This is a print version of story Mijn 2 vrienden - deel 3 by berrie234 from xHamster.com

Mijn 2 vrienden - deel 3

3

Na alle schoonmaken waren we gaan rusten en eten.
We hadden met z’n drieën gesproken. Eigenlijk wilde ik met allebei verder. Ondanks alle pijn vond ik het geweldig om met hun te geilen.
Ik had nog 2 dagen last van mijn piemel en vooral van de eikel.
Willem had me bevolen om m’n piemel voorlopig niet te wassen. Dat zou mijn eikel rust geven en tegelijk zou er zo ook smegma komen.
Henk had verzonnen dat ik op film mijn eigen viezigheid zou opeten. Ik zou de smurrie met een lepel moeten afsch****n.
Verder moest ik zoveel mogelijk mijn plas ophouden de dagen dat ik naar Henk ging. Hij of Willem zouden mij dan helpen bij het plassen.
En als het goed was zou mijn urine dan donkerder en sterker worden.
Ik was nu op weg naar Henk. Mijn blaas was veel te vol!
Nadat ik had aangebeld deed hij gelukkig vlug open. Willem was er al en liep naakt rond. Hij had een grote erectie, net als Henk. Heerlijk om hun penis en geile mannenbillen weer te zien.
Ik had mijn plasser nu 14 dagen niet gewassen en hij was erg vies onder de voorhuid. Toen ik vanmorgen het velletje naar achteren trok zat er al een dikke laag witte troep onder.
‘Kleed je maar gelijk uit knul’, zei Willem.
Ik trok vlug mijn kleren uit, gelukkig bleef mijn piemel nu slap. Ze bekeken me weer en Henk pakte mijn plasser beet. Hij had elke keer zijn pink in mijn plasspleet geduwd om het op te rekken. Ook nu duwde hij zijn pink bij me naar binnen. Hij ging er al een stuk verder in. Gek gevoel bleef het, een vinger binnenin mijn plasser.
‘Zo het is al lekker vies daar onder het velletje.Eerst mag je een plas doen.’
Weer werd er gefilmd terwijl Willem me hielp bij het plassen. De straal was dik en erg geel. Toen echt alles eruit was kreeg ik een lepeltje en moest ik alle vieze aangekoekte smegma van mijn eikel sch****n.
De camera filmde van dichtbij en liet duidelijk alles zien.
Toen mijn eikel weer schoon was mocht ik de lepel schoonlikken. Gadver!!!!!!!!!!!!
‘We zullen je plasser nog even goed schoonmaken’, zei Willem.
Hij haalde een bus vim uit de keuken en een harde borstel.
Terwijl Henk alles filmde strooide Willem een hoop vim op mijn eikel en begon toen mijn eikel te doen. Dat deed zeer!!!! Toen deed hij vim op z’n pink en duwde die zo in mijn piemel. Zijn pink verdween haast helemaal naar binnen. Tranen liepen over mijn wangen. Het begon te prikken in mijn plasser en het deed pijn. Hij bleef heen en weer gaan. Mijn piemel werd rood. Hij trok zijn pink eruit en het plasgaatje bleef helemaal openstaan. Je keek zo naar binnen.
Weer stak hij zijn pink naar binnen en duwde die zover mogelijk naar binnen.
Toch waren Henk en Willem blij met het resultaat. Toen trok Willem mijn billen ver open om te kijken of daar alles schoon was. En natuurlijk werd gelijk ook mijn anus op de film gezet.
Ik had al begrepen dat de opnamen zouden worden verspreid onder wat vrienden.
Eigenlijk was ik wel moe en was blij dat Henk er een eind aan maakte.
‘Volgende week zaterdag gaan we naar Willem, we hebben een verrassing!’
Ze wilden verder niets vertellen. Ik moest een zoen geven op hun penis en nog bij allebei hun anus aflikken ( wat erg lekker is! ) en ging toen naar huis.Story URL: http://xhamster.com/user/berrie234/posts/156454.html