This is a print version of story De overbuurvrouw part 2! by runner666 from xHamster.com

De overbuurvrouw part 2!

Een warm onthaal.

Zo het was alweer zomer, en ik fietste naar huis, toen ik onder weg de overbuurvrouw, weer eens tegen kwam, met wie ik. Onlangs nog een paar ontzettende geile uurtjes had beleefd. We konden het inmiddels erg goed met elkaar vinden!

Ze zei; dag buurman, lekker geil weertje hè? Toen ze dat zei; wist ik al weer genoeg. Ze had er zin in! Dag mevrouw zei ik. Hoe is het met u? Erg lekker en jouw zei ze? Ik had er nog over na gedacht. de laatste keer. ik vond het zalig. en ik wil nu graag een stapje verder met je! dat is prima, mevrouw zei ik/ Ik moest eerst nog wat kleine klusjes doen. Maar dan bel ik bij je aan oké?
dat is prima mevrouw. Hou eens op joh, zei ze. Je mag me Lisa, noemen.
Oke dan lisa. Maar ik vind het heerlijk om gedomineerd te worden. Vooral door oudere dames als ze ontzettend geil zijn. mmmmmmm, dan moet ik nu mijn kans maar eens grijpen zei ze; Je ziet er nog meer atletischer uit, na al dat geloop van je. En ik wil je op meer plekken verkennen. Dan belt u maar bij me aan, mevrouw zei ik. Dat zal ik zeker doen, zei ze;

Na dat we beiden binnen waren. belde ze even later bij mijn woning aan. Ik deed open, en keek mijn ogen uit. Ze was zeer streng gekleed. Ze zei;dus jij wilt door jou oude buurvrouw van 46 gedomineerd worden. Ik slikte, en zei; Ja mevrouw. En zeker door u. U hebt een geile stem, een prachtige lichaam en bent een kop kleiner dan me. Ik zal doen wat u me beveelt.
ze trok me onmiddellijk naar haar toe, en ze zoende me volop de lippen. Ik wil dat je me ter plekke achter de deur neemt. Dat vind ik zo spannend zei. Het idee dat er iemand aanbelt en jij stevig in me klaar komt! Mmmmmmm, kom kleed me uit.
Ik had niet in de gaten hoe geil ze was. Ze was super geil. Ze zoende me hevig en ik haar. Zolang had ik mijn seksuele verlangens naar haar opgehouden. ze merkte het en zei; zo...jij wilt me. Je kunt me krijgen. Ze had na enkele tellen alles al uit. En toen had ze mij naakt. Zo, zei ze Hij is langer dan de vorige keer. ZE ging meteen op me zitten. Ik voelde haar warme kont en ze trok haar beide oude schaamlippen open. Ik wil je, nu kom in me. slaaf. zei ze. Ik deed wat ze zei; Trok haar dijbenen wijder open, en liet mijn lange genot staaf diep in haar kutje glijden. mmmmmmm, o ja kreunde ze uit!. Ik wil dat je me tegen de deur aan stoot. Ik pakte haar kont beet en tilde haar op. Rustig aan met je oudere buurvrouw, ze ze. Vervolgens kwam het al waar ik van droomde. Ik kwam in mijn geile oude marokaanse buurvrouw klaar. ik broedde in haar, bereed haar nam haar bij de kont en kwam met diepe stoten volop in haar. Mmmmmmm,

je hebt zeker al een hele tijd van me gedroomd he of niet? Ja zei ik kreunend. want ik kon me niet meer beheersen.spuit me vol kreunde ze; ze fluisterde in mijn oor. Nu wil ik al jouw jonge, geile spermazaden in mij voelen stromen. Hou je niet in. Net dat ze dat zei; kwam ik met lange halen en diepe stoten. Diep in haar klaar. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, kreunde ze het uit. Ik wil graag door zon jonge dekhengst bereden worden. Hou je niet in. Ik kwam nog een keer klaar in haar. Ze merkte en ze hield zich ook niet in. Ze begon enorm vochtig te worden, Ze zei; schatje ik ga squirten. Toen ik ook in haar klaar spoot. Spoot ze ook tegen me aan. Ik voelde haar geile kutsappen er uit stromen. Die wou ik proeven en zakte dus naar beneden. Ik slurpte ze allemaal op.mmmmmmm geile loeder die je bent. Ik zal je leren zei ze; mjin kutsappen op te drinken. Nu is het mijn beurt zei ze; Zeg het maar waar wil je gepijpt worden in jouw woning.

daar heb ik wel een idee, van zei ik. Ik pakte haar beet en nam haar bij de hand. Ik leidde haar naar mijn smalle trap, die naar mijn slaap kamer ging. Ik ging op de trap wijdbeens zitten. Ik was klaar voor haar. We tongzoenden elkaar eerst nog hevige, en toen ging ze naar haar aandeel. Ze likte mijn dijbenen, vervolgens naar mijn beide ballen. Die waren nog vol met zaad voor haar, ze nam ze beide in haar mond en zoog er aan. Ik deed mijn hoofd achter over en hield het niet lang vol bij haar. Ze nam de andere in haar mond en vervolgens begon ze mijn eikel in haar mond te nemen, ze slikte alles af. Ze nam met haar tong mijn eikel en ze vergat niks. Ze keek me super geil aan. Verdorie, buurvrouw ze ik. u maakt me supergeil en gek voor u. Hou je dan niet in schatje, maar spuit die sperma zaden dan van je in mijn keel. dan heb ik wat lekkers.Zo kwam ik voor de 2 x al klaar in haar. Ik kwam met lange diepe halen weer in haar klaar. Ze had hem tot aan de ballen in haar keel. Ze slikte en kokhalsde er over, Maar liet me niet los. Ik spoot allemaal spermazaden in haar keel. Toen ik uit gespoten was, kon ik niet meer. ik was uitgeput.

Niks ervan zei ze. iK wil nu meer.Ik zal je straffen voor in me klaar komen. Ze pakte me beet en leide me naar de bank in de kamer. Vlak voor de ramen.
Het kon me echter niet schelen. want ze was boter geil geworden. Ik ga je bereiden als een cowgirl. Ze liet me half naakt liggen op de bank en ging toen op me zitten. Ik zag haar volle borsten en nam die meteen in mijn mond, ik zoog haar beide tepels beet. Je hebt altijd al naar me verlangt die tijd, of niet? Ja mevrouw zei ik. Toen ging ze me bereiden. Ik kon me alleen maar vasthouden. Ze bereidde me wild op en neer. Ik wil je in me voelen. Toen kon ik me niet meer beheersen. En spoot ik me volledig leeg in haar.


Wat er daarna gebeurde kun je wel raden. Wil je meer horen?
Laat dan zoveel mogelijk comments achter en misschien maak ik een vervolg op dit verhaal!


Story URL: http://xhamster.com/user/runner666/posts/157048.html