This is a print version of story In de trein coupé by cyberangel4u from xHamster.com

In de trein coupé

De trein is niet druk bezet op dit uur van de dag, maar ik ga tegenover je zitten, ook bij het raam. De banken aan de andere kant van het gangpad zijn leeg maar blijkbaar wil je niet graag alleen zitten. Gelijk heb je. Ik heb modieuze zwarte laarzen aan, donkere kousen erboven, een prachtig satijnachtig glimmend zwart jurkje, waarin mijn borsten prachtig uit komen, met daaroverheen een soepel vallende jas met een grote kraag. Mijn blonde haren vallen tot op mijn schouders. Jij hebt en soepele lichte broek aan met daar boven een donkere trui, je zwarte haren en je donkere ogen trekken mij.
Terwijl ik van je prachtige verschijning zit te genieten schat ik dat je wat jonger bent dan ik, een paar jaar misschien maar, maar toch. Ik realiseer me dat je mij ook zit te bekijken. Dat bevalt mij, ik voel dat ik het wat warmer krijg van je blik. Ik zie je ogen naar beneden dwalen. Even kijk je omhoog, onze blikken kruisen elkaar. Nu verdiep je je in het blad wat je op schoot hebt. Verrast zie ik dat het niet zomaar een blad is maar de jongste Penthouse, opengeslagen op een niet al te opvallende tekstpagina. Je gaat wat rechter op zitten, richt je wat op en dan valt mijn oog op je fraai geharde pik. Je broek laat veel zien door de dunnen stof. Weer kijk je me aan, nu sla je je ogen niet neer, integendeel, je likt met je tong even langs je lippen. Je bent mooi, en zit me simpelweg te verleiden, en ik ik geniet met volle teugen.
Je legt het blad nu naast je neer op de bank, het valt open op een forumpagina. Ik schuif wat naar voren, mijn jurkje kleeft aan de bank en mijn benen worden tot halverwege mijn dijen onthuld. Als jij op wilt staan om naast mij te gaan zitten kom ik overeind, zet een hand tegen je borst. Ik duw je naar beneden, zet mijn andere hand op je kruis en betast daarbij jouw geslacht af. Ik glimlach als ik voel hoe hard je pik is geworden, maar ik moet van jou blijven zitten. Dan zie je dat er een rits zit in mijn jurkje, helemaal van boven tot beneden, met aan beide kanten een zipper. Je ritst hem vanonder af een klein stukje open, waardoor er meer van mijn prachtige benen is te zien. Nu is te zien dat ik zwarte jarretelles aan hebt. Nog iets hoger gaat de rits, nu wordt mijn vochtige poesje zichtbaar. Ik heb geen slip aan, mijn lipjes glimmen van de vochtigheid. Ik voel dat jouw pik nog harder word, ik wil hem uit je broek halen maar zie je hoofd van nee schudden.
Goedenavond, galmt het door de coupe als de conducteur ineens binnen komt. Maar goed dat ik je broek niet open had gedaan en je stijve paal eruit had gehaald. Mijn jas sla je eenvoudig dicht en de Penthouse ligt alweer op je schoot. Als de conducteur voorbij is grinniken we.
Nu doe Dan zie ik dat het blad niet meer op een onschuldige pagina open ligt maar een mooie vrouw in zwarte kanten lingerie laat zien. Terwijl je mompelt dat die conducteur voorlopig wel niet terug zal komen leg je het blad opzij en doe ik mijn jas weer open. ik ook mijn benen wat van elkaar. Ik zie hoe jij je hand over je broek laat glijden, al met strelende bewegingen. Even glijden mijn vingers langs mijn kut,. Mijn lipjes zijn dieprood en komen helemaal naar voren, Ik ben nu helemaal los en doet mijn benen ver uiteen. Tussen mijn vingers pak ik mijn klit vast en begin hem lekker te masseren. Ze glimmen van het vocht. Jij mag naar me kijken maar er niet aankomen, je houdt dat niet lang meer vol. Je ene hand breng je naar jouw pik, met de andere hand streel je je ballen. Je rits je broek nu open en haal je strak gespannen pik eruit. Nu is het mijn beurt om te kijken. Vol in het zicht springt je eikel naar voren. Even stop ik met het strelen van mijn eigen kut. Jouw hand sluit zich om je eikel, en gaat nu snel op en neer. Terwijl de eikel sopt van je voorvocht. Dan gaan onze handen weer aan het werk, het sopt behoorlijk. Even denk ik aan wat andere passagiers ervan kunnen horen, ook al omdat onze ademhaling steeds sneller gaat en heftiger wordt. Af en toe glipt mijn volle rode clitoris tussen mijn vingers naar voren. Nog een paar keer glijden mijn vingers er over heen en weer, dan kreun ik zachtjes. Klaarkomend verstrak ik even om me dan langzaam te laten zakken. Helemaal soepel gaat dit niet, mijn lichaam schokt nog een paar keer op en neer.
Jouw eigen pik is tot het maximum gezwollen, steeds sneller gaat jouw vuist op en neer. Terwijl ik nog een keer vier vingers diep in mijn kut laat glijden kom jij ook klaar, het zaad komt in golfjes naar buiten, de klodders vallen op de grond. De trein begint al te remmen, zo dadelijk zal hij stoppen en moeten we eruit. De rits van mijn jurkje zit alweer dicht. Ik pak een stukje papier uit mijn jas, schrijft mijn nummer erop en geeft het aan je.
Terwijl we naar buiten lopen zoekt jouw hand nog een keer naar mijn hand. En nemen even vluchtig afscheid.
Als ik later die avond naar huis ga ben ik leeg, helemaal op en ik heb je mijn nummer gegeven, nu maar hopen dat je mij binnenkort zal bellen.


Story URL: http://xhamster.com/user/cyberangel4u/posts/9631.html