This is a print version of story Spiller spillet by Vingefang from xHamster.com

Spiller spillet

Sommeren var på sit højeste og jeg tog lidt før fri fra job. Cyklede ud gennem Jægersborg og købte lidt proviant til stranden, Euromann og en flaske vand.

Jeg elsker at ligge i solen og dase og ja, kigge på smukke kvinder. Nu ankommet til Charlottenlund fort, du ved det ved is huset og stien rundt fortet. Trækker min cykel stille imens jeg udser mig den bedste plads og udsigt. Hvor skal jeg ligge og dér er den perfekte plads i tilpas lang afstand, men alligevel inden for rækkevide af dig, en lækker kvinde på min egen alder. Super kort rødt hår, slank med en lille bikini… solbrun… Bemærker du løfter sig op på albuen og kigger et stjålent blik... spillet er i gang!

Tager min bukser af og viser mine stramme bade shorts…. Forresten jeg… høj, slank med lange ben omkring de fyrre..

Lægger mig ned, så jeg kan holde øje med dig… puha det er hot her i solen, vil en tur i vandet. Går helt tilfældigt forbi dig og du smiler, bag dine solbriller… vandet er koldt men for alligevel svømmet lidt. Går igen forbi og siger lidt frisk, at vandet er koldt… du smiler.

Solen gør det dejlige ved min krop og vi ligger og steger, med skjulte blikke og små smil.

Tid til at pakke sammen og går lige forbi med et skævt smil.

Dèr på Charlottenlund Strand, hvor spillet foregår.

Dagen efter er jeg igen på stranden i håb om mere, du ligger der igen, samme sted. Jeg hilser og spørger om der er ledigt ved siden af dig… værsgo siger du og rykker lidt. Vi begynder at snakke om løst og fast… os to næsten nøgne… lækker krop du har… Skal du med i vandet spørger jeg og vi går så sammen derud… du får en hånd ud over stenene. … vi svømmer lidt rundt om hinanden og ved begge hvad det vil enden med.

Vi går op af vandet… lækre små stive brystvorter du har… spillet forsætter.
Hen på eftermiddag er det tid til at pakke sammen. Du rejser dig op, smider hurtigt overdelen og tager en let sommerkjole på med knapper ned for an, jeg få lige glimt at dine små stive brystvorter. Du smider også lige trusserne med et skævt smil og lægger dem øverst i din strandtaske.

Vi går op til is huset og køber en is… uhm du slikker godt på den. Tid til afsked og jeg siger, hvis min halve aftale ikke bliver til noget i aften, har jeg en vin på køl. Du smiler og siger top… vi udveksler numre og køre hver til sit. Jeg smiler på hjemturen, og det skal jo ikke være for let. Jeg havde ikke en halv aftale, men nu har jeg en hel. Elsker det her!
Hjemme i min varme lejlighed tager jeg et langt bad. Bliver barberet og giver lige pikken en omgang også. Den er vakt til live og ved, hvad der venter.
Jeg trækker den lidt, først kl. 20.30 sender jeg en sms, at nu var flasken åbnet… du svarer hurtigt "dejligt, kommer"

Jeg har stadigvæk mine shorts på og åben kortærmet skjorte… kan ikke holde ud og have andet på i den varme. En halv time går og du ringer på døren… wauuu , du står der i høje sommersko og den samme kjole. Du kommer inden for og jeg giver dig et let klem. ”Hmm har hun glemt trusserne, jeg kan ikke se nogle igennem den lette sommerkjole”, tænker jeg.

Viser lidt rundt i min varme lejlighed og byder dig den kølige vin. Vi sætter os i sofaen og snakker om sommeren og det at være alene i vores alder... du har trukket dine ben op i sofaen og jeg kan se dine brune lår… det er nu også varmt denne sommer.. hmm lækkert.

Jeg lægger min hånd på dit ben, og begynder stille at nusse dig let, du snakker videre og giver min hånd et lille klem som accept til at gå videre.
Nu må jeg se, hvad der gemmer sig under din lette sommer kjole. Jeg glider ned på gulvet foran dig og begynder at nusse dig på begge ben. Det gyser i din krop, kan jeg se på dine lange slanke ben.

Du glider ned og rykker lidt frem på kanten af sofaen, jeg kysser dig på dine ben. Kjolen ligger stadigvæk ned foran, vi kysser først let, så mere kævende med vores tunger… elsker at kysse…

Du skubber mig let fra og begynder at knapper din kjole op... en knap af gangen. Imens jeg har fundet mit kamera frem, du nikker til jeg godt må tage billeder af dig imens… du sender frække blikke ind i min linse imens du nu leger med dine små brystvorter… du er fræk….

Kjolen er nu helt åben og du ligger i sofaen, med de mest lækre små trusser, hvide blonde og bundløse. Åh det frækkeste syn længe… jeg må røre ved dem… du stønner, da jeg forsigtigt rører dine inderlår med min tunge… slikker stille og roligt op langs kanten af dine trusser…. op over kanten, som ikke helt kan dække den lille fine stribe af hår, du har over din fisse. Kan se din smukke fisse er let åben og våd og klar… åbner dine små trusser, og hælder lidt kold vin ud over din fisse og begynder at slikke på dine spændte glatte skamlæber… du ligger nu åben for mig og holder dine ben højt… du stønner. Slikker dig nu i revnen, smager din våde fisse, vin, havvand og kvinde. Tungen kommer nu ned omkring din stjerne, som er let våd af dine safter, du gisper, men det er lige som om, du rykker din røv tætter på min tunge. Du holder nu fast i mit hår og stønner mere. Slikker dig nu på din lille spændte clit, som bare venter på min frække tunge. Åh du stønner højt nu, da jeg leger blidt med 2 fingre omkring din fisse og stjerne. Slikker hurtigt nu på din tap og du kommer, da jeg presser én finger op i din stjerne og én i din våde fisse… du skriger højt og klemmer dine lår omkring mit hoved. Slikker blidt videre til din orgasme aftager og du ligger nu slapt i min sofa. Jeg tager et par billeder af dig, hvor du ligger med lukkede øjnene, kjolen knappet op og dine frække bundløse trusser er våde af dine safter.

Du smiler og sætter dig op med et lille tak, vi skåler og kysser igen… du begynder nu at massere bulen i mine shorts…. du trækker min skjorte af og slikker på mine stive brystvorter, bider let imens du nu få fat i min hårde pik…. du spiller den let, så den bliver stiv og hård. Jeg lægger mig ned i sofaen og du kigger på mig med pikken i hånden og jeg tager lige et billede, mens du smiler og slikker på mit pikhoved.

Du spiller nu pikken imens dine tunge snor sig op og ned langs pikken… du er god, stønner jeg og du blinker og smiler med pikken i munden. Du suger kraftigt og tager min pik dybt ned i halsen. Kan mærke, at der ikke går lang tid med den behandling, før jeg vil komme. Du slikker mine spændte glatte nosser og spiller pikken…. åh ja, du kan mærke pikken udvider sig. Du tager den i munden og siger med et smil kom i munden på mig frække, giv mig din sperm.. Jeg kan ikke holde til mere og kommer med min sperm i 3-4 fire lange sprøjt i munden på dig. Du ser mig lige ind i øjnene, imens du tager imod.

Vi ligger nu sammen i sofaen og puster ud, du stadigvæk med dine frække trusser på. Du fortæller lidt om din oplevelse, da du så mig første gang. Du var også på stranden for at kigge og muligvis et lille eventyr. Du have set mig først, da jeg kom gående med min cykel og holdt øje med mig. Du var lidt irriteret over, at jeg havde lagt mig så langt væk, men var jo glad for vi havde mødtes. ”Hun spiller også spillet J.”

Vi nusser mere intens og min pik er ved at vågne igen. Du hvisker, at du vil mærke min pik. Vender dig om så du ligger ovenpå mig, din smukke røv og våde fisse ligger parat for min tunge. Trækker dine små trusser af og begynder at slikke dig. Du har taget min pik i munden samtidig med, at du holder om mine nosser. Du er meget våd, da jeg tunge knepper din dejlige fisse. Du presser din fisse mod min tungen og du kan ikke koncentrere dig om min pik.

Du sætter dig op, og sænker din stramme fisse ned over min hårde pik. Åh hvor er det lækkert at se, du sidder med ryggen til mig og læner dig frem så jeg kan se min pik blive kneppet af dig. Samtidig leger du med en finger i din stjerne. Tager lige et hurtigt billede af min våde pik i din fisse. Du rejser dig og siger: tag mig bagfra. Du lægger dig ind over armlænet på sofaen, smiler og stønner: knep mig. Gnider min pik i din revne og presser mig op i dig i et hurtigt stød. Du gisper af nydelse og støder imod. Sofaen banker ind i væggen og jeg knepper dig med hårde stød. Fuck det er lækkert. Sveden løber ned af os begge og jeg står og beundre dette smukke syn. Gnider min tommelfinger over din lille stjerne og du stønner: ja. Du prøver at løfte din røv lidt mere mod min finger. Jeg lader fingeren komme igennem din stjerne og knepper dig samtidig. Du kommer pludseligt og stønner: bliv ved. Det bliver også for meget for mig, så jeg stønner, at jeg kommer. Ja, giv mig din sperm, jeg er din lille strand luder, sprøjt mig fuld. Jeg kommer dybt oppe i dig og tømmer mig helt. Vi falder sammen og kysser hinanden vildt.

Vi er begge enige om at det var vildt dejlig sommersex, i mens vi sidder nøgne i sofaen og drikker resten af vinen.

Hun kan ikke overnatte, men mon ikke vi ser hinanden på stranden igen.


Story URL: http://xhamster.com/user/Vingefang/posts/164376.html