This is a print version of story Het naakstrand met Francis by McMarkus from xHamster.com

Het naakstrand met Francis

Het zal zo ergens in de zomer van 1999 geweest zijn dat mijn eerste trio ervaring een feit werd. Geen ruige sex, maar wel een waarbij ik als ik er aan terugdenk meteen weer zin krijg.

Op mijn werk was er een meid die oog voor mij had. Ik ook wel voor haar, maar niet overtuigend. Francis mocht er overigens meer dan zijn. Ze was 1,70, een kilo of 65 en had een mooi paar stevige borsten. Zeker cupje C en daar hou ik wel van. Die borsten trokken mij enorm aan en daar wilde ik zeker een keer mee spelen. Dus papte ik maar wat meer met haar aan en dat resulteerde in een wandeling op de heide en vervolgens een afspraak om naar het strand te gaan. Aangezien Francis in Alkmaar woonde, zouden we naar Bergen gaan. Bergen is een mooi strand en het is er niet zo druk. Dat hoefde ook helemaal niet, want ik verheugde me gewoon op het feit dat ik de borsten van Francis kon bekijken en daar had ik niet zo heel veel publiek voor nodig.

Zo ging ik Zondag om een uur of 8 op weg naar Alkmaar en vervolgens met Francis naar Bergen. Ik had er zin in. Nadat we aankwamen liep ik meteen rechtdoor het strand op, maar Francis trok mij aan mijn arm en liep naar links want daar zou het rustiger zijn. Ok, dacht ik, ook goed.
Tien minuutjes later kwamen we op een stukje strand waar nauwelijks iemand was en begon ik mijn shirt uit te trekken. Weing later kreeg ik voor het eerst de borsten van Francis te zien. Ik voelde meteen dat ik snel een stijve lul zou krijgen en dat gevoel werd versterkt doordat ik een fractie van een seconde later zag dat Francis poedelnaakt was. Niet alleen had ik een prachtig uitzich op twee mooie grote borsten, ook zag ik een licht behaard zwart kutje. Dat was een mooi bosje schaamhaar.
Francis zei iets in de trend van dat ik het waarschijnlijk ook wel een leuk idee vond en dat we toch wel wisten hoe we er uit zouden zien. Ik wist even niet wat ik zeggen moest. Snel trok ik ook mijn broek uit en ik zag dat Francis vol interesse naar mijn klokkenspel keek. Mijn nog net niet stijve lul wapperde halfstok en ik ging meteen op mijn buik liggen om gaatjes in het zand te prikken. Francis lag op haar rug en dus keek ik vol tegen haar borsten aan. Zo lagen we een tijdje want ik durfde niet op mijn rug te gaan liggen met mijn stijve lul strak tegen mijn navel gedrukt.
Na een kleine 10 minuten was “de spanning eraf” en draaide ik me op mijn rug. Voor het eerst lag ik dus op een naaktstrand en eigenlijk was het best wel leuk en gelukkig niet druk. Verderop waren wel een paar groepjes mensen, maar meestal waren dat niet meer dan 2 of 3 personen.

Na een paar uur, het zal zo tegen enen geweest zijn, liep er een meid langs die Francis gedag zei. Ik lag weer op mijn buik en deed mijn hoofd omhoog om te kijken wie dat was en keek recht in de keuken bij Maartje. Ze kende Francis van de muziekschool. Maartje was slank, met kleine borsten en een half geschoren kutje. Ze zei dat ze hier vaker kwam en vroeg of ze erbij mocht komen. Daar we dat geen probleem vonden ging ze aan de andere kant van mij liggen. Zo lag ik dus tussen twee vrouwen in en voelde me aan de ene kant als god in Frankrijk en aan de andere kant een peut nerveus.
Nu ik weer op mijn rug lag, kreeg ik wel meteen het gevoel dat er naar mijn klokkenspel gekeken werd. Ik had een baseballpetje over mijn ogen omdat ik anders een neus als een tomaat krijg, maar kon nog naar links en rechts kijken. Beide meiden hadden, geheel toevallig natuurlijk, hun hoofd zo gedraaid dat ze netjes naar mijn totempaal konden kijken. Die wetenschap maakte dat ik weer een flinke erectie aan voelde komen en langzaam ging de vlag dan ook omhoog. Op dat moment had ik echter overal schijt aan, want ik had geen zin om steeds om mijn buik te moeten gaan liggen. Dan maar zo, ik ben immers ook maar mens van vlees en bloed. Uit mijn ooghoeken kon ik zien dat Francis dit ook had gemerkt en even later vroeg ze mij of het me te veel werd. Ik antwoorde iets als dat dit in ieder geval betekende dat ik leefde. De schaamte voor mijn stijve lul was toen wel weg en dat zou ik die ochtend nooit gedacht hebben. Bij Francis was de ban ook gebroken want ze zei meteen dat ze het wel een mooie lul vond.

Ze had haar broertje een keer betrapt toen die zich onder de douche stond af te trekken en ze vond zijn lul maar klein, dik en krom. Die van mij is redelijk lang, slank en aardig recht en op dat moment keihard. Ze vond het ook normaal dat dit gebeurde zei ze met een vette glimlach. Dat had ze hier wel vaker gezien.
Inmiddels keek ik naar Maartje want ik wilde wel eens weten hoe die “er tegenaan keek”. Maartje had haar ogen dicht en het leek alsof ze sliep. Toen ik goed keek zag ik echter dat ze haar rechterhand tussen haar benen had liggen en dat ze zich heel rustig aan het vingeren was. Die was er dus behoorlijk opgewonden van geworden. Toen wist ik dus helemaal niet meer hoe ik het had, want dat maakt mij zo geil als boter. Mijn lul werd nog harder en ik had de indruk dat als ik er twee rukken aan zou geven, ik de hele boel meteen zou onderspuiten. Bij mij waren nu alle remmen los en ik legde voorzichtig mijn rechterhand op Maartje d’r hand. Alsof ze wist dat het zou gaan gebeuren spreidde ze haar benen om zich door mij te laten vingeren. Snel bracht ik mijn hand naar beneden en na een paar seconden vonden mijn vingers de weg naar haar clitorus. Die begon ik heel rustig te masseren en niet lang daarna was haar kut werkelijk kletsnat.

Maartje had inmiddels haar linkerhand om mijn lul gelegd en begon mij langzaam, maar stevig af te trekken. Dat deed ze erg goed. Francis had hier natuurlijk niets van gemist en vroeg of zij ook mocht. Daar had ik dus wel oren naar. Francis draaide zich op haar rechterzij en had inmiddels haar linkerbeen iets omhoog gedaan. Ik zag haar grote hangende borsten en het zwarte haar van haar kut en ik stopte meteen mijn linkerhand tussen haar benen. Ze kwam daarna iets omhoog zodat haar borsten vlak voor mijn hoofd kwamen te hangen en vol overgave zoog ik mijn lippen vast aan haar harde tepels. Wat een heerlijkheid. Francis was mijn ballen aan het masseren en Maartje trok mij af en om de minuut wisselden ze elkaar daarin af. Zelf draaide ik mijn vingers rond in twee kletsnatte kutjes. Na een paar minuten liet Maartje mijn lul los en begon ze haar tepels te masseren. Niet veel later kwam ze klaar. Francis en ik werden hierdoor nog geiler en niet veel later voelde ik dat het mijn beurt was. Maartje had zich inmiddels wat opgericht want ze wilde daarvan niets missen. De vrouwen die ik kende vonden het altijd erg geil als ze een man zagen spuiten en deze waren daarin niet anders. Omdat de meeste vrouwen echter niet goed weten hoe je een man lekker aftrekt vlak voor hij klaarkomt pakte ik mijn stijve lul en begon ik mijzelf af te trekken. Francis had nog een borst in haar hand en liet me daar op zuigen en vingerde zichzelf naar een hoogtepunt. Toen was het mijn feest. Ik weet nog dat ik met een flinke kreun klaar kwam en een paar keer een enorme lading wegspoot. Ik spoot het alle kanten op en het meeste kwam tegen Francis haar buik en borsten aan. "Jezus man" zei Maartje, "Wat kan jij spuiten zeg". "Ongelofelijk, je bleef maar komen." Tja, daar kon ik weinig aan doen, want dat heb ik nu altijd. De meeste vrouwen vinden dat echter geen probleem en deze gelukkig ook niet.

Francis vroeg later aan Maartje of ze dit wel vaker deed en Maartje zei op haar beurt weer dat ze niet wist van Francis dat zij hier wel eens kwam. Ik liet dat lekker over me heen gaan, want ik genoot met volle teugen. Francis stelde voor om het nog eens wat uitgebreider te doen, maar niet op het strand want daar hadden we wellicht te veel aandacht. Nadat we eten en drinken hadden gehaald zijn we dan ook de duinen in gelopen en kwamen we een paar minuten later op een plekje aan waar het goed toeven was. Het lag een beetje op de top van een duin met wat bomen er omheen zodat je lekker beschut en uit de wind lag. Het was er flink warmer dan op het strand. Ik legde mijn handdoek weer neer en trok meteen mijn kleren uit. Mijn slappe lul hing recht naar beneden en was nog vochtig van het avontuur van anderhalfuur geleden. Om de omgeving een beetje te verkennen ging ik op mijn buik liggen. Zo kon ik goed om mij heen kijken en zag ik dat we een mooi uitzicht over het strand en de duinen hadden. Hier wilde ik nog wel een paar uur blijven liggen. Maartje en Francis nestelden zich naast mij en smeerden mijn rug in. Op een dag als deze zou je dat bijna vergeten. De dames deden dit voortrefelijk. Ik had nog nooit een erotische massage gehad, maar dit had er een kunnen zijn. Als ik al niet ontspannen was, dan werd ik het nu wel. Vier handen op mijn lijf; ik viel zowat in slaap. Na een tijdje werden ook mijn billen gevonden en ingesmeerd. Omdat ik al weer erg opgewonden was, deed ik mijn benen iets uit elkaar zodat mijn ballen zichtbaar werden. Dat werd wel begrepen, want nog geen twee tellen later werden ze licht gemasseerd. Hmmm, dat was lekker en bij de opkomende erectie duwde ik mijn kont een halve meter omhoog. Francis was inmiddels opgestaan en ging naast mij zitten terwijl Maartje onder mij ging liggen. Francis begon mijn lul te masseren en het duurde niet lang of mijn stijve paal hing als een speer naar beneden. Even later begon Maartje met haar tong aan mijn eikel te likken. Veel meer had ik niet nodig en ik ging meteen op zoek naar Maartje d'r kutje. Met twee handen duwde ik haar schaamlippen wat uit elkaar zodat ik een mooi uitzicht had op haar klitje. Mijn tong deed moeiteloos de rest. Aan de bewegingen van haar lichaam te zien vond ze dit heerlijk. Francis ging nu recht achter mij zitten en drukte haar borsten tegen mijn rug. Het was een heerlijk gevoel om haar grote tieten tegen mijn lijf te voelen wrijven. Ze had haar benen wat uit elkaar geschoven zodat Maartje ook een mooi uitzicht haar fraai behaarde kutje had. Als Maartje mij niet likte, likte ze Francis en aan het gekreun van Francis te horen mocht ze wel even doorgaan.
Inmiddels waren we van plek gewisseld en lag ik lekker op mijn rug. Maartje had mijn lul ver in haar mond genomen en zoog alsof haar leven er vanaf hing. Ik had mijn handen om Francis d'r kont geslagen en drukte haar lijf naar me toe. Mijn tong drukte ik naar voren en zo begon ik haar drijfnatte kutje te likken.

Na een paar minuten fluisterde Francis plots dat we wat stiller moesten zijn. Een kleine 60 meter verderop had ze achter de struiken twee figuren zien staan gluren. "He geile rukkers" riep Francis, "kom eens hier dan, of durf je niet". Het bleef stil. Francis stond op en liep naar ze toe. Het geritsel in de struiken gaf aan dat ze haar hadden gezien, maar vreemd genoeg liepen ze niet weg. Toen Francis daar aankwam schoot ze in de lach. "Kijk nou eens; een stelletje !!" "Nog nooit eerder gezien wat sex is zeker ?" riep ze, terwijl ze haar handen onder haar borsten bracht zodat die in volle glorie zichtbaar werden. "Sta eens op jullie, dan krijg je de kans om het mee te maken". Maartje en ik keken elkaar wat vreemd aan. Hadden we dat nou goed gehoord ? Waarschijnlijk wel, want de twee stapten uit de struiken naar voren en liepen een beetje beschaamd en met een rood hoofd achter Francis aan naar ons toe.
"Kijk" zei Francis: "Dat zijn Mark en Maartje en ik ben Francis." "Wie zijn jullie ?"
De jongen noemde zichzelf Rob en het meisje zei dat ze Chantal heette. Ik geloofde er weinig van, maar het maakte ook niet uit. Veel ouder dan een jaar of 19 konden ze niet zijn en toen Francis het vroeg, bleek de meid net 17 en de jongen 18 jaar. Ze lagen verderop te zonnen en hadden ons gehoord. Omdat ze er zo opgewonden van raakte waren ze blijven kijken. Tja, waarom ook niet.

Francis stond achter Rob en trok in een vloeiende beweging zijn zwembroek naar beneden. Z'n halfstijve lul sprong meteen naar voren. Hij was niet de enige, want ik stond er ook met een flinke paal. Om Chantal een beetje op te geilen begon ik mijn lul te masseren. In no time stond mijn lul weer keihard recht naar voren. Het kon ook niet anders want de gedachte dat ik mij daar in de natuur voor het aangezicht van drie vrouwen en een man stond te af te trekken maakte mij zo geil als nooit te voren.
Chantal werd hier wel opgewonden van, maar was de enige die nu nog iets aan had. Ze aarzelde een beetje, maar liet uiteindelijk ook haar badpak zakken. Twee niet grote, maar wel stevige borsten en een mooi bosje bruin schaamhaar werden zichtbaar. Wat een lekker lichaam zeg, dacht ik. Daar zat nog niets te veel aan en ik beelde mij al in om een volle lading zaad over haar tieten te spuiten. Bij Francis waren alle remmen al weer los en terwijl ze achter Rob stond pakte ze zijn lul vast en begon hem af te trekken. Ik liep op Chantal af en vroeg of zei ook kon wat Francis deed. Aarzelend greep ze mijn lul en begon er mee te spelen. Als dat zo doorging zou het niet lang duren voordat ik haar hele lichaam vol zou spuiten. Dat vooruitzicht maakte mij helemaal gek. Maartje lag zich op de grond al weer te vingeren en een luide kreun gaf aan dat ze een geweldige orgasme kreeg. Ik pakte de borsten van Chantal beet en begon er heerlijk mee te spelen. Zo te voelen had ze het goed te pakken want haar tepels waren werkelijk keihard. Vrolijk daalde ik naar beneden af en zoog mijn lippen aan haar borsten vast. Het meisje rilde van opwinding en genot terwijl ze mijn immer stijve lul stevig aftrok.
"Spuit over mijn borsten" riep ze. Dat klonk als muziek in mijn oren, maar ik wilde mijn tweede zaadlozing die dag nog even uitstellen. Eerst wilde ik nog dat heerlijke jonge kutje proeven. Het uitzicht van twee wijd gespreide benen met kleine schaamlipjes waren mij niet ontgaan. Dat wilde ik proeven.
"Nog niet" zei ik. "Eerst ben jij aan de beurt." Ik liet mijn hoofd nog meer zakken en werkte mijn tong via haar navel en venusheuvel langzaam naar beneden. Mijn handen had ik stevig achter haar kontje geplaatst zodat ik goed grip had. Langzaam ging ik met mijn tong op zoek naar haar kutje. Chantal vond het heerlijk want ze begon een klein beetje te schudden. Toen ik met mijn tong haar kliktje beroerde begon ze lichtjes te kreunen. "Ga door" riep ze. "Lik mijn kutje, zo kom ik lekker klaar". Ze was inmiddels gaan liggen zodat ik er nog beter bij kon. Ze was drijfnat en ik likte gulzig al het vocht tussen haar lippen. Ook voelde ik weer een hand om mijn keiharde lul en ik zag dat Maartje de weg naar mijn stijve lid weer gevonden had. Ze was zo onder me gaan liggen dat haar kutje goed zichtbaar was een stak uitdagend een vinger in haar kletsnatte spleet. Vol overtuiging sloot ze haar lippen om mijn keiharde lul en begon er maar weer eens aan te zuigen. Wat een feest.

Francis had inmiddels Rob z'n lul in d'r mond. Op haar hurken zittend pijpte ze als een wilde en vingerde ze zichzelf. Rob had twee handen op haar borsten gelegd en masseerde haar tepels. Ze waren keihard. De jongen kon het niet meer houden en kwam plotseling klaar. Zo plotseling dat Francis nog net zijn lul uit haar mond kon halen een deel van zijn zaad op d'r kin voelde komen. De rest smeerde ze uit over haar borsten. Het schouwspel van de spuitende Rob maakte Chantal, Maartje en mij nog geiler. Ik moest even afkoelen en ging er even bij zitten. Met een stijve van jewelste recht omhoog, liet ik het kutje van Chantal even voor wat het was en strekte mijn benen. Veel tijd kreeg ik niet want Francis kwam op mij aflopen, ging voor me staan en drukte haar natte kutje recht voor mijn gezicht.
"Zo" zei ze. "Nu is het jouw beurt om je zaad te lozen." Chantal kroop op haar hurken naar voren en richtje haar stevige borstjes uitdagend naar voren.
En zo zat ik daar met een paal van jewelste in mijn hand, voor twee meiden die zaten te wachten tot ik mij zaad over ze heen zou spuiten. Onmiddelijk ging ik weer staan en liet Francis of Chantal nog even aan mijn lul likken. Langzaam schoof ik mijn lul bij de dames naar binnen en weer naar buiten. Die meiden werden daar ontzettend geil van. Ondertussen bleef ik mij aftrekken en voelde ik dat ik weldra een flink orgasme zo krijgen. Mijn ballen wipten in de rondte en ik had mijn lul stevig vast. Nog nooit had ik zo lekker staan te masturberen; ik wilde eigenlijk niet klaarkomen. Niet veel later gebeurde dat dan toch. Ik voelde hoe het letterlijk van uit mijn tenen kwam. Ik kon mijn lul nog net uit Chantal d'r mond trekken toen de eerste lading omhoog kwam. Zo goed als ik kon mikte ik mijn stijve penis op haar borsten om alles over haar heen te spuiten. Wel zes keer spoot ik een lading zaad over haar heen, totdat ik helemaal leeg was. Chantal keek met grote ogen naar het zwemparadijs dat ik over haar tieten had uitgestort. "Wat kun jij lekker veel spuiten zeg" riep ze. "Kun je nog een keer klaarkomen ?"
Dat was even te veel gevraagd. Met de rillingen nog in mijn lijf ging ik op de grond liggen om eens lekker uit te rusten. Mijn lul stak nog steeds recht omhoog, maar ik had niet veel puf meer om daar nog iets mee te doen. Hetzelfde gold voor de anderen. Uitgeblust en voldaan gingen zij ook liggen en niet veel later waren de meeste oogjes dicht.
Toen ik een half uur later wakker werd waren Rob en Chantal verdwenen. Maartje en Francis lagen nog naast mij en sliepen. Toen ook zij een kwartier later wakker werden keken we elkaar nog eens aan en begonnen geweldig te lachen. Alledrie hadden we nooit gedacht zo'n dag te gaan beleven. Om vijf uur was het mooi geweest en bracht ik Francis naar huis. Toen we in de auto zaten vroeg ik aan Francis waarom ze nu naar het naaktstrand was gaan. Ze begon te lachen en vertelde dat ze heel goed wist dat ik al een tijd verlekkerd naar haar tieten had staan kijken. Dat was geen probleem vond ze, maar op een gewoon strand was ik dan de enige die plezier zou hebben gehad en ze wilde zelf ook wat te genieten hebben.


Story URL: http://xhamster.com/user/McMarkus/posts/154732.html