This is a print version of story Sugeludderet by Fantasimannen from xHamster.com

Sugeludderet

Du banker på hotelldøren min og jeg går for å åpne. Der utenfor står du i en lang, sort kjole, sorte nylonstrømpebukser og nettinghansker. Du er flott sminket med en rosa, glinsende munn, mørk øyenskygge og en myk tone i ansiktet. Håret ditt er blondt, glatt og langt. Jeg smiler fornøyd og slipper deg inn.

Du går forbi meg og setter deg ned på kanten av sengen.
"Du ser fantastisk ut," sier jeg og smiler til deg. Du smiler blygt tilbake.
"Hva nå?" spør du.
"Du vet hvorfor du er her," svarer jeg bare og stiller meg opp på gulvet foran deg.

Du senker blikket blygt og nikker bare. Så begynner hendene dine å åpne buksesmekken min sakte. Du gnir hånden mot bulen i boksershortsen min forsiktig før du trekker den ned og kuken min spretter frem. Et lite gisp unnslipper leppene dine før du tar tak i den og begynner å trekke forhuden sakte frem og tilbake. Tungen din kommer frem mellom de fyldige, rosa leppene dine og du smaker så vidt på hodet på den før du lar tungen gli hele veien fra roten og opp og lar den forsvinne inn i munnen din.

Jeg legger en hånd bak hodet ditt og styrer det mens du suger. Følelsen av den silkemyke munnen din rundt kuken min er ubeskrivelig. Du gjør den våt og glatt slik at den glir bedre, og jeg nyter hvordan den forsvinner lenger og lenger inn i munnen din for hver gang. Til slutt lukker leppene dine seg helt nede ved roten og du holder hodet der i noen sekunder før du lar den gli ut igjen. Du gisper etter luft et øyeblikk og ser opp på meg med kåte, blanke øyne.

"Flink jente," sier jeg.

Jeg skyver hodet ditt fremover igjen og kuken min forsvinner ned i halsen din. Det plasker vått i munnen din mens jeg jukker litt fort og hardt; knuller hodet ditt en god stund til jeg merker at du trenger å hive etter pusten igjen. Da slipper jeg taket og du tar den ut og runker den kraftig mens du stirrer på den.

Denne gangen trenger jeg ikke styre hodet ditt selv. Du kaster deg glupsk over den og de glinsende leppene dine farer sultent opp og ned over den. Du smånafser i blant mens du tar pause fra sugingen og jeg nyter følelsen av neglene dine som glir over pungen min og skaftet. Det pirrer godt i kuken min nå og mens du runker den og slikker den, kjenner jeg at det ikke er så mye til som skal til før jeg spruter. Denne gangen klemmer du leppene hardt sammen mens jeg skyver hodet ditt mot meg. Det er trangt mellom leppene dine og mykt over tunga di der den glir innover. Jeg holder hodet ditt fast og jukker mot deg til jeg kjenner spruten er på vei opp og ut.

Stråle etter stråle treffer deg i ansiktet med en gang jeg trekker meg ut og orgasmen skyller støtvis gjennom meg. Det nydelige ansiktet ditt blir nedsprutet av hvit, seig sæd som renner ned over kinnet og halsen din, inn i munnen din og ned over haken. Jeg putter kuken tilbake i munnen din og du suger meg tom og ren.

Så går jeg og setter meg i en stol, tenner meg en røyk og betrakter deg der du sitter og hiver etter pusten.

"Takk," sier du og smiler mot meg før du reiser deg.
"Bare hyggelig," svarer jeg til ryggen din i det du forsvinner mot døren.

Story URL: http://xhamster.com/user/Fantasimannen/posts/35284.html