This is a print version of story She male (Part 1) by runner666 from xHamster.com

She male (Part 1)

Voor velen de vervolg!

Toen ik haar aan het pijpen was, begon ik haar eerst aan de ballen te likken, ze waren mooi zwart geschoren en clean. ik likte er aan en nam er een in mijn mond. Yes baby, kreunde ze uit. suck them. once you go black. you never go back.
ik zoog er hard aan, en ze kreunde het uit. mmmmmmmmmmm baby, you drive me wild. now again. zuig mijn stevig zwarte lans. Ik deed wat ze beveel, ik likte haar eikel en toen haar zwart stevig stam en toen haar topje. Eigenlijk durfde ik het weer niet, om het in mijn mond te nemen. Ik aarzelde; en toen ze dat in de gaten had. Nam ze het heft in handen, en Duwde in een keer haar zwarte negerlans in mijn keel. ik kokhalsde haast. Maar ze ging maar door en door. Nu zul je me leren kennen, baby. zei ze. Ze deep throate me on en on. ondertussen streelde ze mijn haren en kreunde ze geile woorden en wat ze met me ging doen; als ze in me klaar was gespoten. Ik voelde op een gegeven moment haar zaad borrelen. Ze kreunde het uit. Ik wou mijn hoofd terug trekken. Maar dat liet ze niet toe, EN ze duwde mijn hoofd stevig tegen haar ballen aan. ik voelde haar ballen aan mijn mond. Toen spoot ze haar sperma zaden in me leeg.

Ze proefden heerlijk. eigenlijk had ik nog nooit zo iets geproefd. Maar nu wist ik het. Ik wilde steeds meer en meer. ik wilde alleen nog maar she males neuken.
Ze begon me vol te spuiten. Ik kon het niet inhouden. en begon gulzig aan haar, zwarte negerlans te drinken. Het smaakt heerlijk. Toen ze uit gespoten was, nam ik het heft in handen. Ik zei; ho. nu wil ik meer. mmmmmmmmmmm kreunde ze; Nu wist ik wat ze wilde. Ik nam met mijn lippen haar voor vel beet. ik pakte met mijn tanden haar vlees beet, en haar eikel zat al in mijn keel. Ik zoog aan haar als een lolly. jaaaaa;kreunde ze het uit. ik wist al dat je op een geile she male viel. Nu zal ik je alles geven. Net dat ze dat zei; spoot ze nog veel meer spermazaden in mijn keel. Het leek wel waterval ,zoveel. Ik slikte alles door en zoog alles op. Haar lul was inmiddels wel 30 centimeter geworden. Hij stond stijf van spanning.
Ik ga je verwennen schatje, nu je van mij bent. Zei Tessa. Ze pakte me beet. we gingen samen hevig tongen en ze proefde haar eigen geil in haar mond.

Ze duwde me omgekeerd op bed...Toen nam ze het heft in handen. Ze bond me vast aan de bed. ze duwde mijn kont open, en begon aan het kont gaatje te likken. Ik ga je bedanken, schatje, Dat je me zoveel gepijpt hebt. Ik wist wat er komen ging. Ze ging in me breeden. wat ik zalig vond. Ze merkte het. want mijn pik begon enorm te groeien. Ze pakte hem beet, en begon hem stevig te rukken. Omdat ik nog maar 1 x eerder een lul in mijn kont had gehad. Deed het nog enorm pijn.
Ik ga je nu breedden, schatje, fluisterde ze geil in mijn oor.
Op een gegeven moment voelde ik haar zwarte negerlans in mijn kont. eerst voorzichtig haar eikel. Die zeer deed in mijn kont. Ze ging heel langzaam, maar beheerst verder. Ik zal je leren, me leeg te drinken. Baby. fluisterde ze me.
Voor ze de eikel er in had. Ramde ze me niet zacht. maar kei hard haar lul in mijn kont. ZOnder genade, en zonder mercy knalde ze hem er in een keer in mijn kont. Toen ging ze me rijden. op en neer. Ik kreunde erover van de pijn. Maar ik kon niks. Hoe meer het pijn deed en ik me verzette, hoe meer ze kuste in mijn nek en me aftrok. ondertussen ramde ze met haar harde negerlul steeds dieper en dieper in mijn kont.

Ik ga je leren schatje. Wat het betekent om gedomineerd te worden. spuit me vol meesteres. kreunde ik. Wat eerst pijn en enorm zeer deed. veranderde in lust en passie. toen ze merkte dat ik er genot van had. Zei ze; ben je klaar voor me? Ja, Tessa zei ik. Ze spoot enorme zaden en spermazaden in mijn kont leeg. Het hield niet op. mmmmmmm kreunde ik. mijn kont deed er zeer van. Maar ze reed me door. en bereed me door.
Nu een andere standje zei ze. ze bond me los. en draaide me om .Ik lag op mijn rug voor haar. Ik zag hoe groot haar zwarte negerlans was. Wi je hem in je mond?
zei ze? ja zei ik. Ze deed het. en even proefde ik haar zwarte negerlans volledig in mijn keel. Ze bereed me in haar keel. ze deed had heel hard en ik nam haar pik volledig in mijn mond. Toen ze merkte dat ze kwam, trok ze hem er vliegs vlug uit en stopte hem weer in mijn kont. Ze begon me te breeden. Ik voelde haar enorme lans diep in mijn kont en ze kwam steeds dieper. Tot ze niet verder kwam. Toen spoot ze zich helemaal leeg. Ze breedde en breedde en breedde volledig in me. We kusten elkaar en tongzoenden elkaar alsof ons leven er van af hing. MMMMMMMmmm wat ben jij geweldig schatje, zei Tessa. wil je mijn vriend worden? tuurlijk zei ik.! ik wou haar ook niet meer laten gaan. Toen spoot ze enorme hoeveelheden spermazaad in me. Ze deed dat minuten lang.

Nu ga ik jouw pijpen, baby van me; zei ze geil in me oor. Toen ze zich volledig had leeggespoten in mijn kont draaide ze zich om in standje 69. Ik zag haar zwarte negerlans weer voor me. Het was inmiddels 35 centimter geworden. Ik dacht die kan ik nooit aan. Ze liet me geen keus. ZE ging wijdbeens boven me zitten en weer had ik haar eikel in mijn lippen/ Ik proefde haar spermazaden en haar lippen om mijn eikel. Nu maakte ik mee, hoe zij pijpte. En hoe. Ze hield zich niet in. ze beet in mijn pik, masseerde het, zoog er aan en cagde helemaal tot mijn keel. Ze liet niet los. Ik deed het zelfde bij haar. Ik wilde haar weer proeven.Nadat ze me helemaal leeg zoog en leeg pijpte. Dronk ze al mijn spermazaden door. Ze spoot ook mij weer vol.
Nadat we zo een tijdje gelegen hadden, Hebben we heerlijk van elkaar van genoten.Iets wat we samen nog meerdere malen hebben herbeleefd!.


(p.s) Dit is nog steeds een droom van mij om met een geile neger shemale te neuken. Dus laat wat achter in mijn messagebox! geile groet. En laat weten wat je er van vond!


Story URL: http://xhamster.com/user/runner666/posts/153833.html