This is a print version of story Hoe mijn vrouw me tot (toilet)slaaf maakte. by gindis1960 from xHamster.com

Hoe mijn vrouw me tot (toilet)slaaf maakte.

Regelmatig als we sex hadden likte ik mijn vrouw. Ik was altijd al een beetje de onderdanige partij. Op een avond, we waren een beetje melig , likte ik mijn vrouw en kietelde haar. Van schrik plaste ze een beetje, recht in mijn mond. Ik spuugde het direct uit waarop ze zei: He slaaf…. Zo gaan we niet met mijn sappen om. Voor straf moet je het weer oplikken. Met tegenzin deed ik wat me gevraagd werd. Mijn vrouw keek hier naar en zei spottend: Dat doe je goed. EN als beloning mag je al mijn plas hebben.
Ik weigerde dit en ze zei: Ga je speeltjes maar halen.
Je moet gestraft worden.
Ik haalde de doos met attributen en ze boeide me met gespreide armen en benen aan het bed. Ze plaatste klemmen op mijn tepels en bond mijn ballen strak af. Toen ging ze met haar goddelijke kutje op mijn mond zitten en zei: Lik me schoon. Uiteraard wilde ik dit wel. Hierop zei ze. Ik ga je bek vol pissen….. Voor iedere druppel die je morst krijg je een naald door je eikel.
Ik probeerde nee te schudden, maar ze trok hard aan mijn afgebonden ballen.
Toen liet ze haar plas in mijn mond lopen. Ik kokhalsde en de plas lekte uit mijn mond.
Hard kneep ze in mijn ballen en zei……. Nu is je vonnis getekend…vanaf nu ga ik je trainen tot mijn toilet slaaf. Maak je borst maar nat.
Allereerst zal ik je straffen voor het morsen….Hmmm dat wordt een speldenkussen.
Ze nam plaats op het bed met haar kut boven mijn gezicht.
Ze stroopte het vel van mijn eikel naar beneden en begon mijn lul te masseren. Toen deze stijf was, pakte ze een naald en duwde deze van onderen af naar boven door mijn eikel. Ik gilde het uit van de pijn, maar mijn vrouw perste door totdat hij er aan de andere kant weer uit kwam. Haar kut werd nat. Haar vocht lekte langs haar lippen over mijn gezicht.
Ze pakte een 2e naald. Ook deze ging van onderaf door mijn eikel. Weer gilde ik, maar ik voelde mijn lul harder worden dan ooit. Een 3e, 4e, 5e en 6e perste ze door mijn eikel. Mopperend zei mijn vrouw dat er geil uit mijn eikel lekte. Ze ging van mij af en liet me gebonden op het bed liggen. Toen pas zag ik mijn eikel. 6 naalden staken door mijn eikel-rand van onder naar boven. Bij het zien hiervan kwam ik spontaan klaar. Op dat moment liep mijn vrouw, die net een 2 literfles water uit de keuken had gehaald, de slaapkamer weer in en zag mijn klodders zaad op het bed belanden.
Met een lepel schraapte ze het zaad van het laken en perste mijn mond open, liet het zaad in mijn mond lopen en perste mijn mond en neus dicht. Slikken SLAAF zei ze. Ze dronk een flinke hoeveelheid water uit de fles en pakte mijn inmiddels slappe lul beet en begon me voorzichtig af te trekken, er voor zorgend dat mijn voorhuid niet door de naalden werd geraakt.
Langzaam verstijfde mijn lul weer. Weer pakte ze een naald en drukte deze van links naar rechts door mijn eikel (er voor zorgend dat deze niet door mijn plasbuis ging). Naald nummer 8 ging strak naast de 7e van rechts naar links. Ze pakte de camera en maakte er foto’s van. Weer dronk ze water en zei me, dat ik stijf moest blijven.
Ze liet me alleen en ik hoorde op de achtergrond de TV. Na verloop van tijd lukte me het niet meer om mijn lul stijf te houden en langzaam zakte deze op mijn buik. Ik voelde de naalden tegen mijn buik. Hierdoor groeide hij weer en daardoor prikte 1 naald in mijn buik-vel. Stijf werd mijn lul wel, maar hij kon niet meer omhoog. Op dat moment kwam mijn vrouw weer binnen en moest lachen. Ze zei me: “Jammer dat je je lul niet omhoog kan krijgen. Laat dit een straf zijn.”
Toen nam ze plaats op mijn gezicht en zei. “Nu drink je alles op. Ik heb speciaal voor jou veel water gedronken, dus het is net water. “
Strak drukte ze haar kut op mijn mond en liet haar plas lopen. Uiteindelijk viel het mee. Het smaakte nergens naar en ik was in staat om bijna alles door te slikken.
Ze stapte van me af en zei:” Zie je nu wel.” Ze kuste me op mijn mond. “Nu is het tijd om je naalden te verwijderen” Gewapend met sterilon en tissues trok ze de eerste naald uit mijn eikel, die toch weer redelijk stijf was. Het bloed stroomde er uit en snel drukte ze de tissue op de gaatjes. Één voor een verwijderde ze alle 8 naalden. Weer kuste ze me en wachtte tot het bloeden gestopt was.
Als beloning begon ze mijn lul weer af te trekken en toen hij weer stijf was liet ze haar druipnatte kut over mijn lul zakken en begon me klaar te rijden. Binnen de kortste keren kwam ik klaar en spoot mijn zaad in haar kut. Weer ging ze op mijn mond zitten en ook dit moest ik oplikken. Daarna maakte ze me los en we dronken nog wat.
Toen ik naar de WC wilde riep ze me terug en zei…..”Je denkt toch niet dat jij naar de plee mag maatje” Vervolgens hield ze mijn bierglas onder mijn lul en commandeerde me te pissen. Met moeite lukte me het en langzaam vulde mijn glas zich met gele urine. “Afknijpen” commandeerde ze toen het glas bijna vol was. Ze hield het glas voor mijn mond en knikte alleen maar. Langzaam pakte ik het glas en zette het aan mijn mond. Ik rook de stank en moest kokken. Streng keek ze me aan en voorzichtig dronk ik een slokje, daarna nog een en nog een. Uiteindelijk had ik het glas leeg en wilde nu naar de WC gaan, maar weer riep ze me terug en zei “alles drinken dus plas maar weer vol”. Wéér plaste ik een glas vol en dronk het op. Het derde glas kon ik maar tot de helft vullen, maar ook dit dronk ik op.
Mijn vrouw zei: “Zie je nu wel, zo erg is het niet. Voortaan drink je je eigen urine. En als ik ook maar één keer merk dat je dat niet doet, dan zwaait er wat. Oh ja en nu je toch zo lekker bezig bent, drink mijn plas ook nog maar een keer, dan kunnen we gaan slapen.
Ook haar plas verdween in mijn mond en we gingen slapen.
Ik kon de nacht slecht slapen. Allerlei gedachten spookten door mijn hoofd.
De volgende morgen werd ik door mijn vrouw gewekt met de woorden “IK moet pissen…Open je mond”. Vóór ik het wist zat ze al op me en liet haar blaas leeg lopen. Deze pis smaakte wel heel anders. Moeizaam slikte ik alles weg en het lukte me om niet te morsen. Ze kuste me, kleedde zich aan en zei “Tussen de middag kom ik terug, zorg dat het huis aan kant is. Blijf de hele ochtend naakt en zorg dat je in de hal klaar ligt met je benen naar de deur en gespreid als ik thuis kom. Ik verbied je klaar te komen en als je moet pissen, dan doe je dat in glazen en zet deze in de koelkast, of drink ze leeg. VERGEET NIET : als je ook maar één druppel in de plee doet, zal ik je zwaar straffen.”
ZE ontbeet en verdween.
Ik ben thuis de huisman. Ik deed de dagelijkse dingen, maar moest tegen 11 uur zo nodig pissen, dat ik het niet meer kon houden. Snel pakte ik een bierglas en piste dit vol. Ik zetten die op het aanrecht en pakte een 2e. Een derde en vierde volgden.
4 glazen stonden naast elkaar gevuld met goudgele urine. Ik twijfelde. Voorzichtig dronk ik er een leeg….Getver wat een pissmaak had ik nu in m’n mond, toch pakte ik het 2e glas. Ook dat dronk ik op. De andere 2 glazen zette ik in de koelkast.
Tot mijn schrik ging de deurbel. Naakt stond ik in de keuken, als ik wilde vluchten moest ik door de hal. Door de ramen zouden ze me zien, maar ook als ze omliepen en in de keuken keken. Ik kon nergens heen. Ons huis ligt dan wel afgelegen, maar alles speelt zich af op de begane grond, en we hebben geen matglazen ramen of deuren. Ook onze voordeur is van helder glas.
Voorzichtig keek ik om een hoekje en zag dat het de buurvrouw is. Ze wist dat ik thuis moest zijn, want dat ben ik altijd op maandag. Na nog een keer gebeld te hebben keek ze door het raam, zag me gelukkig niet en verdween. Ik bedacht me dat ik dit met mijn vrouw moest overleggen, want ik wilde niet voor schut gaan in de buurt.
Om 12 uur ging ik naakt in de hal liggen. Spreidde mijn benen en lag zo te koop voer een ieder die nu naar onze voordeur zou lopen.
Pas om 1 uur kwam mijn vrouw. Ze knikte goedkeurend, trok haar string uit, tilde haar rok op en ging op me zitten. Langzaam liet ze haar blaas leeg lopen. Deze plas was wel heel geconcentreerd en ik ging bijna over mijn nek. Daardoor lekte er een behoorlijke hoeveelheid langs mijn mond op de witte vloer. Maar het meeste heb ik gedronken. Boos zei ze dat ik alles moest oplikken. Met tegenzin voldeed ik aan haar opdracht en likte de vloer schoon.
Tijdens de lunch vertelde ik dat de buurvrouw had aangebeld en ik vroeg haar hoe te handelen.
Mijn vrouw schoot in de lach en zei “Open doen natuurlijk” maar ik sputterde tegen dat ik naakt was.
Ze zei me dat ik hoe dan ook naakt moest open doen, ongeacht wie er voor de deur stond en dat ik dan maar een smoes moest verzinnen.
Tijdens de lunch dronk ik de andere 2 glazen urine , maar moest ook weer plassen, dus ik plaste er meteen weer 4 vol.
Mijn vrouw keek goedkeurend toe. “Je leert het jongen“ Zei ze me. “Ook vanmiddag blijf je naakt”
Daarna vertrok ze weer, met de mededeling: “Lig om 5 uur weer in de gang”..
Die middag heb ik nog 2 glazen geplast en gedronken.
Snel was het 5 uur. Ik lag weer klaar om mijn vrouw te ontvangen, maar ze kwam pas tegen 6 uur thuis. Ze was boos dat het eten nog niet klaar was, ging op me zitten en wéér kon ik alles tot me nemen. Ik wende er wel aan.
Snel ging ik koken en vroeg mijn vrouw of ik wat mocht drinken. Ze pakte mijn glazen uit de koelkast en zei.”Ja hoor, maar dan wel dit”.
Ik voelde me vies, maar kon niets doen.
De week verliep ongeveer op dezelfde manier als de maandag.
Alleen op vrijdag tegen 11 uur belde de buurvrouw weer aan. Naakt opende ik de deur en zei keek me blozend aan en vroeg, “Wat is dit nu” Ik zei haar dat ik in de tuin lag te zonnen, en dat ik niets bij me had om aan te doen. “Nou ja” zei ze,” het maakt eigenlijk ook niets uit”. Ze volgde me naar de tuin en ik vroeg haar wat ze wilde drinken. Daar het warm was koos ze voor een frisje. Ikzelf nam een glas plas uit de koelkast en we babbelden wat…hoewel ik me wel opgelaten voelde. Tegen 12 uur wilde ik haar wegwerken, maar ze maakte geen aanstalten. Ze zei ”Goh jullie tuin is zo lekker beschut, vind je het erg als ik ook hier kom zonnen?” en direct kleedde ze zich uit op haar string na en ging op het gras liggen. Ik verontschuldigde me en zei dat ik zo weer terug zou zijn.
Snel ging ik zoals bevolen in de hal liggen….. Ik lag er nog maar net, of mijn vrouw kwam al binnen. Ze nam plaats op mijn mond en begon te plassen. Ik was er inmiddels aan gewend en ik dronk haar sappen. Op dat moment kwam de Buuf binnen en riep “ik ben even op het toilet”, waarop mijn vrouw zei… Kom dan maar naar de hal. Ik kon wel door de grond gaan… Mijn vrouw zat nog steeds op me en plaste door.
Lachend kwam de Buuf er bij staan en zei…..”Jezus meid wat heb jij een economisch toilet” Lachend stond mijn vrouw op en zei…. Ga je gang. De Buuf trok haar string uit en plaatste haar kale kut op mijn mond. Met kracht begon ze te plassen en ik moest moeite doen om alles weg te slikken. De plas van Buuf smaakte nog bitterder dan die van mijn vrouw.
Toen ik haar had droog gelikt stond ze op en zoende mijn vrouw innig. Ze zei: “Meid dit kom ik elke dag doen voortaan. Wat een super toilet heb jij” Daarbij knipoogden ze naar elkaar.
Mijn vrouw vertelde dat Buuf dat al heel lang wilde, maar dat al haar relaties daar op afknapten en dat zij had aangeboden mij als WC te mogen gebruiken, zo vaak ze maar wilde. Ik moest nu dus 2 vrouwen drinken.
Ik moest voortaan binnenshuis altijd naakt zijn. Voor als ik weg ging mocht ik me kleden.
Na een paar weken de beide vrouwen te hebben gedronken veranderde er iets drastisch.
Ik had net mijn vrouw leeg gedronken, waarna ze naar het toilet ging om te poepen. Na enige tijd kwam ze scheldend het toilet uit omdat er geen wc papier was. Woest ging ze voor me staan en zei: “Jij Lul bent vergeten wc papier te kopen. Nu mag jij dat zijn. GA LIGGEN” gedwee deed ik wat ze verlangde.. “NU LIK JE ME ANUS SCHOON VERDOMME”. Ze hurkte boven mijn mond en bevool me de resten weg te likken. Voorzichtig voldeed ik aan haar verzoek, maar lag haast te kotsen. Gelukkig was haar kont redelijk schoon en likte ik de kleine restjes weg. Ze stond op en zei:”Wen d’r maar aan. Vanaf nu lik je m’n kont. We kopen geen wc papier meer. Enne je veegt je eigen kont maar met je vingers af.”
De hele middag had ik een vieze smaak in me mond. Tot overmaat van ramp kwam ook Buuf nog even plassen. Daarna ging ook zij poepen. Ze riep om wc papier waarop ik haar met het schaamrood op de kaken moest zeggen dat we dat niet meer hadden. Ook Buuf bevool me dan maar haar kont te likken.. Kokhalzend voldeed ik aan haar behoefte. Toen ze schoon was zei ze “Sta op” Vervolgens gaf ze me een dikke zoen op mijn mond en zei “Bedankt Lieverd en bedank ook Yvonne, dat ze me gebeld heeft. Vind je het erg om elke dag mijn kont te likken?” Ik stotterde “ehhhh jjja goed”
Ik wende snel aan de smaak van poep…. De eerste dagen had ikzelf wel diaree, maar mocht mijn kont schoonspoelen onder de douche.
Toen ik weer vaste poep had, verdween deze luxe en moest ik mijn gat zelf schoon houden.
Wat me wel op viel was dat er steeds meer restjes achter bleven bij zowel mijn vrouw als Buuf.
Alles bleek een plan te zijn.
In een weekend bond mijn vrouw me weer vast op het bed. Ze nam plaats boven mijn mond en zei OGEN DICHT en mond open. Er viel iets in mijn mond en ze zei SLIKKEN. Voor ik me er van bewust was had ik mijn eerste poep gegeten. Weer liet ze een drolletje vallen. Ook dit werkte ik kokhalzend weg.
Nog 3 keer liet ze een keutel in mijn mond vallen.
Eigenlijk valt de smaak best mee, maar als je weet wat je eet …………..
Ik likte haar kont schoon, daarna plaste ze haar blaas leeg.
Ik voelde me gelukkig.
Nog geen 5 minuten later stond Buuf voor de deur. Mijn vrouw vertelde enthousiast wat ze had gedaan, waarop Buuf vroeg of zij dat ook mocht.
“Tuurlijk” zei mijn vrouw, en alweer moest ik gaan liggen.
Ik mocht mijn ogen openhouden. Een stevige drol verliet haar lijf. Eenmaal in mijn mond wist ik niet wat te doen. Deze was zo groot. Mijn vrouw hielp me, pakte de bolus en brak hem in 2-en. Daarna kreeg ik deel 1 in mijn mond. Ik slikte die weg en vervolgens deel 2.
Tijdens het schoonlikken van haar anus, perste Buuf er nog een klein keuteltje uit. Ook die at ik op, maar voelde me misselijk.
Ik moest blijven liggen. Ik hoorde de vrouwen lachen in de kamer, maar wist niet waar het over ging.
Die week leerde ik poep eten in grote hoeveelheden.
Om te beginnen kreeg ik een grote drol in mijn mond. Mijn vrouw vertelde me te kauwen en het dan door te slikken. Hierdoor zaten mijn tanden en hele mond onder de poep.
Ikzelf mocht ook niet meer naar het toilet en moest poepen op een bord.
Alles moest ik op eten.
Na 2 weken wist ik niet meer beter en at en dronk alles zonder problemen.
Mijn vrouw vertelde mij dat ze die avond een aantal vrienden had uitgenodigd voor een feest. Ik moest fungeren als butler. Wat ze niet vertelde was dat ik een naakte butler zou zijn, met alleen een vlinderstrikje.
Toen ik me ’s avonds wilde kleden zei mijn vrouw, dat ik naakt zou bedienen. Zoveel mensen zouden er niet komen.
Wel wilde ze nog wat voorzorg maatregelen nemen, zodat ik me zou gedragen.
Ik moest vóór haar gaan staan en mijn lul aanbieden. Snel perste een naald dwars door mijn eikel, gevolgd door een 2e. “Zo” zei ze…. “Jou lul zal vandaag niet neuken”. Toen ik naar mijn lul keek, begon deze spontaan te groeien tot een stijve.
Op dat moment ging de bel. Beschaamd liep ik met mijn stijve naar de deur (normaal zou mijn lul krimpen van schrik, maar om de een of andere reden bleef hij keihard) en deed deze open.
De eerste gast was een MEESTER met een (naakte) slavin. Ze had een riem om haar nek, met een ketting welke de MEESTER vast hield. Vervolgens een MEESTERES met een bijna naakte slaaf, alleen bij deze slaaf verdween de ketting in zijn string.
Nog steeds bleef mijn lul stijf en ik zag mijn vrouw trots kijken. Als laatste kwam Buuf.
De MEESTER, MEESTERES, mijn vrouw en Buuf gingen aan tafel. De slaaf en slavin knielden achter hun MEESTERES en MEESTER.
Ik diende het voorgerecht op en trok mij terug in de keuken. Nog steeds was mijn lul stijf (achteraf vertelde mijn MEESTERES dat ze een viagra-achtig middel op de naalden had gedaan).
Na het voorgerecht werd ik geroepen door mijn vrouw. Ik moest de tafel afruimen en mij daarna melden bij de MEESTER.
Bedeesd meldde ik me bij de MEESTER en vroeg wat ik voor hem kon doen.
“Slaaf”zei hij “Ik wil dat je me pijpt tot ik klaar kom, daarna laat je je met sperma gevulde mond zien”.
Ik ben absoluut geen homo en ook niet bisexueel en keek onzeker naar mijn vrouw. Boos kwam ze op me af, pakte mijn rechter tepel, rekte deze uit en perste er een naald door. Daarop zei ze “Jij bent nog minder dan de slaaf en slavin hier aanwezig. Je doet dus wat een ieder van je verlangt, wat het ook is.”
Met tranen in mijn ogen zei ik “Ja MEESTERES”
Ik knielde voor de MEESTER en pakte zijn lul voorzichtig beet, stroopte het vel naar achteren en rook de zo bekende penetrante lucht die een lul na een dag heeft. Het maakte me misselijk, maar ik nam hem in mijn mond. Ik begon hem te pijpen. Ik voelde de lul harder worden en zoog en likte zo goed als ik kon. Onderwijl voelde ik van achteren een hand naar mijn lul gaan die mij voorzichtig begon af te trekken, er voor zorgend dat de naalden mijn voorhuid niet beschadigden.
Dit maakte me bloedgeil en ik pijpte alsof mijn leven er vanaf hing.
Ineens voelde ik zijn warme zaad over mijn tong spuiten. Oneindig lang leek dit te duren. Waarom weet ik niet, maar ook ik spoot dikke klodders sperma door de lucht.
Ik opende mijn mond en liet mijn met sperma gevulde mond aan de MEESTER zien. Hij zei: ”Laat mijn zaad in de mond van mijn slavin lopen, lik dan je eigen zaad op, en geef dit ook aan mijn slavin. Dan mag ze met het sperma haar mond spoelen en weer alles aan jou geven. Vervolgens slik je alles door. Daarna zal ik je straffen voor je ongecontroleerde ejaculatie.”. Mijn vrouw keek goedkeurend toe toen ik mijn mond op de mond van de slavin drukte en het sperma in haar mond liet lopen. Even tongde ze mij, maar toen moest ik mijn eigen sperma oplikken en ook aan haar geven. Ze liet de sperma door haar mond gaan en drukte toen haar mond op de mijne liet het zaad weer in mijn mond lopen en tongde me nogmaals… nu langer. Ik hoorde de MEESTER zeggen “Zo is het wel genoeg Veronique” en snel trok ze zich terug.
De MEESTER zei tot mij “Slaaf spoel met jou en mijn zaad je mond en slik alles door” Gedwee voldeed ik aan zijn wens.
Nu kwam de MEESTERES naar me toe, kneep hard in mijn ballen en zei “Jij gaat mijn slaaf laten zien hoe een toiletslaaf zich gedraagt. Mijn slaaf heeft de hele dag niet mogen plassen. Jij gaat alles drinken, zonder te morsen.
De slaaf kwam op mij af en trok zijn string uit. Tot mijn schrik zag ik dat de ketting aan een ring door zijn eikel(prince Albert) vast zat.
De MEESTERES maakte de ketting los en ik opende mijn mond. De slaaf begon te pissen (Jezus wat stonk deze) Ik slikte snel , maar er leek geen einde aan te komen. Na een paar minuten had ik zijn warme pis geheel opgedronken. De MEESTERES was tevreden en zei tot haar slaaf dat hij dit ook zal leren.
Nu moest ik het hoofdgerecht opdienen en mij weer terugtrekken in de keuken. De slaaf en slavin werden ook naar de keuken gestuurd, want de dames en heren wilden Privacy.
De slaaf zag bleek, want plas drinken leek hem zo goor. Ik zei hem, dat ik dat ook heb gehad, maar uit liefde voor mijn MEESTERES heb ik mijn eigen gevoelens opzij gezet. Bovendien is ze voorzichtig begonnen. Ik heb hem het hele verhaal verteld waarop hij nog bleker werd. “Eet jij poep?? “ vroeg hij. Ik knikte bevestigend. Hij keek me ongelovig aan, waarop ik zei: “Wil je het zien ??” nog steeds verbijsterd knikte hij ja. Ik zal aan mijn MEESTERES vragen of ik dat mag laten zien aan jou, maar dan moet er wel iemand poepen.
Ik liep de eetkamer in en vroeg gedwee aan mijn MEESTERES/vrouw of ik aan de slaaf mocht laten zien dat ik poep at. Ze knikte en vroeg: “Moet er iemand poepen ??? Mijn slaaf wil laten zien dat hij dat alles eet.”
Als eerste reageerde Buuf en zei dat ze de hele dag had gespaard.
De slaaf en slavin mochten de keuken uit en moesten toekijken.
Ik ging op de grond liggen en opende mijn mond. Buuf trok haar jurk en string uit, zodat iedereen goed kon kijken.
Ze hurkte boven mijn mond en perste een stevige drol naar buiten. Snel kauwde ik deze klein en slikte hem door. De volgende bolus kwam al snel en ook deze at ik snel op. Daarna likte ik haar anus schoon. Trots vroeg mijn vrouw of er nog iemand anders moest poepen, waarop zowel de MEESTER als de MEESTERES positief reageerden.
Allereerst nam de MEESTERES plaats. Voorzichtig liet ze een klein keuteltje in mijn mond vallen… Ik kauwde er goed op voordat ik hem doorslikte en opende mijn mond weer. Ik moet nu toegeven, dat ik de smaak lekker vond. Nu liet ze weer een bolus neerdalen en zonder af te knijpen kwam er haast een bolus van 30 cm uit. Zo goed als ik kon kauwde ik hem klein en slikte snel door, maar kon niet voorkomen dat er een stuk op de grond viel.
Eerst likte ik haar anus schoon, en pakte toen het stuk van de grond en at dit op.
Nu was de MEESTER aan de beurt. Langzaam liet hij zijn bolus zakken. Ik had genoeg tijd om deze weg te werken. De MEESTER smaakte behoorlijk pittig, en ik verbaasde mijzelf, dat ik geen kotsneigingen meer had. Ook zijn anus likte ik schoon.
De MEESTER bevool zijn slavin mij te tongzoenen. Bleek kwam ze op me af. Voorzichtig kuste ze mijn mond, maar nu perste ik mijn tong bij haar naar binnen en tongde haar heftig. Eerst gaf ze tegenstand, maar al snel tongde ze heftig terug.
Hierna bevool de MEESTERES haar slaaf ook mij te tongen, maar mijn vrouw zei:”Eerst mijn poep, want ik moet nodig”. (ze fluisterde in mijn oor dat ik de tweede drol niet mocht doorslikken, alleen fijn kauwen)
Ik ging gewillig klaar liggen en mijn MEESTERES nam plaats boven me. Ze perste een drol naar buiten en snel kauwde ik deze fijn en slikte hem door. Daarna nog het kleintje.
Nu moest de slaaf mij zoenen. Dit was ook voor mij een vreemde gewaarwording, want ik had nog nooit een man gezoend.
Langzaam voelde ik zijn tong naar binnen gaan, waarop ik hem ook tongde, ondertussen de poep bij hem naar binnen persend. Ik voelde hem kokken maar ging door.
Uiteindelijk heeft hij toch een deel van de poep in zich gekregen. De rest heb ik opgegeten.
Nu moesten we weer naar de keuken, want de MEESTER en Meesteressen hielden beraad.
In de keuken zei de slavin dat ze ook moest poepen. Ik antwoordde, als jij er geen problemen mee krijgt, ga je gang, maar ik wil je wel tongen met volle mond.
Zonder haar antwoord af te wachten ging ik met open mond liggen. Aarzelend kwam ze boven me hangen. Ze perste en een lange bolus vond zijn weg naar mijn mond. Ik kauwde hem fijn, maar slikte niet alles door.
Ze stond op en keek me geil aan. Ook ik ging staan en perste mijn volle mond op haar lippen. Onze tongen verstrengelden en daardoor ook de poep. Nog inniger zoende ze door en kwam ineens schokkend klaar. Ze zei ”Laat me ook jou poep eten… IK ben zo geil nu” Ze ging op de grond liggen en ik hurkte over haar heen. Ook ik perste een drol naar buiten in haar mond. Nu begon ze toch wel te kokken. Ik draaide me om en at de helft van de drol. Nu slikte ze ook alles weg.
Na dit alles was het tijd om het nagerecht te serveren.
De enige die nog niet had gepoept, was de slaaf. En na het eten vroeg deze dan ook of hij ook mocht poepen.
Zijn MEESTERES weigerde dit, en zei dat hij moest knielen met zijn kont omhoog. Ze haalde een trechter uit haar tas en perste deze in de slaaf zijn anus. Wie moet er pissen vroeg ze?
DE MEESTER stond op en piste langzaam zijn blaas leeg in de trechter. Toen kwam mijn vrouw en deed het zelfde. Als laatste piste Buuf haar blaas leeg.
De trechter werd verwijderd en de slaaf mocht weer gaan staan. “Over 10 minuten mag je poepen slaaf” zei zijn MEESTERES.
Na 5 minuten smeekte de slaaf om te mogen poepen. Zijn MEESTERES keurde dit goed, maar zou wel gestraft worden voor zijn ongeduldigheid.
Ik moest weer klaar gaan liggen met mijn mond open. Mijn Vrouw Blinddoekte mij.
Met kracht perste de slaaf de poep vermengd met pis uit zijn kont. Door de druk spatte een groot deel over mij heen en belandde er maar een klein deel in mijn mond. Dit was wel erg goor en kokhalzend slikte ik het door. Nogmaals kwam er een golf uit zijn anus. Ditmaal beter gericht, maar ik kon het zo snel niet wegwerken.
Ik zat van kop tot buik onder de poep en ook de vloer zat onder. De slavin moest alle op de vloer liggende poep in mijn mond stoppen. Toen ze daarmee klaar was en ik alles had weggewerkt moest de slaaf voor straf mijn gezicht schoon likken. De slavin mocht mijn buik likken. Af en toe likte ze even snel over het pisgaatje van mijn nog steeds stijve lul.
Toen het meeste was opgelikt mocht ik me gaan douchen. Daarna moest ik me weer melden.
Ook de slaaf en slavin mochten (na mij) douchen.
Eenmaal weer in de kamer bleek er nog een persoon aanwezig te zijn. Deze keek geamuseerd naar mijn schaamteloze stijve. Tegen mijn vrouw zei hij: “Ja, dat gaat zeker lukken en het wordt mooi”.

Ik werd meegevoerd naar de hal. Daar werd een onderzoekstafel opgesteld en ik mocht er op gaan liggen. Mijn armen en benen werden vastgesnoerd en ik werd geblinddoekt.
Ik voelde dat de naalden uit mijn eikel werden getrokken en deze werd ontsmet. Ineens voelde ik een hevige pijn in mijn lul, maar kon niet de juiste plek traceren…. Nog even voelde ik gefriemel bij mijn eikel. De blinddoek ging af en ik mocht naar mijn lul kijken. Tot mijn geile schrik, bleek ik een Prince Albert piercing te hebben. Spontaan kwam ik klaar en spoot een enorme lading zaad in mijn gezicht.
Mijn vrouw liep op me toe en likte mijn gezicht schoon. Daarna tongde ze me innig en langdurig. Ze fluisterde in mijn oor: “Lieve schat. Ik dank je voor je geweldige optreden en ik hou zielsveel van je. Je hebt nog wat tegoed van me.”
Ik voelde me warm worden van binnen en was ziels gelukkig. “Voor jou doe ik alles” antwoordde ik.

Inmiddels waren slaaf en slavin ook weer terug en mijn Vrouw nodigde iedereen uit voor een drankje in de woonkamer.
Toen ze de bestelling op nam en bij mij aankwam, keek ik haar vragend aan. Lachend zei ze “Zeg maar wat je wil drinken pop. Alles is nu toegestaan.” Ik antwoordde “Mijn lieve schat, Het liefste wil ik jou urine…. En daarna een biertje” Ze zoende me en drukte mijn gezicht naar haar kut. Ik perste mijn mond op haar klit en dronk mijn vrouw leeg. “Zo zei ze, dat is dan ook geregeld”en haalde alle drankjes.
Na een uurtje vertrokken de gasten, alleen Buuf bleef nog en fluisterde wat in het oor van mijn vrouw.
Deze antwoordde, “Natuurlijk mag je blijven slapen. Ons bed is groot genoeg, maar beloof me wel, dat je Peter niet onzedelijk betast in bed” waarbij ze knipoogde.
We ruimden samen de rotzooi op en gingen naar de slaapkamer.
Na nog even wat te hebben gevoosd met elkaar vielen we uitgeput in slaap, ik nog steeds met een stijve.
De volgende dag werd ik wakker met nog steeds die stijve. Zowel mijn vrouw als Buuf hadden een arm om me heen geslagen. Ik had nog steeds een vol gevoel van gisteren avond en ik moest poepen en pissen als een beer.
Voorzichtig gleed ik uit bed en liep naar de keuken. Ik pakte een bord en hurkte er boven. Ik perste en een enorme bolus verliet mijn darmen. Er leek geen einde aan te komen.
Eenmaal klaar at ik er een stuk van op, maar het was teveel voor één keer. Ik dekte het af met folie en plaatste het bord in mijn eigen koelkast.
Nu het pissen nog…… dat werd lastig, pissen met een stijve gaat sowieso lastig, maar hoe krijg ik het in een glas zonder te morsen?
“Lastig hè” hoorde ik achter me… Lachend stond mijn vrouw naar me te kijken : “Ik had dit al voorzien en dus heb ik de oplossing voor je geregeld” Ze pakte een katheter en drukte deze langzaam in mijn pisgaatje. Voorzichtig perste ze hem dieper naar binnen. Toen ze weerstand voelde zei ze tegen me. “Ontspan je kringspier (alsof je wil plassen) dan doet het minder pijn” Ik probeerde me te ontspannen en met kracht perste ze de slang mijn blaas in. Ze pompte de katheter op en zei: “Het is beter voor de genezing van je lul dat er geen plas langs stroomt. Bovendien kan je nu plassen.
Het andere eind van de slang ging in mijn mond en ze draaide het kraantje open. Met druk spoot mijn pis in mijn mond. Snel slikkend dronk ik alles weg. Deze pis was zo goed als smaakloos.
Ze fluisterde in mijn oor, dat ze het zo geil vond om me stijf te zien, dat ze voorlopig er voor zou zorgen dat ik stijf bleef.
Ze pakte een kleine naald en plaatste daar een injectiespuit aan. Pakte een flesje, zoog de vloeistof op. Plaatste de naald tegen mijn eikel en perste hem er een klein stukje in. Daarna drukte ze de spuit leeg.
“Zo” zei ze “dit is genoeg voor 1 week. Volgende week weer een prikje van de dokter ” Ze kuste me op mijn mond en tongde me lang en innig. Ik tongde haar terug en voelde tussen haar benen. Ze was druipnat en ik stelde voor om haar naar een orgasme te likken. Neuken ging immers niet met die slang. Ze ging op de keukentafel liggen en spreidde haar benen. Ik likte haar natte kut, maar ze waarschuwde mij “Als ik klaar kom, dan pis ik je helemaal onder”. Na een paar minuten begon ze te kreunen en te hijgen…. Even later proefde ik haar geile vocht…Een paar tellen later proefde ik ook haar plas en ik plaatste mijn mond strak op haar kutje en dronk alles met plezier op.
Ook Buuf was wakker geworden en stond naar ons te kijken.
Toen we klaar waren maakte ik ontbijt voor de dames. Ikzelf at mijn eigen bordje leeg.
Daarna gingen we lekker zonnen in de tuin. Allen naakt.
Na 10 mins gaf Buuf aan dat ze hoge nood had. Ik ging direct op mijn rug liggen, maar mijn vrouw besloot het anders te willen doen. Dit keer geen drinken, maar gewoon over me heen plassen. Een Urine douche. Ik moest op de tegels gaan liggen en eerst piste Buuf over me heen. Ik moest blijven liggen tot ik opgedroogd was. Toen piste mijn vrouw over me heen. Weer moest ik me laten drogen.
Ik stonk over mijn hele lijf naar pis.
Ik moest de dames van drankjes voorzien die ochtend. Zelf mocht ik ook een echt glaasje fris.
Tegen lunchtijd vroeg mijn vrouw of ik niet moest poepen. Ik had nog geen aandrang, maar ze bevool me om gebukt voorover te staan. Ze perste haar middelvinger diep in mijn anus, bewoog deze door mijn kont en trok hem terug. Deze was bruin. Ze hield hem voor mijn mond waarop ik hem schoon begon te likken. Toen hij schoon was, moest ik proberen te poepen, uiteraard op een bord.
Er kwam een redelijke drol uit en ze liep met het bord naar de keuken en zei dat ze broodjes ging maken.
Terwijl ze dat deed, tapte buuf mijn urine af in een kan. Ook zij verdween naar de keuken.
Ze kwamen samen lachend terug met een dienblad waarop 3 borden en 3 gevulde glazen.
Mijn brood bleek belegd met poep. In de glazen zat voor ieder Urine. Voor de dames een lichtgekleurde, voor mij een donkergele urine.
De dames en ik proostten en we dronken de glazen leeg.
Gezellig keuvelend aten we het brood. Toen ik mijn brood op had zei buuf….. Hier komt je toetje.
Ze pakte mijn bord en poepte een kleine keutel.
Ik stak deze in mijn mond en kauwde…. Toen ging de bel. Ik moest open doen en hem/haar uitnodigen in de tuin….. Ik voelde me zeer vernederd…. Ik stonk naar pis, had mijn mond vol poep en een stijve lul waaruit een slangetje hing..
Beschaamd liep ik naar de deur. Daar stonden wel 30 meiden.
Toen ik open deed en ze allemaal uitnodigde liepen ze giechelend langs me… sommigen voelden aan mijn lul anderen aan mijn zak en knepen in mijn ballen. Ook ik ging weer naar de tuin, maar mijn vrouw bevool me binnen te blijven: er zouden nog meer mensen komen.
Na 10 minuten ging de bel opnieuw. Ik verwachtte weer dames, maar nu stonden er zo’n 30 mannen voor de deur. Ze keken me vernederend aan. Ik begeleidde ze naar de tuin.
Mijn vrouw en buuf excuseerden zich en namen mij weer mee naar binnen.
De badkamer bleek het doel. Ik moest in het bad gaan liggen. Trouw deed ik wat ze verlangden en ging er vanuit dat ik gewassen zou worden. De praktijk bleek anders. Buuf boeide mijn voeten en mijn vrouw mijn handen.
Ze draaiden de stop dicht en verlieten de badkamer.
Na wat leek een eeuwigheid ging de deur weer open en kwamen 4 vrouwen binnen.
Ze gingen op het bad staan, trokken hun rokken omhoog en begonnen over me heen te plassen.
Stinkende gele pis spatte op mijn lijf en over mijn hoofd. Ook in mijn mond en ik slikte het door.
Toen ze uitgeplast waren, vertrokken ze en 4 mannen kwamen binnen. Deze gingen naast het bad staan en pisten me ook onder. Langzaam vulde het bad zich.
Toen allen me hadden onder gepist was het bad zover vol, dat mijn lijf net onder was.
Mijn vrouw keek me lachend aan en zei…… Schat nu ga je drinken. Ze pakte mijn hoofd vast en drukte me onder. Ik dronk wat ik kon en voelde me met de minuut geiler worden.
Mijn vrouw trok me weer omhoog en zei”Nu gaan we de cocktail nog lekkerder maken”. Weer kwamen 4 mannen binnen en begonnen zich af te trekken. Na een paar minuten spoten ze hun geil in het bad… 1 spoot er over mijn gezicht. Deze 4 vertrokken en de volgende kwamen. Dit ging door totdat alle mannen geweest waren.
Ik lag nu in een bad gevuld met pis en sperma. Mijn vrouw kwam weer binnen en zette de bubbels aan. Het sperma maakte vlokken in de urine en weer drukte mijn vrouw me onder en wéér moest ik slikken.
Ik werd zo geil dat mijn lul op en neer danste, maar ik kon er niets mee.
mijn vrouw trok me weer omhoog en ontdeed me van de boeien. Ik mocht uit het bad stappen en vroeg of ik mocht douchen. Nee dus. Ik moest me melden in de tuin. Mijn vrouw zei dat ze het bad zou schoonmaken.
Ik werd opgevangen door buuf en die zei.”Weet wat nu zo leuk is… ons slaafje kan niet meer zelf uitmaken wanneer hij plast. Dat doe ik. Hij heeft vandaag al veel gedronken en aan zijn buik te zien staat hij op klappen. Wat zullen we doen, laten we hem nog even lijden of zal ik het kraantje opendraaien?” Het was te verwachten dat iedereen vond dat ik moest wachten.
Toen ook mijn vrouw weer terug was, liep buuf op me af. Pakte het slangetje en koppelde er een dildo met slang aan. Deze dildo perste ze in mijn anus. Toen draaide ze het kraantje open en mijn pis liep vanuit mijn blaas zo mijn anus in.
Ik voelde hoe mijn darmen zich vulden. Na een paar minuten zag buuf dat er niets meer stroomde. Ze draaide het kraantje dicht en trok voorzichtig de dildo uit mijn kont. Ik moest op mijn rug gaan liggen met mijn kont omhoog. Ze koppelde de dildo af en hield de slang boven mijn hoofd, draaide het kraantje open en de rest van de plas spetterde op mijn gezicht en in mijn mond.
Nu mocht ik persen en mijn pis spoot uit mijn anus, veel op het gras, maar ook veel over me heen.
Het laatste restje pis was bruin en er zaten klontjes poep in. Uiteraard zorgde buuf er voor dat juist dat beetje in mijn mond terecht kwam.
Ik kreeg een applaus en de gasten vertrokken.
Ik voelde me nu wel heel erg goor. Ik smeekte mijn vrouw om te mogen douchen. Gelukkig mocht dit. Alleen afdrogen was er niet bij. Ik zou vanzelf wel opdrogen zo was de redernering.
Die avond hebben we heerlijk ge-BBQ-ed en eindelijk mocht ik weer een gewone drank drinken en een heerlijk hapje eten.
Uiteraard moest ik wel vóór het slapen gaan de dames nog een keer bedienen.
Daarna viel ik uitgeput in slaap.
De volgende dag werd ik wakker van de pijn in mijn blaas. Snel stond ik op en liep naar de keuken.
Daar pakte ik een grote kan en draaide het kraantje open. Snel vulde de kan zich tot aan de rand. De rest liet ik in een glas lopen en dronk dat op.
Ook mijn vrouw was wakker geworden en keek geamuseerd toe. Ze vertelde me dat ik wel altijd in een kan moest plassen, maar dat ik de kleurloze urine niet meer hoefde te drinken. Ze zou er voor zorgen dat er voldoende verse sterke urine zou zijn.
Direct moest ik gaan liggen en nam ze plaats op mijn mond. Snel plaste ze haar blaas leeg en verschoof zo dat haar anus op mijn mond drukte. Ze perste en een stevige drol schoof langzaam in mijn mond. Snel kauwde ik hem klein en at alles op. Daarna likte ik haar anus langdurig schoon.
Daarna kleedde mijn vrouw zich aan, nam snel een boterham en verdween naar haar werk.
Na een uur werd ook buuf wakker. Naakt kwam ze de keuken in lopen en nam plaats aan de ontbijttafel. Snel verzorgde ik een ontbijt en ging door met het opruimen van de badkamer en de tuin. Vandaag was in tegenstelling tot gisteren een regenachtige dag, en de regendruppels voelden koud aan. Later riep buuf me binnen voor haar sanitaire stop. Snel ging ik voor haar op de keukenvloer liggen. Ik moest haar naar een hoogtepunt likken, waarbij zij gedurende haar orgasme mijn mond volpiste. Daarna moest ik haar kut grondig schoonlikken en ook haar anus moest ik likken. Tijdens het likken verliet een enorme bolus haar lichaam. Ze zei me niet alles op te eten, maar het laatste stuk goed fijn te kauwen en in mijn mond te houden. Toen ze uitgepoept was stond ze op en ik volgde haar voorbeeld.
Buuf kleurde rood en zei dat ze wat wilde proberen, maar zich schaamde omdat ze het zelf eigenlijk ook wel raar vond. Ik antwoordde (met volle mond) dat ik nu wel zo’n beetje alles gewend was en dat ik me niet kon voorstellen dat ze voor mij voor schut zou gaan.
Langzaam kwam ze op me toe, drukte haar mond op de mijne en gaf me een tongzoen. Verrast kuste ik terug, waarbij natuurlijk haar poep ook in haar mond terecht kwam. Abrupt hield ze op en kreeg ze (de mij zo herkenbare) braakneigingen. Toch slikte ze haar poep door en wéér zoende ze me en weer kreeg ze haar eigen poep in haar mond. Moeizaam slikte ze ook dit weg en voor de laatste keer kuste ze me en nam haar eigen poep tot zich. Toen ze ook dit had weggeslikt glimlachte ze naar me. Ze vertelde dat ze dit al lang wilde proberen, maar toch schaamde ze zich ervoor. Ze vroeg me of ik haar daarbij wilde helpen en of ik voorlopig niets tegen mijn vrouw wilde zeggen. Ik kuste haar op haar voorhoofd en zei haar dat dit niets is om je voor te schamen en dat ik haar graag van dienst wilde zijn, maar dat zij moest aangeven wat ze wilde. Weer zoende ze me innig en wreef over mijn lul. Toen nam ze het slangetje in haar mond, draaide het kraantje open en dronk mijn blaas leeg.
Ze vroeg me of ik de volgende keer in haar mond wilde poepen, maar wel kleine stukjes.
Daar ik net gepoept had moest ze wachten. Ondertussen kwam mijn vrouw thuis en leegde uiteraard in de gang haar blaas en anus in mijn mond. Tijdens de lunch smeerde ik mijn eigen bolus op brood en dronk ik de urine van buuf.
Mijn vrouw vertrok weer naar haar werk en zei tegen buuf dat ik wel aandrang had.
Ze trok me mee naar de badkamer en ging op de grond liggen. Ik hurkte boven haar mond en voelde hoe haar tong langs mijn anus likte. Voorzichtig perste ik een kleine drol naar buiten. Deze viel in haar mond. Weer kreeg buuf braakneigingen en verslikte zich haast. Toch slikte ze mijn keutel door en keek me triomfantelijk aan. Ik nam weer plaats boven haar en liet een tweede stuk in haar mond vallen. Ook dit slikte ze door, maar met moeite. Na mijn derde en laatste keutel doorgeslikt te hebben likte ze mijn anus zorgvuldig schoon.
Ze bedankte me door me lang en intens te zoenen.
De volgende 2 dagen had buuf zelf diarree, dus hoefde ik haar poep niet te eten. Wel moest ik haar anus schoonlikken na het poepen. Toen haar poep weer vastere vormen aan nam wilde ze in mijn mond poepen en de keutels uit mijn mond eten. Elke dag ging het haar gemakkelijker af.
Na 2 weken at ze net zo gemakkelijk poep als een gebakje. Samen poepten we op een bord, vermengden elkaars poep en aten dit op met een vorkje of op brood. Ook aten we uit elkaars anus.

Na ongeveer een maand kwam mijn vrouw tussen de middag thuis om mij mijn lunch te geven. Ik vertelde een verrassing voor haar te hebben en blinddoekte mijn vrouw. Daarna ging buuf klaarliggen en liet mijn vrouw zich zakken. Na eerst in buuf te hebben geplast, begon ze te poepen. Een lange dikke drol verdween vanuit haar anus in de mond van buuf. Deze kauwde snel en werkte alles weg. Ik maakte de blinddoek los en met verbazing keek mijn vrouw naar buuf. Buuf kleurde rood van schaamte, maar mijn vrouw kuste haar op haar mond en zei dat ze dit fantastisch vond.
Mijn vrouw vond dat we dit moesten vieren en regelde een feestje voor het komende weekend.


Het vervolg

Na maanden met een stijve te hebben gelopen, waren de injecties afgelopen.
De katheter bleef zitten totdat mijn lul weer slap werd.
Door de lange vulling met bloed was mijn lul wel wat gegroeid in lengte en breedte, dit tot genoegen van mijn vrouw en buuf.
Toen mijn Lul eindelijk weer slap was, werd de katheter er voorzichtig uitgetrokken. Door het gefriemel aan mijn paal werd deze stijf, maar ditmaal van geilheid. Buuf begon te grinniken en fluisterde wat in het oor van mijn vrouw. Deze knikte goedkeurend.
Toen de slang eenmaal uit mijn lijf was verdwenen, nam buuf hem in haar mond en begon me te pijpen. Mijn vrouw perste ondertussen een vinger in mijn anus. Binnen de kortste keren kwam ik schokkend klaar in de mond van buuf. Ze liet mijn lul uit haar mond glippen en begon mijn vrouw te zoenen. Ze speelden met mijn lading sperma in hun monden.
Mijn vrouw haalde haar inmiddels bruine vinger uit mijn kont en liet mij die schoonlikken. Daarna lieten ze mijn sperma in mijn mond lopen. Alles moest ik weer doorslikken.
Toen alles was doorgeslikt nam buuf plaats op mijn hoofd en perste haar schaamlippen op mijn mond.
Ik moest haar likken totdat ze klaar kwam. Ik likte met plezier de gezwollen lippen van buuf. Door mijn lange onthouding zwelde ook mijn lul weer op. Mijn vrouw nam plaats en zakte met haar natte kut over mijn stijve paal.
Na korte tijd kwam buuf schokkend klaar en haar kutsappen dropen in mijn mond en over mijn gezicht. Vóórdat ze van me afstapte piste ze haar blaas nog snel leeg. Gelukzalig dronk ik haar pis op.
Buuf en mijn vrouw begonnen innig te zoenen en ik merkte een rilling van opwinding bij mijn vrouw. Lang en innig zoenden de vrouwen met elkaar totdat de kut van mijn vrouw begon te krampen en ze klaar kwam. Hierdoor voelde ik mij ook tot ontlading komen en spoot mijn zaad diep in de kut van mijn vrouw.
Uiteraard moest ik haar kut schoonlikken en dat deed ik met vreugde en genoegen.
Het was nu tijd om te gaan slapen. Gedrieën stapten we in bed. Ditmaal lag mijn vrouw in het midden.
Uitgeput viel ik in slaap. Gedurende de nacht werd ik wakker en merkte dat ik het bed had natgepist. Ik had nog geen controle over mijn kringspier. Ook mijn vrouw werd wakker van het natte bed. Ze keek me liefdevol aan en zei dat ik hiervoor zou worden gestraft. Ze kreeg weer die bekende geile blik in haar ogen.
Rusteloos viel ik in slaap.
De volgende dag werd ik wakker in een drijfnat bed. Mijn vrouw en buuf waren inmiddels opgestaan en zaten in de keuken. Toen ik de keuken binnen kwam overlegden buuf en mijn vrouw over mijn straf.
Mijn buuf vond het wel een geil idee dat ik onzindelijk bleef. Mijn vrouw was het er mee eens en wist hier de juiste oplossing voor. Later die dag zou ze dat regelen.
Het volgende punt was dat mijn vrouw ongesteld was geworden en tampons en maandverband waren niet in huis. Buuf grinnikte en vroeg of ik een oplossing wist.
Aarzelend antwoordde ik dat ik dit kon gaan halen. Beide vrouwen lachten me uit. Ik werd rood tot achter mijn oren….Stotterend vroeg ik “Het is toch nnniet ddde bbedoeling ddat ik…….” Buuf antwoordde dat het wel de bedoeling was en wel nu direct.
Ik werd misselijk bij de gedachte, maar ik moest voldoen aan hun wensen.
Toen ik op de grond lag naam mijn vrouw plaats boven mijn gezicht. Langzaam liet ze zich zakken totdat haar kut strak op mijn mond drukte. Ze piste een beetje in mijn mond en zei: nu diep likken. Zo diep als je kan. Kokhalzend likte ik door haar kut. Mijn tong voelde een materie die ik nog niet eerder had gevoeld. Ik werd misselijk bij de gedachte, maar gelukkig spoelde mijn vrouw een flinke stroom urine door mijn mond.

Mijn vrouw stapte van me af en kuste me.
Dit weekend werd een hel.
Na het likken van haar ongestelde kut plaatste mijn vrouw een ring diep in mijn pisbuis, die voorkwam dat mijn sluitspier zich zou sluiten.
Daarna moest ik haar kut nog 3 keer schoonlikken.
Ondertussen lekte mijn pis uit mijn lul. Ik voelde me diep ongelukkig, ook omdat ik natuurlijk alle gelekte pis moest oplikken.
Ook de volgende dag moest ik weer de ongestelde kut van mijn vrouw schoonlikken. Dit uiteraard naast de gewone handelingen.
Gelukkig was de ongesteldheid daarna verdwenen.
Wel had ik nog steeds het probleem van mijn lekkende lul.
Gedurende de hele dag liet ik een spoor van urine na. Om het nog erger te maken hadden mijn vrouw en buuf besloten me een lange wandeling te laten maken. Ik kreeg een witte broek en T-shirt aan, moest 4 glazen urine drinken en we vertrokken per auto naar Amsterdam.
Al in de auto begon mijn lul te lekken. Een grote natte plek tekende zich af ter hoogte van mijn kruis.
De auto werd geparkeerd in de parkeergarage van de Bijenkorf. Daar gingen we als eerste naar binnen.
Lang treuzelden de dames bij de lingerieafdeling. De natte plek breidde zich langzaam uit langs mijn benen naar beneden. Ik probeerde me te verschuilen achter kledingrekken en de dames, om zodoende mijn “incontinentie” te verbergen. Uiteraard zorgden de dames ervoor dat ik steeds weer midden in het pad stond.
Na een ½ uur hielden ze het voor gezien en begon de wandeling door de stad. Mijn witte broek was inmiddels nat tot aan mijn schoenen en ik schaamde me dood. De wandeling duurde ongeveer 2 uur en ik lekte nu zelfs urine op de straat. Nu besloten de dames dat het tijd was voor een drankje en we namen plaats op een terras. De dames bestelden een biertje en voor mij een glas water.
Nadat de Ober de drankjes had geserveerd moest ik direct mijn glas leegdrinken. Daarna nam mijn vrouw het glas hield dit onder de tafel tussen haar benen en piste het glas vol. Ook dit glas moest ik snel leegdrinken. Nu nam buuf het glas en vulde dit op dezelfde manier. Dit herhaalden ze beiden tot dat hun blaas leeg was
Na het 4e glas voelde ik mijn lul alweer lekken en er ontstond een natte plek op het terras onder mijn stoel. Ik schaamde mij kapot. Tot overmaat van ramp lieten de dames mij de rekening binnen betalen.
Met een rood hoofd van schaamte en met voetsporen achter mij aan vanaf het terras naar binnen rekende ik af. Ik heb me nog nooit zo vernederd gevoeld, echter het ergste moest nog komen.
Terwijl we terugliepen naar de auto, zei mijn vrouw dat ze geen vlekken wilde op de bekleding, dus dat ik niet mee terug kon rijden.
Ze gaf me genoeg geld voor een treinkaartje en stuurde me weg naar het station.
Het kopen van een kaartje viel nogal mee, met de automaten, maar eenmaal op het perron wist ik niet hoe me te verschuilen. Ik lekte als een hogedrukspuit en sopte in mijn schoenen.
Toen de trein arriveerde wachtte ik totdat iedereen ingestapt was. Daarna zocht ik een plekje op het balkon. Gelukkig was de trein redelijk leeg. Na 3 haltes kwam er een man de trein in en die keek me verbaasd aan. Ik kon wel door de grond zakken van schaamte. De man kwam op me toe en vroeg me streng, Heb jij in je broek staan pissen ?. Aarzelend gaf ik toe dat het inderdaad plas was en dat ik tijdelijk incontinent ben. Tot mijn schrik Grijnsde de man en zei “Dat komt mooi uit want ik moet ook pissen” Hij ritste zijn gulp open en haalde zijn lul naar buiten. Vrijwel direct begon hij tegen me aan te pissen. Zijn gele urine trok een spoor over mijn tot nog toe witte kleding. Met kracht leegde hij zijn blaas waarbij hij zo hoog mogelijk mikte. Even raakte hij mijn gezicht en mond. Ik wist niet wat te doen en bleef staan. Toen de man was uitgeplast bevool, hij mij zijn lul schoon te likken. Aarzelend voldeed ik aan zijn verzoek. De man bedankte mij, borg zijn lul op, draaide zich om en liep weg.
Ik stonk nu over mijn hele lijf naar zijn stinkende urine.
Gelukkig kon ik bij de volgende halte de trein verlaten. Tot mijn schrik stapte ook de man uit en zei me mee te lopen. Er stond een auto voor hem (en mij) klaar en ik moest instappen. Voordat de auto vertrok werd ik geboeid en geblinddoekt.
Na enige tijd stopte de auto en ik werd eruit gesleurd en gedwongen mee te lopen.
Eenmaal binnen werd mijn blinddoek afgedaan, maar ik zag niets want de ruimte was donker.
Ik hoorde een stem via de geluidsinstallatie zeggen: “Dames en heren, zoals u allen weet bezorg ik u iedere week een slaaf.
Deze week heb ik een riool-slaaf voor u allen meegebracht. De slaaf is incontinent en dient daarvoor gestraft te worden. Ik stel voor hem eerst maar eens een echte urine douche te geven, maar lieden, alleen door diegenen die de hele dag nog niet hebben gepist… Hoe geuriger de urine hoe beter.”
Mijn boeien werden afgedaan en ik werd geboeid aan ringen in de vloer. Wijdbeens en mijn armen gespreid. Ook kreeg ik een Mond-stretcher in waardoor mijn mond wijd open stond.
Zeker 10 personen kwamen op mij af 4 vrouwen en 6 mannen.
Één voor één pisten ze over mijn lijf, mijn gezicht en in mijn mond. Wat in mijn mond kwam moest ik doorslikken. Door dit alles werd ik zelf toch ook wat geil en mijn lul begon te zwellen in mijn broek.
Nu hoorde ik de stem zeggen:”Hij geniet ervan hij heeft meer straf nodig. “
Nu kwam er een kleine jonge vrouw het podium op. Ze zei: “Hallo, Ik ben Tamara. Ik ben goor Pervers en meedogenloos. En wat jij nu gaat meemaken zul je nooit vergeten”.
Ze kleedde zich uit en perste haar anus op mijn mond.”Likken slaaf”zei ze. Voorzichtig begon ik haar anus te likken. Tijdens het likken zei ze:”Slaaf, van alles wat ik je geef wil ik dat je het doorslikt. Zoniet, dan zal je lul het zwaar krijgen.” Toen begon ze te persen en een vloed aan diarree spoot in mijn mond. Al poepend ging ze met haar kont omhoog zodat een ieder kon zien dat ze vloeibaar in mijn mond poepte. Kokhalzend dronk ik zoveel als ik kon, maar haar stroom poep bleek eindeloos. Langzaam liep ze naar mijn onderlijf en poepte over mijn T-Shirt en broek. Toen ze uitgepoept was moest ik haar anus schoonlikken. Toen ik dit alles had doorstaan werd ik losgemaakt en mocht gaan staan op het podium. Ik kreeg een donderend applaus, maar voelde me zo vernederd.
Weer werd ik geblinddoekt en in een auto geduwd. Na zo’n 15 mins werd ik uit de auto geduwd. Ik schaamde mij kapot en stonk uren in de wind. Na enig gefriemel slaagde ik erin mijn blinddoek los te maken. Van mijn witte kleding was nog maar weinig wit over. Het was geel en bruin van de pis en poep. Toen pas zag ik dat ik slechts een paar blokken van ons huis verwijderd was.
Snel liep kik naar huis en werd met open armen ontvangen door mijn meesteressen. Beiden kusten me op mijn bepoepte gezicht en namen me mee naar de badkamer. Daar kreeg ik een grondige wasbeurt.
Nadat ik schoon was bevonden namen we plaats in de kamer voor de haard en de TV. Uiteraard was ik weer naakt.
Op TV zag ik mijn behandeling van die avond. Nu pas begreep ik dat alles in scene was gezet in opdracht van mijn vrouw en buuf. Ze vonden het nu eindelijk tijd voor mij dat ik alles wat uit de onderkant van een mens kwam probleemloos moest nuttigen.
Later die avond ging de bel en uiteraard moest ik naakt de deur openen. Voor de deur stond Tamara. Ze liep naar binnen, greep me bij mijn ballen en kneep er hard in. Ik kreunde van de pijn.
Daarna liep ze door naar de woonkamer. Hartelijk werd ze door de dames ontvangen.
Ze legden me uit dat ik door een goede meesteres getraind moest worden, zodat ik een gehoorzame pijn/toiletslaaf zou worden. Tamara is de meesteres die jou nu gaat behandelen en reken maar dat je het zwaar zult hebben.
Ik schrok me rot…. Dit was niet de afspraak dacht ik, maar mijn vrouw zei dat als ik wilde blijven dat ik aan haar eisen moest voldoen.
Tamara stond erbij te lachen en zei “Dan beginnen we nu meteen”. Ze pakte haar tas en haalde daar een blinddoek uit. Die knoopte ze me om. Daarna moest ik gaan liggen.
Ik voelde dat er iemand op mijn gezicht ging zitten. Ik herkende niet de lucht van buuf en mijn vrouw. Het moest dus Tamara zijn. Toen hoorde ik de stem van Tamara vanaf een afstand die tot degene zei die op me zat dat ze moest persen. Weer kreeg ik een straal diaree in mijn mond. Tamara zei dat voor ieder stukje/druppel stront die ik niet zou doorslikken ik een naald door mijn ballen zou krijgen. Kokhalzend probeerde ik alles door te slikken, maar de straal was te groot en ik lekte een behoorlijke hoeveelheid poep. Toen de dame was leeggepoept mocht mijn blinddoek af. Ik zag dat er nog meer personen in de kamer waren. De volgende (een man met een behaarde anus) nam plaats en perste. Ook hij had vloeibare poep. Weer slikte ik zoveel mogelijk door. Toen hij klaar was zat mijn gezicht onder de poep en lag er een flinke hoeveelheid naast mijn hoofd op de grond.
Tamara was ontevreden en greep me bij mijn ballen. Bond deze strak af en desinfecteerde ze.
Ze pakte een paar steriele naalden en liet die aan me zien.
Grinnikend drukte ze de eerste naald tegen mijn linker bal. Langzaam perste ze deze in mijn vlees. Een misselijk makende pijn ging door me heen. De 2e naald ging door mijn rechter bal. Een derde naald ging haaks op de eerste door mijn linker bal. Naald nummer 4 ging haaks door mijn rechter. Ik voelde me ziek en beroerd, maar kreeg wel een enorme stijve, waaruit mijn urine bleef lekken.
Toen vroeg Tamara: “Wie wil deze pislekkende lul pijpen?”. Dat wilde niemand behalve Buuf, maar buuf mocht het niet van Tamara.
Tamara besloot toch dat ik moest klaarkomen, maar op een manier die zij prettig vond.
Ik moest gaan staan. Mijn handen werden boven mijn hoofd geboeid en vastgemaakt aan een ring in het plafond (die mijn vrouw tijdens onze afwezigheid had laten plaatsen). Ik werd zo hoog opgehesen, dat mijn voeten de grond niet meer raakten.
Daarna plaatste ze snoertjes aan de naalden. Ineens voelde ik schokken door mijn kruis. Deze schokken werden steeds heviger. Ik krampte ineen, maar wonder boven wonder bleef ik stijf.
Na een 10 tal minuten voelde ik mijn orgasme komen.
Ik kwam klaar zoals ik nog nooit was klaar gekomen. Grote klodders vlogen door de lucht.
Wat er daarna gebeurde weet ik niet want ik werd wakker op de bank. Mijn boeien waren weg, maar de naalden zaten er nog steeds.
Ik zag dat de gemorste poep in bekers was geschept. Één voor één moest ik de bekers leeg drinken.
Ik was zo murw dat ik dit emotieloos tot me nam. Toen ik weer wat bij zinnen was, kwam Tamara op me toe. Ze zei me dat ik een waardeloze slaaf was en dat de behandeling bij haar moest worden voortgezet. Hier waren niet genoeg mogelijkheden. Mijn vrouw vroeg wat de mogelijkheden dan waren die Tamara wel had. Grijnzend antwoordde Tamara: “Een martelkamer en een trainingscentrum voor slaven”.
Ik hoopte dat mijn vrouw nu zou zeggen dat het wel genoeg was, maar mijn vrouw bleek tevreden en vroeg aan Tamara of zij ook zo’n kamer hier kon inrichten. De moed zonk me in de schoenen.
Tamara nam me mee en bleek met een busje te zijn. Naakt werd ik in de bus vastgebonden, Handen gespreid aan het dak en voeten gespreid aan de vloer. Ze rekte mijn zak op en plaatste ruw een balstretcher. Hieraan hing ze een zwaar gewicht. Daarna sloot ze de deur en stapte achter het stuur.
Deze rit was de ergste die ik tot nog toe had meegemaakt. Ruw reed ze weg en het gewicht slingerde wild heen en weer. Met hoge snelheid reed ze over verkeersdrempels zodat het gewicht hard aan mijn zak en ballen rukte.
Na een rit die eindeloos leek stopte ze eindelijk. Ze maakte me los, maar liet het gewicht zitten. Een riem werd aan mijn Piercing vastgemaakt en ze trok me hieraan de bus uit.
Ik moest haar volgen naar een soort bijgebouw van een kasteel. Ze trok me naar binnen en we gingen een trap af. In de kelder aangekomen voelde ik me verloren. Er hingen martelwerktuigen aan de muur en allerlei apparaten die ik niet kende. Toen fluisterde Tamara in mijn oor dat ze mannen haatte en dat ik het zwaar zou krijgen. Daarna hing ze me in de takels en liep weg. “Slaap lekker” zei ze bij het sluiten van de deur. Ik weet niet hoe lang ik daar gehangen heb, maar geslapen heb ik niet. Tamara kwam terug en zag de plas op de grond tussen mijn benen. Vloekend en tierend zei ze dat ik haar huis had bevuild en ik zou zwaar bestraft worden. Ze pakte een knopen zweep en begon mijn rug en billen af te ranselen. Er kwam geen einde aan. Mijn ballen en gewicht voelde ik niet meer, mijn rug deste meer.
Toen ik dacht dat ik het niet meer kon volhouden stopte ze.
Ze maakte me los en liet me voorover buigen op een stalen tafel. Ze boeide mijn handen en voeten aan de tafelpoten. Ze trok nog eens aan het gewicht aan mijn ballen. Daarna voelde ik haar handen op mijn billen. De streling was onverwachts lekker en ik kreeg een stijve. Dit uiteraard tegen de zin van Tamara in. Ze tilde de het gewicht hoog op en liet het vallen. Ik dacht dat mijn zak eraf scheurde en ik jankte van de pijn.

Tamara ging voor me staan en zei:”Stomme slaaf, dit zijn de regels:
1 Tamara heeft altijd gelijk
2 Je mag alleen een stijve krijgen na mijn toestemming, of als ik het je beveel
3 Je eet en drinkt alleen wat ik je geef
4 Kleding is te allen tijde verboden
5 Je bedankt me na elke behandeling
6 Minstens 1 keer per dag vraag je om straf
7 Voor al het andere vraag je toestemming
Gesnopen ?” Ik mompelde dat ik het begrepen had.
Mooi zei Tamara, dan mag je nu ontbijten. Ze verwijderde de balstretcher, trok de naalden uit mijn ballen en maakte me los.
Ik moest op de grond gaan liggen en direct nam ze plaats op mijn mond. Nauwelijks had ik mijn mond open of er stroomde een ware vloedgolf van vloeibare poep in mijn mond. Ik slikte wat ik kon, maar morste toch ook wat. Tamara pakte dat op en smeerde dat over mijn gezicht. Toen deed ze het licht uit en verliet de kelder.
Het was er aarde donker en ik durfde me niet te bewegen uit angst dat ik iets zou raken dat kon omvallen. Blijkbaar ben ik toch op de grond in slaap gevallen, want ik werd ineens wakker geschopt.
Tamara schopte me hard tegen mijn billen en rug. Ik probeerde weg te kruipen om aan het schoppen te ontkomen, maar Tamara was steeds in de buurt. De laatste trap kreeg ik hard in mijn kruis. Dat was een misselijk makende pijn en ik kromp ineen.
Tamara stond er lachend bij en zei..”Dit is je straf voor zomaar te gaan slapen. Nu gaan we je eens trainen. Allereerst moet er wat gebeuren aan je zindelijkheid.” Ik protesteerde dat ik er niets aan kon doen omdat mijn vrouw een buis in mijn pisbuis heeft geplaatst waardoor de kringspier niet meer kon sluiten. Ze lachte dit weg en zei “Je hebt nog meer spieren in die vieze miezerige pik van je. Gebruik die maar.”
Dit was makkelijker gezegd dan gedaan. Ik vroeg Tamara of ik mocht proberen mijn blaas eerst geheel te legen. Dit mocht, en zit zou gebeuren door een slavin die mijn blaas zou leegzuigen.
Ze klapte in haar handen en er kwam een geheel onthaarde naakte vrouw binnen. Die pakte mijn slappe lul en zoog. Ik perste en er kwam een beetje urine uit.
Na deze behandeling moest ik alle spieren van mijn lul samenspannen en zo houden. Dit moest ik minstens 15 minuten volhouden. Dat betekende dus dat er 15 minuten geen plas uit mijn lul mocht komen. Na 10 minuten hield ik het niet meer en vroeg aan Tamara of ik me mocht ontspannen.
Ze antwoordde dat ik mocht kiezen: voor elke minuut een naald door mijn lul, of voor elke minuut een kilo aan mijn ballen (die 10 keer de tijd blijven hangen dus voor elke minuut 1 kilo die 10 minuten blijft hangen). Ik wist het nog 2 minuten uit te stellen en vroeg om de gewichten.
Toen ik me ontspande lekte er slechts een paar druppels uit mijn lul. Nu kreeg ik de stretcher weer om mijn zak en hing ze er 3 kilo aan. Dit zou minstens 30 minuten blijven hangen. Tot mijn schrik kreeg ik ook 3 naalden door mijn eikel. Lachend zei Tamara dat een slaaf niets te kiezen heeft. Langzaam perste ze de naalden door mijn eikel.
En nu wil ik je zaad aftappen. Als je zaad voldoet aan mijn eisen, dan heb je geluk en mag je op reis naar een andere vestiging, waar we je zaad goed kunnen gebruiken.
Als je zaad van slechte kwaliteit is, dan bestaat de kans dat we je ballen vernietigen.
De slavin moest me aftrekken en mijn sperma opvangen in een potje.
Daarna hingen ze me weer in de takels, met mijn voeten net boven de grond en verlieten de kelder. Mij weer in de duisternis achterlatend.
Het gewicht trok zwaar aan mijn ballen.
Toen het licht weer aan ging kwam Tamara binnen met een andere slaaf.
Deze slaaf zag er zwaar gehavend uit met striemen en blauwe plekken.
Tamara vertelde mij dat dit een van de slaven uit haar stal was. Ook van deze slaaf zou het sperma getest worden.
Ze hing de slaaf in de boeien en keerde zich tot mij. Ze trok langzaam de naalden uit mijn lul en verwijderde het gewicht. De stretcher ziet ze zitten.
Ze maakte mij los uit de takels en ik moest de slaaf eerst drinken, daarna pijpen en uiteindelijk hem het laatste stukje aftrekken en zijn sperma opvangen.
Zijn pis smaakte bitter zout, maar ik dronk het weg. Daarna begon ik hem te pijpen en ik voelde zijn lul in mijn mond zwellen. Toen de slaaf begon te kreunen begon ik hem stevig af te trekken en op het moment dat hij klaar kwam hield ik een bakje voor zijn lul zodat de sperma netjes was opgevangen. Daarna moest ik zijn lul schoonlikken.
Tamara hing mij weer in de takels en zei: Span de spieren van je lul weer 15 minuten. Daarna mag je plassen.
Tegen de slaaf zei ze: “Als je zaad niet voldoet aan mij eisen, dan was dit je laatste zaadlozing. Je bent toch al een waardeloze slaaf”
Daarna verdween ze ons in de duisternis achterlatend.
Ik stelde me voor aan de slaaf, maar deze antwoordde dat praten verboden was, zolang de meesteres daar geen goedkeur voor had gegeven.
Ik kreeg kramp in mijn lul van het aanspannen van de spieren en ontspande wat. Meteen lekte er een behoorlijke hoeveelheid urine uit mijn plasbuis.
Direct kwam Tamara binnen en ging voor me staan. “Hoelang duren 15 minuten bij jou?” vroeg ze. Ik verontschuldigde me en zei dat ik kramp had gekregen en ik daardoor de controle had verloren. Ze deed dit af met “Gelul”. Ze pakte een zweep uit het rek. Ging achter me staan en zei “Tellen”. Meteen voelde ik een venijnige pijn door mijn billen gaan. Ik gaf een gil en telde 1. Bij 10 slagen vergiste ik me en telde 11. “We beginnen opnieuw lul”zei Tamara en weer voelde ik de zweep over mijn billen. Gillen deed ik niet meer. Bij 40 stopte ze, wreef me over mijn billen en zei “Zorg dat je dit keer je spieren wel gespannen houdt, want mijn volgende straf zal niet misselijk zijn.
Slaap lekker Jullie waardeloze slaven” Ze deed het licht uit en verdween.
omdat ik geen idee van de tijd had hield ik mijn spieren zo lang mogelijk gespannen. Uiteindelijk ben ik blijkbaar toch in slaap gevallen, want ik werd de volgende dag gewekt door Tamara met de mededeling “Klootzakken denken jullie dat het hier een vakantie verblijf is? “Meteen voelde ik een zweep over mijn bovenlijf.
“Ik heb 2 goede berichten en een slecht bericht voor jullie 2”Tot mij zei ze “Jouw zaad is goedgekeurd” en tot de slaaf “Jouw zaad was kut en je weet wat dat betekent. Met jou zaad zou je nog geen bronstige koe zwanger krijgen. Je ballen zijn dus een hopeloos overbodig artikel. Daar gaan we zo wat aan doen” Dan weer tot mij “en dan nu het 2e goede bericht. Geluksvogel dat je bent… Jij mag zijn ballen tot moes persen”
Toen pakte ze een brede balstretcher en plaatste deze om de zak van de slaaf. Aan de balstretcher maakte ze een soort pers vast. Ze draaide deze zover aan dat de ballen van de slaaf klem zaten tussen de pers en de stretcher.
Ze maakte mij los en zei de pers langzaam aan te draaien. Ik mocht pas stoppen als zij het goed vond.
Voorzichtig draaide ik de pers aan en zag dat de ballen onder spanning kwamen te staan. De slaaf kreunde , maar naarmate ik verder draaide ging het kreunen over in gillen en smeken om te stoppen.
Tamara bevool me om een pauze in te lassen en op mijn rug op de grond te gaan liggen. Gedwee deed ik wat ze verlangde. Ze nam plaats op mijn gezicht en liet haar darmen leeglopen in mijn mond. Ik slikte haar diaree snel weg. Daarna spoelde ze mijn mond met haar geurige urine.
Nu moest ik weer verder draaien. De ballen van de slaaf waren behoorlijk geplet en de slaaf gilde van de pijn. Ineens hoorde ik een ploppend geluid en zag ik dat één bal was verdwenen. De slaaf werd stil en bleek bewusteloos geraakt. Ik moest de pers weer losdraaien, zodat Tamara de overgebleven bal goed in het midden van de pers kon plaatsen.
Ik moest wachten totdat de slaaf weer bij kennis was. De geheel onthaarde slavin kwam weer binnen en depte met een natte doek over het gezicht van de slaaf. Langzaam kwam deze weer bij kennis.
Toen hij geheel bij kennis was begon ze hem te pijpen. Ondanks zijn pijn kreeg de slaaf een stijve. Toen moest ik de pers weer aandraaien. De slavin bleef de slaaf pijpen en trekken, terwijl ik langzaam door draaide. Weer begon de slaaf te gillen en zijn lul verslapte. Tamara bevool me om nu snel door te draaien. Na een paar minuten plofte ook de 2e bal. De slaaf kotste (over mij heen) en ik moest de pers losdraaien. Nu kon Tamara de stretcher verwijderen zonder deze los te draaien. De zak was slechts gevuld met moes.
Ze masseerde de ‘lege’ zak. En zei lachend tot de slaaf “Zo van jouw hebben we geen last meer”.
Nu moest ik de zak voelen en ik voelde dat er van de ballen niets anders over was dan een stroopachtige substantie.
De slavin moest de slaaf weer pijpen.
Ik werd weggevoerd en werd onder een (koude) douche geplaatst.
Toen ik terug gevoerd werd naar de martelkamer hing de slaaf er lusteloos bij… Ook ik werd weer in de takels gehesen en Tamara zei dat we mochten praten. Ook moest ik weer zorgen dat ik minstens 15 minuten niet piste.
Ik verontschuldigde me naar de slaaf voor het slopen van zijn ballen. De slaaf vertelde me toen hoe het leven bij Tamara was. Het was werkelijk een HEL… Tamara was meedogenloos tegen alle slaven en slavinnen. Geen marteling ging haar te ver… Ik mocht van geluk spreken dat ik zo mild werd behandeld. Hij treurde om zijn ballen, maar hoopte dat hij nu verlost was van Tamara.. en wenste me veel geluk.
Dit wetende voelde ik me niet echt Happy.
De volgende ochtend werden we gewekt met zweepslagen op onze rug en billen.
Tamara stond voor ons en bevool ons beiden een stijve te krijgen.
Ik dacht aan mijn vrouw en haar sappige kut en zowaar mijn lul begon te groeien. Wonder boven wonder kreeg de slaaf ook nog een stijve.
Ik werd uit de takels gehaald en moest de slaaf pijpen. Mocht ik voelen dat hij ging klaarkomen, dan moest ik het rukkend afmaken. Na een behoorlijk lange tijd voelde ik zijn lul zwellen en begon te trekken. Wonder boven wonder kwam hij klaar… bloedrode sperma spoot uit zijn lul. Het werd door Tamara opgevangen in een glas. Lachend zei ze, dat wanneer de hormonen uit zijn lijf zouden zijn, de stijve ook over zou zijn. En wat heeft een man nu aan een lul die niet kan stijgeren, liet ze er schaterend op volgen.
Ik moest het glas leeg drinken. Na alle diaree was dit een makkie.
Daarna moest ik op mijn rug op de grond gaan liggen. Tamara nam plaats boven mijn mond en piste haar blaas leeg. Gulzig dronk ik alles. Toen verplaatste ze haar lijf en ik verwachtte weer een stroom Diaree, maar dit keer was het een stevige drol. Ik at deze zonder moeite en dacht dat ik verlost was, maar het bleek dat ik de poep van 5 man moest eten. 2 hadden er diaree en stonken verschrikkelijk. Met pijn en moeite werkte ik alles weg.
Toen mocht ik weer gaan staan. Tamara bevool me om in een bak te poepen. Ik perste en door de vele diaree die ik de laatste dag gegeten had was mijn poep aan de dunne kant. Nu moest de slaaf in de bak pissen. Uiteindelijk roerde Tamara alles door elkaar en moest ik de bak leegdrinken.
Kokhalzend werkte ik mijn poep weg.
Tamara kwam op me Toe en zoende me… Je gaat vooruit zei ze.

Wordt vervolgdStory URL: http://xhamster.com/user/gindis1960/posts/27468.html