This is a print version of story Jong en oud koppel in de natuur by Italianrelax from xHamster.com

Jong en oud koppel in de natuur

Bram en Ilse zijn dolgelukkig: beide twintigers zijn net afgestudeerd aan de universiteit, vormen al vijf jaar een koppel en hebben als fervente natuurliefhebbers besloten om enkele weken door de Zwitserse bossen te trekken. Het is zomer en met temperaturen van meer dan 25°C beloven het warme en zware dagen te worden. Bram en Ilse zijn ook al jaren lid van een nudistenclub in België en ze plannen dit jaar een bezoek aan een Zwitserse nudistenclub, al is dat geen noodzaak voor het jonge koppel dat vooral van elkaar en de natuur wil genieten.Eenmaal hun vliegtuig is geland, worden ze door een jeep aan de rand van een groot bosreservaat afgezet. Met twee grote rugzakken begint het koppel aan een lange tocht, een avontuur tegemoet.

Na enkele kilometers stappen, besluiten ze hun kamp op te slaan aan de rand van een klein meertje dat zich in het hart van het bos bevindt. "Lekker weertje hè schat", zegt Ilse terwijl ze haar rugzak uitpakt. Bram knikt bevestigend en begint zich uit te kleden voordat hij het frisse water inrent. "Kom erin schat, het water voelt heerlijk aan", roept Bram. Ilse haakt nog net haar bh los en rent Bram achterna. Na een halfuurtje gaan ze aan de kant liggen in de zon. Plots horen ze stemmen, waarna ze zich snel aankleden. Iets verderop komt een koppel van rond de 50 jaar hun richting uit, druk zoekend op een landkaart. Ze wuiven vriendelijk goeiedag en vragen of Bram en Ilse ook nederlands spreken. Het toeval wil dat het oudere koppel ook uit België komt. Wanneer het koppel besluit om verder te trekken, nodigen Bram en Ilse hen uit om te blijven eten en hun tent ook iets verderop op te slaan. Didier en Bianca zijn beide net 50 jaar geworden en hebben besloten om te gaan rondtrekken in Zwitserland. Na wat worstjes boven het kampvuur, gaan beide koppels naar hun tent om te gaan slapen.

De volgende ochtend is Ilse al vroeg wakker. Ze besluit een frisse duik te nemen nu iedereen nog slaapt. Nadat ze enkele keren heen en weer heeft gezwommen merkt ze dat Bianca zich aan de oever staat uit te kleden en zich in het water begeeft. Ze mag er nog zijn op haar leeftijd: lang, krullend blond haar, een volle D cup en een slank figuur. "Goeiemorgen, zwem jij ook graag naakt?", vraagt Bianca. Ilse vertelt dat zij en Bram nudisten zijn en dat het dus een gewoonte is voor haar. "Ik en Didier zijn geen lid van een club, maar we lopen ook graag naakt rond", zegt Bianca, "Dat lichaam van je mag trouwens gezien worden!" Ilse is wat onwennig door het compliment en schrikt even als Bianca haar borsten streelt. De tepels van haar c-cup worden stijf, niet enkel door het frisse water maar ook dat het prettige gevoel van aangeraakt te worden. Ilse raakt op haar beurt Bianca's borsten aan. Enkele seconden kijken ze elkaar aan waarna een innige kus volgt. Beide beginnen elkaar langzaam te vingeren en te zoenen.

"Storen we?"... Het zijn Bram en Didier die iets verder staan toe te kijken. De heren hebben zich inmiddels al een tijdje uitgekleed en staan met hun stijve paal in hun hand. Verschrikt kijken Bianca en Ilse op waarna Bram en Didier bij hen in het water komen. Bram begint Ilse stevig te tongzoenen en Bianca begint Didier te pijpen. "Pijp me lekker schat", vraagt Bram. Ilse bukt zich en neemt zijn paal helemaal in haar mondje. Bram legt een hand op de achterkant van haar hoofd en duwt zijn paal telkens weer in haar mondje. "Wat een lekker, strak lichaam heeft zij", fluistert Didier, terwijl Bianca hem steeds harder begint te pijpen. "Neuk haar dan eens", sist Bianca. Bram knikt bevestigend en Didier gaat op zijn knieën zitten achter Ilse. Hij neemt haar billen vast en duwt zijn harde paal in haar strakke kontje. Ilse stopt met pijpen en begint luidop te kreunen. "Meer, harder, toe Didier", smeekt ze. Al neukend gaat Didier voorover buigen en grijpt hij haar borsten vast die steeds sneller in alle richtingen bewegen bij elke harde stoot.

Ondertussen is Bianca op Brams paal gaan zitten en maakt ze kleine cirkelvormige bewegingen met haar kutje. "Mmmm jaaa, wat is die paal van je lekker groot, tot je ballen erin lieverd", kreunt Bianca. Ze gaat steeds harder rijden op Bram terwijl ze voorover buigt. Zachtjes begint Bram aan haar tepels te zuigen en bijt hij er af en toe in. Wat later gaan Ilse en Bianca op hun rug liggen. Bram en Didier beginnen hun partner te beffen tot wanneer ze bijna klaarkomen. Daarna steken ze hun palen diep in hun kutjes en gaan ze door tot ze op ontploffen staan. Bianca en Ilse gaan op hun knieën zitten en vangen de stralen zaad op van Didier en Bram. Nadien likken ze het zaad op van elkaar borsten en lippen. Ze besluiten om samen verder door het bos te trekken. Natuurlijk wordt hun tocht nog dikwijls onderbroken door heftige sekspauzes. Na hun geil avontuur hebben Ilse en Bram nog steeds contact met Bianca en Didier. Ze spreken dan ook nog vaak af om hun kutjes en palen uit te wisselen.


Story URL: http://xhamster.com/user/Italianrelax/posts/154525.html