This is a print version of story Kantoor 3 by milfhunters from xHamster.com

Kantoor 3

De volgende ochtend pak ik uit de la het vibrerende eitje met afstandsbediening die ik gisteravond nog even snel gekocht heb. Ik vertrek naar heet restaurantje waar we een kop koffie en een ontbijtje kunnen krijgen. Als ik aankom is Monique er nog niet.

Ik loop naar de dame achter de bar en vraag of ik een rustig tafeltje voor 2 personen kan krijgen.

De dame zegt dat het geen probleem is en dat ik mee moet lopen. Ik loop achter haar aan en bekijk haar mooie lichaam. Net op het moment dat ik naar haar kontje staar draait ze om. Ik kijk haar verschrikt aan en voel me gesnapt. Ze lacht en zegt dan, kijkt u eens dit is u tafeltje.

Het is tafeltje is gesitueerd in een is dat maar van een kant zichtbaar is.

De dame loopt weg als ik haar nog even nakijk. Terwijl ik dat doe zie ik haar nog een speelse blik werpen en lacht nog even naar me. Ze schudt nog even extra met haar kontje en loopt weg.

Net op het moment dat ik wil gaan zitten komt Monique binnen. Ik loop naar haar toe en geef haar een kus op haar mond. We lopen naar het tafeltje. Ik geef Monique een compliment over haar kledingkeuze. Een mooi zwart kort plooirokje wat rustig heen en weer wappert, daarboven een mooie wit doorzichtige bloes waardoor je haar mooie zwarte kanten BH ziet. Dit geheel met eronder een paar mooie zwarte pumps met hoge hak en panty’s aan.

Ik laat Monique voor gaan en streel even zachtjes over haar kont. Ik ga naast Monique zitten en geef haar een lekkere tongzoen.

Monique knijpt even zacht in mijn pik en zegt dan, heeft hij er een beetje zin in? Ik zeg dat hij paraat staat. De dame die mij het tafeltje gewezen heeft komt onze bestelling opnemen. Als Monique even niet kijkt geeft ze me een knipoog en laat haar tong speels langs haar lippen gaan. Ze neemt onze bestelling op en loopt weg. Onder tafel haal ik mijn pik uit mijn broek en pak Moniques hand. Deze leg ik om mijn pik heen en zeg, voel maar hoe paraat hij is. Monique pakt hem lekker vast en begint te trekken. Als het te lekker wordt pak ik haar hand vast en laat haar stoppen. Ik zeg haar dat ik hier mijn kruid niet wil verschieten. Monique lacht en begrijpt het. Ik stop mijn lul zo goed en zo kwaad als het kan weer in mijn broek. Net als ik mijn rits sluit komt de dame onze koffie brengen. Ze ziet me nog net mijn rits dichtdoen. Ze zet de koffie neer en zegt dan als u nog iets wenst dan roept u maar hoor en geeft me nog een knipoog. Als ze wegloopt kijk ik nog even naar haar kontje wat lekker heen en weer schudt. Monique vraagt mij, en wat vindt je van haar. Ik zeg dat ze een lekker lichaam heeft en een leuk koppie. Monique lacht naar me en zegt, dat kan ik mij voorstellen. Ik zeg ohh vertel. Ze zegt dat ze het ook een mooie vrouw vindt en dat als ze het ooit met een vrouw zou doen zij wel in aanmerking komt.

Intussen ga ik met mijn hand onder haar rokje en voel dat ze geen panty maar kousen met een jarretel aanheeft. Ik ga direct met mijn hand naar haar kutje. Ik voel dat ze ook een string aanheeft. Ik duw haar string tussen haar lipjes en voel dat Monique drijfnat is. Ik vraag aan Monique waarom ze in mijn bijzijn een broekje aanheeft. Monique zegt dat ze geen rare gezichten in de tram wilt. Ik zeg dat ze het nu uit moet trekken. Monique zegt, hier? Ja zeg ik streng.

Monique kijkt vlug rond en trekt haar stringetje uit. Ik zeg, geef maar hier. Monique geeft haar broekje en ik ruik er even aan. Ik ruik het geil in haar broekje en zeg hmmm lekker ruik je.

Dan pak ik het eitje uit mijn zak en zeg tegen Monique, hier heb je een chinees balletje, loop naar het toilet en stop hem in je spleetje. Monique pakt het aan en kijkt me vreemd aan maar loopt ermee naar het toilet. Als Monique weg is komt de dame aanlopen en brengt ons ons broodje. Ze zegt, jij en je vrouw zien er geil uit. Ik zeg dat het mijn vrouw niet is maar mijn collega. De dame loopt naar me toe en zegt ohhh lekker dat geeft mij ook weer een kans. Ik zeg tegen haar, mijn collega is naar het toilet misschien kan je haar helpen. De dame lacht en zegt ik ben pas over 2 uurtjes vrij. Op het moment dat de dame wegloopt komt Monique eraan. Haar wangen zijn een beetje rood. Als ze naast me gaat zitten hoor ik haar licht kreunen. Ohhh Johan, wat voelt dit lekker. Ik zeg wacht maar af het wordt nog veel lekkerder. We eten ons broodje op. De dame komt eraan en vraagt willen jullie nog wat drinken? Net op het moment dat Monique antwoord wil geven druk ik op de afstandsbediening en laat het eitje trillen. Monique springt met een gilletje op en kijkt me aan. Ik begin een beetje te lachen en bestel een koffie. Ik vraag Monique wat er is. Monique kijkt me geil aan en vraagt, wat is dat voor een balletje. Ik druk nog een keer op een knopje van de afstandsbediening en laat hem harder trillen. Oooohhhhhh Johan alsjeblieft laat hem stoppen...Dit is te lekker.

Ik kijk Monique aan en zie dat ze bijna gaat klaarkomen. Ik zet het eitje uit en Monique beweegt nog na met haar kontje. Oh wat ben jij gemeen, waarom laat je me niet klaarkomen. Ik zeg haar dat zij toch wilde dat ik stopte.

De dame komt eraan met de koffie en zet deze neer. Op dat moment zet ik het eitje aan. Monique begint gelijk zachtjes te kreunen met haar ogen dicht. De dame lacht naar me en buigt zich een beetje naar Monique toe en streelt haar borsten. Monique opent verschrikt haar ogen maar weert haar niet af, ze sluit haar ogen weer en geniet. De dame buigt verder naar voren en zet haar mond op die van Monique. Ze beginnen lekker te tongen. De dame verlegt haar hand naar het kutje van Monique om haar klit te strelen. Mijn paal is keihard en ik probeer hem uit mijn broek te halen. Het lukt met pijn en moeite. Ik zie dat de dames gestopt zijn met tongen maar dat Monique haar hand onder het rokje van de dame is verdwenen. Ik druk het eitje uit. Monique kijkt me boos aan en zegt laat me klaarkomen. Ik schud van nee en laat de dame ook stoppen. Ik zeg tegen Monique dat ze haar kan uitnodigen om straks mee te doen bij Monique thuis. Monique geeft de dame die Ellen heet haar adres. Als we klaar zijn loop ik naar de kassa om af te rekenen. De dame zegt dat ik niets hoef te betalen maar dat ze een lekkere tongzoen wilt van ons. Monique geeft Ellen een tongzoen en zegt Tot straks. Ik loop naar Ellen toe en geef haar ook een tongzoen en ga met mijn hand onder haar rokje om haar kontje te voelen. Ik voel dat ze kousen aanheeft en een hipster en dat haar kruis helemaal nat is. Achter de bar ga ik door mijn knieën en pak met twee handen haar broekje en trek de uit. Ik zeg tegen Ellen, zo deze is voor mij. Tot straks. Monique geeft me een arm en we lopen de zaak uit. Terwijl we richting de parkeergarage lopen waar mijn auto staat zet ik het eitje weer in trilstand. Monique valt bijna om en zegt ohhh alsjeblieft niet nu. Ik zet het eitje een standje hoger en Monique begint te jammeren. Ze smeekt me om het stil te zetten, maar in plaats van stil te zetten zet ik hem nog hoger. We lopen, Monique bijna strompelend, de parkeergarage in. Monique pakt de trapleuning vast en begint te kreunen. Ohhh Johan alsjeblieft ik kan zo geen trappen lopen. Ik kijk naar Monique en ik zie het vocht langs haar benen naar beneden lopen alsof ze staat te plassen.

Ik ga met mijn hand onder haar rokje en voel de nattigheid. Met mijn vingers streel ik langs haar spleetje en dan naar haar klitje. Monique begint harder te kreunen. Met mijn andere hand streel ik haar kontje, ook daar is het helemaal vochtig. Ik laat een vinger in haar sterretje glijden. Ohhh Johan neeehehhh, ik kommmmmm. Monique schreeuwt het uit. Als ik mijn vinger uit haar kontje laat glijden hoor ik Monique nog na kreunen dat het lekker is. Ik haal mijn handen onder haar rokje vandaan. Ik zet het eitje uit. Het verbaast me dat er niemand komt kijken wat er aan de hand is. Moniques benen zijn helemaal nat en het ligt ook een beet op de grond. We lopen naar de auto. Voordat Monique gaat zitten pakt ze haar broekje uit mijn zak en veegt zo goed en zo kwaad als het kan haar benen en kutje droog. Het broekje wat doorweekt is geeft ze aan mij en ik stop het in mijn zak. In de auto duikt ze gelijk naar mijn kruis en haalt ze mijn lul uit mijn broek. Deze is nog niet slap geweest die morgen en doet zelfs een beetje pijn. Monique stopt mijn pik in haar mond tot diep in haar keel. Doordat ik alles aanschouwt heb ben ik enorm geil en spuit ik in no time haar keeltje vol. Monique verslikt haar eigen bijna. Monique likt mijn hele lul schoon en stopt hem weer terug in mijn broek.

We rijden naar haar huis en gaan naar binnen. Monique schenkt wat drinken voor ons in en komt bij me op de bank zitten. Als ze bij me zit zegt ze dat ze nog nooit zo intens geil is klaargekomen, en dat het speeltje wat in haar kutje zit waanzinnig is. Op dat moment zet ik het eitje op de zachtste trilstand. Monique begint met haar kontje te draaien. Ze kijkt me aan en geeft me een tongzoen. Onze tongen draaien heen en weer. Monique maakt mijn broek open en haalt mijn lul eruit. Ze begint me lekker te strelen. De deurbel gaat. Monique staat op en loopt naar de deur en doet open. Ellen komt binnen en geeft Monique gelijk een tongzoen. Ellens handen verdwijnen gelijk onder Moniques rokje. Ik zet het eitje in een hogere trilstand en Monique begint weer te kreunen. Ellen kijkt Monique aan en zegt maar ik raak je amper aan en je begint al enorm te kreunen. Monique wil wat zeggen maar ik zeg Hoi Ellen, dat is een leuk binnenkomen. Ik zet het eitje stiekem uit. Ellen loopt naar mijn toe en geeft mij ook een tongzoen. Gelijk pakt ze mijn lul vast en kreunt hmmmmm. Ik ga met mijn handen over haar heerlijk borsten. Ellen heeft een redelijke cup C en voelen lekker zacht aan. Met een hand ga ik onder haar rokje en voel gelijk haar natte kutje.

Ik duw Ellen richting de bank en laat haar zitten. Dan loop ik naar Monique en pak haar hand. Ik neem Monique ook mee naar de bank en laat haar naast Ellen zitten. Ik kniel voor Monique en spreid haar benen. Ellen ziet er een klein touwtje uitsteken, ik pak het touwtje en trek er aan. Langzaam komt het eitje naar buiten. Als het eitje naar buiten komt komt er een stroom vocht mee. Monique kreunt erbij. Ellen kijkt Monique aan en zegt, ahhh nu begrijp ik alles. Je had deze ook in toen je bij mij in de zaak was, en jij hebt de afstandsbediening he Johan. Ik knik en lach een beetje. Ik breng het eitje richting de mond van Ellen en deze likt het eitje alsof ze nooit anders gedaan heeft schoon. Dan verplaats ik van Monique naar Ellen. Ik trek haar shirt uit en haar mooie borsten in een kwart cup BH komen tevoorschijn. Daarna trek ik haar rokje ook uit. Ik neem een tepel in mijn mond en begin te sabbelen. Tegelijkertijd stop ik een vinger in haar natte kutje. Ellen begint te kreunen en duwt mijn hoofd harder op haar borst. Ik haal mijn vinger uit Ellens kutje en zet hem voor de mond van Monique. Heel voorzichtig likt Monique met haar tongetje langs mijn vinger om te proeven. Blijkbaar smaakt het haar want ze zuigt in een keer mijn hele vinger in haar mond. Ik haal mijn vinger uit haar mond en stop nu 2 vingers in de kut van Ellen. Ellen beweegt haar heupen harder tegen mijn vingers. Wederom haal ik mijn vingers uit Ellens kut en stop ze in de mond van Monique die ze gulzig aflikt. Ik kom omhoog en geef Monique een lekkere tongzoen. Dan duw ik Moniques hoofd richting het kutje van Ellen. Monique begint gulzig aan Ellens kutje te likken. Ik streel over het kontje van Monique. Over haar kutje en smeer wat sap over haar sterretje. Af en toe duw ik mijn vingerkootje in haar kontje. Monique duwt haar kontje harder tegen mijn vinger ten teken dat ze het lekker vindt. Ik maak mijn vinger en haar sterretje nog natter en glij met mijn hele vinger in haar kontje. Ik trek mijn vinger tot ongenoegen van Monique uit haar kontje en stop 2 vingers in haar kutje om mijn vingers goed nat te maken. Dan stop ik 2 vingers in het kontje van Monique. Monique begint hard tegen mijn vingers te rijden. Ik haal mijn vingers uit haar kontje, Monique gaat in 69 houding over Ellen liggen. Ik en zet mijn eikel voor haar sterretje. Langzaam druk ik door en glijd mijn pik in haar kontje. Ik wil Monique laten wennen aan mijn pik in haar kontje maar ze begint zelf te bewegen. Steeds harder en harder. Ik voel dat Ellen ook zo nu en dan aan mijn ballen likt. Het voelt hemels aan met deze 2 dames.

Af en toe voel ik de vingers van Ellen in Monique haar kutje gaan. Beide dames kreunen vanjewelste als ik voel dat ik ga klaarkomen door het strakke kontje van Monique. Net op het moment dat ik mijn goedje in de darmen van Monique ga spuiten komt ze luid klaar. Ik haal mijn pik uit het kontje van Monique. Mijn sperma druipt uit haar kontje wat een beetje open blijft staan.

Ellen geeft aan dat ze ook zo op deze manier genomen wilt worden. Ik zeg dat ik heel even bij moet komen. Ik loop naar het toilet om even te plassen en maak gelijk mijn lul schoon. Als ik weer binnenkom liggen de dames alweer in 69 houding maar nu ligt Ellen boven. Ik zie 3 van Moniques vingers in Ellen haar spleetje verdwijnen. Mijn pik begint tot mijn verbazing weer te steigeren. Dit heb ik nog nooit meegemaakt dat hij zo snel reageert. Ik loop richting de dames met mijn prikstok vooruit. Ik maak mijn eikel nat met mijn speeksel en zet deze tegen de ster van Ellen aan. Mijn eikel glijd makkelijk naar binnen. In ieder geval makkelijker dan bij Monique. Dit betekent dat Ellen wel wat vaker wat anaal doet. Langzaam begin ik te pompen. Ik voel Moniques vingers snel in en uit Ellens kut bewegen. Ondanks dat ik net gekomen ben begint het nu toch weer te borrelen. Ik hoor Ellen roepen dat ze klaar gaat komen. Als Ellen klaarkomt trekt Monique haar vingers uit Ellen. Ik voel een stroompje vocht langs mijn ballen gaan. Monique zuigt aan mijn ballen en maakt deze schoon. Ze duwt een vinger in mijn kont en beweegt die op hetzelfde ritme als dat ik Ellen neuk. Ellen begint weer te kreunen. Ik hou het niet meer en spuit het kleine beetje dat ik over heb in Ellens kontje. Deze komt door het laatste ook weer kreunend klaar.

We zitten naast elkaar op de bank en kijken elkaar aan. Monique zegt, ohhh Johan, ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik heb nooit durven dromen dat ik het met een vrouw zou doen en van achter genomen zou worden. Beide waren fantastisch. Ik zeg tegen Monique dat we dit wel vaker kunnen doen, waarop Ellen zegt dat dit voor haar eenmalig was omdat zij ook nog een man en 2 kinderen heeft thuiszitten.

Ik vraag Ellen waarom ze hier nu aan heeft toegegeven. Ellen zegt, ik vond jullie zo geil bij mij in de zaak en ik werd er zo nat van dat ik hier gewoon zin in had. Ik heb er geen spijt van hoor maar het blijft eenmalig. Ik hoor Monique zeggen dat ze het wel jammer vindt. Ellen pakt haar kleding en neemt een douche. Ik zit op de bank en geef Monique nog een lekkere zoen. Daarna zeg ik tegen Monique dat ik wat moet bekennen. Monique zegt wat dan. Ik vertel wat er tussen Myriam en mij gebeurt is. Monique kijkt me aan en zegt, jij boefje, jij snoept overal van hè, maar blijf je wel lekker met mij neuken? Ik zeg jazeker, schatje, maar ik wil je er nog iemand bij dan? Monique geeft aan dat ze het heerlijk vond maar dat dat niet zomaar te regelen valt. Ik lach inwendig en bedenk een plannetje om als verrassing met Monique en Myriam samen te komen.


Story URL: http://xhamster.com/user/milfhunters/posts/155142.html