This is a print version of story Met vrienden Kamperen - Deel 1 by Stehin from xHamster.com

Met vrienden Kamperen - Deel 1

Het leek mij wel de moeite waard om dit verhaal te vertellen.

Een jaar geleden ging ik samen met vrienden kamperen in Canada. Samen met Bob & Peter (niet hun echte namen) ging ik kamperen. We hadden allemaal een eigen tent, voedsel en kleding bij. Dit omdat we het noodzakelijk vonden om de ervaring het beste mee te maken en dat beter ging als ieder in zijn eigen tent sliep. We liggen op de rand van een berg. Er was een plat stuk grond waar we onze 3 tenten konden opbouwen. Het was een lange dag geweest en we hadden zeker 20 km afgelegd lopend. Omdat alles hier vooral klimmen en een beetje dalen is, deden we er zo'n 8 uur over om een plek zoals dit te vinden. We begonnen met onze tenten neer te zetten zodat we direct konden slapen na deze lange dag. In een paar seconde had ik mijn tent staan, echter waren Bob & Peter nog bezig. Nadat ik Bob had geholpen hielpen Bob en ik ook Peter met zijn tent. Aangezien er een redelijke wind stond, was het opzetten van de tenten niet heel makkelijk. Direct na het opzetten besloten we te gaan slapen. Ieder liep zijn tent in. Normaal gesproken slaap ik naakt, maar omdat het hier nogal fris was, had ik een 'pyjama' meegenomen speciaal voor hier.

Ongeveer halverwege de nacht moest ik plassen. Ik stopte uit de slaaprol, deed schoenen en een jas aan en ging op zoek naar een bosje. Toen ik een bosjes omringt door een paar bomen had gevonden, begon ik te plassen. Half slapend dacht ik iemand te horen gillen. Toen ik klaar was met plassen keek ik een beetje rond. Het viel mij op dat in de tent van Peter lichtbranden. Ik ging kijken en zag tot mijn verbazing twee schaduwen. We wisten van Peter dat hij homo was, maar Bob was allang getrouwd toen. Ik vroeg me dus af wat de tweede schaduw was. Ik liep naar de tent van Peter en voordat ik hem kon open ritsen hoorde ik een enorme kreun. Ik deinsde een beter terug en dacht dat het allemaal wel goed zat. Nadat ik een paar minuten buiten aan het wachten was, kwam Bob uit de tent. Het waren dus Bob en Peter die daar hadden gelegen samen. Bob keek mij geschrokken aan en stapte snel in zijn tent.

De volgende ochtend toen we weer verder gingen, kon ik het niet laten. Aangezien Peter enorm fanatiek was, liep hij ver voor. Ik liep naar Bob toe en vroeg hem wat hij gisteravond aan het doen was in de tent bij Peter. Bob zei dat het luchtbed van Peter lekt was en dat ze samen het gaatje aan het dichten waren. Toen ik vroeg waarom ze zo aan het kreunen waren keek hij mij heel rustig aan en zei dat het kwam omdat hij op het bed van Peter aan het springen was om te kijken of er nog lucht uit kwam. Omdat ik wist dat Bob getrouwd was, ging ik er maar vanuit dat ik alles verkeerd had gedacht en het dus zo was.

Die avond hadden we onze tenten bij een meer neergezet. Ik had moeite met slapen, omdat ik toch nog twijfels over de vorige avond had. Net toen ik mijn ogen dicht wou doen, hoorde ik de tenten van Bob en Peter openritsen.
Peter : Slaap hij al?
Bob : Ik weet het niet, maar hij vroeg mij er wel over vandaag.
Peter : En wat zei je?
Bob : Dat jouw luchtbed lek was natuurlijk.
Peter : Ah oké, misschien moet we maar eens kijken of zijn luchtbed ook niet leeg is?

Voor ik het wist werd mijn tent open gemaakt. Ik dacht dat het het beste was als ik maar deed alsof ik sliep. Ik lag op mijn zij en bleef doodstil liggen. Bob en Peter dachten duidelijk dat ik sliep. Ze sloegen mijn dekbed open en daar lag ik in mijn pyjama. Peter ging achter mij liggen en Bob voor mij. Bob met zijn gezicht naar mij toe en Peter mijn penis rond mijn kont. Ik kon voelen dat ze allemaal al keihard waren, vooral Peter duwde flink tegen mijn kont aan. Ze fluisterde dat ze dachten dat ik sliep. Bob dook verder onder de dekens en trok mijn pyjama broek uit. Ik had een strakke boxer eronder aan, waar de afdruk van mijn lul duidelijk in te zien was. Bob begon erover te strelen en ik vond het heerlijk voelen. Al snel werd ik hard en werd mijn penis zo'n 18 cm lang. Bob werd zo geil dat hij mijn boxer bij de naad pakte en hem aan de voorkant openscheurde waardoor mijn penis zo uit mijn boxer schoot. Hij begon mij te pijpen en het was een van de beste pijpbeurten die ik ooit had gehad.
Ondertussen was Peter naakt. Ik voelde zijn penis en een beetje vocht dat er al op lag. Hij pakte mijn boxer aan de onderkant vast en trok heel de achterkant ervan open. Waardoor er alleen nog maar stukken van mijn boxershort tegen mijn benen aanhing. Hij stak een vinger in mijn kont. Ik schrok een beetje maar alles was te lekker om te doen alsof ik sliep. Langzaam haalde hij zijn vinger eruit en begon hij zijn kleine penis in mijn kont te steken. Voor ik het wist dat hij erin en begon hij mij hard te neuken. Heel mijn lichaam schoot op en neer waardoor ook Bob mij harder begon te pijpen. In een paar seconde schoot ik een hele lading sperma over zijn gezicht. Toen begon ook Bob ging uit te kleden en stak hij zijn stijve en natte piemel in mijn mond. Terwijl Peter mij in mijn kont nam begon Bob mij in mijn mond te neuken. Ik voelde Peter hard kreunen en een warme lading kwam in mijn kont. Bijna direct daarna kwam Bob over mijn gezicht. Ze maakte alles schoon en vertrokken.

De volgende ochtend was ik nog enorm geil van alles wat er gebeurt was. Halverwege de tocht was Peter bezig met zijn veters strikken. Dit was mijn kans. Ik trok Bob bij zijn arm en trok hem in een paar bosjes waar Peter ons moeilijk kon vinden. Ik zei "Ik was gewoon wakker gister avond." En toen ging ik op mijn knieen en deed ik zijn broek naar beneden. Ik likte zijn penis door zijn boxer heen. Nou jah boxer, heeft was maar een string. Ik draaide hem aan zodat hij gebogen tegen een boom aan stond. Met al mijn fantasien die wandelingen was ik al steenhard. Ik deed zijn string een beetje opzij en stak mijn piemel in zijn kont. Bob liet een enorme kreun uit en ik begon hem langzaam in zijn kont te nemen. Bob begon te schreeuwen van geilheid en riep mij dat ik hem harder moest neuken. Dus ik deed dat. Peter bleek Bob te hebben gehoord en hij kwam aangelopen. Zonder ook maar iets te zeggen boog hij mij over Bob heen en trok hij mijn broek naar beneden. Ik droeg een nieuwe boxer maar weer rukte hij de achterkant van mijn boxer open. Hij begon zijn penis te strelen tot hij hard was en stak toen zijn lul in mijn kont. Terwijl ik Bob neukte, neukte Peter dus mij. We waren een en al kreun. Toen kwam ik klaar in Bob zijn kont en stopte Peter met neuken. Nu werd ik tegen de boom aangeduwd en stak Peter zijn penis in mij terwijl hij zich over mij heen boog. Peter begon mij te neuken en tegelijkertijd was Bob Peter aan het neuken. Toen Peter en Bob ook waren klaargekomen, besloten we verder te gaan om een nieuwe slaap/neuk plek te vinden.


Wordt vervolgd.


Story URL: http://xhamster.com/user/Stehin/posts/157567.html