This is a print version of story Gaatje vullen bij de tandarts by flixekind from xHamster.com

Gaatje vullen bij de tandarts

Een paar maanden geleden was het weer zover. Ik moest me bij de tandarts vervoegen om een gaatje te laten vullen.
Ik heb gelukkig een knappe vrouwelijke tandarts dus ik zag daar niet zo tegenop. Het enige waar ik wel tegenop zag was de pijn bij het vullen van dat gaatje.

Tot overmaat van ramp zei ze tegen me dat ze geen verdoving kon geven, maar dat ze wel een andere methode had om de pijn ‘te vergeten’.
Ik had ook al gezien dat ze een nieuwe assistente had. Zo’n lekker jong uitdagend ding, net van de universiteit. Mmmmm.

Toen ik dus achterover lag in de stoel en de boor mijn mond in ging, voelde ik de pijn al opkomen….. Maar wat er toen gebeurde zal niemand geloven.
Ik voelde een hand over mijn kruis wrijven. Ik dacht wat is dat nou. Voel ik dat wel goed.

Maar ja hoor, ik voelde een hand over mijn kruis wrijven en dat miste zijn uitwerking natuurlijk niet. Mijn lul groeide snel en de bobbel in mijn broek werd behoorlijk groot. Ik zat toen niet echt gemakkelijk meer in de tandartsstoel.
Gelukkig voelde ik toen dat mijn broek losgemaakt werd en mijn stijven paal sprong de vrijheid tegemoet.

Toen voelde ik een tong over mijn reeds natte eikel glijden….. aaaahhhhhh dat was heerlijk. Niet lang daarna verdween mijn paal in de mond van…… de assistente. Ze pijpte me heerlijk diep en maakte mijn lul nog harder dan dat hij al was.

Na zo even lekker verwend te zijn geworden, verdween de mond van mijn paal. Ik voelde meteen de pijn van het boren weer…. Aaarrgghhhh….
Gelukkig niet voor lang want toen voelde ik dat mijn eikel tegen een paar natte kutlipjes werd gezet en het volgende moment schoof er een lekkere natte gleuf over mijn stijve lul.

Ik werd gewoon geneukt in de tandartsstoel terwijl de tandarts mijn gaatje aan het vullen was.
Het gaatje dat ik aan het vullen was voelde heerlijk strak aan over mijn lul en ze hield er een strak tempo op na.

Toen de tandarts klaar was met boren, en ik nog steeds bereden werd, voelde ik wel dat het niet meer lang zou duren (voordat ik en de tandarts klaar zouden komen/zijn).

De assistente stapte van mijn lul af en nam hem toen weer in haar mond. Ik kon haar toen natuurlijk niet teleurstellen en spoot mijn harde stralen warm zaad in haar mond die ze gulzig doorslikte.

Zo kwamen ik en de tandarts tegelijk klaar. Ik heb dus eigenlijk bijna niets van het vullen van mijn gaatje gevoeld maar des te meer van het vullen van het andere gaatje.

Ik zag de tandartsassistente uit mijn ooghoeken nog wat zaad uit haar mondhoeken likken voordat ik weer naar buiten kon.

Tot de volgende keer maar weer zei ik tegen de tandarts, en ik hoef geen verdoving meer hoor……


Story URL: http://xhamster.com/user/flixekind/posts/152166.html