This is a print version of story Neli komt by mafke from xHamster.com

Neli komtNeli komt!

Ze brengt wel een vriendin mee, maar het moet toch mogelijk zijn haar dan ook te kunnen neuken. Ik ben al zo lang geil op die meid. Ik wil haar neuken. Mijn lul in haar kut steken en haar ogen zien rollen als ze klaar komt. Ik ben benieuwd.
Als ze aankomt valt ze me direct om de hals en zoent me. Even een tongzoen en ik heb haar ogen al geil zien worden. Ondertussen gluur ik naar de vriendin.
Een onopvallend meisje, is de eerste indruk. Als ik wat nauwkeuriger kijk, zie ik een jonge vrouw, iets kleiner dan Neli, die een meter zeventig is, slank, met kleine puntige tietjes, en mooie heupen. Ze heeft een erg blanke huid en zwart haar en een lief en ook guitig gezicht.
Dan word ik voorgesteld: "Caroline.", ze heeft een zachte duidelijke stem. Als ze glimlacht is ze bijna mooi. Ik ben benieuwd hoe oud ze is.
Later zitten we in de kamer TV te kijken. Er is een sexprogramma op RTL2. Neli is bij mij op de bank gaan zitten en is tegen me aan gaan liggen. Ik houd haar ene borst vast en masseer zachtjes haar tepel. Ik denk aan al die keren dat ik me afgetrokken heb met haar gezicht in mijn gedachten. Hoe ik gefantaseerd heb dat ik haar neukte, of dat ze me aftrok en afzoog met haar kut op mijn gezicht. Mijn lul wordt hard.
Ik fluister in haar oor: "Ik vind je mooi, ik vind je lief, je windt me op, ik wil je……! Kom je bij mij slapen?"
"Mag Caroline daar dan bij zijn?", vraagt ze vrij hard, zodat Caroline het hoort. Die staat op en komt naar ons toe, en streelt Neli over haar jeans over haar onderlichaam. Neli begint te hijgen en Caroline knoopt haar jeans los. Ze trekt de broek naar beneden en streelt nu over haar slipje. Neli’s ogen draaien al weg en ik zoen haar en kneed stevig haar beide borsten. Dan strijkt Caroline met een hand over mijn kruis en vingert Neli in haar slipje. Die kreunt in mijn mond en ik begin ook te kreunen, als ik merk dat Caroline ook mijn jeans losknoopt. Ze trekt mijn broek naar beneden, waarbij ik haar help door mijn kont op te lichten. Ze aait nu over mijn slip, waardoor mijn lul nog stijver wordt. Dan gaat haar koele hand in mijn onderbroekje en ze beroert mijn zak. Dan trekt ze mijn slip ook uit en pakt met haar ene hand mijn lul vast en met haar andere hand mijn ballen. Ze sluit haar lippen rond mijn eikel en zuigt er zacht op. Dan staat Neli op en knielt ook bij mijn lul.
"Wil je hem in je hebben?", vraagt ze aan Caroline.
"Ik wil jou neuken, Neli.", zeg ik.
Maar Neli zegt: "Eerst wil ik dat je Caroline neukt.
Kom we gaan naar boven."
We lopen achter elkaar de trap op, Neli voorop. Ik pak haar kut vast, met slip en al. Achter mij loopt Caroline, die haar hand rond mijn zak heeft en met haar duim in mijn kontgaatje gaat. Boven aangekomen kleden ze mij helemaal uit en ik moet op de stoel gaan zitten. Neli gaat op het voeteneind van het bed zitten en trekt ook al haar kleren uit. Caroline staat als enige volledig gekleed in het midden van de kamer voor de grote spiegel.
"Kleed haar maar uit," ,zegt Neli, "dan mag je haar neuken tot ze klaarkomt.
Als je dan nog niet gekomen bent, mag je mij daarna ook naaien."
Ik richt me op en ga voor Caroline staan. Ik neem haar gezicht tussen mijn handen en kus haar voorzichtig op haar lippen. Ze slaat haar armen om me heen en zoent hartstochtelijk terug. Ik leg mijn handen op haar billen en druk haar stevig tegen me aan, tegen mijn harde pik. Ik kijk naar Neli, die hijgend achterover leunt en al met twee vingers in haar kut zit te porren. Mijn hand gaat tussen het onderlichaam van Caroline en het mijne en ik zoek de knopen van haar broek. Ze helpt door even wat ruimte te maken en haar buik in te trekken. Als ik haar broek los geritst en naar beneden heb gedaan, druk ik mijn harde paal tegen haar buik en streel ik haar nu blote billen. Mijn vinger gaat in haar bilnaad en ik zoek haar gaatje. Ze zoent me nog steeds en kreunt, dat het een lieve lust is. Ik doe haar T-shirt over haar hoofd uit en haak haar behaatje los. Haar naakte tieten drukken tegen mijn borst en ik voel de harde tepels in mijn huid priemen. Vervolgens kniel ik voor haar en lik met mijn tong langs haar borsten en zuig even op keiharde pitjes. Ze hijgt en kreunt en zucht en ik zie Neli nu drie vingers in haar inmiddels kletsnatte kut stoten. Ook zij hijgt en kreunt. Ik zuig door aan die heerlijke tepeltjes van Caroline en ik constateer, dat ze al bijna komt. Mijn tong gaat verder naar beneden via haar strakke buik en haar mooie naveltje en ik bereik tenslotte haar kleine kutje.
Voorzichtig beroer ik met mijn tong haar knopje en al snel staat ze te bibberen, begint te roepen.
“Lik….mehh…., lik….mehh…., lik….m’nnn….klihhtt…., beff….mehhh….!!!!”, en ze rost haar glibberige kut wild over mijn gezicht. Ik por een vinger in haar kontje en zuig nu harder op haar klitje en steek vervolgens mijn tong diep in haar kut, waar het sap nu in dikke druppels uit gutst. En ze komt ontzettend hard klaar.
“Aaaaaaaahhhhhhhhhh…………shìììììhhhhhtt……….kùùùùùhhhhhtt………..!!!!”
Luid kreunend zakt ze onderuit, maar ik houd mijn tong op haar rillende klaarkomende kut. Neli krijgt het nu ook op haar eigen vingers.
"Ooooooohhhhhhhhhh……………Caroline…………., lik mehhhh……….!!!!!", roept ze.
Lik…… m’nnnnn…………kùùùùùhhhhhhhtt……., lik……..mehhhh…….!!!!!”
Ze kruipt verder op bed en Caroline kruipt achter haar aan en begraaft haar volle gezicht tussen de dijen van Neli. Ik schuif ook naderbij, masseer de billen van Caroline, trek met twee vingers haar kut open en stoot mijn harde paal in één forse haal tussen haar schaamlippen recht haar zeiknatte scheur in. Ze komt bijna onmiddellijk weer stuiptrekkend klaar. Ze kruipt echter snel van me weg, verder het bed op en mijn kloppende pik staat nu vlak voor de kut van Neli. Met een woeste grom boor ik hem erin, maar ik naai haar heel langzaam, want ik wil nog niet direct klaarkomen.
Neli heeft niet veel nodig. Ze ligt te krijsen van genot en heel haar lijf rilt en kronkelt om mijn stotende lul. Zo neuk ik eindeloos langzaam de kut, waar ik al zolang van gedroomd heb. Haar ogen draaien helemaal weg en ze ligt te gillen als een speenvarken. Haar hele gezicht is vertrokken door een geile grimas en ik moet me nu en dan inhouden, om niet te snel klaar te komen. Dan spant ze haar hele lichaam, slaakt een luide kreet en rijdt heftig tegen me op. Ik strek mijn armen en kijk uit de hoogte naar dat kronkelende klaarkomende lichaam van mijn dromen. Die aanblik is teveel voor me en ik spuit een zevental krachtige stralen gloeiend heet zaad diep in haar samentrekkende kut. Ik steun op haar borsten, waarbij ik haar tepels hard tussen mijn vingers knijp. En ze blijft maar komen en komen en komen. Een ongecontroleerd langdurig orgasme raast door haar kronkelende lijf. Dan valt ze plotseling stil. Ik rol van haar af op mijn rug en onmiddellijk kruipt Caroline op me, pakt mijn nog stijve glibberige natte lul en steekt hem in eigen haar kut. Ze neukt even, komt klaar, kruipt van me af en neemt mijn zachter wordende pik in haar mond en likt me helemaal schoon.
Intussen is Neli tegen me aangekropen en we zoenen weer als gekken, terwijl ik haar billen vasthoud. Mijn lul wordt warempel weer hard. Caroline grijpt Neli tussen haar benen, tilt haar een beetje omhoog en plant haar vervolgens op mijn weer keiharde pik. Ik geef een harde stoot omhoog, diep in haar soppende grot en steek tegelijkertijd een vinger haar in haar kontje. Dan voel ik ineens de tong van Caroline in mijn hol en ik beweeg nu voorzichtig om het contact niet te verliezen. Al gauw zit Neli weer met hoge kreetjes over mijn paal te bokken, laat zich dan ineens hard naar beneden zakken, blijft zo zitten met mijn kloppende pik diep in haar krampende tuit en komt nog een keer oorverdovend klaar, waarbij ze haar geil in straaltjes over mijn buik en borst spuit.
Even later lig ik met op iedere schouder een hoofd en twee na rillende warme meisjeslichamen tegen me aan. Neli’s hand onsluit mijn zacht geworden lul en Caroline’s hand houdt mijn zak vast en streelt me achter mijn ballen. Dan babbelen we nog wat na. Ze zijn allebei verliefd op mij en ook op elkaar.
Caroline had nog nooit sex gehad met een man. Ze had wel een beetje gevreeën met jongens en de laatste tijd ook met Neli. Ze had ook wel sex geprobeerd met Neli, die daar wel voor voelde, maar ze was bang, dat als ze met een meisje zou vrijen, ze misschien wel lesbisch zou kunnen worden.
Ze had mijn foto gezien en de verhalen van Neli, die wel met mij wilde vrijen, gehoord en had toen besloten de stap te nemen en samen met Neli naar mij toe te komen, om sex met z’n drieën te hebben. En Neli wilde wel met mij en met Caroline vrijen, apart of met z’n drieën. Ze had daar helemaal geen moeite mee. En ze wilde ook zien, hoe Caroline en ik samen zouden naaien en geilen. Ze is nogal voyeuristisch; ze wilde me ook nog een keer zien masturberen. En Caroline wilde dat ook. Het blijkt, dat ze van te voren een scenario in elkaar hadden gezet. Maar ze hadden buiten de waard gerekend. Ze hadden niet voorzien, dat ze zo snel en zo verschrikkelijk klaar zouden komen. Ze hadden in eerste instantie gedacht, dat ik snel in de kut van Caroline zou spuiten en dat de rest de volgende morgen zou volgen. Het kwam er op neer, dat ik me dan had moeten aftrekken, voordat ik Neli zou mogen neuken.
Ik beloof, dat ik me morgen zal aftrekken, maar dat zij, als ze er geil van worden, zich dan ook uitkleden, zich lekker gaan zitten vingeren en dat ze me dan allerlei geile dingen toeroepen. Daar konden de meisjes het volledig mee eens zijn.
Dan kruipen we gedrieën onder het dekbed. Met mijn hand rond Caroline’s rechtertiet en met Neli’s natte kut tegen mijn dijbeen en haar zuigende mond in mijn nek slaap ik snel in.
Als ik ’s morgens wakker word, lig ik half op Neli en ik voel, hoe Caroline’s hand achterlangs aan mijn pik wriemelt, waarbij mijn ballen ook stevig opgewreven worden. Ik draai me voorzichtig om en ze komt op me liggen. Ze stopt mijn lul in haar al weer supernatte kut en blijft stil liggen genieten, terwijl onze tongen met elkaar een gevecht aan gaan, heel rustig wegdromend. We neuken niet, maar ik voel wel hoe haar kutspieren aan mijn lul zuigen. Zuchtend komt ze ineens ingehouden klaar.
Dan wordt Neli wakker.
"Hé, wat is dat?!
Naaien zonder mij!?"
"We liggen alleen een beetje stil te genieten."
"Dan is het nou tijd, om je voor ons af te trekken!", en ze geeft Caroline een duw, zodat die van mij afrolt. Ik stap van bed af en ga voor de grote spiegel staan. Ik zie mezelf met mijn hand over mijn keiharde lul strijken, ik buig achterover, voorover, maak neukbewegingen, kruip op de grond met mijn kont naar hen toe en trek aan mijn paal, kortom ik word verschrikkelijk geil. Ze liggen beiden achterover in de kussens en kijken met geile blikken naar mij met hun benen uit elkaar en vingerend in volle overgave. En ze roepen van alles door elkaar heen.
"Trekken.
Wat een geil gezicht.
Kijk eens Caroline, hoe geil hij is."
"Ik word er ook zo geil van."
"Lekker om zo te vingeren met een naakte geile vent voor je."
"O ja, ik vinger zo lekker."
"Trek maar aan je lul, geile vent."
"Ja, trek hard aan je lul."
"Voel eens hoe nat ik ben, Caroline."
"Ja, lekker nat.
Lekker druipend nat kutje heb je.
Vind je dat fijn als ik je zo aanraak?"
"Je maakt me helemaal gek, Caroline!"
"Wil je ook eens bij mij voelen, Neli?"
"Kom ja, we vingeren elkaar.
Kijk maar naar Paul, die is helemaal gek aan het worden.
Wat heeft ie een lekkere harde dikke pik hè."
"O ja Paul, wat ben je geil, ik word helemaal heet van binnen.
Ga door, ga door, ik word ook gek.
Mijn kut is zóóóóóhhh……..nat….,zóóóóhhhhh…….hééééht…………!!!!!
Ik…….. bennnn……..zóóóóóhhhhhh………geihhhll…………!!!!!!
Zóóóóóóóhhhhhh……….hoeriggg…………….geihhhhhhlllll……………..!!!!"
Caroline spert haar ogen helemaal open om te kunnen blijven kijken, nu ze klaar gaat komen en wrijft intussen hard over de natte kut van Neli. Die valt op een gegeven moment om en ligt met haar hoofd op Caroline’s schoot, spert ook haar ogen wijd open en komt samen met Caroline klaar. Ik kom ook bijna, loop naar hen toe en trek me boven Neli’s gezicht en vlak voor Caroline’s ogen lekker af. Met een dierlijke schreeuw spuit ik striemende stralen zaad over beide lichamen. Caroline komt overeind en hapt naar mijn lul, zodat ik de laatste klodders geil in haar mond kan lozen. Dan stort ik ook in en leg me naast een borst van Caroline en zuig een tepel in mijn mond. Neli pakt mijn lul en stopt die in haar mond. Met mijn hand reik ik naar beneden, pak een tepel van Neli tussen mijn vingers en kneed die. Ze zijn beiden zo gevoelig in hun tepels, dat ze waarachtig weer gaan hijgen en ze komen allebei, vrijwel gelijk nog een keer hevig klaar.

Ze zijn samen nog een week gebleven. Dan moet Neli naar huis. Caroline blijft. Neli komt haar een paar weken later weer ophalen. In die tussentijd, alleen met Caroline, blijkt dat ze en humoristisch is en lekker pervers geil.
Ze hoeft niet vaak geneukt te worden; ze wil wel veel en langdurig klaarkomen.
Ze houdt ook van plassen.
Ze komt klaar als ik op haar plas.
Ze komt klaar als ik mijn hand tegen haar kut houd als ze zelf plast.
Ze komt klaar als ik op haar tepels zuig.
Ze komt klaar als ik haar vinger.
Ze komt klaar als ik haar kut zuig.
Ze komt heel erg klaar als ik tegelijk haar klitje lik en haar poepgaatje vinger.
En ze komt klaar als ik mijn lul even in haar kut steek.
Ik vinger haar als we autorijden, waarbij ze hard klaarkomt.
Ik kneed haar borsten als we in het bos even stilstaan, zij met haar rug tegen mij aan, terwijl ze zichzelf vingert en komt dan kreunend klaar.
Ik neuk haar in het bos, als ze met haar rug tegen een boom staaten gillend krijgt ze een spetterend orgasme.
Ze heeft een prachtig lichaam en als ik tijdens het ontbijt iets laat vallen, kruip ik onder de tafel en lik haar kut, waarbij ze ook weer klaar komt.
En ze helpt me met werken en dan maak ik haar ook een paar keer klaar, bij voorbeeld als ze voorover staat en even in haar kontje prik.
Tien orgasmen per dag is voor haar normaal.
Dan voelt ze zich goed en dan is ze heel vrolijk.
Ik kom ook niks te kort.
Ik neuk haar vaak even.
En zij likt mijn lichaam, zuigt op mijn lul, trekt me af op een hele subtiele manier, zoent heerlijk en kroelt zich tegen mij aan tot ze even geneukt of gevingerd moet worden.
Als we negenenzestigen is mijn hele gezicht nat van haar kutsappen.
We hebben zelfs een keer geplast in bed, in de negenenzestig houding.
En we putten er allebei energie uit.
Dat gaat zo bijna drie weken, tot Neli weer komt.
We kijken er allebei naar uit.
En we verzinnen van allerlei sex-spelletjes om met haar te spelen. En ook zijn we een beetje gespannen.
Zal het weer zo zijn als eerst, of gaat het tegen vallen?

Als ze komt wil Neli eerst en direct, dat we samen voor haar masturberen. Zij zit te kijken en wrijft haar dijen langs elkaar.
"Wat een geil gezicht, twee masturberende mensen.
Winden jullie mekaar op?
Ik laat me lekker helemaal opwinden, dan mogen jullie me straks klaarmaken.
Doe er maar lang over en doe maar heel geil, dat geilt me heerlijk op."
En Neli wordt steeds roder. Ik masturbeer zacht om niet snel klaar te komen. Ik wil Neli kunnen neuken. Ik zwaai met mijn grote paal naar Caroline, die daar geweldig op geilt en zich in een hevig orgasme verslikt. Als ze met beide handen tussen haar benen jankend op de vloer valt, is het zover. Ik wacht tot ze een beetje bijgekomen is en maak neukbewegingen naar haar toe. Ze gaat zich weer vingeren!
"Ja," ,roept Neli, "nog een keer, kom nog een keer lekker klaar……!" , en we gaan door. Ik kom nu dikwijls met mijn lul in de buurt van haar mond of haar arm of schouder, zonder haar echter aan te raken. Haar ogen volgen gebiologeerd mijn zwaaiende staaf. Haar mond staat half open en ze vingert zich weer, waarbij haar vingers diep in haar kut verdwijnen. Ze hijgt en kreunt en gaat heel lang op deze manier door. Dan, plotseling, met een rauwe schreeuw, komt ze klaar. Ze valt op haar zij en ligt met opgetrokken knieën en haar handen tussen haar dijen verder te gillen. Ze heeft een superorgasme. Minutenlang ligt ze na te hijgen en te schokken. Als ze weer bij komt, wil ze alleen nog maar bij mij liggen, duim in de mond en haar benen krachtig rond mijn dijbeen geklemd. Ik houd van haar. Even later glijdt haar hand naar mijn pik en ze voelt dat die nog stijf is.
"Neuk Neli nu maar, ik wil nu niet meer klaarkomen, dit was te fantastisch.
Ik wil alleen nog maar wegdromen, naai haar maar voor mijn ogen.", en ze schuift een eindje weg.
Ik loop naar Neli, pak haar hand en trek haar overeind tegen mij aan. Ik ben zo geil dat ik helemaal tril. Ik wil Neli neuken, omdat Caroline dat gezegd heeft.
‘Neuk Neli nu maar, naai haar maar voor mijn ogen’.
Ik zoen haar en ze zuigt zich aan me vast; ze is ontzettend geil. Ik streel haar rug en kneed haar billen. Dan maak ik me los en ga op mijn knieën zitten om haar broek los te maken. Snel heb ik die van haar kont getrokken. Geen slipje…, de geile donder. Zodra ik er bij kan laat ik het puntje van mijn tong over haar klitje gaan. Ze schreeuwt en trilt helemaal. Ik kleed haar snel verder uit, leg haar naast Caroline, gooi haar benen op mijn schouders en steek mijn staalharde pik in haar kut. Haar kut is zo nat, dat ik meteen in één enkele stoot diep in haar zit. Ik heb Neli zo gelegd, dat Caroline goed kan zien, hoe mijn paal soppend in Neli’s kut op en neer pompt. Ik neuk heel langzaam, laat mijn lul er bijna helemaal uitkomen en boor me dan weer zo diep mogelijk in haar buik. Een vertraagde opname voor Caroline. Ik ben supergeil, omdat zij ligt te kijken en het, zoals ze zegt, een geil gezicht vindt. Neli komt intussen voortdurend bijna klaar. Ook bij haar blijft ze vooraan in een orgasme hangen door mijn trage neuktempo.
Dan hoor ik Caroline mompelen: "En nu stampen en klaarkomen."
Ik schok van geilheid dieper in Neli weg, die terstond begint te schreeuwen.
"Ga door!
Neuk me klaar…………!
Naaaaiii…..mehhh………met….die…….vette…..pikk……van…..jehhh….!!!!!
Neuhhkk…….mehhh………, naaaaaiii…….mehhh………neukkk……naaaaiii…………!!!!!!!!
Maaahhkk………mehhh……..kláááááhhhhhrrrrrrrrr……………….!!!!!!!
Neuhhhkk………mehhh……….kùùùùùùùùhhhhhhhhhtttttt…….., ihhkk………
ihhkk……………shhhììììhhhhhhhhhhhtttt…………, spuihhhhtt……………!!!!!
Spuihhhhhhtttttt………, spuihhhhhttttt……dannnnn………tohhhhhch……!!!!!
Aaaaaaaaaaòòòòòòòòòòòhhhhhhhhhhhh………ihhhkk………ihhhkk…………
Kòòòòòòòhhhhòòòòòòhhhhhhòòòòòòhhhhaaaaaaaaaaaaaa………………!!!!!!!!"
En ik neuk haar klaar en mezelf ook. Twee kreunende en hijgende en schreeuwende, spastisch schokkende lichamen. Caroline begint zachtjes te jammeren.
"Ihhkk…… kòòòhhhhhmmmmm………óóóhhhhkk……weerrrrr………!!!!!!!!!
Ooooooooohhhhhhhh………,wahht……heerrrrrrlijkkk……, jaaaaaahhhhh……!
jaaaaaaaaaaahhhhhhhhh......., ihhhkk……………kohhhhhhmmmmm…………!!!!!!
Ooooooooooohhhhhh…………jaaaaaahhhhhhhh………………, wahhhhhhht…… geihhhhhhhhhhhhl…………………!!!!!!!!!!!!!!
Ihhhkk…………………ooooooooohhhhhh………mijn………..gohhhhd………, wahhht…………… heerrrrrrrrlijkkk……………!!!!!!!!!!
Aaaaaaaaaaaaaahhhhoehoehoehoehwaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh………!!!!!!!"

Na drie dagen geilen, naaien, beffen en vingeren, krijgen Caroline en ik zin om weer eens samen met elkaar te vrijen. Het is tijd dat Neli weer naar huis gaat.
Als ze twee dagen later vertrekt, ik heb nog één keer met haar alleen gevreeën, ongestoord haar lichaam eens helemaal verkend en haar op alle mogelijke manieren grandioos doen klaar komen. Hiermee mijn oude droom verwezenlijkend, spreken we af, dat Neli een paar keer per jaar naar ons toe komt om met ons lekker te vrijen en te neuken. Caroline blijft bij mij voorlopig.
Volgende maand gaan we naar haar huis, om wat spulletjes op te halen.
Als we Neli uitgezwaaid hebben, gaan we regelrecht naar de douche en wassen elkaar helemaal schoon. Terwijl we elkaar daar staan af te schrobben, word ik overvallen door een ongekende geilheid. En als door een wesp gestoken schiet mijn pik de hoogte in. Met mijn handen grijp ik haar bij haar billen, druk haar tegen de tegelwand en boor mijn paal diep in haar smachtende kut. Buiten zinnen begin ik hard op haar in te stoten. Kreunend vraagt ze me, of ik bijna klaar kom.
"Als je komt, moet je je hete geil diep in mijn gulzige kut lanceren…………!!!!!!"
"Wacht niet te lang, want……, mmmmmmmmhhhh…………, ik voel…………, dat ik het ook………, jaaahhhhhhhhhh………, kohhhhhmmmmmmmmmmm…………!!!!!!"
Ik voel mijn wellust langzaam door mijn lichaam kruipen tot het bij mijn pik komt, waarna ik met felle scheuten mijn kokendhete zaad heel ver weg in haar soppende kutje knal. Dit doet haar opnieuw hevig klaarkomen en ze gilt het uit.
"Jaaahhhhhhhhhhhh……………, pomp me vohhhhlllllllllllll…………………………………!!!!!!!!!
Schiet je geil…………, schiehhhhtttt…………………aaaaahhhhhhhhhhhhh…………!!!!!!!!!
Spuihhhhtt………………in m’nnnnnnnn………, aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh…………………!!!!!!!!
Innnn…………m’nnnnnn…………snakkende…………kùùùùùhhhhhhhttt……………………!!!!!!!!!!!
Sssshhhhhhhìììììììììhhhhhhhtttt…………………………………………………………!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jjaaahhhhhhhaaaaaaahhhaaaaaa…………………………………………………………………………!!!!!
Ik kohhhhmmmmmmmmm…………, ik ben errrrrrrrrrrr…………………!!!!!!!!
Ihhhkk…………………………kòòòòòòaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh…………………!!!!!!
Aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggggggg……………!!!!!!!"
Het duurt wel enkele minuten, voordat we uitgeraasd zijn.
Ik ben vermoeid rechtop gaan staan en ze kruipt met haar hoofd boven mijn slinkende pik en neemt hem in haar warme mond. Ze likt al de restjes van mijn geil en haar eigen kutsaus eraf.
Er rest ons niet anders, dan elkaar weer grondig af te soppen en na elkaar drooggewreven en in geolied te hebben, gaan we naar boven naar het grote bed.
We doen er eerst schone lakens op en zetten de balkondeuren open.
Daarna vrijen we zacht en lief met elkaar en slapen samen de rest van de ochtend en dromen de mooiste dromen.
Story URL: http://xhamster.com/user/mafke/posts/160276.html