This is a print version of story De overbuurvrouw (part 1) by runner666 from xHamster.com

De overbuurvrouw (part 1)

De buurvrouw (part 1)(ode aan de overbuurvrouw)

Hallo allemaal. Dit is eigenlijk een soort ode aan een buurvrouw. Die ik eigenlijk best wel geil vind. En eigenlijk best wel eens zou willen neuken. Zij is; denk ik 50, maar dat weet ik niet zeker. ze ziet er jonger uit dan ze is En ze heeft nog een strak figuurtje voor haar leeftijd. Ook heeft ze al een zoon.
Maar dat maakt niet uit, dit is toch een fictief verhaal. Afijn laat ik maar eens beginnen.

Het was een zomerse week in Juli, Toen ik lekker buiten zat een drankje te drinken. Ik woonde in een leuke buurt ergens in het centrum. Ik kende iedereen al van gezicht, maar kende nog lang niet alle namen.
Op een moment, kwam de over buurvrouw naar me toe. Ze vroeg me, kun je me even helpen tillen? Ik ben alleen thuis en mijn zoon is naar school. Zo gezegd zo gedaan. Ik kwam overeind en volgde haaar in huis. Ze zag er nog leuk uit. Had een beetje volle kont en kort haar. Ze was van buitenlandse afkomst, en had een paar stevige volle borsten. Kortom deze dame, schopte je niet zo maar de straat op.
We verzette samen wat meubels en een zware tafel. Ze bood me wat te drinken aan. Ik had ook al in gaten, dat ze een oogje op me had. Want ze bekeek me van alle kanten. Ze had een keer bij me geklaagd, omdat ik iets te hard wat muziek had gemaakt. Of ik wat minder hard wilde gitaar spelen. Natuurlijk zei ik toen. Ik hield voortaan rekening met haar.

Maar om het kort te houden zei ze; zeg, je ziet er eigenlijk best wel knap uit. Lekker strak en een goed lichaam, van al dat hardlopen. Dank u mevrouw zei ik. Mag ik vragen hoe oud u bent? want u mag er ook wel wezen. Ik ben 46 zei ze. Maar ik ga graag nog naar de sportschool en train ook 2 x in de week. Voor ik er erg in had kwam ze naast me zitten en ze. Je speelt ook al zo mooi gitaar. Ik wil je eigenlijk graag wat laten zien, zei ze. En wat is dat mevrouw? Dit zei ze; En voor ik er erg in had; liet ze me haar Volle donkere borsten zien. Wat vind je hier van? Wonderschoon mevrouw. Daar had ik eigenlijk al lang aan willen zuigen. Zolang ik bij u in de straat woon. Dan is nu je kans zei zei; en ze knipoogde geil naar me. Mag het zei ik? en kan het wel? Mijn zoon is pas om 4.00 thuis zei ze. Dus je hebt nog even. En anders kom ik een keertje bij jouw langs.
Eigenlijk kon ik me niet beheersen en ik ging naar beneden om aan haar moeder tepels te zuigen. mmmmmmmmmmmmmm, kreunde ze. eigenlijk droomde ik hier al van. Om door mijn over buurman geneukt te mogen worden. fluisterde ze me. Ik hield me niet meer in en toen begon ik aan haar tepel te zuigen. Net zolang tot dat hij hard en bikkelhard werd. mmmmmmmmmm, ja schatje ga door. Toen ik de ene had gehad, keek ik haar aan en vroeg mag ik? Ja je mag zei ze; Ik likte van haar volle borst naar beneden en ontdeed haar van al haar kleren. Ze zag er inderdaad nog prachtig uit voor haar leeftijd. Ik kwam bij haar behaarde kut aan. En ik trok het open. vervolgends ging ik haar beffen. Ze zei; pas op schatje ik kan heel hard spuiten. Vedorie, dacht ik. Dit wordt mooi. Ik nam haar clitoris in de mond en zoog er aan. Bikkelhard. ze werd steeds vochtiger en vochtiger. Ik kwam met mijn tong in haar schaamlippen. Ik proefde haar vrouwelijk vlees. Ik zoog er aan. Met haar clitoris in mijn mond en met mijn lippen om haar clitoris heen. Onder tussen keek ik mijn oudere buurvrouw recht in de ogen aan. Ze had het al erg moeilijk. Ze kreunde en kreunde erover en ze kronkelde in alle hoeken en gaten. Ik hield echter mijn handen om haar kont,en liet haar niet los.
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM, baby kreunde ze. je hebt er om gevraagd, Ze kwam met een enorme kreun en spoot al haar squirt in me klaar, het proefde heerlijk en ik nam het er van. Ik wil de haar proeven en drinken nu het nog kon. Ze duwde mijn hoofd dieper in haar middel en ze kreunde het uit. Foei buurman, wat doet u nu? Ik slikte al haar eicellen op en drinkt haar helemaal leeg. Ik wil die harde lans van je in me voelen, buurman. Je maakt me nieuwsgierig, wat je nog meer voor me hebt!.

Zo gezegd zo gedaan, maar we gaan eerst even uit het zicht voor de ramen, zei ze. Ze pakte me beet en leidde naar de kleine trap toe. Die naar boven leid. Je hebt nog even, schatje. Helaas komt over een uurtje mijn zoon thuis. Dus neem me nu hard in mijn kont. Ze was 46 en had denk ik nog nooit een lul in haar kont had gehad. Het is mijn eerste keer.Dus ontmaagd me schatje! Ze draaide me haar volle kont naar me toe, en ging me eerst een tijdje berijden. Ze wond me helemaal op, en maakte me botergeil. Ik zoende haar in de nek en overal waar ik bij kwam. Ik pakte haar volle tieten. in mijn hand en vervolgens bewoog ik haar op en neer.Toen ging ik eerst heel voorzichtig en toen behoedzaam met mijn pik in haar kont. Ze kreunde en kreunde en lag wijdbeens voor me op de trap. Ze had nog een prachtig lichaam. Toen ik halverwege was, kreunde ze er over. En zei ze; ik wil je in me hebben. Spuit je spermazaden in me leeg. toen ze dat zei; Ramde ik hem er hem helemaal in. Tot aan het diepste van haar kont. Tot mijn ballen niet verder konden, oh schatje , wat doet dit pijn en zeer, ik zag dat ze bloedde. maar ik zette door. Ik ging volledig los in haar. Ze kreunde: ik voel een lekkere paal in mijn Marokkaanse kont bereiden...hou je niet in schatje. Toen ze dat zei; werden mijn dromen werkelijkheid en kwam ik volledig los in haar ik kreunde het uit. En spoot al mijn duizenden sperma zaden in haar los.Ik voelde ze stromen en ze kwamen allemaal in mijn geile overbuurvrouwtje los. Eindelijk kreunde,ik heb hier eigenlijk best over gefantaseerd. U heeft mijn droom werkelijk heid gemaakt.Geen probleem, buurman. Ik ben vanaf nu beschik baar voor je. Als mijn zoon er niet is, kunnen we vaker van elkaar genieten. Dat vind ik prima, mevrouw!

Dus willen jullie meer verhalen van dit soort? Laat maar horen.
eigenlijk is dit ook een stiekeme wens van mij, om een mevrouw in de straat te neuken.


Story URL: http://xhamster.com/user/runner666/posts/155028.html