This is a print version of story Shemale (first time expierence) by runner666 from xHamster.com

Shemale (first time expierence)

Het was een vrijdag avond in de kroeg. Het was er aardig druk. Al snel raakte ik aan de praat, met een prachtige negerin. Althans ik dacht dat ze dat was. Want ze zag er beeldschoon uit. ze had donkere volle haren tot ver over haar schouders en ze had een paar dijen om u tegen te zeggen. Ook was ze 2 koppen langen dan mij.

ze had verder ook een paar prachtige volle cup d borsten. we raakten samen aan de praat. en al snel merkte ik dat er met haar een vonk oversloeg. Zij had dat ook al in de gaten, want voor ik het er erg in had, zat ze aan me. Ik vond het niet erg. en liet het toe. Ze is stijlvol gekleed. Een nette rok.een mooie trui en met daaronder volgens mij niks. want ik zag duidelijk haar mooie tepels. ze had wel in de gaten, dat ik mijn ogen niet van haar af kon houden.

We raakten over aan de praat van alles. ik had nog steeds niet met mijn stomme kop in de gaten, dat ik met een shemale praatte. Wel had ze in de gaten dat ik inmiddels een behoorlijke stijve had gekregen. Hoe heet u eigenlijk vroeg ik?
Ik heet Tessa, zei ze. en jij? paul zei ik. we praten over hobby's, werk en e.d toen ik merkte, dat ze ook over mijn dijbenen begon te strelen. Op een gegeven moment kwam ze bij mijn kruis. Ze zei. ik ben erg nieuwsgierig wat je daar voor me hebt. Ik liet niks merken. en daagde haar uit. Zullen we naar mijn huis gaan? stelde ik voor. Dat vond ze prima, ik heb dan een verrassing voor je, zei ze heel geil. We rekende af,en ik nam haar mee. naar mijn woning. Binnen gekomen, deden we de deur dicht. Daar drukte ze me meteen tegen de muur aan. en nam het heft in handen. Ze zoende me vol op de lippen en drukte zich stevig tegen me aan.
Ik voelde meteen dat ze daar ook een pik had. Ik drukte haar nog steviger tegen me aan. ze zei. weet je eigenlijk dat ik een lul heb? ik zei; ja. ik voel het. en het is een droom van mij om door een shemale helemaal te mogen suf geneukt te worden. Dus doe met me, wat u wilt, mistres.
fluisterde ik haar. Ze drukte me nog steviger tegen de muur aan. En ze kleedde me uit. Ze zag dat mijn lul enorm gestegen was. zo. zei ze; die moet ik eerst overwinnen. ze kleedde zich ook van onder uit, en ze liet mij haar slip uit trekken. Meteen zag ik haar 24 centimeter zwarte pik voor me. Hij was 2 x zo groot als die van mij. Ik zakte door de knieƫn en begon aan haar ballen te likken. Ja schatje, zei zei. Dat wil ik. Ik nam haar ballen in mijn mond en ze kreunde er over.
Het was haar nog niet genoeg. Ze trok me overeind, en kuste me volop de lippen/ nog niet schatje, ik wil eerst met je onder de douche. we liepen samen naar boven. Ze hield haar wit shirt aan en trok me onder douche. Daar kreeg ik de neuk beurt van mijn leven.
Ze duwde me omgekeerd tegen de muur en toen voelde ik haar lange pik in mijn kont. Ze duwde hem eerst langzaam erin. Het deed een beetje pijn. het was mijn eerst keer zei ik. Ze toonde toen geen genade. Ze ramde de 24 centimeter zwarte pik helemaal in mijn reet. Ik voelde haar tepels in mijn rug. Ze zoende me in mijn nek. En ze verkrachte me. Ik vond het eerst heel pijnlijk en het deed me enorm zeer. maar naarmate ze meer in me breedde. was de pijn verdwenen en werd het lust en passie. Ze had het in de gaten en ze liet me liggen in de douche.Toen bereed ze me in mijn kont. Onder tussen masturbeerde ze mijn lul. Ze pakte me helemaal. en Ik hield het niet uit. ik kreunde van genot. Ik neem je mijn schatje, zei ze. Je bent nu van mij. Ik neuk je helemaal suf. Ik wil u warme zaad in me hebben. zei ik. Dat zul je krijgen, sletje van me.

Toen ik haar ballen voelde, spuit me vol zei ik. Nog niet zei ze. Ze haalde hem er uit, tot mijn teleurstelling. Nadat ze hem helemaal schoon had zei zei ze; kniel voor me. Ik deed het en keek recht naar haar eikel en haar zwarte lans. Ze trok mijn lippen open. Heb je wel eens eerder een shemale gepijpt? zei ze? nee zei ik. Dan is het nu je kans. Ik ging eerst haar ballen likken. eigenlijk durfde ik het niet. en wou het niet. maar ze deed heel langzaam om me te verleiden. je wilt me schatje, je zult het heerlijk vinden. Langzaam kwam ik aan de onderkant van de stam, likte het af. en het voelde inderdaad heerlijk. Daarna kwam de eikel. ik likt hem af. Ze kreunde van genot. ze nam mijn hoofd beet. en duwde die om haar eikel heen. Toen had ik haar zwarte negerlans in mijn keel. Ze deepthroate me. mmmmmmmmm, kreunde, ze. wil je het proefen? zei ze? ja zei ik. ze trok haar condoom er. en toen voelde ik haar echte zwarte lans. Ze ging op en neer in mijn mond. ze liet me volledig gaan. Ik merkte dat ik lekker vond. Toen begon ze te kreunen, ze hield zich niet in. Ze spoot me helemaal vol. Ik voelde haar warmze zaad in mijn mond, en ze spoot met lange halen. ja schatje, ik wil je. nu ben je van mij.Wil je weten hoe dit verder gaat, dan hoor ik graag van je commentsStory URL: http://xhamster.com/user/runner666/posts/153445.html