This is a print version of story Hun var gift, men ikke med mig by Edward4000 from xHamster.com

Hun var gift, men ikke med mig

Kl. var 11 lørdag formiddag og jeg ringede spændt på døren. Sekunderne føltes som en evighed mens jeg ventede, men endelig blev døren åbnet. Det var Heidi, som åbnede. Hun var 40 år, havde langt bølgende sort hår og mørke brune øjne. Hun var iført en sort skjorte, en sort og hvidternet nederdel, et par sorte nylonstrømper og et par høje sorte sko. Og så var hun gift, men ikke med mig.

Heidi havde SMS'et mig en halv time tidligere og spurgt, om jeg ikke kom forbi. Det havde jeg gjort så mange gange før og det gjorde jeg selvfølgelig igen. Heidis mand tjente rigtige mange penge, men var ofte væk hjemmefra. Heidi syntes pengene var dejlige, men mands fravær betød, at hun fik alt for lidt opmærksomhed, herunder sex. Og her kom jeg så ind i billedet. 25 år, ingen kæreste og et kæmpe sexunderskud.

Heidi fortalte, at manden havde været nødt til at til et vigtigt møde og han tidligst kom hjem om tre timer. Herefter tog hun min hånd og førte mig resolut ind i deres soveværelse, hvor vi satte os på deres store dobbeltseng. Heidi vidste godt hvad hun ville og kiggede mig dybt øjnene. "Jeg vil have din pik. Knep mig. Giv mig din sperm. Jeg trænger så meget til at blive gennemkneppet" sagde hun, mens hun lænede sig ind mod mig.

Jeg førte min hånd op til hendes ene bryst. Det var stort. Meget stort. Hendes mand havde helt sikkert betalt for at få hendes bryster op i en F-skål, men det var ikke til at se. Hun lænede sig endnu mere over mod mig og vores læber mødtes, mens vi langsomt lod os glide ned at ligge på sengen. Jeg lod mine fingre glide gennem hendes lange sorte hår og pressede blidt hendes læber mod mine. Vi lå nu begge på sengen og min hånd fandt ind i hendes halvåbne skjorte. Jeg kunne mærke hendes store bryst gennem hendes frække, næsten gennemsigtige, blonde BH.

Heidi åbnede sin skjorte, så jeg bedre kunne komme til. Jeg har altid været glad for store bryster og jeg kunne ikke lade være med at kramme hendes bryst. Med lidt fingerfærdighed fik jeg hendes ene bryst vippet ud af BH'en og derefter det andet. Heidi vidste godt, hvor betaget jeg var af hendes bryster og hun nød det. Hun kravlede en smule op og placerede sit ene bryst ud for min mund. Jeg greb ud efter vorten med mine læber og sugede den ind i min mund. Hendes nød det og stønnede svagt.

Jeg æltede hendes ene bryst med min hånd, mens jeg skiftevis slikkede og kyssede på det andet. Hendes brystvorter var blevet helt stive. Hun åbnede sin BH og lod den falde ned på sengen. Herefter løftede hun det bryst op, som jeg slikkede på og begyndte selv at kysse det. Vores læber nærmede sig hinanden og vi endte i endnu et dybt og liderligt kys. Vores tunger legede med hinanden og vi blev mere og mere liderlige.

Jeg lod langsomt min hånd glide fra hendes bryst og ned over mave, henover nederdelen og op under den. Hun spredte villigt sine ben og lod mine fingre få plads. Hendes nederdel gled en smule op og jeg kunne skimte en lillebitte sort g-streng, som lige akkurat dækkede hendes glatbarberede fisse. Jeg lod mine fingre glide hen over hendes fisse uden på g-strengen og kun mærke, hvor våde den allerede var. Mine fingre gled ind under den lille trekantede stykke stof over fissen og Heidi bevægede forventningsfuldt og liderligt sit underliv.

Jeg lagde min langefinger på hendes klit, hvorefter hendes læber slap mine og et svagt støn undslap hendes mund. Jeg lavede nogle små langsomme cirkler med fingeren på hendes klit og hendes støn tog stille og roligt til i styrke, samtidig med at hun lavede små skydende bevægelser med underlivet. Jeg lod langefingeren glid op i hendes og mærkede, hvor våd hun allerede var. Langsomt førte jeg fingeren ind og ud af hendes fisse og hun spredte sine ben så meget hun kunne, så nederdel gled helt op på maven af hende. Hun tog fat i sine stive brystvorter og klemte dem. Tydeligvis var hun allerede meget liderlig, men det var også længe siden jeg havde været forbi sidst.

Hun greb min hånd og førte min fissesaftindsmurte finger op til sine læber. "Slik mig" bad hun, lige før hun stak min finger i munden og slikkede den ren for fissesaft. Jeg kravlede ned mellem hendes dejlige slanke ben og lod min tunge glide i et langt strøg fra hendes røvhul, op over fissen og sluttede ved hendes klit, som jeg pirrende lod tungen cirkle om. Heidi stødt liderligt sit underliv opad og jeg lod min tunge glid ind i hendes våde grotte. Hun smagte dejligt og smagen fik det til at dunke i min allerede stive pik.

"Hmmmmm. Det er så dejligt" stønnede Heidi, mens hun krammede sine store bryster. Hun begyndte at lave kneppe bevægelser og min tunge gled ud og ind af hendes dejlige fisse. Hendes bevægelser blev voldsommere og voldsommere, og jeg gjorde mit for at tilfredsstille hendes lyster. Min tunge kom dybt op i hende og min næse pressede mod hendes klit. Jeg kunne mærke, at hun var ved at komme. Men hun skulle have lov at vente lidt endnu. Jeg vidste, at hun elskede, når jeg pirrede hende på den måde.

Jeg trak mit hoved væk fra hendes fisse og mens jeg kiggede hende dybt i øjnene, pressede jeg to fingre op i hende, samtidig med at jeg satte min tommelfinger oven på hendes klit. Mens min tommelfinger masserede hendes klit, masserede jeg hende inde i fisse med de to fingre. Effekten udeblev ikke. Ikke et minut efter jeg var gået i gang med mine fingre, spændte Heidi alle muskler i kroppen og skreg en orgasme ud i værelset.

Efter at Heidis orgasme var ebbet ud, bekendtgjorde hun, at hun ville hun have noget pik. Herefter satte hun sig op på knæ og løsnede mit bælte i bukserne. Hun åbnede behændig bukserne og jeg løftede min røv en anelse, så hun uden problemer kunne trække bukserne af mig. Mine boksershorts kom af på samme måde og herefter lå jeg uden bukser på og med min pik stiv som et spyd liggende op ad maven.

Begærligt tog hun min pik i munden og uden problemer slugt hun den omgående til roden. Hendes hals strammede dejligt omkring min pik og hun vidste, at jeg elskede, når hun tog sig kærligt af min pik med sin mund. Hun lod min pik være unaturligt længe i halsen før hun trak den ud for at få luft. Det gentog sig et par gange og jeg nød det i fulde drag. Smilende lod hun herefter sin tunge glide op og ned af skaftet, mens hun kiggede mig i øjnene med sit liderlige blik.

Hun lod sine læber omslutte mit pikhoved og sugede så kraftigt, at jeg troede mit pik skulle eksplodere. Det gentog sig en håndfuld gange med en kort pause imellem og hver gang troede jeg, at jeg måtte overgive mig og affyre en ladning sperm i munden på hende. Men hun var dygtig og det lykkedes hende at holde mig på den rigtig side af grænsen for min udholdenhed.

"Nu vil jeg have din pik i min fisse. Knep mig sønder og sammen" nærmest kommanderede hun mig, for derefter at slippe min pik og lade sig falde ned på ryggen, hvor hun spredte sine ben og blottede sin fisse. Jeg trak hendes lille g-streng godt til siden og stødte pikken i bund i hendes fisse. Et halvkvalt skrig undslap hendes læber og jeg parrede ordre og begyndte at gennemkneppe hendes plaskvåde fisse.

Hendes store patter gyngede frem og tilbage i takt med pikkens rytme i fissen. Det så utroligt frækt ud og jeg benytte mulighed for at tage fat i den begge og kramme dem, mens jeg gav hendes fisse en ordentlig kneppetur. Heidis ene hånd fandt vej ned til hendes fisse og hun begyndte at stimulere sin klit. Hold kæft, hvor så hun fræk ud.

Vi stønnede højere og højere. Jeg ænsede intet andet end hendes patter og hendes fisse. Små sorte prikker tog form i mit syn. Jeg hørt mig selv brøle og registrerede nærmest i slovmotion, at Heidi havde trukket min pik ud af fissen og placeret den mellem sine kæmpe bryster med pikhoved ud for hendes åbne mund. Alt blev sort for mine øjne og bølge efter bølge skød gennem min krop og ud gennem pikken. Da mit syn endelig vente tilbage så jeg, hvordan Heidis ansigt og bryster var smurt ind i min sperm og hvordan det stadig sprøjtede ud af pikken og ind i hendes vidt åbne mund.

Da den sidste ladning havde forladt min pik, faldt jeg om på senge ved siden af hende. Hun slikkede sig om munden og smurte frækt spermen ud over sine store bryster. Vi lå udmattede ved siden af hinanden lidt tid, før vi tog et dejligt varmt bad sammen. Herefter fik hun et kærligt kys og jeg forlod villaen i god tid inden manden kom hjem.Story URL: http://xhamster.com/user/Edward4000/posts/151391.html