This is a print version of story Vrouw in de war en haar geile gedachten over manne by pcdewit from xHamster.com

Vrouw in de war en haar geile gedachten over manne

Ze was chaotisch vandaag. De gedachten aan mannen, pikken, borsten, benen en billen gingen door haar heen. Een weerslag van haar gedachtenhinkstapsprongen vind je hier. Ze hunkerde. Ze smachte, ze vingerde haar kut bijna kapot terwijl ze aan alles dacht.
Help! Ze wilde een man, niet voor de leuk, maar voor de neuk.

Ze vond het heerlijk om heel voorzichtig en zachtjes aan een pik te sabbelen en likken. Rustig. Af en toe een bal likken, een kloppende ader, een schacht, een eikel. Tot ie keihard was. En dan hard zuigen op een of beide kloten. Dat koelde meestal wel wat af.

Het maakte haar al helemaal geil als ze dacht aan twee mannen die het met haar zouden doen, maar die ook niet vies van elkaar zijn. Gewoon plezier met en voor drie. Maar waarom waren die er nu niet?

Samen likten ze een pik. Zij en hij likten een kant van het stuk mannenvlees in het midden. Ieder voorzichtig aan de eigen helft. Daarna nam een de ballen onder zijn hoede en de ander de eikel en pik. Zonder in elkaars pikdeel te komen. Zo ging het ook met kut en kontlikken van haar. Ze stopte nog meer vingers in haar hete flamoes.

Hij trok aan zijn pik, terwijl zij met haar hete kut boven zijn schouder zat. Wachtend op zijn hete tong, maar die ging niet komen. Hij stond op uitbarsten. Hij trok stug door. De gelukkige keek naar zijn nog groter wordende lul. Zij besloot om het schouwspel van dichterbij te gaan bekijken en liet zijn schouder voor wat ie was. En keek naar het handwerk van hem en zijn grote pik. Het zaad kwam uit de eikel omhooggespoten. Ze moedigde beide mannen aan. De een om door te trekken en de ander om door te spuiten. Toen er geen druppel wit vocht meer omhoogkwam liet de man de lul los, die kwam op de rechterdij terecht. Op buik en dij lag geil. Zij likte met haar tong elke klodder op. Uiteindelijk nam ze de nog altijd imponerende lul in haar mond om die ook grondig leeg te halen. Ze kwam nu klaar, haar gedachten waren even blanco. Meer man, meer lul, meer zaad, ze wilde doorvingeren.

Ze vond het heerlijk om die om die keiharde lul te voelen spuiten en om met de nog harde snikkel het geil te smeren over gezicht, tong en het uiteindelijk te proeven als de lul iets minder zin had. En zichzelf een beetje te vingeren met haar naar man geurende vingers.

Ze wilde bruut uitgewoond worden, maar ook eens zelf uitwonen. Met een voorbinddildo. Zou hij zich laten palen in zijn neukgat?

Hij schoot zijn lading warm zaad op een bordje. Was dat ooit echt gebeurd? Ze liet zich niet van de wijs brengen. Met een paar stevige likken werkt ze de hele smakelijke partij saus alsnog haar keeltje in. Met één slik liet ze de hele warme hap verdwijnen... Daar had ze al snel spijt van, want net erna merkt ze hoe lekker de substantie is, ze had ermee moeten spelen....

Met warme gevoelens besloot ze nu maar haar dildo te pakken, genoeg kinderspel met haar vingers. Op naar het grotere werk. Ging de bel nou maar, een echte lul. Dat wilde ze. Geen kunststoffen Tarzan…. Ze wilde vreemde tongen en pikken door haar drijfnatte kutje voelen glijden. Of die van jou.Story URL: http://xhamster.com/user/pcdewit/posts/49725.html