This is a print version of story een heel verrassend avondje uit... by jolandazh from xHamster.com

Een heel verrassend avondje uit...

Vanavond was het weer zover... Er trad een leuke band op in mijn stamkroeg en rond een uurtje of tien ging ik er naartoe. Veel bekenden, en lekkere muziek kortom alle ingrediƫnten voor een leuke avond.

Om 1 uur was de band klaar met spelen en de kroeg liep gelijk leeg. Voor half twee kan je nog in andere kroegen terecht dus veel mensen gingen nog even verderop kijken. Ik bleef achter met een groepje vrienden uit een naburig dorp, ze waren met zes mannen op stap en een van de mannen was een exvriendje van me...
Twee van de mannen waren duidelijk van me gecharmeerd, ik moet zeggen dat ik daar ook flink mijn best voor had gedaan. Ik droeg een panty zonder kruis met daarboven een leuk jurkje met een flink decollete. Uiteraard droeg ik een beha die mijn tieten flink omhoog duwden en voila... het resultaat was daar.

Na een poosje was ik alleen nog binnen met de eigenaar en die zes mannen.
De eigenaar zat een flinke joint te roken en ik deed graag met hem mee.
Hij vroeg of ik ook in was voor een snuifje... ik begon te lachen en ja... ik wilde wel graag maar ik werd er altijd supergeil van.. De eigenaar begon te lachen en keek om zich heen... Jo, als jij zeven mannen kunt hebben is dat helemaal goed !
Ik lachte en zei dat ik daar mijn hand niet voor omdraaide...

De eigenaar draaide de deur op slot en liet de luxaflex zakken.....
Hij haalde een zakje cocaine uit zijn zak en ook een zakje met pillen....
Nou kom maar op jo, zei hij... laat maar zien dat je durft...

Ik nam een flinke snuif in allebei mijn neusgaten en nam een pil.... Zo nu jullie ! En gedwee deden alle mannen hetzelfde. Inmiddels was ik achter de bar gedoken om wat andere muziek op te zetten. Ineens werd ik bloedgeil.... en begon een striptease te houden op het podium.... De mannen stonden allemaal om me heen te juichen... en het duurde niet lang voor ik helemaal naakt op een tafel lag, wijdbeens en ik lag mezelf lekker te verwennen... Opeens stopte ik...hallo, er staan hier zeven kerels te lachen en ik kan het met mezelf doen!

Ik pakte de eigenaar bij zijn kladden en al snel had hij ook al zijn kleren uit. Ik zat op mijn knietjes, begon hem lekker te pijpen en terwijl ik met hem bezig was pakte een ander me bij mijn tieten en begon weer een ander me heerlijk te vingeren. Ik ben iemand die makkelijk klaar komt en vooral graag spuiten klaar kom. Het duurde niet lang voor ik zijn hand onderspoot wat me weer op een gejuich trakteerde....

Binnen no time was iedereen naakt, ik pijpte lul na lul.... en werd stevig bij mijn tieten gegrepen, lekker in mijn kont gevingerd en uiteraard stevig in mijn drijfnatte kut gegrepen... Ik gilde het uit, bleef klaarkomen en na een poosje pakte de eigenaar me beet.... Deze slet moet maar eens flink geneukt worden.... zei hij en na weer een rondje coke en pillen werd ik op een tafel gelegd...
Mijn polsen werden vastgebonden met een paar sjaals en ook mijn enkels werden vastgemaakt aan de tafelpoten. Daar lag ik, wijdbeens, mijn armen vast, op mijn rug te wachten tot ik eindelijk een flink genomen werd.

De eigenaar smeerde wat coke op mijn klitje, het verdoofde wel het gevoel op mijn klitje, maar verder werd ik er bloedgeil van.... Hij smeerde ook wat coke op mijn tepels en alle zeven kwamen de mannen om me heen staan. Ik zag zeven stijve lullen, die waren allemaal stijf door mij en ze wilden allemaal maar een ding...... klaarkomen. Een van de mannen greep mijn hoofd beet en ramde keihard zijn lul mijn mond in. Ik kokhalsde even... pff wel diep,maar mijn god wat smaakte hij lekker. Intussen werd er keihard aan mijn tepels getrokken en voelde ik overal over mijn lichaam vlakke handen kletsen.. En pfff daar word ik zo supergeil van ! Ik voelde mijn huid van top tot teen gloeien.... Het geil droop mijn kutje uit..... Het duurde niet lang voor de mannen dat opmerkten... en binnen no time had ik drie vingers in mijn kut, die me keihard vingerden waarop ik maar een antwoord had.... squirten !!!

Binnen no time lag er een hele plas geil op de grond, het kletterde gewoon naar beneden... en uiteindelijk kwam eindelijk de eerste kerel tussen mijn benen staan. He slet, ik ga je keihard neuken zei hij en voor ik antwoord kon geven werd mijn hoofd naar achteren getrokken en ramde iemand zijn lul achter in mijn keel... En zo bleef het lang gaan, steeds een kerel tussen mijn benen, en een die ik lag te pijpen, ik kom me niet bewegen en kwam helemaal in een flow....

Tussendoor kreeg ik nog een paar snuifjes en de nodige pillen, ik bleef supergeil en bleef maar klaarkomen.... Er lag inmiddels een hele plas onder de tafel van mijn kutsappen.... en ik lag alleen maar te schudden en te trillen over mijn hele lijf, het ene orgasme na het andere... mijn god wat was dit geweldig !

Opeens werd ik losgemaakt en een van de mannen ging op de tafel liggen. Kom sletje, laat je maar over mijn pik zakken riep hij uit en ik klom bovenop hem... Langzaam liet ik me over zijn heerlijke stijve neukstaaf zakken, hij trok me naar zich toe en het duurde niet lang voor ik voelde dat er iemand zijn lul in mijn kont wilde rammen... En voor ik uitgedacht was gebeurde het, ik brulde het uit, de tranen liepen over mijn wangen, mijn god dat deed zeer !!!
Het maakt niet uit, hij ramde steeds heen en weer en als bonus werden ook mijn tepels nog fijngeknepen... Na een paar minuten voelde ik me helemaal tintelen van binnen, de twee heerlijke lullen in mijn onderlichaam die langs elkaar heenschoven, daarbij de pijn die uitstraalde vanuit mijn tepels en de tikken die ik op mijn heerlijke ronde kont kreeg... Ik brulde het uit en kreeg een megaorgasme... Ik schokte van top tot teen, het kwijl liep uit mijn mond, ik gloeide van top tot teen maar mijn god wat voelde ik me geweldig !!
Terwijl ik flink genomen werd kreeg ik nog een snuif en een pil en wat er daarna gebeurde was in een flinke roes... Ik voel aan al mijn gaten dat ik flink genomen ben, uit de verhalen is gebleken dat ik in mijn mond, mijn kont en mijn kut tegelijk genomen werd.... maar ik weet het niet meer. Ik weet wel dat ik me super voelde, en nog nooit zo vaak en zo intens ben klaargekomen. Bij de gedachte alleen al zit ik weer te trillen achter mijn laptop.... En ik weet nu al dat ik zometeen naar bed ga, en lekker ga spelen met een dildo in mijn kont en mijn tarzan in mijn kut.....

Pff ik ben echt verslaafd geloof ik.... Nymfomane is een term die niet ver weg meer is....
Story URL: http://xhamster.com/user/jolandazh/posts/150684.html