This is a print version of story In mijn hoofd by MindsEye from xHamster.com

In mijn hoofd

Ik heb geen moeite om te begrijpen waarom ik van masturbatie, in het bijzonder masturberende meisjes, zo opgewonden raak. Zelf begon ik te masturberen voor ik in de puberteit was en ondanks dat mijn ouders zeer open en ruimdenkend waren was daar altijd een gevoel van schuld, dat het prachtige gevoel in mijn onderbuik vergezelde. In die dagen wist ik nog niet dat, wat ik deed, ook een naam had. Het was enkel een ondeugend geheim dat me van alles deed voelen, zowel schaamte als geheim genot.

Gelukkig kunnen de boeken een kind onderwijzen, dus, tegen de tijd dat twaalf was, wist ik meer over dit zogenaamde geheim en wist ik ook dat ik niet de enige was die het deed. Verre van dat. Maar toch, de wortels voor mijn fascinatie, misschien zelfs mijn obsessie, voor masturbatie werd in die vroege jaren gefundeerd. Toen ik verder opgroeide en de zaken veranderden tussen mijn vrienden en mij (we werden meer open tegen elkaar), werd me in de praktijk duidelijk wat ik tot nu toe alleen in boeken had gelezen: Mensen masturbeerden! Zij deden het net zo goed als ik, net zo vaak als ik, alleen werden de details helaas niet zo vrijelijk gedeeld dan de details over "normale seks"

Vooral meisjes waren niet zo open en vrij als ik zou willen dat ze waren. Het grootste deel van mijn vrouwelijke vrienden waren zeer discreet over hun soloseks en zelfs na een heel open gesprek gaven slechts weinig van hen toe dat ze wel eens... en zo groeide mijn obsessie.

De statistieken vertelden me dat ongeveer 60% van de tienermeisjes het deden... Drie van de vijf meisjes die ik kende gaven zich in het geheim over aan dit genot. De vraag was... wie?

Mijn fantasie werd gevuld met bekentenissen van hen, waarin zij zeer gedetailleerd vertelden over hoe, waar en wanneer... en die fantasieën gaven me de meest opwindende en intense orgasmes ooit. Om die fantasieën te voeden, werd ik een expert in meiden uithoren. En jij... jij bleek de opwindendste te zijn van allemaal. Ik vond het geweldig je te hebben ontmoet, maar nadat we allebei onze 19de verjaardag hadden gevierd werd je soloseksleven pas echt een ware obsessie voor mij.

Ik werd altijd al tot je aangetrokken. Ja, ik weet dat je jezelf niets bijzonders vindt, maar dat is niet waar. Qua uiterlijk vind je jezelf maar middelmatig, maar je zou eens door mijn ogen moeten kijken. Je bent verreweg de meest erotische persoon die ik ken. Jouw ogen spreken "seks", je gezicht is open en verleidelijk en ik ben bovendien helemaal weg van je mooie haar. Ik heb vaak je foeterende commentaar gehoord over je eigen lichaam, maar daar is niets van waar. Je zult misschien nooit fotomodel worden, maar dat is allen, omdat je niet de domme, lege schoonheid van die camerameiden hebt. Bij jou zit je schoonheid van binnen. En ik blijf het zeggen, je innerlijke sensualiteit is nog groter. Ik zou zo graag heel veel dingen met je heerlijke lijf doen en heb dat in mijn verbeelding ook al met je gedaan. Maar nog meer heb je dingen met jezelf gedaan.

Maar het lot was me niet zo goed gezind in dat opzicht. Je was altijd wat terughoudend als het ging om het bespreken van intieme zaken met mij en ondanks al mijn verworven sluwheid lukte het me niet om duidelijk te krijgen of je nu wel of niet masturbeerde. Na de trucs vroeg ik het gewoon rechtsreeks, maar ook dat hielp niet. Je ontweek de vraag. Zelfs toen ik zelf een hele bekentenis opgooide hield je je privé zaken precies dat, privé. Je had echter nooit bezwaar tegen het aanhoren van mijn verhalen, maar ze zette je nooit aan tot openheid. Wat trouwens ook heel duidelijk was... je ontkende nooit te masturberen... dus mijn obsessie groeide.

En nu is het dan de avond dat we samen zonder anderen zijn, na een gezellig avondje film en diverse wijntjes. We hadden een aantal films gekeken en één van die films was "Sliver"

Natuurlijk had de masturbatie scène van Sharon Stone me heet als de hel gemaakt, net als enkele andere voyeuristische scènes in de film. Het was de laatste film die we gekeken hadden en misschien wond deze je een beetje op, want je leek meer open dan normaal. Je vertelde me dat je mijn eerlijkheid in dergelijke privé kwesties altijd had gewaardeerd en ik vertelde je dat het een genot was om zo open tegen je te zijn... zolang jij je er prettig bij voelde. Je lachte en zei dat ik niks had om me schuldig over te voelen, want je vond het allemaal geweldig om te horen. Ik zat en keek maar naar je... je zag er vandaag erg goed uit. Dat shirt stond je goed en de rok maakte je erg vrouwelijk. Je had duidelijk moeite aan je haar besteedt, maar het zat ogenschijnlijk nonchalant. Ondeugend. Sexy… Normaal kleed je je een stuk bescheidener. Niet dat dat nodig is. Het was niet mijn bedoeling om naar je borsten te kijken en het lukte ook niet om echt te kijken, maar ik dacht dat ik zag dat je tepels hard waren. Eerlijk is eerlijk, ik durfde niet te lang te kijken, omdat ik nog wat fatsoen heb, ondanks mijn fixatie. Toch wist ik bijna zeker dat je mijn verlangen had opgemerkt, vooral door de manier waarop je zei: "Ik denk dat ik een douche ga nemen."

En nu sta ik hier... En jij staat in de douche. Is het mijn verbeelding of zag ik dat je al begon met het uittrekken van je shirt, vlak voordat je de kamer uitliep? En als je dat deed, is dat dan een vage wenk of een suggestie? Is er iets dat ik moet doen nu? Weten of je masturbeert is prioriteit nummer één voor me... maar je naakt zien een hele duidelijke nummer twee.

Ik sta zo stil mogelijk op en kijk de gang in die naar de badkamer leidt. Je shirtje, daar op de vloer, je rokje ligt er niet ver vandaan, dus mijn verbeelding was geen verbeelding geweest. Je had je al uitgekleed, je was al naakt geweest in deze gang! Maar helaas heb ik je niet meer kunnen zien, tenzij je die laatste flits van je linker enkel mee wilt tellen, vlak voordat de badkamerdeur sloot en op slot ging. Je had geen sokken gedragen in de kamer en ik had je tepels zo duidelijk gezien dat je waarschijnlijk ook geen bh had aangehad. Er ligt hier geen slipje tussen je kleren, had je dat wel aan gehad? Ik houd mezelf voor dat dat soort onzin alleen in slechte pornomagazines voorkomt, maar die duidelijk stijve tepels had ik me toch niet verbeeld. Of toch wel?

Er is geen manier om dat duidelijk te krijgen, maar ik moet zeggen dat het me wel allemaal erg verbaasd... en prikkelt... al je kleren zo nonchalant op de gang naar de badkamer. Ik stel me voor hoe je er nu uitziet. Helemaal in je heerlijke blootje, natuurlijk opwindend. Je haar lekker los, je borsten bevrijdt met hard geworden tepels, door de film en je geplaag. Deed je dat om me op te winden en laat je me nu, opgewonden en wel hier alleen om in stilte de overwinning met jezelf te vieren? Ik denk aan je... de seksuele opwinding die je huid donkerder kleurt zoals vrouwen nu eenmaal krijgen. Je mond een beetje open, omdat je sneller ademt dan normaal, waardoor je heerlijke borsten sneller op en neer gaan. Hypnotiserend. Als je dit doet om te plagen plaag je goed.
Heb je mijn obsessie voor masturbatie geraden en heb je het spelletje nu zo ver doorgevoerd dat ik jouw slachtoffer ben geworden, in plaats van jij die van mij? Geniet je van de macht die je over me kunt uitoefenen hierdoor? Of plaag je gewoon om jezelf op te winden? Wat het ook is, ik vraag me af wat je op dit moment aan het doen bent.

Ik bevind me daar in de gang en hoor hoe je de douche aanzet. Mijn verbeelding slaat onmiddellijk op hol en schotelt me een nieuw tafereel voor, terwijl ik langzaam naar de deur loop. Ik hoor dat het geluid van de waterstalen verandert als je onder de douche stapt, ze door je heerlijke lijf worden onderbroken... je haar hangt naar beneden, glanzend en zwaar van het water. Het hete water maakt je huid nog roder dan deze eerder al was. Wat zou ik graag willen weten wat je nu doet. Was je jezelf, mooie vrouw? Zeep je je helemaal in? En waar gaan je handen wat langzamer? Is het net zoals in mijn verbeelding, dat je handen even wat langzamer, speelser over je borsten gaan en extra aandacht besteden aan je gevoelige tepels? Zo vreselijk erotisch. Of denk ik dat alleen maar? Hoor ik nu een zacht gekreun? Ik weet het niet, het was te zacht om het zeker te weten. Glijden je voeten nu over de natte tegels, om je handen een betere toegang te geven nu je benen een beetje gespreid zijn? Gaan je handen langzaam en sensueel naar beneden, om jezelf daar te strelen? Of bestaat die vrouw alleen maar, omdat ik wil dat ze bestaat?

Er is slechts één manier om dat te weten te komen. Je badkamer is oud en het ouderwetse slot heeft een grote sleutel en een sleutelgat. Ik heb je de sleutel horen omdraaien, dat weet ik zeker, maar wellicht kan ik door het sleutelgat kijken. Stel je nu toch eens voor dat je handen je borsten strelen of de plek tussen je benen. Dan weet ik zeker dat ik dat niet wil missen. Ik moet het zien! Ik nader de deur en kniel neer. Mijn eigen hand wrijft daar waar ik hoop dat jij jezelf ook streelt. Maar je bent misschien een te braaf meisje om zulke te dingen te doen. Of geef jij je daar, net als ik, regelmatig aan over?

In mijn hoofd raak je je venusheuvel al aan... zo vochtig en warm. Van het water of ergens anders van?

Alles wat ik zie, wanneer ik door het sleutelgat kijk is een vage schaduw. Ik kan je niet zien, omdat je achter het douchegordijn staat. Maar het geluk is aan mijn kant, want de warme opwaartse windstroom, veroorzaakt door het warme water, doet het douchegordijn een beetje waaien. Ik kan de douche inkijken, maar dat is slechts een klein gedeelte. Alles wat ik zie is opnieuw een stukje van je been. Door de hoek waarin die staat kan ik zien dat je op dit moment je benen niet stijf bij elkaar houdt… Daar sta je dan in de douche, met je benen een stukje uit elkaar. Maar doe je ook wat ik hoop dat je doet? Of vallen deze dingen me alleen maar op, omdat ik er zo erg op let? Zou het kunnen dat je een spelletje speelt? Dat je donders goed weet dat ik hier buiten naar je sta te kijken en dat je hebt besloten eens te laten zien hoe sexy je kan zijn? In dat geval, lukt dat je zeker.

Ik raak de greep op mezelf steeds meer kwijt. De dingen die ik zie, de dingen die ik denk, ze zijn teveel voor me en ik voel nu al dat de spanning van een orgasme zich in me opbouwt. En dan opeens gaat de douche uit… Ik moet hiermee ophouden en weggaan, maar ik besluit te wachten tot het allerlaatste moment. Je linkerarm komt uit de douche en god! Ik zie een stukje van je linkerborst. Je pakt een handdoek en stapt de douche uit. Ik vloek zachtjes in mezelf... liever had ik gezien dat het noodlot die handdoek ietsje uit je bereik had geplaatst, zodat je in ieder geval even naakt voor me had gestaan voordat je hem omsloeg. Maar wacht... de handdoek is maar kort. Je slaat hem om en hij komt niet eens halverwege je dijen. Als ik iets draai kan ik misschien een manier vinden om eronder te kijken en... het is slimmer als ik wegga. Je loopt immers naar de deur. Je hoeft hem nu alleen nog maar te openen en je hebt me hartstikke betrapt, er is geen mogelijkheid dat ik mijn zonde van me af kan praten. Maar zie je het wel als een zonde, het lijkt alsof je me er zelf toe aanzet?

Ik kan me werkelijk niet bewegen niet, zelfs niet als je recht voor me staat. Waarom zou je een handdoek dragen als je alleen in de badkamer bent? Dat doe je toch alleen als je weet dat er iemand op je let? Goeie God! Je hebt de handdoek afgedaan. Recht voor me zie ik je prachtig bijgeschoren kutje. Ik bijt op mijn lippen om het niet uit te schreeuwen van vreugde en geluk. Ik neem zoveel mogelijk van dit beeld in me op. Het lijkt alsof je nat bent. Nat waarvan? Je stond dan wel onder de douche, maar zou het kunnen zijn dat... En dan is mijn geluk op. Nee, je opent de deur niet, je doet nog iets veel wreder... Je hangt de handdoek over de deurknop heen. Mijn zicht wordt geblokkeerd. Ik gil bijna opnieuw, ditmaal uit frustratie.

Maar ik hoor je voetstappen. Je loopt terug naar de douche en gaat weer naar binnen. Het geluid het water geeft me een kans. Ik beweeg de klink, zodat je handdoek op de vloer valt. Ik kan slechts hopen dat je dat niet in de gaten hebt en kijk weer naar binnen.

Ik vraag me af waarom je dit keer de douchegordijnen niet dicht hebt gedaan. Ik kan je nu zien. Je staat met je rug naar me toe, ik zie weinig van je lijf, dat ik zo graag wil zien. Maar mijn hart maakt een sprongetje als ik zie dat je de douchekop van de standaard afneemt. Oh ja... ik weet welke meisjes dat doen... ik heb er al zo vaak over gelezen, ervan gehoord, zelf uitgeprobeerd. Maar de vraag is nu of jij dat ook weet en of je die dingen ook gaat doen. Ik kan slechts afwachten en hopen dat het scenario dat zich in mijn hoofd opdringt ook werkelijkheid wordt. Zodat ik kan zien hoe jij de douchekop langzaam tussen je benen laat glijden en de warme waterstroom gebruikt om jezelf tot een orgasme te brengen, terwijl je je langzaam omdraait en me aankijkt. Ik zou het je zo graag zien doen.

Maar je draait je niet om en de waterstraal wordt gebruikt om alle resten zeep van je af te spoelen. Je gebruikt hem niet daar waar ik hoop dat je hem gebruikt. Niet waar ik wil dat je hem richt. Ik fluister tegen het sleutelgat: "Zet hem tussen je benen schatje" Als ik magie had zou het werken, maar dat is ook maar een droom. Niet te min, ik hoop dat ik het heb.

Ik hoop dat je samen met me gaat masturberen. O God ik hoop, ik hoop, ik hoop! ‘Doe het schatje... je moet weten hoe het moet...’ zo zet ik mijn bijna stil pleidooi voort: ‘alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft....’ Waarom gaat de tijd zo langzaam? Het is slechts een paar centimeter van je navel naar je kutje. Er is geen reden om het zo lang te laten duren. Of haalt mijn verstand weer trucs met me uit, dit keer door de tijd te rekken? Vlak voor de waterstralen je kutje bereiken hoor ik je vragen: "Wil je binnen komen?"

Wat? Wat gebeurt er? Ben ik betrapt? Ben ik niet stil genoeg geweest? Ik neem een reusachtige, maar stille sprong terug de gang in en ik hoor hoe je de douche uitstapt en de deur opent. "We kunnen wat praten als je binnen bent."

Ik hoop dat je niet hebt gemerkt dat mijn broek open staat, maar gelukkig kom je de badkamer niet uit. De douche gaat ook weer aan, zo hoor ik. Ik probeer kalm te blijven en zeg zo cool mogelijk: "ok". Ik loop de badkamer in en tril bij de gedachte dat ik je naakt ga zien. Maar wat nu... je hebt het douche gordijn weer gesloten. Ik zie alleen een schim achter het gordijn en ik hoor je stem: "Vind je het erg als ik het even afmaak?"

Ik denk bij mezelf ‘Nee joh, maak je maar klaar’, maar als ik dat probeer te zeggen denk ik dat er alleen maar wat gestotter uit zal komen. Eindelijk zal ik dan te weten komen of dit allemaal een vreemd toeval is of dat mijn verbeelding gewoon helemaal op hol geslagen is. Of dat je me gewoon aan het plagen bent of dat je het spel bent begonnen, maar nu ook zelf de controle erover bent verloren. Als ik nu de gordijnen opentrek, zie ik je dan je haar wassen of zie ik iets anders? In mijn hoofd sta je daar, leunend tegen de muur, één been opgetrokken, zodat je de douchekop lekker op je clitje kunt zetten. Een voet die steun zoekt tegen de gladde muur, een hand die gebruikt wordt om je lipjes te spreiden, zodat het water het goede plekje kan raken... als je hierin ervaren bent dan weet je dat.

Ik masturbeer door mijn broek heen, terwijl ik naar het water luister dat tegen de tegels van de douchebak slaat. Klinkt dat water nu anders, omdat de douchekop opwaarts gericht is in plaats van gewoon naar beneden gericht? Om jouw behoeftes en mijn obsessie te bevredigen? Hoe kan ik dat nu zeker weten als ik niets zie? Ik zou eigenlijk eventjes moeten kijken, even het gordijn opzij moeten doen, maar een plotselinge storing zou al het plezier kunnen beëindigen? Als ik nu heel zachtjes... was dat gekreun? Het klonk in elk geval wel als een kreuntje, maar het kon net zo goed een voet zijn die een beetje weggleed, bedenk ik me nu. Maar waardoor gleed die voet dan uit? Wilde je je benen wat verder spreiden? God, dit wachten, het wordt nog mijn dood...

Mijn hand is in mijn broek, ik nader het douchegordijn. Maar jij bent me voor. Slechts één hand opent het douchegordijn...Story URL: http://xhamster.com/user/MindsEye/posts/20765.html