This is a print version of story Bosavontuurtje by SexyDuoLB2012 from xHamster.com

Bosavontuurtje

We zaten gezellig op een vrijdagavondje thuis op de bank te hangen. We waren lekker televisie aan het kijken met een hapje en een drankje daarbij. Op een gegeven moment keek ik je aan en zei tegen je dat ik een beetje gek werd van die 4 muren om me heen. Je vroeg wat ik dan anders zou willen doen en toen kwam ik met het idee dat we misschien een wandeling in het bos konden gaan maken. Dat liet je geen tweede keer zeggen. We zetten de televisie uit, pakte onze jassen en stapte de auto in.

Het was niet een hele mooie avond; beetje waaien en zo. Ons maakte dat niet uit want we wilde er gewoon even tussenuit. Toen we in de auto zaten legde in mijn hand op je been wat ik normaal ook deed. Maar nu reageerde je er anders op, meer opgewonden dan normaal. We keken elkaar een paar seconden aan en toen begon ik zachtjes met mijn hand over je been te wrijven. Je vond het heerlijk. Je zei tegen me dat je op de weg moest letten maar dat je een beetje afgeleid werd. Ik trok me daar niets van aan en ging vrolijk verder.

Toen we eenmaal bij het bos waren aangekomen en jij de auto geparkeerd had, leunde ik voorover om je een heerlijke, geile, heftige tongzoen te geven. Ondertussen bleef in maar over je been wrijven maar mijn hand ging steeds verder naar boven. Totdat ik bij je kruis kwam en die heerlijk lul van je begon te masseren. Je ging met je hoofd naar achteren zitten en ik ging verder met het masseren. Ik begon je ook in je nek te zoenen en ik merkte dat je daar heel erg opgewonden van raakte. Om je te plagen stopte ik en stapte de auto uit. Ik liep richting het pad om verder het bos in de gaan en hoorde achter me dat jij er ook aan kwam.

Terwijl ik al een eindje vooruit liep hoorde ik dat je steeds dichter bij me kwam. Op een gegeven moment pakte je me van achteren vast. Ik schrok een beetje maar liet me toen in je armen vallen. Je begon me hevig te zoenen in mijn nek. Dit vond ik helemaal niet erg en werd er aardig opgewonden van. Langzaam bevond jou hand zich onder mijn jas opzoek naar mijn borsten. Eenmaal mijn borsten te hebben gevonden begon je ze heerlijk te masseren. Dit duurde niet heel erg lang, want we hoorde in de verte voetstappen. Je stopte maar gaf me nog wel een heerlijke tongzoen. We pakte elkaars hand vast en we begonnen maar een stukje te lopen.

Ik wist onder tussen al een beetje de weg in het bos omdat ik er al vaak genoeg was geweest. Omdat we allebei behoorlijk opgewonden waren leek het mij wel een goed idee om richting een plekje te lopen waar bijna geen mensen komen. Dit hadden we gedaan. Op deze plek, een beetje afgezonderd, kon je vanuit een bankje heerlijk over een groot meer kijken. Toen we daar zaten konden we ook de mooie sterrenhemel zien die al boven ons was verschenen. We gingen op het bankje zitten wat er stond en kropen lekker tegen elkaar aan.

Terwijl we naar de mooie sterrenhemel aan het kijken waren voelde ik dat je mijn arm zachtjes aan het strelen was. Met mijn hoofd liggend op je schouder draaide ik mijn gezicht naar die van jou en gaf je zachtjes een kusje op je wang. Je draaide jou hoofd ook naar die van mij en langzaam vonden onze lippen elkaar. We raakten verstrengeld in een heftige, lekkere, geile tongzoen. Jij pakte mijn benen en legde die over die van jou heen. Je streelde mijn benen terwijl mijn hand langzaam naar jou nek ging. Ik pakte je in je nek vast en die tongzoen duurde voor mijn gevoel minuten. Heerlijk was dat!

Je ritste mijn jas open en je handen gingen opnieuw opzoek naar mijn borsten. Je begon ze weer heerlijk te strelen en te masseren. Ik werd steeds meer opgewonden en dat liet ik merken door zachtjes te kreunen. Ik deed jou jas ook open en mijn handen schoten onder je shirt en begonnen jou heerlijk te strelen. Dit vond jij duidelijk ook erg opwinden te horen aan jou gekreun. Langzaam zakte ik met mijn hand richting je broek en ik knoopte je broek los. Mijn hand verdween in je boxer en ik begon je af te trekken. Eerst langzaam maar steeds sneller en sneller. Je ademhaling werd heviger en je begon harder te kreunen.

Langzaam voelde ik jou hand richting mijn broek gaan en je begon over mijn kruis te wrijven. Het was een heerlijk gevoel. Ik voelde dat ik steeds natter werd. Mijn ademhaling werd heviger en al snel verdween je hand in mijn broek. Je wreef lekker over mijn zijdezachte string heen. Dat was een heerlijk gevoel; die zachte stof over mijn poesje. Je haalde je hand uit mijn broek en knoopte mijn broek los. Daarna deed je mijn broek naar beneden. Je ging op je hurken voor me zitten en schoof mijn string opzij. Langzaam begon je mijn poesje te likken. Heerlijk! Ik voelde dat ik steeds meer opgewonden raakte en ik kon het niet meer tegenhouden. Ik kwam heerlijk klaar en je likte al mijn sappen heerlijk op.

Je ging terug op het bankje zitten en ik gaf je een heerlijke, hevige tongzoen. Ik keek je zo geil als ik kon aan en zakte toen langzaam door mijn knieën voor je. Mijn hand ging in je broek en pakte die heerlijke lul van je uit je broek. Langzaam liet ik hem in mijn mondje zakken. Mmmmm heerlijk! Ik begon je te pijpen. Eerst langzaam maar steeds sneller en sneller. Je vond het heerlijk en dat liet je merken door te kreunen. Je bracht je hand naar mijn hoofd en gaf zelf het ritme aan waarop dat ik jou moest pijpen. Ik liet het volledig aan je over en liet mijn mond steeds een beetje sneller over jou heerlijke lul glijden. Ik merkte dat je bijna ging komen en ik pakte je lul vast met mijn hand en begon je erg snel af te trekken. Je zei dat je bijna kwam en ik begon je nog sneller af te trekken. Ik merkte dat je ging komen en liet je zaad in mijn mondje spuiten. Langs mijn mond liep zaad naar beneden maar dat veegde ik er zo sensueel mogelijk vanaf met mijn vinger en stopte mijn vinger in mijn mond.

We deden onze kleding fatsoenlijk aan en gingen weer op huis aan. Toen we de volgende morgen wakker werden waren we allebei ontzettend verkouden en bleven we in bed liggen. Maar dat vonden we natuurlijk helemaal niet erg want……Story URL: http://xhamster.com/user/SexyDuoLB2012/posts/150217.html