This is a print version of story Een sletje in het bos, deel 2 by 69wally69 from xHamster.com

Een sletje in het bos, deel 2

Daar zaten we dus. Ik op de autostoel en jij daarbuiten op je knieƫen om mijn penis helemaal schoon te likken.

En je beperkte het zuigen en likken niet alleen tot mijn penis. Terwijl ik achterover geleund met mijn ogen dicht zat te genieten van je tong en je lippen, merkte ik dat je mond afdaalde naar mijn geschoren ballen, waar nog een glimmend mengsel van jou sappen, mijn zaad en zweet overheen lag. Ik voelde hoe je een voor een een bal zachtjes in je mond nam om even later je tong over mijn zak te voelen fladderen.

Heerlijk, vond ik het en het duurde dan ook niet lang of mijn gekrompen piemel kwam weer een beetje tot leven. Ik ging verzitten zodat je er wat beter bij kon, dus ging ik dwars op de autostoel zitten en stak mijn benen naar buiten zodat jij er gehurkt tussenin kwam zitten.

Dit bood een mooie gelegenheid om wat meer te likken dan alleen mijn ballen en pik. Ik pakte je hoofd en leidde het dichter naar mijn kruis, ik kwam iets met mijn billen omhoog en zei: 'Daar is het ook lekker gevoelig, lik me.'

Je begreep wat ik bedoelde en even later wreef je tong over de huid tussen mijn ballen en mijn sterretje. Niet alle mannen weten het, maar dat is een zeer gevoelig plekje. In een mum van tijd voelde ik dan ook mijn pik weer op volle sterkte komen. Sterker nog: ik was de laatste tijd niet meer zo hard geweest. Ik liet je nog even tussen mijn benen begaan daarbij je hoofd nog wat strakker om mijn kruis duwend waardoor je nu met je tong zelfs lekker mijn sterretje kon beroeren. Maar toen vond ik het tijd voor iets anders.

'Je doet goed je best voor een lustsletje,' zei ik. 'Maar het kan allemaal nog beter. Kom op, ga op je knieen en je handen op de grond.' Vragend keek je naar me omhoog en ik wees de plaats aan waar ik je hebben wilde. Precies voor de neus van de auto, gewoon in de droge losse bladeren die daar op de grond lagen. Het was inmiddels helemaal donker en veel geluiden klonken niet meer uit het bos, wat ik eigenlijk een beetje jammer vond. Want de spanning om betrapt te worden geeft vaak wat extra cachet aan dit soort zaken.

Maar goed, je nam plaats op handen en voeten zoals ik had bevolen. Vragend keek je achterom: 'Wat ben je van plan,' vroeg je.

'Ik ga je verwennen,' beloofde ik en nam plaats achter je. Tegelijk trok ik je jurkje dat eigenlijk weer gewoon om je lichaam hing, vanaf de onderkant helemaal omhoog, zodat die onderkant uiteindelijk helemaal over je hoofd viel. Zo zag ik je gehele lichaam, behalve je schouders en hoofd. En jij zag helemaal niks meer.

Ik verschoof mezelf iets naar de zijkant en wreef krachtig over je rug, zoals een massuer dat kan doen. Langzaam, intens en met warme handen. Mijn handen volgden op die manier je ruggegraat tot aan je schouders om vervolgens terug te glijden tot aan je stuitje. Ik heb wat ervaring met ontspanningsmassage dus ik wist dat ik erg lekker moest zijn. Ik zag dan ook een rilling van genot door je lijf trekken.

'Lekker,' vroeg ik. 'Ja, heerlijk,' antwoordde je schor. Je draaide zelfs met je lekkere kontje. Toen ik dat zag, gaf ik meteen een harde klap op je billen, met mijn vlakke hand. De klets echoode tegen de bomen rondom ons. Je kreunde zachtjes en ik begon meteen je rug, schouders en stuitje intensief te masseren. twee keer ging ik zo over je lijf met mijn handen om meteen daarop weer een flinke klap op je billen te geven. 'Hoe voelt dat,' vroeg ik. 'Het brandt,' antwoordde je. 'Mooi,' reageerde ik en liet meteen mijn hand drie keer op je billen kletsen.

Je billen voelde nu echt heel warm aan en dus vond ik het tijd worden voor wat meer ontspanning. Ik liet mijn vingers door je bilspleet glijden en merkte tot mijn voldoening dat je inmiddels weer lekker nat was geworden tussen je schaamlipjes. Met twee vingers gleed ik er traag doorheen. op en neer en af en toe liet ik even twee vingers je kutje binnengaan.

Ik merkte hoe je ademhaling zich versnelde. Je begon zelfs een klein beetje te hijgen. Voor mij het teken mijn intieme strelingen wat meer te concentreren rond je klitje, wat ik als een begeerlijke verdikking tussen de plooien van je schaamlippen voelde.

Je stond nog steeds op je knieen en steunde met je handen op de grond. Ik zat op mijn knieeen achter je en was je nu brutaal achterlangs aan het vingeren met drie vingers in je heerlijke, begeerlijke pruim. Ik weet niet hoe lang dit duurde, maar af en toe liet ik mijn vingers die nat waren van jou geil over mijn eigen eikel gaan zodat die glad werd van mijn voorvocht en jouw sappen.

Toen ik weer met mijn vingers in je was, hield je het niet meer. Je zakte met je armen zodat je nu met je onderarmen op de grond steunde waardoor je billen nog meer in de lucht staken en ik nog dieper bij je naarbinnen kon. Je zuchte diep en begon te kreinen. 'Ja, toe maar,' moedigde ik je aan. 'Kom klaar, lekker sletje van me.' En met een grommend geluid kwam je klaar. Ik voelde hoe je kut krampte rond mijn vingers en hoe jouw geil naar buiten stroomde.'

Toen je wat tot rust leek te zijn gekomen, trok ik mijn vingers uit je kletsnatte spleet en ging zelf naast je liggen. Tegelijk trok ik je jurk van je hoofd weg zodat je me kon zien. 'Kom op mijn pik zitten,' commandeerde ik.

Je leek te twijfelen en zei: 'Maar ik ben nog zo gevoelig.'

'Nou en?''Ik wil dat je mijn paal berijdt, slet.'

Langzaam nam je plaats boven mijn paal, met je benen aan weerszijde van mijn lichaam. Ikzelf hield met een hand mijn pik omhoog, waarvan de eikel glom in het maanlicht. Je bracht je billen in positie en met een diepe zucht liet je je zelf langzaam op mijn forse erectie zakken.

'Doe je jurk uit,' snauwde ik. 'Ik wil je zien.' Dat deed je en begon traag op mijn paal te wippen. Dat maakte geile, slurpende geluidjes. Onderwijl greep ik naar je borsten en kneep er stevig in. Toen ik merkte dat je grootste gevoeligheid over was en wat fanatieker begon te neuken, pakte ik je tepels tussen mijn duimen en wijsvingers en kneep er stevig in. Je begon weer te hijgen en je ogen kregen een omfloerste blik en je ging sneller op en neer.

Maar het ging mij niet snel genoeg. 'Op je hurken,'zei ik en je trok je voeten onder je dijen waardoor je op je hurken op mijn pik zat, je handen steunend op mijn borst. Ik hield intussen je tepels stevig geklemd tussen mijn duimen en wijsvingers en tegelijk begon ik met mijn onderlijf te stoten. Eerst langzaam, maar steeds sneller.

Onze lijven kletsen hard tegen elkaar wat een luid, vochtig geluid teweeg bracht. Ik dacht intussen dat ik gek van lust werd en ik moest mijn best doen nog niet klaar te komen.

Toen ik het echt niet meer kon houden, gromde ik dat je moest opstaan. Ik wurmde me onder je vandaan en stond tegenover je. Ik legde mijn handen op je schouders en drukte je zo weer naar beneden, tot je op je hurken zat met je hoofd op de hoogte van mijn pik. Meteen begon je me verwoed te pijpen en met een hand mijn ballen te masseren. Ik was nog van alles van plan geweest, maar mijn lichaam besliste anders. Ik moest gewoon klaarkomen. Ik trok mijn penis uit je mond en met mijn andere hand hield je haar vast zodat je hoofd op zijn plaats bleef en begon mezelf voor je neus af te trekken.

Het duurde niet lang of mijn zaad schoot over je gezicht, over je borsten en droop zo over je buik richting je kut. Heerlijk!! Er leek geen einde aan mijn zaadlozing te komen.

Maar uiteindelijk was ik toch echt klaar. Mijn pik wiebelde nu half hard voor je neus en je hapte er speels naar. Af en toe nam je mijn eikel in je mond en zoog er zachtjes aan. Maar nu was ik degene die te gevoelig was. uiteindelijk trok ik me terug.

Even later zaten we weer in de auto, zo goed als mogelijk gefantsoeneerd. Maar onze lijven waren nog plakkerig en roken naar geil. Daarom zei ik: 'Kom, we gaan naar mijn huis. Lekker douchen en daarna ... ach, we zien wel. De nacht is nog lang.


Story URL: http://xhamster.com/user/69wally69/posts/65923.html