This is a print version of story Ved stranden 1 by Kikkerne2 from xHamster.com

Ved stranden 1

Han havde nu været på Sardinien en uge, og hvor meget han end holdt af øen og havet omkring den, var det som om der manglede noget. Det var første gang han var alene på ferie efter skilsmissen, og selv om han nød at kunne gøre lige hvad der passede ham uden at skulle mundhugges med konen om hundredvis af små dumme detaljer hver eneste dag, måtte han indrømme at der var visse aspekter af kvindeligt selskab som det manglede lidt på. Han havde indlogeret sig på et hotel lige uden for Villasimius på det sydøstlige hjørne af øen hvor han havde været et par gange tidligere med eksfruen, men han havde mest tilbragt dagene og aftenerne henvist til sit eget selskab. Italienerne hang mestendels sammen i større grupper og de fleste andre udlændinge var der enten som par eller i små familier. Der var en enkelt enlig kvinde, vistnok tysker, en ret kraftig - eller vel nærmere yppig - men bestemt ikke uinteressant dame på midt i fyrrerne skønnede han. Han havde set hende et par gange uden for spisetiderne enten stile op mod makien oven for hotellets strand, eller videre ud langs kysten mod nationalparken på den anden side af stranden, så hun ville åbenbart helst sole sig lidt i afstand fra mylderet.

Denne morgen følte han sig specielt ensom. Han havde ikke lyst til hverken at tage på udflugt, ligge ved stranden, ikke engang en snorkeltur havde han lyst til. Han havde bestemt sig til i stedet at gå en tur i naturen for at se om det kunne adsprede ham lidt. Han var efterhånden kommet et stykke væk fra hotellet og stranden så kan kunne næsten ikke længere høre larmen og skrigeriet dernedefra. Han havde fulgt kysten snarere end at søge op ad skråningen hvor krattet var tæt of ufremkommeligt. Hen var nu i noget der nærmest lignede en slags klitlandskab med sand ind imellem spredte klynger af buskads. Det var rimelig fremkommeligt der i modsætning til den tætte sammenfiltrede uigennemtrængelige maki han kunne se lidt højere oppe ad skråningen.

Pludselig standsede han. Der lå hun jo, hende tyskeren nede fra hotellet! Hun lå tilsyneladende og sov alene i solen, midt i et lille åbning i klitområdet omgivet af buskads i alle retninger. Han vendte sig lynhurtigt om og gik ganske stille ca. 20 meter tilbage i retning han var kommet fra idet håbede og bad til at hun ikke havde set ham. Han havde kun fanget et ganske kort glimt af hende, men en ting havde han da lagt mærke til i farten: Hun havde ikke en trevl på kroppen og lå splitternøgen og solede sig!

Han gik ind imellem buskene. Det var som en labyrint, med masser af små stier og mange blindgyder. Han havde fået lyst til at se mere og ville nu se hvor tæt han kunne komme på hende uden at blive set og uden at blive forstyrret. Han vidste godt at det ikke var nogen videre pæn måde at opføre sig på, men fristelsen var alligevel for stor! Efter et par minutters søgen på må og få mellem buskene havde han heldet med sig: Han fandt et sted midt inde i buskadset hvor han var ganske tæt på med kun en enkelt busk mellem ham selv og kvinden, og hvis han forsigtigt bøjede et par af grenene til side havde han fuldstændig fri udsigt til hende!

Hun rejste sig op for at vende håndklædet i en ny retning i sandet, måske for at orientere sig bedre for solstrålerne. Hun var åbenbart vant til at sole sig sådan; hun var brun overalt uden nogen form for bikinimærker. Hun var relativt kraftig, men dejlig fast i kødet bortset fra en lille smule mave der dog intet trak fra i helhedsindtrykket. Brede hofter, solide lår en stor rund bagdel og et par af de flotteste bryster han nogensinde havde set. Store og tunge som fuldmodne tropefrugter med dejlige fristende brystvorter omgivet af mørkere areola på størrelse med underkopper. Han nød at se hvordan brysterne dinglede og svajede mens hun trampede rundt i sandet og syslede med håndklædet. Så lagde hun sig ned på ryggen igen med benene direkte i retning mod ham og hovedet vendt væk fra hvor han sad. Hendes fødder var vel godt et par meter fra hvor han sad musestille og overvejede hvad der nu skulle ske. Hun vrikkede lidt med kroppen, formentlig for at komme til at ligge mere behageligt der i sandet. Hendes store bryster hang lidt ud til hver sin side som hun lå der, lige til at spise syntes han.

Hun tog en flaske med sololie frem og begyndte at gnide sig ind over hele kroppen. Da hun løftede først det ene, så det andet ben for at få smurt dem ind, havde han et kort øjeblik fuldstændig fri udsigt til hendes glatbarberede kusse. Det kunne godt se ud til at dagen ikke blev så dårlig endda, tænkte han ved sig selv.

Han kunne stadig ikke se hendes ansigt men det virkede nu som om hun var ved at blive varmet godt op, hvad enten det så var af sololien eller af solen der allerede stod ret højt på himlen. I hvert fald brugte hun uforholdsvis megen tid på at smøre brysterne ind i sololie, og efterhånden gik hun over til at koncentrere sig mere og mere om brystvorterne med det resultat at de snart kom til at stritte endnu mere end før. Hendes venstre hånd legede lidt med det venstre bryst mens den højre var i gang med at gnide den sidste smule sololie godt ind i maveskindet. Efterhånden gled hånden længere og længere nedefter og snart måtte hun sprede hun benene lidt for at kunne komme til endnu længere nede. Hun masserede venusbjerget længe og grundigt og spredte så benene endnu en smule. Hun lod dovent hånden glide ned over skamlæberne og begyndte at cirkle henover dem med de fedtede olierede fingre. Den anden hånd jonglerede med brystet der nu dirrede fristende mellem fingrene på hende. Han turde ikke bevæge sig, hvor fristende det end var at prøve at lirke pikken ud af de nu alt for snævre shorts.

Pludselig hørte han tunge skridt i sandet nærme sig bagfra, og der var lige ved at gå panik i ham. Nu blev han sgu opdaget bedst som han sad og lurede på en nøgen kvinde i et fremmed land! Han drog et lettelsens suk da han så en af livredderne nede fra stranden gå tæt forbi på den anden side af busken uden at se ham og sætte sig ved siden af kvinden foran ham. Hun holdt inde i sit forehavende og løftede hånden for at hilse på ham. Så sagde han et eller andet der fik dem begge til at le. Hun rejste sig ikke op og gjorde heller ikke mine til at dække sig til eller tage tøj på. Livredderen var ham der hed Marco, en høj muskuløs fyr på måske 25 og han var åbenbart kommet herop for at se til hende; det var i hvert fald helt klart at han var ventet.

Det var også rimeligt klart hvad formålet med besøget var så han nu. Marco trak hurtigt badebukserne af og lagde sig ned ved siden af hende. Han var brun over det hele og ud over et veltrimmet overskæg havde han ikke et hår på hverken hoved eller krop. Alt var glatraget! Marco kyssede kvinden blidt og begyndte så at kæle for hendes bryster. Hun rakte dovent hånden nedefter lod den hvile på hans pik, uden at røre sig yderligere. Han havde nu et bryst i munden og et i hånden. Med den anden hånd masserede han blidt og forsigtigt hendes maveskind, langsomme cirkelbevægelser der gradvist blev lavere og lavere indtil han til sidst koncentrerede sig om venusbjerget. Hun sukkede dybt og spredte benene endnu en anelse. Marco lod fingrene glide op og ned over hendes kønslæber et par gange og genoptog så massagen af venusbjerget. Han kunne se hvordan læberne langsomt svulmede op og blev mørkere i kuløren. Imens lå hun og kælede for Marco´s pik der langsomt blev større og større. Han flyttede ballerne en anelse som for at bedre kunne kom til at kneppe den øvede hånd der holdt ham om pikken. Han lod igen fingrene glide ned over hendes skamlæber og fangede lidt af saften da han skilte dem let ad. "Mmmmmmm" lød det fra hende da hun spredte benene yderligere. Han kunne nu tydeligt se både den lyserøde kilder og den fugtige åbning mellem hendes opsvulmede læber.

Marco´s pik var allerede fuldt kampklar og på de små ryk han gav i kroppen når hun gned pikken kunne man se at det var resten af Marco nok også. Han hviskede hende et eller andet i øret, og rullede så om på ryggen med pikken strittende op i luften. Hun satte sig op på knæ ved siden af ham og svingede så det ene ben ind over så hun kom op og sidde overskrævs på Marco med den brede bagdel vendt bagud mod udkigsposten i buskadset. Hun rakte hånden ned bagud og styrede pikken ind mellem de svulmende skamlæber. Det var en ordentlig kleppert, nærmest i pornostjernestørrelse, og selv om hun var godt våd var hun åbenbart ikke helt klar til at tage den endnu. Hun kneppede spidsen forsigtigt og greb så fat i sine egne baller bagfra, en i hver hånd sådan at hun med hænderne åbnede hun sig alt hvad hun kunne for ham. Det fik også tilskueren i buskadset glæde af: Et herligt udsyn til pikken der masede på for at komme ind i hendes snævre fisse og det lille stjerneformede røvhul lige ovenover!
Hun rokkede frem og tilbage over ham, så pikken kørte frem og tilbage i hendes våde glinsende sprække. Han så hende række hånden ned og førte pikken lige ind imellem de indre skamlæber. Hun hævede og sænkede røven næsten umærkeligt et par gange så pikhovedet trykkedes mod den snævre åbning. Ved fjerde forsøg smuttede den ind, og hun satte sig nu langsomt helt ned på Marcos lår så pikken stykke for stykke gled hele vejen op i hende.
Hun lænede sig nu helt forover oven på Marco med albuerne på håndklædet og begyndte at køre røven op og ned, først langsomt, så hurtigere og hurtigere.

Da deres hoveder vendte væk fra ham kunne han ikke se dem, men han kunne forestille sig hvordan Marco følte dig som han lå der med ansigtet pakket helt i hendes store solbrune bryster der hoppede og dansede omkring ørerne på ham i takt med kneppebevægelserne. Paradis!, tænkte han. Hvis det havde været ham selv var pikken nok allerede gået inde i hende på dette tidspunkt. Marco så dog ud til at kunne holde stand lidt endnu. Han havde fået hænderne ned om røven på hende og gav hende af og til et opmuntrende klask bagi mens hun kørte op og ned ad hans nu glinsende pik. Hun sagtnede farten og gik lidt efter lidt næsten i stå. Endnu et par gange gled hun op og ned, ganske langsomt, centimeter for centimeter. Helt op, så pikken var lige ved at vippe ud af hende, og så langsomt helt ned igen så pikken gik helt i bund. Han så Marcos fødder begynde at dirre. Nu kunne han vist heller ikke holde igen ret meget længere. Hun spredte igen sine balder med hænderne. Sikken et syn! Så løftede hun bagen op igen og kørte et par gange op og ned helt ude på spidsen af pikken. Det begyndte at rykke i Marcos hofter og man kunne også se nosserne trække sig sammen. Hun lagde sig ned oven på Marco og lod langsomt røven glide helt ned så pikken forsvandt ind i hende lige til de glatbarberede nosser. Han kunne se pikken dunke dybt inde i hende da Marco langt om længe måtte give efter og lade den sprøjte, og han så også hvordan hendes røvhul rytmisk trak sig sammen den ene gang efter den anden da hun selv kom et kort øjeblik efter. De lå nu begge helt stille bortset fra deres respektive orgastiske krampetrækninger, og han tænkte at det her var simpelthen noget af det frækkeste han nogensinde havde set.

Efter et minut eller to lettede hun langsomt på røven så Marcos nu halvslatne pik svuppede ud
af hende og klaskede ned på hans mave, efterfulgt af en ordentlig klat sperm. De talte sammen et par minutter, om hvad kunne han ikke høre, og så kyssede Marco hende, rejste sig og tog badebukserne på igen, og gik tilbage i samme retning han var kommet fra.
Hun vendte sig om på ryggen igen og lå nu der lige foran ham med spredte ben glinsende af sved og sololie. Han kunne se hendes stadig opsvulmede kusse hvorfra spermen langsomt silede ned ad inderlårene og ballerne på hende.

Så skete der noget overraskende. Hun løftede hovedet fra håndklædet og kiggede nu i retningen ned mellem benene og direkte hen imod busken der skjulte ham. Han turde dårligt trække vejret. Det føltes faktisk som om hun så ham lige i øjnene. Hun lå sådan et kort
øjeblik, så smilede hun for sig selv og lagde sig ned igen.

Han sad stille i mindst en halv time indtil han var nogenlunde sikker på at hun var faldet i søvn. Så sneg han sig ganske stille ud af buskadset og gik hurtigt tilbage til hotellet.


Story URL: http://xhamster.com/user/Kikkerne2/posts/158888.html