This is a print version of story Kantoor 1 by milfhunters from xHamster.com

Kantoor 1

Mijn naam is Johan, ik ben 41 jaar, getrouwd en werk als freelancer. Op het moment dat dit afspeelt werk ik voor een grote multinational.
Op het kantoor werken voornamelijk mannen en maar een paar vrouwen. Op de afdeling waar ik zit werken vier vrouwen. Twee van deze vrouwen zitten een bureau achter me.
Beide vrouwen mooi om te zien maar wel heel verschillend. De een Monique al een paar jaar gescheiden, 44 jaar, mooi slank en klein van stuk met blond haar. Helaas had ze vaak wat preutse degelijke kleding aan.
De andere dame, Myriam, vrijgezel, 33 jaar, iets voller en wat groter, kastanje bruin haar. Regelmatig een leuk kort rokje aan, maar soms ook tuttige kleding.
Af en toe worden er op kantoor wat speelse seksueel getinte opmerkingen geplaatst. Ook ik maak dus wel eens een seksueel getinte opmerking richting de dames. Via het interne chatsysteem stuurde Monique mij een berichtje dat ik ondeugend ben. Dus ik vraag haar waarom ik ondeugend ben. Monique stuurt terug omdat ik getrouwd ben.
Ik zeg, omdat ik getrouwd ben mag ik dan niet omgaan met andere mooie vrouwen dan?
Vind je mij mooi dan? Vraagt Monique. Ik geef aan dat ik haar een mooie vrouw vind, alleen dat ik niet zo te spreken ben over haar kleding keuze.
Wat voor kleding zou ik volgens jou aan moeten vraagt ze. Ik zeg dat ze eens moet denken aan een leuk kort rokje met kousen een strak shirtje met een beetje decolleté en een schoentje met een hak. Omdat je wat kleiner bent is een hak juist belangrijk om je vrouwelijke vormen te accentueren, geef ik haar aan. Je bent wel eerlijk zegt ze.
Even blijft het stil, ik ben weer rustig aan het werk totdat er weer een pop-up verschijnt.
Monique vraagt mij of ik wel eens met mijn vrouw ga winkelen om wat leuke kleding te kopen.
Ik geef aan dat ik dat regelmatig doe en haar ook adviseer wat ik leuk vind. Monique zegt dat zij dat ook wel wilt maar niemand heeft om dat te doen. Vervolgens vraagt ze of ik eens met haar mee wilt gaan om haar te adviseren wat zij moet kopen. Ik zeg dat dat geen probleem is.
Kan je morgenavond vraagt ze me. Ik zeg ja hoor geen probleem. Thuis geef ik aan dat ik morgen moet overwerken.
De volgende dag krijg ik een berichtje van Monique of ik eerst even langs haar huis kan rijden zodat ze haar auto daar kan neerzetten. Ik vind dat geen probleem.
Ook vraagt ze me wat ik tegen mijn vrouw gezegd heb. Ik zeg haar dat ik gezegd heb dat ik moet overwerken. Monique zegt, waarom ik dat gezegd heb. Ik zeg dat het een beetje vreemd staat als ik aangeef dat ik met een vrouwelijke collega ga winkelen.
Het is inmiddels bijna tijd om weg te gaan en ik vraag aan Monique waar ze woont.
Ze geeft mij het adres en Monique vertrekt al. Ik wil net gaan afsluiten of Myriam komt naar me toe om iets te vragen.
Ik wil Myriam niet afwimpelen dus ik sta haar rustig te woord. Mijn telefoon laat een piepje horen ten teken van een SMS. Ik zie dat het een berichtje is van Monique met waar ik blijf.

Ik stuur terug dat ik Myriam even moet helpen en dat ik er zo aan kom. Ik krijg een berichtje terug dat ze dan nog even naar boven gaat en dat ik moet aanbellen.
Even later gaat de telefoon van Myriam piepen. Myriam leest haar bericht en begint te lachen. Ze zegt dat het probleempje morgen wel komt en dat ik nu moet gaan winkelen. Myriam lacht naar me en zegt veel plezier. Ik bedank haar en rij naar het opgegeven adres van Monique. Daar aangekomen bel ik aan en de deur gaat open. Ik loop de trap op en boven gekomen staat Monique daar. Ze heeft haar eigen omgekleed. Ze heeft een kort rokje aangetrokken met een bloesje. Dit is wat makkelijker met passen zegt ze.
We lopen naar beneden, ik hou de deur voor haar open. Monique stapt in en ik zie net haar rode kanten stringetje zitten. We rijden richting het centrum en ik vraag Monique wat ze allemaal wilt hebben. Ze geeft aan dat ik haar moet aankleden.
We lopen naar een kledingzaakje waar ik wel eens vaker geweest ben. Monique en ik lopen tussen de rekken door en ik pak her en der wat kleding van het rek. Een paar korte rokjes, strakke leggings en broeken en een paar topjes en doorzichtige tuniques.
We lopen naar de kleedhokjes achterin de winkel en ik geef de kleding aan Monique. Monique stapt het kleedhokje in en sluit het gordijn. Ik ga op een launchbank er tegenover zitten en zie allerlei kleding op de grond vallen. Dan gaat het gordijn open en staat Monique in een lekker kort rokje met een heerlijk strak topje waar haar borsten goed in vormen.

Ze vraagt aan mij of het rokje niet te kort is, ik vraag haar om om te draaien. Doordat ik wat lager zit heb ik goed uitzicht. Ik zie het rode stringetje tussen haar billen verdwijnen. En vraagt Monique als ik naar haar billen zit te kijken. Ik zeg dat ik een heel mooi uitzicht heb en dat ik haar billen een klein beetje kan zien doordat ik lager zit.
Monique buigt een klein beetje voorover en zegt kan je ze zo helemaal zien. Ik knijp snel even in haar billen en zeg dat ze een boefje is wat mij nu aan het pesten is. Schuddend met haar kontje loopt ze het hokje weer in.
Even later doet ze het gordijntje weer open en heeft een kort rokje en een doorzichtig bloesje aan. Haar rode BH zie je er doorheen. Ik zeg haar dat ze er wel een zwart luxe setje onder aan moet.
Na een aantal dingen passen lopen we naar de kassa en nemen alles mee. Monique vraagt me of ik nog even wil helpen met wat lingerie en schoenen. We lopen een schoenenwinkel in en kijken even rond. Ik zie een paar overknee laarzen met hoge hak en een paar schoentjes met een dunnen hoge stilettohak. We krijgen de juiste maat van de verkoopster die gelijk weer wegloopt om een ander schoen te pakken. Ik ga op mijn knieën voor Monique zitten om het schoentje aan haar voet te zetten. Ik zet de pump aan haar voet en kijk zo tussen haar benen. Ik zie het rode stringetje tussen haar lipjes zitten. Ook zie ik een natte plek in haar broekje. Nadat beide paar schoenen passen en afgerekend zijn lopen we naar een lingeriezaak. We zoeken wat verschillende setjes uit. Ik pak 2 paar kousen en een kruisloze panty en geef die aan Monique. Ik zeg haar dat ze moet passen en ook de kousen aan moet trekken. Monique verdwijnt weer in het pashokje. Na een paar minuten roept ze me omdat ze niet uit het pashokje durft te komen.
Ik loop het pashokje binnen en Monique heeft een prachtig zwart kanten setje aan met waarvan de BH haar borsten lekker omhoog duwt. Haar stringetje was eigenlijk niet meer als een touwtje. Er was duidelijk een bobbel te zien in mijn broek. Monique vroeg hoe het stond en ik zei dat het fantastisch stond. Monique duwde mij weer het pashokje uit en zei dat ze een ander setje ging passen.
Ik liep het pashokje uit op het moment dat de verkoopster vroeg of alles naar wens is. Haar ogen gleden direct af naar mijn kruis maar ze liet niets merken. Ik gaf aan dat ze het pashokje niet uit durfde te komen en dat ik moest kijken.
De verkoopster fluisterde in mijn oor dat ze het niet erg vond. Ik begreep haar en liet mijn hand over haar rug glijden. Ik zeg tegen de verkoopster dat ze misschien wel wat hulp nodig heeft.
De verkoopster loopt het pashokje binnen en helpt Monique een beetje.
Na een paar minuten gebeurt zijn ze nog niet klaar en ik ga een kijkje nemen. Ik steek mijn hoofd om het gordijntje en ik zie Monique innig zoenen met de verkoopster. De verkoopster staat met haar rug naar mij toe en ik ga met mijn hand onder haar rokje. Mijn vinger streelt haar spleetje. Mijn andere hand laat ik over de billen van Monique glijden. Deze schrikt en stopt met tongen en kijkt me aan. Ik stop een vinger in Monique haar kutje en laat hem heen en weer glijden.

Monique begint te kreunen. De winkelbel gaat waardoor de verkoopster snel haar kleding op orde brengt en de winkel inloopt. Ik haal mijn vinger uit haar kutje en knijp zachtjes in haar klitje. Monique kreunt zachtjes ohhhjaaa. Ik heb dit altijd al willen doen met je zegt Monique. Ze maakt mijn broek los en gaat met haar hand in mijn onderbroek. Ze pakt mijn lul vast en trekt er zacht aan. Monique zegt tegen me dat ze voor nu heel mijn lul in haar wil voelen. Ik ga zitten in de stoel van het hokje en Monique spreid haar benen een beetje en gaat met haar kutje boven mijn lul hangen. Langzaam zakt ze over mijn lul heen. Haar kutje voelt lekker strak en nat aan. Ohhhhh das lang geleden dat ik een pik in me gehad heb, zegt Monique. Ze begint heerlijk te bewegen. Met mijn hand streel ik haar klitje. Monique kreunt steeds harder. Plots gaat het gordijn open en daar staat de verkoopster in een ontzettend geil lingeriesetje. De verkoopster zakt door haar knieën en likt aan mijn ballen. Van mijn ballen gaat ze naar het klitje van Monique. Dit wordt Monique teveel en komt met een harde kreun klaar. Monique stapt van me af en de verkoopster neemt tot mijn verbazing haar plaats in.
In no time neukt de verkoopster mij en haarzelf naar een orgasme. We komen tegelijk klaar.

We kleden ons aan en lopen de winkel in. De verkoopster knipoogt naar me en fluistert me dat ik de kleding niet hoef af te rekenen op voorwaarde dat ik nog een keer alleen langskom.
Ik knik naar haar en geef een knipoog terug. De verkoopster loopt naar Monique en geeft haar nog een lekkere tongzoen.
Monique en ik lopen de winkel uit naar de parkeergarage. We stappen de auto in en ik wil starten. Op dat moment pakt Monique mijn hand vast en geeft me een lekkere tongzoen. We rijden naar haar huis. Voor de deur vraagt ze me of ik nog even mee naar boven kom. Ik zeg dat het wel moet omdat ze niet alles in een keer naar boven krijgt.
Op de trap naar boven kan ik onder haar rokje kijken naar die lekkere billen. Monique ziet me kijken en schudt expres met haar kontje.
Boven gekomen zetten we de tassen op de grond. Ik pak Monique vast en geef haar een lekkere tongzoen. Mijn handen strelen haar lichaam. Monique zegt, Johan dit kan toch niet, jij bent getrouwd. Ik zeg dat ze daar gelijk in heeft maar dat ik het er wel moeilijk mee heb, omdat het bijna 4 weken geleden is dat ik seks heb gehad.
Waarom dat, vraagt Monique. Ik geef aan dat mijn vrouw niet echt van seks houdt. Monique loopt naar me toe en geeft me een tongzoen terwijl ze me broek losmaakt. Dan zakt ze door haar knieën en neemt mijn lul in haar mond. Ze likt met haar tong lekker over mijn pik en ballen.
Ik pak haar hoofd vast en dirigeer haar met haar mond over mijn lul. Ik zet wat druk op haar hoofd zodat mijn pik dieper in haar mondje schuift. Het voelt heerlijk aan en mijn orgasme laat niet lang op zich wachten. Ik zeg tegen Monique dat ik klaar ga komen en ze kijkt me aan en blijft lekker door zuigen. Met een luidde kreun kom ik klaar en spuit alles in haar keeltje. Monique slikt alles door.
Ze staat op en geeft me een tongzoen. Ik proef heel licht mijn eigen zaad nog maar dat deert niet. Ik wil Monique onder haar rokje pakken maar ze duwt me weg en zegt schenk even wat drinken in ik kom zo.
Ik schenk wat drinken in en ga op de bank zitten. Monique komt binnen en ik kijk mijn ogen uit.
Ze heeft haar eigen omgekleed. Een mooi korset heeft ze aan met kousen en de overknee laarzen die we net gekocht hebben. Gelijk voel ik mijn pik reageren. Monique beweegt heel zwoel voor me. Ik kijk recht tegen een kaal kutje aan. Mijn handen willen Moniques kutje strelen maar ze weert me af. Ze zegt dat ik mijn handen niet mag gebruiken. Ze pakt mijn handen en legt die boven mijn hoofd. Mijn broek en onderbroek trekt ze uit.Gelijk springt mijn lul tegen mijn buik aan.
Dan komt Monique op mijn schoot zitten en geeft me een lapdance. Ik voel haar natte kutje over mijn lul glijden. Met mijn handen pak ik haar kont vast. Monique staat op en pakt mijn handen. Van achter de bank pakt ze een zijden sjaaltje en bindt mijn handen vast. Ze duwt me naar achteren zodat ik op de bank lig. Ze pakt mijn handen en legt deze boven mijn hoofd en zegt dwingend laat ze liggen.
Ze komt met haar kutje boven mijn gezicht. Monique laat haar eigen zakken en mijn tong raakt haar klitje. Monique gaat iets omhoog zodat ik er net niet bij kan en dan laat ze zich zakken. Dit herhaalt ze een paar keer totdat het haar teveel wordt. Monique laat haar eigen zakken en ik zuig haar sappen uit haar lekkere natte kutje. Monique begint te bewegen en schuift hard heen en weer.
Af en toe komt mijn tong bij haar kontgaatje. Ik hoor Monique op dat moment wat harder kreunen.
Nadat ze lekker klaargekomen is gaat ze van me af en zegt zo nu mag jij zeggen wat je wilt.

Nadat ze me lekker stijf gepijpt heb laat ik Monique op handen en knietjes zitten zodat ik haar van achteren kan nemen. Ik zet mijn pik voor haar kutje en stoot in een keer diep naar binnen. Ik hou even rust maar daar wilt Monique niks van weten. Ze begint zelf te bewegen. Monique kreunt het uit. Ik verander regelmatig van tempo terwijl Monique aan een stuk door hard genomen wilt worden. Mijn duim streelt over haar kontgaatje. Ik laat een beetje spuug op haar kontgaatje vallen en smeer het uit met mijn duim. Met mijn duim zet ik druk op haar gaatje. Langzaam glijdt mijn duim naar binnen totdat mijn hele duim in haar kontje zit. Ik pomp mijn pik in en uit haar kutje. Monique kreunt dat ze klaarkomt. Tegelijk spuit ik haar kutje vol.
Moe maar voldaan gaan we op de bank zitten. Zullen we volgende week weer gaan winkelen, vraagt ze. Ik zeg wie weet.
De volgende dag zitten ik op kantoor. Monique komt binnen en kijkt me aan en geeft een knipoog. Ze heeft een leuk kort rokje aan met een panty en een strak topje. Eronder haar mooie hoge hakjes die we de avond er voor gekocht hebben.
Wauw Monique hoor ik Myriam zeggen. Wat heb jij gedaan? Heb je een nieuw vriendje, vraagt Myriam. Vrouwen voelen dat aan lijkt het wel.
Monique lacht en zegt goedemorgen. Ik ga aan het werk alsof er niets gebeurt is.
Een half uur later krijg ik een berichtje op mijn scherm van Monique.
Ze geeft aan dat Myriam vragen stelt via de interne chat. Ik moet erom lachen, en zeg, wat heb je geantwoord? Dat ik gisteravond een oude vriend ontmoet heb. Ik zeg, dat heb je toch eigenlijk ook, ze weet alleen niet hoe oud die vriend was.
Ik hoor Monique lachen. Op hetzelfde moment krijg ik een berichtje van Myriam, die zegt, volgens mij heeft Monique een vriend. Ik zeg, nou ik hoop het voor haar. Ze verdient het. En ik dan vraagt Myriam. Ik zeg jij ook lieverd. Vindt je me echt lief vraagt Myriam. Ik zeg jazeker, en dat niet alleen.
Wat dan vraagt ze? Intussen krijg ik van Monique een berichtje dat ze geil is en wel even lekker wilt neuken. Of ik een leuk stil plekje weet. Ik zeg ja de 7de verdieping is leeg. Ja maar daar kunnen we niet in, zegt Monique. Ik zeg dat ik dat wel kan omdat ik het hele netwerk in het hele gebouw beheer.
Monique loopt weg en knipoogt naar me.
Ik vergeet bijna antwoord aan Myriam te geven en stuur terug dat ik haar een knappe vrouw vindt met een heerlijk figuur. Daarna lock ik mijn PC en ga via de trap naar de 7de verdieping. Voor de deur zie ik Monique al wachten. Ik laat haar binnen en ze bespringt me bijna. Ohhh Johan, voel eens hoe nat ik ben? Ik ga met mijn hand onder haar rokje en ik voel gelijk haar enorm natte kut. Wat een geiltje ben jij zeg ik. Ja sorry hoor maar wat je gisteren met me gedaan hebt heb ik in 7 jaar huwelijk niet meegemaakt en in die 5 jaar vrijgezellentijd ook niet. Eigenlijk is het al 5 jaar geleden dat ik voor het laatst een pik in me gevoeld heb.

Ik wil hem in me voelen Johan zegt ze. We hebben niet veel tijd. Ik haal mijn lul uit mijn broek en zet hem voor haar lipjes. Dan laat ik haar over mijn pik glijden. Myriam kreunt het uit. Met snelle en harde stoten komen we beide tegelijk klaar. Monique veegt haar spleetje droog en doet haar rokje weer goed. Snel gaat ze naar beneden.
Ik daarentegen loop even naar een andere afdeling om alle roddels en verdenkingen te voorkomen.
Na een half uur kom ik op de afdeling. Myriam kijkt me aan en geeft me een knipoog.

Wordt vervolgd!Story URL: http://xhamster.com/user/milfhunters/posts/152453.html