ik houd het niet lang meer vol...". Dan stop ik en verlaat de kamer... Ik verlaat je nèt niet klaar gekomen, vastgebonden op het bed......


Max:
Ik kom na een uurtje terug op de hotelkamer. Je ligt nog steeds in je benarde positie. "Zo Daniëlle, een beetje afgekoeld? Je was veel te geil en ging veel te snel klaarkomen... Je moet je leren te beheersen. Er staan grote belangen op het spel. Als ik je nodig heb moet je jouw steentje bij kunnen dragen, begrijp je dat?". Je knikt. "Goed zo, want we zijn hier in Londen niet alleen om onze presentatie te geven maar ook om zaken te doen. Zaken met mensen die veel macht hebben en die niet gevoelig zijn voor gelikte presentaties....."

Ik pak het tril-eitje dat ik zo juist gekocht heb uit mijn tas en duw het ruw in je kutje. Het gaat makkelijk want je bent nog zo nat als de neus van een Deense dog. "Daniëlle, ik moet je trainen. Wat ik nu bij je ingebracht heb is een trileitje". Ik zet hem aan en een weergaloze tinteling maakt zich meester van je. "Kijk hij heeft meerdere standen.. " en ik zet hem op stand 3.... Je knieën willen samenspannen maar het touw houdt ze tegen.... Het eitje trilt en je wordt gek. "Max, alsjeblieft ik..." wil je zeggen maar [PETS, een tik in je gezicht] "ZWIJG slaaf, en het is MEESTER Lucio voor jou....voor straf stand 4!". Ik voeg de daad bij het woord en na een paar seconden beginnen je heupen te trillen.... vanuit je heupen komt het warme gevoel opzetten dat je als geen ander herkent.... Schokkend kom je klaar.

"Dit is nog niets eens stand 5 en het gaat tot 7.... Daniëlle kom op, ik wil dat je beter je best doet!". Het eitje staat nog steeds aan en je gilt het uit! "Meester Lucio, ik smeek je....". "Goed Meisje....stand 7!"en ik voeg de daad bij het woord. Je gilt het uit en het duurt niet lang voordat je spuitend klaarkomt. Je geil spuit werkelijk uit je kutje en het trileitje komt mee.... Schokkend lig je in je eigen nat op bed bij te komen. "Dit kan natuurlijk niet hè Daniëlle! Je moet het eitje in houden en je mag NIET klaarkomen zo snel. Je komt pas klaar als ik het toe sta..!, begrepen?".

Je knikt en ik breng het eitje weer in. Ik haal twee riempjes uit mijn zak en span ze zo om je kutje dat het eitje er nooit spontaan uit kan floepen. "kijk Daniëlle er zit ook een interval op. Elke 2 minuten voert hij de stand automatisch van 1 naar 7 met een interval van 10 seconden. Daarna heb je weer twee minuten rust enz. enz. Je mag pas klaarkomen als ik het zeg, dat is erg belangrijk!".

Om ervoor te zorgen dat ik niet mis dat je klaar komt stel ik de videocamera op. Mijn camera filmt je om te controleren dat je niet klaarkomt." Zo, ik kan op dit SD-kaartje nog 30minuten filmen", zeg ik terwijl ik het eitje op de interval aan zet. "Eens kijken of je dat volhoudt Daniëlle...." Ik kleed me uit en zie je al worstelen met de eerste golf van goddelijke prikkelingen in je kutje..... Ik neem een bad en terwijl ik heerlijk ontspan hoor ik je in de kamer hiernaast elke twee minuten gillen......

Het wind me mateloos op....


Story URL: http://xhamster.com/user/horneyhotse/posts/97680.html