This is a print version of story Geile sex met een blondine! by Hottoyboy from xHamster.com

Geile sex met een blondine!

Het was een zaterdag avond.

Had zitten chatroulletten met een leuke meid en we zijn gaan msnen, en besloten om af te spreken met elkaar.
Zij was 21, blond, blauwe ogen, 1.70m. eind cup C en mooi lange benen.

We hadden afgesproken ergens op Centraal station. Ik stond er al een tijdje, we wisten hoe we eruitzagen en na een tijdje kwam ze er aan lopen. We hebben elkaar begroet en na de standaard praatjes zijn we wergens iets gaan drinken en later hebben we daar ook gegeten.
Daarna zijn we wezen stappen, het was erg gezellig en hadden allebei wat drankjes op en waren niet dronken ofzo.

Daarna zijn we naar mijn huis gegaan voor de 'afterparty'.
Het werd echter zo gezellig dat we als snel hevig aan het zoenen waren en we begonnen met elkaar te strelen.
Na een tijdje hevig zoenen vroeg ze waar de slaapkamer was, ik zag de bui al hangen en zei: loop maar mee.
Ze keek me met een stoute/geile blik aan.
Eenmaal op de kamer aangekomen duwde ze me op het bed en begon me weer hevig te zoenen, waar ik in mee ging.
Ze trok mn shirt uit en begon mn boven lichaam te strelen, ik vond dat het eerlijk moest blijven dus deed ook haar topje uit. En begon haar op dr rug te strelen en na een tijdje maakte ik voorzichtig haar BH los, ze keek me erg geil aan en zoende me verder.

Voor ik het wist zat ze me in mn nek te kussen en verder te strelen etc..
Ik gaf dr was kussen in haar nek en ging langzaam naar beneden eenmaal aangekomen bij de borsten begon ik die ook kusjes te geven, te likken en te kneden. Ze begon zwaarder te ademen en haar tepels werden hard!

Langzaam ging zij met haar hand mn broek in en streelde een paar keer over mn pik, die al hard begon te worden.. Langzaam deed ze mn riem los en maakt mn broek verder los, dit allemaal terwijl ik dr tepels nog aan het likken was en haar over dr kont aan t strelen was.

Van het een kwan zo het ander en voor we het wisten waren allebei onze broeken uit en had ik alleen nog mn boxer aan en zij dr string.

Ik trok dr string van haar kont af en draaide de rollen om, ik duwde haar op het bed, wat hardhandigheid vond ze wel nice.
Ik spreidde dr benen en begon dr kutje langzaam aan te likken en kusjes te geven, na een tijdje begon ik op dr clit te zuigen en die te likken en bracht ik een vinger naar binnen. Ze begon hierdoor steeds heviger te ademen.. Ik bracht nog een vinger in en vlak daar nog 1, ze was zo nat.. ondertussen was ik haar ook nog steeds aan het beffen. En al snel kwam ze hevig klaar, schokkend met haar lichaam.

Ik ben nog even door gaan likken al dat lekker kut sap en na een tijdje kwam ze voor een 2e keer..

Op eens vond ze het tijd worden om het andres te doen, ze vroeg of ik op wou staan en dat deed ik, ze ging op de rand van het bed zitten en deed mn boxer omlaag en begon mn stijve pik af te trekken, en evenlater zat die in haar mond. Hevig was ze me aan het pijpen en ik kwan goed klaar in dr mondje, ze slikte alles door en vroeg om meer.. Ik keek dr aan en zei dat het eerst tijd werd voor sex..

De sex was geweldig, we hebben behoorlijk lang geneukt.. In veel posities en eindigde in doggy, eerst in dr kutje en daarna anaal.. Dit vond ze heerlijk en terwijl ik haar anaal aan het neuken was was ze zelf met haar kutje aan het spelen en na een tijdje kwamen we beide, alsof het was afgesproken.

We vielen naast elkaar, streelde en zoende nog wat. Daarna zijn we in slaap gevallen en de volgende ochtend werder we wakker en deden we het nog eens dunnetjes over. Ze was zo geil als boter..

We spreken nog vaak af en hebben goeie sex, ook wel eens trio's met een vriendin erbij.


Story URL: http://xhamster.com/user/Hottoyboy/posts/15986.html