This is a print version of story De poetsvrouw. by rivo020 from xHamster.com

De poetsvrouw.

Sinds mijn avontuurtjes met An voel ik me veel beter. Mijn vriendin weet van niets en maar goed ook. Thuis krijg ik op sexueel vlak niet wat ik wil dus zoek ik het op een ander, logisch toch?
Elke dag als ik naar het werk ga bedenk ik me wat we deze keer gaan doen. Wat zal ze aanhebben? Hoe zal ze me duidelijk maken dat ze zin heeft? Het erotisch spelletje tussen ons is een echte belefenis.

Toen ik aangekomen was op kantoor lag er een papiertje op mijn bureau. "Sorry schat, maar vandaag kan ik niet, ik heb een afpsraak met Luc." Luc is onze projectleider en An moest soms samen met hem klanten gaan bezoeken om nieuwe projecten binnen te halen.
Ik werd een beetje teleurgesteld omdat ik er net zo een zin in had. Het zou een lange dag worden dacht ik bij mezelf...
Inderdaad, er kwam maar geen einde aan de dag en het werk dat ik moest doen was ook niet al te leuk. Daarbij kwam nog eens dat ik redelijk wat papierwerk in orde moest krijgen waardoor ik moest overwerken.

Omstreeks 18 uur was iedereen al naar huis en bleef enkel ik nog over. even later hoorde ik de deur en de poetsvrouw kwam binnen. "oh sorry, ik wist niet dat u hier nog was" antwoorde ze terwijl ze opnieuw buiten wou gaan. "Nee hoor, doe maar op het gemak, mij stoor je niet" zei ik haar waardoor ze toch maar het stof begon af te doen in mijn bureau.
Eigenlijk stoorde ze me wel maar ik trok het me niet aan want ze was te mooi om naar te kijken. Onze poetsvrouwen zijn meisjes die bijklussen na school. Nicky was juist 20 jaar geworden maar je zou haar ouder schatten. Ze leek enorm sexy in die rok met hemdje. Ze had lang bruin haar en een strakke kont. Ik kreeg het helemaal warm van binnen om haar zo te zien.

Ik zag dat ze regelmatig naar me keek en telkens wanneer ik terug keek, draaide ze haar hoofd. Ik vroeg wat er scheelde maar kreeg geen antwoord. Na een tijdje begon ze met mijn bureau. Ze bukte haar om een stofvod te nemen uit haar emmer. Daardoor had ik een hele mooi inkijk in haar bloes en mijn paal reageerde er direct op. wat had ik zin om die meid een goeie beurt te geven.
Wanneer ze zich dan rechtstelde, zag ze dat ik zat te kijken en ze lachte eens. "Vind je ze mooi" vroeg ze. "Natuurlijk, ze zien er zo stevig uit, train je soms?" "Ja, ik ga regelmatig naar de fitness en doe speciale oefeningen voor de borstspieren". De gedachte haar in een fitnesspakje te zien deed me nog warmer worden.
"Wil je ze ook eens voelen" en ze kwam naast me staan. Ik legde mijn hand op een van haar borsten en begon die te masseren. "Lekker geil he" zei Nicky met een zwoele stem en ging terug voor mijn bureau staan.

"Zal ik je eens wat tonen?" en plotseling begon ze sensueel te dansen. Haar heupen maakte erotische bewegingen terwijl ze knopje per knopje losmaakte tot wanneer haar bloes loshing. Haar roode BH was heel mooi afgewerkt met kant en was half doorschijnend. Ik kon duidelijk zien dat ze er zin in had want haar tepels werden groter en groter.
Ze gooide haar bloes op de grond, draaide zich om bukte haar. Ik had een mooi uitzicht op haar strakke kont en wou haar dan ook strelen. "Neenee, niet tot de show gedaan is". Ze knoopte haar broek los en liet die zakken. Een mooie rode string die tussen haar kont geplakt was kwam tevoorschijn. Haar hand ging tussen haar benen en ze drukte op haar string waardoor ze haar kutje stimuleerde.
Ze stond opnieuw recht en kwam nu voor me staan. "De rest mag jij uit doen." Dat liet ik me geen 2 keer zeggen en ik stond recht en gaf haar een wilde tongzoen. Mijn handen gingen naar de sluiting van haar bh en opende die. Plots lag haar bh op de grond en had ze enkel nog maar haar slipje aan.

Ik zette haar op mijn bureau opende haar benen. Het vocht stoomde al uit haar grot en de natte plek in haar string werd groter. "Wat ben jij een natte meid" zei ik terwijl mijn tong richting schaamlippen ging. Mijn ene hand trok haar string opzij zodat ik met mijn tong haar lippen kon strelen. Ze genoot er kennelijk van aan haar kreetjes te horen. "Steek je tong diep in mij, ik wil je voelen" riep ze.
Ik begon haar sneller te beffen en mijn tong ging dieper haar grot binnen. Mijn ene hand begon dan haar clitoris te strelen wat haar nog geiler maakte. Ik stopte met beffen en duwde mijn middevinger haar strakke kut binnen. Ze liet het duidelijk horen dat ze dat aangenaam vond.

Even later stond ze recht en trok ik haar string uit. Ze zette zich dan op haar knieen voor me en begon mijn broek te strelen. Zachtjes beet ze in mijn knobbel wat me een zalig gevoel gaf. Ze trok mijn t-shirt omhoog en begon mijn tepels te likken en gaf me kusjes over mijn hele lijf. Ondertussen vonden mijn vingers een baan naar haar kutje en speelde met haar lippen. Af en toe stak ik dan een vinger in haar grot en stak die vinger dan in haar mond zodat ze haar eigen geil kon proeven.
Ze knoopte mijn broek los waardoor mijn hard geworden paal vrij kwam. "Waw, wat is die groot" zei ze met grote ogen en ze begon hem spontaan te zuigen. Haar ene hand maakte trekbewegingen terwijl ze zoog en met haar tong mijn eikel streelde. Wat kon die meid pijpen...
"Zeg me wanneer je gaat komen, ik wil dat je mijn kutje vult met jouw hete vocht". Ik werd zo geil van wat ze zei en ik deed teken dat ze moest stoppen.

Ze leunde op mijn bureau en ik ging achter haar staan. Ze nam mijn lul vast en begon eraan te trekken terwijl mijn tong haar sterretje begon te likken. "mmm, ik ben nog nooit anaal gepakt, wil je me dat plezierje eens doen?" Blijkbaar genoot ze enorm van de streling van mijn tong en ik stak eerst een vinger in haar aars om haar voor te bereiden. Ze kreunde diep en riep "meer, ik wil je lul erin voelen". Ik had niet meer nodig en bracht heel voorzicht mijn lul in haar opening.
"Als ik je pijn doe, moet je het zeggen he". "Het doet pijn, maar doe voert, ik wordt er zo geil van" zei ze terwijl haar hand haar cliteris streelde. Ik begon zachtjes in en uit te bewegen en hoorde haar kreunen. Terwijl ik het tempo opdreef stak ze 2 vingers haar grot binnen en begon ze snel te vingeren. "Ik kom, aauuu, mmmm spuit me vol" riep ze en ik voelde dat ze ging klaarkomen. Ik dreef het tempo nog ietsje op waardoor ik me ook niet meer kon inhouden. Mijn sperma spoot haar darmen in terwijl ze aan het klaarkomen was.
"wow, wat een orgasme" zei ze tegen me wanneer ze zich omdraaide en me met een zucht omhelzde. Ik zag dat er een traantje uit haar oog kwam. Ik vroeg nogmaals of ik haar had pijngedaan waarop ze zei: "een beetje, maar het genot wat me teveel, de pijn deed me extra genieten" vulde ze aan.

Ik liep me opnieuw zakken in mijn bureaustoel en sloot m'n ogen heel even om te genieten.
"Moet je regelmatig overwerken" vroeg Nicky terwijl ze haar kleren aantrok. "Heel af en toe" "Och jammer, want ik heb een leuke vriendin die hier ook nog schoonmaakt, misschien kunnen we iets regelen?" Dit leek me zeer leuk en ik knikte.
nicky ging mijn kantoor uit en vertelde me dat we elkaar nog wel eens tegen het lijf zullen lopen... Ik kon enkel maar hopen dat het snel ging gebeuren en had me voorgenomen om morgen ook over te werken.Story URL: http://xhamster.com/user/rivo020/posts/65134.html