This is a print version of story Verzamelsex by bilbo148 from xHamster.com

Verzamelsex

Mijn naam is marco en ik ben 18 jaar oud.
Ik was alleen thuis en zat achter de pc. Opeens ging de deurbel en ik deed open. Het was mijn buurjongen dennis van ook 18 jaar oud.Hij zei dat hij een nieuw spel had voor op de playstation die ik moest komen spelen.Ik ging met hem mee naar huis en we gingen naar zijn kamer.Hij woonde samen met zijn oudere zus en zijn vader .

Zijn ouders waren 2 jaar geleden gescheiden.
Hij deed de deur achter zich op slot. Dit vond ik vreemd want dat deed hij normaal nooit maar dacht er verder niet te veel bij na.Hij liet mij en spel zien en het leek mij idd een vet spel voor een keer te spelen,ik speelde niet vaak op de playstation of wat voor een spelcomputer dan ook ik zat alleen vaak achter de pc op msn en gewoon wat te surfen.
Na een uurtje het spel gespeeld te hebben zei dennis dat hij me iets moest vertellen. Ik was erg benieuwd naar wat hij te zeggen had. Hij stotterde dat hij vaak aan me dacht , hij was niet verliefd maar hij dacht vaak aan me sexuele gedachtes zei hij.Daar had ik even geen antwoord op!
Ik was voor zover ik wist gewoon hetero en had nog nooit aan een man gedacht op die manier. Hij boog voorover en probeerde me te zoenen.
Wat geeft het ook dacht ik ik zoen hem terug en als het niks is dan weet ik dat ook meteen weer. Maar zijn lippen op de mijn voelde erg lekker aan.Hij ging met zijn hand over mijn lul en die werd meteen hard.Mag ik? vroeg hij.En hij deed mijn broek open.Deze zakte op de grond en ik stapte eruit.Mijn boxer deed ik iets naar beneden en dennis ging meteen met zijn geile jongensmond naar mijn pik.
Hij likte aan mijn eikel en aan mijn ballen. Vind je het lekker? vroeg hij. Ja, ga door, kreunde ik. Hij sabbelde op mijn kloppende pik die steeds harder en harder werd.
Zijn vingers masseerde mijn jongenskontje en mijn strakke gaatje. Mag ik je neuken vroeg dennis.Ik had dit nog nooit gedaan maar was erg nieuwsgierig geworden.Ik ging op mijn buik op bed liggen en zei als ik jou dalijk ook mag neuken.tuurlijk graag zelfs antwoorde dennis.Hij deed mijn billen uiteen en likte aan mijn gaatje .
Met zijn vingers begon hij het een beetje op te rekken. Ben je trouwens homo vroeg ik opeens.Ja ik ben homo vind je dat erg.Nee hoor antwoorde ik .Misschien dat ik het eerst raar had gevonden maar nu snap ik wel waarom .Ik vind het ook erg lekker .
Laat maar eens voelen zei ik.. die lekkere pik van je in mijn maagdenkontje.Langzaam schoof hij zijn dikke pik van zeker 20 cm diep in mijn jongenskontje.Ahh kreunde ik .. het deed in het begin een beetje pijn maar het werd al snel heerlijk geil.Neuk me harder kreunde ik ik wil je nog dieper voelen.
Diep stootte hij zijn pik mijn darmen in. Ahh ja .. kreunde hij lekker strak kontje van .Ik liet mijn jongenskontje heerlijk verwennen door hem.Net zolang tot hij al zijn lekkere warme zaad diep in me aarsje spoot.Nu wil ik jou kont neuken hijgde ik wil weten hoe dat voelt.
Hij ging meteen op bed liggen op zijn buik en stak mij zijn heerlijke geile kont toe. Ik likte zijn kont en maakte het wat wijder met mijn vingers,mijn pik liet ik tussen zijn billen glijden om hem heerlijk te kunnen horen kreunen.Hij werd hij zo heet van dat hij mij smeekte mijn pik naar binnen te rammen.Ik duwde hem in 1 keer door om hem zo hard mogelijk te horen kreunen.Ohh ja neuk me hard kreunde hij.
Ik begon zijn kontgat ver op te rekken. Het bed kraakte van alle kanten en ik was bang dat ze het beneden zouden horen.Maar het voelde zo goed dat ik niet rustiger kon doen en ik neukte zijn kont zo hard ik kon.Mijn pik stootte in en uit en ik zag hoever zijn kontgat open stond.
Wat zag een jongenskont er toch heerlijk geil uit. Ik neukte zolang door tot ik voelde dat ik mijn ballen ging leegspuiten. Ik haalde mijn dikke pik uit zijn reet en spoot mijn zaad over zijn rug .Met mijn eikel wreef ik het uit en ik wreef wat over zijn gaatje.Dat was geil hijgde ik nog na.Snel deden we onze kleren weer aan.
Ik moet gaan zei ik ik zie je wel weer he ? Is goed antwoorde hij.Weer thuis aangekomen ging ik achter de pc zitten.Ik zocht een gaysite op om eens te kijken of ik daar ook een stijve pik van kreeg.Ik zette een filmpje op een inderdaad mijn lul kwam meteen weer overeind , ik wist het zeker ik viel ook op jongens!
Toch viel ik ook op meisjes ik had namelijk een vriendin waar ik al een jaar een relatie mee had en ook geregeld mee neukte. Al moet ik wel toegeven ik vind sex met jongens toch een stuk lekkerder.De hele avond moest ik aan dennis denken.Ik had de hele tijd zin in hem en kon maar aan niks anders denken.Ik besloot bij hem aan de deur te gaan al was het al half 11 en moesten we morgen allebei werken.Ik belde aan en zijn vader deed open.Is dennis thuis? vroeg ik .Ik moet hem even snel wat geven was mijn smoesje.Ja hoor wacht even zei zijn vader ik roep hem even.,
De deur ging dicht en ik hoorde hoe zijn vader hem riep. Even later verdween dennis aan de deur in zijn boxer.Wat zag hij er toch lekker uit dat me dat nog nooit eerder was opgevallen!Heb je nu alweer zin in me vroeg hij lachend.
Ja inderdaad zei ik een beetje beschamend. Ik wil je pik voelen ik kan nergens anders meer aan denken.Dennis lachte en ik zag dat er iets groeide in zijn boxer.Kom mee naar boven zei hij ik zeg wel tegen mijn vader dat we nog even dat spel gaan doen ,mag best .
Zijn vader was niet streng en inderdaad ik mocht het spel komen spelen zogenaamd dan.Boven ging de deur weer op slot en meteen begonnen we te zoenen.Zijn tong verkende mijn hele lichaam en mijn tong de zijne.We wreven onze pikken en eikels langs elkaar.Ik wilde niks liever dan mijn pik weer naar binnen schuiven.
Maar eerst begon hij mijn neukstaaf weer te pijpen.Ik neukte zijn geile jongensmondje zo diep als maar kon.Hij pijpte veel lekkerder als mijn vriendin echt verslavend!Naar een paar minuten ging hij met zijn handen tegen de muur staan en deed zijn benen ver uiteen.Neuk me maar zei hij ik weet dat je dat wilt.Ik ging achter hem staan en schoof mijn geile harde pik zo zijn lekkere strakke gat naar binnen.
Terwijl ik mijn pik in en uit zijn kont ramde trok ik zijn lekkere dikke lul af en zoende ik in zijn nek.Zijn kont was zo lekker strak en geil dat het niet lang duurde voordat ik mijn zaad naar binnen spoot.Ik ging op mijn handen en knieen op bed zitten en liet hem mijn kontgat met zijn geile pik bewerken.
Dit was alles wat ik gewilt had vanavond ! ik kon maar geen genoeg krijgen van hem!Ik kon zo wel de hele nacht doorgaan maar dennis kon zich niet meer beheersen en spoot zijn sperma diep in mijn darmen.Maar ik was nog steeds geil en wilde meer.
Ik liet hem mij nog een keer heerlijk klaar pijpen waarop ik ook hem nog een keer met mijn mond verwende. Sindsdien komen we bijna elke avond bij elkaar om te neuken.Het gaat puur om de sex.Ik hou van mijn vriendin maar dit kan zij mij nooit geven .Ik ben wel van plan het een keer te zeggen en dan hoop ik dat ze het kan begrijpen want dit ga ik nooit opgeven!!

$$$$$

Verkracht door mijn gymleraar
Ik zit in de 2e klas van de middelbare en heb elke woendag middag de laatste 2 uur gym.
We hadden voetbal en basketbal gespeeld en het was een leuke gymles geweest.
Naar de gymles moesten we ons eigenlijk douchen maar dat had ik deze keer geen zin in .
Ik had met mijn vriendin afgesproken en ik wilde zo snel mogelijk naar huis dan zou ik me daar wel gaan douchen.
Om het niet te laten opvallen dat ik niet gedoucht had liep ik samen met de laatste jongens die klaar waren de kleedkamer van de jongens uit.
Ik dacht dat het me gelukt was toen ik opeens mijn gymleraar mijn naam hoorde roepen.
Heb jij wel gedoucht jeroen? vroeg hij.

Je weet dat het verplicht is he zei hij een beetje gefrustreerd.
Hij kon er nooit tegen als we ons na de gymles niet douchte .
Hij vond dat onhygienisch en onfris zei hij altijd.
Als hij je betrapte dan moest je altijd alsnog gaan douchen van hem.
Kut dacht ik bij mezelf alsnog betrapt.
Ja ik heb gedoucht zei ik snel in de hoop dat hij me zou geloven.
Je haren zijn anders droog klaagde mijn gymleraar.
En ik zal mijn niet vragen of ik aan je mag ruiken he zei hij.
Nee ik ga me wel douchen zei ik snel en rende al terug na de kleedkamer.
De douches waren in de kleedkamers en een daar aangekomen kleedde ik me snel uit om onder de douche te spingen.
Ik liep de douches in de draaide aan de warm water knop toen ik opeens iemand de kleedkamer in hoorde komen.
Vast nog een jongen die niet gedoucht heeft en ook betrapt is dacht ik.
De douche deur ging open en daar stond mijn gymleraar.
Ik schrok me kapot.
Ik stond daar ik mijn nakie en voelde me niet op mijn gemak.
Hij kwam naar me toe gelopen en haalde zijn lul uit zijn broek.
Hij begon eraan te trekken tot hij stijf werd.
Je kunt mee werken zei hij tegen me of ik verkracht je gewoon.
Ik kon geen woord uitbrengen en werd en doodsbang van.
Hij kwam voor me staan en begon mijn pik te strelen.
Ondanks dat ik bang was werd mijn lul toch hard.
Zo mag ik het zien lachte mijn gymleraar en hij bukte zich en begon mijn lul te pijpen.
Hij likte eerst aan mijn eikel en mijn ballen en zoog toen mijn pik naar binnen.
Het was een super heet gevoel maar toch wilde ik me verzetten.
iK wil dit niet zei ik beetje huilend laat me alstjeblieft gaan en ik zal het tegen niemand zeggen.
Jij gaat nergens heen antwoorde hij niet voordat je me hebt laten komen.
Ik moest nog harder huilen en smeekte om op te houden.
Hij begon nog harder aan mijn pik te zuigen en ik vond het een lekker gevoel .
geniet er nou maar gewoon van zei hij het is juist lekker .
Ik wist dat huilen geen zin had en probeerde maar te doen wat hij zei.
Nu mijn lul zuigen beveelde hij mij.
Ik had nog nooit een pik van een jongen aangeraakt laat staan gepijpt.
Maar ik nam hem in mijn hand en begon er aan te likken.
Het was inderdaad best lekker.
En ik kon er wel aan wennen.
Ik begon het steeds lekkerder te vinden en pijpte hem steeds dieper en zoog er steeds harder op.
Goed zo zei mijn leraar je doet het echt lekker.
Maar ik was bang dat hij me dadelijk in mijn kont wilde neuken .
Ik was bang dat het erg pijn ging doen.
Ik probeerde hem snel klaar te pijpen zodat hij weg zou gaan ik me niet anaal ging nemen.
Maar hij had het in de gaten en zei niet zo snel hoor ik ga je nog in je kont neuken.
Ik werd meteen hartstikke bang en hield op met pijpen.
Draai je maar lekker om en geef me je kontje .
Nee schreeuwde ik dat wil ik niet!
Jij hebt niks te willen je kunt het vrijwillig toelaten of ik verkracht dat heerlijke jongens kontje van je.
Ik deed maar wat hij zei in de hoop dat hij het rustig aan zou doen en beetje medelijden zou krijgen.
Maar niets was minder waar.
Ik draaide me om en hij duwde in 1 keer zijn pik diep naar binnen .
iK Schreeuwde het uit van de pijn en ik kreeg zelfs even geen lucht meer.
Hij stootte gewoon door en lachte.
Dadelijk word de pijn minder geniet er maar gewoon van.
Ik voelde zijn pik diep in me stoten en ik begon weer te huilen.
Wat een lekker strak maagde kontje heb je kreunde hij en hij stoten steeds harder en hijgde in mijn nek.
Naar een paar minuten begon het inderdaad minder pijn te doen en ik begon het zelfs lekker te vinden.
Ik begon van geilheid te kreunen.
Zie je wel kreunde hij het is best lekker he.
Ik gaf geen antwoord en hield mijn lippen stevig op elkaar ik probeerde niet meer te kreunen.
Hij begon me in mijn nek te likken en zoenen terwijl zijn pik mijn kont bewerkte.
Ik werd er flink geil van en stak mijn kontje lekker naar achteren zodat hij me nog dieper kon neuken.
Lekker geil ding hijgde hij en pakte mijn lul vast.
Ik voelde zijn hete adem in mijn nek en mijn pik begon steeds harder te worden.
Hij begon aan mijn lul te trekken terwijl hij zijn staaf diep in me maagde kontje stootte.
Ik kreunde steeds harder en hij neukte me steeds harder en dieper.
Ik kwam hevig klaar toen hij zijn zaad in mijn kont spoot.
Ik schaamde me een beetje dat ik was klaar gekomen door zijn verkrachting en ik durfde hem niet meer aan te kijken.
Het was lekker hijgde hij een van de beste tot nu toe.
Ik gaf geen antwoorde en draaide mijn gezicht weg.
maar hij pakte mijn gezicht vast en zoende me op mijn mond.
hij drukte zijn tong naar binnen en streelde de mijne.
Als jij het ook lekker vond dan kun je woendag middag weer komen en dan kun je meer krijgen van wat je net gehad hebt lachte hij.
En hij liep weg .
Net voordat hij de deur uitliep draaide hij zich om.
Oh ja en ik zou maar niks tegen niemand zeggen anders krijg je er spijt van zei hij nog en hij gafme een knipoog.
Die nacht kon ik er slecht slapen.
Ik kon maar niet geloven dat dit echt gebeurd was.
Maar ik was niet bang als ik eraan dacht werd ik alleen maar geil en wilde ik me erop trekken.
Ik voelde zijn pik nog diep in mijn kontje en ik werd er zo heet van.
Die nacht heb ik me nog een paar keer erop klaar getrokken.
Ik was van plan om woendag nog een keer te gaan.
Ik was eraan verslaafd geworden leek het wel.
Kon nergens anders meer aan denken.
Het was zo geil geweest beter dan sex met een meisje.
Echt geil zo een pik in je kont.
Ik ga woendag gewoon weer dacht ik ik kan altijd ermee stoppen als ik wil.
En elke woendag ging ik weer .
Ik werd dan heerlijk anaal genomen en neukte mijn gymleraar dan ook in zijn kont.
Het werd steeds lekkerder en ik voelde me steeds meer op mijn gemak.
Hij vertelde me dan ook over andere jongens die hij had verkracht en daar werd ik dan nog geiler van.
Ik wilde er nooit mee ophouden.
Ik wou dat ik voor altijd op deze school kon blijven en sex kon hebben met mijn leraar.
Maar ik wist dat er helaas ooit een einde aan ging komen.
Dus ik was van plan het op te nemen op film zou ik altijd een aandenken zou hebben.
En dat ik nooit zou vergeten was voor een heerlijke geile tijd ik op de middelbare heb beleefd.

$$$$

''Mooie wedstrijd jongens'' zei de coach bemoedigend terwijl we naar de kleedkamer liepen.
Ik had mijn shirt al uit gedaan en ik was onderweg naar de douche.
Ik ontdeed me snel van de rest van mijn kleren en ik ging snel de gezamenlijke doucheruimte in.
Tegenover mij stond een nieuwe jongen zich uitgebreid in te zepen.
Hij was pas hier komen wonen en had zich meteen aangemeld bij onze club.
Hij zat zelf ook al jaren op voetbal, en hij was een echte aanwinst voor ons team.
Ik weet niet wat het was maar ik kon mijn ogen niet van hem afhouden.
Hij had een gespierd lichaam en het leek alsof hij regelmatig naar de zonnebank ging.
Het viel me op dat hij ook naar mij keek en telkens als hij zag dat ik keek draaide hij snel weg.
Een voor een verlieten de jongens van mijn team de douches om zich te gaan aankleden.
Even dacht ik dat ik alleen was overgebleven maar de nieuwe jongen, Mark, was er ook nog.
Ik zag hem naar me kijken en hij had een stijve gekregen.
Ik beeldde me in dat ik zijn harde lul in mijn mond nam en hem lekker begon te zuigen.
Hierdoor werd ik ook flink hard.
Natuurlijk merkte Mark dat meteen op.
Hij lachte.
Hij knipoogde naar me, en opeens kwam hij naar me toegelopen.
Hij vroeg '''Heb je zin in me?''''Ik wel in jou'' en hij begon mijn lul te strelen.
Ik was behoorlijk geil geworden en ik zoende hem innig op zijn mond.
Mijn tong streelde zijn tong.
En ondertussen masseerde ik zijn gespierde billen.
Ik liet mijn vinger af en toe langs zijn kontgaatje glijden.
Hij zakte op zijn knieen voor me en nam mijn harde pik in zijn mond.
Hij likte lekker aan mijn eikel en masseerde zachtjes mijn ballen.
Ik leunde tegen de muur en liet het allemaal over me heen komen.
Dit was mijn eerste bisexuele ervaring en ik genoot er met volle teugen van.
Na ongeveer 5 minuten heerlijk gepijpt te zijn stond hij op en zei ''Neuk me in mijn kont''.
Hij draaide zich om en leunde met zijn handen tegen de muur.
Ik kwam achter hem staan en drukte mijn eikel tegen zijn sterretje.
Hij kreunde van genot.
''Wel zo stil mogelijk zijn, zei ik, ik wil niet betrapt worden''.
Ik wreef mijn lul door zijn bilspleet om hem nog meer op te winden en hem nog meer naar mijn lul te laten
verlangen.
Zachtjes duwde ik hem naar binnen en ik begon zijn kontgaatje op te rekken.
Ik neukte hem diep in zijn anus terwijl ik met mijn hand zijn lul aftrok.
Wat was ik bang om betrapt te worden maar dat maakte het nog geiler.
Ik neukte hem niet te snel want ik wilde ervan genieten.
Ik geilde al stiekem op Mark sinds de eerste dag dat hij bij ons kwam maar ik had er geen idee van dat hij
bi of homosexueel was.
Ik hoorde opeens voetstappen onze kant opkomen en ik schrok me kapot.
Snel deed ik alsof ik onderweg was naar de kleedkamers en liep mijn coach tegemoet.
''Ik dacht al waar blijf je'' zei hij.
Ik durfde hem niet eens aan te kijken en ik lachte alleen maar en liep snel naar de kleedkamer.
''Is er nog iemand in de douches vroeg hij.
Alleen Mark, antwoordde ik en maakte me snel uit de voeten.
Even later kwamen mijn coach en Mark de kleedkamer ingelopen.
''Een beetje opschieten zei de coach'' ''Dan gaan we er nog een drinken in de kantine''.
''Ik zie jullie daar wel'' zei hij en hij verliet de kleedkamer.
Ik was enorm opgelucht want hij had schijnbaar niks gemerkt.
Tot mijn grote verbazing kwam Mark weer meteen naar me toe en begon me weer te zoenen.
Meteen kwam mijn lul weer omhoog en ik wilde dolgraag verder gaan waar we zojuist waren gebleven.
Ik stopte mijn lul weer in zijn kontje en begon hem te neuken.
Mijn hand streelde zijn ballen en zijn harde lul.
Na een paar minuten hem geil geneukt te hebben moest ik nu echt klaarkomen voordat we dalijk echt betrapt werden.
Ik had dit nog uren willen volhouden.
Mijn warme zaad spoot diep in zijn anus terwijl ik hem met mijn hand liet spuiten.
''Volgende keer weer? vroeg Mark.
''Ja, heel graag zelfs maar dan wel op een veiligere plek'' antwoordde ik met een knipoog.
We kleedden ons snel aan en haasten ons naar de kantine voor ons welverdiend pilsje.

$$$$

Ik ben Clinton 16 jaar oud en ik woon al 2 jaar in een internaat omdat ik volgens mijn ouders thuis niet handelbaar ben.
Hier beleef ik een supergeile tijd met een aantal andere jongens die hier ook wonen.
Na school moeten we meteen terug na het internaat dus tijd voor vriendinnetjes hadden we niet.
Ik was altijd geil en er waren geen meiden in de buurt alleen jongens .
Dan ga je experimenteren en het is me heel goed bevallen.
Iedereen deed het .Het was niks om je voor te schamen.

Als we onder de douche gingen dan werd het vaak een homosexuele orgie.
We pijpten en neukten er met zn alle op los.
IK ben hier al zo vaak in mijn kont geneukt dat ik de tel ben kwijtgeraakt.
En ik kon er maar geen genoeg van krijgen .
Vanavond was ik ook erg geil en ik besloot dat wanneer de lichten uit zouden gaan naar de kamer van maikel te sluipen.
Het was eindelijk zover en de lampen gingen uit.
Ik wachtte nog 10 minuutjes en sloop erna zo stel mogelijk mijn kamer uit.
Maikel lag 3 kamers verder en ik kon gelukkig ongezien zijn kamer bereiken.
Ik klopte stilletjes op zijn deur en fluisterde ben je nog wakker?
Ja ben nog wakker antwoorde maikel.
Ik deed zijn kamerdeur open en ging naar binnen het was donker binnen en ik liep meteen naar zijn bed.
Ben je ook zo geil vroeg maikel..
Ja al de hele avond zei ik.
Ik heb zin in je .
Ik trok mijn broek omlaag en zei pijp me .
Hij nam mijn harde lul in zijn mond en begon te pijpen.
Wat een geile pijpmond had hij toch.
En lekkere zachte lippen die strak om mijn lul klemde.
Ik pakte zijn hoofd vast en duwde mijn lul zo diep mogelijk in zn keel en begon te stoten.
Na ongeveer 5 minuten zei maikel ik wil je kont neuken .
ik ging op mijn buik op zijn bed liggen en hij kwam bovenop me liggen.
Hij kuste me in mijn nek en steeds verder na beneden.
Hij begon mijn kontgaatje te likken en ik kreunde .
Hij spuugde erop en stopte toen 2 vingers in mijn anus.
Wat een geil gevoel was dit.
Hij vingerde mijn kontje lekker rustig en diep.
Je hebt echt een lekkere geile kont kreunde maikel ik wil mijn lul erin stoppen en je volspuiten.
MMMM neuk me hijgde ik.
En zijn dikke lul begon mijn kontgaatje op te rekken.
Ondertussen likte en zoende hij mij in mijn nek.
Er was niks lekkerders dan in je kont geneukt te worden.
Ik kon dan ook geen dag zonder.
Lekker diep voelde ik zijn lul in mijn kont stoten.
Ondertussen wreef ik mijn lul en ballen tegen zijn matras.
Dat was een heerlijk gevoel ik kon dit wel uren volhouden.Maar die tijd hadden we helaas niet .
We konden ieder moment betrapt worden door een van de begeleidsters.
OHH ik wil mijn zaad in je spuiten hijgde maikel.
En hij neukte me steeds harder..
MMMM spuit mijn kont vol kreunde ik.
En hij spoot zijn sperma lekker diep in me .Ik voelde zijn sperma weer uit mijn kontje lopen het was een geil gevoel mijn pik was nog keihard.
Pijp me klaar zei ik en maikel begon me weer lekker met zijn mond te verwennen.
Ik wilde mijn zaad lekker diep in zijn keel spuiten.
Hij likte aan mijn eikel en aan mijn ballen en ik stond op springen.
AHHH ik kom.. kreunde ik en mijn zaad spoot diep achter in zijn keel.
Terwijl hij met zijn vingers mijn kontgaatje streelde.
Lekker geil ding zei ik.
Ik word gek van je.
Morgenavond wil ik jou in je kont neuken . IK neuk je helemaal suf antwoorde hij.
Dan ga nu maar snel voordat we betrapt worden .
Ik wil het niet verpesten ben nu alweer super geil morgen wil ik jou in me voelen.
Ik gaf hem een lekkere tongzoen en verliet snel zijn kamer.
Ik was blij dat niemand ons gehoord had dit kon ik nu nog veel vaker gaan doen.
In bed heb ik me nog een keertje afgetrokken terwijl ik aan morgenavond dacht.
ik kon niet wachten!

$$$$

Mijn naam is mark en ik ben 22 jaar oud . ik ben een goeduitziende aantrekkelijke hetero jongen , tenminste dat dacht ik. totdat mijn buurman een paar dagen geleden bij me aanbelde om te vragen of bij mij ook de stroom was uitgevallen. neej antwoorde ik bij mij niet nee.. waarop mijn buurman antwoorden dat het waarschijnlijk een kapotte zekering zou zijn. dat zou goed kunnen ja antwoorde ik.
heb jij dan misschien nog een extra zekering ik heb er geloof ik geen meer.
volgens mij wel ja dan moet ik even zoeken ..
wil je dan even binnen komen vroeg ik.
ja ik loop wel even mee.
eenmaal binnen gekomen voelde ik dat er een rare spanning tussen ons hing maar ik kon het niet goed plaatsen .
beetje ongemakkelijk voelde ik me erdoor.
ik zei ga jij maar even op de bank zitten
ik ga even kijken of ik er nog heb.
ik stond in de gang gebukt om de zekering te pakken toen hij opeens achter mij stond
ik vroeg is er iets?
neej zei hij ik geniet van het uitzicht.
ik wist niet wat ik hoorde had hij het echt op mij ?
ik had geen idee of ie op mannen of vrouwen viel.
hij woonde namelijk alleen en ik had hem nog nooit met iemand gezien.
hij zag er goedgebouwd en goedverzorgt uit echt geen type waarvan je 1 2 3 zou zeggen dat ie homosexueel is.
ik heb er nooit verder bij stil gestaan en heb er ook niks op tegen .
ik heb tot nu toe alleen gevoelens voor meisjes gehad en nog nooit voor jongens
heb natuurlijk ook al de nodige ervaring met vrouwen en ik moet zeggen dat beviel me prima
Maar nu kreeg ik er toch wel speciaal gevoel bij
Een beetje verward door zn antwoord schrok ik meteen rechtop waardoor hij volgens mij ook een beetje schrok .
Maar hij liet zich nog niet afschrikken .
Hij kwam dichterbij en voelde met zn hand bij mijn kruis.
Normaal had ik meteen gereageerd maar iets in mij wilde hem wel dus ik liet hem zijn gang gaan.
Ik verlangde wel een beetje naar hem.
Deze gevoelens had ik nog nooit eerder gehad
Mijn lul begon al flink stijf te worden.
Hij gaf me een lekkere tongzoen en pakte mijn hand, om mij vervolgens mij te nemen naar slaapkamer.
Eenmaal in de slaapkamer gekomen, zei hij mij op het bed te gaan zitten.
waarna hij voor mij een heerlijk geile striptease deed.
Nadat hij alles behalve zn knellende strakke boxer had uitgedaan kwam hij naast me op bed zitten.
Hij vroeg of ik ervaring had met mannen .
neej antwoorde ik . Jij bent de eerste
Dan zal ik voorzichtig met je zijn antwoorde hij.
Hij knipoogde en legde zijn hand op mijn been
Ik legde mijn hand op zn hard geworden lul.
Wat ik voelde beviel me goed.
Ik had nog nooit eerder een lul in mijn mond gehad maar verlangde er nu heel er naar.
Ik ontdeed hem van zijn sexy witte boxer, en knielde meteen voor hem neer, en nam zijn lekkere lul in mijn mond.
Had nooit gedacht dat het zo lekker was.
Ik kon het gewoon niet laten om met mijn hand mijn eigen ballen te strelen.
Ik was nog nooit zo opgewonden geweest. Mijn lul was snoeihard.
Ik verlangde naar zijn lippen om mijn lul.
Het was alsof hij het aanvoelde want op dat moment draaide de rollen om.
En werd ik heerlijk gepijpt door mijn buurman.
Zo lekker was ik nog nooit eerder door geen enkele vrouw gezogen.
Ik wist vanaf dat moment dat ik alleen nog maar jongens zou willen , nee geen jongens echte mannen zoals mijn buurman.
Ik stond op het punt om zijn heerlijke mond vol te spuiten.
Maar dat wou ik nog niet.
Ik wilde nog geneukt worden door hem.
Ik wilde dat hij mijn strakke kontje ontmaagde.

$$$$

k was achtien en ging voor het eerst zonder mijn ouders op vakantie naar Spanje.Niet alleen maar met mijn beste vriend Rik.Op de heen weg in de bus.Dronken we wijn en zouden een wedstrijd doen wie de meeste meiden zou neuken .Het begon wonderwel goed want die nacht kwam een verveelde hostes naast me zitten om wat te babbelen.De Blondine vertelde over haar vriend waar ze een beetje op uitgekeken was.Dit verhaal kwam op mij over als de vraag ik wil je lul?Ik pakte haar hand en lag die op mijn kruis, waar mijn kloppende penis op haar wachte.Ze keek me niet eens echt verbaasd aan, en gaf me een tongzoen.Ze trok iewat wild aan mijn lul.Ik speelde met haar stevige borstjes, en spoot mijn zaad over haar blauwe rokje heen.Ik stak nu mijn hand in haar slipje waar ik een nat kutje vondt.En ze kwam al even snel als ik.Toen ik het de volgende dag aan Rik vertelde, kon hij het niet geloven.Tot ik hem wees op de vlek op het rokje van de druk serverende hostes.Ik kreeg een halve punt want ik had haar immers niet geneukt.In Pineda del mar gingen onze versier truckjes niet voor de windt en op de avond voor we terug naar Nederland zouden rijden, nam Rik het ervan en zoop zich klem.Ik was erg geil , maar ging met mijn vriend mee naar het hotel.En lach op mijn bed naar het plafond te staren.Het snurken van Rik in de kamer naast mij hield op en ging over in gemompel.Ik sloop naar zijn kamer en hoorde hem smak geluiden maken en zek was achtien en ging voor het eerst zonder mijn ouders op vakantie naar Spanje.Niet alleen maar met mijn beste vriend Rik.Op de heen weg in de bus.Dronken we wijn en zouden een wedstrijd doen wie de meeste meiden zou neuken .Het begon wonderwel goed want die nacht kwam een verveelde hostes naast me zitten om wat te babbelen.De Blondine vertelde over haar vriend waar ze een beetje op uitgekeken was.Dit verhaal kwam op mij over als de vraag ik wil je lul?Ik pakte haar hand en lag die op mijn kruis, waar mijn kloppende penis op haar wachte.Ze keek me niet eens echt verbaasd aan, en gaf me een tongzoen.Ze trok iewat wild aan mijn lul.Ik speelde met haar stevige borstjes, en spoot mijn zaad over haar blauwe rokje heen.Ik stak nu mijn hand in haar slipje waar ik een nat kutje vondt.En ze kwam al even snel als ik.Toen ik het de volgende dag aan Rik vertelde, kon hij het niet geloven.Tot ik hem wees op de vlek op het rokje van de druk serverende hostes.Ik kreeg een halve punt want ik had haar immers niet geneukt.In Pineda del mar gingen onze versier truckjes niet voor de windt en op de avond voor we terug naar Nederland zouden rijden, nam Rik het ervan en zoop zich klem.Ik was erg geil , maar ging met mijn vriend mee naar het hotel.En lach op mijn bed naar het plafond te staren.Het snurken van Rik in de kamer naast mij hield op en ging over in gemompel.Ik sloop naar zijn kamer en hoorde hem smak geluiden maken en zeggen oh liefje oh liefje.Ik ging op mijn knieen zitten en wilde hem een zoentje op zijn mond geven.Hierop omhelsde Rik mij en gaf me een tongzoen.Ik voelde zijn enorme lul tegen mijn borstkast drukken.Ik besloot maar naast hem te gaan liggen.Hij maakte neuk bewegingen.Ik greep zijn strakke kontje en draaide hem op zijn buik.Trok zijn boxersshort uit en besloot mijn vriend eens flink te verassen.Ik drukte mijn eikel tegen de anus van Rik, die hierop zijn ogen opendeed.He wat gebeurt er, zei hij geschrokken.Ik pakte hem steviger vast en drukte mijn lul zijn krappe anus in.Hij schreeuwde het uit.Onder het neuken pakte ik zijn dikke stijve lul en trok eraan.Onderwijl zei ik, ik wist wel dat je een nicht was.Nee , nee zei hij.Ik kwam diep in hem klaar en zei, ik heb gewonnen met anderhalve punt.Rik ging rechtop zitten en vroeg of hij me mocht neuken.Daar zat hij dan met zijn grote lul.Nee, zei ik, morgen weer vroeg op en liep terug naar mijn kamer.Hij heeft het mij nooit vergeven.ggen oh liefje oh liefje.Ik ging op mijn knieen zitten en wilde hem een zoentje op zijn mond geven.Hierop omhelsde Rik mij en gaf me een tongzoen.Ik voelde zijn enorme lul tegen mijn borstkast drukken.Ik besloot maar naast hem te gaan liggen.Hij maakte neuk bewegingen.Ik greep zijn strakke kontje en draaide hem op zijn buik.Trok zijn boxersshort uit en besloot mijn vriend eens flink te verassen.Ik drukte mijn eikel tegen de anus van Rik, die hierop zijn ogen opendeed.He wat gebeurt er, zei hij geschrokken.Ik pakte hem steviger vast en drukte mijn lul zijn krappe anus in.Hij schreeuwde het uit.Onder het neuken pakte ik zijn dikke stijve lul en trok eraan.Onderwijl zei ik, ik wist wel dat je een nicht was.Nee , nee zei hij.Ik kwam diep in hem klaar en zei, ik heb gewonnen met anderhalve punt.Rik ging rechtop zitten en vroeg of hij me mocht neuken.Daar zat hij dan met zijn grote lul.Nee, zei ik, morgen weer vroeg op en liep terug naar mijn kamer.Hij heeft het mij nooit vergeven.

$$$$

Ik bij wat vrienden op bezoek geweest en kwam van de zomer langs de Oeverlanden / Nieuwe Meer in Amsterdam. Daar is in de avond altijd wel wat geils te doen. Ik was er al een paar keer geweest maar was nooit verder gegaan dan elkaar af te trekken en één keer heb ik me laten pijpen . Dat was dan ook meteen mijn hele seksuele ervaring. Ondanks dat ik 23 ben is het er verder nooit van gekomen. Ik liep langs het water en kwam daar een picknicktafel tegen. Op de tafel zaten twee kerels van een jaar of 30 met hun pik te spelen. Ik liep er langs en bleef even kijken. Dat beschouwde ze kennelijk als een uitnodiging want één van hen stond op en taste mij meteen in mijn kruis. Ik was al zo geil als boter dus ik liet hem gaan. “Kom ook op de tafel zitten” zei hij zacht. Ik deed wat mij gevraagd werd en ging tussen hun in zitten. Eén van die kerels betaste mijn kruis weer en maakte langzaam mijn boek los. Ik speelde wat met de pik van de andere. Het was een lekkere stijve pik niet al te groot. De ander had nu zijn eigen broek helemaal uit gedaan.. Deze had een behoorlijk grote lul. Hij met de kleinere lul ging van de tafel af en trok mijn broek en boxer naar beneden tot op mijn enkels. Hij ging voor me staan, bukte een beetje en nam mijn stijve pik in zijn mond. Zachtjes bewoog hij zijn lippen over mijn eikel heen en weer. Wat een lekker gevoel was dat. Mijn pik zat lekker in zijn warme natte mond.Ik liet me achterover zakken met mijn rug op de tafel om er goed van te genieten. Toen ik zo lag ging de ander boven op mij zitten en hield die grote lul voor mijn mond. Ik had nog nooit zelf gepijpt en twijfelde wat te doen.. Ik opende mijn mond en likte aan zijn pik. Mijn tong ging over zijn hele schacht tot aan zijn ballen en weer terug. Ik likte nu ook zijn ballen en daarna zijn eikel. Dat beviel hem denk ik goed want hij kreunde zachtjes Jahh. Degene die mij aan het pijpen was stopte er mee. Hij duwde mijn benen omhoog en begon mij te likken tussen mijn zak en mijn anus. Wat was dat lekker !! Nog geen vijf tellen later zat hij met zijn tong mijn reet te likken en probeerde hij zijn tong bij mij naar binnen te duwen. Ik werd helemaal gek van geilheid en kreunde luid AAHHH. Alsof ze daarop gewacht hadden; Die vent duwde zijn pik nu helemaal in mijn mond. Hij zat op mijn borst met zijn kruis boven mijn gezicht en begon nu echt mijn gezicht te neuken . Die dikke genotstaaf schoof nu steeds sneller en sneller tussen mijn lippen.De ander was gaan staan en duwde nu zijn eikel tegen mijn reet. Steeds groter en groter werd de druk. Ik voelde zijn lul langzaam naar binnen glijden.. Hij trok hem weer iets terug om hem daarna weer verder naar binnen te duwen. Dit wilde ik niet. Ik probeerde mezelf te bevrijden maar ik kon niets meer doen. Van achter zat ik vast met een lul in mijn reet en mijn hoofd werd op de tafel gedrukt door die dikke lul. Beide heren neukte er nu vol op los. Die twee lullen schoven met lange halen heen en weer, Eén in mijn reet en de ander in mijn mond. De gozer die mijn reet stond te neuken hoorde ik nu met een luide kreet klaar komen. Hij hield mij heupen goed vast stootte nog een keer extra diep en liet zijn lul daar zitten. Ik voelde hem schokken en wist dat hij zijn zaad nu in mijn darmen aan het pompen was. Bijna tegelijkertijd kwam de ander ook klaar. Hij stootte zijn dikke lul diep in mijn keel en tegelijkertijd voel en proef ik zijn warme zaad achter in mijn keel. Direct daarna volgde een nieuwe straal. In deze houding had ik geen andere keus dan om het door te slikken. Hij trok zijn lul uit mijn mond en de volgende stralen spoot hij in mijn gezicht. Ik zat helemaal vol met zijn warme en plakkerige zaad. Ik voelde de lul uit mijn reet floepen en beide kerels trokken hun boek weer aan en liepen weg. Ik trok nog even aan mijn eigen pik en kwam direct ongelofelijk klaar. Straal na straal spoot ik het gras in. Ik heb mijn gezicht afgeveegd aan een zakdoek en ben, toch een beetje beduusd van de ervaring naar huis gegaan.

$$$$

Het was nog vroeg in de ochtend maar de zon scheen al door het raam in me kamer. Het beloofde vandaag weer een warme zomerse dag te worden. Ik draaide me op me rug en wreef met me hand is lekker over me ballen. Ze voelde lekker zacht en glad aan ik had ze e avond daarvoor geschoren en het zag er best wel geil uit en het voelde vooral lekker glad aan. Mijn pik werd langzaam stijf. Ik pakte met me andere hand me stijf wordende pik beet en begon er zachtjes aan te trekken. Ik sloot me ogen en dacht aan een mooie gespierde jongen. Hij stond naakt voor me met zijn pik recht omhoog. Ik liep op hem af en zakte door me knie�n en begon hem te pijpen terwijl hij begon te kreunen. Ik werd langzaam steeds geiler en mijn hand gleed sneller langs mijn stijve pik. De jongen die ik aan het pijpen was stond op het punt zijn zaad in me mond te spuiten ik proefde in me gedachte zijn zaad die in me mond gespoten werd. Op dat moment voelde ik mijn orgasme naderen en naar een paar flinke rukken spoot ik mijn zaad over me buik. Schokkend en kreunend lag in mijn bed klaar te komen. Een heerlijk ontspannen gevoel golfde door me lichaam. Het was toch altijd weer heerlijk om je even af te rukken als je lekker geil was. Ik stond op en pakte een handdoek uit de kast en veegde de klodders sperma van me buik. Deed me slip aan en rende naar de douche waar ik me lekker even afspoelde.
Ik zou vandaag met een vriend een stuk gaan wielrennen. Wij waren beide sportief en sporten veel met elkaar. Jeroen zo heten hij is echt een lekker stuk maar we hebben echter nog nooit wat met elkaar gedaan. Hij heeft zelf ook steeds een vriendin dus ik geloof niet dat het ooit wat zou gebeuren tussen ons. Daarbij komt ook nog dat ik het nooit zou durven te proberen om hem te versieren. Bang dat hij mij niet meer wil zien en het ook nog is de rest van de beurt zou vertellen al denk ik dat hij dat laste toch niet zou doen. We kennen elkaar al aardig lang en onze vriendschap is behoorlijk hecht geworden. Ik droogde me af en trok me wielrennersbroek aan. Deze zat lekker strak om me billen en een lichte bult was duidelijk aan de voor kant te zien. Op een of ander manier wond me dit altijd wat op. Het zit gewoon lekker en het voelt lekker glad aan als ik met me hand over de bobbel in me broek wrijf. Jeroen heeft ook altijd zo'n broek aan en ik heb altijd moeite om niet al te lang te staren naar zijn strakke broek waar in k duidelijk de contouren van zijn pik en balen kan zien. Ik deed me T-shirt aan en liep naar beneden waar ik op me gemak wat boterhammen naar binnen werkte en wat vruchtensap dronk. Normaal doe ik niet zo overdreven gezond hoor maar moest vandaag wel een stukje fietsen dus kan wel wat extra vitamientjes gebruiken. Mijn broer en de rest van de familie lagen nog op bed. Ik vulde me button met limonade siroop en pakte me fiets uit de schuur.
Na me banden te hebben gecontroleerd sprong ik op de fiets en reed naar Jeroen. Het was in middels al weer 9.00 uur dus zo vroeg was het nou ook weer niet. Bij Jeroen aangekomen parkeerde ik mijn fiets tegen de schuur in de tuin en liep door de achter deur naar binnen. Jeroen zat daar met zijn moeder aan tafel. Ik begroete ze beide en ging ook zitten. Zonder iets te vragen schoof zijn moeder me een kop toe. We praten wat over de route en over de gebeurtenissen van de afgelopen week. Naar een half uurtje vonden we ?t tijd om te vertrekken en stonden we op. Ik liep achter Jeroen aan naar buiten en bekeek vlug even zijn lekker strakke kontje. Zijn fiets stond al klaar in de tuin en al snel waren we op weg. Naar een paar uurtjes flink te hebben door getrapt. Zochten in het bosrijke gebied waar we waren naar een beschut plekje want het was behoorlijk warm. Bij een klein grasveldje wat een beetje beschut en er wat verlaten bij lag. Stopte we. We plaatste onze fietsen tegen een boom en gingen beide op het gras zitten en dronken wat uit onze buttons. Verderop was het fiets pad waar af en toe mensen voor bij fietsten Jeroen rekte zich even uit en deed zijn shirt uit en ging vervolgens achter over in het gras liggen. Ik zat naast hem en keek naar zijn gladde gespierde borst. Hij nodigde mij ook uit om naast hem te komen liggen wat me ook wel wat leek en ik deed ook mijn shirt uit en liet me achter over in het gras vallen. Zachtjes bries een koele wind over me blote bovenlijf wat verfrissend aanvoelde. We praten over allerlei dingen. Naar en tijdje viel ons gesprek stil. Ik stond op en zij hem dat ik even moest pissen. Hij liep achter me aan en zei dat hij ook al een tijdje moest . Ik haalde me pik uit me broek. Jeroen ging naast me staan en deed het zelfde. Ik keek ongegeneerd naar Jeroens pik die behoorlijk groot was. Ik vond het eigenlijk eigenlijk wel leuk om hem zo te zien pissen.
Jeroen zag dat ik naar zijn pissende pik keek en zei. Vind je hem mooi. Ik keek hem verrast aan en zei. Stotterend dat ik het wel een mooi gezicht vond om hem te zien pissen. Hij lachte, Ik heb zin om me af te trekken zei hij. Ik wist even niet wat ik hoorde. Eu ja ik ook wel eigenlijk. Hij keek me grijnzend aan. We liepen naar een wat beschut plekje in het bos en Jeroen deed daar als eerste zijn wielrenners broek naar beneden. Door dat ik achter hem stond zag ik als eerste zijn mooie gladde en stevige billen. Hij draaide zich om en schopte zijn broek helemaal uit. Op zijn schoenen na stond hij naakt voor me zijn pik stond kaarsrecht langs zijn gespierde buik omhoog. Ik kon het niet geloven wat er gebeurde. Doe jij niet mee zei hij. Ik keek hem aan en knikte en ik trok ook snel me broek uit. Me pik stond al lekker stijf en stond fier omhoog . De koele wind blies langs me ballen wat lekker aan voelde. Jeroen was zich zelf al zachtjes aan het rukken.Ik keek gefascineerd naar zijn harde pik die door zijn hand gleed terwijl ik me zelf ook begon te trekken. Jeroen ging op de grond liggen en keek me vragend aan. Ik legde me zelf vlak naast hem neer die nu ook duidelijk naar mij pik keek. Ik wilde meer en dacht eigenlijk dat Jeroen dat ook wel zou willen en vroeg hem of ik hem mocht aftrekken. Hij keek me aan en knikte goed lijkt me lekker Hij stopte met trekken en stopte zijn beide handen onder zijn hoofd. Ik pakte zijn harde pik beet en liet hem zachtjes door me handen glijden. Jeetje, wat had hij een lekkere harde lul. Zijn pik voelde stevig en lekker warm aan. Hij was niet besneden en bij elke ruk werd zijn mooie rozige eikel ontbloot. Jeroen kreunde zachtjes en zei je doet het best lekker. Met mijn andere hand streelde ik zijn ballen. Zijn zak was lekker groot en voelde zacht aan. Uit zijn eikel droop een druppel voor vocht. Die langs zijn paarsblauwe eikel zachtjes naar beneden gleed.
Er volgde nog een druppel. Ik vond dat een geil gezicht. Ik zakte met me hoofd naar zijn pik en likte de druppel van zijn eikel. Jeroen zij niks en liet me mijn gang gaan. Ik onsloot met mijn lippen zijn eikel en begon er aan te zuigen. Hij sloot zijn ogen en kreunde zachtjes. Langzaam liet ik zijn pik steeds verder in me mond glijden. Wat was dit lekker. Eindelijk lag ik hem nu echt te pijpen. Ik kon gewoon niet wachten tot hij zijn zaad in me mond zou spuiten. Ik wilde het nu wel is echt proeven. Hoe zijn klodders zaad smaakte. Ik bleef hem dan oook flink door pijpen en na een minuut of 3 was het dan zo ver ik hoorde zijn ademhaling versnellen en hij begon harder te kreunen. Hij kermde zachtjes dat hij ging spuiten. Ik omklemde stevig zijn harde lul en liet zijn pik nu zachtjes door me mond glijden plotseling vulde mijn mond met zijn sperma. Het voelde warm en iets wat kleverig aan en het smaakte lekker sterk. Ik bleef hem doorpijpen net zolang tot hij echt niets meer spoot. Ik liet zijn pik uit mijn mond glijden en liet zijn flinke klodder sperma even lekker door me mond gaan. Jeroen keek me ongeloof aan. Ik slikte zijn Warme zaad door en zei dat het best lekker was. Hij grijnsde oke nu ben jij aan de beurt maar ik weet niet of ik het door slik hoor. Ik ging achter over liggen en zei pijp me nu maar eerst even lekker. Jeroen ging op zijn knie�n naast me zitten en pakte me lul beet, hij ontblote me eikel en likte eerst even aan me eikel. Maar nam hem al snel helemaal in zijn mond. Onder tussen pakte ik zijn nog steeds stijve pik beet en begon hem zachtjes te masseren. Ik lag daar in het bos echt te genieten Jeroen die me aan het pijpen is en zelf net heerlijk was klaar gekomen in me mond. Het kon niet lang duren of ik zou ook moeten spuiten.Jeroen was me nog geen minuut aan het pijpen of ik voelde mij orgasme komen. Ik twijfelde even of ik de komst van mijn zaad wel zou aankondigen. . Maar vertelde hem het toch tot mijn verrassing bleef hij door zuigen. Kennelijk had hij zich bedacht en wilde hij nu toch mijn sperma proeven of wilde hij mij gewoon trakteren op een echte pijp buurt. Ik hield het nu echt niet meer kreunend van genot spoot ik mijn zaad in zijn mond. Hij schrok niet en hield zijn lippen stevig over mijn pik gesloten. Geil stoten ik schokkend mijn lul in zijn mond , met een paar stevige stralen sperma vulde ik zijn warme mond.. pas toen ik eindelijk op hield met schokken en kreunen.
Liet hij mijn pik uit zijn mond glijden. Hij slikte mijn sperma nu ook door. Ik grijnsde naar hem en zij dat ik heerlijk klaar gekomen was. Hij zei dat hij het toch is wilde proeven en dat het hem best wel goed was bevallen. Ik pakte zijn nog steeds stijve lul beet en begon zich met twee vingers en een duim af te trekken. Ik streelde zijn ballen.en hij kreunde en hij spoot al snel voor de tweede keer zijn sperma. Zijn klodders zaad lande op mijn buik en borst. Het was net of hij geen week was klaar gekomen hijgend spoot hij maar liefst 4 stralen sperma uit zijn pik. Hij kwam naast me liggen en kuste mijn op mijnlippen ik opende mijn mond. Zijn tong gleed over de mijne zijn lippen voelde nat en vochtig. Hij kuste echt lekker, teder en zacht streelde hij me over me borst. Waardoor hij zijn eigen kwakje nu aan het uit smeren was. We keken lachend naar het resultaat. Hij deed snel zijn broek aan en rende weg en kwam al snel weer terug met een handdoek waarmee hij zijn klodders sperma van me buik en borst veegde. Ik stond nu ook op en deed ook me broek weer aan. We liepen amen terug naar het grasveldje waar we zonet lagen uit te rusten. Het was weer tijd om verder te fietsen. Deze dag zou ik Zeker nooit vergeten. Ik hoopte eigenlijk dat we dit vaker zouden doen. Gelukkig gebeurde dat ook. Maar daarover vertel ik jullie de volgende keer.

$$$$
Het was de laatste dag voor de herfst vakantie en ik had eindelijk Sven zo gek gekregen dat hij een met mij en een aantal andere jongens ging stappen. Daarna zo hij bij me blijven slapen. Dit kwam goed uit want me ouders waren op vakantie en ze hadden me zusje en me broertje mee genomen. Ik mocht alleen thuis blijven. En dat vond ik helemaal niet erg. We reden samen naar mijn huis en lulde wat over school en wie er nou wel en niet mee ging vanavond. Thuis aan gekomen pakte ik twee biertje uit de koelkast en gaf er een aan Sven. We zaten Samen op de bank en overlegde wat we 's avond zullen eten. Me moeder had dit keer niks klaar gezet voor me ze zij vanochtend dat ik het helemaal zelf maar moest uitzoeken wat ik te eten zou nemen. ze had gelukkig wel een aardige voorraad in de kelder aan gelegd zo dat ik niet bood schappen hoefde te doen. We besloten om even een kijkje in de kelder te nemen en zochten wat uit. We kookte samen onze maaltijd die bestond uit rodekool en gehakt ballen met wat aardappels. Was snel klaar en niet al te moeilijk in elkaar te zetten. Op de iets te donkeren ballen na was het eigenlijk best wel te eten. Je kan ook moeilijk iets verprutsen aan rodekool uit een pot die je in de magnetron opwarmt. We waste Samen af wat ik eigenlijk best wel leuk vond net of we samen woonde. Zo voelde ik het een beetje. We praten over van alles en nog wat naar de afwas besloten we nog wat tv te kijken. Het was immers nog lang geen tijd om de stad in te gaan. Ik zette de tv aan en ging naast Sven op de bank zitten.
We zapte wat door de zenders heen, maar er was eigenlijk niets op tv. We besloten een video op te zetten. We keken naar een wat oudere horror film maar het was best wel leuk. Ben ik wel een beetje een fan van. Sven zelf vond ze naar eigen zeggen helemaal niet eng maar ik zag duidelijk dat hij soms schrok. Na de film en nog een aantal biertje werd het tijd voor de stad. We fietste naar de disco waar we met de andere ook hadden afgesproken . Toen we binnen waren begroete we onze vrienden trapte lol en dronken eigenlijk veel te veel de meeste althans ik kan me behoorlijk inhouden. En als ik teveel drink word ik echt misselijk en dat wou ik dus echt niet en zeker niet vandaag. Sven was vrij stil. Maar was de hele tijd in de buurt van Suzanne te zien. Zo te zien konden het goed met elkaar vinden. Veel te snel was het al weer sluiting tijd al hoewel ik dat eigenlijk helemaal niet erg. Ik mocht immers met Sven samen naar huis en je begrijpt wel dat ik dat best wel geil en spannend vond misschien kreeg ik hem wel zo gek dat hij helemaal uit zijn kleren en lekker bij me in bed kroop. Maar goed daar droomde ik dus van. De waarheid was dat ik eerst nog iets moest verzinnen om hem zo ver te krijgen en natuurlijk moest ik het ook nog durven. We zouden wel zien wat er van komt dacht ik. Samen reden we in de kou naar huis. Thuis aan gekomen vroeg ik hem of hij nog iets wilde drinken, maar hij bedankte. Hij was moe en wilde slapen. We liepen beide naar boven. Sven vroeg waar mag ik eigenlijk slapen. Ik liep naar me kamer en wees hem het matras op de grond met het dekbed naast mijn bed deze had ik in de ochtend al klaar gelegd. Als je wilt mag je ook in mij bed liggen, dan slaap ik wel op de grond. Hij wilde daar niets van weten en vond het best zo. Wat ik eigenlijk wel jammer vond leek me super geil om daarna weer in me eigen bed te liggen wetend dat hij er in gelegen had. We kleden ons langzaam uit. Er was een soort spanning tussen ons we zeide beide niks en kleden ons stil uit. Onder tussen keek ik naar Sven die zijn trui en t-shirt uit trok. Hij had een mooie gladde borst kast en zijn buik was lekker gespierd. Kon ook niet anders want hij deed veel aan sport. Morgen zou hij mij meenemen naar zijn roeivereniging. Waar hij me ging leren roeien. 's avonds zou hij dan weer naar huis gaan , Maar ik had me voor genomen als het vandaag niks werd, hem morgen zo ver te krijgen nog een nachtje bij me te blijven slapen.
Ik ontdeed mij van m'n boven kleding en stond even later in mij boxer naar Sven te kijken die net zijn Broek uit deed. Het was een geil gezicht zo'n mooie jongen die zich in me kamer aan het uitkleden was. Ik voelde mij pik dan ook langzaam groter worden maar ik kon gelukkig de zwelling beperken door aan iets vervelends te denken. Zou ik het wagen of niet dacht ik. Voor dat ik het wist zei ik. Of hij er bezwaar tegen had als ik naakt slaapte, dat deed ik immers altijd. Hij keek me even aan en zei, nee helemaal niet ik slaap zelf ook altijd naakt. Ligt veel lekkerder. Ik beaamde dat ook en deed toen langzaam mij boxer uit. Ik zag uit me oog hoeken dat Sven naar me keek en daarna volgde. Ik keek hem stiekem aan toen hij zijn slip uit trok. Ik zag zijn mooie pik tussen zijn benen hangen. Het viel me op dat deze iets gezwollen was, dat was duidelijk te zien. Ik had zelf ook moeite om niet gelijk een keiharde recht opstaande lul te krijgen, en kon er niets aan doen dat hij iets begon te groeien dat was nu duidelijk te zien. Ik draaide me snel om en dook in me bed onder de lakens. Ik wist niet zeker of Sven het had opgemerkt. Maar hij zei niets, kroop langzaam onder zijn dekbed die op het matras naast me bed lag. Ik kon nu duidelijk zien dat zijn pik half stijf was en hij deed niet al te veel moeite om dat te verbergen. Ik besloot het er op te wagen en vroeg of hij soms geil was. Hij keek me aan en zei een beetje wel ja. Ik ook. Hij glimlachte. Laat is zien dan, jij heb de mijne ook stijf gezien. Ik verweerde met me dat ik zijn pik helemaal niet stijf had gezien. Hij was een beetje half stijf meer niet. Ik heb nu echt wel een harde zei hij. Hij haalde zijn dekens weg en toonde me zijn stijve lul. Nu wil ik de jouwe ook zien, zei hij. Ik stippelde natuurlijk niet tegen, mij pik was hard en stijf en dat wilde ik zeker wel aan Sven tonen. Ik haalde mij dekens weg en toonde mij stijve aan Sven die er lacherig naar keek. Zullen we ons dan maar gewoon even afrukken zei Sven. Ik knikte en vroeg hem of hij soms meer deed. Hij bekende dat hij zich vroeger altijd afrukte met zijn neefje als hij daar logeerde. Moet kunnen zei Sven als je geil bent. slaapt ook veel lekkerder als je bent klaar gekomen. Grapte hij. Ik begon me te trekken en keek onder tussen naar Sven die zijn lange dunne pik langzaam aan het masseren was. z'n pik gleed langzaam door zijn hand heen. Met rustige langzame halen genoot hij duidelijk van zijn trek beurt Zijn ogen waren gesloten en hij kreunde zachtjes. Het aanblik maakte me steeds geiler. Plotseling keek hij mij aan. Hij vroeg of ik mij goed vermaakte. Ik knikte en zei hem dat ik het wel een geil gezicht vond om hem zo bezig te zien. Hij keek me aan en zei, ben je wel is door iemand afgerukt. Ik moest bekennen van wel maar hield geheim dat het me broertje was. Hij vertelde dat zijn neefje hem ook wel eens had afgerukt en dat hij dat best wel lekker vond. Ik zei hem dat ik hem best wel wilde afrukken als hij dat lekker vond. Hij hield op met trekken en ik sprong onmiddellijk uit me bed en ging naast hem zitten. Ik pakte zijn harde mooie pik beet en trok hem langzaam af. Net zo als hij het bij zich zelf deed. Hij kreunde zachtjes en sloot weer zijn ogen. Ik voelde zijn hand over mij been naar boven glijden. Daar vond hij als eerste mijn ballen. Hij begon zachtjes me ballen te strelen langzaam ging zijn hand omhoog en omvatte nu mijn pik. Ik hield het bijna niet meer, Ik was echt super geil en hij zo te zien ook. Hij trok me tergend langzaam aan me harde lul. Wat eigenlijk super geil aanvoelde. Ik wilde zijn lul aflikken en in me mond nemen. Zijn heerlijke lijf en harde pik maakte me enorm geil en het kon me niet schelen wat hij er van vond. Ik zakte met mijn hoofd naar benden en likte aan zijn zachte ballen. Hij schrok even en keek op maar zei verder niets en liet me mijn gang gaan. Langzaam ging mijn tong langs zijn paal naar boven. Ik trok met mijn hand langzaam zijn velletje terug. Zodat zijn paarsblauwe strak gespannen eikel te voor schijnt kwam. Uit zijn eikel stroomde een beetje voor vocht. Ik likte er eerst een paar keer aan en nam hem toen in me mond. Ik proefde zijn zilt smakende voorvocht en hoorde Sven zachtjes kreunen. Ik kon het bijna niet geloven dat ik hem aan het afzuigen was. Langzaam gleed mijn hand door zijn zachte ballen. Hij kronkelde van genot. Na een minuut of 4 voelde ik zijn eikel verder opzwellen een teken dat hij op elk moment zou gaan spuiten. Hij kreunde dat hij moest Spuiten. Ik haalde zijn eikel uit mijn mond en begon. Zachtjes aan zijn nu keiharde lul te trekken ik wou zijn warme klodders sperma lekker uit zijn lul zien spuiten. Ik zorgde er voor dat zijn velletje niet terug schoof zodat zijn paarse eikel geheel bloot was en zijn sperma ongehinderd ver uit zijn pik kon spuiten. Hij kreunde en hijgde nu hevig en schokkend spoot hij zijn eerste straal sperma uit zijn pik, al snel volgde er een twee en een derde dikke straal jongens sap.
Ik genoot er van om hem te zien klaar komen. Ik bleef aan zijn pik trekken totdat er echt niks meer uit zijn lul kwam. Hij kreunde dat hij dit echt lekker vond. Dat pijpen had zijn neef nog nooit bij hem gedaan. Ik ging naast hem liggen en zei dat ik het best lekker vond. Hij keek me aan vroeg of hij mij nu ook moest pijpen. Ik zei dat ik dat wel lekker zou vinden. Hij keek me even aan en zei toen. Waarom ook niet. Hij ging naast me zitten en pakte mijn harde lul beet en begon er eerst lekker aan te trekken. Langzaam boog hij ze hoofd naar me pik en likte er voorzichtig aan. Toen schoof hij me velletje terug zodat mijn eikel nu ook bloot was. Hij nam voorzichtig mijn eikel in me mond en begon er even aan te zuigen maar hield snel weer op. Ik keek hem aan en hij zei, eigenlijk best lekker. Hij nam me eikel weer in me mond en probeerde deze zover mogelijk naar binnen te werken. Ik keek gespannen toe hoe mijn pik in zijn mond verdween en er langzaam weer uit kwam.
Super geil gezicht en na twee minuten hield ik het gewoon niet meer. Kreunend kermde ik dat het ging komen. Hij haalde mijn pik snel uit zijn mond wat ik eigenlijk wat jammer vond en begon me langzaam af te trekken, hij deed dit echt op een super lekkere manier. Ik voelde mijn orgasme komen en kreunend zag ik mijn eerste straal sperma uit me pik spuiten. Kort daarop volgde een twee en derde die allemaal op me buik terecht kwamen een vierde en vijfde stroomde over zijn warme hand die nog steeds stevig mijn pik omsloot. Wou dat was een boel sperma zei Sven, Je had het echt even nodig zo te zien lachte hij . Ik kreunde dat dat door zijn heerlijke gepijp en geruk kwam.
Ik pakte een handdoek en gaf die aan Sven, zodat hij mijn sperma van zijn hand kon vegen. Hij veegde ook zijn eigen sperma weg die nog steeds op zijn buik lag. Daarna veegde hij de klodders sperma van mijn buik. Zo en nu lekker slapen zei Sven. Ik zag dat zijn pik half stijf stond en keek hem glimlachend aan ben je nu nog steeds geil zei ik. Hij zei dat hij het best geil vond een jonge te pijpen en klaar zien te komen. Maar voorlopig wel genoeg had en moe was. Ik stapte weer in me eigen bed en keer nog even na Sven die zich naakt onder zijn eigen dekens ging liggen. We wenste elkaar welterusten en ik knipte het ligt uit ik viel al snel te vrede in slaap. Dit kon misschien nog wel leuk worden deze vakantie.

$$$$

Een gay ontmoeting in een hotel! Enige tijd geleden moest ik voor een conferentie naar een prachtig in de bossen gelegen hotel. Het was schitternd voorjaarsweer. Ik ben dan altijd extra heet. In mijn broek merkte ik dat zo nu en dan. Vooral als ik bij een stoplicht of in de file naast een mooie jonge vrouw sta. Hoewel een leuke jonge kerel me meestal ook niet onberoerd laat. Na een reis van 3 uur in de auto kwam ik vermoeid in het hotel aan. Bij de balie stonden nogal wat gasten te wachten. Achter de balie stond een slanke gebruinde jonge knul. Als hij zich omdraaide keek je tegen zijn welgevormde jonge kont aan. Hij had een strakzittende zwarte broek aan waarvan de naad tussen zijn billen kwam. Hierdoor kwam zijn strakke kontje nog beter uit. Ik keek er naar, omdat het opvallend was hoe gespierd alles is. Zijn billen moesten beslist heel hard zijn. Terwijl ik zo stond te kijken, keerde de man zich om en bemerkte dat in gedachten naar zijn beste bezittingen stond te "gapen". Toen ik opkeek, omdat het schoons achter de balie verdween, lachte hij mij breed toe. Hij wist beslist wat ik bewonderde. Regelmatig moest hij zich omkeren en bleef voor mijn gevoel extra lang zo staan en keek bij het omkeren steeds mijn richting uit. Toen ik aan de balie verscheen zag ik dat zijn klokkenspel duidelijk zichtbaar was in zijn strakke pantalon. "Zou hij geen slip of string dragen?" dacht ik. Opvallend lang treuzelde hij met mij te helpen en hielp anderen die na mij gekomen waren eerst. Ik had hem, als hij naar mij keek, enkele keren een knipoogje toegeworpen. Hier zagen de anderen toch niets van. Nu was de hal leeg en werd ik geholpen. Hij keerde zich weer om, kneep duidelijk zijn billen samen en bleef zo staan. Toen hij "eindelijk" de sleutel van mijn kamer gevonden had. Keerde hij zich breedlachend om. Zijn prachtige witte tanden pasten precies bij zijn gitzwarte haren, mooie wenkbrauwen en zijn getinte huid. "Uw kamer is nog niet helemaal gereed."zei met een knipoog en een glimlachje. "Er liggen nog geen handdoeken. Ik kom die straks wel brengen, als u zolang wilt wachten?" Toen gaf hij mij de sleutel van de kamer, waarbij hij opvallend nadrukkelijk mijn hand aanraakte. Daarna gaf hij mij een hand, die hij te lang vasthield en wenste mij een fijn ontspannend verlijf. Op mijn kamer gekomen legde ik mijn koffer op het kofferbankje en liep naar de balkondeur om die open te zetten voor wat meer frisse lucht. Ik ging even op het balkon staan om van het bos voor het hotel te genieten. Even keek ik om de afscheiding naar de kamers naast mij. De ene was leeg in de andere stond een naakte vent met zijn pik te spelen. Hij zag mij en keerde zich naar mij toe. Ik liep naar mijn kamer en begon mij uit te kleden om een bad te nemen. (Mijn buurman kwam even om het hoekje kijken. Ik liet alles goed zien maar deed alsof ik niets bemerkte. Ik liep gewoon een paar keer gewoon door de kamer als een echte Adam met een lange slappe.)In de badkamer waren tot mijn verbazing voldoende badhanddoeken. Nou ja, hij zal zich vergist hebben. Toen ik nog druipend van het water naast het bad stond, werd er geklopt en kwam er meteen iemand binnen. Mijn "vriendje" kwam binnen. Zijn stropdas was afgedaan en zijn hemd stond open. Een behoorlijke zwarte shageplantage bedekte zijn sportieve borst. Hij liep de badkamer binnen en zei:"ik stoor toch niet!?" Hij legde inderdaad handdoeken neer. Toen hij langs mij liep raakte hij mij net iets te nadrukkelijk aan om per ongeluk te zijn. Zijn "Sorry" was danook niet echt gemeend. De gevolgen bleven bij mij niet onopgemerkt. Hij vroeg aan mij of ik aan sport deed, want ik had, volgens hem, zo een mooi sportief figuur met zulke stevige benen en billen.
Ik antwoordde dat ik regelmatig met mijn vriend ga fietsen. "Gaan jullie dan samen of gaan jullie met een stel?" Ik gaf tot antwoord dat we ook collega's waren en altijd samen optrokken bij het fietsen. Waarop hij met een knipoog antwoordde. Hij was ondertuussen naast mij komen staan en raakte met zijn vinertoppen mijn billen heel zacht aan. Hoewel ik beslist op vrouwen val, bleef dit niet onopgemerkt.
Hij streelde mij toen tussen mijn billen en ging daarbij steeds dieper totdat bij bij mijn anus kwam en die begon te strelen.Ik had geen enkel protest laten horen dus meende hij, terecht overigens, dat ik het wel fijn vond. Ondertussen begon hij zijn overhemd los te knopen en uit te trekken. Daarna llet ook zijn broek van zijn kont zakken. Inderdaad hij droe een slip of string. Nu zag ik hoe mooi die kont gevormd was en wat naar achteren stak. Ook zijn bilnaad was mooi en diep zo te zien.
Ondertussen was mijn pik flink gezwollen. Hij pakte hem beet terwijl ook zijn orgaan steeds meer in omvang toe nam. Hij knielde voor mijn horizontale 21 cm neer en gebruikte hem als ijswater-lolly. Op een gegeven moment voelde ik mijn sperma loei hard in zijn zuignap puiten. Hij haalde er zuigend alles uit wat er in zat terwijl hij ook zijn lul poetste. Toen de laatste druppel in zijn heerlijk mond beland was, was ook ik zuchtend en schokkend klaar gekomen. Toen spoot hij zijn karnemelk onder mijn benen door op de grond.
Er lag een lange straal op de vloer. Zwijgend stond hij op. Pakte de handdoek die ik na het bad gebruikt had en veegde de vloer schoon. Later tijdens mijn verblijf zag ik hem nog een paar keer maar we hadden het allebei te druk of waren niet alleen. Maar we knipoogden en lachten naar elkaar. Mijn buurman zag ik later met een blonde tante zijn kamer binnen gaan. Het was mijn smaak niet.
$$$$

Een aantal dagen nadat John mij op zo'n ontzettend lekkere manier had ontmaagd, spraken we elkaar via e-mail, en mailden een aantal dagen heen en weer. We hadden het uitgebreid over hoe ik mijn ontmaagding had gevonden en ik liet hem weten ontzettend blij te zijn dat hij het met mij had gedaan en eigenlijk graag iets terug zou willen doen, al kon ik niet bedenken wat. John haakte daar vrij snel op in, door aan te geven dat hij daar nog op terug zou komen. Hij liet wel weten dat niets moest, als ik het wilde zou hij dat zeer waarderen, maar het is niet zomaar iets wat je kiest om te doen, het moet echt iets zijn wat je ook wilt doen. Ik had in eerste instantie geen idee wat hij in gedachten had, tot ik me bedacht dat hij toen we voor het eerst aan het chatten waren wel had laten doorschemeren niet vies te zijn van SM en ook actief was als Meester van slaven. Ook de avond dat we het met elkaar hadden gedaan in het Twiske hadden we het daar nog over gehad. Ik had hem toen gezegd het wel interessant te vinden, waarbij ik zijn ogen zag oplichten, maar hij was er verder niet op ingegaan. Mijn ontmaagding was toen nog maar net achter de rug en hij wilde me begrijpelijk niet choqueren. Maar nu vermoede ik dat hij iets dergelijks in gedachten had, en de gedachte daaraan wond me enorm op. Hij als mijn Meester, ik als zijn slaaf... het was een erg aantrekkelijke gedachte...zeker als ik bedacht dat ik hem �cht graag op een bepaalde manier wilde bedanken voor wat met mij had gedaan, zou dit de ideale manier kunnen zijn...; als Meester kon hij me laten doen wat hij wilde en zo zou ik hem dus precies datgene geven wat hij wilde... De gedachte dat John mij misschien wel als zijn slaaf zou willen wond me enorm op, alleen moest ik maar afwachten of hij dit daadwerkelijk in gedachten had. Na 2 dagen niets van hem gehoord te hebben, kreeg ik plotseling een mailtje van John waarin hij schreef dat hij zoals hij al zei een idee had, maar niet goed wist wat ik ervan zou vinden. Hij wilde me niet hierom kwetsen of kwijtraken zei hij, dus hij hoopte op mijn begrip. Hij mailde een uitgebreid verhaal over wat voor hem SM was en dat hij als Meester met vele slaven 'spellen' had gespeeld en dat zowel hij als de slaaf daarin erg veel genot vonden. Hij was een Meester met een zachte hand, maar een duidelijke wil, zoals hij het zelf zei en ik kon me dat goed voorstellen, terugdenkend aan die man die mij zo liefdevol en heerlijk had ontmaagd. Als ik interesse had dan zou hij heel erg blij zijn om mij als slaaf te hebben, misschien eenmalig omdat het mij misschien niet bevalt; als het wel bevalt zijn er meerdere opties.
Hij vroeg me om een zogenaamde checklist voor hem in te vullen, als ik interesse had om hier meer van te weten. Hij drukte me op mijn hart dat n�ets moest en dat we voordat er iets zou gebeuren er nog veel over zouden praten, om vervelende situaties te voorkomen. Met het invullen van de list zou ik niets vastleggen of me ergens aan binden, het was slechts om mijn interesse te toetsen. Mijn interesse was echter meer dan wat ook gewekt, alleen besloot ik dat wat te temperen en met de snelheid van john mee te gaan... hij had er per slot van rekening ervaring mee en ik vertrouwde hem blindelings. Ik bekeek de list en besloot alles in te vullen, volgens de wijze zoals die werd aangegeven. Het ging van opdrachten, tot anaalplugs, dildo's, zwepen, tot bloed en poep en plasseks aan toe... het laatste moest ik geheel niets van weten, en vulde dat zo in op de list. Het duurde bijna een uur voor ik alles had ingevuld, met nog een aantal punten opengelaten die me niet duidelijk waren. Ik kreeg meteen een beeld van hetgeen me wel en niet zou liggen binnen zo'n D/s-spel, en begreep het nut van de list voor John. Ik stuurde het meteen op en vol opgewonden spanning wachte ik op zijn reactie... Pas de volgende morgen reageerde hij weer op mijn mail en opgewonden las ik het door. Hij zei erg blij te zijn met mijn reactie en ook met wat hem uit de list bleek; hij zag er wel een toekomst in. Vervolgens vertelde hij over wat hij als Meester het liefst deed in een spel. Hij gaf de voorkeur aan een onderdanige man of jongen, maar had tot nu toe slechts altijd mannen gehad van zijn leeftijd. Het feit dat een jongere jongen zijn slaaf wilde zijn wond hem erg op. En die gedachte wond mij weer op. Hij schreef dat op zich sm niet geheel anders hoefde te zijn dan 'gewone' sex; pijpen en neuken en alles wat daarbij komt kijken blijft gewoon iets heerlijks om te doen. Dat zou in een D/s-verhouding niet anders hoeven zijn, behalve dat de rollen anders liggen; hij is de Dominant en bepaalt wat er gebeurt, ik ben de onderdanige en volg op wat hij me opdraagt. Als ik dat echter niet doe, of niet naar zijn zin, dan volgt daarop een straf, die op verschillende wijze kan worden gegeven. Mijn opwinding steeg met het moment en ik had steeds meer interesse in wat John had te vertellen en wilde eigenlijk meteen al zeggen dat ik het zou willen doen! Ik mailde John meteen terug met meer enthousiasme dan de vorige keer dat ik het geheel wel erg zag zitten en graag zou willen kijken of het iets voor me is... John reageert nu gelukkig vrij snel op mijn mail en ik merk ook wat meer enthousiasme van zijn kant, waarschijnlijk had hiet niet echt verwacht dat ik er ook interesse in zou hebben. Hij schrijft nog het een en ander over hoe hij het voor zich ziet en vervolgens merk ik een verandering in zijn toonzetting in de mail. Hij zegt dat hij me vanmiddag om 17.00u zal bellen met een aantal opdrachten waar ik aan zal moeten voldoen. Ik mail terug dat ik er in spanning op zal wachten, en voel de hele dag de opwinding door mijn lichaam stromen. Om stipt 17.00u gaat mijn mobiele telefoon en gespannen en met een opgewonden stem neem ik op. Met John, zegt John kortaf, meteen vervolgend met de opdracht. Ik wil dat je vanavond om 19.00u hier bij mij thuis in Utrecht bent, en dan wel klokslag 19.00u. Dat is echter niet alles. Je gaat nu direct de stad in en je koopt waar je het maar kunt krijgen een mooie zwarte string, uiteraard wel bedoeld voor mannen. Tegen de tijd dat je die gevonden hebt, zul je geen tijd meer hebben om naar huis te gaan en je om te kleden, dus je trekt zo voor je weggaat een mooie donkerblauwe Levi's aan, met daarboven een witte blouse. Onder die broek draag je niets, daarvoor koop je die string. Deze trek je in de trein op het toilet aan. Ik zie je om 19.00u. Nog voordat ik iets terug kan zeggen heeft hij opgehangen. De opwinding giert letterlijk door mijn keel. Ik kijk naar de klok en zie dat ik me moet haasten om op tijd te komen. In mijn kamer trek ik snel mijn kleren uit en trek door John opgedragen kleding aan. Het voelt ontzettend raar en onwennig om zonder boxershort mijn broek aan te hebben, maar tegelijk ook ontzettend geil. Ik loop vlug naar buiten, pak mijn fiets en rijd naar het centrum.
Onderweg probeer ik me te bedenken waar ik in godsnaam een string kan kopen voor mijzelf... In het centrum aangekomen vind ik gelukkig al vrij snel een zaak waar ze alleen maar mannen ondergoed verkopen, en ik slaag vrij snel, met een mooie zwarte string. Enigszins opgelaten reken ik af, maar de jongen vertelt meteen dat hij zelf ook nu zo'n string aan heeft en dat er geen enkele beter zit. Ik glimlach opgelucht naar hem en denk in mijzelf dat ik dat graag eens nader zou willen bekijken. Als het is afgerekend heb ik echter geen tijd om te treuzelen en ga snel naar mijn fiets en richting het station. Daar aangekomen koop ik een kaartje bij de automaat en begeef me richting spoor 7/8, waar net een trein naar Utrecht klaar staat. Ik stap snel in en de trein rijdt vrijwel meteen weg. ik haal opgelucht adem, maar meteen stokt het in mijn keel, omdat ik me bedenk dat ik de stoptrein heb genomen. Ik vraag me af of ik het nog zal halen, maar dan leg ik me neer bij het feit dat ik er hoe dan ook weinig meer aan kan veranderen. De spanning giert nog steeds door mijn keel. Eindelijk denk ik me wat te kunnen ontspannen, tot ik gedachteloos naar het tasje kijk dat ik in mijn hand heb. De string...die moet ik aantrekken in de wc... Ik kijk naar de wand van de trein om te zien welke kant de wc is, en wat aarzelend en behoorlijk gespannen loop ik in de gewezen richting. Niet druk maken, denk ik bij mezelf, niemand kan zien dat je geen boxer aan hebt en ze zien al helemaal niet dat je een string gaat aantrekken. Voor iedereen lijkt het gewoon of je even gaat plassen. Het stelt me iets gerust, maar nog lang niet helemaal, en met licht trillende handen open ik de wc deur en sluit hem achter me af. Ik bekijk mezelf even in de spiegel en zie de opwinding in mijn eigen ogen, ik geniet met volle teugen van het geheel, ook al is het soms nog zo eng. Ik trek mijn schoenen uit en knoop mijn broek langzaam los, en leg hem naast de wasbak. Daar sta ik naakt in een trein-wc... met een string in mijn hand. Mijn nieuwsgierigheid naar hoe het zou voelen om zo'n string aan te hebben neemt toe en snel trek ik het aan. Wat onwennig met mijn billen zo bleet een een stuk stof er tussen bekijk ik mijn kontje in de spiegel. Ook bij een man ziet dat er opwindend uit, denk ik bij mezelf en tevreden trek ik mijn broek en schoenen weer aan. Ietwat gekalmeerd loop ik terug naar mijn plaats en rook een sigaret, denkend aan wat er precies zal gaan gebeuren vanavond. Ik voel mijn lul iets stijf worden in mijn string en merk dat daar wel rekening mee is gehouden tijdens het maken ervan, maar niet genoeg. Ik voel het topje van mijn lul tegen mijn spijkerbroek, een apart gevoel. Eindelijk nadert de trein Utrecht Centraal en ik sta op uit mijn stoel en loop naar een van de uitgangen. Ik stap uit en loop naar de Centrale hal en verder richting Hoog Catharijne, maar sla vlak daarvoor af om naar de bussen te gaan. Ik zie mijn bus net staan en stap snel in...gelukkig lijk ik het zo net te gaan halen. Als ik in de bus zit besef ik me dat alles nu wel heel dichtbij komt en begin ik wat nerveuze te worden...wat gaat er nou allemaal gebeuren.. kan ik nog terug... Maar dan bedenk ik me dat John niet twee persoonlijkheden kan hebben en aan de ene kant mij heerlijk ontmaagden en aan de andere kant een harteloze Meester zijn. Ineens kijk ik naar buiten en blijk al bij de halte te zijn. Alles lijkt op het laatste moment nog net goed te gaan met het openbaar vervoer. Ik stap uit en kijk op mijn telefoon...18.55u... ik ga gelukkig op tijd komen. Ik loop naar de straat van John en bij zijn huis aangekomen ga ik de trappen op omhoog en bel aan... Al snel doet John open, en kijkt me staand in de deuropening aan. Dat is maar net op tijd slaaf... kom maar binnen. Ik stap wat aarzelend over de drempel en loop langs hem heen de gang door de kamer in. De tv staat aan, maar het geluid staat uit en John blijkt net wat gegeten te hebben en was waarschijnlijk aan het opruimen. Ineens staat John achter me en ziet me kijken naar het bord op de tafel. Ja, heel goed Just.. breng dat maar even naar de keuken en zet het even in de afwasmachine. Ik kijk hem even vragend aan, maar bedenk me ineens en doe wat hij vraagt, met een opgewonden tinteling in mijn buik. Toen ik John aankeek zag ik zijn ogen en de geile blijk erin, hij geniet van het spel dat we nu spelen en daarvan geniet ik waar..precies zoals john schreef dat een slaaf zich zou voelen. Ik zet het bord en bestek in de afwasmachine en hoor John vanuit de kamer roepen of ik hem even een colatje wil inschenken. Ik pak een glas, schenk het in en zet het voor hem op de tafel. John kijkt me amper aan, zegt niets, en kijkt naar de televisie, waarvan het geluid nu een beetje harder staat. Zonder te weten wat hij nu echt van me verwacht sta ik wat aarzelend voor hem en maak aanstalten te gaan zitten. Ho ho, Just, zegt John, je wil toch niet gaan zitten? Jawel..antwoord ik, maar John onderbreekt me alweer. Laten we even wat dingen afspreken slaaf. Jij gaat zitten als ik zeg dat je mag gaan zitten, anders blijf je gewoon netjes staan waar je staat. Daarnaast spreek jij mij vanaf nu aan met Meester John, tot dat ik aangeef dat dat niet hoeft, begrijp je dat? Ik knik, hem wat bedremmeld aankijkend.
Dan lacht Meester John naar me en gebaart me naar hem toe te komen. Als ik voor hem sta kijkt hij me in mijn ogen aan en zegt, wat zachter dan daarnet, dat hij blij is dat ik er ben. De Meester is blij met zijn slaafje, Just, zegt Meester John, goed dat je er bent. Maar laat ik nu maar eens kijken of je je wel aan onze afspraken gehouden hebt... het zou niet mooi zijn als dat niet zo was, nietwaar? Ik knik, met weer die opgewonden tinteling in mijn buik door wat hij zegt, wetende dat ik me aan zijn opdracht heb gehouden. John maant me mijn broek voor hem los te knopen en ik doe wat hij vraagt. Als ik mijn broek los heb maak ik aanstalten hem uit te trekken, maar john houdt het tegen. Ho slaafje van me...dat had ik toch niet gezegd? Ik bedenk me meteen alles wat John zegt letterlijker te nemen en schud nee. Draai je om, Just, en ik doe wat hij me vraagt. ik voel zijn handen aan de bovenzijde van mijn broek langzaam omlaag bewegen terwijl ik een goedkeurend 'heel goed, slaaf' achter me hoor. Met een hand knijpt hij in mijn blote billen, en hij zegt dat ik een goede keuze heb gemaakt met deze string. Een wonderbaarlijk gelukzalig gevoel komt over mij heen bij het horen van deze goedkeurende woorden van mijn Meester.. Mijn Meester John complimenteert me met wat ik voor hem heb gedaan...en weer gaan er opgewonden tintelingen door mijn buik. Dan laat John mijn broek weer los en zegt dat ik hem weer aan moet trekken, wat ik gehoorzaam opvolg. John zegt dat ik mag gaan zitten en ik neem plaats naast hem op de bank. John keurt me weer haast geen blik waardig, maar ik voel me ontzettend opgewonden door alles wat er gebeurt. Ineens is John van een zeer ervaren en lieve leermeester geworden tot een echte Meester, waar niet mee valt te spotten. We kijken zo zittend wat naar de tv, maar echt rustig kan ik niet zitten, bang om fouten te maken of iets te vergeten wat ik eigenlijk had moeten doen... al kan ik niets bedenken wat ik zou moeten doen. John lijktzich nergens om te bekommeren en kijkt geinteresseerd naar het scherm. Tot mij dringt alles wat daar gebeurt maar weinig door...ik heb de neiging om alles wat John doet met een half oog te volgen om maar geen stille hint of wat dan ook te missen. Johns glaas staat leeg op tafel, en ik maak ineens druk of hij nu verwacht dat ik weer een vol glas voor hem ga halen en probeer te bedenken of ik dat moet doen. Dan besef ik me dat alles wat hij gecontroleerd of afgekeurd heeft iets was wat ik opdracht had moeten doen...dus ga er vanuit dat hij het wel zal zeggen. Dit vermoeden blijkt gelukkig te kloppen, als John zonder me aan te kijken opdraagt om nog een glas cola te halen. Vervolgens zegt hij dat ik zelf ook wat mag nemen. Ik kom terug met twee glazen cola en zet ze op tafel voor hem neer. John neemt een slok, en op het moment dat ik ook wat wil gaan drinken onderbreekt John mijn actie. Slaaf.. kom eens even op je knieen voor me zitten. Ik aarzel wat, maar doe wat hij vraagt, weer geheel in spanning op wat er zal gebeuren. De spanning die hij zo weet te creeren is bijna ondraaglijk en heerlijk tegelijk... de wil om precies te doen wat hij wil is groot, maar de angst om fouten te maken bijna net zo groot. Ik neem plaats op mijn knieen voor John, en hij spreidt zijn benen een beetje. Zonder me aan te kijken zegt John dat ik zijn broek open moet knopen en hem maar eens even moet gaan pijpen. Bij het horen van deze opdracht stijgt mijn opwinding alleen maar meer en gewillig begin ik met het losknopen van zijn broek en haal zijn lul uit zijn boxer. Half stijf neem ik hem in mijn hand en ga gulzig met mijn mond er naar toe en zuig hem heerlijk naar binnen, alwaar ik hem al snel geheel stijf krijg. Ik kijk onderdanig naar John op terwijl ik hem pijp, maar hij gunt me geen blik waardig, geen kreun ontsluipt zijn mond en hij lijkt totaal gevoelloos mijn pijpbeurt te ondergaan. Ik raak wat in de war en mis een goedkeurende kreun of blik van John en begin hem nog gulziger te pijpen, laat afentoe wat speeksel langs zijn lange lul glijden en lik het dan gewillig weer op. Zijn lul verdwijnt diep in mijn mond en ik doe meer dan ooit mijn best om hem een heerlijk orgasme te bezorgen. Ik blijf mijn Meester aankijken terwijl ik hem zo verwen, maar elke emotie blijft bij hem uit. Ineens legt John een hand op mijn hoofd een duwt me wat naar achter. Zo is het wel even genoeg slaaf, je doet aardig je best, maar probeer je handen eens weg te laten de volgende keer. Als je die al gebruikt mag je mijn ballen aanraken, maar meer niet. Ietwat teleurgesteld vanwege het uitblijven van een bevestiging van mijn Meester dat ik het goed doe, laat ik zijn lul uit mijn mond glijden en lik een beetje voorvocht van zijn lul en slik het gulzig door. Lekker slaaf, zegt John? Zie het maar als een kleine beloning voor het pijpen...maar niet meer dan een kleine beloning. Stop mijn lul even terug in mijn broek en knoop hem dicht. Ik doe wat hij vraagt. Zo, geef me nu maar even een tongzoen, slaafje, daar heb ik wel even zin in. Opgewonden kom ik omhoog en zet mijn knieen aan weerszijden van hem op de bank en plaats mijn kontje lekker over zijn kruis, hopend hem alsnog een complimentje te kunnen ontlokken. Gulzig kus ik hem op zijn mond en dring met mijn tong naar binnen, alwaar mijn Meester me traag en loom beantwoord en weinig met zijn tong meespeelt. Ik doe steeds meer mijn best om hem in een van onze heerlijke tongzoenen mee te krijgen, en draai met mijn kontje plagerig over zijn lul heen. Meester John laat echter nog steeds geen reactie zien, en duwt op een gegeven moment mijn hoofd weer naar achter. Dank je slaaf, was niet slecht, en zijn blik dwaalt weer af naar de televisie, terwijl hij me zegt van hem af te gaan. Ik doe weer wat hij zegt en zit wat bedremmeld naast hem op de bank. Ik voel me door het zojuist gebeurde ontzettend opgewonden en voel de behoefte aan meer, maar het lijkt er op dat mijn Meester daar anders over denkt. Zo zitten we haast een half uur naast elkaar, vrijwel zwijgend op de bank, met John die geinteresseerd tv kijkt en ik die opgewonden verlangt naar iets voor mijn Meester te doen, al is het maar drinken halen. Dan staat John ineens op en loopt naar zijn kamer, zonder iets te zeggen. Hoopvol kijk ik hem na probeer scherp te luisteren naar wat hij doet en in de ijdele hoop dat hij me misschien zal roepen om naar zijn slaapkamer te komen. Opgewonden wacht ik af. Ineens komt hij terug met een zwartleren bandje in zijn hand. Hij loopt op me af en pakt mijn rechterhand, waar hij het bandje omschuift. Het zit vrij strak. Meester John zegt dat dat ter bevestiging is dat ik zijn slaaf ben, voor ons ter herinnering, hoewel dat niet nodig zal zijn, lacht John, maar ook voor anderen. Ik kijk hem wat geschrokken aan, maar hij zegt niets en loopt naar de gang. Ik hoor hem daar zijn autosleutels pakken en komt weer de kamer in en zegt me mee te komen. Ik gehoorzaam meteen en met mijn hart in mijn keel loop ik achter hem aan. Hij opent de voordeur en loopt naar buiten, met mij achter zich aan. Loop maar naar mijn auto, zegt John terwijl hij me de sleutels geeft, en ga maar vast zitten. Ik hoor John nog weer naar binnenlopen en heb geen idee wat hij doet. Als ik in de auto zit komt John na een aantal minuten ook, en neemt plaats aan de bestuurderskant, waar ik de sleutels al voor hem in het slot heb gestoken. Hij heeft een rugzak bij zich...dezelfde als de eerste keer dat we elkaar ontmoetten en hij me zo heerlijk ontmaagde, en ik heb een vermoeden en hoop waar we naar toe gaan. John zegt echter niets. En ik durf het niet te vragen. John rijdt weg en ik zie dat we richting snelweg gaan, waar John de afslag Amsterdam neemt. Zwijgend rijden we zo over de A2 richting Amsterdam en daar bijna aangekomen nemen we, zoals ik hoopte, de afslag richting Volendam en Zaandam...waar het Twiske ligt. Ik blijf in onzekerheid waar we naar toe gaan...misschien is het toevallig dat we zo rijden, er zijn nog zoveel plekken waar je langs deze weg naar toe kan gaan...maar mijn hoop wordt bewaarheid en we rijden de weg richting Twiske op. Het is inmiddels bijna 21.30u, de zon gaat langzaam onder en de temperatuur is nog heerlijk. Op de bekende parkeerplaats stappen we uit en het blijkt vrij druk te zijn...zowaar een twintigtal auto's staan daar al dan niet leeg, maar de meesten zijn leeg. Daarnaast staan er op de parkeerplaats nog wat mannen die lijken te zijn komen lopen, en die verlekkerd onze richting opkijken. John keurt ze geen blik waardig, maar als we richting strand en bossages lopen knijpt hij me duidelijk zichtbaar in mijn kontje en streelt me daar even. Ik groei onder zijn plotseling aanraking en zou hem ter plekke willen zoenen, maar hou me in. Het is nog heerlijk helder weer en het lijkt nog lang niet donker te gaan worden. We zien een aantal stelletjes, sommigen man en vrouw, maar met name mannen op het strand liggen, enkele wat teruggetrokken in het gras, tegen de bosrand aan. Een paar mannen zijn heerlijk met elkaar aan het zoenen en strelen over elkaars lichaam, wat me alleen maar meer opwindt. Weer trekken we de aandacht van verschillende mannen, zowel alleen als stellen, wat me ook erg opgewonden maakt. John groet een aantal van de mannen en ze groeten vriendelijk terug, en blijven ons wat nakijken.. ik heb haast het gevoel alsof ze mijn string onder mijn broek kunnen zien. Ineens loopt John wat richting het strand, waar het strand overgaat in wat bosjes en gras. Op het randje van het strand net in het gras gaat hij zitten, en hij gebaart me naast hem te komen zitten. Binnen nog geen honderd meter afstand van ons zijn verschillende mannen samen of alleen op het strand van het weer aan het genieten en ze kijken regelmatig onze kant op. John trekt zijn trui uit en legt die op de grond, en gaat er op zitten. Dan draagt hij me weer op hem te zoenen, iets waar ik al heel lang weer naar verlangde. Gulzig beweeg ik naar hem toe en weer kus ik hem op zijn mond en laat mijn tong bij hem naar binnendringen en draai geil rondjes in zijn mond en om zijn tong. Weer laat John het als gelaten over zich heen komen, beweegt wat loom mee, en maakt me gek van verlangen dat hij terugzoent. Dit keer laat hij het minder lang duren en duwt mijn hoofd weer van zich af. Ik zie dat hij wat om zich heen kijkt en goedkeurend keert hij zich weer naar mij terwijl ik wat bedremmeld voor hem zit. Nou slaaf, maak mijn broek maar weer eens los en pijp me maar weer eens. Ik kijk hem wat geschrokken aan en kijk wat angstig om me heen. De verschillende mannen om ons heen blijven afentoe hun blikken op ons werpen en ik vraag met mijn ogen of ik dat nu echt zo hier moet doen. John kijkt me doordringend aan, ten teken dat ik niet moet kijken, maar moet doen. Met de zenuwen in mijn keel maak ik aarzelend zijn broeksknopen weer los en haal onhandig zijn lul weer uit zijn broek. John leunt wat achterover en laat het over zich heen komen, zijn slaafje mag hem even verwennen. Ik neem plaats op mijn knieen en buig voorover richting zijn lul, uit mijn ooghoeken om mij heenkijkend en totaal niet bezig met wat ik eigenlijk zou moeten doen.. mijn Meester pijpen. Ik zie dat bijna alle mannen hun ogen nu op ons gericht hebben en nauwlettend en geinteresseerd volgen hoe ik mijn Meester pijp. Ineens neemt de geilheid het van me over en besef ik dat mijn Meester zijn slaaf wel zeer moet waarderen als hij zich zo open en bloot laat pijpen ten overstaan van al die mannen die het allemaal exact kunnen volgen. Een zoveelste geile tinteling kronkelt door mijn buik en ik begin weer gulzig de lul van mijn Meester af te zuigen, nu mijn handen op zijn benen leggend en slechts op en neer bewegend met mijn mond. Ik kijk weer geil naar mijn Meester omhoog, op zoek naar bevestiging van hem, maar ik zie hem slechts triomfantelijk in het rond kijkend, waarschijnlijk genietend van het schouwspel hij aan al die mannen hier kan tonen. Ik kijk ook weer naar wat er om me heen gebeurt en zie nu zelfs mannen die langs kwamen lopen stilstaan om te zien wat er gebeurt. Enkele mannen zijn met elkaar aan het zoenen en ik zie ze elkaar heerlijk strelen en betasten, een enkeling is al een stuk minder gekleed dan even tevoren. Het schouwspel van mijn Meester en mij heeft blijkbaar een aanstekelijke werking. Ik concentreer me weer geheel op het pijpen van mijn Meester en ik zuig zijn stam helemaal af en probeer hem steeds dieper te pijpen. Ineens voel ik zijn hand ip mijn achterhoofd, die eerst licht goedkeurend streelt, en dan wat druk zet om mijn mond nog dieper om zijn lul te laten verdwijnen. Aangemoedigd door deze allereerste maar zeer kleine bevestiging van zijn goedkeuring doe ik mijn uiterste best om zijn lul nog dieper in mijn mondje te laten glijden, maar zijn lul lijkt haast te groot om tot de stam aan toe in mijn mond te nemen. Met mijn handen glijd ik nu over zijn shirt over zijn borst en buik, in angst dat hij dat misschien niet goedkeurt, maar hij laat me mijn gang gaan. Heerlijk voel ik zijn borst- en buikspieren en geniet van het feit dat ik ze aan mag raken en dat mijn Meester mij hem laat pijpen. Mijn eigen opwinding blijft maar toenemen en ik kreun afentoe luidt terwijl ik zijn lul steeds weer in mijn mondje neem. nog steeds laat John geen geluiden van goedkeuring horen en is er niets aan zijn gezicht te zien. Ik besef ineens dat iedereen die daar aanwezig is ook mijn zwarte polsband kan zien en dus waarschijnlijk heel goed zal weten dat ik de slaaf ben van mijn Meester, iets wat me nog meer opwinding geeft. Ineens voel ik Johns hand zich verplaatsen van mijn achterhoofd naar mijn voorhoofd en voel ik het inmiddels bekende duwtje dat ik moet ophouden. Goed zo slaaf, dat was al weer wat beter dan bij mij thuis op de bank, ga zo door. maar trek nu eerst maar eens even je schoenen, sokken en broek uit. Weer wat geschrokken kijk ik om me heen en zie alleen maar meer mannen op het strand en daaromheen staan, zitten en liggen. Enkele zijn behoorlijk met elkaar bezig en ik zie een ander stel waarvan een man gepijpt wordt, langzaam bewegend naar een standje 69. Het is een superopwindend gezicht om die naakte en halfnaakte en geklede mensen bij elkaar te zien, die hier allemaal van genieten. Ik aarzel nog een beetje, maar doe wat mijn Meester mij vraagt en voel alle blikken op mijn kontje gericht als ik mijn broek uittrek. Naakt voel ik me nu hier tegenover mijn Meester met zijn stijve lul uit zijn broek en mijzelf in string op het strand. Maar de opwinding blijft maar stijgen. Goed zo slaafje, zegt John, kom eens hier en laat me je kontje eens even voelen. Gewillig keer ik mijn kontje naar hem toe en laat hem mijn billen betasten. Hij knijpt er afentoe behoorlijk hard in, wat alleen maar meer opwinding teweeg brengt. Hmm, heel goed slaafje, dan mag je nu weer doorgaan met pijpen. Ik draai me weer om en neem weer op mijn knieen plaats tussen zijn gespreide benen en zuig mijn mond weer vast om zijn lul. Met mijn in string gestoken kontje in de lucht stekend voel ik letterlijk alle blikken verplaatsen van mijn billen naar mijn mond, waar mijn Meesters lul nat van mijn en zijn vocht heerlijk in en uitglijdt. Al snel voel ik weer die heerlijke stevige hand op mijn achterhoofd, langzaam meegaan in mijn ritme en afentoe doorduwend om zijn lul dieper in mijn mondje te laten glijden. Ik heb inmiddels een geheel stijve lul die ook duidelijk zichtbaar moet zijn voor iedereen daar aanwezig, maar ik blijf me concentreren op de lul van mijn Meester. Gulzig zuig ik zijn lul naar binnen, het vrijkomende voorvucht van zijn lul verheerlijkt inslikkend, het smaakt beter dan ooit tevoren. Ineens hoor ik voetstappen onze richting opkomen en probeer te kijken wie of wat dat is. Wat nerveus ga ik door met het pijpen van mijn Meester, maar kan net niet zien wie er naast mijn Meester staat en hem vriendelijk begroet met een Hee John. John groet hem hartelijk terug en zegt hem even te wachten. Ik voel weer zijn hand naar mijn voorhoofd gaan die me vervolgens wegduwt. Doe mijn broek even goed, draagt hij me op en gewillig doe ik wat me wordt gevraagd. Als ik klaar ben staat hij op en zegt me zonder me aan te kijken dat ik daar op hem moet blijven wachten. John en de andere man lopen samen weg en ik zie ze even verderop bij een toiletgebouwtje staan praten, maar kan ze in de verste verten niet verstaan. Ik zie afwisselend John en de man naar me kijken en wijzen, en begin steeds nieuwsgieriger te worden naar waar ze het samen over hebben. En waarom die man ons zomaar kwam storen terwijl ik mijn Meester aan het pijpen was.
Ik zie dat de mannen die net in standje 69 met elkaar bezig waren weer van standje zijn veranderd en dat een van de twee op zijn buik ligt, met de ander tussen zijn billen zijn kontje likkend. Het blijft een opwindned gezicht, maar ik kan mijn aandacht niet van John en die onbekende man afhouden. Dan zie ik eindelijk John weer op mij afkomen, terwijl de man een andere kant oploopt, een bospaadje op, verder de bossages in. Verlangend volg ik mijn Meester op de voet tot hij bij me is en hij zijn trui en tas pakt en mij zegt op te staan. Ik doe wat hij me vraagt en sta op, terwijl ik nog slechts in string en blouse gehuld ben. John gebaart me mijn schoenen, broek en sokken te pakken en zegt me achter hem aan te lopen. Onwennig en wat ongemakkelijk doe ik wat hij me vraagt, pak bukkend mijn broek en schoenen en sokken en besef dat ik nu bijna open en bloot mijn kontje aan een ieder daar laat zien. De gedachte doet me schrikken maar windt me tegelijk enorm op. Ik loop met John mee die wat nar rechts gaat, een ander bospaadje in als die man net gelopen had. Ik vraag me af waar ze het over hebben gehad, en waarom we ineens weggaan, terwijl ik juist hoopte op meer. Ik loop naast mijn Meester op blote voeten over een grindpad, dat wat zeer doet aan mijn voeten. Ik voel hoe bloot mijn billen zijn, maar voel me toch geil en uitdagend en zie dat nog steeds de mannen op het strand ons nakijken. Het ene stel is aan het neuken en de man die niet gelikt werd, wordt nu behoorlijk stevig vanachter genomen door de andere man, geil gezicht. De weg maakt een buiging naar links, en John loopt behoorlijk door, tot hij ineens nog veder naar links afbuigt en naar een open plekje in de bosjes loopt. Ik volg hem en blijf stilstaan, terwijl hij een kleed uit zijn tas haalt en die op de grond uitspreidt. John gebaart me mijn kleren en schoenen neer te leggen naast het kleed en zegt dat ik naast hem mag komen zitten. Ik doe wat hij me opdraagt. Zo slaaf, zegt John, het bevalt me tot nu toe wel aardig hoe het gaat... het kan stukken beter, maar dat komt allemaal vast nog wel. Als beloning mag je me tongzoenen. Een gelukzalige tinteling komt over me heen en weer beweeg ik gewillig naar hem toe en zuig me vast aan zijn mond. Ik voel John wederom bijna niet mee werken en hij laat langzaam mijn tongzijn werk doen in zijn mond. De slaaf mag de Meester zoenen, en de slaaf moet er maar voor zorgen dat de Meester het lekker vindt. Ik blijf steeds meer mijn best doen en merk dat hij iets meer meewerkt. Ineens voel ik ook weer een hand van mijn Meester op mijn achterhoofd die vervolgens langzaam naar beneden glijdt en mijn billen heerlijk betast. En dan ineens weer die hand die mevan zich afduwt. Trek je blouse eens uit, slaaf, daar heb ik nu wel genoeg van. Meteen doe ik wat mijn Meester me vraagt en knoop mijn blouse gehaast los, en leg hem over mijn broek en schoenen heen. Op mijn string na naakt zit ik nu voor mijn Meester, die me goedkeurend bekijkt. Weer zegt hij me hem te zoenen, wat ik vol geilheid doe, blijven proberend hem in mijn gulzigheid mee te krijgen, terwijl het telkens blijft mislukken. Ik voel zijn linkerhand nu over mijn borst glijden en hij knijpt afentoe stevig in mijn tepel en draait eraan. Elke keer schiet er een schokje door mij heen en ik besef dat mijn Meester me precies heeft zoals hij wil. Weer duwt hij me van hem af, en hij beweegt zich naarzijn tas, waar hij een anaaldildo uithaalt. Zo, we gaan eens even kijken of dat kontje van jou al een beetje gewend is na de eerste keer. Hij zegt me te gaan staan, en mijn string uit te trekken, met mijn kontje naar hem toe. John gaat zelf ook staan en kijkt naar mijn billen terwijl ik mijn string voorovergebogen uittrek en bij de rest van mijn kleren leg. Blijf zo maar eens staan, slaafje, zegt John. Ik blijf voor overgebukt voor mijn Meester staan met mijn kontje naar hem toe gericht. Hij slaat twee keer vrij hard en met vlakke hand tegen mijn billen, die gloeien onder zijn aanraking. Het doet me veel meer dan ik ooit had gedacht, en ik voel de opwinding in mij toenemen. Hij knijpt even stevig in mijn billen en komt dan voor me staan, en duwt de anaaldildo in mijn mond. Maak hem maar eens goed nat, slaafje, hoe natter hoe makkelijker voor jou, dus doe je best. Gulzig lik ik de dildo af en probeer hem zo nat mogelijk te maken, alleen al omdat mijn Meester me het zegt. Al snel vindt John het genoeg en haalt hem weer uit mijn mondje en loopt weer naar mijn uitgestoken kontje toe. John slaat weer twee keer op beide billen en ik geniet van elke aanraking die hij me gunt.Met een vinger glijdt hij door mijn bilspleet heen en duwt even stevig tegen mijn kontgaatje aan. Dan plaatst hij zonder waarschuwing de anaaldildo tussen mijn billen en duwt hem in een keer bij me naar binnen, wat me wat doet schrikken, maar tegelijk een heerlijk gevuld gevoel geeft, waar ik al de hele dag naar smacht. De dildo sluit zich vanzelf in mijn kontje en het dunnere stukje voor het uiteinde zorgt ervoor dat hij netjes blijft zitten. Ik zie in mijn ooghoeken dat mijn Meester weer lekker gaat zitten en geniet van het uitzicht. Ik blijf voor hem staan, voorover gebogen met de dildo in mijn kontje en wacht op wat er gaat gebeuren. Ik zie dat John een sigaret opsteekt en rustig op z'n gemak zijn peuk rookt, ontspannen en genietend van het uitzicht van mijn gevulde kontje voor zich. Dan staat John ineens op en loopt van me weg, mij rustig achterlatend in mijn wat ongemakkelijke houding. Ik blijf verbaasd achter en vraag me af wat hij aan het doen was en vooral wanneer hij terugkomt. Ik verlang naar een zoen, of om hem weer te pijpen en eindelijk heerlijk te laten klaarkomen, of dat hij me gewoon goed neukt. Na wat wel 10 minuten leek hoor ik hem terugkomen, en al snel merk ik dat hij niet alleen is... John's hand glijdt langs mijn billen en ik voel zijn hand over mijn billen naar mijn bilspleet glijden, waar hij in een beweging de dildo uit mijn kontje laat glijden. Het opgevulde gevoel blijft echter in mijn kontje voelbaar, alsof de dildo er nog steeds zit, maar wel voel ik wat opluchting. John zegt me zo te blijven staan, wat ik doe. Ik kan nog steeds niet zien wie er bij hem is, of dat ik me heb vergist en dat hij gewoon alleen is gekomen. Dan zegt John me dat hij net op het strand Erik, een goede vriend van hem was tegengekomen, die hij nu uitgenodigd heeft om bij ons te komen kijken. Oke.. dus ik had toch gelijk dat hij niet alleen is, dacht ik bij mezelf, en een ongemakkelijk gevoel, maar een evenzogrote opwinding draait in mij rond. John vervolgt en zegt dat zijn vriend het erg leuk zou vinden als hij mij zo zou zien staan als hij aankwam, hij vond mijn kontje er namelijk erg lekker uitzien in die string en was erg benieuwd naar hoe die er uit zou zien met een dildo erin. Ik kan hem geen ongelijk geven dat jouw kontje er in string goed uitziet, en ik geloof dat hem het beeld van jouw kontgaatje gevuld met die dildo ook wel beviel. Ik voel me zelf zwellen van trots en geilheid door deze woorden van mijn Meester en sta in volle spanning af te wachten op wat er komen gaat. Daarnaast kwam de dildo ook wel goed van pas om je kontje een beetje op te rekken, want die voelt nog steeds erg maagdelijk aan en de lul van Erik moet natuurlijk wel een beetje de ruimte krijgen. De lul van Erik, denk ik bij mezelf... oke... ik ga geneukt worden door een totaal onbekende man... Weer schrik ik van de woorden van mijn Meester, maar ik vertrouw hem volledig en ik verlang meer dan ooit naar een heerlijke lul in mijn kontje, zelfs als die van een andere man is. Ik hoor dat John weer iets uit zijn tas haalt en hij komt weer voor me staan. Hier slaaf, maak dit pakje maar even open en hou het verder in je hand. Ik pak het pakje aan, wat een condoomverpakking blijkt te zijn en doe wat mi9jn Meester me vraagt. Ik gooi de verpakking op de grond en hou het condoom in mijn hand vast. Dan komt Erik voor me staan, en John draagt me op zijn broek los te maken en naar beneden te trekken. Ik zie een vrij grote man voor me staan, maar kan niet meer zien dan zijn middel. Ik knoop zijn broek los, doe de rits naar beneden en trek zijn broek langs zijn benen omlaag tot aan zijn schoenen. Vervolgens doe ik ook zijn boxershort omlaag en komt er een behoorlijk grote, nog slappe lul voor mijn neus te voorschijn. Oke slaaf, zegt John, zorg maar eens dat die mooie lul van Erik goed stijf wordt zodat hij jouw kontje goed kan opvullen. Gewillig doe ik meteen wat mijn Meester zegt en neem zijn halfslappe besneden en geschoren lul in mijn mondje en zuig er gulzig aan. Met mijn vrije hand pak ik hem bij zijn stam vast en maak lange bewegingen heen en weer. Ook Erik laat in niets merken of hij mijn gepijp wel waardeert en ik ga nog gulziger te werk. Steeds meer voel ik zijn lul stijf worden en ik merk dat hij een behoorlijk lengte en omvang heeft. Mijn Meesters lul is groter en breder, maar deze mag er absoluut wezen. Heerlijk zuig ik hem af, tot zijn pik fier en stijf voor me staat. Oke slaafje, stop nu het condoom met het uiteinde tussen je lippen en doe hem met je mond bij Erik om. Weer doe ik gelijk wat mijn Meester me vraagt en ik rol met mijn mond het condoom steeds verder over de lul van Erik uit. Met wat laatste hulp van mijn handen zit het condoom uiteindelijk goed strak om Eriks lul en zeg John me op te houden met pijpen. Ik hoor dat John weer iets uit zijn tas pakt en vervolgens geeft hij me een tube glijmiddel. Zorg ervoor dat je het goed doet slaaf, des te beter is dat voor jou...Erik zal hem hoe dan ook helemaal naar binnen duwen. Ik spuit wat glijmiddel op de lul van Erik en smeer het helemaal uit over zijn stijve pik, die maar niet slapper lijkt te worden. Ik geef mijn Meester de tube terug en Erik loopt om me heen naar mijn nog steeds achteruitgestoken kontje. Ik voel hoe Erik nu met zijn met glijmiddel glad gemaakte vingers rond mijn kontje glijdt en het rond om mijn kontgaatje goed glad en nat maakt. Een paar keer glijdt hij met zijn wijsvinger bij me naar binnen. Dan voel ik in een keer de keiharde lul van Erik in een keer bij me naar binnen glijden, tot hij niet meer verder kan. In mijn mond voelde zijn lul al behoorlijk, maar zo diep in mijn kontje gestoken helemaal. Ik laat een luide kreun horen en meteen begin ik hevig te hijgen van opwinding, eindelijk wordt mijn verlangen verzadigd en voel ik een heerlijke lul diep in mijn kontje. Erik laat hem lekker diep in me zitten en beweegt niet. Hij knijpt met beide handen stevig in mijn kontje en laat geen plekje onbetast, mijn hele kontje wordt heerlijk door hem bevoeld. In mijn ooghoeken zie ik Meester John op een klein afstandje kijken naar hoe zijn slaaf door een van zijn vrienden diep wordt genomen. Erik beweegt nu een beetje naar achteren en stoot in een keer weer stevig in me, om zijn lul daar weer een tijdje zo te houden. Ik voel haast de gezwollen aderen door het condoom heen, en mijn opwinding en geilheid stijgt. Ik blijf hevig hijgen en geniet van het gevoel dat zijn lul in mijn kontje me geeft. Dan glijdt hij in een keer uit me en stopt vervolgens zijn dikke eikel in mijn kontgaatje en en dan weer eruit, wat hij tergend langzaam herhaalt. Ik probeer mijn kontje telkens naar achteren te bewegen om hem helemaal te ontvangen, maar hij houdt mijn billen stevig vast en duwt me telkens terug. Hij bepaalt het ritme, en ik mag pas wat doen als mijn Meester het zegt. Dan komt John dichter naast ons staan en voel zijn hand over mijn billen glijden, terwijl Erik nu met een regelmatig ritme in en uit me glijdt. Mijn Meester knijpt heerlijk in mijn strakke billen en masseert op het ritme van Eriks lul in mijn kontje. Erik voert het ritme wat op en ik voel telkens zijn sneller in en uit mijn kontje schuiven, wat een heerlijk gevoel geeft. Ineens haalt Erik zijn lul uit mijn kontje en hoor ik mijn Meester en Erik samen een peuk opsteken, die ze in alle rust oproken. Ik blijf voorovergebogen staan, hevig verlangend naar zijn lul weer terug in mijn kontje, maar ze nemen hun tijd en strelen afentoe mijn billen. John glijdt soms plagerig met zijn vinger wat in mijn kontje, maar duwt net niet door, waardoor ik steeds meer blijf verlangen naar een lul in mijn mond. De Meester bepaalt wat er gebeurt, niet de slaaf, dat wordt me telkens weer duidelijk. Als ze uitgerookt zijn komt Erik weer voor me staan en zegt John me dat ik er nog maar voor moet zorgen dat zijn lul weer wat op sterkte komt. Ik verlang meer dan ooit naar een lul in mijn kontje en gulzig begin ik aan mijn opdracht en probeer hem zo snel mogelijk weer stijf te krijgen, wat aardig lukt. Erik loopt weer om me heen en weer duwt hij zijn lul in een keer bij me naar binnen en laat hem daar rustig even ziten. Ik begin zachtjes met mijn kontje te knijpen ten teken dat ik meer dan ooit wil dat hij me neemt en diep in en uit me glijdt, maar hij laat zijn lul rustig zitten waar hij zit, ondertussen weer spelend met mijn kontje. Langzaam begint hij na een tijdje weer in en uit me te glijden en kreunend en stevig hijgend ontvang ik hem. Erik pakt me stevig bij mijn heupen en begint steeds sneller in en uit me te glijden, telkens het laatste stuk diep en hard stotend. Al die tijd heb ik van beide mannen nog geen kreun of hijg gehoord en laten ze me op geen enkele manier merken of ze er ook van genieten. De flink stijve lul van Erik geeft me wel een idee, maar ik mis het geile gekreun van een man achter me terwijl hij me neemt. Dan hoor ik ineens Meester John weer naar me toe komen en hij gaat voor me staan, waar net Erik stond. Maak mijn broek maar weer eens los, slaaf. En ik doe weer wat mijn Meester me opdracht, met de geile gedachte in mijn achterhoofd dat ik zo een heerlijke lul voor me heb, en een andere in mijn kontje. Snel maak ik zijn knopen weer los en trek zijn broek en onderbroek in een keer wild naar beneden. Ik moet me bedwingen om Johns lul niet meteen heerlijk in mijn mond te zuigen en wacht tot hij me dat opdraagt. Gelukkig doet hij dat snel en ik zuig hem meteen diep bij me naar binnen. Zijn slappe, geschoren en heerlijk onbesneden lul laat zich zalig likken in mijn mond en langzaam voel ik hem stijf worden, en kan ik weer met lange halen over zijn lul heen glijden. Nog steeds toont mijn Meester geen enkele emotie of teken van genot en hij laat zich rustig door zijn slaafje afzuigen, zoals een slaafje dat voor zijn Meester hoort te doen. Dan voel ik ineens Eriks lul uit mijn kontje glijden en gelijk komt weer het verlangen in me op om een lul in me te voelen. John blijft rustig voor me staan, terwijl Erik mijn billen weer lekker betast en er stevig in knijpt, langzaam afentoe met 2 vingers in mijn kontje glijdend. Een heerlijk gevoel, maar een lul voelt nog veel beter. Dan haalt mijn Meester zijn inmiddels geheel stijve lul uit mijn mond en loopt naar mijn uitgestoken kontje. Erik wisselt met mijn Meester van plaats en komt nu voor me staan. Ik hoor John van achter me zeggen dat ik dat condoom van Erik maar eens even netjes eraf moet halen en maar eens moet proberen om hem klaar te laten komen. Ik pak Eriks lul met beide handen vast, en voorzichtig rol ik het condoom weer van zijn stijve lul af en gooi het op de grond. Erik duwt meteen zijn lul in mijn mond en ik begin hem weer heerlijk met natte halen af te zuigen. Dan komt mijn Meester naast Erik staan en laat mijn kontje even voor wat het is, terwijl ik juist nu boven alles Zijn lul in me wil voelen. John gaat vlak naast Erik staan en Erik maakt wat plaats voor hem, waarna hij zijn lul naast die van Erik in mijn mondje duwt. Gulzig en volkomen geil zuig ik nu beide lullen af, zo goed als mogelijk tegelijk wat bijna niet past. Ik probeer ze beiden evenveel te likken en pijpen, wat redelijk lastig is. Nog steeds krijg ik van geen van beide mannen een teken van opwinding of goedkeuring, terwijl ik daar zo naar verlang. Na even haalt John zijn lul weer uit mijn mond en kijkt toe hoe ik Eriks lul weer gulzig begin af te zuigen, daar nu al mijn aandacht op richtend, om maar niet teveel het gemis van een lul in mijn kontje te voelen. Ik zie Johns hand strelend over Eriks kontje gaan en zelfs een vinger in zijn kontje glijden. Het is een heerlijk gezicht om mijn Meester zo met een man bezig te zien terwijl ik diezelfde man aan het pijpen ben. Dan gaat John weer achter me staan en voel ik weer zijn vingers tussen mijn billen glijden en afentoe plagerig mijn kontje in gaan. Met zijn andere hand knijpt hij in mijn kontje en slaat er afentoe met zijn vlakke hand op. Dan voel ik eindelijk waar ik al die tijd naar verlangde. John heeft zijn lul in zijn hand genomen en glijdt tergend plagend tussen mijn bilspleet door, afentoe plagerig duwend tegen mijn kontgaatje, waarna hij diezelfde beweging weer voortzet. Johns bewegingen maken me botergeil en ik wil niks liever dan zijn heerlijke lul diep in mijn kontje voelen. Ondertussen probeer ik mijn aandacht bij de lul van Erik te houden en de opdracht die John me gaf te volbrengen, namelijk hem heerlijk klaar te pijpen. Erik geeft echter nog steeds geen kick en laat niet merken of zijn orgasme al in de buurt is. Met mijn rechterhand glijd ik nu langs zijn heupen naar boven, over zijn zij naar zijn borst, waar ik zachtjes zijn tepel streel.
Met mijn andere hand speel ik heerlijk met zijn ballen en laat ze zachtjes door mijn hand rollen. Dan lik van zijn lul naar beneden richting zijn ballen en neem ze een voor een zuigend in mijn mond, en laat ze daar rondgaan. Eindelijk hoor ik een kreun van boven me komen, en heeft mijn gepijp eindelijk een hoorbaar resultaat. Ik neem zijn lul gelijk weer diep in mijn mond en laat hem daar heerlijk diep zitten, terwijl ik met mijn tong rond zijn stam ga en mijn hand met zijn ballen speelt. John is nog steeds bezig met zijn lul tussen mijn billen en blijft plagend afentoe mijn kontje een heel klein stukje inglijden om er meteen weer uit te gaan. Ik word haast gek van wat John met me doet en pijp Eriks lul met nog meer overgave. Erik laat zich nu steeds meer gaan en ik hoor een hevig gekreun en gehijg boven me, wat me aanmoedigt om zo door te gaan. Met zijn lul diep in mijn mond sluit ik mijn lippen strak om zijn stam heen en maak strakke snelle bewegingen heen en weer. Eriks gekreun wopdt steeds luider en heviger en ineens pakt hij met beide handen mijn hoofd vast en duwt me diep om zijn lul heen, waarna hij hevig kreunend zijn zaad diep in mijn mond spuit. John knijpt goedkeurend heerlijk in mijn kontje en trots slik ik het vele zaad van Erik door en lik langzaam langs de stam van zijn lul voor een zalige nabehandeling. Alsof ze het zo afgesproken hebben haalt Erik zijn lul uit mijn mond en stopt John met de heerlijke bewegingin van zijn lul bij mijn kontje. John loopt naar Erik toe en legt zijn hand even goedkeurend op mijn achterhoofd. Weer zwel ik van trots en word ik nog meer opgewonden van deze blijk van goedkeuring van mijn Meester. Zo slaafje, zegt John, doe je Eriks broek weer even goed? En moet je Erik niet eens met een lekkere tongzoen bedanken dat je hem mocht pijpen en dat hij je zijn zaad wilde geven? Ik kom overeind en zie eindelijk wie Erik nu echt is, een aantrekkelijke man van ongeveer 48, die me strak aankijkt. Ik beweeg met mijn mond naar hem toe en bedank hem met een heerlijke tongzoen, die hij rustig accepteert. Zijn hand glijdt even over mijn kontje en knijpt er zachtjes in. Na een heerlijke kus maakt Erik zich weer van mij los en neemt hij afscheid van Meester John met eveneens een tongzoen. Ze zeggen nog wat tegen elkaar wat ik niet kan verstaan, en Erik vertrekt nadat hij mee zachte kneep in mijn billen geeft. Naakt sta ik voor mijn Meester, die met een stijve lul voor me staat met zijn broek op zijn hielen. Ik word alleen maar geiler bij deze aanblik en vraag me af of wij nu ook zullen gaan of dat het nog niet is afgelopen. Mijn verlangen naar zijn heerlijke lul in me is alleen maar groter geworden en ik wil hem nu meer dan ooit. Ik kijk met geildoordrongen ogen aan en kijk snel weer weg. Zo slaafje...nu moet je maar eens de rest van mijn kleren uittrekken. Begin maar bij mijn schoenen. Ik ga op mijn knieen voor hem zitten en maak een voor een zijn schoenen los, waar john vervolgens uitstapt, evenals zijn sokken. Dan trek ik zijn broek verder om laag waar Meester ook uitstapt. Ik kom weer om hoog en trek tot slot zij shirt uit en leg alles over mijn kleren heen. Naakt staan we nu beiden tegenover elkaar, met Meesters lul nog steeds fier rechtovereind, en ook mijn lul is al die tijd geheel stijf gebleven, met een boel voorvocht op mijn eikel van opwinding. Geef me maar eens een tongzoen slaaf. Gulzig zuig ik zijn tong bij me naar binnen en merk op dat hij nog steeds niet volledig meegeeft. Wel glijden zijn handen nu meer over mijn lichaam en ik voel zijn lul tegen de mijne, wat een heerlijk gevoel geeft. Ik streel zijn heerlijke billen een voor een en glijd met mijn handen verder over zijn lichaam en streel zijn tepels. Na even heerlijk zo gezoend te hebben maakt Meester zich weer los van onze kus en gaat op zijn rug op het kleed liggen. Kom hier op je knieen naast me zitten, slaaf, wijst John op de plek naast hem, en pijp me met je kont je naar me toe. Ik gehoorzaam gewillig en ga op mijn knieen naast hem zitten met mij hoofd bij zijn heerlijke lul en mijn kontje bij zijn linkerarm. Meteen glijd mijn mond weer om zijn lul heen en zuig ik hem geil naar binnen. Meester glijdt met twee vingers bij mijn kontje naar binnen en draait tergend langzaam rondjes in mijn kontje, afentoe met een derde vinger erbij, om mijn kontje nog wat meer op te rekken. Terwijl ik hem pijp hoop ik vurig dat hij me straks heerlijk zal neuken en dat ik zijn lul diep in me mag voelen. Zijn lul is weer geheel stijf in mijn mondje en ik wijk afentoe uit naar zijn ballen die ik een voor een in mijn mond neem. Dan haalt John zijn vingers uit mijn kontje die heerlijk is opgerekt en weer flink glad gemaakt met het glijmiddel dat ik op Eriks lul had gesmeerd. Oke slaafje.. het wordt maar eens tijd dat ik je ga neuken. Eens kijken of je me klaar kunt laten komen. Een gelukzalig gevoel maakt zich in mij Meester en ik zuig zijn lul heerlijk diep in mijn mond als dank voor deze verlossende woorden. Meester haalt zijn lul uit mijn mond, en richt zich op. Ga maar eens even netjes voor me zitten, met je kontje in de lucht. Ik doe onmiddelijk wat John me vraagt, en plaats mijn kontje vlak voor zijn lul, en voel zijn benen tegen de mijne. John neemt achter me plaats op zijn knieen en zet in een keer zijn lul strak tegen mijn kontje aan. Ik tril van verlangen om zijn lul eindelijk heerlijk in me te voelen en wacht af op wat er gebeuren gaat. John pakt me stevig bij mijn heupen beet en duwt in een keer zijn lul diep bij me naar binnen en blijft druk zitten. Weer kreun ik het uit en hijg ik hevig onder zijn aanrakingen en zijn lul die in mijn kontje zit. Langzaam begint hij me eindelijk te nemen en voel ik die heerlijke dikke lange lul langzaam in me heen en weer glijden. Meester knijpt me afentoe stevig in mijn billen en voert langzaam het tempo op. Ik begin mee te bewegen op zijn ritme en knijp afentoe flink met mijn kringspier als zijn lul helemaal in me zit en als hij bijna uit me glijdt. Eindelijk hoor ik gekreun van achter me komen en begin mijn Meester me steeds sneller en harder te neuken. Hij blijft het tempo opvoeren, tot hij in een keer diep in me stoot en al zijn zaad diep in mijn kontje spuit. Een flinke kreun ontlokt zich uit mijn Meesters mond en hij houdt me stevig rond mijn heupen vast. Hij houdt zijn lul een tijdje diep in me en begint dan langzaam weer zijn beweging te herhalen. Heel goed slaafje, je Meester is tevreden. Het horen van deze woorden maakte me ontzettend trots en ik vang heerlijk zijn bewegingen in mijn kontje op. John blijft langzaam in me heen en weer glijden en ineens voel ik zijn hand langs mijn zij tussen mijn benen gelijden en pakt hij mijn lul stevig in zijn rechterhand vast en beweegt hem mee op het ritme. Het slaafje mag klaarkomen, zegt hij en ik begin me heerlijk open te stellen voor zijn lul in mijn kont en zijn hand rond mijn lul. Het duurt niet lang voor ik een gigantisch hoogtepunt bereik en ik het uitschreeuw van genot. Op het moment dat ik klaarkom stoot John extra hard in me wat mijn orgasme nog heviger maakt. Langzaam bouwt hij ons ritme af terwijl hij nog steeds mijn lul traag aftrekt. Dan laat hij zich uitme glijden en voel ik wat van zijn sperma mee naar buiten komen, dat heerlijk warm langs mijn billen naar beneden druppelt. Meester komt voor me zitten en gebaart me zijn lul goed af te zuigen, wat ik gewillig doe. Alle laatste restjes zaad slik ik gulzig door en zorg dat zijn lul weer schoon uit mijn mondje komt. Dan helpt John me overeind en omhelst me stevig en kust me op mijn voorhoofd. Meester is trots op zijn slaaf, fluistert hij me toe en ik groei van trots...

$$$$

Ik ben john en ben naar de zee geweest naar koksijde zeer mooi en warm weer gehad. Ik lag zoals gewoonlijk op het strand met een string aan, daar ik graag volledig bruin ben. Nu ik was er op een dag bijna heel alleen, en ik dacht ik leg me in de duinen en kan er mischien naakt liggen En ja hoor ik lag er nog niet lang of ik voelde het al kriebelen dus deed ik mijn string uit en lag toen volledig naakt in de duinen Ik viel er in slaap en werd wakker door een geluid dat ik kende maar besloot toch op verkenning te gaan Ik sloop op handen en knieen richting het geluid en ja hoor een koppel van rond de veertig jaar lag er te vrijen Ik lag er naar te kijken en kreeg hierdoor natuurlijk een stijve knots. De man had een behoorlijke lul tussen de benen hangen en de vrouw prachtige borsten. De vrouw zag me het eerst en ik draaide me om maar toen ik terug keek zwaaide de vrouw naar me dus ik was betrapt Ik ben natuurlijk niet blijven liggen en ben naar die man en vrouw geweest Met mijn handen voor mijn lul, en ik heb mijn excuses aangeboden omdat ik aan het gluren was. De vrouw zij dat het geen probleem was en zij toen jij hebt ons gezien nu wij u ook h�. Ik zij oke geen probleem en de handen opzij, de vrouw keek me aan en vroeg of ze hem even mocht voelen ik zij doe maar als je man het goed vind natuurlijk maar die zij doe maar hoor alles is om te delen. De vrouw nam mijn lul in haar hand en begon mijn voorhuid naar achteren te trekken mijn lul stond nu zeer stijf en de vrouw nam hem in haar mond ik keek naar die man die dichterbij kwam en ook zijn lul was keihard. Ik dacht wat nu die vrouw die me lekker pijpt en een leuke man die zit te kijken. De vrouw vroeg aan haar man kom maar en hij zat vlug bij zijn vrouw en die vroeg aan mij of ik het erg vond dat haar man zat te kijken hoe ze me aan het pijpen was ik zij neen hoor ga je gang lekker zeg. Ik deed mijn ogen dicht en was aan het genieten toen ik plots schrok ik deed mijn ogen open en zag nu die mijn die mij aan het pijpen was lekker ja dat wel maar het gedacht dat een man aan het pijpen was!!! De vrouw zij dat doet hij graag ik liet hem maar begaan en voelde mijn zaad koken ik mjn ballen de vrouw die mijn ballen aan het kneden was voelde het ook en zij lekker he en tegen haar man zij ze slikken karel het komt er aan nu wist ik ook zijn naam hi hi Ik voelde het komen en de vrouw nam nu mijn ballen in haar hand en kneep er in terwijl ze mij aan het trekken was zat mijn eikel in de mond van karel en ja hoor ik spoot me overgave de mond van karel vol en de vrouw gaf karel een tongzoen en kwam dan naar mij toe ik smaakte mijn eigen sap en het was lekker hoor. Ik heb dan de vrouw gelik terwijl karel zat te kijken die was nog niet gekomen en zat nog altijd met een stijve knots. Ik likte de vrouw en ze genoot er van karel kwam nu ook likken aan de klitoris van de vrouw en ze kreunde luid. Ik dacht dat ze klaar kwam !!!
Karel zijn lul lag nu naast mij ik keek er naar en de vrouw zag het en die riep neem heb maar vast hoor en maak hem nat dan kan hij me lekker neuken. Ik nam de lul van karel vast die was keihard zeg en lekker groot 18cm Ik voelde zijn aderen kloppen en ik kon het niet laten zijn voorhuid naar achteren te trekken tot zijn mooie eikel er uit kwam. Ik likte met mijn tong over zijn lul en zijn vrouw kwam dichter bij en zij neem hem maar ik je mond hoor anders word hij niet goed nat. Ik nam hem in mijn mond en voelde met mijn andere hand aan zijn ballen die zaten lekker vol met zaad !!! mmmmmmm De vrouw nam zijn stam in haar hand en trok er aan terwijl ik nu aan het pijpen was ze riep naar karel en hoe voelt dat nu en die riep zeer goed schat lekker doe verder. Karel begon te schokken en de vrouw zij tegen me lekker zuigen schat het komt er aan hoor slikken lekker hoor en toen voelde ik de lul van karel dikker worden en toen voelde ik een straal in mijn keel spuiten ik kneep even mijn ogen dicht en toen voelde ik er nog een ik slikte lekker door En het was zeker niet vies ik bleef maar zuigen lekker echt waar Toen was hij leeg en ik zat terug met een stijve knots en toen heb ik die vrouw geneukt en karel zat aan mijn ballen te kneden terwijl ik lag te neuken en ik voelde mijn zaad koken toen ik klaarkwam kneep karel mijn ballen af en het duurde een tijdje voor mijn zaad naar buiten kwam. Toen ik leeg was trok karel mijn lul uit zijn vrouw en begon hem schoon te likken. Zijn vrouw pijpte karel en toen die zijn vrouw begon te neuken heb ik zijn ballen gelikt lekker. Toen die er af en toe uitschoot nam ik hem in mijn mond en zoog er lekker aan nadien stak hij hem terug bij de vrouw binnen en toen hij begon te schreeuwen dat hij klaar kwam schoof de vrouw op zodat zijn lul begon te spuiten buiten haar vagina ik nam hem onmiddellijk in mijn mond en voelde hoe hij nog drie stralen in mijn mond spoot wij hebben er van genoten echt waar. Maar toen ik wilde terug gaan naar mijn plaats stonden daar drie man te kijken en die zijden als je ons pijpt komt er geen ruzie ander wel karel kwam toen ook nader en zij warom niet ik knielde als eerst en trok die schort van zijn benen en er zat een mooie snikkel in zeg ik nam heb in mijn mond en begon te pijpen karel was er ook eentje aan het pijpen en zijn vrouw ook toen riep die kerel die ik aan het pijpen was ik kom en spoot zijn zaad ik mijn mond de man die karel aan het pijpen was zij ik kom ook en de andere riep hier moet je spuiten en toen kwam hij met zijn lul in mijn mond en spoot ook een groten hoeveelheid sperma in mijn mond ik slikte het door en toen ook die derde riep dat hij kwam liep hij ook naar mij en spoot hij mij helemaal onder het zaad. Nu zat ik en karel met een stijve over en zijn vrouw zij kom maar hier dus karel en ik elk aan een kant ze nam hem om beurten in haar mond lekker en stak soms onze eikel tegen elkaar ze nam ze ook te samen in haar mond Ik voelde het koken en karel ook we kwamen lekker samen klaar en zijn vrouw drukte onze eikels tegen elkaar en we spoten ons leeg terwijl zijn vrouw haar tong onder onze eikels aan het likken was. We sopten over elkaar heen lekker echte waar ik wil dit zeker nog beleven hoor zeker met een man...

$$$$

EERSTE DATE

Ik kende hem van een advertentie.
Man van in de zestig, hield van vrijen enz.
We hadden een paar keer over en weer gemaild en ik had zijn telefoonnummer gekregen.
Hij was een man van Marokkaanse afkomst, sprak redelijk Nederlands en had een prettige sympathieke stem door de telefoon.
Hij was top, hield dus van lang vrijen en veel zoenen, gepijpt worden, likken en neuken.
Hij kon niet ontvangen, had wel een auto en kon dus ergens heen rijden, waar we samen in de auto zouden kunnen vrijen.
Het weer was nat en koud, dus buitenseks zat er nog niet in.
Ik kon ook niet ontvangen, had ik verteld.
Binnenkort wel, dat had ik hem niet verteld, mijn relatie was net uit, woonde weer op mijzelf en wilde meer ontdekken van wat mijn verlangens en fantasieën zijn.
Als hetero door het leven gaand, had ik wel eens een homo-bioscoop bezocht en rondgevlinderd in een darkroom.
Weleens gepijpt, getongd, en dat soort dingen.
Ik vond het allemaal heel spannend, maar nooit echt bevredigend en onpersoonlijk en eigenlijk smerig in die zin van onhygiënisch.
Verder was ik nog nooit geneukt en dat was een groot verlangen.
Maar niet daar, maar in alle rust en in een bed en met iemand die ik vertrouwde.
Bij Milak, zo heette de man, stond schoon en hygiënisch voorop.
Hij hield van jonger, we scheelden ruim 25 jaar.
Verder ben ik 1.75, 80 kilo, blond en zeer gewillig.

Om allerlei reden was het nooit tot een afspraak gekomen.
Ik wilde niet dat hij dacht dat ik met hem speelde, aan het lijntje hield, om steeds op het laatste moment af te blazen.

Maar nu was het er toch van gekomen.
We hadden afgesproken bij de Ikea te Halfweg in de restauratie.
Bij binnenkomst zag ik dat het behoorlijk druk was.
Kinderen die heen en weer renden en ouders die vermaanden.
Ik zag hem meteen zitten.
Een vriendelijk gezicht, ongeveer even groot als ik, grijzend en een krachtig postuur.
Hij was met pensioen en had in de bouw gewerkt.

We keken elkaar aan en wisten van elkaar dat we het moesten zijn.
Ik schoof aan, gaf hem een hand en we praatten wat.
Er was meteen een klik.
Hij had een stevige handdruk.
Door de telefoon hadden we al vaker over van alles en nog wat gepraat, het was net of we elkaar al een beetje kenden.
We hadden afgesproken om eerst elkaar te ontmoeten en zouden zien of daar iets uit zou komen.
Of niet.
Rustig aan, niets f***eren, afwachten en dan verder zien.

We praatten over koetjes en kalfjes.
Ik vond hem meteen aantrekkelijk, hij had een stoere kop, volle bos met haar, en zoals gezegd een krachtig postuur.
Met zijn zachte en warme stem palmde hij mij meteen in.
Af en toe een grapje en een volle lach.
Ik verdronk in zijn priemende donkere ogen.
Regelmatig raakt hij mijn hand of arm aan onder het praten.
Onder tafel had hij al een paar keer met zijn been tegen de mijne aangeduwd.
Ik vermeed dat niet, genoot van het spel en gaf een beetje tegendruk.
Iets verlegen en blozend lachte ik hem toe.
Hij riep onderdanige gevoelens vol overgave bij mij op.
Deze man wilde ik verwennen, door hem wilde ik verwend worden.

Zoals gezegd was hij met de auto.
Daar moesten we het eerst maar mee doen.
Wat er mogelijk verder uit voort zou komen, was een latere zorg.

Op zijn vraag of we ergens heen zouden rijden, veerde ik op.
Ik was onzeker geweest of hij wel met mij wilde.
Hij zei, dat ik een lekker ding was.
Dat hij viel op blond en niet te jong, maar wel met een leeftijdsverschil.
Hij legde weer zijn grote hand op mijn blote arm.
Zijn vingers speelden met mijn huid.
Ik tintelde overal en stamelde dat ik graag met hem mee zou gaan.

We liepen de Ikea uit en naar zijn auto.
Een ruime wagen die iets achteraf geparkeerd stond.
Eenmaal binnen, keek ik hem bijna smachtend aan en vroeg om een kus.
Hij lachte voluit en onze lippen raakten elkaar.
Eerst rustig, aftastend, toen wat meer open en op het moment dat zijn tong mijn mond inging was ik helemaal verloren.
Wat kuste hij heerlijk.
We keken een beetje schichtig om ons heen.
Hij was immers getrouwd en woonde in de buurt.
Liever had hij niet dat we herkend zouden worden door bekenden.
Niemand te bekennen en ik bedelde om meer.
Het hek was van de dam en we vrijden zo een paar minuten.
Heerlijke man, ik genoot van hem.
Mijn hand was op zijn kruis terecht gekomen en hij was duidelijk opgewonden.
Ik kneep zachtjes en wreef over zijn bult.
Een flinke bobbel zo te voelen.
Hij had al eerder door de telefoon verteld dat hij een flinke penis had, niet mega, maar toch nog 18 centimeter.
Voor een onervaren iemand als ik was dat dan ook meer dan genoeg.

Hij startte de auto en mijn hand bleef daar liggen.
Hij giechelde dat ik rustig aan moest doen, anders zou het in zijn broek doen.
Ik mompelde dat het heel zonde zou zijn, want ik had er een andere bedoeling mee.
We reden een kwartiertje rond en op een rustig plekje bij de duinen, uit het zicht door bosjes en bomen, parkeerde hij de auto.

De gordels vlogen af en onze lippen vonden elkaar weer.
Hij tongde mij diep en hartstochtelijk.
Likte langs mijn kaken naar mijn nek en ik had overal kippenvel.
Ik zuchtte en kreunde.
Wat heerlijk, ik zoende terug vol overgave en verlangen naar meer.
Ondertussen had ik zijn overhemd open geknoopt en kroelde met mijn vingers door zijn borsthaar.
Raakte zijn tepels aan en ging over zijn strakke en harde buik omlaag.
Jarenlange lichamelijke arbeid had hem in goede conditie gebracht.

Hij deed mijn shirt uit en kuste mijn tepels, zijn rondjesdraaiende tong maakte mij gek.
Ik wist niet dat ik zo gevoelig daar was.
Hij was zeer ervaren, wist wat hij deed en maakte mij helemaal dol.
ik stamelde dat het heerlijk was.
Hij glimlachte en zei dat als we tijd hadden er ooit nog veel meer lekkers zou volgen.
Ik hoopte op meer en vaker, maar eerst nu.

Ik deed zijn broek los en gulp open.
Daar was hij, hij floepte tevoorschijn.
Wat een mooie pik.
Inderdaad een flinke jongen, maar gelukkig geen monster.
Besneden, donker, een grote eikel en gladgeschoren schaamstreek en balzak.
Flinke ballen ook nog, vol ook.
Hij had gespaard zei hij, een hele week niet met zich gespeeld en allang geen seks meer gehad.
Hij was er hard aan toe.
Hard was hij zeker.
Mijn vingers speelden met zijn eikel en zijn schacht en kriebelden onder zijn ballen.

Ik keek hem diep in zijn ogen, en vroeg of ik mocht.
Zonder woorden zeiden die ja, en langzaam ging mijn hoofd naar beneden.
Eerst zachte likjes, toen overal kusjes en toe nam ik hem in mijn mond.
Heerlijk smaakte hij, wat een sensatie.
Alles wat ik daarvoor had meegemaakt, verbleekte bij deze ervaring.
Hij kreunde dat het heerlijk was.
Ik nam hem steeds dieper in mijn mond en mijn tong speelde met zijn eikel.
Ik genoot als nooit te voren.
Stopte af en toe, beet zachtjes in zijn strakke buik, likte in zijn navel en tussendoor kusten we hartstochtelijk.
Mij hoofd ging weer naar beneden en nam hem weer in mijn mond.
Geleidelijk aan steeds dieper drong hij mijn keel binnen.
Dat was nog een hele klus en mijn hoofd ging op en neer.
Ik merkte aan zijn versnelde ademhaling, dat zijn opwinding steeds groter werd.
Omhoogkijkend zag ik dat hij met gesloten ogen genoot.
Het zou niet lang meer duren voor hij zou komen.
Plots verkrampte hij en kondigde aan dat het zo ver was.
Ik zou hem extra verwennen en hij mocht in mijn mond komen.
Ik was zo opgewonden, misschien slikte ik wel alles door.
Als verrast spoot hij mijn mond vol.
Dat was niet weinig en ik moest meerdere malen gulzig slikken.
Het smaakte heerlijk, hij smaakte heerlijk.
Wat een sensatie.
Met een zucht viel hij achterover.
Ik zoog en likte nog na, tot hij verslapte en aangaf dat het voor even genoeg was.
We kusten elkaar en zijn tong in mijn mond maakte mij weer gek.

We kleedden ons aan en gingen weer naar de Ikea waar ik overstapte op de trein.
Met een stevige afscheidskus en belofte voor de toekomst gingen we uit elkaar.

Tot een volgende keer en dan meer.

$$$$

Na de eerste keer hadden we telefonisch contact gehad.
Milak zag wel wat in een vervolg date en ik wilde maar al te graag.
Ik was onzeker of ik voldeed voor zo’n ervaren en heerlijke man.
Hij zei dat er nog veel te leren was en hij dat graag wilde bijbrengen.
Ooit zouden we dan een keer echt vrijen.
Je weet nooit wanneer en wat de toekomst zou brengen.

We spraken een week later af, in het weekend weer bij het station.
Toen ik uit de trein stapte, reed hij net voor met zijn auto.
Met zijn lichten gaf hij een signaal, stopte en ik stapte in.
We keken elkaar aan en zagen de geilheid in elkaars ogen.
Het was druk om ons heen en konden elkaar niet kussen.
Nog niet.
Ik had wel bij het wegrijden mijn hand weer op zijn kruis gelegd.
Al rijdende opende ik zijn gulp en mijn hand ging naar binnen en speelde met zijn overheerlijke pik.
Hij trilde en maande mij tot voorzichtigheid, het leidde af bij het autorijden.
Heel rustig hield ik mijn hand om zijn pik.
Ik beloofde hem straks heerlijk te verwennen met alles wat ik de vorige keer had bijgeleerd.
Hij verheugde zich al op een zalige pijpbeurt, sprak hij.
Eigenlijk op meer, maar de tijd zal leren wanneer daar tijd en gelegenheid voor zou zijn.

Op dezelfde plak aangekomen vlogen we in elkaars armen.
Voor ik het wist zat zijn tong in mijn mond, draaide daar rondjes en maakte hij helemaal stapel.
Hij kuste en beet zachtjes in mijn nek.
Hij wist hoe mij gek moest maken.
Ik moest mij helemaal uitkleden en hij likte en kuste mijn borst en tepels.
Mijn pik liet hij ongemoeid.
Dat wist ik, had hij verteld. Daar deed hij niets mee, hoefde ook niet voor mij.
Ik wilde er voor hem zijn.
Ik zorgde zelf wel voor mijn gerief.
En zolang ik zelf niet klaarkwam kon ik meer genieten van hem en wat ik bij hem deed.
Hij streelde mijn benen en ging naar mijn billen.
Met zijn vingertoppen kietelde hij aan mijn sterretje.
Hij maakte ze met een beetje speeksel nat en vingerde mij heel voorzichtig.
Niet echt diep maar genoeg om mij helemaal van de kaart te brengen.
Het duizelde in mij en ik wilde dat we naakt samen in bed lagen.
Dat stamelde ik ook uit.
Hij lachte alleen, zei dat ik geduld moest hebben en kuste mij weer hartstochtelijk.
Ik gaf mij volledig over aan zijn lusten en nam zijn penis in mijn mond.
Het volgende half uur was mijn tong en waren mijn lippen met niets anders bezig dan zijn pik vreselijk te verwennen.
Hij gromde goedkeurend.
Zei dat ik al weer beter was, dan de vorige keer.
Toen was het zover en hij kwam stuiptrekkend klaar in mijn mond.
Het leek wel nog meer dan de eerste keer.
Ik slikte voor mijn leven en genoot van elke druppel.
Wat smaakte hij toch heerlijk.
Ik zei hem dat en hij lachte, de bron was nog lang niet uitgedroogd.

We gingen weer lekker vrijen en ik was helemaal horendol.
Wat een man, wat een hartstocht.
Waar had ik al dat lekkers aan verdiend?

Opeens ging zijn mobiel.
Hij keek mij aan en zei dat zijn vrouw belde.
Als betrapt ging ik weer op mijn eigen stoel zitten.
Hij leunde achterover en sprak snel en voor mij onverstaanbaar.
Het werd een lang gesprek.
Er moest blijkbaar veel geregeld worden.
Ik zag mijn kans schoon en mijn hoofd ging weer naar beneden.
Ik nam zijn verslapte lid in mijn mond en zoog er aan.
Als vanzelf werd hij weer keihard.
Wat een onverzadigbare man.
Heel rustig likte ik en zoog hem steeds dieper naar binnen.
Ik hoorde zijn ademhaling iets stokken.
Als een beloning was dat voor mij.

Hij beëindigde het gesprek en ik ging helemaal loos.
Hij nam hoofd in zijn handen en trok mij omhoog.
Kuste mij weer zo heerlijk dat ik smolt en vroeg hoeveel tijd ik had.
Het was net middag en ik stamelde, dat ik alle tijd had, tot vanavond laat.

Zijn tong ging weer in mij tekeer en zei dat hij een verrassing had.
Als ik dat wilde.
Of ik dat wilde?
Zijn vrouw en kinderen gingen op visite bij haar familie en zouden pas over vijf, zes uur weer thuis zijn.
Met andere woorden, hij had het rijk alleen.
Of liever gezegd, wij hadden het rijk alleen.
Ik wilde graag met hem mee, maar was toch een beetje onzeker.
Hij voelde dat en kuste het weg.
We zouden alle tijd hebben en rustig aan doen.
Niets moest en alles zou vanzelf komen.
We kleedden ons aan en hij reed naar zijn huis.

Binnengekomen nam hij mij meteen in zijn armen.
Ik liet mij door hem leiden.
Hij was de man en ik zijn sletje.
Vanaf nu zou ik van hem zijn en mij overgeven aan onze lusten.
We kleedden elkaar uit en vreeën op de bank.
Heerlijk hoe onze lijven naakt tegen elkaar aan lagen.
Hij lag boven op mij en ik verdronk weer in zijn prachtige donkere ogen.
Wat deed hij wel niet met mij?
Hoe kon ik mij zo laten gaan?
Ik vertrouwde hem volledig en gaf mij over.

Opeens stond hij op en nam mij bij de hand.
We gingen de doucheruimte in en kusten en vrijden heerlijk onder het warme water en glibberig van de zeepsop kronkelde ik om hem heen.
Op mijn knieën pijpte ik hem.
Ik drukte mijn billen tegen zijn kruis en voelde de druk van zijn lekkere en keiharde pik.
Hij spoelde mijn kontje goed schoon en zei dat ik straks wat zou meemaken.
Nog halfnat wierpen we ons op het grote bed.
Ik kon niet van hem afblijven en meerdere malen had ik steeds even zijn pik in mijn mond.
Mijn hele lichaam gloeide van opwinding.
Vol verwachting en spanning verheugde ik mij op wat komen ging.

Milak kuste mij overal en toen was mijn kontje aan de beurt.
Zijn lippen en tong likten mijn sterretje.
Hij drong diep binnen en draaide rondjes.
Ik trilde en schokte, dit had ik nog nooit meegemaakt.
Zoiets heerlijks had ik nog nooit gevoeld.
Hij wist wat hij deed en door zijn rustige manier van benadering ebde mijn spanning weg.
Ik wilde alleen nog maar meer, ik wilde alles en alleen van hem.

We gingen in een 69 stand liggen.
Ik pijpte hem en hij likte mij.
Hoe lang zou ik dit nog volhouden.
Alles sidderde in mij.
Hij moest lachen om mijn hartstocht en overgave en gaf zich helemaal.

Ik moest op mijn buik gaan liggen en hij gaf mij een total body massage.
Wanneer hij bij mijn billen kwam, streelde hij mijn sterretje en af en toe verdween zijn tong diep in mij.
Hij vroeg teder of hij verder mocht gaan.
Ik smeekte hem om meer.
Hij smeerde mijn gaatje in met glijmiddel en een vinger gleed zachtjes naar binnen.
Ik wist niet dat het zo lekker kon zijn.
Heel liefjes werd ik door die vinger geneukt.
Milak legde mij op mijn rug en een kussen onder mijn kontje.
Ik moest mijn benen strekken en op zijn schouders leggen.
Voorzichtig en rustig drong hij bij mij naar binnen.
Hij nam alle tijd en bij weerstand ging hij zachtjes heen en weer en steeds verder te komen.
Regelmatig stopte hij en lid zijn pik in mij rusten.
Het voelde geweldig aan.
Een beetje pijnlijk maar dat werd vervangen door een lustgevoel.
Ik moest mijn spieren ontspannen, hij bewoog zich voor over en kuste mij.
Toen zat hij helemaal in mij en begon mij heel rustig te neuken.
Het werd steeds lekkerder tot ik onder hem lag te kronkelen.
Ik moest bijna naar adem happen zo werd ik overmand door een intens gevoel van sensatie.
Die heerlijke man zat in mij, wilde mij en verwende mij nu.

We probeerden een ander standje uit en toen zijn bewegingen elkaar sneller opvolgden wist ik dat hij ging komen.
Hij kondigde zijn orgasme aan en ik smeekte om mij vol te spuiten, zijn pik er niet uit te halen.
Als een bronstig beest spoot hij vol kracht zijn zaad diep in mij.
We waren meer dan een uur bezig geweest, wat een conditie had die man.
Uitgeput vielen we naast elkaar neer op het bed.
Ik streelde met mijn hand zijn bezwete borst en kusten hem zachtjes.
We rustten een poosje en hij keek op de klok.
Tijd genoeg.

We gingen douchen en liepen samen de huiskamer in.
Hij zette koffie en die dronken we zwijgend en gelukkig naast elkaar op de bank.
Elke vezel in mij was ontspannen.
Mijn eerste volledige seks met een man was gelukt zonder dat ik veel pijn had gehad.
Ik had er tegen op gezien en was bang voor een mislukking.
Mijn kontje gloeide en voelde aan alsof Milak er nog in zat.
Toen ik hem dat vertelde moest hij lachen.
Vanaf nu zou hij er altijd in willen zitten.
We kusten elkaar.

Hij versierde mij weer en de hartstocht laaiden weer in mij op.
Mijn hand ging naar zijn kruis en schrok bijna.
Zijn overheerlijk pik stond alweer keihard overeind.
Het samenzijn was gelukkig nog niet afgelopen.
Hij nam mij in zijn armen en leidde mij naar zijn bed.
Daar herhaalde zich in alle rust en zaligheid wat er zich eerder had afgepeeld.
Met het grote verschil dat ik nu volledig ontspannen was en mij helemaal overgaf.
Hij kan en mocht met mij doen wat hij wilde.
Dat deed hij dan ook.
Met veel gekus vonden onze monden alle lekkers aan elkaars lichaam.
Ik pijpte mee vol overgave, hij likte mij en uiteindelijk neukte hij mij weer.
Eerst teder en zachtjes, toen stevig en krachtig.
Hij legde mij standjes uit die ik niet voor mogelijk had gehouden.
Weer spoot hij mij vol en was ik vol van zijn liefde en hartstocht.

Na voor de derde keer gedoucht te hebben, bracht hij mij naar het station.
Met mijn hand in zijn kruis namen we afscheid.
Al die tijd hadden we gezwegen, na zitten genieten van alle inspannen en lusten.
Het was heerlijk geweest.

Ik beloofde hem snel te bellen en dat we weer af moesten spreken.
Hij verzekerde mij dat het snel moest gebeuren, want nu hij mij eenmaal had liefgehad wilde hij veel meer.
Een volgende keer zou nog mooier en lekkerder zijn, verzekerde hij mij.

$$$$

Na de vorige keer bij Milak thuis had ik hem gelijk ’s-avonds opgebeld.
Zijn warme en rustige stem hitste mij meteen weer op.
Ik had mij die avond twee keer afgetrokken met als fantasie ons samenzijn.
Toen ik hem dat vertelde, zei hij dat hij alweer erg geil was op mij.
Maar hij zou zich beheersen en wachten tot we bij elkaar waren.
Hij zou alles voor mij opsparen.

Ondertussen wist ik dat hij op vrijdag altijd op visite ging in de plaats waar ik werkte.
Sterker nog, het was er geen 5 minuten rijden vanaf.
We zouden kunnen afspreken, hij zou mij ergens oppikken en dan konden we ergens heen rijden.
Zijn huis was niet vrij dus het moest weer een autosessie worden.
Voor mij geen nood, als ik maar bij hem was en hem kon verwennen met mijn mond.
Als hij mij maar kuste en gek maakte.

Aldus geschiedde.
Ik had hem de avond daarvoor nog gebeld en hem verteld dat ik een verrassing voor hem in petto had.
Hij was erg benieuwd naar wat ik te vertellen had.

Ik ging vroeg van mijn werk en liep naar het station.
Hij had mij een sms-je gestuurd dat hij in de parkeergarage stond.
Ik zag de auto en ging naast hem zitten.
Een seconde later vonden onze monden elkaar en zat zijn tong diep in mij.
Ik ritste zijn gulp open en nam als voorproefje zijn heerlijke pik in mijn mond.
Hij glibberde van het voorvocht.
Ik zoog er een paar keer stevig aan.
Hij zou weten wat hem straks te wachten stond.

Om een en ander niet voorspoedig te laten eindigen hield ik op.
Kreunend vroeg hij wat de verrassing was.
Ik keek hem diep in zijn open en vroeg hoeveel tijd hij had.
Dat bleek alle tijd.
Hij kon wegblijven zolang hij wilde.
Daar maalde zijn familie niet om.

Ik tikte mijn adresgegevens in op zijn tom-tom.
Hij keek op en ik zei dat ik ontvangen kon, pas op mij zelf woonde en alle vertrouwen in hem had na het vorig samenzijn.
Hij was een man die genoot en kon laten genieten, niet er op en er af en weg maar de tijd nam voor elkaar.
Mijn hand lag nog steeds in zijn kruis en speelde zachtjes met zijn pik.

Zijn ogen glinsterden, hij gaf gas en een half uurtje later stapten we mijn huis binnen.
Als afgesproken kusten we elkaar.
Ik vroeg of hij koffie wilde, we hadden alle tijd en konden het rustig aan doen.

Ik schonk in en hij dronk rustig zijn kopje leeg.
Ik ging op mijn knieën tussen zijn benen zitten en pijpte hem in alle rust.
Eerst moest hij in mijn mond klaarkomen om dan later in alle rust heel lang te kunnen neuken.
Ik maakte er flink werk van en Milak genoot met volle teugen.
Het duurde niet lang of hij spoot al zijn zaad in mijn mond en keel.
Genietend slikte ik alles door.
We dronken nog een kopje koffie en ging samen douchen.
Al snel glibberden we om elkaar heen.
Ik kronkelde alle kanten op.
We gingen naar bed en zoenden en likten en vrijden een uur lang.
Hij kende geen genade met mijn lusten, wist ze te bedwingen en naar zijn hand te zetten.
Vol verwachting straalden mij ogen uit dat hij mij moest nemen.
Zonder problemen drong hij in mij en we probeerden veel standjes uit.
Het was weer geweldig en het werd nog steeds lekkerder.
Milak was een sublieme minnaar met een enorm uithoudingsvermogen en een groot libido.

Alles in mij gloeide na van zijn aanrakingen en hartstocht.
Wat die man met mij deed, hield ik niet voor mogelijk.
Als hij alleen al naar mij keek, gaf ik mij gewonnen en volledig over aan zijn lusten.
Hij hoefde maar met zijn vingers te knippen, met zijn ogen te knipperen en ik deed wat hij wilde, wat ik wilde.

De hele middag waren we met elkaar bezig.
Op enig moment ging ik koffie zetten en hij bleef liggen.
Ik trok even snel een kort strak sportbroekje aan en hij keek mij na.
Ik zag zijn ogen over mijn lichaam gaan.
Teruggekomen in bed dronken we zwijgend onze koffie.
Hij verzocht mij op te staan en mij voorover te buigen met mijn kontje naar hem toe.
Het broekje spande om mijn billen en hij kneep erin.
Zijn ademhaling ging sneller en die van mij zwoegend.
Hij had mij nu alweer zover, dat ik hem zijn gang liet gaan.
Hij boog zich voor over en likte door het strakke broekje mijn kontje.
We kreunden beiden van genot.
Hij trok het broekje van mij kont af, legde mij op het bed en kwam zonder omhaal in mij.
We neukten alsof ons leven er van af hing en het duurde dit keer niet lang of hij kwam schokkend in mij klaar.
Ze lekker als dat was.
Na afloop vroeg ik hem wat er in hem los kwam.
Hij vertelde dat hij geilde op strakke broekjes, eigenlijk het liefst gescheurde spijkerbroekjes met afgeknipte pijpen.
Die had ik niet, maar geen nood, dat kon altijd geregeld worden voor een volgende keer.
Als dit het effect was op hem, zou ik alle broeken wel willen afknippen.
Hij moest lachen.
Vertelde ook over rokjes en lingerie.
Van oorsprong was hij natuurlijk hetero en keek graag naar meiden op straat in sexy kleding.
Mijn hart maakte een sprongetje.
Dat was altijd mijn fantasie geweest.
Ik nam mij voor eens een strak kort rokje te kopen, kousen, jarretelletjes en geile slipjes.
Een volgende keer zou hij Milak verrassen.

Ondertussen was het aardig laat geworden.
Milka ging naar huis en ik liep met hem mee naar de auto in de parkeergarage.
We kusten elkaar afscheid, ik kneep nog eens in zijn pik, hij leek wel weer hard te worden, en beloofden elkaar te bellen.
Hij wist nu waar ik woonde en wilde graag een nog keer deze week langs komen.
Zijn ideaal was een seksuele relatie met een samenzijn van twee of drie keer per week.
Het leek mij heerlijk en ik keek al naar een volgende keer uit.
Milak reed weg en ik zwaaide hem na.

$$$$

Milak had gebeld.
Hij was in de buurt, zou zijn vrouw en kinderen afzetten bij een winkelcentrum en dan kon hij langskomen voor een paar uurtjes.
Of het uitkwam?
Wat had hij gedacht?
Altijd, sinds ik hem had ontmoet en wij samen een aantal malen seks hadden gehad, was hij niet meer uit mijn gedachten geweest.
Mijn mooie man, een Marokkaan van 67 jaar.
We scheelden meer dan 25 jaar.
Een struise vent, nog gespierd van die jaren handmatig werk, hygiënisch en gemanierd, een conditie en libido om een puntje aan te zuigen, voorkomend en vooraal heel erg lekker.
Ik kon hem wel opvreten.
Dat deed ik dan ook van tijd tot tijd.

Alles in mij hunkerde naar hem.
Hoe hij mij verwende met zijn handen, mond, lippen en tong.
Okay, mijn penis kwam niet aan de beurt, ik zorgde zelf dat ik aan mijn trekken kwam.
Als Marokkaan en “hetero” was herenliefde alleen aan de orde als hij actief mocht deelnemen.
Voor mij geen ramp, mijn genot zat in het feit dat ik genoot van wat ik bij hem mocht doen en hij liet doen.
Hij rook heerlijk en als hij mij kuste smolt ik in zijn armen.
Ik moest mijzelf in acht nemen, niet al te erg verliefd op hem te worden.
Hij zou altijd weer weg gaan, naar zijn familie.
Niet dat ik daar jaloers op was, maar ik kreeg niet genoeg van hem.
Hij ook niet van mij, als we samen waren, vlogen de vonken er af.
Hij spatte letterlijk uit mijn voegen.
Hij wist mij tot zulke hoogten te brengen, dat elke volgende keer een vervolg was op nog meer genot.
In alle rusten vrijden we samen.
Als hij in mij was kon het voor mijn gevoel uren duren.
Er hoefde wat mij betreft geen einde aan te komen.
En als dat wel was, wist ik mij verzekerd van nog meer.
Hij was een ervaren man, zelfverzekerd en vol respect voor mijn onervarenheid en onzekerheden.
Langzamerhand wist hij die weg te nemen.
Als ik nadien in zijn armen lag weg te dromen, hoefde ik maar in zijn prachtige donkere ogen te kijken om te gaan tintelen.

Malik had dus gebeld, hij zou er over een half uur zijn.
Ik zou hem verrassen.
Ik had van een oude spijkerbroek met slijtplekken in het kruis en op de kont de pijpen afgeknipt.
Ik wist dat hij daar heel erg op geilde.
Ik zou hem zo opwinden dat elke minuut van ons samenzijn groots zou worden.
En ik zou hem groot houden, die heerlijke pik van hem.
Die altijd smaakte naar meer, die stond als hij ernaar verlangde, die altijd naar mij verlangde.
Een prachtige pik, besneden, donker gekleurd, een grote volle ronde eikel, altijd intiem geschoren en een heerlijke balzak met grote volle ballen.
Wat mocht hij daar altijd graag mee spelen.
Ik kon dat uren volhouden.
Er was geen genoeg, alleen nooit genoeg tijd.
Malik moest altijd eens weer weg gaan.

Ik douchte mij snel en grondig van achteren en binnen.
Ik zocht een strak hemdje uit, trok het aan.
Het sloot nauw om mijn borst en mijn gezwollen tepels priemden door de stof.
Dan het spijkerbroekje.
De pijpen waren heel hoog afgeknipt, de slijtplekken verder lichtjes uitgescheurd.
Het was een oude broek en ietsje te klein.
Des te strakker zat hij en mijn billen kwamen er goed in uit.
Verder trok de spijkerstof iets in mijn kruis.
Ik moest iets bedaren, vanwege mijn opkomende opgewondenheid kreeg ik het broekje niet goed dicht.
Toen dat eenmaal gelukt was, trok ik hem strak op, en maakte het knoopje van de broeksrand weer los.
Malik had de vorige keer gezegd dat hij dat zo geil vond op deze manier.
Wat zou hij zijn ogen uitkijken.
Hij hoefde alleen maar aan mijn rits te zitten en mijn broekje zou mijn sterretje openbaren.
Wat dan zou volgen, laat zich niet raden.

Ik gloeide nu al van opwinding.
Als hij straks kwam, zou ik zijn sletje zijn en zo gedragen.
Ik zal hem behagen en mocht met mij doen wat hij wilde.

De telefoon ging, Malik stond beneden voor de lift.
Ik drukte op de knop en hij kon doorlopen, de galerij op.
Ik zei dat de deur op een kier stond en dat hij zo binnen kon komen.

Aan de aanrecht ging ik pseudo afwassen met mijn bollen billen naar achteren.
Hij zou meteen een goed zicht hebben op wat tot zijn beschikking stond.
Ik hoorde hem de deur achter zich dichtrekken en zijn warme stem begroette mij.
Hij kwam de keuken binnen, nam mij op van top tot teen en de blik in zijn ogen zei al genoeg.
Aan de uitdrukking op zijn gezicht zag ik dat hij blij verrast was.
Het beviel hem wat hij zag.

Hij ging achter mij staan en als op commando drukt ik mijn billen tegen zijn kruis.
Hij likte en kuste mij in mijn nek.
Zachtjes beet hij in mijn oorlelletje en hij knabbelde lichtjes aan mijn kaak.
Hij maakte mij helemaal gek en hees vroeg ik hoe hij mijn broekje vond.
Hij gromde goedkeurend en ik draaide mij om.
We kusten elkaar diep en innig.
Als hij mij alleen maar zou kussen, zou dat al genoeg zijn.
Zoveel lust en overgave zat daar in.
Zijn tong kronkelde om de mijne heen en onze lippen vulden elkaar bijna vacuüm aan.
Zijn adem was mijn adem.
Mijn lichaam was zijn lichaam.

Ik knoopte zijn overhemd open en voelde de gespannen gespierde borst.
Wat was hij een heerlijke man.
Zijn jaren niet aan hem af te zien.
Mijn handen gingen naar beneden en voelden zijn gezwollen lid tegen de stof van zijn broek kloppen.
Zijn handen lagen op mijn billen en knepen lichtjes.
Ik stond te trillen van verwachting en genot.
Ik een van de scheurtjes poerde hij met een vinger en hij had al snel mijn sterretje gevonden.
Ik zuchtte dat het een lieve lust was en een zware last te dragen van de verwachting en het spelen met de afwachting.
Een van de heerlijkste onderdelen van ons samenzijn was dat hij overal de tijd voor nam en mijn geduld tergde.

Ik was koffie aan het zetten en zei hem plaats te nemen op de bank.
Misschien moest hij zich gelijk maar uitkleden.
Ik zag hem zo graag naakt, zijn stevige gespierde lichaam, licht behaard, die heerlijke pik en bungelende zak.
Alles was vol verwachting om verwend te worden.

Ik kwam de huiskamer binnen en daar zat hij.
Bijna liet ik de koffie vallen.
Zo trilden mijn handen.
Ik bleef in het begin altijd iets nerveus, alsof ik niet kon verwachten dat die heerlijke man voor mij kwam, van mij was, dat ik straks hem zou verwennen en dat hij mij in de zevende hemel zou brengen.
Ik zette de kopjes op de salontafel en draaide mijn billen naar hem toe.
Expres natuurlijk.
De stof spande nog strakker en door de scheuren kon hij mijn lekkere kontje zien.
Ik voelde dat hij op zijn knieën ging zitten, mijn kontje naar hem toe trok en dat zijn tong in alle scheuren zachtjes kringetjes draaide.
Ik tintelde en hield het bijna niet meer uit.
Ik draaide mij om en duwde hem terug op de bank.
Ik liet mij op zijn schoot zakken en kuste hem vol overgave.
Zijn handen zaten steeds om mijn billen.
Ik kuste zijn borst, beet zachtjes in zijn tepels, likte zijn navel en vond zijn pik.
Ik slobberde wat aan zijn vochtig geworden penis.
Draaide kringetjes met mijn tong rond zijn eikel, likte overal aan zijn stam en kuste hem op zijn ballen.
Ik nam ze een voor een in mijn mond en zoog er aan.
Malik maakte geluidjes van genot.
Er ontsnapte een kreun uit zijn mond.
Ik nam de tijd en speelde met zijn pik om hem uiteindelijk in mijn mond te nemen.
Wat smaakt hij weer heerlijk.
Deze man was schoon en onderhouden, had van zichzelf een heelrijke dierlijke geur.
Alle zinnen in mij had ik op hem gezet.
Met zijn penis in mijn mond, maakte ik zachtjes neukbewegingen.
Zijn pik verdween diep in mijn keel en ik voelde zijn eikel kloppen tegen mijn huig.
Malik kon het niet meer houden en spoot zijn weekvoorraad diep in mijn keel.
Zonder probleem slikte ik vergenoegd alles door.
Alles was voor mij en ik zou niets verspillen.
Hij gaf een zucht van ontlading.
Hier was hij voor gekomen.

De tijd verstreek en werd gevuld met langdurig vrijen om uiteindelijk te resulteren in mijn broekje van mijn kont afrukken, mijn sterretje langdurig te verwennen met zijn tong om vervolgens vol hartstocht binnen te dringen met zijn nimmer aflatende stijfheid.
Alles op zijn tijd en voor alles ruimschoots de tijd.
Hij maakte mij helemaal gek en zijn pik gleed zachtjes in en uit, bleef soms lang in mij rusten, waarna ik trilde van gekte.
Elk plekje werd door hem gevuld en mijn nauwheid zorgde dat hij volop kon genieten van mijn kontje.
Elke keer leek het weer nieuw, zonder de pijn van de eerste keer dan.
Steeds weer was het een verrassing hoeveel genot het met zich mee bracht.
Hij spoot mij vol en ik keek in zijn ogen en kuste hem diep.
Voldaan lagen we naast elkaar.
We gingen douchen en ik droogde hem teder af, wreef hem droog en streelde zijn spieren.

Het was voor hem tijd om te gaan.
We wisten het.
Hadden we nog maar wat meer tijd, dan zou ik hem nog gekker maken met mijn mond, mijn broekje en kontje.
Hij kon er over beschikken wanneer hij wilde en zou snel terugkomen, dat wist ik.
Ik zou niet lang hoeven te wachten tot het volgende telefoontje.
Maar wachten duur lang als je smacht.

Ik kuste hem bij het weggaan.
Ik had mijn broekje aangedaan en ik glibberde nog van zijn zaad en het glijmiddel.
Het was een heerlijk gevoel om er zo bij te lopen.
Bij de deur begonnen we weer te vrijen.
Als ik er al geen genoeg van kreeg, hij zeker niet.
Zijn lust was snel opgewekt, en zijn vlees was erg zwak.
Ik versierde hem voor een laatste maal en hij scheurde mijn broekje helemaal open en nam mij op de bank.
Ook vluggertjes met Malik waren heerlijk en onvergetelijk.

Zijn telefoon ging op het moment van klaarkomen.
Zijn vrouw was nog in een winkel en over een kwartier zou ze klaar zijn en wenste opgehaald te worden.
Ik trok zijn kleren recht, likte zijn pik schoon, stopte hem liefdevol weg en we namen afscheid.

Hij zou weer bellen en langskomen.
Ik zou wachten op hopen op snel.

$$$$

Als bouwvakker kom je bij vele mensen in huis. Zo kwam ik ook in huis bij Erik. 
Stoere goed uitziende jongen van een jaar of 30. Een lekker ding om te zien.
Ik moest daar op de 1ste etage 2 kozijnen opmeten, aan de achterzijde van het huis.
Een kleine kamer en de grootste kamer naast elkaar.
Erik liep voor de trap op, en vroeg of welke kamer ik als eerste wou opmeten.
Doe maar de kleine zei ik die is recht voor ons. 
Let wel op de drempel zei Erik want die is nogal hoog, en inderdaad de drempel was zeker wel 10 cm hoog.
In de kamer aangekomen viel mijn mond open van verbazing. Op de vloer lag zeil, 
de muren waren tot 2 meter hoog van zeil, alle naden netjes afgekit, het was gewoon een water dichte kuip.
Erik zag dat ik met stomheid verslagen was en zei dat hij met 3 vrienden regelmatig een water gevecht houden, 
met hun waterpistolen. waarop ik gelijk zei dat ik die ook altijd bij me heb.
Erik zei ik mag jou wel ik ga koffie voor ons zetten en ging naar beneden.

onder tussen heb ik het kozijn opgemeten, en loop naar de grote kamer toe.
Ik klop netjes op de deur want misschien ligt er nog iemand op bed, maar de kamer was leeg.
Wat ik daar zag was een ladekastje vol met verschillende speeltjes.
Dildos rubberen pikken, bud pluggen in alle maten en kleuren. Wederom viel weer mijn bek open.
Ik had al veel gezien, maar zoveel bij elkaar een sex shop zou er jaloers op zijn.

Toen kwam Erik weer naar boven, en kwam bij me kijken. Oh je hebt mijn verzameling al gezien zei Erik.
Ik was ondertussen klaar met meten en we keken naar de kast.
Ik zei tegen Erik dat het er wel veel waren en of hij ze wel eens allemaal gebruikt had. 
Zijn antwoord was ja natuurlijk, daar heb ik ze voor. Ook deze grote vroeg ik?
Het was een rubberen pik wel 25 cm. groot. zo groot heb ik hem niet zei ik nog er achteraan.
Ja zei Erik, maar de mijne wel bijna hoor, wil je hem zien? en voor ik ja of nee kon zeggen haalde hij een mega paal uit zijn broek.
Ik durfde bijna niet te kijken. Hij is echt hoor voel maar zei Erik, en hij was ook echt echt.

Daarna liepen we samen naar beneden voor de koffie.
Tijdens de koffie ging het verhaal van wat ik nu gezien had toch verder. Erik vroeg of ik ook aan watersport deed.
Daar moest ik wel even over nadenken om daar antwoordt op te geven, ik vertegenwoordig toch een bedrijf.
Uiteindelijk zei ik ja een beetje, maar ik hoop dat je wel zeer discreet mee omgaat, 
want niemand op de zaak mag dat te weten komen hoor zei ik nog er achteraan.
Maar zo was hij niet om dat rond te vertelen.
Daarna kon ik er makkelijker over praten en vertelde wat ik dat ik een beetje aan het ontdekken was.

Erik wilde mij er wel mee helpen, alleen jammer dat ik moest werken zei Erik.
Ik vroeg wat hij ingedachte had om mij het leren want ik kan altijd wel een uurtje vrij nemen tussendoor als het moet.
Toen ging Erik vertellen wat hij van plan was, en hoe hij het altijd met zijn vrienden doet.

We gaan eerst naar mijn slaapkamer, daar doen we onze kleren uit
dan zoeken we een leuk speeltje uit, daar gaan op het bed bij elkaar mee spelen, om een beetje op te warmen.
Daarna gaan we naar de watersport kamer daar kunnen we alles doen wat we willen.
Met mn vrienden gaan we als we klaar zijn, gelijk de kamer soppen en dan gaan we per 2 onder de douche.
Ik ging gelijk mijn volgende afspraak een uur verzetten, want dit leek me wel wat.

Samen liepen we naar boven. kleren uit, speeltje zoeken, en ik nam die mega paal. Op het bed lekker met elkaar spelen.
Paal in mn kont, paal uit mn kont. mn kont moest wel een beetje oprekken hoor, 
want zon grote en dikke had ik nog nooit gehad.
Bij Erik schoof hij er gemakkelijk in Dit was ook wel zijn favoriete speeltje.

Toen gingen we naar de watersport kamer. Erik ging op zijn knieen en ik bleef staan.
Ik piste over zijn hoofd, in zijn mond en over zijn borst. Hij speelde er mee alsof het een warme douche was.
Erik vond het heerlijk. Ga door schreeuwde hij. pis me hellemaal onder nog meer in mn mond, ga door, ga door. 
Maar toen was het op. de laatste druppeltjes likte hij van mn pik af.
Erik lag over de grond te dweilen door het warme water van mij.

Ik ging op mn knieen bij hem zitten, en we begonnen elkaar nat te smeren. Toen ging Erik staan en begon ook te pissen.
Ik dook onder de waterstraal alsof het een douche was. Lekker warm was het wel. en de smaak was ook niet verkeerd.
Echt vrij was ik nog niet. Erik speelde er veel makkelijker mee dan ik. Ik durfde nog niet zo. maar het was toch lekker.
Ook bij Erik werd de straal minder. ik nam zijn pik in mn mond en liet het laatste water in mn mond lopen.

Even later kwam Erik ook op de grond zitten en gooide mij om zodat, we samen op de grond lagen te rollen.
Een lekker waterballet werd het in de kamer, er was geen plekje waar we nog droog waren.
En zo begonnen we te vrijen, te tongen, te pijpen en aan elkaar pik te trekken.
Tot we beide klaar kwamen. god wat was dat lekker.

Erik vond dat ik het hartstikke goed had gedaan zo voor de eerste keer fantastisch was het.
Hij zou het zo nog een keertje met me willen afspreken. Daarna gingen we samen onder de douche.
Ook onder de douche konden we niet van elkaar afblijven. We blijven maar zoenen, tongen en aan elkaars pik zitten.
Daarna droogden we elkaar af en gingen aankleden.

Voor deze keer hoefde ik niet te helpen met opruimen, want ik moest weer naar de volgende klus van Erik.
Het was maar even tussendoor, maar zo voelde het niet. Ik zou wel elke dag bij Erik langs willen gaan om te meten.
Maar toen ging de wekker, en ja ook bouwvakkers dromen wel eens, maar het was wel balen dat het niet echt was.
Misschien komt het nog wel eens. We blijven dromen
grtn Jan

$$$$

Vorige week op een regenachtige dag, reed ik met mn bus op de A4,van Amsterdam richting Den Haag.
Bij de brug over de Oude Rijn kwamen we in een langzaam rijdende file terecht.
Achter mij reed een vrachtwagen die met zijn crouse control langzaam mij van achteren naderde. 
Ik kon niet naar een andere baan, en verder naar voren, tegen mijn voorligger wilde ik niet.
Paar keer met mijn remlichten gespeeld, maar daar bereikte ik ook niets mee.
Tot dat die trucker zachtjes tegen mij aanreed. Toen zag hij het. Hij remde af.
Het ging zeker niet hard, maar ik was toch geraakt.

We reden door tot de afslag Leiden, en daar reden we links af op een weg richting de Vlietlanden.
We stopten waar vroeger de oude Shell station stond. hij achteruit een zijweg in en ik onder de bomen in het gras.
Ik stapte uit, hij stelde zichzelf voor met Peter, en ik met Jan.
Wat me meteen opviel was, dat we allebei dezelfde klompen droegen.
We liepen naar de achterkant van mijn auto om te kijken of er schade was, 
en ja beide met 1 voet in een diepe plas. we hadden niet het idee dat die plas zo diep was. 
zijn linker voet nat en mijn rechter voet nat. Gelukkig viel de schade mee, Op die natte voeten na.
Bij mij tegen mn trekhaak. niets te zien.
Kom even in mn truck zei Peter, het regent zo hard, dan kunnen we daar even
verder praten. Peter deed de deur voor me open en liep zelf om naar de andere kant.

Na 1000 maal sorry en verontschuldigingen dat hij mij niet gezien had, 
en dat hij ergens anders naar zat te kijken, zei ik, nu is het wel even genoeg, 
als je niets anders te vertellen heb dan ga ik er weer van door.
Toen liet Peter een Seventien pornoboekje zien, waar hij in zat te bladeren tijdens het rijden.
Daarom zat ik niet op te letten, zei Peter. Al die mooie pikken van die kerels die gepijpt worden, 
daar wordt ik zo geil van, zei hij. Hij liet het ook aan mij zien, en ik, die ook een mannen liefhebber is,
werd daar ook wel geil van, en Peter was toch ook wel een lekkere geile vent, om seks mee te hebben.
Dus ik zei, je kunt de schade ook in natura betalen bij mij, dat vond hij een geil idee.
De gordijntjes gingen dicht en de kleren gingen uit.

Een mega geile beer kwam er onder die kleren vandaan, met een fantastische zuigpaal.
Die geile paal belande in mijn mond, en Peter nam die van mij. Het was fantastisch, en lekker geil
Heerlijk op het bed in die truck. Toen ging hij met zijn tong mijn kutje in. Oooooooh wat lekker.
Daarna pakte hij een condoom onder zijn kussen vandaan, en deed die om.
Toen voelde ik die mega pik van hem in mijn kutje schuiven, man wat was dat lekker.
Ik kon wel schreeuwen van genot, maar moest me toch inhouden voor andere die daar voorbij kwamen.
Peter had ook een condoom voor mij gepakt en ook ik ging met mijn pik zijn kutje in.
Maar peter wou niet dat ik klaar kwam. Hij draaide zich om en rolde mijn condoom weer af.
Toen begon hij aan mijn pik te zuigen, net zolang dat er geen druppel meer uitkwam.
Het was echt lekker. Wanneer kom je dit soort dingen nog tegen in dit drukke bestaan.
Iedereen heeft haast, en heeft geen tijd voor elkaar. Zeker niet om elkaar te verwennen.

Nadat we ons weer hadden aangekleed, zaten we nog steeds met de natte klompen.
Peter vroeg welke maat ik had, en het toeval was, dat we allebei maat 45 hadden. 
Het idee van Peter was, hij nam de natte klompen en ik de droge, 
maar mijn klomp was smeriger dan die van hem.
Dus ik had 1 schone klomp van Peter, en een vuile klomp van mij aan.
Peter deed de 2 natte klompen weer aan zijn voeten, dat doet hij wel vaker zij hij, 
dan gaan mijn sokken lekker ruiken, dat vind ik fijn , zei Peter
en als we elkaar weer tegen zouden komen, dan ruilen we ze weer om.
Het was zo jammer dat we elkaar gedag moesten zeggen, 
maar we hebben onze telefoon nummers met elkaar uitgewisseld,
En als Peter weer in de buurt zou zijn, zou hij mij sms-en op 06 42457296. 
Zowiezo om de klompen te ruilen.
En de schade van de bus, was niet te zien, maar had ik wel in mij gevoeld, 
door die lekkere geile pik, van die geile beer, Peter.

$$$$

Afgelopen zomer was het weer fantastisch weer om te klussen, aldus de buurman.

Ik ben zelf een jongen van 18 jaar, 1.85 lang en niet klein geschapen (18*4). Ik ben de laatste jaren aan het worstelen of ik hetero, bi of toch homo ben. Maar afgelopen jaar is dat allemaal veranderd. Ik keek soms wel naar mannen(jongens) maar ook naar vrouwen(meisjes). Maar in zomervakantie was het weer tijd voor klusjes, dit gold voor de hele buurt. Iedereen bracht een verflaagje aan en tuinierde vooral. Mijn buurman klust graag en in de zomer met bloot bovenlijf (jummie).

Op een dag was ik wel een beetje geil en ging even wat porno bekijken op mijn slaapkamer. Ondertussen dat ik me helemaal liet gaan, hoorde ik bij de buurman de grasmaaier aan gaan. De buurman is lekkere vent in de veertig, met beginnend grijs, krullend haar. Een klein hangbuikje en een lekkere reet. Hij liep het gras te maaien in een witte boxer. Ik zag een behoorlijke bobbel in zijn onderbroek zitten. Ik trok me intens af bij de gedachte dat ik ontmaagd zou worden door hem. Toen ik mijn ogen dicht had, stopte de grasmaaier. Ik deed mijn ogen open en zag dat hij naast het tuinhuisje aan het trekken was. Dat maakte me nog geiler. Toen draaide hij om en zag me staan achter het raam. Hij haalde zijn hand uit zijn boxer en wenkte naar mij. Dat ik even moest komen. Ik fatsoeneerde mij en liep de straat op. Bij de voordeur belde ik aan en daar stond hij. Hij had snel een sportbroek aan getrokken. Zijn boxer en zijn worst waren nog duidelijk te zien. Hij vroeg of ik binnen wilde komen. Binnen deed hij de deur achter me dicht en liep voor me de kamer in. Alle gordijnen waren gesloten voor de warmte. Hij ging op een bank zitten en ik ging schuin tegenover hem zitten. Hij vroeg of ik iets te drinken wou hebben. Ik zei; “Doe maar iets wat open is”. Toen hij terug kwam met 2 cola’s, gaf hij mij er een. Ik voelde de vurige vraag al komen. Hij zei niets en keek me aan. Hij knip oogde naar mij en zei toen: heb je gezien wat ik deed?” Ik antwoordde dat ik amper iets gezien heb en dat het me speet dat ik keek. Hij stond op en kwam naast me zitten. Hij legde zijn hand op mij knie. “We zijn allebei mannen, we hebben beide soms wel een de behoefte, we laten ons dan gewoon gaan, toch?”Sprak hij tot mij. Ik zei dat het waar is en keek de andere kant op. Hij vertelde toen dat ik het voorval voor me moest houden. Ook het volgende dat hij ging vertellen moest ik voor mezelf houden. Hij keek recht in mijn ogen en zei dat hij homo was. Ik keek hem geschokt aan. Hij homo? Daar droomde ik van dat hij het was maar dat hij het ook echt was. Tjonge. Hij stond op en zei tegen mij: “Als je je oncomfortabel voelt, snap ik dat, je weet waar de deur is”. In plaats van weg te lopen naar de deur, liep ik naar hem toe en kuste hem op de wang. Hij keek me aan en vroeg waarvoor dat was. Ik vertelde dat ik niet wist wat ik was en dat ik stapelverliefd op hem was. Hij keek me aan met zijn prachtige ogen en oh zo mooie glimlach. Hij stapte dichterbij en vertelde dat hij ook verliefd was op mij. Op die reactie kuste ik hem kort op de mond. En daarna nog één. En nog één. Daarna volgde er langere met tong. We betastten elkaar. Hij stapte achteruit en zei dat ik mee naar boven moest lopen. Op de trap streelde ik zijn achterwerk. Op zijn slaapkamer kusten we verder. Hij tilde mij op en ik omhelsde hem met mij benen. Ondertussen dan we nog tong zoenden ging hij zitten. Ik zat op zijn schoot en voelde zijn penis opgefrommeld in zijn broek zitten. Zo te voelen was het ook geen kleintje. Hij stond op en zette me neer. Hij sluitte de gordijnen en ondertussen deed ik mijn schoenen uit. Hij kwam terug lopen en tilde me weer op. We gingen verder met zoenen en hij duwde mij tegen de muur. Ik probeerde om zijn trainingsbroek uit te doen maar dat lukte niet. Hij lachte en legde mij met mij rug op het bed. Hij trok zijn broek uit en begon toen langzaam mijn broek uit te doen. Hij streelde ondertussen de bobbel in mijn broek. Nadat ook mijn broek op de grond lag, vroeg hij mij of hij om me mocht komen liggen /zitten. Ik zei niks en trok hem op me. Zo lagen we nog tien minuten te zoenen en strelen. Ik voelde zijn paal al stevig drukken. Ik duwde hem van me af en zo lag hij op zijn rug. Ik ging op zijn dijbenen zitten en begon aan zijn tepels te likken en zuigen. Hij begon al te kreunen( geile grombeertje) en ik zakte verder af naar zijn navel. Daar likte ik hem even. De paal in zijn broek was volgens mij op oorlogssterkte. Ik deed zijn witte boxer langzaam omlaag. Wat ik daar zag komen was pure perfectie. Lekkere paarse eikel in de vorm van een paddenstoel met een kaarsrechte penis. Zijn paal was even lang als die van mij maar wel dikker. Ik begon hem langzaam af te trekken en begon ook meteen met zijn ballen te masseren. Hij vroeg of ik dit eerder had gedaan. Ik antwoordde van niet maar wou het toch proberen. Hij zei dat ik maar rustig moest beginnen. Het geil kereltje dat ik ben heb al genoeg homo porno gezien en begon al met zijn paal heerlijk te pijpen. Hij kreunde veel en zei dat ik zo door moest gaan. Ik probeerde om zijn penis helemaal binnen te krijgen maar de eerste twee keren ging ik bijna kokhalzen. Hij lachte een beetje maar ik ging gewoon verder. Bij de derde keer ging het goed en ik kreeg hem helemaal binnen. Ik begon te zuigen en hij kreunde nog veel meer. Er kwam voorvocht uit en dat smaakte zoutachtig maar toch lekker. Na 15 minuten zei hij dat ik moest stoppen, anders zou hij klaar komen en dat wou hij nog niet. Ik legde me neer en nu trok hij mijn T-shirt nog uit en begon toen ook mijn tepels te bewerken. Hij zakte verder naar onder en begon mijn onderbroek naar onder te duwen. Hij keek me even een moment zeer geil aan en zei tegen me: ``Leg je maar neer en GENIET!” Hij begon me als een bezetene te pijpen en mijn ballen te masseren.
Ik hield het niet meer en zei dat ik ging komen. Hij ging door en ik kreunde en kreunde en daar kwam de golf. Zes ferme stralen spoot ik in zijn mond. Hij likte me helemaal schoon en kwam op me liggen. Hij zei:” Wil je iets lekkers proeven?” Hij kwam met zijn mond naar mijn mond en begon een intense tongzoen. Mijn speeksel verdeelde zich in onze monden. Hij stopte de zoen en slikte mijn sperma door en ging naast mij liggen. Nu rolde ik op hem en zakte weer naar onder. Zijn paal stond nog omhoog en begon hem weer te pijpen. Hij stopte en liep naar een andere kamer. Hij kwam terug met glijmiddel en een dikke dildo. “ Wees maar niet bang, ik ga het niet bij jouw gebruiken” waren zijn woorden. Ik keek hem raar aan. Hij vroeg of ik zijn sterretje wou bewerken met mijn handen en de dildo. Ok, dacht ik. Hij gaf me de spullen en ging op zijn hondjes voor me zitten. Hij moedigde me aan om niet rustig aan te doen. Ik deed wat glijmiddel op zijn anus en liet mijn hand lekker door zijn bilspleet glijden. Ik deed ook wat in zijn anus. Hij begon weer te kreunen en zei dat ik de dildo maar eens moest gaan gebruiken. De dildo smeerde ik in met glijmiddel en zette hem tegen zijn kutje. Ik gebruikt wat kracht en zijn anus ging langzaam open. Ik wist niet wat ik zag. Ik voelde mijn paal alweer omhoog komen. Ik duwde harder en nu verdween de hele dildo zijn mannenkutje. Ik haalde de dildo er met lange halen erin en eruit. Hij begon harder te kreunen en zei: haal eens uit de andere kamer een paar zwarte handschoenen!” Ik liep naar de andere kamer en wat ik daar ik de kast lag liggen was fenomenaal. Verschillende dildo’s, veel glijmiddel en veel strings, tanga’s en jockstraps. Ik zag de handschoenen liggen en pakte ze. Terug in de slaapkamer was Will(zo heette hij) bezig met zich zelf te vermaken met de dildo. Ik kroop weer achter Will en vroeg wat ik met de handschoenen moest doen. Hij zei: “ Doe ze aan, smeer ze in met glijmiddel en haal dan de dildo eruit. Ik deed wat hij zei en vroeg:” wat nu?”. “ Nu mag je me “VUISTEN” was zijn antwoord. Ik stopte mijn hand in zijn kutje en misbruikte het. Na 10 minuten voelde ik hem samenknijpen en hij kwam met 5 stralen klaar. Ik haalde mijn hand uit zijn anus en keek erin. Erg geil zei ik tegen hem. Hij kwam hijgend over eind en zag mijn paal. “ Zal ik je nog eens bewerken?’ vroeg hij. Ik antwoordde dat ik (nog) niet wou wat ik juist bij hem heb gedaan. Hij stelde me gerust en begon mij te pijpen. Na 5 minuten kwam ik weer met 5 stralen klaar in zijn mond. Hij slikte gulzig en stelde voor om te gaan douche want het was bijna etenstijd. In de ruime douche zoenden we nog heftig. Na de douche kleedde ik me weer aan en ik zoende hem nogmaals. Hij zei dat hij lang niet meer zo geil heeft gevoeld. We liepen de trap af. Onderaan de trap gaf hij mijn mobiel nummer en zoende nog snel. Na de zoen maakte hij de deur open en ik stapte naar buiten. Hij keek met weer aan met zijn prachtige ogen en mooie glimlach. Hij knipoogde nogmaals en sloot de deur. Ik liep opgefleurd naar huis.

De volgende dag werd ik laat wakker en na een lange douche kleedde ik me weer aan. Ik keek uit mijn raam en daar zag ik Will liggen op zijn ligbed in de tuin. Heel toevallig stond het ligbed zo gedraaid dat hij zo lag dat ik hem helemaal kon zien. Hij droeg een groene “ballenknijper” en een zonnebril. Terwijl ik keek streelde hij zijn “ bobbel” en had volgens mij door dat ik keek. Ik stuurde een smsje of hij tijd had voor iets geils. Als antwoordt kreeg ik terug: Ik wel, Ik ben zeer geil. Ik wil je zoenen. Ik sms te terug dat ik een verrassing voor hem had en ik kleedde me snel verder aan en liep weer naar de voordeur van Will. Hij deed weer de deur open en ik zag zijn paal bekneld in zijn onderbroek zitten. Hij zei dat ik alvast naar boven moest lopen. Hij kwam achter me aan en we liepen naar de slaapkamer. Hij vroeg naar zijn verrassing en ik vertelde hem dat ik klaar was om (anaal)ontmaagd te worden. Hij glimlachte en zoende me op mijn wang. Hij verdween naar de andere kamer en kwam terug met een paar condooms. “ Heb ik toevallig gekocht vanmorgen” zei hij. Hij legde de condooms neer en begon met mij te strelen onder mijn T-shirt. Hij trok mijn T-shirt uit en zei dat hij rustig aan zou doen. We zoenden en plofte neer op het bed. Hij vertelde dat hij van me hield. Hij maakte mijn broek los en deed hem langzaam uit. Ik was wel een beetje bang voor zijn dikke paal. Ik heb mezelf wel een gevingerd maar dat was ook geen succes. Hij zag blijkbaar aan mijn gezicht dat ik me zorgen maakte. Hij fluisterde in mijn oor dat hij zeer rustig aan zou doen en dat hij mijn ster wel zou voor bewerken. Hij liep weer naar de andere kamer en kwam terug met drie dildo’s > een kleine, een iets grotere en een die niet iets kleiner was dan onze palen. Hij had het glijmiddel al klaar staan. Hij kuste me weer en vroeg of ik op mijn buik wou gaan liggen. Daar begon Will met mijn rug te masseren en langzaam ook mijn maagdelijk kontje. Hij geilde helemaal op mijn kontje. Klein maar vol noemde hij het. Hij begon al met glijmiddel door mijn bilspleet te glijden en toen voelde ik een vinger tegen mijn ster. Ik verkrampte even en Will stopte even en masseerde e rug weer even. Nadat ik weer ontspannen was, ging hij verder met het bewerken van mijn ster. Na 10 minuten en veel glijmiddel, gingen er drie vingers in mijn anus. Toen was het tijd voor dildo nr. 1 . Deze ging er gemakkelijk in en had vrij weinig effect na de drie vingers. Hij pakte nog wat glijmiddel en stopte daarna dildo 2 in mijn anus. Deze ging wat stroever maar mijn anus ontspande en na no time kon dildo 3 erin. Dildo 3 liet hij even rustig zitten om aan de grootte te laten wennen. Na 5 minuten strelen haalde hij de dildo eruit en deed een condoom om. Hij smeerde zijn paal in en zette hem voor mijn anus neer. Hij dat ik echt moest ontspannen en zette toen druk op mijn ster. Ik verkrampte even toen hij voor de helft in me zat. Hij stopte om mij aan de dikte van zijn paal te laten wennen. Ik duwde mijn kontje achter uit als teken om verder te gaan. Hij begon mij langzaam te neuken en voerde na een bepaalde tijd het tempo omhoog omdat het steeds soepeler ging. Na 10 minuten waren al mijn remmen los en vroeg of ik even op mijn rug mocht gaan liggen zodat ik kon zien hoe hij mij bereed. Hij lachte en kwam uit me. Ik legde me snel op mijn rug en zag hoe hij weer in me kwam. Ik voelde me zelf steeds geiler worden. Terwijl hij met neukte, kneep ik mijn kutje een beetje dicht om zijn paal goed te kunnen voelen. Hij kreunde en kreunde en ik voelde dat zijn paal dikker werd. Hij ging klaarkomen en hij voerde het tempo nog verder op. Na een geile brul kwam hij klaar met 6-7 stralen. Ik voelde me extreem geil en trok mezelf intens af en kam klaar met 6 stralen sperma op mijn buik en borst. Uitgeput kwam hij op me liggen met mijn warme sperma tussen ons in. Na 5 minuten rusten stelde hij voor om te gaan douche. Op de badkamer trokken we beiden een paar bekertjes water en stapte de warme douche. Will zoende me in mijn nek en ik pakte zijn hoofd en gaf hem een heftige tongzoen. Ik keek hem recht in de ogen aan en vroeg of hij zin had om nog een keer te neuken.

Ik keek omlaag en zag het antwoordt al. We droogden ons af en rende naar de slaapkamer. Hij vroeg of ik hem eens wou neuken. Ik stemde toe. Hij ging op zijn rug liggen met zijn benen in zijn nek. Ik deed een condoom om en pakte het glijmiddel. Hij dat ik niet nodig zou hebben en smeekte me om nu in hem te komen. Ik nestelde me goed voor zijn ster en duwde mijn penis in hem. Will kreunde; “Ja goed zo, duw maar door, Duw je paal maar lekker in mijn mannenkutje!” ik voerde het tempo op en neukte Will. We kreunden beide en zoenden er lekker bij. Ik kon steeds beter in en uit het komen. Ik hoorde mijn ballen kletsen tegen zijn kont en genoot. Ik genoot van zijn warme hol rond mijn paal. Na 10 minuten veranderde we van standje. Ik lag op mijn rug en Will reed om pijn paal door er boven te hurken. Het was geil om te zien hoe hij mijn paal bereed en om mijn paal in hem te zien gaan. Na nog eens 10 minuten veranderde we weer van standje en nu zat Will op zijn hondjes en kon ik goed met mijn paal zijn prostaat bewerken. Ik voelde mijn zaad opkomen en verhoogde het tempo. Ik kwam snel klaar doordat Will zijn kutje dichtkneep voor extra stimulans. Ik neukte door totdat mijn slap geworden penis uit hem floepte. Ik zakte voldaan van hem af. Will kwam boven met hangen en vroeg of ik als een aapje aan hem kon gaan hangen. Ik deed dat. Maar voordat ik dat deed, had hij een condoom omgedaan en glijmiddel erop gesmeerd. Daar hing ik dan als een aapje. Hij plaatste zijn apparaat voor mijn ster en gleed er met gemak in. Hij neukte als een bezetene en kwam klaar binnen 5 minuten. Hij spoot 5 warme stralen in het condoom. Ik liet los en hij kwam op me liggen. Hij zoende me en ik streelde zijn haarbos en zijn rug. Mijn paal groeide tussen ons in. Will kroop van me af en pakte uit de andere kamer een redelijke grote dildo en had ondertussen jockstrap aan gedaan. Hij zette de dildo voor van mannenkutje dat nog open stonden en neukte me met de dildo. Ik kwam heftig klaar met 8 stralen en likte het op met mijn vingers. Will liet de dildo zitten en liep weer terug en kwam terug met een zwarte ballenknijper. Hij zei tegen mij dat ik hem aan moest doen en dat we dan even iets gingen drinken. Onder pakten we allebei twee glazen cola. Ik keek naar Will toen hij zich bukte en zag zijn soepele ster. Ik kroop er tegen aan en zei tegen Will: “kom nog één keer” Hij zei dat ik een geile maar ook echt een geile jongen ben. Ik glimlachte en knipoogde naar hem. Ik rende naar boven en deed de onderbroek uit. Ik deed weer een condoom om en Will was ondertussen op bed gaan liggen met de benen in zijn nek. “Ik wil zien hoe mijn lovertje me neukt en gebruikt”zei hij. Ik drong weer in hem en hij vond de dildo in mijn kutje. Terwijl ik hem neukte, neukte hij mij met de dildo. Ik kwam klaar met 4 stralen en hij haalde de dildo uit me en duwde me aan de kant. Hij stond op en deed een condoom om en wees dat ik moest opstaan. Ik stond voor hem en hij tilde me op en leidde zijn paal in me. Toen zijn penis weer in me zat , liep hij naar de muur en neukte me hevig tegen de zachte muur. Hij kwam ook zo klaar met een luidde brul. Nadat hij klaarkwam bleven we zo even staan om na te zoenen. En toen floepte zijn penis uit me. Hij zette me neer en ik trok het condoom van zijn penis af om hem schoon te likken. Nadat hij schoon was, moest ik dringend naar de WC van wege de vele bekers water en cola. Ook Wiil moest gaan. Ik zei tegen dat hij mee moest komen en ik liep met Will in de hand naar de WC en gebood Will om te gaan zitten. Ik ging op zijn schoot zitten en met onze penissen naast elkaar lieten we de dam open en lieten we het lopen. Ondertussen zoenden we. Toen we klaar waren met plassen, zetten Will het bad aan en tilde me weer op en liep terug naar de slaapkamer. Hij zette me neer op en bed en kwam op mijn schoot liggen met zijn borst. Hij vroeg of ik hem wilde spanken. Zo gezegd zo gedaan, Will genoot van zijn billenkoek en toen het bad bijna vol was liep hij naakt naar onder om iets te gaan halen. Hij kwam terug naar boven met 4 flesjes bier en kroop in bad. Ik moest tussen zijn benen gaan zitten en zo genoten we van het bier en van elkaar. Na een dikke uur badderen moest ik weer plassen. Will stond op en liep de douche in en ging op de grond zitten. 

Beveelde mij om hem onder te plassen. Ik moest best nodig en had geen keus. Ik opende mijn sluis en plaste Will helemaal onder. Nadat dat over was zette Will de douche aan en spoelde hij zich af. Hij droogde zich af en liep met mij naar de slaapkamer. Ik deed ik weer de zwarte ballenknijper aan en hij de groene. Ik deed ook weer mijn kleren aan en Will deed een broek aan. We liepen toen naar onder om iets te eten want het was ondertussen half zeven ’s avonds. Hij bakte snel en simpele eitjes en deed daar wat brood bij. Ik nestelde mezelf op de bank en Will kwam naast me zitten. We aten snel het eten op en keken toen rustig naar het tennis. Ik vertelde Will dat mijn ouders op vakantie waren en dat ik misschien vannacht hier kon blijven. Hij kuste me en zei dat hij dat wel leuk zou vinden. Zo konden we nog wel een paar keer neuken en van elkaars lichaam genieten.

Na nog een paar beurten vroeg Will me of ik zijn vaste sex partner zou willen worden. Ik beantwoorde en zijn vraag met een pijpbeurt. Nadat Will klaar kwam zijn we in elkaars armen, naakt in slaapgevallen.

Nu zie Ik Will soms in zijn boxer klussen, zonnebaden en rondlopen in huis.
Ook gaat hij soms joggen met een lekker strak broekje en shirt aan. Heerlijk.


Dit verhaal is niet waar gebeurd, maar de liefde voor de buurman is er wel. Ik wil echt ontmaagd worden door hem. Alleen maar door hem. Ik hoop dat het snel gebeurt.

$$$$

Het was na de koude winter van vorig jaar, de eerste mooie voorjaar dag, ik heb s, middags vrij genomen en ging op de fiets naar het strand, daar aan gekomen liep ik zuidwaarts richting het naaktstrand, er stond nog een frisse wind, dus ik liep op een rustig plekje maar de duinen in, daar vond ik spoedig een heerlijk zonnig en warm duin pannetje, daar spreidde ik mijn badlaken neer, en kleden me uit, ik ging heerlijk op me buik liggen, ik voelde de warme zonne stralen op mijn billen, daar werd ik geil van, het was voor de rest heel rustig niemand te zien, het was een door de weekse dag, en nog geen seizoen, door de rust viel ik in slaap, na een poosje geslapen te hebben, werd ik plotseling wakker, ik dacht dat ik iemand hoorde, en inderdaad er liep een man zo rond de 50 jaar, hij zag me en groette mij, ik groette terug, hij ging even verderop liggen, ik ging wat eten en daarna weer verder zonnen, na een uurtje zonnen, liep de man langs me, hij stopte en begon een praatje met me te maken, dat het eindelijk mooi weer is, na een lange koude winter, en dat het nog heerlijk rustig is, hij zij of die bij me mocht zitten, dat vond ik wel goed, hij zag er voor zijn leeftijd er goed uit, slank en sportief, en wat me vooral opviel, hij was behoorlijk groot geschapen, met een flinke hangende balzak, ik raakte opgewonden, dat zag hij, toen werd hij, Hans heette die, ook opgewonden, hij begon me te strelen, en spoedig daarna te pijpen, ik werd botergeil, ik wilde wel eens geneukt worden, daar was ik heel nieuwsgierig naar, jaren geleden eens geprobeerd, maar dat was geen succes, een zeer pijnlijke ervaring, dus gauw mee gestopt, maar naar de loop van de jaren kwam toch de behoefte om het opnieuw te proberen, Hans begreep het, en wou het wel met me proberen, ik huiverde wel een beetje, want hij was groot geschapen, hij had gelukkig glijmiddel en condooms bij zich, ik ging op mijn knieën zitten met mijn kontje naar hem toe, hij vingerde eerst met veel glijmiddel mijn aarsje, eerst met een vinger, daarna met twee en drie vingers, dat vond ik een lekker gevoel, toen deed Hans een condoom om zijn pik, en drukte tegen mijn sterretje, dat deed weer behoorlijk zeer, maar ik gaf aan toch het te proberen, na twee pogingen, ging zijn eikel door mijn sluit spier heen, dat was pijnlijk, hij hield zij pik zo even stil tot de pijn verdween, hij hield goed rekening met me dat ik niet ervaren bent, naar enige minuten dat de pijn weg was gezakt, probeerde hij zijn pik verder mijn holletje te schuiven, maar dat lukte de eerste instantie niet, het was net alsof hij ergens tegenaan drukte, plotseling schoof zijn pik er in de volle lengte in, hij hield zijn pik zo enige tijd stil om mij te laten wennen, het deed niet zeer, het was een raar en warm gevoel, net of ik moest poepen, ik voelde mijn endeldarm helemaal gevuld, daarna begon Hans rustig te stoten, eerst rustig daarna harder, er kwam plotseling een intens genot, na een kwartiertje neuken, werd mijn pik keihard en kwam ik klaar, Hans zag dat en kwam naar forse stoten ook grommend klaar, heerlijk was dat, klaarkomen door geneukt te worden, dat heb ik nooit meegemaakt, na toen heb ik de smaak goed te pakken gekregen, ik heb het daarna nog diverse keren laten neuken, door diverse mannen, ik had de smaak te pakken gekregen, soms kwam ik door geneukt te worden klaar, dat was mijn eerste strand avontuur.

$$$$

Op mijn 28-ste verjaardag kreeg ik van mijn twee neefjes een video-cassette in m'n handen gedrukt met de mededeling erbij, dat ik die maar eens rustig alleen moest bekijken. Nieuwsgierig keek ik de twee jongens aan. Tom, 16 jaar en Marco, 18 jaar oud, keken open en uitdagend terug. Ze wisten dat ik een 'brede smaak' had en dat ik behalve voor m'n vriendin, ook wel oog had voor leuke jongens. Samen op het strand had ik vooral Marco wel 'ns gewezen op een gaaf zwem-shortje van een andere knul en hem gekscherend gevraagd of hij en z'n jongere broer niet eens een verleidelijk sportzwemslipje wilden aandoen om anderen (en mezelf) het hoofd op hol te jagen. Ik verwachtte dus een ondeugend zelf opgenomen stukje video met Tom en Marco in zwembroekje of zo en misschien een paar uitdagende close-ups van die twee jongenskruizen in zwemkledij. Leek me lekker genoeg... Een paar dagen later, mijn vriendin had een avondcursus, de video maar eens in de recorder gedaan.

Ik zag de huiskamer van de twee nog thuiswonende neven en ik zag hun televisie, waarop, bleek snel, een porno-film speelde. Mijn belangstelling was meteen gewekt: Ik zag hoe een gebruinde jongeman zijn harde penis in een natte schede duwde; het meisje lag naakt op een trap en de jongen hield zich aan de trapleuning vast en duwde met zijn heupen zijn stijve lul in haar kutje. Ik geilde al op zijn iets wittere pompende kont, ritmisch samenknijpende billen en een nat-glimmende pik, toen ik de stemmen van Tom en Marco hoorde en me weer realiseerde dat ik naar een video van een video keek. 'Dat is niet mis', hoorde ik Tom, de jongste, zeggen. 'Merk je al wat?', vroeg hij aan Marco. 'Wat bedoel je?', was Marco's vraag. 'Nou,..eh.., word je ook opgewonden van deze video?', stamelde de 16-jarige neef.

'Je bedoelt of ik een stijve lul krijg hiervan? Joh, ik zit met een harde pik in m'n sportbroekje, gelukkig heeft mijn lul daar de ruimte als 'ie stijf wordt en dat kun je bij jou niet zeggen!', antwoordde Marco en hij vervolgde: 'Bij jou zie je je jongenspikkie wel erg duidelijk in je oude spijkerbroek zitten, eh, staan!' Eindelijk draaide de videocamera naar de neven en dit overtrof al m'n verwachting: Marco zat in een wit t-shirt en een blauw, glanzend sportshortje op de bank en, hoewel niet duidelijk, kon je aan de flinke plooi in het broekje zien, dat daaronder een forse erectie stond. Bij de jongere Tom was alles veel duidelijker: onder een geel sporthemdje droeg hij een oude, afgeknipte jeans om zijn jongensheupen. Zo'n oude Levi's van 2 jaar geleden van toen hij 14 was en pas net z'n eerste schaamhaartjes kreeg... Toen al was dat een strakke, goedpassende jeans geweest en nu... met 16 was zijn puberpik al een flink stuk groter en precies dat wond me erg op: wijdbeens zat 'ie op de bank en toonde kwasi-verlegen zijn jongenskruis: zijn zak, twee ballen links en rechts van de middennaad zorgden voor twee mooie bobbels, en langs de vale gulp omhoog zag ik de afdruk van zijn onmiskenbaar stijve penis.

Tot de broekrand zag ik de gave vorm van zijn harde jongenslul in die afgeknipte oude jeans. 'Da's niet mis daar in je broek', zei Marco en Tom voelde geschrokken langs z'n gulp met zijn rechterhand over die erectie. 'Oeps,..eh,.. zullen we de video even stoppen? Dan ga ik wel even met m'n.. eh.. harde lul naar de wc er even iets aan doen', fluisterde Tom. 'Onzin', zei Marco, 'dat hoeft niet op de wc, dat kan hier ook, en ik zal je helpen, doe je hemd maar uit en ga op de bank liggen!'. Als ik ergens geil van word, dan is het van een jonge knul, die nonchalant liggend in een strakke verpakking om zijn kruis zijn stijve jongenslid toont. Het ging nog veel verder... Marco begon Tom opeens echt vakkundig op te geilen, alsof ze nooit iets anders deden! Hij knielde voor de bank waar Tom geil lag te zijn en streelde met z'n ene hand de twee ballen van Tom en wreef toen, op en neer, met de duim en de vingers van z'n andere hand langs de stijve pik van Tom, dat alles nog in de jeans!.

Tom deed zijn eigen handen onder z'n beide billen en duwde zijn penisbobbel tegen de wrijvende handen van Marco. Nu al schokte de body van de jonge boy bij iedere keer dat de strelende vingers van Marco de top van die harde penis beroerden, nog steeds in de Levi's. Daarna bleef Marco's hand bij de broekrand en hij knoopte de jeans open. De jonge puberpik werd zichtbaar toen hij de broek van zijn kruis trok. Een klein blauw slipje, dat alleen nog om zijn ballen klemde en waaruit zijn jongenslul al bij de eerste de beste erectie uitsprong, werd ook meegetrokken. Nu had Tom al zijn (valse) schaamte verloren en lag hij spiernaakt te spelen met zijn stijve, terwijl Marco de jeans van Tom uittrok. 'Ik wil een ontzettend lekkere zaadlozing met veel sperma, zoals op de video', commandeerde hij z'n oudere broer. Deze antwoordde:'Tom, je krijgt de gaafste en geilste masturbatie van je leven en je pikkie zal lekker spuiten!'.

Rustig begon Marco zijn broer op te geilen: hij wreef langs de binnenkant van Toms gespreide benen en sloot volleerd zijn vuist om de rechtop staande nog niet eens volgroeide keiharde jongenspik van de naakte Tom. Stijver kon die lul niet meer worden, geiler werd het wel toen Marco ook de voorhuid van Toms pik over zijn eikel naar onderen trok. Glinsterend rood stond die eikel te kloppen.. Marco pakte de harde erectie bij de stam in het zachte bruine schaamhaar en begon toen vanaf de onderkant diens pik naar boven te likken. Tom begon een beetje te schudden met zijn naakte lijf en raakte bezweet. Marco likte vakkundig de rand van de eikel, door de dagelijkse eigen masturbaties wijs geworden, wist hij precies waar de geilste plekjes waren en wat zijn breortje nu voelde! Tom begon nu ritmisch te ademen en te schokken met zijn jongenskruis, zodat Marco wist dat zijn zaad kookte. Even rusten... daarna Tom weer verrassen, nu niet alleen met zijn tong, maar met zijn natte lippen.

Marco gleed met zijn mond over Toms rode eikel, precies met zijn lippen tot de eikelrand en masseerde zijn pik met zijn lippen aan die geile rand. Tom werd wild... Ver duwde hij zijn lenige jonge lichaam met zijn heupen omhoog, kreunde, zweette en zakte weer terug. Toen dan de jonge knul echt onregelmatig begon te hijgen hield Marco opeens op: hij pijpte niet verder en raakte z'n broertje niet meer aan. Uit diens penis gutste het gladde voorvocht over z'n eikel. Na een half minuutje pakte Marco de stam van Toms harde pik en rolde voor de helft zijn voorhuid weer over de eikel. Dit was genoeg om Toms orgasme te starten, maar Marco wist precies wat 'ie deed: hij bewoog zijn hand niet en keek doodstil naar Toms paars-rode eikel en diens nu stilliggende lichaam. Hij wist dat Tom nu al een orgasme had en dat door zijn hele jongenslijf voelde en vanuit zijn ballen het zaad voelde stijgen tot de verschrikkelijk geile echte zaadlozing, hij kende dat uitgestelde-zaadlozing gevoel: gewoon een orgasme van 2 minuten!! Precies toen Toms eikel begon te verdikken rukte Marco de voorhuid naar achteren over de paarse eikel.

Tom schreeuwde, sloot zijn ogen, wierp zijn hoofd naar achteren opende zijn mond wijd, schokte zijn heupen naar boven tegen de rukkende oudere broer in en schoot een enorme straal wit jongenszaad ver naar achteren over zijn bezwete hoofd. Na die eerste scheut boyssperma schokte 10-12 stralen zaad uit zijn pik: schreeuwend, huilend bijna, vlogen de stralen zaad eerst nog op z'n eigen borst en kin en daarna als witte strepen op zijn buik. Met wat nasidderingen vulde hij zijn navel en lag toen stil. Dankbaar opende hij zijn ogen en zag zijn oudere broer staan, naakt, met zijn sportshortje in zijn handen, klaar om het sperma van het lichaam van zijn jongere broer te vegen, enne.. zo te zien aan zijn eigen volwassen pik ook klaar voor iets anders. Alleen al op dit deel van die video van m'n neefjes ben ik al bij de eerste keer afdraaien verschillende keren klaargekomen....

$$$$

Ik ben een knul van 21 slank en sportief en ga elke avond een stukje hardlopen.
Vorige week liep ik door het bos op een achteraf paadje tot ik geritsel en gegiechel in de bosjes hoorde, ik hield mijn pas in om te kijken waar dit vandaan kwam en zag tot mijn verbazing 2 knullen die aan het vrijen waren. Ik was nieuwsgierig en begon te gluren. Ik loop al een paar jaar met het gevoel dat ik homo ben, en was eigenlijk ook gelijk op gewonden door dit schouwspel. Terwijl de ene knul tijdens het vrijen de andere jongen over de dikke bobbel van zijn sportbroekje wreef kreunde de ze zachtjes maar hoorbaar.
Ik begon nu echt opgewonden te raken en had mijn lul in mijn hand genomen en begon zachtjes te trekken. Opeens zag één v.d jongens mij staan en ik schrok en wou gelijk weg lopen toen één van hun zei: Hé gluurdertje kom jij eens ff hier, misschien heb je zin om mee te doen. Ik twijfelde en toen één v.d jongens (Marcel genaamd) naar mij toe liep en zijn hand uitreikte en zei kom maar je hoeft niet bang te zijn we zullen je zacht behandelen. Toen ik hand in hand met Marcel meeliep stelde hij zich voor en zijn vriend Christiaan ook. Hoe heet jij vroegen ze in koor, en antwoordde met Daniel. Zo Daniel heb jij wel eens sex met een jongen gehad zei Marcel en ik zei nee, maar het lijkt me erg lekker. Christiaan bedacht zich niet en liet zijn hand in mijn sportbroekje glijden en pakte mijn opgezwollen lul beet. Marcel trok mijn broekje naar beneden en knielde op zijn knieën en begon mij af te zuigen. Oh wat was dit heerlijk zeg, die warme lippen om mijn lul geklemd. Hij begon hard te zuigen en zei dat ik ging komen. Meteen stopte hij en zei ik wil dat je in mij komt en deed zijn broek naar beneden. Marcel had wat lichte donshaartjes en ik wreef er zachtjes overheen. Marcel zei dat hij net 19 was geworden en hij had het uiterlijk van een tiener. Christiaan pakte een tube glijmiddel en begon mijn lul en Marcel zijn bilnaad in te smeren. Ik duwde mijn lul zachtjes tegen de warme ster van Marcel. Doe maar zei Christiaan hij is wel wat gewend en ik duwde mijn lul in zijn warme holletje en begon hem te neuken. Marcel kreunde en riep: Neuk me harder jij slet van me en ik stootte zo hard mogelijk tot mijn ballen tegen zijn billen aan kletste. Terwijl ik Marcel hard aan het neuken was smeerde Christiaan glijmiddel op mijn bilnaad en zei dat hij mij ook zachtjes wou verwennen, ik stemde toe maar tegelijk ook een beetje bang voor de pijn. Langzaam drukte Christiaan zijn 19 cm lange leuter in mijn aars, en ik kreunde toen hij er helemaal in zat. Hij begon me langzaam te neuken en de pijn werd nu minder en veranderde in een heerlijk intens gevoel. Ik zat klem tussen Marcel die ik neukte en Christiaan die in mij zat te stoten. Wat was dit heerlijk zeg, ik voelde dat ik ging komen en riep ik kom, ik kom. Marcel die ik ondertussen aan het aftrekken en een heerlijke lul had van 16 cm kwam klaar en 4 warme stralen zaad spoten over mijn handen die ik gelijk aflikte, ik begon nu ook harder te rammen en spoot mijn zaad in de warme grot van Marcel. Niet lang daarna kwam Christiaan in mijn kont klaar en ik voelde hoe het zaad langs mijn benen droop toen hij zijn lul helemaal uit kneep op mijn billen. Ik wist het nu zeker ik was zo homo als wat en had nog nooit zo genoten. Ik heb mijn mobiele nummer uitgewisseld met Marcel en Christiaan en bel ze één dezer dagen weer op om een nieuw sexavontuur te beleven, want er valt nog veel te ontdekken op homogebied.Story URL: http://xhamster.com/user/bilbo148/posts/89172.html