This is a print version of story De nieuwe huidmeid DEEL 1 by Italianrelax from xHamster.com

De nieuwe huidmeid DEEL 1

Omdat de vorige huishoudster met haar man naar Spanje vertrok, moest ik snel op zoek naar een vervangster. Een jonger exemplaar dit keer, een man van 30 ziet liever jonge meid in huis dan iemand die je grootmoeder kan zijn. Op een zonnige woensdagmiddag wordt er aangebeld. Het is een blonde meid van rond de 20 jaar. Wat me meteen opvalt zijn haar borsten die duidelijk zichtbaar zijn, ze heeft duidelijk haar best gedaan om indruk te maken. Het eerste gesprek verloopt niet echt vlot, omdat ze vreest haar CV niet volstaat. Ik vraag haar om me een glas water te gaan halen. Als ze zich bukt om een glas water te nemen, zie ik pas wat een lekker kontje ze heeft. Ze blijkt Lisa te heten, uit Kroatiƫ te komen en 22 jaar oud te zijn. Ze spreekt goed nederlands en ze zoekt werk in de buurt om haar studies te kunnen betalen.Ik besluit haar in dienst te nemen: zo'n lekker, jong blondje kan ik niet weigeren in huis.

De dag nadien staat ze keurig aan de poorten van de villa, net op het moment dat ik naar weg moet voor het werk. Ze is keurig op tijd en leg haar uit wat ze moet doen. Wanneer ik teruggekomen ben, zie ik dat Lisa een eigen huishoudsterpakje aan heeft. Ze ziet er lekker uit, ik schat dat ze een volle C-cup heeft, opgestoken blonde haren, make-up, een zwart pakje tot net onder haar kontje en witte details. ALs mijn collega's vanavond komen voor een businesslunch, worden ze vast jaloers denk ik bij mezelf. Ik ga naar boven, doe een zwemshort en badjas aan en ga een paar baantjes trekken in het zwembad. Lisa komt met een zelfgemaakte coctail naar me toe als ik aan de rand van het bad even zit uit te rusten. Als ze zich voorover bukt, krijg ik haar borsten pas echt goed te zien. Ze gaat gelukkig snel weer naar de keuken, want anders had ze vast gezien dat mijn lul hard werd. Tijd voor een saunakuur denk ik bij mezelf en ga naar een aanpalende ruimte. Ik doe mijn zwemshort uit en hang mijn badjas aan de kleerhanger.

Na enkele minuten zie ik Lisa weer aan het zwembad. Ik houd een handdoek rond mijn middel en roep haar even bij me. Het is ruim vier uur nu en zeg haar dat ze gerust ook wat mag zwemmen met het warme weer buiten. Boven in de kasten ligt vast wel nog een bikini van mijn dochter die met haar vriend naar een muziekfestival vertrokken is. Ik ben ondertussen weer in het zwembad gesprongen tegen dat Lisa terug is. Als ik haar zie in de rode bikini van mijn dochter zie ik eindelijk wat een perfect lichaam ze heeft. Ze legt een handdoek aan de kant en duikt het water in. Na wat rondjes ga ik alvast terug naar de sauna en na enkele minuten doet zij hetzelfde. Ik lig er naakt op mijn rug te genieten van de warmte en de rust. Ik draai mijn hoofd naar links en merk dat ze de bikini nog steeds draagt. Ze durft niet in mijn richting te kijken als ik haar zeg dat je in een sauna naakt hoort te zijn. Even gaat ze naar buiten en wat later komt ze terug met een handdoek rond het lichaam gebonden, net lang genoeg om haar kutje te bedekken.

Als ze even opstaat om water op de kolen te gieten, glijdt de handdoek even af. Ze gilt kort maar dat belet me niet dat ik even haar prachtige lichaam kon zien. Een volle C-cup, roze tepels en een geschoren kutje. Ik stel haar gerust dat ik wel al eerder naakte vrouwen heb gezien en dat ze die handdoek gerust mag laten vallen. Na enige aarzeling doet ze dat en lijkt ze bevrijd te zijn. Automatisch wordt mijn lul weer hard, ze ziet het en ze glimlacht even. Ik verontschuldig me terwijl ze dichterbij komt zitten. Ik blijf haar bekijken en ga met een hand over haar zachte borsten. Ze kreunt lichtjes als ik over haar buik naar haar kutje ga en over haar schaamlippen wrijf. Ze bukt zich en begint me langzaam te pijpen: de ene hand onder mijn balzak en met de andere rond mijn lul. Ze likt mijn eikel die haast paars begint te zien. Men hand gaat intussen over haar rug naar haar kontje. Ik knijp erin en masseer het. Ze kreunt harder en begint me ook harder te pijpen, mijn lul tot in haar keel. Ze kijkt even op en onze tongen zoeken een weg, een hevige tongkus volgt. Het wordt heter en heter en we besluiten buiten voort te doen. Ze gaat liggen op een ligzetel langs de kant van het zwembad. Ik ga op haar liggen en met men lul zoek ik een weg naar haar nat kutje. Ik ga rustig in haar terwijl ze luidop kreunt. Haar kutje is lekker nat en spannend. Ik grijp haar beide borsten vast en ga dieper waarna ik steeds harder ga neuken. OOOHHH JAAAA MEEER... ze lijkt er maar niet genoeg van te krijgen. Ze gaat even rechtop zitten, en duw mijn lul in haar mondje. Haar tepels zijn stijf geworden en raken mijn benen af en toe aan. Ik vraag haar om met haar handen tegen de buitenwand van de sauna te leunen. Ik buk me en lik haar kutje. Mijn tong gaat dieper tot aan haar clitoris terwijl ze de hele buurt bij elkaar kreunt. Snel ga ik rechtop staan en duw men lul in haar kontje. HHHMMM ja lekker anaal smeekt ze. Ik grijp haar beide borsten vast en ga neuken als nooit tevoren, zij steekt enkele vingers in haar kutje en likt ze af. Wat een huidmeid! Ze schreeuwt dat ze gaat klaarkomen en ook ik ben er bijna. Ze bukt zich en krijgt een grote lading sperma over zich heen: over haar borsten, in haar mond, over haar gezicht,... Ze likt alles op. We besluiten even naakt te zwemmen waarna we ons aankleden. Straks komen er immers een paar collega's voor een vergadering...Story URL: http://xhamster.com/user/Italianrelax/posts/154482.html