This is a print version of story 2 vriendinnen..... by flixekind from xHamster.com

2 vriendinnen.....

Het volgende is mij afgelopen jaar overkomen. Ik was op een feestje bij vrienden. Aangezien het een aardig stukje rijden was, kon ik daar blijven overnachten. Er waren behalve mij nog een aantal vrienden die bleven overnachten.

Nadat het feest was afgelopen, besloot ik naar bed te gaan. Ik ging eerst nog even lekker douchen.
Toen ik onder de douche stond ging opeens de deur open en liep Monica naar binnen. Monica was een collega van mijn vriend.
Ze had eerst niet in de gaten dat ik onder de douche stond, maar toen ze mij in de gaten kreeg zag ik haar blik nog maar op één plek gericht…….namelijk mijn harder wordende lul.
Ze keek daar met heel veel belangstelling naar en gaf een goedkeurend knikje, alvorens ze weer de douche uitliep en zich verontschuldigde.

Die avond en nacht is er verder niets gebeurd, tot de volgende morgen.

Ik lag nog lekker in bed, alleen onder een laken want het was midden in de zomer. Ik lag daar met een ODOL (ontzettend dikke ochtenlul) en besloot me even lekker af te trekken. Ik ging met mijn hand langs de stam van mijn lul en trok de voorhuid naar achteren.

Op dat moment gaat mijn slaapkamerdeur open. Ik schrik en doe net of ik lig te slapen.
Door mijn oogharen kijk ik wie er binnenkomt. Je raadt het natuurlijk al, Monica. Maar ze was dit keer niet alleen. Ze had ook haar vriendin Ellen meegenomen.

Twee heerlijke meiden van rond de 20 jaar die mijn kamer binnen komen sluipen. Het eerste waar ze naar kijken is die tent die ik met mijn lul maak onder de lakens. Ze kijken elkaar veelbelovend aan en komen verder de slaapkamer in.
Ik zie nu dat ze niet veel aan hebben. Allebei alleen maar een nachthemd. Zo kort dat ik de kaalgeschoren kutjes net kan zien. De tent wordt hierdoor nog groter.

Ze lopen nu naar mijn bed en bukken zich voorover om de tent eens goed te kunnen bestuderen. Monica glijdt met haar hand over mijn harde lul en Ellen begint mijn lul te likken door het laken heen.

Al snel wordt dat natuurlijk een natte kledderboel. Ik denk dan ook dat het nu wel eens tijd is om ‘wakker’ te worden. Ik strek me uit en gaap een keer. De dames trekken zich hier niets van aan en gaan gewoon door met aftrekken en likken. Totdat ik vraag wat ze komen doen?

Monica zegt dan dat ze mij gisteren onder de douche had gezien en dat zag er niet verkeerd uit. Nadat ze dat aan haar vriendin Ellen had verteld kwam die op het idee om mij maar vooral zichzelf eens lekker te verwennen met die lekkere lul. Als ik daar tenminste geen bezwaar tegen had.
Dat had ik natuurlijk niet.

Het laken werd toen van me afgetrokken en mijn harde lul sprong overeind. Monica stak hem meteen in haar mond en begon me heerlijk te pijpen. Ellen stond er een beetje beteuterd bij omdat Monica haar voor was maar bedacht zich toen en ging met haar geile natte gleuf bovenop mijn gezicht zitten. Likken…..zei ze.
Ik glij daarop met mijn tong door haar natte gleufje en proef al wat kutsappen. Ze was al behoorlijk opgewonden. Dan glij ik met mijn tong over haar clitje en begint ze te kreunen.

Ik kreun ondertussen ook door de heerlijke dingen die Monica met mijn harde paal doet. Ik zeg tegen haar dat ze zo maar even moet stoppen anders spuit ik haar mond helemaal vol. Ze zegt hierop niets en gaat gewoon door……… en dan kom ik….. ooooohhhhh jjjjaaaaa……aaaarrrghhhhh…. En ik spuit straal na straal heet sperma in haar mond en keeltje. Ze houd een gedeelte ervan in haar mond en geeft dan Ellen een geile tongzoen zodat die ook nog wat kan proeven.

Het ziet er zo geil uit dat mijn lul niet eens slap wordt na dit eerste hoogtepunt en hij blijft fier overeind staan. Dit tot tevredenheid van de beide dames.

Nu is Ellen aan de beurt om met mijn harde pik te spelen. Ze bedenkt zich niet, gaat boven mijn paal zitten en laat hem helemaal in haar strakke, natte kutje verdwijnen. Ze knijpt hierbij flink met haar kutspieren zodat het lijkt of mijn lul in een bankschroef zit…… maar dan veel lekkerder natuurlijk.
Monica gaat nu op mijn gezicht zitten en vraagt of ik haar ook even lekker wil beffen.

Nadat ik Monica een tijdje gebeft heb en Ellen lekker geneukt, vraag ik of Ellen op haar buik wil gaan liggen, Monica daar met haar buik bovenop en dan de kontjes iets omhoog.

Ik ga achter ze zitten en zie die twee geile gleuven zo voor me. Eerst stop ik mijn lul in de onderste gleuf en neuk haar even lekker, daarna glij ik daaruit en stop hem in de bovenste gleuf en neuk die ook even.

Die doe ik zo een aantal minuten en de beide dames komen verschillende keren heerlijk klaar. Ik denk dan dat ik het ook niet lang meer ga volhouden.

Nadat ik de bovenste gleuf weer heb geneukt, kom in klaar……jjjjjaaaaaaa iiiiikkkk kkkooommmm…… zeg ik en trek mijn lul uit die natte kut en spuit de eerste straal over de bovenste billen. De tweede straal spuit ik tegen het bovenste kutje en de derde straal tegen het onderste kutje. Oooohhh wat was dat een gigantisch lekker hoogtepunt.

De dames vonden het alleen jammer dat ik het niet in hun mond had gespoten. Nu gaan ze in 69 op elkaar liggen en likken al het sperma op.

Ik lig uitgeteld naast hun en bekijk het met veel plezier. Als ze daarna klaar zijn likken ze mijn slappe lul ook nog even lekker schoon.

Hierna zijn we nog even lekker gaan douchen en spraken meteen af dat we dit nog eens vaker moesten doen…….Story URL: http://xhamster.com/user/flixekind/posts/162981.html