This is a print version of story Onder het bureau by pcdewit from xHamster.com

Onder het bureau

Wat jij die morgen dacht kon ik natuurlijk niet weten “Eigenlijk hoor je onder m'n bureau en tussen m'n benen te kruipen” waren jouw gedachten om 8.15 uur. Je zat lekker te werken achter je computer. Een eigenlijk best wel geile lach op je aantrekkelijke gezicht. Ik kon niet zien wat je aan het doen was achter je beeldscherm, want je zat recht tegenover me.

Als ik had geweten van die spirituele uitnodiging tot lichamelijk contact, dan was er van werken niet veel terechtgekomen. Ik zou dan de hele dag onder onder je bureau gaan zitten. Of op andere locaties. Ik wist wel honderden dingen die ik zou willen doen. Ook al was ik geen geile directieslet – was het maar waar, dan zou ik zo opslag van je gekregen hebben – ik hunkerde naar een stijve pik. En naar die van jou al helemaal.

Ik had je één keer in een beige linnen broek gezien. En die dag had je absoluut geen slip aan, maar een boxer. Hemeltjelief wat was dat een geile dag geweest. Ik, en vast de hele afdeling met mij, had toen gezien dat je echt een forse kerel was en een grote knaap tussen je benen had bungelen. Ik weet niet wat er allemaal die dag gebeurd is. Hoe lang je pik imposant slap is gebleven, wie je allemaal gepaald had of wie er aan je kloppende lid hadden gezeten, maar vanaf die dag smachtte ik nog meer naar je pik. Naar je ontblote, kloppende eikel. Met een wijd openstaand zaadgaatje. Ik verlangde naar uitspuitend sperma. Die witte melk van jou. Ik wist zeker dat ik er pap van zou lusten.

Wat ik ook wist was dat jij daarna nooit meer zo losjes geil gekleed op het werk was verschenen. Je droeg altijd nette kleding. Niet in maatpak, maar wel verzorgd. De contouren van je pik en ballen waren niet te zien. Jammer voor de eventuele gsprekspartners. Je zou zo menig vrouwelijke klant en man kunnen meekrijgen in de plannen. En met diensten in natura al helemaal. Wie wilde er nou niet door een prijspik vakkundig geneukt worden? Je had waarschijnlijk die dag een advertentie gezet om je lijf te tonen en vanaf dat moment had je geen nieuwe reclame meer nodig. Fijn voor jou en je neukstaaf, jammer voor mij.

Ik was aan veel aan het denken, maar niet echt aan wat ik moest gaan doen die bewuste morgen. Ik liet mijn pen vallen. Ik bukte om hem op te ****n. Ik kon het niet laten. Ik had al vaker mijn pen op de grond willen gooien. Ik wilde lekker naar je kruis kijken. Hoe je met die lekkere kont van je op je stoel zat. Vaker op de grond gooien zou wel erg opvallen, maar nu was het echt gebeurd, dus ik kon ongegeneerd even naar je in kleding gehulde onderlijf kijken. Wat een geile aanblik. Je had een spijkerbroek aan. Met een lekker vormgegeven lijf bij rits en broekspijpen aan de bovenkant. Ik had een stijve. Ik wilde niet nu al terug met die pen en besloot om hem iets verder te rollen, van mijn helft van het bureau naar jouw helft. Niet te ver, want dan zou ik jou moeten vragen om hem te pakken – ik zou toch moeilijk echt onder jouw bureau kunnen gaan zitten, maar wel wat dichterbij, zodat ik een betere kijk op je verpakte manlijkheid zou hebben. Zo gezegd zo gedaan. Wat jij toen deed, weet ik eigenlijk niet, ik zat met teveel geile gedachten in mijn hoofd, maar het leek alsof je met je open hand een kom om je kruis maakte.

Wat ik niet wist, was dat dit een uitnodiging was voor meer. Je moet hebben begrepen dat ik deze beweging als terloops had beschouwd, want er volgde geen actie, waarop je groffer geschut inzette. Dit alles gebeurde in een paar seconden, maar het leek veel langer als je erop terugkijkt. Je opende je riem. Echt waar? Ja. Je opende je gulp. Ik dacht even dat je soms vergeten was dat ik onder je bureau zat. Dat je alvast je riem ontkoppelde om even snel naar de wc te gaan. Er waren ook nog geen andere collega’s aanwezig. Je trok je onderbroek , inderdaad een strakke, vandaag blauwe, slip naar beneden. Een dikke bovenkant van je lul kon ik goed zien. Je eikel was niet zichtbaar, die zat nog naar beneden gericht in je onderbroek. Ik bleef er bijna in en stootte mijn hoofd, eigenlijk tegen beide bureaus. Je had nu zeker gehoord dat er iemand onder je bureau zat. Dus dat mooie plaatje, daar zou ik het mee moeten doen. Dacht ik.

Jij ging nog verder. Je lifte je lekkere kont iets omhoog van de stoel en deed je onderbroek en broek naar beneden. Die zakten op je enkels. Je vrij stijve pik was zo mooi. Manlijk met een heleboel hoofdletters. Hij bungelde niet lang, hij groeide en stond al snel - met de imposante eikel priemend - naar boven gericht. Ik was met stomheid geslagen. Je wilde niet praten, maar er moest nu wat gebeuren, dus om voor eens en voor altijd duidelijk te maken dat ik wat moest gaan doen, wenkte je me. Ik kwam, letterlijk, maar bijna ook figuurlijk. Dit was niet echt, dit was een droom. Maar terwijl ik onder het bureau de warmte van je flinke pik in mijn gezicht voelde, wist ik dat dit realiteit was. Ik rook je lul, ik voeld je warme uitstraling .

Hoewel dit was wat ik altijd wilde, wist ik niet goed wat ik doen moest. Wat je van me wilde. Ik moest iets gaan doen. Ik bekeek je kolossale lid van onderen. Die mooie ballen, die schacht, die eikel, dat heerlijke gaatje bovenaan. ik begon ´m zachtjes te kussen. Het voelde heerlijk aan. Warm. Het rook onbeschrijflijk. Lekker. Ik begon hem zachtjes, voorzichtig, te likken. Alsof het breekbaar porselein was.

Ik besloot om door te gaan met sabbelen. Ik hield je pik bij de stam vast. Wat steviger dan daarnet. En een beetje bang van het formaat. Als je zou gaan stoten, dan moest ik vast overgeven. Ik zoog. Verkennend. Daarna ging ik over op het forsere werk. Ik zoog je paal tot achter in m´n keel. Het past maar net. Het bouwwerk werd steeds groter. Jij maakte duidelijk dat je even wat anders wilde. Daarop vonden onze lippen elkaar. Supergeil zoenen en tongen was het gevolg. Ik wilde daarmee stoppen. Ik wilde jouw lul, je tong kon ik ook nog zien als je geil je broodje opat. Mijn handen gingen voor jouw pik. Ik wilde op mijn knieën gaan zitten. Ik pijpte je nu zonder m´n handen te gebruiken. Mijn handen volgden je heerlijke dijen. Ik zat aan je strakke kont. Dat lekkere achterwerk wat zo geil op een stoel kon zitten. Ik wilde je billen vingeren. Maar ik wist niet of je dat gespeel in je geile bilnaad wel wilde.

Ik begon je weer gigantisch te pijpen. Ik wilde aan je pik sjorren, die hete grote omvangrijke kolos voelen. Zien groeien, zien spuiten. Ik wilde het zien, proeven en verorberen.
Ik stopte af en toe met intens zuigen om naar de steeds imposantere pik te kijken. Naar dat lekkere eikelgaatje. Daar zat nu een behoorlijke druppel doorzichtig geil op. Ik wou het hebben, proeven, inslikken. Het voelde opwindend om het met mijn tong eraf te likken. Maar het was te weinig om een echte smaakbeleving te veroorzaken. Je pik werd steeds groter, dikker vooral. Ik spuugde erop, wreef mijn speeksel over jouw manlijkheid. Ik wist dat het niet lang meer kon duren of de klodders sperma zouden hun weg naar buiten vinden. Naar mij en mijn mond. Ik wilde je zien klaarkomen. Dus liever niet rechtstreeks in mijn mond. Maar dat besliste ik niet zelf. Jouw lul had de kracht in handen.

Ik bevochtigde je megalul met speeksel. Het leek net of je al klaargekomen was. Zo zag het er althans uit. Maar gelukkig was dat nog niet zo. Met de onderkant van mijn tong ging ik je leuter langs. Ik keek je aan. Dat kon, omdat je je stoel naar achter had geschoven. Je stak je tong geil uit. Ik moest naar je tong toe. Zo veel was wel duidelijk. Je was duidelijk dat ik passief moest blijven. Je drong met je tong mijn lippen binnen. Ik opende mijn mond en zoals een lul een kut neukt, zo ging je tong in en uit mijn mond. Het was zo geil, dat ik bijna je pik vergat, maar jij hield ineens op met tongneuken. De boodschap was duidelijk.

Ik zoog weer aan je pik. Ik zoog op je ballen. Lekkerder dan wijnballen. De snoepjes. Eerst de linker, toen de rechter. Ik bevochtigde je zak nog wat extra en ging met de bovenkant van mijn tong langs je massieve schacht. Hij klopte vervaarlijk. Je stond op van je stoel en draaide je geile kont naar me toe en spreidde je reet. Ik moest je kont likken. De basis van je machtige balzak. Je billen. Je ballen. Zwaar en strak in de zak. Hij stond op knappen. Je ging mijn mond neuken. Eerst hard en oppervlakkig. Toen langzamer, maar bijkans tot aan de wortel van je fiere paal. Ik was blij dat je dat niet zo hard deed. Doordat je pik zo groot was, sloot mijn mond als een handschoen om je staaf. Ik hoopte dat je je zaad niet diep in mijn keel zou schieten. Ik wilde het bewuster meemaken. Alsof je het aanvoelde, haalde je je lul langzaam, maar zeker uit mijn mond. Je trok een keer aan je pik. Een glazige druppel voorvocht zat op je eikel. Die glom prachtig. Je had echt een pornosterrenpik, gewoon een plaatje. Hoe zou je spuiten? Ik wilde dat er geen eind aan kwam, maar ik wilde je ultieme genotsmoment zien. Het tastbare bewijs van je geilheid van deze dag.

Je ging staan. Ik moest mijn hoofd op je bureaustoel leggen. Ik voelde je geile hitte. Ik omvatte je kloten. Ik opende mijn mond. Met twee, drie rukbewegingen werd je lul onmetelijk groter. Het gat in de eikel opende zich en een, twee, drie, vier stralen wit geil spoten uit je pik mijn gezicht in. Op mijn wangen en deels op mijn tong. Terwijl jij je imposante pik verder aftrok, speelde ik met het geil dat op mijn tong terecht was gekomen. Een lekker en warm goedje. Jij bracht je pik naar mijn mond en ik zoog je met je eigen geil lekker na. Toen je pik schoongezogen was en je geen druppel meer in je schacht had, veegde je met je nog altijd lekker lange lul het zaad van mijn wangen af. Richting mijn mond. Heerlijk, het was meer dan ik op mijn tong had gedeponeerd gekregen, dus de smaakbeleving was optimaal. Ik sidderde van genot.

Je was de eerste die in mijn mond had gespoten. Ook al was het niet rechtstreeks. Ik had geen druppel gemist van je liefdesvocht. Het was heerlijk. Vol smaak, lekker spul, met niets te vergelijken. Ik was jaloers op al die vrouwen die deze neukcrème eerder hadden ontvangen, hadden geproefd, zich ermee hadden kunnen insmeren. Hopelijk zou je nog veel vaker klaarkomen in mijn buurt. Deze ene sessie maakte mij al tot een geil sletje, sperma-del, een pijpverslaafde…. Ik wlde meer ontvangen. Ik was een dienstbode. Van je pik. Van je monsterlul. Die krachtig en machtig is, maar ook lief. Ik wilde je letterlijk voelen klaarkomen. In mijn mond. Hoe je pik eruitzag als hij spoot had ik gezien, nu wilde ik de warmte voelen aan mijn gehemelte, op mijn tong. Ik hield niet erg van Brinta, maar wel van jouw mannenpap. Ik keek nog eens naar je lul, wat een zalig ding, goed gebouwd en die kloten waren gevuld met de lekkerste crème.

Jij deed je slip weer aan en je trok ook je broek langs je geile benen omhoog. Ik vond je er nog lekkerder uitzien dan voorheen. Wetend wat een fantastisch neukapparaat je bezat. Ik wist nu ook hoe iedereen die je had laten delen van je genotsknuppel naar je keken. Je populariteit kwam doorje gulle geilheid. Jij zei: ‘je mag blijven, je ben een bijzonder goede onder het bureauzitter’. Ik was sprakeloos. En blij. Heel erg zelfs.Story URL: http://xhamster.com/user/pcdewit/posts/154070.html