This is a print version of story Hannes beretning by Kikkerne2 from xHamster.com

Hannes beretning

Min beretning
af Hanne
Jeg er en kvinde som har passeret de 50. Jeg arbejder inden for den finansielle sektor, så selvom jeg har arbejdet i efterhånden mange år, så er jeg ikke fysisk nedslidt. Og jeg holder mig godt, mange mænd har komplimenteret mig med at jeg ser væsentligt yngre ud end hvad dåbsattesten viser.
Og selv synes jeg da heller ikke, at jeg ser allerværst ud: Et pænt, men almindeligt ansigt uden mange rynker, håret er klippet i en kort, smart frisure. Benene er forholdsvis slanke med velformede lægge og lår. En lidt for stor ,men fræk, bagdel. Mit største fortrin er nok mine bryster. De er store, med brystvorter der bliver ligeså store som hasselnødder, når de stivner.
Desværre tænder min mand ikke længere på mig. Sygdom og andet har fjernet hans lyst og evne til at have sex. Så jeg må klare mig "på egen hånd". Og jeg har absolut ikke mistet hverken lysten eller evnen til at nyde sexlivets glæder. Men indtil for kort tid siden har jeg nøjedes med at masturbere. I perioder flere gange dagligt.
Ofte vågner jeg om morgenen, længe før vækkeuret ringer. Og så ligger jeg og fantaserer mens jeg ligger så stille jeg kan under dynen, så min mand ikke opdager, hvad jeg har gang i. Normalt sover jeg i en stor natskjorte. Intet andet. Så det er let at lade en hånd glide op under det tynde stof, finde et af de store bryster og så ælte og klemme det mens den anden hånd glider blidt ned over maven til fingerspidserne når til begyndelsen af revnen mellem kønslæberne. Forsigtigt spreder jeg mine ben, lader lårene falde ud til siden og giver plads for den hånd, der ved hvad den skal. Jeg fortsætter med at ælte og klemme det store bryst. Kniber mig i brystvorten og mærker hvordan den stivner og bliver hård mellem mine fingre.
Jeg må undertrykke en stønnen af vellyst, der stiger og stiger mens jeg kærtegner mit skød. Jeg lader en stiv finger glide mellem kønslæberne. Jeg mærker, hvordan de svulmer op, mens en dunkende og snurrende fornemmelse i mit underliv tager til. Der er varmt, vådt og glat mellem læberne. Fingeren glider let og jeg lader den gnubbe hårdt mod min opsvulmede klit. Sådan ligger jeg lidt, mens vellysten tager til. Så lader jeg hånden glide længere ned, krummer langfingeren og lader den glide ind i det velsmurte hul. Lader den få følgeskab af ringfingeren og nyder følelsen af at blive spilet ud samtidig med at håndroden gnubber den stive og hårde klit.
Jeg nærmer mig hurtigt min orgasme og lader den bølge op gennem kroppen, mens jeg stadig må ligge helt musestille for ikke at vække min mand. Det hele forenes i en totaloplevelse, en orgasme, der næsten tager vejret fra mig. Jeg må ligge helt stille et par minutter bagefter for at få hold på min vejrtrækning mens pulsen langsomt falder igen….
Det sker også for mig, at jeg føler lyst og trang til seksuel tilfredsstillelse når jeg er på jobbet. Så snurrer og dunker det i mit underliv, og jeg kan mærke, hvordan jeg bliver våd mens læber og klit svulmer mod de stramme trusser. Efter en halv times tid, hvor min koncentration skifter fokus fra arbejdet til mit underliv, må jeg på toilettet og skaffe mig udløsning. Lige på og hårdt. Jeg kan nå en god orgasme på få minutter. Og så lige friske make-up og læbestift op, og så tilbage. Jo, kollegerne skulle lige vide….
Min mand og jeg har et dejligt sommerhus. Det ligger smukt og meget ugenert i et bakket terræn, omgivet af fyrretræer og vilde buske. Der er langt mellem husene i området, så, det er kun sjældent, der kommer folk forbi uden ærinde.
Om sommeren er jeg der ofte alene, da min mands virksomhed ofte kræver hans tilstedeværelse på tidspunkter hvor andre mennesker normalt har fri. Og jeg nyder at være der alene.
Bortset fra postbudet er der en havemand der kommer hver lørdag. Jeg havde bedømt ham til at være en 35 - 40 år. En ganske almindelig type, pæn, og tilsyneladende lidt genert. Han rødmede altid og slog blikket ned, hvis jeg gik rundt - kun iført shorts og BH – når han gik rund i haven.
En lørdag formiddag, hvor jeg var taget af sted til sommerhuset alene, skete det, jeg vil fortælle om..
Jeg lå på terrassen på en drømmeseng og nød den varme sol. Jeg lå, med lukkede øjne, mens solen gennemvarmede mig. Jeg bliver ofte småliderlig, når jeg ligger på denne måde, så jeg lå og fantaserede om, hvor dejligt det ville være at mærke en stiv pik blive boret op i mig. Jeg kunne mærke en begyndende snurren i mit underliv og hvordan klit´en begyndte at svulme. Jeg skulle lige til at lade en hånd glide ned under bikinitrusserne, da jeg hørte gruset knase omme i indkørslen.
Det var havemanden. Min mand havde ansat ham et par måneder tidligere. Jeg rejste mig og gik om til hoveddøren. En vild idé tog form i mit hoved. Jeg ville have ham. Jeg trængte i den grad til at mærke en rigtig pik, og var parat til næsten alt.
"Hej", sagde jeg, "kan du holde varmen"?? "Ih, jo" svarede han, "det er ikke noget problem på en dag som i dag!" Genert slog han blikket ned. "Vil du have noget koldt at drikke inden du fortsætter?" spurgte jeg, "jeg har både øl og sodavand". "Jo, tak, hvis du har en øl, så vil det være helt fint", sagde han. "Fint, så kom med mig, jeg opholder mig omme på terrassen!" Han fulgte bagefter mig ind gennem huset. Jeg vuggede bevidst lidt ekstra med hofterne, da jeg gik hen til køleskabet og hentede os et par øl. Vi satte os ud til havebordet. Jeg satte mig over for ham og undlod at trække stolen ind til bordet, så han kunne se så meget af mig som muligt.
Vi små sludrede hyggeligt og han fortalte beredvilligt om sig selv og hvad han lavede. Hver gang jeg skulle have en tår af min øl måtte jeg bukke mig frem for at nå flasken. Jeg gjorde det bevidst langsomt, så han kunne se ned i kløften mellem mine store bryster. Jeg kunne se, han havde svært ved at holde blikket fra dem og han bevægede sig uroligt rundt på stolen. Jeg lænede mig tilbage, mageligt, og lod lårene falde lidt ud til siden så mit skød var helt utilsløret. "Hvad så", spurgte jeg, "sådan en frisk ung fyr som dig må da være gift?" "Næh, det er jeg ikke," svarede han, "Jeg er fraskilt". "Det må da være hårdt", sagde jeg, "så må du da mangle noget i din hverdag?" "I din alder har man da brug for en Quinde hver dag!", fortsatte jeg, "Det har du vel også?"
Han slog blikket ned og sagde så, "godt nok har jeg haft et par kærester, men det fungerede ikke". "Er det virkelig rigtigt?", spurgte jeg med tvivl i stemmen. "Ja", svarede han, " de var tilsyneladende ikke rigtigt ”voksne” Han lavede citationstegn i luften.
Okay, tænkte jeg i mit stille sind, men du ville i hvert fald gerne. Og nu skal du få lov til at prøve en voksen Quinde, hvis du vil!
"Vil du være sød at gøre mig en tjeneste?" spurgte jeg, "jeg holder meget af at være i solen, og den ser ud til at blive rigtig varm i dag" . "Det er så forbandet svært at smøre solcreme på ryggen af sig selv, gider du gøre det for mig??" "Selvfølgelig, det vil jeg da gerne gøre", svarede han. Hans stemme rystede lidt. "Fint, så kom lige med mig" sagde jeg så, "vi bliver nødt til at gøre det indendørs, hvor der er skygge". Jeg rejste mig, og idet han rejste sig, kunne jeg se en begyndende bule i hans shorts.
Vi gik ind i stuen, hvor jeg fandt min solcreme. Jeg stillede mig med ryggen til ham og han begyndte at smøre mig ind, først nakken og hen over mine skuldre. "Hov, stop lige et øjeblik" sagde jeg, "jeg vil nødig have solcreme på min bikini". Og jeg skyndte mig at tage overdelen af. "Så kan du godt fortsætte", kommanderede jeg. Han begyndte igen at smøre min ryg med langsomme bevægelser, ned over skulderbladene indtil han nåede hofterne. Jeg vendte mig om. "Vil du ikke også være rar, at smøre mig foran?" spurgte jeg så. Hans øjne stirrede stift på mine store, tunge bryster. "Kan du lide dem?", spurgte jeg. "Har du lyst til at smøre dem ind?" Han mumlede et utydeligt ja. "Prøv at tage om dem", sagde jeg, "de kan lide at blive kælet for!" Kejtet tog han om mine bryster, mærkede deres tyngde. "Brystvorterne kan lide at blive suttet på" sagde jeg så, "du må gerne gøre det!" Han adlød straks, bøjede sig ned og tog en brystvorte mellem læberne. Han sugede den ind i munden, og jeg kunne mærke, hvordan den straks blev stor, stiv og hård. "Også den anden", mumlede jeg. Den fik samme behandling.
Det snurrede og dunkede nu i mit underliv. Jeg kunne mærke, jeg var pjaskvåd. Forsigtigt tog jeg hans hånd og førte den ned til mit skød. Ind under bikinitrusserne og ned mellem mine lår. Han begyndte at kærtegne min dunkende, varme kusse. En finger fandt vej ind mellem de våde læber, gnubbede den opsvulmede klit med cirklende bevægelser for derefter at forsvinde op i mig. Jeg stønnede vellystent, spredte mine sitrende lår og lod ham fingerkneppe mig en tid.
"Kom", mumlede jeg, "lad os gå ind i soveværelset". "Så skal du få lov at tage mig rigtigt". Lydigt fjernede han hånden fra mit varme, våde skød og fulgte med ind i soveværelset.
Jeg trak gardinerne for. Tænkte, at han måske stadig var lidt genert. "Tag dit tøj af, og læg dig på sengen", sagde jeg, mens jeg krængede bikinitrusserne af. Han skyndte sig at klæde sig af. Først T-shirten, så shorts og trusser. Med tilfredshed noterede jeg mig hans stive pik. Den var stor, vel 18-20 cm, og hans nosser så ud som om de kunne levere en god portion dejlig, varm sæd. Han lagde sig fladt på ryggen på sengen, pikken stod dunkende stiv, skråt op over hans mave.

"Først skal du slikke mig", sagde jeg, og satte mig omvendt overskrævs hen over hans brystkasse. Jeg bøjede mig frem og skubbede mig tilrette, så min varme kusse var lige ud for hans ansigt. Jeg bukkede mig ned, og lod min tunge glide over hans pik, fra spidsen og ned mod roden, til hans spændte nosser. Samtidig mærkede jeg hans varme hænder mod indersiden af mine lår. Jeg tog hans pik i munden. Forsigtigt begyndte jeg at lade tungen sno sig om det spændte pikhoved. Jeg mærkede han spredte mine skamlæber og lod tungen glide gennem revnen. Han fandt min opsvulmede klit, sugede den ind mellem læberne og gnubbede den hårdt med sin varme tunge. Bølger af vellyst skyllede gennem min krop og jeg klynkede højt. Hans tunge fortsatte med at pirre min klit, og så mærkede jeg hvordan min kusse blev fyldt ud. Først én finger, så to. Han fingerkneppede mig med hårde stød. Hurtigere og hurtigere. Jeg slap hans stive pik og hengav mig til nydelsen. Jeg kunne mærke, at jeg nærmede mig en orgasme.

"Hold lige lidt", mumlede jeg hæst, "nu skal du kneppe mig". Vi skiftede stilling, så jeg kom til at ligge på ryggen. Han lagde sig hen over mig i missionærstilling. Hans stive pik lå et øjeblik i den pjaskvåde revne, op over min mave, mens jeg trak knæene op mod brystet og lod læggene krydse hen over hans hofter. Jeg vuggede i hofterne og lod undersiden af den stive pik gnide hårdt mod min klit. Så hjalp jeg ham på vej, styrede pikhovedet mod mit brandvarme, våde hul, og han gled ind i mig. Jeg nød den dejlige fornemmelse af at blive fyldt ud af en stor, stiv pik.
"Knep mig så", mumlede jeg. "Knep mig langsomt, langsomt". Han bevægede sig langsomt ind og ud i min våde kusse. Først helt ind, så jeg mærkede hans enorme pik helt til roden. Så langsomt ud, indtil spidsen næsten var ude mellem skamlæberne. Nydelsen var helt enorm, og jeg var tæt på at komme. "Hurtigere nu", mumlede jeg hæst, "kom så, hurtigere og hurtigere!" Han øgede rytmen, og jeg mærkede hans nosser klaske mod min røv, hver gang han trængte helt i bund.
Han træk vejret hurtigt og hæst, mens han pumpede løs. Det føltes, som om pikhovedet svulmede yderligere og blev endnu hårdere i min kusse. Jeg kunne mærke, hvordan åbningen i min kusse begyndte at snøre sig sammen samtidig med at den øverste del af skeden syntes at udvide sig og give mere plads. "Åh", klynkede jeg højt, "knep mig, knep mig". "Kom nu, sprøjt så i mig!" Mine høje stønnelyde og mine "frække" ord gjorde deres virkning. Han bankede sin stive pik i bund og jeg kunne mærke hans varme sperm, der blev pumpet op i mig. I det samme fik jeg en orgasme, der fik det til at lyne og blinke for min lukkede øjne. Min kusse trak sig sammen i hastige kramper om hans pik, og jeg klynkede højt af vellyst.

Han sank sammen hen over mig, og vi lå en tid bare helt stille, mens vi fik kontrol over vejrtrækningen igen. Langsomt blev pikken slap, og til sidst gled han ud af mig. Jeg mærkede den varme sæd, der silede ned over min røv, hvor den dannede en varm, klæbrig plamage på lagenet.
"Tak, det var virkelig dejligt", hviskede han ømt. "Det syntes jeg også", svarede jeg, "hvis du har lyst en anden gang, så må du gerne. Så skal jeg lære dig nogle dejlige ting!"….
Vi lå helt stille en stund og fik kontrol over vejrtrækningen. Langsomt blev pikken slap og gled ud af mig. Jeg mærkede den varme sæd, der silede ud af mig, ned over balderne og lavede en stor plamage på lagenet.
Han så lidt genert på mig, men svarede så, at det kunne han virkelig godt tænke sig. "Fint, min ven", tænkte jeg, "du skal få lov til at prøve alt, hvad du har lyst til!"
"Skal du lave noget bestemt i aften?", spurgte jeg så. Han svarede, at det skulle han faktisk ikke.
Vi aftalte så, at han skulle komme ved 19-tiden og at vi skulle spise sammen. Han begyndte at tage sit tøj på for at tage af sted. For anstændighedens skyld tog jeg min morgenkåbe på, og fulgte ham til døren. "Jamen, så ses vi i aften" sagde han med et genert smil, "jeg glæder mig". "Det gør jeg også min ven", sagde jeg, og gav ham et hurtigt kys på kinden.
Der var kun et par timer, til han ville være tilbage, så jeg gik straks i gang med forberedelserne. Jeg tænkte, at det nok ville være bedst med et let måltid, så jeg lavede en grøntsagstærte klar, så den var lige til at komme i ovnen, en skål salat og fandt nogle flutes frem fra fryseren. Så, tænke jeg ”Det her måltid giver energi til en masse fysiske udfoldelser uden at ligge for tungt i maven".
Tanken om den forestående aften og hvad den måtte bringe gjorde mig liderlig igen. Mit underliv snurrede og dunkede forventningsfuldt og jeg kunne mærke, hvordan min klitoris begyndte at hæve mellem de ophovnede skamlæber.
"Gad vide, hvor langt han har lyst til at gå?", tænkte jeg ved mig selv. Selv var jeg ikke i tvivl om, hvad jeg havde lyst til. Først ville jeg slikkes, længe og grundigt mens han brugte vibratoren i min kusse. Så ville jeg kneppes bagfra. Og så kunne jeg tænke mig, at han til sidst blev gjort færdig mens han tog mig analt. Min hånd fandt ind under badekåben. Greb om et stort, tungt bryst. Æltede det, mærkede hvordan brystvorten rejste sig, stiv og hård mod håndfladen. Jeg forestillede mig, det var ham. Den anden hånd fandt vej ned over maven. Ned til den varme kusse, der var våd og glat af hans sperm. En stund stod jeg bare dér, fingerkneppede mig selv mens jeg krammede de store bryster på skift. Med en kraftanstrengelse holdt jeg inde. Dels måtte jeg se at gøre mig klar til han kom, dels ville jeg bevare ophidselsen intakt og stærkt til han skulle tilfredsstille mig.
Jeg gik ud på badeværelset for at gøre mig klar. Jeg gjorde mig så lækkert i stand, som det var muligt, med en diskret make-up, mascara og læbestift og hele balladen. Påklædningen, tænkte jeg, måtte også gerne være lidt sexet og udfordrende. Først en hofteholder og så et par sorte strømper med søm. Ingen trusser!

Så en sort blonde-BH med kvarte skåle, der fik mine store bryster til om muligt at svulme endnu mere. En kort, løs kjole i tyndt, sort stof. Godt nedringet og med smalle stropper over skuldrene. Den fremhævede virkelig mine store bryster. Og så et par sko med meget høje stilethæle. Nu var jeg klar, også hvad udseende angik!
Søren kom, præcist kl. 19, som vi havde aftalt. Jeg havde maden klar og havde åbnet en flaske god vin. Han gjorde store øjne, da jeg åbnede døren for ham.
Jeg vidste med det samme, at jeg havde ham i min hule hånd. Vi spiste og hyggede os, og jeg skænkede rundhåndet vin for ham. Hurtigt begyndte han at slappe af, kunne jeg mærke, idet vinen begyndte at gøre sin virkning. Når jeg skænkede i hans glas, rejste jeg mig og bøjede mig frem over bordet. Lod ham nyde synet af min kavalergang, lod ham kikke ned over de store bryster. Jeg kunne se, at han ikke kunne få øjnene fra dem.
Bevidst drejede jeg vores samtale over på sex. Spurgte ham om, hvordan han havde det med sex, når han nu ikke havde en fast kæreste at gå i seng og elske med? Han fortalte, at han havde en enorm lyst til sex, at han da læste pornoblade og så pornofilm og han så tilfredsstillede sig selv. Jeg spurgte ham så, hvad det var for film og blade, der ophidsede ham mest. Han svarede lidt genert, mens han slog blikket ned, at han havde set mange forskellige blade og film. Jeg pressede ham lidt, spurgte igen, om der var noget, der havde virket specielt ophidsende på ham? Stadig lidt genert og med blikket rettet mod bordet fortalte han så, at han foretrak blade og film med mænd, der havde sex med VOKSNE Quinder. At han godt kunne lide kvinder med meget store bryster og at han ofte fantaserede om, hvor dejligt det ville være at prøve at få kørt den af mellem et par store kloder og så til sidst sprøjte sin sæd ud over dem. En anden fantasi han ofte havde var, at han blev holdt fanget af en quinde, der tvang ham til alle former for sex. At han var en slags sex-slave, der blev brugt til alt muligt. At han skulle gøre alt hvad hun bad ham om, f.eks. at kneppe hende i røven. Eller at hun tissede på ham, mens hun sad overskrævs på ham og red ham til orgasme.
"Jamen, bare vent", tænkte jeg ved mig selv, "så skal du se at dine drømme går i opfyldelse!" Jeg rejste mig for at begynde at tage af bordet. Bevidst tabte jeg en brugt serviet på gulvet, på vej ud i køkkenet. Bukkede mig efter den med let spredte, strakte ben. Langsomt, mens jeg mærkede kjolekanten krybe helt op til kanten af balderne. Jeg lod bevidst Søren nyde synet af mine velformede ben og den bare hud øverst på lårene, over strømpekanten.
"Du har flotte ben", sagde han, og lød ikke længere spor genert. "Tak", svarede jeg, idet jeg forsvandt ud i køkkenet, "jeg er glad for, at du synes om dem". Jeg skyndte mig tilbage til stuen og fulgte op på hans kompliment. "Hvad synes du så om resten?? Eller er der kun mine ben, du synes om??" "Nej", skyndte han sig at svare, "jeg synes vældig godt om det hele". "Og så synes jeg også specielt godt om dine bryster!"
"Godt", sagde jeg, og stillede mig ud midt på gulvet. "Kom her hen!" sagde jeg så med bydende stemme. Han adlød uden tøven. "Ned på knæ!" befalede jeg hårdt. Igen adlød han. "Kys mine fødder, slave!", fortsatte jeg. Han bukkede sig frem og kyssede først den ene fod, så den anden. "Føl på mine ben", beordrede jeg så. Han lod straks hånden glide kærtegnende op ad et glat strømpeben, langs læggen op bagom knæet. Derefter langsomt og nydende op bag om låret indtil han nåede kanten af strømpen. Jeg mærkede hans fingre, da de fandt vej ind mellem mine lår og begyndte at kærtegne mine ophovnede skamlæber. "Sig mig, har jeg givet dig lov til at pille?" spurgte jeg hårdt. "Nej frue", svarede han med lav stemme. Jeg trak op i kjolen og blottede mine lår og mit skød. Så tog jeg et fast greb i hans hår og tvang hans ansigt mod mit skød. "Kan du lide mig?", spurgte jeg. "Ja, frue!" svarede han lydigt. "Kan du lide duften fra mit skød?", "Gør den noget ved dig?" "Ja, frue, den gør mig meget liderlig", svarede han med rystende stemme. Jeg trak kjolen op over hovedet og smed den hen i en lænestol. Jeg stod nu foran ham, kun iført den sorte BH med kvarte skåle, Hofteholder, sømstrømper og de højhælede sko. "Rejs dig op, slave!", befalede jeg. Han rejste sig. "Tag alt tøjet af!!"
Med rystende hænder begyndte han at klæde sig af for til sidst at stå helt nøgen foran mig. Hans stive pik vippede op og ned. "Nå så min slave er liderlig?" sagde jeg så, "jamen, det er jo godt! For han skal nemlig tilfredsstille mig !"Han skal gøre alt det ved mig, jeg beder ham om!" "Er du klar til at adlyde mine ordrer?" "Ja, frue, det er jeg", svarede han med spænding i stemmen. "Godt", sagde jeg, og satte mig mageligt tilbagelænet tilrette i sofaen. Jeg lod mig glide frem, så balderne hvilede helt ude på kanten og lod lårene falde ud til siden, så mit bankende skød var helt blottet. "Slik mig slave", befalede jeg. Han satte sig på knæ mellem mine spredte ben. "Først skal du slikke indersiden af mine lår, instruerede jeg, så skal du slikke på min kusse, over det hele. Og det gør du, indtil jeg beder dig om noget andet, er det forstået?" "Ja, frue, jeg skal nok gøre som jeg bliver bedt om!" sagde han og begyndte kærtegnende at slikke indersiden af mine lår. En rislende kildrende fornemmelse bredte sig fra mit underliv til hele kroppen. "Slik så på min kusse", stønnede jeg.

Han adlød straks og lod sin varme, glatte tunge glide over mine ophovnede skamlæber. Han slikkede mig systematisk helt omme fra mellemkødet, rundt langs skamlæberne og op over venusbjerget. En tid nød jeg hans ophidsende slikken. "Mmmm", stønnede jeg, "det er dejligt. Det gør din frue rigtig liderlig!" ! Jeg lod mine hænder, der indtil nu havde haft travlt med at ælte mine store bryster, glide ned til mit skød, Jeg spredte mine skamlæber så min opsvulmede klitoris lå helt blottet. "Sådan skal du holde mig helt åben", sagde jeg med grødet stemme. "og så skal du holde din mund helt tæt mod min kusse, mens du slikker mit hul og min klitoris!".
"Og hvis der bliver så dejligt for mig, at jeg begynder at tisse lidt, så må der intet komme på gulvet, har du forstået?" Tilføjede jeg bydende.
Jeg foldede mine ben om hans ryg. "Slik mig så igen, slave!" Han fortsatte med at slikke, lod skiftevis tungen glide ind og ud af mit varme, våde hul og rundt om min spændte klitoris. Det var vildt ophidsende og jeg var tæt på orgasme. "Åååhhh, stønnede jeg, det er rigtig godt, slave!" Prøvende strintede jeg en smule tis i munden på ham. "Drik det", kommanderede jeg, "der må ikke komme noget på gulvet". Ikke en dråbe trillede der ned ad mine balder. Jeg holdt ham i et fast greb mellem mine nylonklædte ben og pressede min våde, varme kusse mod hans ansigt mens jeg kælede for mine store bryster. Igen lod jeg en smule tis sprøjte ind i hans mund.
Jeg fornemmede, at han var meget liderlig, og jeg tænkte at det var bedst at lade ham få en udløsning snart. Så ville han være mere udholdende senere, efter et lille hvil.
"Stop så slave", befalede jeg, "nu skal du kneppe mig mellem mine store bryster"! Han holdt inde og kikkede forventningsfuldt på mig. Jeg lagde mig ned på sofaen. "Kom, sæt dig overskrævs på mig". Han adlød, og lagde sig på alle fire hen over mig. Den dunkende, stive pik hvilede mellem de store bryster. "Løft dig lige en smule", bad jeg og klemte med hænderne de store bryster sammen. Jeg masserede ham lidt med brysterne. Lod en stiv brystvorte kærtegne først de spændte nosser, for derefter at lade den gnide op langs undersiden af den stive pik for til sidst at lade den cirkle mod den følsomme plet lige under pikhovedet. Så klemte jeg brysterne sammen om den stive, varme pik. "Knep mig så, slave"! "Langsomt"! Han begyndte at kneppe mig mellem brysterne med langsomme bevægelser. Jeg fornemmede, at han snart ville komme. "Kom så, slave, knep mig så, hurtigere. Knep mig, knep mig!", opmuntrede jeg ham. Jeg pressede brysterne hårdere sammen om pikken, der nu hastigt bevægede sig frem og tilbage. Med eet spændtes alle musklerne i hans krop og han lagde hovedet bagover. Med et hæst brøl kom han i en voldsom orgasme. Varm sæd sprøjtede op mellem mine sammenklemte bryster, ramte mig helt op ad halsen. "Ja", råbte jeg, "kom så, kom så!" "Sprøjt så ud over mine bryster!" "Smør mig helt ind", stønnede jeg. Han tog pikken i hånden, og onanerede med hurtige bevægelser. Den varme sæd sprøjtede ud over mine bryster og mit ansigt. Med den anden hånd gned han spermen rundt over mine bryster med hårde bevægelser, gnubbede de stive brystvorter. Hans øjne skinnede og han trak vejret med en højlydt stønnen.

Jeg var bristefærdig af liderlighed, det dunkede og snurrede i mit underliv. Jeg måtte have udløsning, og det skulle være nu. "Kom, vi bytter plads", stønnede jeg. Vi fik manøvreret os rundt, så han kom til at ligge på ryggen, og jeg satte mig hurtigt overskrævs på ham. Jeg greb bagud mellem mine spredte lår og greb fat om hans endnu stive pik. Hurtigt fik jeg den dirigeret på plads og sank ned over ham. Hans pik gled nemt og ubesværet op i min pjaskvåde kusse. Jeg red ham ikke rigtigt, jeg nøjedes med at gnubbe min kusse hårdt mod hans underliv, frem og tilbage. Min stive klitoris gned mod hans fugtige hud. Jeg bøjede mig frem over ham. "Slik mine patter", stønnede jeg vulgært. "Du skal sutte og suge på brystvorterne", fortsatte jeg. Han sugede hårdt på de stive brystvorter, og en ubeskrivelig dejlig fornemmelse begyndte at brede sig i mit underliv. Jeg gnubbede min kusse mod ham med stadig hurtigere bevægelser. Og så kom jeg!! "Åååhh", stønnede jeg højt, "åååhhhh". Min kusse snørede sig sammen om hans pik i hurtige orgasmekramper. Jeg skælvede over hele kroppen i vellyst, mens orgasmen bølgede gennem mig. Langsomt klingede orgasmen af, og jeg lod mig synke sammen hen over hans varme, svedige krop.
"Mmm, det var dejligt!", mumlede jeg med læberne mod hans hals. Jeg kyssede ham, langt og vådt. Vore tunger spillede mod hinanden, længe og pirrende. "Var det godt?", spurgte jeg og kikkede ham dybt i øjnene. De skinnede stadig bag de halvt lukkede øjenlåg. "Ja, det var fantastisk", svarede han med grødet stemme. Jeg kunne mærke hans pik var blevet noget slap, men den var stadig oppe i mig.
"Har du lyst til mere?", spurgte jeg drillende mens jeg lavede små knibebevægelser om hans halvslappe pik. "Ja, det har jeg", mumlede han, "jeg tror jeg kunne blive ved hele aftenen!" "Men, jeg må først lige på toilettet", fortsatte han, "vinen har vist gjort mig trængende". "Tror du ikke, du kan holde dig lidt endnu?", spurgte jeg, "jeg tror godt at jeg kan få din opmærksomhed i andre baner." "Kom, lad os gå ind i soveværelset. Min seng er mere komfortabel end sofaen her!"
Langsomt hævede jeg underlivet og lod hans halvslappe pik glide ud af min våde kusse. Jeg rejste mig og tog hans hånd. "Kom med mig", opfordrede jeg. Han rejste sig og fulgte efter mig. Jeg følte mig stadig ekstremt ophidset da jeg gik foran ham gennem stuen. Stilethælene klikkede højt mod gulvet mens jeg gik. Jeg nød fornemmelsen af de glatte strømper mod mine ben og den fugtige hud på mine inderlår og omkring min kusse. Tænk, her gik jeg - halvgamle kone - med en liderlig og viril mand i hælene. En mand, der satte pris på min krop og min seksuelle erfaring. Jeg følte mig som ung på ny. Og også en smule vulgær, men på en erotisk ophidsende måde.
Jeg havde gjort soveværelset klart på forhånd til den næste "scene". Sengen var redt og på natbordet ved siden af havde jeg lagt mine to vibratorer - en slank anal-vibrator og en større dildo med kraftigere vibrationer - en tube med glidecreme og en pakke kondomer.
Jeg kunne se, at Søren gjorde store øjne. "Ja, det er mit legetøj, som jeg bruger når jeg er her alene", skyndte jeg mig at sige. "Men det er endnu bedre at bruge dem, når man er to", fortsatte jeg. "Ja, det kan jeg forestille mig", sagde Søren med en svag forventningsfuld stemme, "men, øh, kondomerne, hvad skal de bruges til?? "Nåh dem!", svarede jeg, "jeg bruger altid et kondom når jeg bruger anal-vibratoren. Det synes jeg er mest hygiejnisk!" Han nikkede forstående.
Jeg hægtede BH´en op og tog den af. Skålene havde siddet krøllet sammen under brysterne siden Søren havde fået lov til at køre pikken af mellem dem. "Skal jeg klæde mig helt af?" spurgte jeg. "Nej", skyndte han sig at sige, "jeg synes du ser rigtig fræk ud med strømper og stilethæle " Han så mig lige i øjnene "Og så føles det rigtig ophidsende når jeg mærker de glatte strømper mod min hud!", fortsatte han.
Han tog dynen og foldede den sammen som en stor pude op mod hovedgærdet af sengen og satte sig godt tilrette med spredte ben. "Kom, sæt dig her", sagde han og klappede madrassen mellem sine spredte ben. Jeg satte mig tilrette mellem hans spredte ben og lænede mig tilbage mod hans varme mave og bryst, lukkede øjnene og slappede af.
Hans læber kærtegnede min nakke og min hals. Hænderne strøg blidt ned over mine skuldre og overarme og fandt hurtigt mine bryster. Han krammede og æltede dem, strøg mig over brystvorterne til de strittede, store og hårde. Han kneb og trak i dem og de blev endnu større. Jeg stønnede højlydt ved hver berøring af de følsomme brystvorter, der sendte bølger af vellyst gennem mit underliv. Jeg mærkede en snurrende dunken i mit skød, pulsslagene kunne mærkes i min opsvulmede klitoris. Jeg tog min dildo, varmede den i mine hænder og tændte den. Skruede vibrationerne op på fuld styrke.
"Brug den her!" mumlede jeg, og rakte dildoen til Søren. Jeg lod lårene falde helt ud til siden, så jeg lå helt blottet. Han lod dildoen snurre mod indersiden af mine lår, langsomt og drillende. Lod den bevæge sig over mine opsvulmede skamlæber i små cirklende bevægelser. Hver gang dildoen passerede vibrerende hen over området omkring min klitoris stønnede jeg højlydt: "Åååhhhh" og "Mmmm" og løftede underlivet fra madrassen i langsomme kneppebevægelser.
Med den anden hånd spredte Søren mine skamlæber. Trak dem opad, så min opsvulmede klitoris lå helt blottet. Han lod spidsen af dildoen snurre mod klit´en et kort øjeblik. Lod den så glide nedad mellem skamlæberne, der blev vådere og vådere, jo nærmere han kom til mit varme, villige hul. Jeg nød ophidset de kraftige vibrationer, som dildoen gav mod min kusse.
Søren vendte dildoen og lod spidsen pege mod hullet. Let og ubesværet gled den et lille stykke op i min kusse for Sørens blide tryk. Jeg stønnede højt, da dildoen trængte helt i bund og ramte livmoderen. "Åååhh, det er dejligt", mumlede jeg hæst, mens Søren kneppede mig langsomt med den snurrende dildo. Han fortsatte et stykke tid med at gejle mig op med dildoen. Jeg kunne høre hans åndedræt blive hurtigere og mere højlydt, han lød til at være tændt.
Pludselig trak han den snurrende dildo ud. "Vend dig om", sagde han, "så du ligger på alle fire!"
Jeg skiftede stilling, som han bad mig om, så jeg lå omvendt på alle fire over ham. Jeg lod skuldrene hvile mod hans lår så mine tunge bryster omsluttede hans atter stive pik. Jeg svajede godt i ryggen og skrævede med lårene så meget jeg kunne.

Jeg hørte ham skramle med noget på natbordet. Med eet mærkede jeg noget vådt og køligt mod min ende. Det var en ordentlig klat glidecreme. Så mærkede jeg en finger, der begyndte at massere omkring anus. I blide, cirklende bevægelser. Jeg kunne mærke at presset mod hullet blev øget! Jeg slappede af og gav efter, så meget jeg kunne, og mærkede hvordan fingerspidsen passerede den stramme ringmuskel. Søren kom mere creme på, og nu hvor jeg var "åbnet" gik det let med at få fingeren længere og længere ind og smøre mit bageste hul grundigt. Jeg slappede helt af og nød hans blide, men bestemte forberedelse af mit bageste hul. Man skulle tro, han havde prøvet det før!
Langsomt trak han fingeren ud. Jeg mærkede noget større og hårdere mod hullet. Jeg mærkede et lille stik af smerte, da han pressede analvibratoren et lille stykke op i mig og jeg stønnede svagt. Med korte, men langsomme kneppebevægelser pressede han vibratoren længere og længere op i min røv. Jeg kunne mærke, hvordan ringmusklen villigt gav sig, efterhånden som vibratoren blev tykkere og tykkere. Og hvordan den automatisk trak sig sammen om indsnævringen ved roden af vibratoren. Søren skruede langsomt op for vibrationerne indtil maksimal styrke blev nået.
"Åååhhmmm", stønnede jeg højt og nydelsfuldt, nu hvor vibratoren fuldstændig fyldte op i min røv og sendte de herligste, snurrende fornemmelser ud i hele mit underliv. Sørens varme hænder gled kærtegnende hen over mine balder, ned over mine nylonklædte lår og lægge. Han lod sig glide lidt ned i sengen, og med eet mærkede jeg hans læber mod min kusse. Han begyndte at slikke mine skamlæber, lod så tungen glide ind i den våde revne, hvor han skiftevis slikkede min opsvulmede og dunkende klit for derefter at lade tungen glide så langt op i min kusse.
"Åh, du er dejlig, Søren", stønnede jeg hæst, "det er virkelig dejligt, det du gør". Han fortsatte med at slikke og sutte. Han sugede cliten ind mellem læberne, sugede hårdt på den mens han gnubbede den med tungen. Min stønnen tiltog i styrke i takt med at min ophidselse steg og steg. "Okay", sagde han pludselig, "jeg har lyst til at kneppe dig nu!". "Ryk dig lige lidt, så jeg kan komme til". Jeg skyndte mig at skifte stilling, så jeg lå på alle fire ved siden af ham, med skuldrene ned mod madrassen. Ud af øjenkrogen så jeg ham række ud efter kondomerne. Han skiftede stilling, så han lå på knæ bag mig mellem mine spredte ben. Han tog fat i vibratoren, begyndte at trække den ud, smurte den med mere glidecreme og pressede den så først helt i bund igen for derefter at trække den helt ud. Han slukkede for den og lagde den på natbordet.
"Jeg har lyst til at kneppe dig i din dejlige røv", mumlede han hæst, og lod i det samme spidsen af sin stive, dunkende pik presse mod mit velsmurte bageste hul. Det var meget smidigt og elastisk efter omgangen med vibratoren. Og selvom hans pik var noget tykkere gled han ubesværet ind. Med langsomme bevægelser begyndte han at kneppe mig imens han lod pikken glide længere og længere op i mig. Jeg lod min arm glide ned under mig, mine fingre fandt rutineret den dunkende klitoris, som jeg gned og gnubbede, hårdt og hurtigt. "Åh, det er dejligt, Søren", opmuntrede jeg ham, "knep mig så, din dejlige dreng". Han pumpede løs i min røv med korte, hårde stød. "Åååhhh", stønnede han højt, "nu kommer jeg snart".

Jeg skyndte mig at gribe bagud, tog fat om roden af hans pik og klemte hårdt. "Stop lige et øjeblik", kommanderede jeg, "træk dig lige helt ud"! Han trak sig langsomt ud mens jeg holdt det stramme greb om roden af hans pik. Jeg vendte mig rundt og mens jeg holdt det stramme greb med den ene hånd, rullede jeg kondomet forsigtigt af med den anden. Langsomt løsnede jeg det stramme greb om hans pik. "Så, nu kan du vist holde lidt endnu", sagde jeg med et smil og rejste mig fra sengen. "Kom med mig! Så skal du få lov til at blive helt færdig"! "Kom, vi går ud på badeværelset"!
Han fulgte med mig ud på badeværelset, hvor jeg lagde et par store badehåndklæder på det varme klinkegulv. "Læg dig ned på ryggen, Søren", befalede jeg. Han var ikke sen til at efterkomme ordren og lagde sig ned. Jeg tog et håndklæde mere, rullede det sammen, og lagde det under hans hoved som en pude. "Ligger du godt?" spurgte jeg. Han nikkede. "Nu skal du få lov til at sprøjte din dejlige sperm op i mig om lidt"! "Men, når du er færdig, må du ikke trække dig ud, er det OK??" Han nikkede igen, med et nysgerrigt, spørgende udtryk i øjnene. Jeg satte mig skrævende over hans hofter og gnubbede min våde kusse mod hans stive pik. Han greb ud efter mine store bryster, æltede og krammede dem.
Jeg tog fat om hans stive pik og ledte den til målet. Langsomt lod jeg mig glide ned over ham indtil pikken var begravet lige til roden. Jeg blev siddende helt stille og lavede knibebevægelser mens jeg med en hånd bagom ryggen æltede og klemte hans nosser. Så begyndte jeg at ride ham i en rolig rytme, mens jeg gnubbede min klit med fingrene. Jeg slap hans nosser og lænede mig frem over ham, så han kunne nå mine bryster med munden. Han kyssede og slikkede dem. Suttede og sugede på de store, stive brystvorter. Jeg stønnede højt, hver gang han sugede på de følsomme brystvorter. Bølger af vellyst rullede gennem mit underliv. Sørens vejrtrækning blev hurtigere og hurtigere. Mere og mere højlydt.
Jeg fornemmede, at han var tæt på sin udløsning. Det var ved at være ved tiden for at opfylde endnu én af hans drømme. Jeg løftede underlivet en smule, så pikken var halvvejs ude. Og så begyndte jeg at tisse. En kraftig stråle af varm urin ramte hans underliv og begyndte at drive op ad hans mave og ned over siderne.
"Knep mig så, dejlige dreng", stønnede jeg hæst, "kom så, knep mig"!

Han greb fat om mine balder og bankede sit underliv hårdt op mod mig. Stødte sin pik helt i bund, igen og igen, mens jeg tissede alt hvad jeg kunne. "Kom så", opmuntrede jeg, "sprøjt så i mig, giv mig alt hvad du har"! "Kom nu, sprøjt så, sprøjt så"! Med et hæst brøl kom han i en voldsom orgasme. Han holdt mine hofter i et hårdt greb mens han pressede sig helt i bund. Han kneppede mig i korte stød og jeg kunne mærke den varme sperm blive pumpet ud i lange stråler i bunden af min kusse.
Med et langtrukkent og nydende suk sank han afslappet tilbage. Han lå nu helt roligt, med halvt lukkede øjne. Jeg sad helt stille og nød fornemmelsen af hans pik, der fyldte min varme kusse. Langsomt begyndte afslappelsen også at brede sig til hans underliv. Jeg kunne mærke, at pikken begyndte at fylde mindre efterhånden som stivheden begyndte at fortage sig. Nu var det min tur! Jeg blev siddende i samme stilling, helt stille, mens jeg begyndte at gnubbe og gnide klitoris med fingrene. Stadig foroverbøjet hen over Søren. "Sut på mine brystvorter, Søren" bad jeg.
Han begyndte at sutte og suge på mine stive brystvorter. Mine fingre arbejdede på højtryk mellem mine skamlæber. Med små, hurtige cirklende bevægelser gnubbede jeg den opsvulmede, følsomme klitoris. De velkendte små sammentrækninger i kussen begyndte at melde sig, min orgasme var tæt på. "Sug lidt hårdere på mine bryster", gryntede jeg. Søren fortsatte sit gode arbejde med mine bryster. "Ååhhh", stønnede jeg højt, "nu kommer jeg snart". "Søren, du skal tisse nu"! bad jeg. "Kom, tis så, skynd dig!!" Forsigtigt løftede jeg underlivet en smule, så pikken gled ud.
Med eet mærkede jeg en varme brede sig højt op af mit maveskind. Lange stråler af Sørens varme tis sprøjtede op over mig, for derefter at løbe ned af mig. Og så kom jeg i en voldsom orgasme. Min kusse snørede sig sammen i dejlige orgasmekramper. Til sidst så voldsomt, at pikken blev klemt ud på den anden side af mine balder så den sidste stråle af tis ramte op over mine balder og ryg, da jeg sank sammen hen over Søren.
Sådan lå vi et stykke tid, hvor længe ved jeg egentlig ikke, mens vi slappede af og fik ro over vejrtrækning og puls igen. Vi sagde intet, men nød bare hinandens nærvær og den dejlige oplevelse vi lige havde haft……Story URL: http://xhamster.com/user/Kikkerne2/posts/162949.html