This is a print version of story Kantoor 2 by milfhunters from xHamster.com

Kantoor 2

Ik lach naar Myriam en ga zitten achter mijn pc. Waarom knipoogt Myriam naar me, heeft zij een vermoeden wat er afspeelt tussen Monique en mij?
Ik log in op mijn pc en krijg een intern bericht van Monique en er vlak achteraan van Myriam.
Monique schrijft, ohhh Johan dit was lekker. Ik had het even nodig. Wanneer kan je weer?
Ik schrijf Monique terug dat we wel erg voorzichtig moeten zijn op kantoor, want ik heb geen zin in gezeur. Ze schrijft terug dat ze het begrijpt.
Myriam schrijft me dat ze de hele tijd aan de woorden moet denken die ik gezegd heb tegen haar. Ik denk na over wat ze bedoelt en dan valt het kwartje. Ik schrijf terug dat vind ik nou jammer dat ze alleen aan mijn woorden moet denken en niet aan mij, met een knipoog erachter aan.
Ik hoor Myriam lachen achter me. Vervolgens stuurt ze, nou wie weet...
Monique stuurt mij intussen een bericht dat ik eens onder het bureau moet kijken, dus ik laat mijn pen vallen en duik onder het bureau.
Daar zie ik dat Monique haar benen wijd heeft en zichzelf lekker vingert. Met een rood hoofd kom ik boven tafel en kijk Monique aan met een blik dat ze moet stoppen met plagen.
Ik stuur haar een bericht terug dat ze moet stoppen met plagen daar ik zo niet weg kan lopen van mijn bureau, omdat mijn lul strak in mijn broek staat.
Plots staat Myriam naast me met wat papieren net op tijd klik ik de conversatie weg van Monique.
Ze buigt voorover om mij wat te laten zien op een document. Haar truitje valt iets open waardoor ik naar binnen kan kijken en zie de aanzet van haar lekkere borsten. Myriam ziet dat ik geen oog heb voor haar document en tikt mij aan. Ik zeg, ja sorry was even afgeleid door wat moois. Myriam krijgt een lichte kleur en gaat verder met haar verhaal. Na afloop zeg ik dat ik het zal nakijken en ze loopt weg. De heerlijke geur van haar parfum verdwijnt langzaam uit mijn neus.
Monique stuurt mij een bericht met de vraag wat ik van Myriam vind. Ik zeg haar dat ik Myriam ook een mooie en lekkere vrouw vind vooral met de hoge hakken en dat korte rokje wat ze nu aan heeft.. Zou je met haar naar bed willen, vraagt ze. Oeps dat is een vervelende vraag aangezien ik Monique niet wil kwetsen, maar om eerlijk te zijn geef ik haar wel antwoord. Ik zeg tegen haar dat Myriam een mooie vrouw is en dat ze elke man die ze wil zou kunnen krijgen. Alleen weet ze dat zelf dat nog niet.
In mijn mail zie ik een meetingrequest verschijnen van Myriam voor die middag. Het gaat over het document waar ze net de vraag over gesteld heeft. Hmmm denk ik, alleen in een meetingruimte met Myriam. Wie weet waar dat toe lijdt, denk ik. Ik laat mijn fantasie de loop totdat ik wakker geschud wordt door een paar berichtjes op mijn scherm.
Monique stuurt mij een berichtje dat ze vanmiddag en morgen vrij is en of ik misschien nog zin heb om na het werk even langs te komen. Ik geef haar aan dat vanmiddag niet gaat lukken omdat ik een afspraak heb vanavond. Monique zegt om mij te stangen, ohhhh ga je vreemd? Ik geef aan dat ik dat sowieso al doe met haar...maar dat ik er minimaal 10 vrouwen op na hou. Met een smiley erachter.
Daarna stuur ik Monique een berichtje dat ik morgenochtend wel kan komen want dat is mijn roostervrije dag en dan heb ik wat meer tijd voor haar.
Monique licht een beetje op en stuurt terug dat ze zich daarop verheugt. We spreken af rond 10 uur zodat we een uurtje of 4 samen kunnen zijn. Monique sluit af en wenst iedereen een fijne middag en gaat weg.

Myriam stuurt mij een berichtje of ik ga lunchen. Ik stuur terug dat ik inderdaad ga linchen in de kantine. Ik sta op om te gaan lunchen en Myriam loopt met me mee. We stappen de lift in en Myriam staat tegenover mij. Ik bekijk haar van onder naar boven, en kom bij haar ogen die op mij gericht staan. Gesnapt, denk ik dan. We komen beneden aan en ik laat Myriam eerst uitstappen. Ik loop achter haar aan en bekijk de achterkant van haar. Hmmm wat een heerlijk kontje denk ik. Daar wil ik wel even mee spelen. Zei ik dat hardop? Nee toch. Myriam draait zich om en zegt, waar wil je mee spelen Johan? Ohh niets hoor zeg ik quasi verbaasd, ik was hardop aan het denken over iets.
Myriam laat het rusten en we halen wat te eten. In de kantine zitten we naast elkaar. We raken wat aan de babbel over vakanties en nog wat. Tijdens deze gesprekken raakt Myriam mij af en toe aan. Ik krijg het daar wel een beetje warm van, omdat ik waarschijnlijk niet afwijzend reageer doet Myriam het vaker. Af en toe legt ze haar hand ook op mijn been. Steeds vaker en langer legt ze haar hand op mijn been. Plots vraagt ze zacht, wilde je nou met mij spelen? Ik krijg een kop als een boei, en zeg tegen haar dat ze een lekker kontje heeft en dat ik daar wel eens mee wil spelen. Myriam legt haar hand op mijn been en fluistert in mijn oor dat dat misschien wel eens sneller gebeurt als dat ik zou verwachten.
Nadat we klaar zijn met lunchen stappen we de lift weer in. Myriam staat weer voor me en ik probeer niet naar haar te kijken. Helaas lukt dat niet en doordat ik naar haar borsten zit te staren duwt Myriam haar borsten iets naar voren. Ik kijk in haar ogen en ze knipoogt weer naar me. De liftdeuren gaan open en ik laat Myriam weer voor gaan. Als ik achter haar loop zie ik haar kontje meer schudden als daarvoor. Zit ze me nou op te geilen??
Aangekomen achter mijn bureau zie ik dat we de meeting over 15 minuten hebben. Ik pak mijn mobiel en kijk erop, ik zie dat ik een paar berichtjes gemist heb van whatsapp. Ik open whatsapp en zie dat deze van Monique zijn. Ze stuurt een paar foto’s door van haarzelf waarop ze hele mooie en geile lingerie op draagt. Ze vraagt waar ik haar het liefst in zie. Ik geef aan dat ze mij morgen mag verrassen. Daarna stuur ik haar of ze morgen ergens wilt afspreken om eerst even lekker wat te drinken. Monique geeft aan dat ze dat wel gezellig vindt omdat we toch genoeg tijd hebben. We spreken af bij een restaurant waar ze ook ontbijtjes serveren.
Het kwartier is voorbij en ik loop naar de meetingruimte waar ik een meeting heb met Myriam. Ik loop naar binnen en Myriam is er nog niet. Ik sta naar buiten te kijken en hoor Myriam binnenkomen. Myriam doet de deur dicht en loopt op me af. Ik draai me om om haar gedag te zeggen en op dat moment pakt Myriam me vast en geeft me een tongzoen. We staan heerlijk te tongen en elkaar af te tasten. Ik streel over de borsten van Myriam terwijl ze me in mijn kruis pakt. Bij het voelen van mijn stijve kreunt ze een beetje. Ze maakt mijn broek los en gaat op haar knieën zitten om vervolgens mijn pik diep in haar mond te nemen. Ik kijk naar beneden en kijk zo haar blouse in. Wat ik net al voelde klopte, ze heeft geen BH aan. Myriam zuigt heerlijk aan mijn pik, haar tong gaat onder mijn eikel rond. Zo nu en dan laat ze haar tong over mijn pik naar mijn kale ballen glijden en zuigt dan een bal haar mond in. Ik hou mijn ballen en pik lekker kaal geschoren omdat dat veel hygiënischer aanvoelt.
Ik voel dat ik bijna ga klaarkomen en zeg dat ook tegen Myriam. Ze begint nog sneller en dieper te zuigen waardoor ik met een harde kreun in haar mond spuit. Myriam kijkt me aan en slikt alles door. Mijn pik neemt wat in kracht af en Myriam staat op. Ik knoop haar bloesje los en haar mooi gevormde borsten komen bloot. Ik neem haar borsten om de beurt onder handen. Ik zuig haar tepels lekker stijf. Met mijn hand streel ik haar benen en vermijd haar poesje en broekje. Myriam wordt ongeduldig en pakt mijn hand om deze tegen haar kruis aan te drukken. Ik voel haar string tussen haar lippen zitten. Ik zet Myriam op het bureau wat daar stond en duw haar benen zachtjes uit elkaar. Ik lik met mijn tong langs haar dijen langs haar broekje. Af en toe laat ik mijn tong over haar string gaan. Ik schuif haar string opzij en haar lippen staan uit elkaar. Ze is enorm nat. Mijn tong laat ik over haar klit glijden waardoor Myriam hard gaat kreunen. Ik leg mijn hand op haar mond omdat ik niet weet of er iemand in een van de meetingruimtes ernaast zit. Ik lik Myriams hele kut, ik proef de lekkere zoete nectar uit haar spleet. Haar klit zuig ik in mijn mond en duw een vinger in haar kut. Mijn vinger duw ik tegen de bovenzijde van haar kut aan waardoor Myriam ongecontroleerd begint te bewegen. Ik voel haar kutje strak om mijn vinger zitten. Myriam schokt en ik hoor een gesmoorde kreun. Myriam komt heel heftig klaar. Ik gun Myriam geen rust, mijn lul is top stijf geworden en ik drijf hem in een keer diep in haar kut. Gelijk begin ik op haar in te pompen waardoor Myriam helemaal de weg kwijt raakt. Haar ogen draaien weg en ze kreunt aan een stuk door. Myriam krijgt twee orgasme vlak achter elkaar. Doordat haar kutspieren samenknijpen voel ik ook dat ik ga klaarkomen. Ik begin nog harder te stoten. Ik probeer mijn kreunen in te houden, en spuit me helemaal leeg in Myriam. Myriam komt een beetje bij en kijkt me aan. Ze zegt dat ze nog nooit zo heftig is klaargekomen. Het hele bureau ligt vol nattigheid en ik zie mijn sperma uit Myriam kut lopen. Myriam haalt haar hand langs haar kut en likt haar hand schoon. Wat ze doet maakt mij weer enorm geil maar we moeten ons opknappen omdat we zo de meetingruimte uit moeten. Ik geef Myriam nog een heerlijke tongzoen en kleed me erna aan. Ik loop naar het toilet en haal wat toiletpapier voor Myriam zodat ze haar eigen schoon kan maken. Als ik de meetingruimte binnenkom heeft Myriam zich al aangekleed. Alleen haar string ligt nog op het bureau. Ik pak haar string en stop deze in mijn zak. Hey zegt ze, wat moet ik nu aan dan. Ik zeg, niets je kan makkelijk zonder. Myriam staat op en veegt zichzelf schoon. Als ik achter haar sta laat ik mijn hand onder haar rokje langs haar kutje en kontje gaan. Myriam kreunt weer, hmmm Johan lekker maar stop nu anders blijf ik lekken. Om haar te pesten laat ik mijn hand weer langs haar spleetje gaan en op dat moment wil Myriam weglopen. Ik stop mijn vinger in haar spleet en Myriam begint gelijk weer te kreunen. Ohhh stop nu, laat me klaarkomen zegt ze. Ik zeg, moet ik stoppen of je laten klaarkomen. Ohhhh ga door, zegt ze. Op het moment dat ze bijna komt horen we iemand aan komen lopen en ik trek mijn vinger uit haar kutje. Alsof er niets aan de hand is lopen we de meetingruimte uit. Myriam loopt gelijk de toillet in en ik ga naar de afdeling en ga achter mijn bureau zitten.
Als Myriam 10 minuten later aankomt zie ik haar geil naar me kijken. Ik stuur haar een berichtje met dat ze lang is weg geweest.
Myriam zegt dat ze even wat moest doen op het toilet want anders hield ze het niet uit en had ze een natte stoel gehad. De dag is bijna om als Myriam mij schrijft of ze wat mag vragen. Ik zeg ga je gang. Heb jij met Monique geneukt? vraagt ze. Ik vraag haar waar ze dat uit opmaakt. Myriam vertelt wat ze allemaal gezien heeft en heeft daar haar conclusie uit getrokken. Ze heeft ook gezien dat Monique haar benen onder het bureau wijd deed en dat ik onder het bureau kroop om te kijken.
Ik schrok ervan en kon het alleen maar beamen. Ze schrijft me, draai je eens om en kijk eens onder het bureau. Ik draai me om en kijk onder het bureau. Myriam zit daar met haar benen wijd en een twee vingers in haar kut. Ze haalt haar vingers uit haar kutje en likt ze af. Ze kan me niet geiler maken.
Ik draai me om en schrijf haar dat ze me weer geil maakt, en ze zegt dat dat mijn straf is van net.
Het is 5 uur en het is tijd. We lopen naar de lift. In de lift duw ik haar tegen de wand en geef haar een tongzoen. Met mijn hand ga ik onder haar rokje en duw twee vingers in haar kut. Myriam is drijfnat. Ze zegt gelijk, ohhh ik moet echt nog even geneukt worden hoor. Rij zo even achter me aan. We stappen in de auto en ik rij achter haar aan. Ze stop op een afgelegen parkeerplaats stapt uit en springt mijn auto in. Ik zet mijn stoel in de achterste stand en haal mijn lul uit mijn broek. Myriam komt over mij heen zitten en laat zich over mijn pik heen zakken. Ze begint lekker te rijden en ik voel haar kutje strak om mijn lul zitten. Myriam begint hard te kreunen, aangezien hier niemand is laat ik haar lekker hard kreunen. Ze schreeuwt dat ze klaar gaat komen. Op het moment dat Myriam klaarkomt knijpt ze zo hard met haar kutje dat ik het ook niet meer hou en mijn laatste beetje van die dag in haar spuit. Myriam gaat van mij af en maakt haar kleding in orde. Ze vraagt of ze haar stringetje terug mag. Ik zeg geen probleem maar op kantoor mag je hem niet aan als je een rokje aan hebt.
We geven elkaar nog een lekkere tongzoen en Myriam zegt tot morgen. Ik zeg dat ik morgen roostervrij heb en haar overmorgen zie. Teleurgesteld kijkt ze me aan. Dan zegt ze, je gaat morgen naar Monique hè, want die is ook vrij. Ik zeg ja, dat klopt. Hmm zegt ze ik wou dat ik ook vrij was. Ik vraag haar waarom dan, had je mee willen doen met ons dan. Ze zegt, ja dat lijkt me heerlijk. Ik heb het nog nooit met z’n drieën gedaan. Ik zeg nou wie weet komt het nog een keer. We nemen afscheid en ik rij naar huis.


Story URL: http://xhamster.com/user/milfhunters/posts/153594.html