This is a print version of story Ko da odoli svastici by grofodmilutovac from xHamster.com

Ko da odoli svastici

Kao što sam u svom profilu naveo, ja sam seksualni zavisnik, otkada znam za sebe. To je prouzrokovalo, krajnje promiskuitetan način života, pre nego što sam se oženio, ali nažalost, moja muka se nastavlja, uprkos svim mojim naporima.

Naime, do tog trenutka, nikada nisam prevario svoju ženu. Uvek sam bio, pa i sada sam srećno oženjen, zadovoljan i zaljubljen, ali u mojoj biti je želja, da uživam u neograničenim količinama seksa i to je jednostavno, jače od mene.

Pokušavao sam da se uzdržim, zaista, svoju neutoljivu žeđ za snošajem sam gasio pornografijom u nenormalnim količinama, ali jednostavno nije bilo pomoći.

Kako je moja žena, onako, poprilično bliska sa svojom sestrom, to sam i ja, kada nam je ona u gostima, poprilično opušten i ležeran u njenoj blizini. Takav odnos je doveo do toga, da nije ništa čudno, ukoliko bih nakon tuširanja izašao samo u slip boksericama. E, tu je zasejano seme požude. Kako je moja svastika jedno dražesno biće sa svojih 27 godina, vitka plavuša opakih očiju, za kojom sam (priznajem) u svoje vreme prolivao galone semena u seansama samozlostavljanja, to u meni probudi ideju, da namerno nameštam situacije, u kojima bi ona, mogla da primeti moju budževinu u boksericama, čisto, da vidim njenu reakciju.

Uvek bi primetila moju erekciju i nije izdržavala, a da par puta ne spusti pogled dole, dok sam ja, kao ležerno, ćaskao o nebitnim stvarima.

Jednom prilikom, kada je noćila kod nas (da bi prošla u dnevnu sobu iz sobe u kojoj je spavala - mora da prođe kroz našu sobu), moja žena je ustala ranije, a ja sam je čuo kako se oblači u susednoj sobi. Brzo sam nadrkao kurac, koji je postao tvrd kao kamen, otkrio se i namestio u pozu, kao da ja to spavam, a sve ostalo se slučajno dešava, dok mi je čitav kurac, sa jajima, tobože ispao iz širokih bokserica.

Pokrio sam se preko glave, simulirajući spavanje i ostavio jednu minijaturnu rupicu, kroz koju sam mogao da vidim njenu reakciju. Stajala je na vratima, pa sigurno tri minuta, gledajući u mene. U tom trenutku sam osetio, kako precum (ne bih znao adekvatan termin na srpskom), na unutrašnjost moje butine.

E sad, zbog bliskosti koju sam već spominjao, moja svastika je umela da nam se poveri, pokudi svoje momke i jednom prilikom nam se čak poverila, da je sa dečkom sa kojim se zabavljala već par godina, svršila samo jednom. Kada joj je moja žena rekla, da ona svrši skoro svaki put, nije mogla sakriti iznenađenje.

Kontam, da je upravo tu, posejana klica zainteresovanosti.

Nakon toga je ona bila sa par d**gih momaka, hvalila se kako joj se seksualni život promenio iz korena, pa kad je izašla iz jedne duge veze, sva je bila u fazonu "kombinacija". To mi, nekako, nije ličilo na nju.

Konačno, četiri meseca otkako je ostavila poslednjeg dečka i ubacila se u "kombinacija" fazon, pozvala me kod nje u stan, da joj namestim plafonjere i tome slične gluposti. Već je bilo posle 8 sati i ja onako, u odelu sve sa kravatiškom, pravo sa posla, otidoh na kaficu kod svastike.

Sada, dok pokušavam da se setim, kako je došlo do prvog kontakta, nisam siguran. Znam da je ona bila u običnoj, kućnoj haljinici, ništa sexy, u papučama na bosu nogu, nenašminkana, nedoterana, tako da bih rekao da to nije planirala (i doista joj je trebalo promeniti plafonjeru u kuhinji). Samo se sećam da je rekla "nisam se jebala četiri meseca" i da me zgrabila za međunožje.

Najzanimljivije je, što se, nijednom nismo poljubili. Bila je fiksirana na moj kurac. Sama je raskopčala pantalone, izvukla ga napolje i počela da ga drka. Kako sam sedeo pored nje, dahćući kao gorila, zavukao sam ruku među njene noge, gaćice sklonio u stranu i počeo da stimulišem klitoris, laganim, kružnim pokretima. Bila je dlakava, mislim, ne onako, zapušteno, već štucovano, a uvek sam je zamišljao kao precizno izbrijanu.

Posle svega par minuta, bila je mokra do kolena. Gledala je u moj, pulsirajući kurac, a ja nisam mogao da izdržim, a da joj ne kažem "koliko sam samo puta izdrkao na tebe".

Kako sam to rekao, svršila je, u momentu, skupljajući noge.

Nisam čekao da dođe sebi, već sam, onako, već besan od hormona, ustao i gurnuo joj kitu u usta. Uživao sam gledajući te plave oči, dok sam ulazio u nju. Nije htela da odustane. Sedoh na kauč i povukoh je ka sebi. Opkoračila me je i sela na kurac, nabijajući se do balčaka, jedva čujno stenjući. Tu pozu sam izabrao namerno, jer me je najmanje stimulisala. Bilo je uživanje gledati je kako se vrpolji, lagano se nabijajući na moj, sve čvršći i sve veći kurac. Gledao sam je u oči i vukao za kosu. Bez reči.

Onda, kada je taman počela da se ponovo zagreva, ja je podigoh, naredih joj da klekne, naslanjajući se na naslon kauča, izdižući dupe gore. Hteo sam je otpozadi. Ulazio sa polako, lagano, uživao u pogledu na to slasno, usko dupence. E sad, pošto imam običaj, da ga istresem bar dva puta dnevno, to ima svojih prednosti, po pitanju izdržljivosti. Samo sam joj rekao "sad ću da te razbijem" i počeo da je punim, izvlačeći ga do kraja i nabijajući ga do kraja, malo većom brzinom. Svršavala je između trećeg i petnaestog nabijanja.

Kako sam, po prirodi, nezadovoljna skotina, nisam izdržao a da ne pokušam. Onako omamljenu, bacih je na stranu, legoh iza nje, jednom šlajmarom dobro nauljih već vlažan kurac i bez upozorenja joj ga nabih u dupe. Vrisnula je. "nisam nikada", a ja joj samo gestom pokazah da ućuti i nastavih nabijati ga polako. Nisam mogao dugo. To usko dupence me tako stezalo, da nisam mogao još dugo da izdržim.

Ustao sam, opkoračio, stao sa strane, dok je njena glava bila naslonjena na naslon od kauča. Samo sam rekao "kako ću da ti svršim" i ispalio rafal po njenim usnama i bradi. Nije bila oduševljena, ali ja jesam.

Ovo se dogodilo pre dvadesetak dana. Otada sam je video više puta, pili smo kafu, dolazila je kod nas kući, ali ničim nije odavala, niti da oseća štogod prema meni, niti da ima nameru, ikada da otkrije našu malu tajnu. Da li ćemo ikada ponoviti sve ovo? Ne znam, videćemo. Iskreno, ja ne bih voleo. I ovako je dovoljno komplikovano.


Story URL: http://xhamster.com/user/grofodmilutovac/posts/169553.html