This is a print version of story eerste keer sauna Tibet Eindhoven by _bttmboy81_ from xHamster.com

Eerste keer sauna Tibet Eindhoven

Vandaag voor het eerst in sauna Tibet in Eindhoven geweest.
Nadat ik me had uitgekleed en mijn handdoek had omgeslagen, ging ik wat onwennig de sauna binnen. Gelijk hing er al een relaxte sfeer en voelde ik me op mijn gemak.
Eerst ging ik even een sauna in, waar ik een half ur heb genoten van de heerlijke warmte.
Daarna ging ik op pad om de sauna wat beter te leren kennen. Nadat ik langs de bubbelbaden liep, zag ik de trap naar beneden. Eenmaal beneden ging ik de hamam in. Eerst zag ik bijna niks door de stoom die er hing. Ik zag de grote stenen plaat in het midden en ben daar toen op gaan liggen.
Toen mijn ogen wat aan de stoom gewend waren, zag ik dat ik niet alleen in de hamam was. Aan de andere kant lag een man die op dat moment gezogen werd door een andere man. Geil van het aanblik schoof ik wat dichterbij. Al snel voelde ik een hand om mijn lul die me zacht begon te rukken.
Eenmaal hard, wisselde de man (35jr zowat schat ik zal hem verder als jongen benoemen) naar mijn lul en begon die te zuigen. Ik voelde dat de andere man die eerst gezogen werd, mijn kontje masseerde. De jongen zoog hard aan mijn lul en kreunde van genot. Na een tijdje gezogen te hebben draaide hij zich om naar de andere man om vervolgens hem weer te zuigen.
Op z'n knieën zat hij tussen ons in, zijn kontje naar mij toe gepresenteerd. Ik bedacht me geen moment en kuste eerst zijn billen, om vervolgens zijn overheerlijke kutje te likken. Hij bewoog met zijn heupen heen en weer om mijn tong diep in zijn kutje te voelen. Hhhhhmmmm gewoon heerlijk. Hij draaide zich na een poosje weer om en duwde mij weer plat om mijn paal weer onder handen te nemen.
Ik had nog nooit zoiets geils meegemaakt. Hij bukte zich voorover en begon me intens te tongen terwijl ik voelde dat de andere man mijn lul vastgreep. Ik voelde dat de jongen tegen mijn paal aangedrukt werd. Zijn heupen weer bewegend, voelde ik dat mijn paal langzaam in zijn heerlijke kutje verdween. Beide kreunend van genot, neukte we in de hamam.
Hij rukte zich af terwijl hij op en neer bewoon over mijn paal. Intens kreunend spoot hij zijn zaad in dikke klodders over mijn lijf. Hij neukte me nog even en ging toen op zijn knieën naast me zitten om vervolgens zijn zaad van mijn lijf te likken. Echt wat een heerlijke jongen was hij.

Nadat hij opstond en de hamam had verlaten, ging ik ook even snel douchen om vervolgens naar de darkroom te gaan.
Al snel zag ik een geile kerel in één van de cabines liggen. Na wat oogcontact ging ik bij hem liggen en binnen de kortste keren lagen we heerlijk te neuken.
Na deze geile ervaring ging ik verder de darkroom in en ben ik in de sling gaan liggen.
Na een paar minuten kwam de eerste kerel binnen.
Al snel voelde ik een hand over mijn kontje en voelde ik dat er glijmiddel werd gesmeerd. De kerel pakte een condoom en duwde in een keer zijn paal naar binnen. Kreunend van geiligheid en genot neukte hij me stevig door, terwijl de volgende man al klaarstond naast hem. Nadat de man wegstapte, ging de tweede man gelijk voor me staan om me te neuken. Paal twee zat er ook snel in. Ook deze kerel neukte me stevig door terwijl een derde man naast me ging staan en zijn lul in mijn bek duwde terwijl ik flink geneukt werd.
Gewoon heerlijk dat gevoel. Kreunend spoot de tweede man zijn condoom in me vol en stapte weg.
Binnen nog geen minuut zat dus paal drie in mijn kut. Man wat kon deze kerel neuken, hij neukte me zowat 20 minuten voordat ook hij zijn paal terugtrok, condoom afdeed en me helemaal onderspoot.
Rillend van genot rukte ik nog even en kwam ook klaar.
Voldaan van dit avontuur ben ik me toen weer gaan douchen.

Volgende week ga ik zeker weer!


Story URL: http://xhamster.com/user/_bttmboy81_/posts/150113.html