This is a print version of story De overbuurvrouw (end) by runner666 from xHamster.com

De overbuurvrouw (end)

De Geile Overbuurvrouw.

Nadat ik me volledig had leeggespoten in de kut van de Buurvrouw,kwam ik met een kreun klaar. Ze liet zich languit op me vallen. Ze zoende me passioneel en kwam met haar tong diep in de mijne, ze likte me helemaal schoon. Ik keek diep in haar donker bruine ogen. En voor ik het erg in had, kreunde ze allemaal geile Marokkaanse woorden. Van af nu aan, noem je me; Mistress. Zei ze. Ik zal je nu voortaan gebruiken als mijn slaaf. zei ze. mmmmmmmmmmm, dacht ik meteen. Deze dame is nog lang niet klaar. Ze tilde me op en drukte me stevig tegen haar.

Ik voelde haar tepels tegen de mijne. Ik voelde haar ademhaling in mijn nek, en ze kuste me passioneel. Ze fluisterde me in mijn oor. Ik wil dat je me neukt, me suf neukt en me gebruikt! dat kan mistress, Ik tilde haar haar op, zo zwaar was ze niet. Ik hield haar tegen me aan en pakte haar kont beet. Ze sloeg haar dijbenen om me heen, en hield zich stevig aan me vast. waar ga je me nu gebruiken? slaafje van me?Ik tilde haar op en nam haar naar mijn gang. Daar liet ik haar liggen op koude vloer. Ze merkte het, en keek me zaad vragend aan;

Neuk me, beveelde ze. neem me diep. Ik stond wijdbeens voor haar, ze zag dat mijn langs op volle oorlog sterkte was. Ze wilde hem diep in haar voelen. Ik smacht naar je warme zaad, zei ze. Ik wil je voelen borrelen in me. Ze toonde haar sappige kut en kreunde ik wil je nu; Ja mistress, zei ik. ik zakte door de knieƫn op de koude vloer in de gang. En ze spreidde haar benen wijd open, ze trok met haar vingers haar kutje open en begeleidde mijn volle oorlogstuig in haar bejaarde kut. Neem me nu! Ik ging haar breedden. Ik kwam lang uit op haar liggen. De overbuurvrouw, kreunde. ik ben nu van jou. Hou je niet in. Ze merkte dat ik op een moment diep in haar zat. En toen nam ze het heft in handen. Ze draaide zich om en nu lag ik onder haar. Zo, zei ze; je dacht me te domineren?
niks ervan.Ik ben jouw meesteres. Ze stootte zo hard, dat ik haar niet kon tegen houden. Pak me mistress, kreunde ik. Ik verlang naar u. Weer kuste ze me passioneel en ze bereed me als een gek. Nu ging ze mij broeden. i.p.v ik haar.
Ze toonde me aan, dat ze aankon. Ze strafte me als een gek. Ze duwde met haar bekken, me klem, en liet me geen rust. spuit je sperma zaden in de kut van je overbuurvrouw, zei ze. Bevelend. Nu! Ik hield me niet in, en kwam kreunend in haar klaar. Ze kuste me meteen en beet me in mijn nek, hard en zodanig dat haar afdrukken er in kwam. Ik pakte haar volle kont beet, en duwde hard tegen me aan. Neuk me, beveelde. Jij hebt niks te willen manneke, zei ze; Ik beveel en mijn bevelen voer je maar uit. Ik ramde mijn pik dieper en dieper in haar.Het maakt haar gek van geilheid, en ze kreunde het uit.

Shit zei, volgende keer zal ik je aan mijn beide vriendinnen voorstellen. Zij houden ook wel van lekkere geile jongere mannen, zoals jij. Toen ze dat zei; spoot ik volledig in haar leeg, Ze melkte mijn laatste sperma cellen er uit. Hoe voelt dat? klaarkomen in je geile Marokkaanse overbuurvrouw? Ik wil uw tepels in mijn mond, zei ik. Ze gaf ze aan me, en ik proefde hoe heerlijk bikkelhard ze waren geworden. Zuig ze,ik deed het. En toen ik voelde hoe, sappig ze waren geworden, spoot ze me; allemaal melk in de mond. Ondertussen bereed ze me nog volledig. Nadat ik haar had leeg gezogen, nam ik de andere tepel in haar mond. Weer melkte ik haar tepel leeg. Ik zoog alles naar binnen.
zo geile slaaf van me. Nu is het mijn beurt. Ze begon aan mijn tepel te zuigen. dat voelde heel apart, ze deed dat net zolang tot hij bikkelhard was. Ondertussen masturbeerde ze me.Toen likte ze de andere en zoog ze er aan. Voor ik er erg in had, tilde ze me op. Ik zat in haar En terwijl ik in haar zat, leidde ze naar mijn keuken.

OP de keukentafel, nam ze me. Ik moest liggen en terwijl ik lag, Bereed ze me. Lang, zacht, hard en ze voerde het tempo op. Ze begonnen me te verkrachten.Ik vond het heerlijk. Toen legde ze me op het a recht. Ze kwam meteen op me zitten en weer voelde ik haar heerlijke soppige kut.Ze stootte me als een razende. Met een kracht die voortkwam uit geilheid van haar. Ik wil je hebben, zei ze. alleen voor mij. Wanneer ik je bel, kom je me voortaan neuken. op welk moment dan ook, begrepen? Ja mistress zei ik. ze pakte me beet, en kreunde in mijn oor;
ik wil al die geile sperma zaden van je weer in me voelen. Ben je gereed voor me? ze masseerde mijn rug en toen ze dat zo geil deed, Kwam ik weer met diepe lange halen in haar klaar. ik spoot diepe vette kledders sperma zaden in haar.
zo, te zien heb jij genoeg voor 4 vrouwen. Zei ze. De volgende keer stel ik je mijn 64 jaar vriendin voor en mijn 54 jarig afrikaanse vriendin voor zei. En dan doe je het zelfde met hun, als wat je met mij doet begrepen? ik kreunde ja, mistress. nadat ik volledig in haar was uit gespoten, kusten we elkaar diep en vurig..mmmmmmmmmmm ik vond het heerlijk met je, helaas moet ik nu al weer gaan.
we douchten ons beider en toen nam ze met een diepe kus en zoen afscheid, en zei; dit doen we nog eens dunnetje over en dan meem ik mijn beide vriendinnen mee...Dus zorg dat je fit voor ons 3 en bent!,,,,Story URL: http://xhamster.com/user/runner666/posts/159678.html