This is a print version of story Sc***derkunst by MindsEye from xHamster.com

Sc***derkunst

Als je de luxe hebt die ik heb (namelijk genoeg geld om het ervan te nemen en de dingen te doen die je leuk vindt) dan is het leven erg mooi. Je kunt gewoon op een doordeweekse dag laat opstaan en dan eens lekker beginnen met je dag. Niet dat ik werkelijk alleen maar voor de televisie hang. Ik werk nog steeds enkele dagen in de week bij een supermarkt, maar ik probeer als sc***der door te breken. Helaas lukt dat laatste niet al te best.

Toen ze aanbelde was ik net een uur op. Ik had ontbeten en ik was daarna in de douche gesprongen. Toen ik de douche uitkwam en me een beetje had afgedroogd ging de bel. Ik trok gauw mijn shirt over mijn, nog klamme, lichaam aan en ging eens kijken wie daar beneden stond. Toen ik de deur open deed had ik moeite om mijn lachen in te houden, want op het moment dat ik zag wie er stond, wist ik meteen al waar ze voor kwam.

Het was de dochter van het echtpaar waarvan mijn partner en ik het huis hadden gekocht. Ik had haar bij de overdracht van ons huis wel even gezien, maar nog nooit met haar gesproken. Ze zag er toen niet al te happy uit. Of dat kwam door de verhuizing of door het feit dat ze met haar been in het gips zat kon ik op dat moment niet zeggen. Aangezien mijn vriend en ik druk bezig waren met het plannen van onze eigen verhuizing, op dat moment, had ik daar ook weinig belangstelling voor. Niet te min had deze meid me behoorlijk versteld doen staan, de weken erna.

“Eh… hoi,” zei ze aarzelend.
“Hallo,” antwoordde ik luchtig, “Kom je de post halen voor je ouders?”
“Eh… ja.” Ik kon duidelijk zien dat ze loog. “En ik wilde je iets vragen.”
Ik lachte inwendig nog een keer. Als ik het niet dacht. Ik was benieuwd of ze het gewoon openlijk aan me zou durven vragen of dat ze iets moois had ingestudeerd.
“Ik wilde vragen of je achter het opbergschot op de zolderkamer nog… uhm schoolboeken hebt gevonden.” Nou, dat klonk bijna helemaal oprecht. Alleen een kleine aarzeling had verraden dat ze in werkelijkheid helemaal niet voor schoolboeken kwam. Ik besloot even mee te spelen.
“Schoolboeken? Nee, niet dat ik weet. Anders had ik die wel afgegeven. Maar we hebben zelf niet zoveel spullen en we hebben daar ook niks opgeslagen. Als je wilt mag je wel even zelf kijken. Ik zie dat je been weer uit het gips is, dus je kunt de weg zelf wel vinden. Trouwens, ik was net bezig koffie te zetten, als je het niet erg vindt ga ik daar mee door.”

Ze knikte alleen. Haar opluchting was bijna tastbaar. Toen ik een stap achteruit deed en de deur voor haar openhield mompelde ze blozend een bedankje en rende bijna naar boven. Ik keek haar even na. Het was een mooie meid. Ze was geen extreem slanke den, noch was ze aan de dikke kant. Ze had een stevige kont en een paar mooie borsten, die op dit moment helaas aan het oog ontrokken werden door een strakke spijkerbroek en een topje. Alhoewel, soms is het leuk om alles nog even mooi bedekt te zien.

Maar goed, terwijl ze naar boven liep, zogenaamd op zoek naar ‘schoolboeken’ ging ik rustig door met koffie zetten. Ik verwachtte haar namelijk zo weer beneden. Al ben ik niet zo’n vervelende vent dat ik een jong meisje expres pest, besloot ik toch door te gaan. Ik dacht wel dat ze er tegen zou kunnen.
Ik pakte de houtskooltekening die ik achter dat schot gevonden had en legde die op de salontafel, want natuurlijk kwam ze daarvoor.
Gezien ik zelf ook teken had ik die tekening uitgebreid bekeken. Het was duidelijk een amateur-tekening, en eerlijk gezegd niet al te best. Het toonde haar, terwijl ze naakt op de bank zat. Haar ene hand op de leuning om haar hoofd te ondersteunen en haar benen ietwat open. Duidelijk een poging van een onervaren tekenaar of model om een erotische tekening te maken met een vleugje ondeugendheid. Helaas was haar pose niet echt “geil” te noemen en haar open benen waren eerder aanstootgevend dan opwindend.

Ik hoorde haar alweer de trap afkomen. Ze zag er duidelijk wat opgelaten uit. Natuurlijk had ze gezocht naar de tekening, maar niet kunnen vinden. Ik was benieuwd hoe ze het nu aan zou gaan pakken. Ik besloot eerst even mee te spelen.
“En, gevonden?” vroeg ik haar.
“Nee. De boeken… die liggen zeker nog ergens in een doos thuis,” zei ze, terwijl ze een beetje met haar handen wriemelde.
“Ik denk het,” zei ik haar, “Ik heb hier geen schoolboeken gevonden.” Ik legde een beetje de nadruk op het woord schoolboeken en keek naar de tafel waarop de tekening lag, netjes opgerold. Gespannen als ze was, pikte ze het meteen op en haar blik volgde de mijne. Vanuit mijn ooghoeken zag ik haar schrikbeweging.
“Oh nee? Uhm… misschien wel iets anders?”
Ik besloot het spelletje maar af te kappen en toe te geven.
“Ja. Ik heb de tekening gevonden. En bekeken.”
Ze werd zo rood als vuur, maar ze wendde haar blik niet af. “Oh ja. De tekening. Die was ik helemaal vergeten.”

Ik onderdrukte een glimlach en liep naar het tafeltje toe. Zonder hem te kreuken opende ik de tekening en gaf hem met een knipoog aan haar. “Zeker niet kunnen meenemen, omdat je in het gips zat tijdens de verhuizing. Ik heb gehoord dat je niet mocht traplopen en je kamer was op zolder.”
Ze wilde iets zeggen, maar ze kwam niet of nauwelijks uit haar woorden en ze werd nog roder. Ik kreeg zelfs een beetje medelijden met haar. Ik vond dat mijn plagerij nu wel lang genoeg had geduurd en zei: “Geeft toch helemaal niks, meid. Ik zal je zeggen, ik ben sc***der, dus ik heb ook wel ooit naaktsc***derijen gedaan.”

Toen ze deze woorden hoorde leek ze zich wat meer te ontspannen.
“Wil je misschien ook wat koffie? Kunnen we elkaar wat beter leren kennen. Mijn naam is trouwens Martin. Hoe heet jij eigenlijk?”
“Ik ben Marjolein. Tjezus wat is dit gênant zeg. Ik wist wel dat ik die tekening nooit had moeten bewaren. Ik had hem moeten verbranden.”
Ik lachte nu hardop. “Dat zou nou ook weer zonde zijn. Wie heeft hem gemaakt?”
“Mijn ex-vriendje,” zei ze, “Hij zei dat hij moest oefenen, maar volgens mij…” abrupt klapte ze dicht. Ik keek haar aan en grijnsde: “Wat? Denk je dat hij het gewoon spannend vond om je naakt te tekenen.”
“Ja. Af en toe was het echt een eikel. Ongelofelijk. Ik ben blij dat ik van hem af ben.”
Ik pakte de tekening en rolde hem uit. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was begon wat opmerkingen te plaatsen. “Tja, kijk met het model dat hij heeft gekozen is natuurlijk niks mis. Ik bedoel, een prachtige meid van tegen de twintig, dat is natuurlijk altijd mooi om te sc***deren. Zeker als je het lichaam hebt van iemand zoals jij.”
Onmiddellijk begon ze te protesteren. Ik hoorde het gebruikelijke verhaal aan bezwaren alweer komen, van te veel dit en te weinig dat, maar dat smoorde ik gewoon. “Het probleem is juist het tekenmateriaal. Hij heeft met zwart houtskool of een zacht potlood op een wit blad getekend. Hij had beter met wit krijt op zwart kunnen tekenen als je het mij vraagt. Dat geeft een beter effect. Verder is de pose waarin je zit… tja… amateuristisch.”

Ik hoopte hiermee dat ik niet te ver was gegaan. Het kon natuurlijk best zijn dat zij de pose had uitgekozen en dan zou ze wel eens beledigd kunnen zijn. Maar goed, die gok moest ik maar wagen.
“Dat zei ik hem ook al, maar die sukkel wou niet luisteren.”

Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken. “Wil je soms voor mij poseren?” vroeg ik haar, “Gewoon om eens te zien hoe een professional dat doet.” Marjoleins gezicht drukte een paar gevoelens uit. Ze leek aan de ene kant gevleid, maar aan de andere kant stond ze niet meteen te springen om zich uit te kleden voor een man die ze niet eens kende. Maar, zij dacht dat ik homo was (ze wist niks van mijn bi-seksualiteit en het feit dat Alex en ik geen relatie hadden) en ze vond het duidelijk erg leuk en wellicht ook wel opwindend om te poseren. “Je krijgt de tekening meteen mee, dus geen angst dat hij ergens blijft slingeren,” vulde ik aan. Dat hielp haar duidelijk over de streep. “Goed dan,” zei ze.
Direct daarna viel de ongemakkelijke stilte, die altijd valt op het moment dat een vrouw beseft heeft dat ze ‘ja’ heeft gezegd op een naaktreportage. Ik heb gemerkt dat het dan zaak is om je zo professioneel mogelijk te gedragen, dat stelt de meiden altijd gerust. Als ze zelf meer willen zullen ze dat ook wel aangeven op dat moment. Je moet niet als een geile, opdringerige gek aan hun kleding gaan prutsen.

Ik liep voorop naar mijn atelier. Dat is een aanbouw op het zuiden. Een lekker herfstzonnetje zorgde ervoor dat het aangenaam warm was in de kamer. Het was bijna jammer dat ik de gordijnen dicht moest doen. Maar dat was wel verstandiger, aangezien ik niet wilde dat mijn nieuwe buren zouden toekijken hoe ik een naaktportret zou maken van hun oude buurmeisje. Maar goed, terwijl ik heel rustig de tubes verf pakte babbelde ik wat met Marjolein over het huis en hoe het me beviel en vroeg haar hoe het in hun nieuwe huis beviel. Het was te merken dat het haar lekker op haar gemak stelde en voordat ze er zelf erg in had was ze al bezig zich uitkleden. Ik bekeek haar vanuit mijn ooghoeken, terwijl ik doorpraatte en de spullen klaarlegde. Ze droeg een mooie, zwarte BH met een rood Japans draakje op haar rechterborst. Haar lichaam was lekker rond en vrouwelijk, het soort vrouw waar ik van hou. Ze legde haar truitje netjes op een stoel en aarzelde even voordat ze haar spijkerbroek uitdeed. Heel even maar, maar deed ze hem vol zelfvertrouwen naar beneden en stapte eruit, nadat ze haar schoenen had uitgeschopt. Ze had mooie blote voetjes. Haar slipje was bijpassend.
Nu ze opeens alleen in haar BH en slipje stond leek haar zelfvertrouwen echter drastisch te kelderen, want ze slikte een keer ongemakkelijk en keek me wat onzeker aan.

“Wat is er?” vroeg ik haar, “Zinkt je de moed je in de schoenen?”
Ze knikte wat en keek me beschaamd aan. “Geeft helemaal niks hoor, Marjolein. Dat gebeurt vaker de eerste keer. Wil je misschien nog even lekker een bakje koffie. Dan pak ik die voor je en dan zien we verder wel hoe het afloopt.”
Ze knikte weer. “Dat lijkt me heel fijn, ja.”
Ik glimlachte lief naar haar en liep naar de keuken. Bij de deur draaide ik me nog even om. “In de map daar op de plank liggen voorbeelden van mijn werk. Misschien wil je die vast inzien.” Ik wachtte niet af wat ze ging doen, maar liep meteen weg.

In de keuken schonk ik nog twee mokken vol en pakte de suiker en melk. Ik merkte een bekende druk in mijn onderlijf op, ik begon een erectie te krijgen. Ik hoopte dat het allemaal nog wat verder zou gaan. Maar dat was afwachten, misschien vond ze de voorbeelden wel helemaal niks. Het waren verschillende portretten, van zowel mannen en vrouwen, maar ze hadden één ding gemeen: ze waren allemaal erg erotisch. Sommigen gingen zelfs een stapje verder.

Toen ik terugkwam met een dienblad zat Marjolein op de bank de map door te bladeren. Ze was nog steeds rood, maar ik zou nu meer niet kunnen zeggen of dat van de schaamte kwam of van de opwinding. Natuurlijk hoopte ik op het tweede. Ik pakte haar beker van het dienblad en gaf hem aan haar. “Zwart, toch?” Terwijl ik de beker aan haar gaf raakten onze vingertoppen elkaar even aan. Dat was niet nodig geweest, dat kwam door haar, ik weet het zeker.
“Ja lekker, zwart.”
“En wat vond je van de portretten. Ze zijn niet allemaal even goed natuurlijk, maar over de meeste ben ik heel tevreden.”
Ze knikte. “Ik vond het inderdaad erg mooi. Erg smaakvol. Niet zo… tja… ranzig, zoals mijn ex deed.”
Ik besloot even door te vragen. “Welke vond je de mooiste?”
Ze dacht even na en balderde toen wat terug. “Deze vond ik mooi.”
Ze had smaak. Op de tekening had ik een vrouw geschetst een lange slanke vrouw, met een mooie b-cup. Ze stond geposeerd als een Griekse Godin, met een toga. De toga was niet aangebracht zoals normaal, maar hij hing eigenlijk meer over de rechterschouder, dus viel hij open en liet de linkerborst bloot en een klein deel van de rechter. Hij liep daarna naar beneden over haar navel en bedekte een groot deel van haar onderlijf, maar liet net genoeg van haar schaamstreek zien om te onthullen dat ze haar kutje netjes bij trimde. Het was inderdaad één van mijn betere werken.
“Ik vond het bedekte juist zo mooi,” zei ze zachtjes.
“Dan weet ik al hoe ik je wil sc***deren.”

Ik pakte haar hand en leidde haar naar een stapel kussen, waar ik mijn modellen altijd op liet poseren. “Doe nu alleen je BH uit. Laat je slipje maar aan.”
Zonder veel verlegenheid liet ze zich nu gaan. Duidelijk was het dat ze meegesl**pt werd door mijn enthousiasme. En ik moet zeggen, ik wilde op zich wel dat er meer gebeurde, maar niet voordat ik haar had gesc***derd. Ik legde haar op haar buik neer en trok een deken een stuk op, zodat die over het midden van haar billen lag. Het zag er mooi uit. Stijlvol, bedekt, maar toch ondeugend. Het feit dat ze haar string aanhield verhoogde dat alleen maar.
Ik liep van haar weg. “Wat je nu moet doen is op je ellebogen steunen en me aankijken. Gaat je dat lukken?”

Ze knikte overdreven serieus, maar zodra we oogcontact hadden schoot ze ongelofelijk in de lach. Ik lachte met haar mee. “Dat gebeurt altijd. Het zijn de zenuwen.”
Ik begon haar te bestuderen en zette in snelle lijnen een eerste schets op papier. Tekenen is kijken, maar tegelijkertijd ook voelen, zo legde zoveel mogelijk begeerte van haar in de lijnen die ik op mijn blad zette. Ik leefde me helemaal in, in haar begeerlijkheid, haar vrouwelijke uitdagendheid, liet toe dat gevoelens van lust me langzaam overvielen. In mijn broek voelde ik steeds nadrukkelijker dat zich een stijve begon te vormen.
“Hoe kwam het nu dat je vriendje je wilde tekenen?” vroeg ik haar, “Deed hij de kunstacademie.”
Ze grinnikte een beetje. “Nee. Hij zei alleen dat hij dat moest voor een cursus. Ik heb nooit geweten dat hij een cursus deed. Hij wilde eerst naaktfoto’s van me nemen, maar daar heb ik nee tegen gezegd. Ik had het idee dat hij die op internet zou plaatsen ofzo. Maar toen kwam hij met die tekening.”
“Aha. En dat besloot je wel te doen.”
“Ja. Het leek me wel spannend. Iedereen denkt namelijk altijd dat ik zo braaf ben. Het leek me leuk om dan zo’n tekening van mezelf te hebben.”
Ik zei dat ik dat begreep en was even stil. Mijn ogen zochten de hare en nu keek ze even terug. Ik zag haar zware borsten daar hangen. De tepels waren donker en leken hard te worden. Wond dit haar op? Ze lachte in elk geval niet meer, maar ze durfde me ook niet lang recht in mijn ogen aan te kijken. Duidelijk dat het haar allemaal wel wat deed. Maar deed het haar ook genoeg?
Ik moest haar inderdaad een paar keer vragen om stil te blijven liggen aangezien ze wat bewoog met haar kontje.

“Ik zou dit nooit doen, als je niet op mannen zou vallen,” zei ze opeens, “Zomaar voor een vreemde met blote borsten liggen.”
Ik kon een lach net inhouden. Met overdreven concentratie sc***derde ik door terwijl ik bekende: “Alex is weliswaar mijn vriend en we hebben ook wel ooit seks, maar ik ben bi-seksueel. Ik val net zoveel op vrouwen als op mannen.”
Ik hoorde haar iets wegslikken. Maar ze stond niet op, dus tekende ik rustig verder terwijl ik met haar sprak. “Het is gewoon zonde, om je maar tot één geslacht te beperken, vind je ook niet. Ik bedoel, er zijn zoveel mogelijkheden.”
Ze wist niet zo goed wat ze hiermee aanmoest, leek wel. Er viel weer een stilte, terwijl ik zwijgend de tekening voltooide. Ze was niet boos op me, dat was duidelijk. Anders was ze wel opgestaan en weggelopen. Nee, ze wilde duidelijk dit spel meespelen, nu ze wist dat ik behalve op een tekening ook op iets meer had ingezet. Met iets van triomf zette ik de laatste lijnen op papier, riep haar bij me en liet haar de tekening zien.

Ik moet zeggen, ik had het mooi gedaan. De lijnen leken werkelijk van het papier af te spatten en de hele tekening straalde iets van seks uit. De uitdrukking die in het gezicht was geslopen was er ééntje van pure ondeugendheid. Als je naar haar houding keek dan leek het gewoon alsof ze je uitnodigde voor een nacht ongetemde, vurige en gepassioneerde seks.
Marjolein bekeek zichzelf en haar gezicht sprak boekdelen. Ze vond het prachtig om zichzelf zo, als een verleidster, terug te zien. Haar hand ging omhoog en raakte heel even de lijnen aan. Ik pakte haar handje vast: “Pas op… deze verf gaat snel vlekken.”
Ze keek me alleen maar aan. Wat stond ze dicht bij me. Ik kon de geur van haar haren ruiken en voelde bijna de hitte van haar afstralen. Als ik me maar een centimeter haar kant op zou draaien zouden haar tepels mijn shirt raken. Zou ik dat doen?

Ik draaide mijn hoofd en keek haar in de ogen. Haar ogen waren als grote blauwe meren, om in te verdrinken zo mooi. Haar mond was vochtig, de lippen van elkaar. En opeens, zonder enige waarschuwing, zoenden we elkaar. Het was niet duidelijk wie er nu begon of wie het afmaakte, het kwam heftig en uit het niets, als gevolg van de opgebouwde erotische spanning. Ik drukte haar tegen me aan en haar onderlijf wurmde zich tegen mijn jeans, waar ze nu duidelijk moest voelen dat ik al een volledige erectie had. Mijn handen gleden als bezeten over haar naakte rug, in haar string en ik vouwde ze om haar lekkere billen. Haar handen gleden door mijn haar, maar al snel gingen ze naar beneden om aan mijn shirt te friemelen. Ik liet haar billen los en stak mijn armen in de lucht, zodat ze me kon ontdoen van mijn shirt. Met ontblote bovenlijven stonden we daar. Haar zachte warme borsten, met als enige harde plekken; de tepels, wreven tegen mijn borstkas aan en al hijgend en kreunend zoenden we door: “Wat heerlijk hoe je naar me keek,” fluisterde ze in mijn oor. “Wat voel ik me sexy nu… echt een vrouw!”
Ik gromde alleen maar uit pure lust. Niet langer was ik de verleider, maar net als zij een deelnemer van ons heftige liefdesspel waar niemand de overhand had. Er was alleen maar geilheid en opwinding en ik kon me niet bedwingen. “Laat me je laatste plekje nog zien… het enige wat ik nog niet heb gezien.” De heerlijke vrouw in mijn armen legde haar handen op de mijne en samen trokken we haar slipje uit. Ik knielde, maar zij bleef rechtop staan en ik zat dus op de hoogte van haar heerlijke kutje, wat ze me vol trots liet zien. Ze was al opgewonden, kon ik aan de donkere kleur van haar lipjes zien en haar clitje stak er trots tussenuit.

Ik stond op, pakte haar beet en dwong haar zachtjes achteruit te lopen. In mijn opwinding was ik ruwer dan ik normaal zou zijn, maar ze vond het niet erg. Ik gooide haar terug op de kussens, waar ze eerder model had gelegen, waar dit allemaal begonnen was. Terwijl ik begeerlijk op haar neerkeek, maakte zij het zich wat comfortabeler. Ik trok mijn jeans vast uit, maar mijn boxershort hield ik voorlopig aan. Ik wist dat de aanblik van een stijve pik, bekneld in een boxer, sommige vrouwen alleen maar heter maakt.

Ik ging naast haar liggen en kuste haar in haar nek, terwijl ik met mijn rechterhand naar beneden gleed. Haar benen gingen bijna als vanzelf voor me open en ik voelde hoe nat ze was. Dit moest haar ontzettend opwinden. Zodra ik mijn vingers tussen haar lipjes liet glijden kreunde ze zachtjes in mijn oor: “Lekker… niet zomaar stopp…” Ik smoorde haar aanmoediging met een nieuwe tongzoen, terwijl ik haar zo dicht mogelijk tegen me aandrukte. Haar dij drukte door de stof van mijn boxer, tegen mijn pik en het gedraai met haar kont, doordat ik haar masturbeerde, veroorzaakte een aangename stimulatie.

Ze kromde even haar rug en zette haar nagels in mijn rug alsof ze al bijna klaarkwam. Ik liet haar kutje onmiddellijk met rust en draaide haar een kwartslag, zodat we lepeltjesgewijs kwamen te liggen. Mijn handen vonden haar borsten en haar harde, gevoelige tepels. Ik wreef mijn pik tegen haar billen aan, terwijl ik in haar oor fluisterde: “Je bent zo lekker, zo sexy. Sinds ik die tekening zag wist ik al dat ik je naakt wilde zien en dit met je wou doen.”
“Doe het dan ook met me!” hijgde ze, “We zijn er allebei klaar voor. En ik wil hem ook zien. Jij hebt alles al gezien van mij!”

Haar speelsheid maakte een nog grotere geilheid in me los. Ik liet haar los en ging staan. Marjolein greep onmiddellijk mijn boxershort beet en trok hem om laag. Even bleef mijn pik steken achter het elastiek, maar al snel veerde hij los. Met één hand begon ze zachtjes mijn ballen te strelen, terwijl ze me met de andere hand langzaam begon af te trekken. Nu zijn er vrouwen die, als ze een man masturberen, dat onbeholpen doen, maar zij had meteen de goede slag te pakken en ik voelde hoe mijn pik ongelofelijk hard werd en de bekende kriebel van een orgasme verspreidde zich al snel door mijn onderbuik. Ik wilde echter niet op deze manier komen.

Ik duwde haar langzaam achterover en knielde neer tussen haar benen. Haar kutje nodigde me bijna uit om haar te penetreren en ik leunde over haar heen. Ik keek haar diep en geil in de ogen en zij keek terug. “Doe het,” fluisterde ze. Ik drukte mijn lippen op de hare om haar te zoenen, terwijl ik mijn pik tegen de natte opening van haar geslacht aanduwde. Ze was zo opgewonden dat ik zonder moeite naar binnen gleed. Haar vochtigheid zorgde voor extra stimulatie op mijn eikel en ik klemde mijn kaken opeen om niet meteen in haar klaar te komen. Zij sloeg haar armen om mijn nek en drukte zich tegen me aan, hetgeen al mijn gevoelens niet ten goede kwam. Ik voelde dat mijn orgasme nauwelijks tegen te houden was, maar probeerde het toch zo lang mogelijk uit te houden, om haar genot te schenken. Niet dat alleen ik zou komen, maar dat we samen de toppen zouden bereiken.

Om de opwinding wat te doen verminderen ging ik rechtop zitten, mijn pik nog steeds in haar en keek naar haar. Ze lag mooi en geil onder me, op en top vrouw, op en top minnares.
Onze seks had ook haar aangegrepen, mijn pik gleed een stukje uit haar en dat was haar niet genoeg. Ze schoof haar kontje naar me toe en schoof zichzelf over mijn pik heen terwijl ze zei: “Nee, lekker diep. Ik wil je echt in me voelen!” Die uitspraak, het gevoel van haar kut rondom mijn pik, de blik in haar ogen, haar borsten die heen en weer schudden, al deze dingen maakte dat ik me niet meer kon inhouden. Mijn orgasme kwam snel en heftig op. Ik kon mezelf gewoonweg niet beheersen met zo’n lekker ding en ik kreunde luid dat ik ging komen. Zij sperde haar ogen open, misschien had ze dit niet verwacht, maar ik ging even helemaal op in mijn eigen genot. Ik gooide mezelf weer op haar, zodat ze mijn vertrokken gezicht kon zien wanneer ik in haar kwam en begon haar te neuken. Nu was ik geen minnaar meer, maar gewoonweg geil en neukte haar om zo lekker mogelijk klaar te komen, terwijl ik luid kreunde en ruw bonkte. Ik voelde hoe ik spoot in haar, voelde haar vocthigheid toenemen door ons gezamenlijke vocht.

Ik werd me vaag bewust, in de naweeën van mijn orgasme, dat haar vingers haar eigen clitoris streelden. Om tegelijk met mij te komen streelde Marjolein haar eigen klitje, terwijl mijn pik diep in haar spoot. Haar ervaren vingers gleden er langs, erover, waar dan ook. Net toen ik weer een beetje bijkwam voelde ik haar kutje rondom mijn pik samen trekken. Ook zij kwam klaar. Een hand op haar kutje, de andere om mijn hals, terwijl we zo dicht mogelijk bij elkaar wilden zijn om dit moment, hoe ongepland ook, met elkaar te delen. Ik voelde haar harstslag in haar kutje kloppen, voelde hoe mijn gevoelige pik nog even gemasseerd werd. Toen stortte ik uitgeput in.

Ze streelde mijn haar en mijn oor. Ik legde mijn hoofd lekker op haar borsten en hoorde hoe haar hartslag langzaam kalmer werd. Ook ik kreeg mijn adem terug. “Wil je de tekening meenemen?” vroeg ik haar.
Ze kuste me even en zei: “Hou hem maar… dan kom ik hem een keer ophalen.”Story URL: http://xhamster.com/user/MindsEye/posts/20763.html