This is a print version of story Fast by Garrulous from xHamster.com

Fast

Skulle med glädje bli bunden av dig, naken. Bunden mellan de fyra sängstolparna i den breda sängen. Du är klädd i en kort kjol, svarta strumpor med höfthållare och en vit blus uppknäppt så man ser din svarta BH. Sakta börja du börjar strippa för mig. I det läge jag befinner mig går inte att dölja hur upphetsad jag börjar bli. Du ler när du ser hur min kåthet ökar o smeker dina bröst genom BHn. Du sätter dig på sängkanten vänd mot mig och låter din hand sluta sig runt mitt stånd. Försiktigt drar du ner förhuden så att ollonet blottas. Med en gillande blick börjar du runkar, sakta. Helt oförhappandes lyfter du upp ditt ena ben i sängen. Effekten blir att kjolen glider upp och jag kan ana vad som du har under. Om möjligt blir jag än upphetsad då jag tror mig ana att du inte har några trosor på dig. Jag njuter av vad jag tror mig se och att känna din hand sakta glida upp och ner för min styva lem. Jag rör underkroppen i takt och försöker öka takten. Du ser på mig och ler varefter du genast släpper taget. För att göra mig mer upphetsad sitter du kvar ett tag så att jag kan få se ett litet tag till innan du tar ner benet fån sängen varefter du ställer dig upp och vänder ryggen mot mig. Sakta tar du av dig blusen, håller ut den med din högra hand, vänder på huvudet, men står fortfarande med ryggen mot mig, och ett varmt sensuellt leende sprider sig över ditt ansikte när du släpper blusen mot golvet. Jag ser att du nu har dina händer på framsidan av din kropp, men kan inte se vad du gör. Min fantasi gör att upphetsningen håller i sig och det inte går att missta sig på den där jag ligger mitt i sängen med både armar, ben och lem spretande åt alla håll. Dina armar rör sig och jag hör hur du gnyr o stönar lite. Du vet så väl att jag blir oerhört upphetsad av att höra din njutning. De strumpbeklädda benen särar du lite på och det ser ut som om din högra hand letat sig in under kjolen. Jag kan inte se, bara gissa vad du gör. Dina rörelser, din andning och dina små gnyende stön, allt detta gör mig så kåt. Jag kan inte hålla mina höfter stilla. Det verkar som om min upphetsning eggar dig och jag tror mig se att du smeker mer dig än mer.

Plötsligt slutar du och går bort till byrån för att dra ut översta lådan. Du tar fram något och lägger det uppe på byrån . Jag kan inte se vad det är. Du flyttar dig lite från byrån, vänder dig så att ryggen och baken är riktad mot mig. Med stöd av händer och armar lutar du dig mot byrån och putar samtidigt med baken åt mitt håll. Kjolen är så kort att jag nu är helt säker på att du inte har några trosor. De svarta strumpebanden spänner över bagen och jag ser hur stuporna sträcks upp lite extra. Du ser på mitt kraftfulla stånd o ler. När du vickar lite på baken kan jag inte låta bli att undslippa ett stön av upphetsning. Jag ser att du gillar vad du ser efter som dina ögon tindrar av kåthet. Din högra hand har letat sig in mellan dina särade ben och jag njuter av att se hur du börjar smeka dig. Först försiktigt, fingrarna bara snuddar, följer läpparna letar sig upp till knoppen. När du når dit börjar du också röra på underkroppen. Du andas häftigare gnyr mer och längre. Kåtheten tar mer och mer överhand och när jag ser hur du för in två fingrar i din grotta och hör hur du stönar till när de glider in, in till knogarna. Då vill jag bara slita mig loss och komma upp bakom dig för att få tränga in djupt i dig, djupare än vad dina två fingrar kommer och få känna titt sköte krama min styva lem. Men där ligger jag kåt och fastbunden.

Sakta för du fingrarna in o ut. Jag hör hur våt du är och din kåthet avslöjas inte bara av din andhämtning utan även av dina stönanden. Sakta drar du ut fingrarna ur dig så att jag kan se hur de glänser om dem. Står kvar en stund så att jag kan få se dina lätt särade blygläppar där just dina fingrar pressat isär dem. När du rest rätat på ryggen vänder dig om och kommer mot mig. Då ser jag att det jag trodde var en ordinär BH var en halvkupad och dina härliga bröst med de nu styva bröstvårtorna står rakt ut med stöd av BHn. Vilken härlig syn. Du ställer dig vid sidan av sängen med särade ben, drar upp kjolen så att jag kan se ditt rakade sköte med den lilla tofsen. Återigen för du in dina fingrar i dig och jag bara njuter av att höra hur våt du är. Det hörs så tydligt att du också är väldigt kåt då du för fingrarna ut och in. Du andas häftigare och jag tror att du ska komma. Då slutar du o drar åter ur fingrarna, sakta, sakta, så att jag kan se hör väl ditt sköte omsluter dem. De glänser av dina safter. När du för dem över min mun säger du:
-Smaka, smaka på min kåthet. Jag sluter mina läppar runt dina fingrar som just varit djupt inne i dig. Känner den ljuva smaken av kåt kvinna, en salt lockande smak. Jag får slicka dem rena.

Du tittar på mitt stånd och ler, vänder dig om och går tillbaka till byrån där du hämtar det du tidigare hade lagt där. När du kommer tillbaka till sängen där jag ligger bunden ser jag att det är en massagestav du har tagit fram, en rabbit. Dina ögon tindrar då du kliver upp i sängen o gränslar min bröstkorg. Stående på knä ser jag hur du sär på läpparna och det glänser av dina safter. Du startar rabbiten och för den mot din varma grottan. Du stönar högt när den glider in. Du fixar till så att den lilla utstående delen kommer rätt mot din knopp. Du stönar högt, gnyr och rör underkroppen mot staven. Jag har full insyn. Ser hur strumpebanden spänner över dina lår, ser hur du njuter. Jag vill inget hellre än att få komma in i dig. Jag vrider och vänder för att försöka flytta mig, men kan inte komma åt dig med mitt stånd. Du andas snabbare stönar högre och högre. Plötsligt blir allt stilla innan din kropp börjar darra och det ser ut som om du spänner varenda muskel i kroppen. Jag ser hur ditt sköte kramar om staven gång på gång. Ett långt och lyckligt stön avslutar orgasmen.

Du flyttar dig längre fram över mig o närmar dig mitt ansikte. Jag känner doften av din kåthet, ser hur du smeker dig för mig. Du sänker skötet mot min mun. Genast lyfter jag på huvudet och lyckas få tungspetsen att bara snudda vid dig. Du rycker till men behärskar dig och sänker dig lite. Min tinga snuddar bara dina svällande blygdläppar. Jag vill smaka mer men når inte. Jag vill att du runkar mig, att du sakta gränslar mitt stånd så att du kan glida ner till roten och sedan rider mig så att jag får komma, får spruta ut satsen djupt inne i din varma grotta, önskar bara att få explodera... jag är nu så kåt att jag tror att jag kommer att explodera utan din hjälp. När jag tittar upp ser jag hur du masserar dina bröstvårtor och du flyttar dig längre upp över mitt ansikte. Sänker dig över mig. Nu kan jag slicka, suga nafsa. Det är så skönt att känna din kåthet över ansiktet . Du gnider dig mot mig pressar skötet mer och jag äter dig. Tungan letar sig in mellan läpparna och jag spänner den hårt du rider min hårt spända tunga. Du gnider dig mot hakan, näsan allt täcks av dina safter, vad jag njuter. Så lyfter dy dig lite och flyttar dig så att jag skall komma åt at slicka din svällande knopp. Min tunga slingrar sig kring den och mina läppar sluter sig om den jag suger, slickar igen. Låren är så tätt tryckta mot mitt huvud så jag hör inte hur kåt du är. Men märker att du pressar dig mer och mer mot mig. Sedan är du stilla, bara en sekund innan jag känner värmen över mitt ansikte samtidigt som mitt huvud kläms åt liksom av et skruvstöd mellan dina lår.

Jag är nu så kåt att det värker. Jag kan inte ligga still. Hade armarna varit fria hade jag greppat om mitt stånd o med ett par snabba drag kommit i en befriande orgasm. Nu slingrar ja mig som en orm. Du ser på mig, ser på ståndet och ler. Du gränslar åter mitt ansikte men nu vänd så att du kan se mitt stånd, lyfter lite på dig så att du är säker på att jag kan se hur du smeker dig. Känner den lena strumpans svalka mot min kind. Jag inser att du nu är på väg att ge dig en tredje orgasm. Jag ser och hör och blir så upphetsad av din kåthet. Du kommer, låren spänner sig när du nästan skriker ut orgasmen i ett långt utdraget – Åhhhhh. Dina läppar darrar och det glänser om insidan på dina lår.

Jag känner att du nu stint stirrar på mitt stånd. Du flyttar dig lite framåt med fötterna på var sin sida om mitt huvud. Nu kan jag se den, se hur den står, samtidigt som när jag uppåt ser jag ditt glänsande sköte. Jag ser hur du lutar dig över den och närmar dig den med munnen. Jag försöker ligga helt stilla. Blundar. Känner något som känns som fjärillsvingar som snudda vid det svällande ollonet. Ryser till. Tittar in mellan dina ben o ser hur du med tungan snuddar vid ollonet. Utan att röra ståndet med händerna låter du dina läppar omsluta min styva lem. Du sluter munnen och efter bara två eller tre glidningar så stönar jag högt – ”Jag kommer”. Vilken befrielse! Den sköna pirrningen just ovan pungen och sedan själva explosionen. Den måste verkligen ha fyllt dig. Det sköna befriande pumpandet när sädesvätskan pumpas ut. Vilken njutning. Jag känner fortfarande dina läppar runt mig. Du kliver av mig när du slickat och sugit mig ren. Vänder dig om böjer dig över mig och kysser mig. Jag svara på kyssen. Tungorna leker tafatt. Samtidigt knyter du loss repen. Väl fri, kramar jag om dig länge och hör dig viska: ”Det här var bara början”Story URL: http://xhamster.com/user/Garrulous/posts/154487.html