This is a print version of story FUNDERINGAR PÅ SEXLIVET by rolle22002 from xHamster.com

FUNDERINGAR PÅ SEXLIVET

Man kan känna sig lite ensam i samband med att man talar om sina böjelser i sexlivet. Men när man lever tillsammans med en kvinna som inte har det minsta intressa av kramar smek och ett aktivt sexliv. Så har man sökt andra vägar för att nå sin tillfredställelse i sexlivet, man får ta tag i bekymmret idagsläget finns det möjlighet att söka likasinnade på nätet. För min del har jag sökt efter trygghet i den äldre generationen kvinnar avseende sexkontakter (ej fysiskt). När sexlivet upphörde i mars 2000 erbjöds jag av min fru att onanera i par av hennes trosor och även använda hennes beg. bh. min upplvelse var skön. Sedan fick jag info om att det fanns på Yahoo en avd. Grupper där man kunde träffa likasinnade personer och där lärde jag mig känna några CD som använder kvinnans underkläder som en identifikatin och samhörighet, och i flera av dess grupper kom jag även i kontakt med äldre kvinnor som sökte efter värme då en del blivit övergivna på äldre dagar. Beroendet av sex avtar med åren det går perioder då man inte tänker på det, men när det känns OK tar man till sin bh och trosor och ger sig ut på nätet för inspiration, och en skön tillfredställelse.
Under hösten reste frun bort under en vecka och i samband med denna resa sa hon till mig att inte röra hennes underkläder, utan om jag ville fortsätta med detta tilltag så fick jag själv inhandla underkläderna, därmed basta.
Jag gick ut på en shop på nätet och köpte lite sexiga underkläder tog endast 2 dagar för leverans. Och då fick jag en skön helg för mig själv i nylon närmast kroppen.
Bland argrumenten från frun är tro inte att du är ensam om ditt problem utan många förhållande ser ut på samma sätt. Vad vet jag, det är så i mitt.
Med tiden ökar också känslan på att byta ut och förnya sig med sexigare kläder så i veckan fick jag kontakt med en förstående qvinna som skall hjälpa mig med förnyelsen av kläderna då jag inte själv klarar av att göra inköpen.
Den fråga man ställer sig, hur gör man i framtiden???
Story URL: http://xhamster.com/user/rolle22002/posts/32173.html