This is a print version of story travestieslavin misbruikt door 2 Meesteressen by bi-slet-slaaf from xHamster.com

Travestieslavin misbruikt door 2 Meesteressen

Sessie met Meesteres Valerie en Meesteres Kim 16 mei 2009

Ietwat ongemakkelijk stapte ik in de auto. ik moest gekleed gaan in collar, pols- en enkelboeien en ik moest de oppompbare plug in mijn aars. Daarover heen mocht in alleen een skipulli en een regenboek dragen. Het werd een ritje (ca 15km.) dat zeer ongemakkelijk was. Ieder hobbeltje in de weg werd direct doorgegeven aan de plug die dik en diep in mij zat. ik ben zelfs even gestopt toen ik dacht dat ik het niet meer aankon, maar ja, wat moet je dan? Langs de weg je broek omlaag doen en iets uit je kont halen terwijl er fietsers en auto’s langsrijden?....Nee geen optie. Dus trapte ik het gas maar flink in en reed (te) hard door.

De afspraak was dat ik er om 11.30 uur zou zijn. Een kwartier te vroeg reed ik de lange oprijlaan op. ik parkeerde mijn auto voor de villa, pakte mijn tasje met cadeaus voor de Dames en liep naar binnen. De voordeur was open en ik kon (zoals afgesproken) gewoon linksaf naar de SM-kamer lopen. Daar zette ik de cadeaus op tafel en kleedde mij uit en knielde in slavenhouding. ik pakte mijn gsm en belde Meesteres Valerie die aan de andere kant van het huis opnam. Ik meldde dat ik klaarzat en Zij vertelde mij dat ik veel te vroeg was en dat ik maar even zo moest wachten. ik stopte mijn gsm in de tas, met mijn kleding en nam de slavenhouding opnieuw aan.

Na (wat leek als) een kwartier hoorde ik 2 paar hakken aankomen. ik lag geknield met mijn gezicht op de vloer en met mijn handen open naar voren. De deur ging open en ik zag een paar rode pumps en een paar zwarte plateau laarsjes aankomen. Eerst gingen de rode en toen de zwarte schoenen even vakkundig op mijn handen staan. Daarna begroette ik de Meesteressen.

Meesteres Valerie liet mij eerst de cadeaus uitleggen en klikte een hondenriem aan mijn collar. Zij trok mijn nader bij en liet mij haar pumps kussen. Na een tijde trok Ze mij naar Meesteres Kim en liet mij ter voorstelling ook haar schoenen kussen. Daarna leidde Ze mij naar de tafel waar de cadeaus op stonden. Als stoeltje voor Meesteres Valerie knielde ik ervoor en Zij nam met Haar heerlijke warme billen plaats op mijn rug. De verdere begroeting verliep door het ontvangen van een paar ferme tikken van Meesteres Valerie op mijn billen. Ook pompte Ze de buttplug wat verder op en bond mijn ballen en pik af die hierdoor keihard werd. De plug voelde meteen nog ongemakkelijker….een poepgevoel…..als je naar de wc moet. Omdat mijn billen nogal wit waren, sloegen de Dames er flink op los met verschillende zwepen en Hun handen.

Meesteres Valerie kwam op een bepaald moment met een zware metalen collar aanlopen. Deze moest mijn zwart leren collar vervangen. Aan de zijkanten metalen collar zaten ringen die precies pasten in een rek waar ik geknield in moest gaan liggen. Meesteres Kim draaide de ringen zo strak aan dat de enige bewegingsruimte van mijn hoofd binnen de collar zelf zat (ca. een halve centimeter naar boven-beneden-links-rechts). Ook mijn enkels werden aan het rek vastgemaakt en mijn knieën werden met een ferm “poten uit elkaar!” door Meesteres Kim naar buiten gedrukt. Meesteres Valerie vervolgde met een paar harde klappen op mijn reetje en Ze zei: “kom Kim, Wij gaan nu even naar de cel van die andere slaaf”.

Was er dan nog iemand in huis? Ik hoorde de Dames weglopen en hun hakken verstommen op de trap naar de kelder. Daar lag ik dan, volledig hulpeloos en vastgebonden in een zeer ongemakkelijke houding met mijn kont naar achteren gestoken alsof ik me zo aanbood. Gelukkig liep de plug steeds een klein beetje leeg tot het niveau waarmee in aangekomen was. ik werd ontzettend geil van de gedachte dat Ze terug zouden komen met een slaaf die mij ging neuken en ik voelde het geil uit mijn eikel lekken. Maar dat was niet het geval. Meesteres Valerie kwam terug en knielde naast mij. Ze opende mijn mond en drukte haar compleet volgepiste slipje naar binnen. Om mijn hoofd bond Ze een zijden sjaaltje dat ook kletsnat van Haar urine was. “Als je mijn broekje laat vallen, krijg je een straf die zo hard is….” waarschuwde Ze mij. Ze stond op en liep weg. Het was supergoor om met zo’n zeiknatte slip in mijn mond te zitten. De pissmaak vulde mijn mondholte en door dat ik er met mijn neus bovenop zat ademde ik ook alleen maar pislucht in. Na zeker een half uur (voor mijn gevoel) ging hoorde ik de hakken weer aankomen. Alsof Meesteres Valerie het wist van de plug…..Ze pompte meteen 1, 2, 3, 4 keer lucht erbij. Ik was nu voller dan ooit te voren.

ik was blij dat ik uit het rek gehaald werd door Meesteres Kim die ook mijn eigen collar weer om deed. Nu pas kon ik de Dames zien. Meesteres Valerie had Haar wellustige lijf verpakt in een rode jurk en Meesteres Kim droeg een doorschijnend topje waarin ik Haar borsten op en neer zag deinen en een knielange leren rok die Haar prachtige achterste fantastisch deed uitkomen. ik moest gaan staan en dat was best fijn omdat mijn spieren verkrampt zaten in de gekke houding van zoeven. Meesteres Kim en Meesteres Valerie maakten mijn polsboeien gespreid boven mijn hoofd vast aan een rek en terwijl Meesteres Kim mijn enkelboeien aan een spreidstang vastmaakte, zette Meesteres Valerie twee gemene klemmen vol op mijn tepels. Jezus! Wat een pijn! ik kreunde het uit. Meesteres Valerie sloeg mij keihard met vlakke hand op mijn wang. “Zei je iets slaaf?” Toen ik daarop ontkennend antwoordde, kletste Ze mij nog 2x vol op diezelfde wang. “ Ik wil NIETS van je horen!” Om de gedachte van pijn aan mijn nippels te doen vergeten kneedde Ze ook nog even hard mijn gezwollen ballen. ik kromp ineen. Alsof de boodschap niet duidelijk was sloeg Ze ook zeker 10 keer tegen mijn keiharde pik.

De dames verlieten de ruimte weer voor een rookpauze. Ze maakten mij echt geil met deze situatie en ik voelde opnieuw geil uit mijn dikke paarse eikel lekken. Na opnieuw een lange tijd hoorde ik de Dames weer giechelend aankomen. Achter hen aan kroop een slaaf. Deze moest zelf pols- en enkel boeien omdoen en toen dat niet snel genoeg ging, kreeg hij een klap in zijn gezicht. hij kroop mee met Meesteres Kim die hem onder de tafel vastbond. hij diende als tafelpoot en als hij zou verslappen, zou de tafel met kaarsen, thee en koffie omvallen. Toen de Dames op hun gemak een sigaretje gerookt hadden, verlieten Ze de ruimte. De slaaf lag op zijn rug en keek mij aan en ik keek naar hem. hij zag er wat angstig uit en ik was benieuwd naar wat Ze met hem hadden gedaan. Dus ik probeerde ik hem door middel van het ophalen van mijn wenkbrauwen (praten kon immers niet met een mond vol pis en slipje) te laten merken dat ik wat van hem wilde weten. De slaaf hield echter zijn kaken op elkaar.

Dat was maar goed ook, want nu ging de deur ineens open. ik had de Meesteressen niet aanhoren komen. Meesteres Valerie had zich omgekleed in een rood leren topje en een zwart lak-minirokje. Ze liepen meteen naar mij toe en ik zag hoe Meesteres Kim een camera pakte en Meesteres Valerie een stift. Ze stonden achter mij en terwijl Meesteres Kim knipte, schreef Mevrouw Valerie. Ik kon alleen maar denken wat er zou staan. Ook mijn borst en buik werden beschreven met ‘lul’ ‘www.slavenstal.nl’ en ‘spermaslet’. “Dat is handig voor straks als we naar buiten gaan” zei Meesteres Valerie. Ik schrok me een ongeluk….wilden Ze mij dan prostitueren of zo? mijn pik kromp van angst. Met een kopje koffie en thee namen Ze plaats op de fauteuils bij de tafel. De slaaf kreunde zachtjes omdat de dames hun naaldhakken in zijn zij prikten. “Wat is er” vroeg Meesteres Valerie. “ik heb het koud” zei de domme slaaf. “Wat een oen” dacht ik bij mezelf. En ja hoor. De Vrouwen reageerden meteen door de waxinelichtjes leeg te gieten op zijn gespannen buik en borst. “Lekker warm nu?” vroeg Meesteres Kim. Vrijwel meteen toen de Dames tegen elkaar zeiden dat Ze wel zin hadden in een broodje, zwaaide de deur open. Een Meneer, volledig gekleed, kwam binnen met een bord vol broodjes. ik schaamde me dood om zo met een pisslipje in mijn mond en een halfharde pik voor Hem te staan. Hij zei niets, zette het bord op tafel en vetrok.

“Heb jij ook honger?” vroeg Meesteres Valerie mij. Toen ik daarop ontkennend antwoordde, zei Ze “volgens mij wel”. Dus maakten de Dames mij los, ontdeden mij van het slipje en de nippleclips, droogden mij af en leidden mij geknield naast de fauteuil van Mevrouw Valerie. Meesteres Kim bracht mij mijn masker die ik zelf opzette Meesteres Valerie vastsnoerde. Zij nam een broodje in Haar hand, nam een hap, kauwde en zei met volle mond “bek open slaaf”. ik opende mijn mond en Zij spuugde de half gekauwde hap broodje ham in mijn mond. Wat een vernedering. Pff. Het zelfde gebeurde met een broodje kaas. Echt smerig vond ik het, maar toch bedankte ik Meesteres Valerie voor het broodje.

Na een tijdje begon het de Meesteressen te vervelen en werd het blijkbaar tijd voor actie. ik mocht opstaan en de lakmatras pakken. Daar moest ik ruggelings op gaan liggen zodat Ze foto’s van mij konden maken. Meesteres Kim bond me vast aan de matras en gelukkig kon ik af en toe naar Haar prachtige lijf gluren. Meesteres Valerie wilde met mij op de foto. Daarom bukte Ze over me heen en mepte mij met een zweepje op mijn tepels en ballen. Voor de volgende foto kwam Meesteres Valerie op mijn borst zitten en bewerkte mijn ballen nog harder. Onder Haar lakrokje zag ik Haar prachtige kale schaamlippen die wijd openstonden. Ze schoof naar achteren en na een kort “mond open en slikken!” piste ze zich leeg. 1, 2, 3, 4, 5, 6 grote slokken kreeg ik weg, maar toen begon ik te kokhalzen Meesteres Valerie drukte Haar pissende kut op mijn mond en zeek mij helemaal vol. “Genade, genade, genade Meesteres” riep ik door de urine heen. Gelukkig stapte ze meteen van mijn gezicht en spoot zich verder op mijn borst leeg. Daar lag ik dan op een lakmatras, badend in de warme pies van een Dame. Het stonk en ik had een zeer smerige smaak in mijn mond en keel. Aan de urine was te proeven dat Ze koffie had gedronken. Bah, bah, bah!

Met een nalekkende kut stond Ze op om nu de andere slaaf aandacht te geven. De Dames namen weer plaats op de fauteuils en prikten hem weer met Hun naaldhakken in zijn buik. Na een paar minuten koelde de pis af en behalve dat het stonk, begon ik te rillen van de kou. ik had het echt koud, maar ik zei niets. Gelukkig kwam er na een kwartier beweging in de Meesteressen. De broodjes waren nu helemaal op en Ze hadden weer energie. De slaaf kreeg onder protest een hoofdkap op en ik werd losgemaakt. ik mocht me afdrogen en mocht weer staan. “Autosleutels” bitste Meesteres Valerie tegen mij en ik pakte ze uit de tas. De slaaf en ik kregen een hondenketting aan onze collar en wij werden rillend van de kou uit de kamer geleid. In de gang was het nog kouder en ik rilde echt. Toen leidden de Dames ons naar buiten, de parkeerplaats op. Meesteres Valerie liet de slaaf in de kofferbak plaatsnemen. De buttplug was inmiddels zover geslonken dat hij bijna uit me gleed. ik meldde dat aan Meesteres Valerie en ik mocht hem uitdoen. Vrij gemakkelijk trok ik de plug uit mijn aars. Een natte, glibberige substantie droop uit mijn kont langs mijn benen. Was dat geil? Was ik nat geworden? Tijd om daarover na te denken, kreeg ik niet want Meesteres Kim duwde mij op de achterbank. ik moest op mijn buik liggen om mij aan het zicht van eventuele voorbijgangers te ontrekken.

Nadat de Dames een tijdje hadden rondgereden stopte mijn auto. Ze stapten uit en haalden mij van de achterbank. ik stond op blote voeten met alleen collar, masker, pols- en enkelboeien aan en met een afgebonden stijve pik midden in een bos. ik hoopte niet dat Ze mij naar een afwerkplek zouden leiden om mij te laten neuken, etc. Meesteres Valerie nam de ketting in handen en trok mij over een modderig bospaadje het bos in. De andere slaaf bleef achter in de kofferbak. Meesteres Kim liep al fotograferend achter ons aan. De modder liep tussen mijn tenen en na 500 meter kwamen wij bij een besloten roggeveld. Daar in de hoek werd ik door de Dames met mijn buik tegen een boom gebonden. Vrijwel meteen werd ik geprikt door verschillende muggen. De tot nu toe zo lieve Meesteres Kim ranselde mijn rug en billen af met een lange zweep. Net zo lang tot ik het echt niet meer uithield en met tranen in mijn ogen om genade smeekte. ik werd losgemaakt en met Meesteres Valerie het roggeveld ingeleid. Daar maakte Meesteres Kim verschillende foto’s waarna we terug naar de auto liepen.

Toen we de oprijlaan opdraaiden (ik herkende het hek door het raampje) was ik blij dat de buitensessie op de openbare weg over was. Op de parkeerplaats voor de villa werden wij uit de auto gehaald en naar binnen geleid. De slaaf werd in een bijkamertje ontdaan van zijn hoofdkap en in een kooi gestopt. Ook ik moest mijn hoofdkap afdoen. Daarna moest ik de matras en de vloer droogdweilen. Meesteres Kim nam plaats in de fauteuil en vroeg me bij Haar. Geknield moest ik de modder van Haar prachtige plateauzoollaarsjes aflikken. Het zand knarste tussen mijn tanden. Opeens klaagde de slaaf over hoofdpijn en op de vraag van Meesteres Valerie of hij naar huis wilde, antwoordde hij bevestigend. Terwijl Mevrouw Valerie hem wegleidde, likte ik stevig door.

Toen Meesteres Valerie terugwas, lieten de Dames mij opstaan. Duidelijk teleurgesteld in de slaaf bonden Ze mijn ballen en pik opnieuw zeer strak op. “Ons plannetje is mislukt, maar voor jou maar dat niets uit, jij bent een hoer en je zal ook zo gebruikt worden. Jammer dat de slavenpik weg is, nu zullen we wat groters moeten pakken” snauwde Mevrouw Valerie. Ze bonden mij op mijn buik op de bok en smeerden mijn aars in mij glijmiddel. Toen de Dames even in de andere kamer waren geweest, droegen ze allebei een enorme voorbinddildo. ik voelde mijn pik druipen van het geil tegen de leren bok omdat ik wist wat komen ging. Terwijl Meesteres Kim Haar dikke lul in mijn mond drukte en mij van voren begon te neuken, opende Meesteres Valerie mijn kontje met Haar vingers en drukte de dunnere maar veel langere pik ineens naar binnen. Pffff dat was zwaar! Zo werd ik minuten lang (ik denk wel een kwartier) van 2 kanten als een derderangs hoer afgeneukt. Ze Dames dwongen mij om toe te geven dat ik een vieze hoer ben en lieten mij beloven dat ik bij de volgende sessie sperma drink van andere mannen. Deze vernedering maakte dat mijn pik kromp tot een zielig klein dingetje en de bondage eraf gleed.
Gelukkig stopte ook deze vernedering, maar niet voordat ik de pik die zoeven nog in mijn aars zat schoon had gelikt. Meesteres Valerie drukte hem tot in mijn keel. Wat een gore smaak…..glijmiddel vermengd met kontgeil.

ik werd losgemaakt en moest de vloer schoonmaken; alle kaarsvetresten van de slaaf moesten weg en dus kroop ik een tijd lang door de SM-Kamer. Toen de Dames tevreden waren, bond Meesteres Kim mijn ballen opnieuw zeer strak aan. Ik moest knielen en mij voor de ogen van de Dames aftrekken. Klaarkomen mocht pas nadat ik Meesteres Valerie erom gevraagd had. Eerst moest ik mezelf weer hard maken, wat met twee vernederend toekijkende Dames niet meeviel. Eenmaal op oorlogssterkte echter begon mijn zaad snel te borrelen. ik vroeg of ik mocht spuiten en Mevrouw Valerie hield Haar gehandschoende hand op. ik spoot en spoot ….. echt niet normaal zoveel. Haar leren hand zat snel vol en het liep al over de rand. Ze haalde Haar hand weg en terwijl ik nog zeker drie stralen op de vloer spoot, smeerde ze mijn zaad in mijn gezicht en mijn mond. ik nam gedwongen door Haar hand een grote slok van mijn eigen gore sperma.
Meesteres Valerie verzekerde mij dat ik niet moest proberen om mijn gezicht af te vegen voor ik thuis was. Daarna mocht ik mijn zaad van de vloer dweilen en me aankleden. Klevend van het zaad en met een wijd openstaande kontkut stapte ik in mijn regenbroek en skipulli. Meesteres Kim gaf me mijn autosleutels terug en daarmee was de sessie afgelopen. Ik dankte de Meesteressen en verliet de villa om 16.30uur.Story URL: http://xhamster.com/user/bi-slet-slaaf/posts/35482.html